biz tümgün kar izledik burda ama bazı yerlere geç gitmiş güzel olmuş sizede çocuklarada
birde bitki çayım diğer elimde
kıyamam yaa bayılıyorum köpeklere alsam koynumda yatsam okadar yani ama malesef besleyemiyorum annem evine gelmem diyor bahçeli bi evim olursa bigün bahçesi köpek kaynıcak
bizde öyle anlaşmıştık eşimle ben face alırken sonra tabi ben malum resim çektirmeye bayılıyorum face den anlışlacğı üzere her halim var
balık kadar faydalı bişeymi var ben daha yeni yemeye başladım kopya işi gerçekten zevkli bende müthiş haz alırdım zaten beceremsem liseyi zor bitirirdim heralde
bizdede kocaman bi akvaryum var 200 litre eşime doğum gününde almıştım daha küçük vardı önce sonra o yetmedi şimdi kocaman bir akvaryum ve 50 adet balığımız var düngece doğuma girdik eşim doğum yaptırdı bitanesine 9 adet yavrucuğumuz oldu bit kadar daha bizimkilerden tekinin adı iffet diğerinin cemil bunlar mavi chiklet diğerlerinin binadaki çocukların ismi cemil biraz sapık yeni balık gelince iki günde hamile bırakıyo adı oyüzden cemil bekarkende 4 adet muhabbet kuşum vardı benimde şimdi kayradan alamıyorum ama papağan alcam az daha büyüsün bende birtek kediyi sevmiyorum bilimum hayvanları seviyorum börtü böcek dahil kayrada bana çekmiş köpek görünce dayanamıyor hemen sevcem die kedilere tekme atmak için koşuyo
maşallah çok tatlı
nerenk yapcan canım bende avondan sarı almayı düşünüyorum bakim
seninkide fenaymış çok güçlü duruyo maşallahh
sabah
1 muz
1 çay bardağı fıstık ve fındık içi
yeşil çay
(canım kahvaltı etmek istemedi)
öğle
bir tabak barbunya yemeği
bir kase yoğurt
ara
çay bardağıyla 3 1 arada kahve (bundna vazgeçemiyorum ne olursa olsun)
akşam henüz yemedim ama kahvaltı yapıcaz
2 kk yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
domates biber
fındık fıstık
not =bu arada acayip derecede açım
çok güzel canımcım hepsi aynı cins mi balıkların
ben japonları çok sefiyom şöle büyük kuyruklarını salına salına yüzmeleri çok hoşuma gidiyo
zaten temizliği zor işte akvaryumların
boyadım bile ama saçım baya baya açık olduğu için tonu olmadı bi acayip oldu ama yakıştırdım haftaya tekrar parıltılı kahve gibi bişeye boyuycam
saçıma doğal röfle oldu resmen
bunun cinsi ne canım ?
bizimki sivas kangal
tam dövüş köpeklerine benziyo valla :)
ayy kız hadi gözünüz aydın
benim herüfde çok meraklı balıkları doğurtmaya bizde çok dağıttık yavru balıkları öyle akvaryuma sığmıyolardı
ama bi gün kendi evim olursa bi yerde sabit kalırsak bende alıcam kocaman bi akvaryum ışıkları kapatıp onları izlemek acayip hzuru veriyo insana sakinleşiyorum resmen
bende çok seviyorum köpekleri ama evde beslemem yaa malum onun salyası üzerine değse namaz olmuyo birde tüyleri felan benim gibi temizlik manyağına göre bi iş değil en iyisi kapı önü
çikolata kahve aldım canım 2 3 aydır boyamıyorum fena halde diplerim geldi sarı gibi şimdi reism koymuştum ya
ama artık bana açık rengin pek gitmediği kanaatine vardım sankim daha olgun gösteriyo beni birde sarı saça çok bakım lazım şimdi kahve yapayım beğenirsem biraz kullanıp üzerine hafif röfle attırırım diyorum bakalım
Benimkii gerçekktenn fenaa mahalleden yabanci kimseyi geçirmiyoo helee bizimm arabanınn yanınaa yaklaştırmaz saolsunn çokkk koruyor amaaa onun sayesindee hırsızlardan korkmadan yatar oldukkBi keresindee kardeşimle kavga ederken kardeşim banaa vurduu nasıll havlıyorr onaaa zor sakinleştirdikk yanındaa ell şakasıı felann yapılmıoo hemenn zarar vereceklerr diye saldırganlaşıyo daha kimseyii ısırmaddıı amaa korkuturr kendisi
nev81=16
saphira=27
saliss=23
saferan=16
aysen_34=7
kırmızıgul=2 izinli
shopaholic=4
kayramin=23
ekimm=12
ipekyol=0
hasretim34=0
Bunun annesii dobermannn amaa annesininn evlilik dışıı kendi cinsinden olmayann bir ilişkisindenn lindacımm olduuuAnnesininn sahiplerii cins değil diyee kürtaj yaptıracaklardıııı benn izin vermedimmmm dediiim o ne öle köpeğe bu yapılır mıı Sahibi doğunca bana verdi lindacığımıı kardeşlerinii de sattılarr. Türk filmi gbi bi hikayesi var lindacığımın yaniii Zengin kız fakir oğlann pardon cins köpekle sokak köpeğinin hazin hikayesi
ohhh negüzel valla düşman kovar cinsinden benim eşim çok korkardı köpekten çıkarken köpek görünce iki sokak öteden geçerdik kapmış bikere suratını izi vardır ağzından kulağına ince bi çizgi bide kendi köpeğiymiş şimdi yeni yeni alışıyo azcık bahçem olsa hemen dikcem önüne eltilerim kapıdan geçemez valla hertürlü hayvandan ödü kopar
çokkk güzellllll gerrçekktennn ilerdee bendeee kendi evimdeee bi akvaryumaa sahipp olurumm
Geçmişindee bi kötüü köpekk anısıı olanlarr gerçekktenn korkuyorr bendee küçükken köpekk kovalamışş bendeee korkardımmm çokk amaa sonraa alıştımmm helee bu lindaa sayesindee içli dışlı oldukkk valla
inşallah canım ama ilk kuralın bu işi kocanın üstüne yıkmak olsun
valla banada biçok kez köpek saldırıp kovalamıştır bitanesinin altından aldılar hemde ama bana pek işlemiyo sanırım hee ama bende oğluma bişey yapar die yaklaşmıyorum korkuyorum mahallede bi golden var kendisi efe sahibi efeye "otur korkmasın "dedi şimdi nezaman kayrayı görse yatıyo yere benimki başlıyo anne efeee beni çağırıyo bi ona yaklaşırken korkmuyorum biliyorum bişey yapmıcak oğluma
canım omega 3 içeren başka besinlerde var ama yine de yeterli gelmiyormuş.buradan marka paylaşamıyoruz maalesef ama almanı tavsiye ederim.Yerli olan bir tane var,60 kapsül 12 TL,ondan kullanıyorum.Gerçi şimdi bitti ama tekrar alıcam,hava çok soğuk çıkamadım kızlahadiya ben neremle okudum meyva yok die Allah Allah neyseki bir bilenimiz var yumurtayı haşlama dışında yediğim için sordum canım hani ikitaneyle sabah öğününde şartmı anlamında çok açıklayıcı olmuşsun gene sağol konserve balıktan bahsediyosun galiba tamam onuda kaldırdım çok canım istemedikçe almam severimde ben ton balığını sağol canım tekrar takıldığım bişey olursa tekrar sorarım he bide bu omega üç kapsülleri varya okumuştum paylaştığında ben çok balık falan tüketmiyorum kullanayımmı nedersin önerceğin bi marka varmı
ben salatalarımda çiğ tüketiyorum yemeklerdede kullanmıyım ozaman pişince olmaz gerçi zaten bir havuç koyuyorum onunda nekadarı benim tabağıma denk gelirki he tabi suyuna geçişini falan bilemem
sabah
1 muz
yeşil çay
öğle
bir kase yoğurt
ara
2 kk yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
domates biber
fındık fıstık
canım omega 3 içeren başka besinlerde var ama yine de yeterli gelmiyormuş.buradan marka paylaşamıyoruz maalesef ama almanı tavsiye ederim.Yerli olan bir tane var,60 kapsül 12 TL,ondan kullanıyorum.Gerçi şimdi bitti ama tekrar alıcam,hava çok soğuk çıkamadım kızla
canım kahvaltın kuvvetli değil ve şekerli kahve içtğin için insülin direncin kırılmıyor ve acıkıyorsun.ben artık pasta bile yesem acıkmıyorum.Bari şekersiz ve kremasız olanını iç.sütle iç.süttozu en yasaklılardan biri
sabah
1 muz
yeşil çay
öğle
bir kase yoğurt
ara
2 kk yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
domates biber
fındık fıstık
Bugünnnn çok sevdiğiimm birr ablamla buluştuk onun yanındaa staj yapmıştım ne zamandır beni çağırıyorr amaa onun iştahıı çokk açıkk ve bir o kadarda zayıff diyetimii bozarımm diyee geçen hafta gitmedim yanınaa ama bu haftada çağırıncaa gittim mecburrHemenn bizimm mantıcıyaa gideelimm dedii tabii Allahım dedim gitti bizimm diyettt Amaa mantıcıyaa gidincee binbirr bahane bulupp mantıyııı yemedimmm o yedii Sonraa dedim ben acıktımmm hadii kebapçıyaa girelimm vee oradaa köftee istedimmm Arzuu ablammm şokkk olduu banaaa salişimm kafayaaa koydunn sen dediii Normaldee o mantıyıı kaçırmam içinn ölüyo felann olmam lazım dıı kii son isteğimm bilee o mantıı olurduu Amaa yinee dee bol kahvee kaçırdımmm:26 edimm şimdii kahvee dee içmezsemm ayıpp olacakk:26:
Sabahh: 2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
5 kuru kayısı
yarım su bardağı ceviz
8 adet zeytin
Öğlee: 6 adet köfte (kaşarlı)
bir küçük parça ekmek:26:
bol salata
yoğurt
Ara öğün:2 ficann şekerli kahve:26:
Akşamm: Bir adet balık
bol salataa
tarhana çorbası
bir kase pırasa yemeği
Ne çokk yemekkk yemişimmmm yaaa bennnYarınn hastadaa olsammm gidecemm havuzaa yüzücemm nev in taktiğiii bugünn cezayı hakketmşşiimm bennnn
menü paylaşıım.......
gerekli yorumu saphıra yapmışşşş
tebrik ediyoruuum..çok azimlisin..kahvelerde şekersiz olaydııı......
menü payşlaşıım.....
Nev gördüayy ne zevkli olurdu oya sınava kopya çekerken yaşadığım adrenalini yasamak için girerdim sanki buarada nev görmesin kendisi öğretmen
Sen nasıl sevgi dolu,nasıl aslan gibi kollayıcı birleştirici bir kadınsın Saferan'ım ya,tam bir Türk kadınısın sennnngünaydııın......dün akşam nihayet başakşehire de kar geldiii...1 saatte her yer kardı...........sonraaa ablam aradı 10 da 13 yaşında ki yeğeni
min doğumgünüymüş sürpriz yapalım 15 dakkika yürüme mesafesinde pastane var gidip kutlayalım dedi...beraber çoluk çocuk kar altında yürüdük kar altında oturup pasta üflediik...yeğenime sürpriz oldu çocuklar kartopu oynadı tabii bizde çok güzeldiii....
Bir gün o sigarayı karşılıklı içicez,senle karşılıklı sigara-kahve keyfi yapmadan bırakmıycam bu meretiharika kar manzarası elimde sigaramla herkese günaydınlar
Yaratılmış her varlığı sevmek ne güzel,ne özel.O korkunu,şimdiki mutluluğunu harflerinden bile anlıyorum.Canımsınsağolun canlarım motive dolu sözleirniz için evet bugün tam gaz başladım karataya
gece annemde babamda bende uyuyamadık kızlar
annemlerin köpeği var memlekette eşimin memleketinden getirmiştik yeni doğmuş yavruydu şimdi 1,5 yaşını geçti
neyse dün babamla ava gitmişler dağlarda tabi diz boyu kar 5 dk yürümüş babam bakmış arkasından değil seslenmiş seslenmiş yok neyse gelir demiş
dünden beri beklediler yok gelmiyo illa gelirdi bişey olmasaydı dedik
annem bi yandan ağlıyo bişey oldu diye ben bi yandan..o kadar seviyoruzki onu aileden biri gibi acayip sevgimiz var ona...
neyse babam hava ışımaya başlayınca gitmiş aramış gezdiği yerleri bi seslenmiş hemen havlamış koşmuş
meğer bizim toros çalılıkların üstüne ceket gibi bişey atmışlar o da babamın diye orda beklemiş dünden beri zavallaım soğukta karda karları kazımış kazımış kendine yer yapmaya çalışmış
babmı görünce üstüne atlamış atlamış sevincinden ayy o kadar mutlu oldukki
soytarı yaa o kadar sadık bi dost işte...kaç defada biz bi yere oturmaya gittiğimizde eğer orda çok kalırsak kapının önünden ayakkabımızı tekini alıp eve getiriyo sonra evde bizi varsa ayakkabayı koyduğu yeri sürükleye sürükleye gösteriyo ayyy tam bir soytarı yaa
Gördüm kuzum gördüm de,kopya iyi bir öğrenme yöntemi ilginçtir ki:26::26:Eveettt nevv görmesiinn gerçektenn o zamannnn :26::26:
Karatay çok doğru bir seçim bitanem,keyifle ve sağlıkla atacaksın kilolarıııııkızlarrr bende busabah galiba karataya geçiş yaptım hemen kahvaltımı yazayım
1bardak çay
1çb fındık
4kuru kayısı
birtabak melemen(malum yumurta)
avuç içi peynir
10 adet zeytin
kızlar zeytin tuzlu geldi ekmeksiz zeytinimi peynirimi suya koyuyoduk yedim öyle ama 10 tene yiyince zor geldi
Ellerine sağlık canım benimnev81=16
saphira=27
saliss=23
saferan=16
aysen_34=7
kırmızıgul=2 izinli
shopaholic=4
kayramin=23
ekimm=12
ipekyol=0
hasretim34=0
Bitanem 15 tatilde sayımları ben yapıyım hazır boşken,sana da bir mola olur ne dersin,15 günlüğüne de olsa yükünü almış olurumkırmızıgül=8
aysen_34=15
saliss=14
hasretim=3 takımdan ayrıldı sanırım
saferan=22
kayramin=19
saphira=10
ipekyol=5
nev81=5
ekimm=10
Menümenüüü....
akşam.....
1 parça tavuk ızgaraaa....
hala tokum aslında yinede bir parça yedim....
Nev gördüNev hayatında hiç kopya çekmedi ama,kopyanın en iyi öğrenme yöntemlerinden biri olduğunu uzmanlar ispatladı.İnsan öğrendiklerini unutsa da,çektiği kopyayı hiç unutmazmış
Sen nasıl sevgi dolu,nasıl aslan gibi kollayıcı birleştirici bir kadınsın Saferan'ım ya,tam bir Türk kadınısın sennnn
Bir gün o sigarayı karşılıklı içicez,senle karşılıklı sigara-kahve keyfi yapmadan bırakmıycam bu mereti
Yaratılmış her varlığı sevmek ne güzel,ne özel.O korkunu,şimdiki mutluluğunu harflerinden bile anlıyorum.Canımsın
Gördüm kuzum gördüm de,kopya iyi bir öğrenme yöntemi ilginçtir ki
Karatay çok doğru bir seçim bitanem,keyifle ve sağlıkla atacaksın kilolarııııı
Ellerine sağlık canım benim
Bitanem 15 tatilde sayımları ben yapıyım hazır boşken,sana da bir mola olur ne dersin,15 günlüğüne de olsa yükünü almış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?