Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimkii gerçekktenn fenaa mahalleden yabanci kimseyi geçirmiyoo helee bizimm arabanınn yanınaa yaklaştırmaz saolsunn çokkk koruyor amaaa onun sayesindee hırsızlardan korkmadan yatar oldukk Bi keresindee kardeşimle kavga ederken kardeşim banaa vurduu nasıll havlıyorr onaaa zor sakinleştirdikk yanındaa ell şakasıı felann yapılmıoo hemenn zarar vereceklerr diye saldırganlaşıyo daha kimseyii ısırmaddıı amaa korkuturr kendisi

bendede vardı bugün hafiften bi açlık yediğim bidilim ekmekmi tutuyodu anlamdım aslında normalde daha az yiyordum ama bilemedim valla bende kahveden vazgeçemiyorum ama bugün içmedim bağımlılık oda kafeinden olsa gerek saati geçinde boşluk oluyo içimde mesela baş ağrısı burdayım dio

çok güzel canımcım hepsi aynı cins mi balıkların

ben japonları çok sefiyom şöle büyük kuyruklarını salına salına yüzmeleri çok hoşuma gidiyo

chiklet özünde ama isimleri farklı sarı prenses mavi prenses kaliko var içinde sen prenses olduklarına bakma çok saldırgan balıklar misal bende japon seviyodum kocaman aldık 5-6 adet ertesi gün balıklar yoktu bide bizimkilerden büyüktü yemişler hayvanları bizimkiler sadece kendi türünden balıklara dokunmuyo bide yavru olmıcak tabi yoksa hopp onlarında yutuyolar ama bunlarda çok hareketli kavgacı balıklar akvaryumda dört dönüyo

temizliği zor ama çok sık temizlenmiyo zaten içinde iki adet öküz kadar motor var o iş için 5-6ayda bir komple değiştiyoruz 3 ayda birde yarısına kadar değiştiriyoruz suyu hallediliyo tabi ben temizlemiyorum eşimin bana güvenmediği tek konu çamaşır suyuyla yıkarım die dokundurmuyo benimde işime geliyo kim uğraşcak onunla ben ve kayra annemdeyken eşim temizliyo ben eve gelince bende evi temizliyorum kayra evdeyken ne mümkün içine giriyo önceki akvaryumu oyüzden attık bikaç defa içine girip anne ben balık yakalıyorum die yakalayınca küçüktü tırmanıyodu buna cesaret edemedi daha

koy resminide bakim sen komple koyumu olsun istiyosun saçını eğer öyleyse bi 15 gün bekle boyanın çoğu ilk 15 gün içinde akar rengi sabitlemek için daha sonra tekrar boya ve mümkünse 1 hafta yıkama ilk yıkamada akarmış boyanın yüzde kırkı

Bunun annesii dobermannn amaa annesininn evlilik dışıı kendi cinsinden olmayann bir ilişkisindenn lindacımm olduuuAnnesininn sahiplerii cins değil diyee kürtaj yaptıracaklardıııı benn izin vermedimmmm dediiim o ne öle köpeğe bu yapılır mıı Sahibi doğunca bana verdi lindacığımıı kardeşlerinii de sattılarr. Türk filmi gbi bi hikayesi var lindacığımın yaniii Zengin kız fakir oğlann pardon cins köpekle sokak köpeğinin hazin hikayesi

ohhh negüzel valla düşman kovar cinsinden benim eşim çok korkardı köpekten çıkarken köpek görünce iki sokak öteden geçerdik kapmış bikere suratını izi vardır ağzından kulağına ince bi çizgi bide kendi köpeğiymiş şimdi yeni yeni alışıyo azcık bahçem olsa hemen dikcem önüne eltilerim kapıdan geçemez valla hertürlü hayvandan ödü kopar

ahahah çok iyiyydi anlatımın ama bence çok asil ve güçlü duruyo iyiki izin vermemişsin hem sevenlerin arasına girilmez

Geçmişindee bi kötüü köpekk anısıı olanlarr gerçekktenn korkuyorr bendee küçükken köpekk kovalamışş bendeee korkardımmm çokk amaa sonraa alıştımmm helee bu lindaa sayesindee içli dışlı oldukkk valla

çokkk güzellllll gerrçekktennn ilerdee bendeee kendi evimdeee bi akvaryumaa sahipp olurumm

inşallah canım ama ilk kuralın bu işi kocanın üstüne yıkmak olsun

valla banada biçok kez köpek saldırıp kovalamıştır bitanesinin altından aldılar hemde ama bana pek işlemiyo sanırım hee ama bende oğluma bişey yapar die yaklaşmıyorum korkuyorum mahallede bi golden var kendisi efe sahibi efeye "otur korkmasın "dedi şimdi nezaman kayrayı görse yatıyo yere benimki başlıyo anne efeee beni çağırıyo bi ona yaklaşırken korkmuyorum biliyorum bişey yapmıcak oğluma

Bugünnnn çok sevdiğiimm birr ablamla buluştuk onun yanındaa staj yapmıştım ne zamandır beni çağırıyorr amaa onun iştahıı çokk açıkk ve bir o kadarda zayıff diyetimii bozarımm diyee geçen hafta gitmedim yanınaa ama bu haftada çağırıncaa gittim mecburrHemenn bizimm mantıcıyaa gideelimm dedii tabii Allahım dedim gitti bizimm diyettt Amaa mantıcıyaa gidincee binbirr bahane bulupp mantıyııı yemedimmm o yediiSonraa dedim ben acıktımmm hadii kebapçıyaa girelimm vee oradaa köftee istedimmm Arzuu ablammm şokkk olduu banaaa salişimm kafayaaa koydunn sen dediiiNormaldee o mantıyıı kaçırmam içinn ölüyo felann olmam lazım dıı kii son isteğimm bilee o mantıı olurduuAmaa yinee dee bol kahvee kaçırdımmm:26edimm şimdii kahvee dee içmezsemm ayıpp olacakk:26:

Sabahh: 2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
5 kuru kayısı
yarım su bardağı ceviz
8 adet zeytin

Öğlee: 6 adet köfte (kaşarlı)
bir küçük parça ekmek:26:
bol salata
yoğurt

Ara öğün:2 ficann şekerli kahve:26:

Akşamm: Bir adet balık
bol salataa
tarhana çorbası
bir kase pırasa yemeği

Ne çokk yemekkk yemişimmmm yaaa bennn Yarınn hastadaa olsammm gidecemm havuzaa yüzücemm nev in taktiğiii bugünn cezayı hakketmşşiimm bennnn

Evetttt buu süperrrr bi tüyoo inşallah hayvanlarıı seven bi kocamm olurr

canım omega 3 içeren başka besinlerde var ama yine de yeterli gelmiyormuş.buradan marka paylaşamıyoruz maalesef ama almanı tavsiye ederim.Yerli olan bir tane var,60 kapsül 12 TL,ondan kullanıyorum.Gerçi şimdi bitti ama tekrar alıcam,hava çok soğuk çıkamadım kızla

canım kahvaltın kuvvetli değil ve şekerli kahve içtğin için insülin direncin kırılmıyor ve acıkıyorsun.ben artık pasta bile yesem acıkmıyorum.Bari şekersiz ve kremasız olanını iç.sütle iç.süttozu en yasaklılardan biri

Yaa bendee sizeee onuuu soracaktımmm bendee herkess omega 3 kullanıyor yaa bendee kullanmak istiyorummm banaa özelden markasını yazabilirr misinizz

menü paylaşıım.......

gerekli yorumu saphıra yapmışşşş

tebrik ediyoruuum..çok azimlisin..kahvelerde şekersiz olaydııı......

menü payşlaşıım.....

menüüü....

akşam.....

1 parça tavuk ızgaraaa....

hala tokum aslında yinede bir parça yedim....

menü paylaşıım.......

gerekli yorumu saphıra yapmışşşş

tebrik ediyoruuum..çok azimlisin..kahvelerde şekersiz olaydııı......

menü payşlaşıım.....

Midemm çokk ağrıoo sadee oluncaa aamaa çokk haklısınnn tabiii yarınn yüzerekk bu şekerli kahvelerin bedelinii ödeyeceğimmm

ayy ne zevkli olurdu oya sınava kopya çekerken yaşadığım adrenalini yasamak için girerdim sanki buarada nev görmesin kendisi öğretmen
Nev gördü Nev hayatında hiç kopya çekmedi ama,kopyanın en iyi öğrenme yöntemlerinden biri olduğunu uzmanlar ispatladı.İnsan öğrendiklerini unutsa da,çektiği kopyayı hiç unutmazmış

Sen nasıl sevgi dolu,nasıl aslan gibi kollayıcı birleştirici bir kadınsın Saferan'ım ya,tam bir Türk kadınısın sennnn

harika kar manzarası elimde sigaramla herkese günaydınlar
Bir gün o sigarayı karşılıklı içicez,senle karşılıklı sigara-kahve keyfi yapmadan bırakmıycam bu mereti

Yaratılmış her varlığı sevmek ne güzel,ne özel.O korkunu,şimdiki mutluluğunu harflerinden bile anlıyorum.Canımsın

:26::26:Eveettt nevv görmesiinn gerçektenn o zamannnn :26::26:
Gördüm kuzum gördüm de,kopya iyi bir öğrenme yöntemi ilginçtir ki

Karatay çok doğru bir seçim bitanem,keyifle ve sağlıkla atacaksın kilolarııııı

nev81=16
saphira=27
saliss=23
saferan=16
aysen_34=7
kırmızıgul=2 izinli
shopaholic=4
kayramin=23
ekimm=12
ipekyol=0
hasretim34=0
Ellerine sağlık canım benim

kırmızıgül=8
aysen_34=15
saliss=14
hasretim=3 takımdan ayrıldı sanırım
saferan=22
kayramin=19
saphira=10
ipekyol=5
nev81=5
ekimm=10
Bitanem 15 tatilde sayımları ben yapıyım hazır boşken,sana da bir mola olur ne dersin,15 günlüğüne de olsa yükünü almış olurum

Son düzenleme:
menüüü....
akşam.....
1 parça tavuk ızgaraaa....
hala tokum aslında yinede bir parça yedim....
Menü Sen hepimizi motive ediyorsun menü konusunda,bi de ben yapıyım dedim Benim menüm de şöyleydi:
SABAH:
*1 kk light peynir
*1 bardak light süt
*1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE EYEMEĞİ:
*1 tabak yağsız salçasız türlü
*1 kase light yoğurt
AKŞAM:
*1 porsiyon ızgara tavuk
*Light kola

Yakalandımm deseneee öğretmenimmmm:26::26:Evettt gerçekktenn öylee amaa benn kopyaa yazarkenn geneldee ezberlliomm amaa yinee de bakıomm yaa çokk zevkk alıom çekmektenn hastalıklı birr ruhum var kanımcaaa

Canlarım 11 aydır beraberiz.Hayatımın en büyük ve en güzel yolculuğunda hep yanımdaydınız.Ortak platformumuz sanaldı ama,size duyduğum duygu ve bana aktardığınız -yanındayız- hissi gerçekti.Allah hepinizin ömrünü ve ahirini güzel eylesin.Girizgah bitti Gelellim sadede
Canlarım bahsetmemiştim çünkü önem arzetmiyordu uzun zamandır ama bugün sizlerin duymasını isteyeceğim noktalara geldi.Bundan 4 ay önce birgün dersten çıktım.Sınıfın kapısında beni tanımadığım genç bir adam ve bir hanım bekliyordu.Hocam vaktiniz varsa biraz görüşebilir miyiz dediler,tanımıyordum ama veli diye düşündüm çünkü bazen çocukların dayı ya da halaları da bilgi almaya gelirler,tanışırlar.Yukarı çıktık oturduk.Oradaki genç adam niyetini açıkladı.Sizi uzun zamandır tanımak istiyordum ama,gönderdiğim haberlere hep olumsuz yanıt verdiniz dedi.Nasıl yaşadığınızı,prensiplerinizi bildiğimden ablamla birlikte okula gelip konuşmayı uygun gördüm dedi.Zaten ortak tanıdıklarımız varmış ve o 105 kilo olduğum günlerden beri benle tanışmak için çabalıyormuş.Bunu ortak tanıdıklarımız da doğruladı.O an fikrim kesinlikle hayır olmasına rağmen,105 kiloda bile beden gözüyle değil kalp gözüyle bana bakmayı becerebilen bu adama saygı duymuştum.
Niyeti ve bunu aktarmadaki edebi için teşekkür ettim ve düşünmediğimi söyleyerek kibarca reddettim.O günün akşamında ortak büyüklerimizden numaramı almış ve beni aramıştı,daha ayrıntılı anlatmıştı niyetini ama ben yine reddetmiştim.Bunlar tam 4 ay önce olmuştu.Sonra O 4 ay boyu aramaya,mesajlar atmaya devam etti saygı boyutunu aşmadan.Ama ben aramalarını yanıtladım,ne mesajlarına cevap verdim,tam 4 ay boyu.Sizlere de bahsetmedim,çünkü fikrim netti.
4 aydır gün gün hatta saat saat emek verdi beni kazanmak için.Emeğine ne kadar saygı duysam da,sonradan üzülmemesi için zerre ışık vermedim.Sonra 4 ocakta bir mesaj daha geldi.Öyle sade,öyle içten,öyle gerçek.O an içime bir his geldi ve Ona bir kere de olsa kendini açıklama fırsatı vermeye karar verdim.Çünkü her yaratılmış,kendini ifade etme fırsatını hakediyordu gözümde,bu kişi de zerre ışık almamasına rağmen verdiği emek de.7 ocakta oturduk konuştuk.O an o samimiyet,verilen o değer bir şekilde bana geçti ve birbirimizi tanımaya karar verdik.Evet kafama takılan ayrıntılar var ama,Ona bu fırsatı vermeden bunları aşmam da mümkün değildi.
4 aydır ışık almadan çabalayan adam,bu fırsatla gevşemedi.Emeğini de saygısını da erdemini de büyüttü bir şekilde ve benden sonunda eveti aldı.Canlarım biz genel hatlarda,fikirsel bazda hayatımızı beraber geçirebileceğimize inandık.Ama O ne kadar acele etse de ben aceleye getirme taraftarı değilim.1-2 ay içinde babamla tanışmaya gidecek ve kendini niyetini anlatacak.Eğer babam uygun görürse ve gidişat şimdiki gibi olursa ve Rabbimiz yazdıysa hayatımızı birleştiricez.Bilmenizi istedim,sizler ayrı ayrı benim için çok değerlisiniz.Şu an hiçbir şeyin kesinliği yok ama,biz bir yola çıktık.Allah utandırmasın canlarım,dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…