sağol canımcım yedim bitti diyemiyorum yaa normalde moralim bozuk olunca hiç bişey yiyemezdim artık tam tersi oluyo kendimi sürekli bişeyler yemek ihtiyacı içinde hissediyorum
çok sağol canım benim
sanırım bi müddet sonra insanın sürekli diyette olma hali ruhsal durumunuda etkiliyo aman şunu yemiyim aman kilo alıcam
ki zaten ufacık bir kaçamakta artı olarak dönüyo..mart ayında bir sene olacak ama ben hala şu kalan 8 kilomu veremedim üstüne alıyorum buda moralimiz çok bozuyo
evet fizik tedavi doktorumda belim için yürürken duruşuna dikkat edersen belin ağrımaz demişti ilk başta dikkat ediyorum sona bi bakıyorum ben yine elimi kolumu sallaya sallaya yürümeye başlamışım
alışmadık şeyde don durmaz hesabı
sende bizim moral kaynağımız oldun olacaksında hayatım
yok safişim artık beceremiyorum ben diyet yapmasını beynim isyanlarda sanırım
kızlar ben yine karatayı yapıcam galiba bugün gidip kendime fıstık ceviz felan alayım yarın sabah başliyim dikkatli bi şekilde yapmaya
bakalım elbet kırılacak benimde bu duraklama dönemim
sağol canımcım yedim bitti diyemiyorum yaa normalde moralim bozuk olunca hiç bişey yiyemezdim artık tam tersi oluyo kendimi sürekli bişeyler yemek ihtiyacı içinde hissediyorum
çok sağol canım benim
sanırım bi müddet sonra insanın sürekli diyette olma hali ruhsal durumunuda etkiliyo aman şunu yemiyim aman kilo alıcam
ki zaten ufacık bir kaçamakta artı olarak dönüyo..mart ayında bir sene olacak ama ben hala şu kalan 8 kilomu veremedim üstüne alıyorum buda moralimiz çok bozuyo
evet fizik tedavi doktorumda belim için yürürken duruşuna dikkat edersen belin ağrımaz demişti ilk başta dikkat ediyorum sona bi bakıyorum ben yine elimi kolumu sallaya sallaya yürümeye başlamışım
alışmadık şeyde don durmaz hesabı
sende bizim moral kaynağımız oldun olacaksında hayatım
yok safişim artık beceremiyorum ben diyet yapmasını beynim isyanlarda sanırım
Herkeseee ii pazarlarrrrrr
Afrika her sabah bir ceylan uyanır; en hızlı aslandan
daha hızlı koşması gerektiğini, yoksa öldürüleceğini bilir.
Afrikada her sabah bir aslan uyanır; en yavaş ceylandan
daha hızlı koşması gerektiğini, yoksa aç kalacağını bilir.
Aslan veya Ceylan olmanızın hiç önemi yok.
Yeter ki güneş doğduğunda koşuyor olmanız gerektiğini bilin....
[video=youtube;TRBay-pnEQ8]http://www.youtube.com/watch?v=TRBay-pnEQ8[/video]
Kizlar bu saat oldu hala yatamadinde size yazip yatim dedim..
Dun ablami gormeye bizim tannidik oglanin annesi ve dayisinin karisi geldi biz babada gelecek saniyorduk..
Ben safisimin dedigi gibi iceriden cikmadim gorubmedim hic.. Geldiler bir saat kaldilar.. Sesleri bende duyuyordum.. Dayisinin karisi bayilfi ablama titizligimize felan.. Annesi pek kalma niyetinde degildi akli kalkmaktan yanaydi.. Nasil is hic anlamadim..annesigili oglan getirmis onlar yukaridayken oda assagidaymis.. Babam gelsin dedi annesi yok fln cikmaz utanir.. Annemler kadin neseli geldi ama durgun gitti diyor.. Neyse kalkalim dediler annemde madem oglan assagida bende gorim dedi.. Kapidan cikarken oglanin annesi bizkm akrabaya sormus yasi kacti diye oda aman abla sende duymadibmi dryip anneme donmus yasini sormus.. Arabada annem gordu iste temiz yuzlu gibi duruyor ama cok utangacti dedi.. İste ciksaydin niye cikmadin fln.. Oglanin annesi hic cikmasinfan yana olmamis hep engel olmus.. Annem dedi birkez daha zorlasam cikacakti.. Birdahine ins demis oglan gitmisler..
Sonra bizim akraba aradi iste cok memnun gittiler soyle ovuler boyle ovduler.. Karar senin oglum dediler yanimda diye..
Bizde haliyle bugun aramalarini bekledik ama hic ses soluk cikmadi ve bu bize tuhaf geldi.. Sixcede oyle degilmi??
Nebil biz kiz gormeye istemeye gittigimizde hemen arariz arayi acmayiz.. Ama bunlarda gatipsedim.. Birde kadin eski kafalilardan demisti erkrk kardesim o kapidan cikarken karsilasmisti onlarla.. Ne bilim sastim kizlar.. Yasimi sorun etti bilmiyorum ki.. Ablam 26 oglan 30.. Kafam karsiti kizlar.. Ya olumlu yada olumsuz bir haber vermezse cok saygisiz insanlarmis diyecegim ne bilim
günaydınlar kızlar berbat bir hafta sonunun ardından inşlh iyi bir hafta olur
cmrtsi günü koşu bandında yürüdükten sonra sağ diz kapağıma bişey oldu ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım o kadar canım sıkıldıki ben yürümek istedikçe hep bi engel çıkıyo
evin içinde topallaya topallaya geziyorum moral bozukluğundan ne kadar abur cubur var yedim dün gecede ağrıdan uyuyamayınca birde hortladım resmen birde başka olaylarda canımı sıkıyo zaten kalktım bi paket gofredoyu yedim o yetmedi ağzıma ne bulduysam tıkıştırdım
6 da namazı kıldım öyle yattım 2 saat uyudum kalktım mal gibiyim resmen
kılzar bana yardım edin artık toparlayamıyorum kendimi ufacık bişey yesem hemen artıda düzenli diyet yapsam veremiyorum ne yapıcamı şaşırdım
günaydııııın...takımımın güzel kızlaaarıı..........
günaydın salisssss.....nasıl gidiyor moraller nasıl........
.
nerdesiniz kızlaaarrrr......
menüüüüüüüüüü......
sabah....
1kk peynir
10 zeytin
dom..salat...
ceviz 6 adet
2 yumurta az ter. yağlı
kızlar ben yine karatayı yapıcam galiba bugün gidip kendime fıstık ceviz felan alayım yarın sabah başliyim dikkatli bi şekilde yapmaya
Ben yinee sınavaa gidiiyomm kızlarr bitmedii gitii tatile girdikk sınavlar peşimii bırakmadııı:) akşamaa kadarr kendinizee ii bakınn öptümm hepiniziii
çok hoşuma gitti diğerleride sen ne faydalı çıktın bize yaww
bu adam zatennn kusursuz şiir okuyo
canım valla hiç bişey anlamdım desem yeridir oğlan nasıl doktor olmuş o utangaçlıkla milletin orasını burasını nasıl açıyo bakıyo sonuçta bişeyler yaşıcak olan ablanla ikisi nedie önce anası danası görüyoki belki adam beğencek beğenmeyecek kadın neden ısrar etmiş onuda anlamdım gelmesin die ablanı görürde aşık olur diemi korkmuş bide ateş almayamı gelmiş ozaman oğluna dicekki sen git ben seni ararım gel al die oğlan aşağıda bekliyo diede ev sahibinede ayıp olr yani ne bilim anlamdım dedimya ben istemeye gelmeden eşimin annesi ablası falan gündüz gelmişti oturmaya hatta biz artık gitsinler die bakmıştık tümgün oturduk valla hee benim durum farklı tamam biz zaten birlikteydik ama neyse gülüm bekleyin bugünde ama hayırlısı
cannn önce geçmiş olsun sonra sen artık diyette olmaktan sıkıldın sonuç alamamaktanda sıkıldın artık anlıyorum seni ama 10 ay artık metobolizman durmuş olabilir vücüdunu bi şaşırt bi kaçgün diet yapmasan hem o arada sende dinlenmiş olurdun sonra tekrar başlardın belki kilo alırsın bilemiyorum ama tvde doktorun teki uzun vadede kilo veren insanların kilo vermesi durduğunda bazen 2kilo falan aldırırızki metobolizma şaşırıp kendine gelsin demişti bilemedim şimdi ama canını sıktıkça buişin çözülmediğine eminimm
slm canım nasılsın ben bugün gene çok zor uyandım saat 8.30dasn 10 a kadar battaniyeyle biorda bi orda uyudum uyandım artık oğlum anne yeter kahvaltı hazırlasan demesi üzerine kendime geldim sonrada eve daldım gene tüller camlar battı duşumu aldım öğlen yemeğimide yedim geldim kimse kalmamış ama
ben varım sen yoksunn
afiyet olsun
ama enaz iki hafta liste dışına çıkma canım kendine göre uyarlama listeleri belki oda etkiliyodur
öğrenci insanın derdi sınavı bitmez anam bitmezzzz
selam güzeller hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah
Ben yinee sınavaa gidiiyomm kızlarr bitmedii gitii tatile girdikk sınavlar peşimii bırakmadııı:) akşamaa kadarr kendinizee ii bakınn öptümm hepiniziii
anliyorum canim bende öyleyim zaten bakma sen yine 1 sene olcakmis benim 3 sene oldu :) anla artik ne kadar biktigimi simdi diyet ypamiyorum diyorum ama böylede olmuyo yapasimda yok su aralar oglum martta krese basliycak ozamana kadar kafami rahat brakip kilomu sabit tutayim sonra yeniden spor ve paylastigim listeyle bir baslangic yapayim diyorum,sanirim takimdan ayrilicam bu sekilde ne size nede kendime bi faydam olmiycak ,böylede girdi cikti olucak ama
canım valla hiç bişey anlamdım desem yeridir oğlan nasıl doktor olmuş o utangaçlıkla milletin orasını burasını nasıl açıyo bakıyo sonuçta bişeyler yaşıcak olan ablanla ikisi nedie önce anası danası görüyoki belki adam beğencek beğenmeyecek kadın neden ısrar etmiş onuda anlamdım gelmesin die ablanı görürde aşık olur diemi korkmuş bide ateş almayamı gelmiş ozaman oğluna dicekki sen git ben seni ararım gel al die oğlan aşağıda bekliyo diede ev sahibinede ayıp olr yani ne bilim anlamdım dedimya ben istemeye gelmeden eşimin annesi ablası falan gündüz gelmişti oturmaya hatta biz artık gitsinler die bakmıştık tümgün oturduk valla hee benim durum farklı tamam biz zaten birlikteydik ama neyse gülüm bekleyin bugünde ama hayırlısı
cannn önce geçmiş olsun sonra sen artık diyette olmaktan sıkıldın sonuç alamamaktanda sıkıldın artık anlıyorum seni ama 10 ay artık metobolizman durmuş olabilir vücüdunu bi şaşırt bi kaçgün diet yapmasan hem o arada sende dinlenmiş olurdun sonra tekrar başlardın belki kilo alırsın bilemiyorum ama tvde doktorun teki uzun vadede kilo veren insanların kilo vermesi durduğunda bazen 2kilo falan aldırırızki metobolizma şaşırıp kendine gelsin demişti bilemedim şimdi ama canını sıktıkça buişin çözülmediğine eminimm
slm canım nasılsın ben bugün gene çok zor uyandım saat 8.30dasn 10 a kadar battaniyeyle biorda bi orda uyudum uyandım artık oğlum anne yeter kahvaltı hazırlasan demesi üzerine kendime geldim sonrada eve daldım gene tüller camlar battı duşumu aldım öğlen yemeğimide yedim geldim kimse kalmamış ama
ben varım sen yoksunn
afiyet olsun
ama enaz iki hafta liste dışına çıkma canım kendine göre uyarlama listeleri belki oda etkiliyodur
mönüm:
kahvaltı:
1bardak çay
1dilim ekmek
iki çatal peynir
3 zeytin
yarım domates
az kaşar
öğlen:
1yumurtadan kıymalı omlet
4 kaşık yoğurt
1adet domates
akşam:
1kase çorba
salata
selam güzeller hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah
1. öğün
1 yumurta+1 yumurta beyazı
peynir
zeytin
1 domates
1 biber
3 ad. kuru kayısı
1.5 ceviz
1 greyfurt (suyunu sıktım,250 ml çıktı,posalarıyla birlikte içtim)
çay
2. öğün:
1 dolu tabak haşlama karnıbahar
üzerine 1 kase sarmısaklı yoğurt
½ kase salata
kizlar bugun sifre alan olmadi haberiniz olsun..
oyuzden eve gidince girmeye calisicam
slm kızlar.Bugünde giremeyeceğim diye çok korktum.Net sabahtan yoktu yeni geldi çok mutlu oldum.Uzun bi geçmiş yapmam lazım galiba.şimdi yemek yiyecem sonra gelirim
bekliyoruz canııım....
Bencee çokkk doğruuu birr karrarr canımm çünküü uzun süre aynı diyeti yapıncaa insanın vücudu ona da adapte olup kilo vermeyi kesebiliyormuşşş.. Belki dee kalan 8 kilonu da karatayla üzerinden sonsuza dek atarsınn.. Hiç canını sıkma sennn.
Bencedee sen diyett yapmaktan fenaa haldee sıkılmışsın haklı olarakk ammaa belkii şunuu deneyebilirsinn yaptığınn şee diyet demee ben sağlıklı besleniyorumm dee belkii bunu demek bile kendini iyi hissettirecek. Belki bu söylediğim sana çok komik gelecek amaa ben her pazartesi diyete başlıyorum dediğimdeee mutlakaa o akşam bozar daha çokk yerdimm amaa artık bir karar verdim ben ömrümün sonuna kadar sağlıklı besleneceğim dedimmm böyle deyince bir süre sonra bitecek birşeyden bahsetmemiş oluyorummm hemdee kendimii sıkıntıyaa sokmadığımıı gayett rahat hareket ettiğimi farkettim. Diyet kelimesinee pek çokk acııı vee olumsuz anlam yüklediğimiz için bir süre sonraa ruhumuzda bir sıkıntı hisetmmemizz normall bunu bir dene benceYani bundan sonra diyet yokk biz sağlıklı besleniyoruzzz
Ayağınn içinde gerçektenn bundan sonra spor yaparken dikkat et bi sakatlanmada olabilirdi allah korusun ve ısınmadan sakın bisiklete binme bence budaa çokk problem yaratıo
anliyorum canim bende öyleyim zaten bakma sen yine 1 sene olcakmis benim 3 sene oldu :) anla artik ne kadar biktigimi simdi diyet ypamiyorum diyorum ama böylede olmuyo yapasimda yok su aralar oglum martta krese basliycak ozamana kadar kafami rahat brakip kilomu sabit tutayim sonra yeniden spor ve paylastigim listeyle bir baslangic yapayim diyorum,sanirim takimdan ayrilicam bu sekilde ne size nede kendime bi faydam olmiycak ,böylede girdi cikti olucak ama
ben varım sen yoksunn
afiyet olsun
aysencim geçmiş olsun canım.bozma moraliniiiiiii enerjimizi düşürmeyelim tatlışımmmm sen dön gel yine karataya :)
hoşgeldin canımslm kızlar.Bugünde giremeyeceğim diye çok korktum.Net sabahtan yoktu yeni geldi çok mutlu oldum.Uzun bi geçmiş yapmam lazım galiba.şimdi yemek yiyecem sonra gelirim
ben karatayla vereceğine inanıyorum ayşen bence 2 hafta dene bende yapıyorum beraber başaralım inş...
başarılar canııım.....
tamam canımo zaman kendi isteğiyle ayrıldı deriz bu cuma ...her zaman bekleriiiz.....
biraz dışarı çıktım sefaköy armoni ye giitim gezdim geldiim....
menü paylaşııım..........afiyet olsuun..dengeli bir menü olmuş....
afiyet olosuuuun....mükemmel gözüküyor menüüü....
tamam canııım
bekliyoruz canııım....
ayşeen bu şiiir senin içiiiin....
[video=youtube;ia7KqkdU2rg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ia7KqkdU2rg#![/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?