Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saol Ayşencim.Canını sıkma bitanem.Bende uzun süredir tartı oynamadığı için sıkıldım.Ama arada kaçamaklarımda çok oldu.Yarından itibaren spor diyet tam gaz başlayacağım 2 ayda bu işi bağlayayım istiyorum artık

o kadar çok özledim ki karı yağmuru bi bilsen..:Burda da kuru soğuk var

Canımm ısınma hareketlerii dahaa çokk eklemleri esnetme şeklinde olurrrr benn havuzdaa antrönörlerden öğrendiğimm kadarıylaa mesela onlarr yüzmeye başlamadann tümm eklemlerii esnetiyorlarr ki antremanlarda sakatlanmasınlar diye. Bulabilirsem buraya eklerim canımmm seninkii tam olarak ısınma olmuo tatlımmm banda çıkmadan ısınman gerekio

2. öğünümü 17.00 de yedim,az önce de kızıma yediriken biraz yoğurt ve karnıbahardan tırtıkladım.tamamdır bugünü kapattım.şimdi eşimle kaynım yiyorlar..Bu hafta yine kaçaksız devam etmek istiyorum ama h.sonu biraz kaçamaklarım oldu bile,ufak tefek de olsa...2 Lt su içtim.Yatana kadar daha içerim.Biraz bitki çayı içeyim istiyorum ama hiç canım çekmiyor,bir türlü sevemedim

menüüüü

öüğle...

3 parça tavuk

patates kızartma.....

light cola

ikindi........

türk kahvesi...maalesef şekerli....

bitter çiko...4 parça.....

akşam.....

kıymalı bulgurlu kapuska

yoğuurt

tavuk suyuna çorbaa....

tamam tatlım diidklerim tabiii ama sonra kızmak yok bak baştan anlaşalım .9:

saphıraa ben hiç kızmaaaam..söz..bizim karatay menülerine böylee benim yaptığım gibi nazar boncuğu iyilere...kızgın smiley kötülereee...koysana..günde kaç yanlış yapıyoruz bilelliiim...

işte böylee saphıraa....

canım işaretlemelerimi koydum
çok kaçamak yapmışsın bugün canım olmamış

işte böylee saphıraa....

tamam tatlışım benimkileri beğendin mi

Menü bildirimm

Kahvaltı:2 haşlanmış yumurtaa
çok az peynir
5 kuru kayısı
yarım çay bardağı ceviz

Ara: 3 kuru kayısı
4-5 adet ceviz
nane çayı

Öğlen: balık tavada
bol salata

Ara öğün: 5 kuru kayısı
5-6 ceviz

Akşam: yöresel bi çorba(bulgurlu, kavurmalı) 1 kase
bol salata

1 bardak süt

Benimmm menüyüü deeee didikkleyinn :26:

nevim naber canımmm....dukana devam mı...
Devam bitanem,haftaya noktalıyor ve hem korumaya hem de sağlıklı 6 öğün beslenme düzenine geçiyorum.Son 10 kilomu da öyle atıyım diyorum.Özledim seniiiii

bu arada sigarayı bıraktın mı bak ne zamandır sorcam unutuyorumm
Diyetim bitince inşallah aklımda bitanem

Annesi biraz antipatik geldi bana ama umarım çok hayırlı olur canım benim

kızlar ben yine karatayı yapıcam galiba bugün gidip kendime fıstık ceviz felan alayım yarın sabah başliyim dikkatli bi şekilde yapmaya
bakalım elbet kırılacak benimde bu duraklama dönemim
Canım benim,sen başarırsın herşeyi,hiç şüphem yok

Menün harika canım,maşallah çok güzel gidiyorsun

aysenim cok gecmis olsunn bitanem, hic moralini bozma sakin....uzun sure diyette olunca insanin psikolojiside bozuluyor...sende suan onu yasiyorsun..karataya gecmen cok guzel boylelikle biraz degisiklik yasarsin rahatlarsin..bende son zamnalarda aynisini yasadim..bunaldim ama ekmek diyeti iyi geldiyani sanada degisim iyi gelecektir,umarim kisa surede dizinde iyilesir
ya sorma tuhafti...amma bugun annem tanidigi aradi guya cocugun calistigi yer nereydi diye sormaya..oda bilmiyorum unuttum aramadilarmi seni demis annemde yok..sanada dedimya hayirlisi olsun gelsinler bir cayimi kahvemi icsinler diye..aa olurmu oyle sey felan ben dayisinin esini arim hemen..aksama dogru aramis kadin annemi..ve sorun oglanin utanmasiymis...disarida gorusmek istiyormus illa..annemde demis olmaz..eskide kalma degiliz biz..gelin ailece sonra onlar odada gecsin konussun..tabi yanlarindada ben gardiyan olaraktan
bence ilk oldugu icin kadinin cok tecrubesi yok arayacaginida hesaplamamisti kesin..oglunun utangacligini kiramamislar..simdi cumartesiye geliyorlar tekrardan:18::18:
Ben yinee sınavaa gidiiyomm kızlarr bitmedii gitii tatile girdikk sınavlar peşimii bırakmadııı:) akşamaa kadarr kendinizee ii bakınn öptümm hepiniziii
insallah guzel gecmistir canim, sonuclari bekliyoruz

ayyy yesinle romantizminiziiii bizim buraya eksiye dusmeye basladi..yakinda sizin oradan kar cekilince bize ugrar sonra basla arabanin camlarini kazi temizle..offf yoksa kari bende seviyorum

çoook beğendim canım ama kafam acıdııı.....:44:
ovvv kıyamam ben sana pardonn

canım kahvaltını kuvvetli yapmamışsın,zeytini de yine unutmuşsun,bol bol ara öğün ihtiyacı duymuşsun dolayısıyla...
onun dışında tam karatay menüsü afiyet olsunnnn

menummmmmmm

sabah:

iki dilim ekmek,biraz recel, yagsiz peynir..zeytin salatalik biber ammada karistirmisim yawss

ogle: salata,100 gr haslanmis tavuk dosu..

ara: 15 adet taze badem

aksam: soylesemmiki patates kizartmasi sarmisak yogurtlu ama 2 patates kadar

ohooo noliiiiii mileeet kaçamka yapan yapanaaaa aloooooo titreyin ve kendinize gelinnnn lüfffeeeennn

Yaa canımm benimm bendee bütünn günn nedenn bu kadar acıktımm diye düşündüm durdumm :44:Atıştırmak da istemedim kendimi cevizee ve kuru kayısıya verdimm amaa bugünn hiç doymadımm gerçektennŞu zeytini dee hep unutuyomm Yarın daha çok dikkat edeceğimmm çokk teşekkür ederimmmm

Bencee ilklerde böle şeyler normal karşılanabilir:) ama oğlanın utangaçlığıı bi enterasannn Artıkk kıza bakılmaya gidiliyo demii insan bi beş dakika uğrar inşallah cumartesi oğlanıda görürsünüz girer içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…