zaten başından beri öyle diyorum gerçektende diyet değil yaptıklarımız sağlıklı beslenme çevremde bazı insanlar görüyorum onlarda diyet yapmıyo ama yediklerini görünce felan böyle alışmışız diyolar ekmeği çokaz tüketip sebze ağırlıklı sağlıklı şeyler yiyolar ama biz normalde öyle olmadığımız için bize zor geliyo
koşu bandına ilk 15 dk yavaş yürüyorum ısınmak için zaten bir anda arttırmıyorum yavaş yavaş hızını yükseltiyorum
artık bişeyde sabit kalıyım bakalım nasıl olacak veremesem bile 1 ay sabredicem karataya
valla anacım tartı bu sabah 69 a dayanmıştı hatta küsüratı bile vardı ama bakmadım sinir küpü olarak bir hışımla indim tartıdan
diyetisyene gittiğimdede verdiği listen,n ilk başta kilo aldırabileceğini söylemişti metobolizmanı hızlandırman lazım demişti
64 e kadar inmiştim nerdeyse 5 kilo artıdayım bakalım artık veririm belkide
evet canım yarın tam gaz başlıyorum
ama senden bi ricam olucak karatay başkanı olarak benim yediklerimi didikle lütfen
hoşgeldin canım
kızlar eşimle dışarı çıktık karın yağması harikaydı 1 saat içinde heryer bembeyz oldu sokaklar cıvıl cıvıl çocuklar kayıyo kartopu oynuyo
bizde bol bol resim çekildik süper manzara yaaaa
zaten başından beri öyle diyorum gerçektende diyet değil yaptıklarımız sağlıklı beslenme çevremde bazı insanlar görüyorum onlarda diyet yapmıyo ama yediklerini görünce felan böyle alışmışız diyolar ekmeği çokaz tüketip sebze ağırlıklı sağlıklı şeyler yiyolar ama biz normalde öyle olmadığımız için bize zor geliyo
koşu bandına ilk 15 dk yavaş yürüyorum ısınmak için zaten bir anda arttırmıyorum yavaş yavaş hızını yükseltiyorum
artık bişeyde sabit kalıyım bakalım nasıl olacak veremesem bile 1 ay sabredicem karataya
inşlh güzel geçmiştir sınavın
üff seninde baya olmuş gerçekten artık bıkkınlık hissi çok normal işin kötü tarafı ben sabitte tutamıyorum artık sen yine onu başarıyosun
bende takımdan ayrılayım diye düşündüğüm zamanlar çok oldu şu 2 aylık süğre içinde ama takımdan gidersem motivemin iyice bozulacağını biliyorum o yüzden hep destek tamdestek
valla anacım tartı bu sabah 69 a dayanmıştı hatta küsüratı bile vardı ama bakmadım sinir küpü olarak bir hışımla indim tartıdan
diyetisyene gittiğimdede verdiği listen,n ilk başta kilo aldırabileceğini söylemişti metobolizmanı hızlandırman lazım demişti
64 e kadar inmiştim nerdeyse 5 kilo artıdayım bakalım artık veririm belkide
ama senden bi ricam olucak karatay başkanı olarak benim yediklerimi didikle lütfen
hoşgeldin canım
sen ne zaman başladın safişim karataya bakalım yarın başlıyorum allah izin ederse
tamam tatlım diidklerim tabiii ama sonra kızmak yok bak baştan anlaşalım.9:
menüüüü
öüğle...
3 parça tavuk
patates kızartma.....
light cola
ikindi........
türk kahvesi...maalesef şekerli....
bitter çiko...4 parça.....
akşam.....
kıymalı bulgurlu kapuska
yoğuurt
tavuk suyuna çorbaa....
canım işaretlemelerimi koydummenüüüü
öüğle...
3 parça tavuk
patates kızartma.....
light cola
ikindi........
türk kahvesi...maalesef şekerli....
bitter çiko...4 parça.....
akşam.....
kıymalı bulgurlu kapuska
yoğuurt
tavuk suyuna çorbaa....
işte böylee saphıraa....
canım işaretlemelerimi koydum
çok kaçamak yapmışsın bugün canım olmamış
tamam tatlışımbenimkileri beğendin mi
Devam bitanem,haftaya noktalıyor ve hem korumaya hem de sağlıklı 6 öğün beslenme düzenine geçiyorum.Son 10 kilomu da öyle atıyım diyorum.Özledim seniiiiinevim naber canımmm....dukana devam mı...
Diyetim bitince inşallah aklımda bitanembu arada sigarayı bıraktın mı bak ne zamandır sorcam unutuyorumm
Annesi biraz antipatik geldi bana ama umarım çok hayırlı olur canım benimKizlar bu saat oldu hala yatamadinde size yazip yatim dedim..
Dun ablami gormeye bizim tannidik oglanin annesi ve dayisinin karisi geldi biz babada gelecek saniyorduk..
Ben safisimin dedigi gibi iceriden cikmadim gorubmedim hic.. Geldiler bir saat kaldilar.. Sesleri bende duyuyordum.. Dayisinin karisi bayilfi ablama titizligimize felan.. Annesi pek kalma niyetinde degildi akli kalkmaktan yanaydi.. Nasil is hic anlamadim..annesigili oglan getirmis onlar yukaridayken oda assagidaymis.. Babam gelsin dedi annesi yok fln cikmaz utanir.. Annemler kadin neseli geldi ama durgun gitti diyor.. Neyse kalkalim dediler annemde madem oglan assagida bende gorim dedi.. Kapidan cikarken oglanin annesi bizkm akrabaya sormus yasi kacti diye oda aman abla sende duymadibmi dryip anneme donmus yasini sormus.. Arabada annem gordu iste temiz yuzlu gibi duruyor ama cok utangacti dedi.. İste ciksaydin niye cikmadin fln.. Oglanin annesi hic cikmasinfan yana olmamis hep engel olmus.. Annem dedi birkez daha zorlasam cikacakti.. Birdahine ins demis oglan gitmisler..
Sonra bizim akraba aradi iste cok memnun gittiler soyle ovuler boyle ovduler.. Karar senin oglum dediler yanimda diye..
Bizde haliyle bugun aramalarini bekledik ama hic ses soluk cikmadi ve bu bize tuhaf geldi.. Sixcede oyle degilmi??
Nebil biz kiz gormeye istemeye gittigimizde hemen arariz arayi acmayiz.. Ama bunlarda gatipsedim.. Birde kadin eski kafalilardan demisti erkrk kardesim o kapidan cikarken karsilasmisti onlarla.. Ne bilim sastim kizlar.. Yasimi sorun etti bilmiyorum ki.. Ablam 26 oglan 30.. Kafam karsiti kizlar.. Ya olumlu yada olumsuz bir haber vermezse cok saygisiz insanlarmis diyecegim ne bilim
Canım benim,sen başarırsın herşeyi,hiç şüphem yokkızlar ben yine karatayı yapıcam galiba bugün gidip kendime fıstık ceviz felan alayım yarın sabah başliyim dikkatli bi şekilde yapmaya
bakalım elbet kırılacak benimde bu duraklama dönemim
Menün harika canım,maşallah çok güzel gidiyorsunMenü bildirimm
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurtaa
çok az peynir
5 kuru kayısı
yarım çay bardağı ceviz
Ara: 3 kuru kayısı
4-5 adet ceviz
nane çayı
Öğlen: balık tavada
bol salata
Ara öğün: 5 kuru kayısı
5-6 ceviz
Akşam: yöresel bi çorba(bulgurlu, kavurmalı) 1 kase
bol salata
1 bardak süt
Benimmm menüyüü deeee didikkleyinn :26:
aysenim cok gecmis olsunn bitanem, hic moralini bozma sakin....uzun sure diyette olunca insanin psikolojiside bozuluyor...sende suan onu yasiyorsun..karataya gecmen cok guzel boylelikle biraz degisiklik yasarsin rahatlarsin..bende son zamnalarda aynisini yasadim..bunaldim ama ekmek diyeti iyi geldigünaydınlar kızlar berbat bir hafta sonunun ardından inşlh iyi bir hafta olur
cmrtsi günü koşu bandında yürüdükten sonra sağ diz kapağıma bişey oldu ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım o kadar canım sıkıldıki ben yürümek istedikçe hep bi engel çıkıyo
evin içinde topallaya topallaya geziyorum moral bozukluğundan ne kadar abur cubur var yedim dün gecede ağrıdan uyuyamayınca birde hortladım resmen birde başka olaylarda canımı sıkıyo zaten kalktım bi paket gofredoyu yedim o yetmedi ağzıma ne bulduysam tıkıştırdım
6 da namazı kıldım öyle yattım 2 saat uyudum kalktım mal gibiyim resmen
kılzar bana yardım edin artık toparlayamıyorum kendimi ufacık bişey yesem hemen artıda düzenli diyet yapsam veremiyorum ne yapıcamı şaşırdım
ya sorma tuhafti...amma bugun annem tanidigi aradi guya cocugun calistigi yer nereydi diye sormaya..oda bilmiyorum unuttum aramadilarmi seni demis annemde yok..sanada dedimya hayirlisi olsun gelsinler bir cayimi kahvemi icsinler diye..aa olurmu oyle sey felan ben dayisinin esini arim hemen..aksama dogru aramis kadin annemi..ve sorun oglanin utanmasiymis...disarida gorusmek istiyormus illa..annemde demis olmaz..eskide kalma degiliz biz..gelin ailece sonra onlar odada gecsin konussun..tabi yanlarindada ben gardiyan olaraktankadının hemen kalkmak istemesi tuhaf olmuş ama belkide aşağıda oğlu beklediği için acele etmiştir (bende genelde öyle yaparım eşim dışarda beklerse:)
yaşıyla hiç bi alakası olamaz ki sonuçta 4 yaşda büyük ablandan
belkide hemen aramamak istememiştir bak bak hemen arıyo derler felan düşünmüştür
dur bakalım hemen kötü düşünmeyin zaten akrabanız haberi uçurur size
rabbim hakkında hayırlısı ise nasip etsin ablana inşlh
bence ilk oldugu icin kadinin cok tecrubesi yok arayacaginida hesaplamamisti kesin..oglunun utangacligini kiramamislar..simdi cumartesiye geliyorlar tekrardan:18::18:
Günaydınlarrrr:)
Ben hiçç kötüü düşünmedimm yaa yazdıklarınıı okuyuncaa bencee aceleye getirmek istemiyor olabilirler hani hemen ertesi gün arayıp sık boğaz etmeyelim diyue düşünmüşlerdir bende ayşene katılıyorumm sizz hemen kötüye yormayın inşallah hayırlısı olur ablan için
insallah guzel gecmistir canim, sonuclari bekliyoruzBen yinee sınavaa gidiiyomm kızlarr bitmedii gitii tatile girdikk sınavlar peşimii bırakmadııı:) akşamaa kadarr kendinizee ii bakınn öptümm hepiniziii
kızlar eşimle dışarı çıktık karın yağması harikaydı 1 saat içinde heryer bembeyz oldu sokaklar cıvıl cıvıl çocuklar kayıyo kartopu oynuyo
bizde bol bol resim çekildik süper manzara yaaaa
ovvv kıyamam ben sana pardonn
çoook beğendim canım ama kafam acıdııı.....:44:
Menü bildirimm
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurtaa
çok az peynir
5 kuru kayısı
yarım çay bardağı ceviz
Ara: 3 kuru kayısı
4-5 adet ceviz
nane çayı
Öğlen: balık tavada
bol salata
Ara öğün: 5 kuru kayısı
5-6 ceviz
Akşam: yöresel bi çorba(bulgurlu, kavurmalı) 1 kase
bol salata
1 bardak süt
Benimmm menüyüü deeee didikkleyinn :26:
menummmmmmm
sabah:
iki dilim ekmek,biraz recel, yagsiz peynir..zeytin salatalik biberammada karistirmisim yawss
ogle: salata,100 gr haslanmis tavuk dosu..
ara: 15 adet taze badem
aksam: soylesemmikipatates kizartmasi sarmisak yogurtlu ama 2 patates kadar
ovvv kıyamam ben sana pardonn
canım kahvaltını kuvvetli yapmamışsın,zeytini de yine unutmuşsun,bol bol ara öğün ihtiyacı duymuşsun dolayısıyla...
onun dışında tam karatay menüsü afiyet olsunnnn
aysenim cok gecmis olsunn bitanem, hic moralini bozma sakin....uzun sure diyette olunca insanin psikolojiside bozuluyor...sende suan onu yasiyorsun..karataya gecmen cok guzel boylelikle biraz degisiklik yasarsin rahatlarsin..bende son zamnalarda aynisini yasadim..bunaldim ama ekmek diyeti iyi geldiyani sanada degisim iyi gelecektir,umarim kisa surede dizinde iyilesir
ya sorma tuhafti...amma bugun annem tanidigi aradi guya cocugun calistigi yer nereydi diye sormaya..oda bilmiyorum unuttum aramadilarmi seni demis annemde yok..sanada dedimya hayirlisi olsun gelsinler bir cayimi kahvemi icsinler diye..aa olurmu oyle sey felan ben dayisinin esini arim hemen..aksama dogru aramis kadin annemi..ve sorun oglanin utanmasiymis...disarida gorusmek istiyormus illa..annemde demis olmaz..eskide kalma degiliz biz..gelin ailece sonra onlar odada gecsin konussun..tabi yanlarindada ben gardiyan olaraktan
bence ilk oldugu icin kadinin cok tecrubesi yok arayacaginida hesaplamamisti kesin..oglunun utangacligini kiramamislar..simdi cumartesiye geliyorlar tekrardan:18::18:
insallah guzel gecmistir canim, sonuclari bekliyoruz
ayyy yesinle romantizminiziiiibizim buraya eksiye dusmeye basladi..yakinda sizin oradan kar cekilince bize ugrar sonra basla arabanin camlarini kazi temizle..offf yoksa kari bende seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?