Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nev81=16
saphira=27
saliss=23
saferan=16
aysen_34=7
kırmızıgul=2 izinli
shopaholic=4
kayramin=23
ekimm=12
ipekyol=0
hasretim34=0

kırmızıgül=8
aysen_34=15
saliss=14
hasretim=3 takımdan ayrıldı sanırım
saferan=22
kayramin=19
saphira=10
ipekyol=5
nev81=5
ekimm=10

kahvaltım:

3 yumurtalı,sütlü peynirli omlet
zeytin
limonlu biberiye çayı
1 greyfurtun posasıyla birlikte suyu

nev81=16
saphira=27
saliss=23
saferan=16
aysen_34=7
kırmızıgul=2 izinli
shopaholic=4
kayramin=23
ekimm=12
ipekyol=0
hasretim34=0

kırmızıgül=8
aysen_34=15
saliss=14
saferan=22
kayramin=19
saphira=10
ipekyol=5
nev81=5
ekimm=10

ellerine sağlık canııım.....kupayı da iklimiz kapmışız.....

kahvaltım:

zeytin
limonlu biberiye çayı

menü paylaşıım......

menüüü.....

sabah...

2.5 yumurta haşlama kk

peynir 1kk

zeytin 10 adet

domates

ceviz 10 adet

kaşar 1kk

yaaa sorma vallahi sabahtan beri 10 kez aradı yavrularını soruyo benimki bizimki mecburen sabit zaten 250 kiloyu zırt pırt değiştiremiyosun bende evde besleyemem kıl tüğ kayra zor ama bigün bu evi değiştitirp bahçe katında biyere geçersem olur oda zor gibi ev bizim canım koyu renk sana yakışır kahve tonları ama arasına bikaç paket gölgeyle daha iyi durur sarıyı hep fönlicen yoksa fena iki gündür fönsüz geziyoırum aynaya bakmıyorum valla
Selam kızlar
herkese mutlu günler

sanada canım

nev81=16
saphira=27
saliss=23
saferan=16
aysen_34=7
kırmızıgul=2 izinli
shopaholic=4
kayramin=23
ekimm=12
ipekyol=0
hasretim34=0

kırmızıgül=8
aysen_34=15
saliss=14
saferan=22
kayramin=19
saphira=10
ipekyol=5
nev81=5
ekimm=10

eline sağlık

kahvaltım:

zeytin
limonlu biberiye çayı

afiyet olsun canım bende karataya geçtim ama meyvasızlık zorlıcak beni galiba bide günde 7-8yumurtaya kadar yenebiliyomuşya ben malum teker teker zorlanıyorum melemen kabaklı falan yapınca sorun olurmu diğer öğünlerdede mesela mönümü yazayım anlarsın nedemek istediğimi

mönüm

kahvaltıyı yazmıştım

öğlen:

kabaklı dereotlu yumurta(1adet yumurta)
ton balıklı salata(1havuç,2yaprak kıvırcık,az mor lahana,3 çatal ton balığı)

akşam:

1tabak taze fasülye
2parça tavuk tava
4kaşık yoğurt

benim bildiğim hertürlü tüketebilirsin hamurişi olmasın yeter...

menü paylaşım....

çok güzelmiiş.....

menüüü....

öğle....

tavuk suyu çorba....

yoğuurt....

saphıraa şehriye ve çorba da un ne kadar serbest canım....bi de pişmiş havuç mu serbest....

Son düzenleme:

ellerine sağlık canııım.....kupayı da iklimiz kapmışız.....

menü paylaşıım......
evet tatlışım kupalar bizim :))))))) Tebrik ederim seniii
menüüü.....

sabah...

2.5 yumurta haşlama kk

peynir 1kk

zeytin 10 adet

domates

ceviz 10 adet

kaşar 1kk
canım kahvaltın 10 nomero olmuş bravooo
teşekkürler canım

canım herkeste böyle bir yanılgı var nedense,meyvasızlık diye bir şey yok ki bu diyette sadece diğerlerinde olduğu gibi günde 6 öğün yiyin bunun 2-3 tanesi bol meyve olsun gibi bir şey yok.çünkü meyev de şeker sonuçta.Sabah kahvaltında 1 ad. elma yiyebilirsin mesela veya öğlen yemeği olarak 2 ad. muz ve 1 kase çiğ kuru yemiş yiyebilirsin.akşam meyve yemeni önermeme ama çok canın istiyorsa akşam yemeğinden sonra da ye.Yani günde 1-2 meyveyi geçme.taze incir ve üzüm yok yalnız.kurularını yiyebilirsin.
sen benim hiç günde 7-8 yumurta yediğimi okudun mu evet eğer istersen yiyebilirsin ama böyle bir mecburiyet yok.İlle her sabah 2 yumurta yiyeceksin diye bir zorunluluk da yok ama yumurta yemezsen tüm gün iştahın açık olur.Senin tercihin.yumurtayı istediğin gibi çeşitlendir,ister sebze ister etle,o sana kalmış.yeterki çok pişmesin,kavrulmasın.yumurta yerine haftada 2-3 kez muz yiyebilirsin,yumurtadan sıkılırsan

kahvaltını hatırlamıyorum ama öğlenki yemeğin çok güzel.yalnız hazır gıdalar konserveler yasak.doğal ve sağlıklı beslenebilmek için yasak.Allahtan çok az yemişsin
akşam yemeğin de gayet güzel afiyet olsun

menüüü....

öğle....

tavuk suyu çorba....

yoğuurt....
afiyet olsun canım çok güzel ama akşama kadar çok acıkabilirsin.miktarları bilmiyorum tabi.....
saphıraa şehriye ve çorba da un ne kadar serbest canım....bi de pişmiş havuç mu serbest....

canım aslında makarna ve türevleri ve un yasak ama hoca şehriyeli de olsa,unlu da olsa her türlü çorbaya izin veriyor hatta öneriyor.Şehriyenin karbonhidrat değeri çok düşük br de makarna gibi değil o bakımdan.Tabi yine de normalden daha az kullanmakta fayda var şehriyeyi.Pirinç her halukarda yasak.Yalnız dövme çorbası,dövme pilavı serbest.pişmiş havuç ta yasak canım.çiğ tüketebilirsin.patates,bezelye,bunlarda çok nişastalı,mümkün olduğunca az tüket

çorba beni çok doyuruyor akşamı çok hafif yerim bu yüzden..yoğurt ta vzgeçilmezim....çorbaya çok sevindim tavuk suyuna çorbada un ve şehriye vardı ama az tüm tenncerede 2 kaşık un 2 kaşık şehriye anca ..yumurta sarısı limonla terbiye yapınca kıvamlanıyor çok güzel oluyor....

evet ben de öyle yaparım çoğunlukşa çok da severim :))))

hadiya ben neremle okudum meyva yok die Allah Allah neyseki bir bilenimiz var yumurtayı haşlama dışında yediğim için sordum canım hani ikitaneyle sabah öğününde şartmı anlamında çok açıklayıcı olmuşsun gene sağol konserve balıktan bahsediyosun galiba tamam onuda kaldırdım çok canım istemedikçe almam severimde ben ton balığını sağol canım tekrar takıldığım bişey olursa tekrar sorarım he bide bu omega üç kapsülleri varya okumuştum paylaştığında ben çok balık falan tüketmiyorum kullanayımmı nedersin önerceğin bi marka varmı

ben salatalarımda çiğ tüketiyorum yemeklerdede kullanmıyım ozaman pişince olmaz gerçi zaten bir havuç koyuyorum onunda nekadarı benim tabağıma denk gelirki he tabi suyuna geçişini falan bilemem

sabah
1 muz
1 çay bardağı fıstık ve fındık içi
yeşil çay

(canım kahvaltı etmek istemedi)

öğle
bir tabak barbunya yemeği
bir kase yoğurt

ara
çay bardağıyla 3 1 arada kahve (bundna vazgeçemiyorum ne olursa olsun )

akşam henüz yemedim ama kahvaltı yapıcaz

2 kk yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
domates biber
fındık fıstık

not =bu arada acayip derecede açım

zaten temizliği zor işte akvaryumların

boyadım bile ama saçım baya baya açık olduğu için tonu olmadı bi acayip oldu ama yakıştırdım haftaya tekrar parıltılı kahve gibi bişeye boyuycam

saçıma doğal röfle oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…