Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyett olsunn

Çokkkkk güüzellllll çokkkkk sevindiiiimm gerçekktennnn Rabbimmmmm hepp yolunuzuuu açıkkk etsinnnn hayırlısııııı olsunn hakkınızdaaa

canım durumunu çok iyi anlıyorum bu tür şeyleri çok yaşıyoruz.Benim de gelenim gidenim çok olur sağolsunlar,çok severim misafiri,kendim de çok çağırırım ama ikramsız olmaz,onlar yesin,sen bak olmaz vs.. zor bir durum.antisosyal ve asosyal bir durum diyet,ancak kendin gibi diyet yapanlarla soyal olabiliyor insan yoksa diyet bozuluyor.Önemli olan devam ettirmemek,kolayca toparlanmak.Mantıya gösterdiğin irade için yürekten tebrik ediyorum seni aynı başarıyı ben gösterebilir miydim bilmiyorum.Belki kepekli mantı var mı sizde filan diye sorardım Onun dışında yediklerini ve içtikleri! sen zaten farkındasın,sık sık tekrarlamayacağına eminim.Çok şekerli içmek istersen bir şeyleri,yani çok mecbur kalırsan tatlandırıcı kullan ama bunu alışkanlık haline getirme.Çünkü tatlandırıcı da yasak ama şekerden iyidir
menüüü....

akşam.....

1 parça tavuk ızgaraaa....

hala tokum aslında yinede bir parça yedim....
Olsun canım iyi olmuş yediğin,ilerleyen saatlerde çok acıkıp başka şeylere saldırabilirdin.20.00 den sonra lahana bile yemiyoruz malum
Ellerine sağlık canım benim

Bitanem 15 tatilde sayımları ben yapıyım hazır boşken,sana da bir mola olur ne dersin,15 günlüğüne de olsa yükünü almış olurum

canımsınnn :))
tatlışım hayır demezsem ayıp olur mu biraz mola iyi elecek çünkü düşünceli arkadaşım benimmm
canım light ürünler benim menüme ve karatay felsefesine öyle terski..o yüzden ancak afiyet olsun diyebilicem sana

Bitanemmmmm senin adına çok sevindimmmm.Allahım utandırmasın ve mutluluk yolunun kapılarını sonuna kadar açsın senin için.İnşallah bu saygınız sevginiz ömür boyu sürsün

Bitanem ayıp olur mu hiç,samimiyetle teklif ettim,15 günlüğüne de olsa seve seve yükünü almak istedim.Canımsın Diğer konu için de Allah razı olsun canım,Allah senin prensesine de cümle bekarlara da en hayırlı yazıları yazsın

öğlen:
2 ad. kıymalı bulgurlu biber dolması
2 ad. kıymalı bulgurlu küçük kabak dolması
½ kase yoğurt
½ kk helva

akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 çatal kepekli kıymalı makarna (tadına baktım sadece)

su:2 Lt

tamam tatlışım yarı yıl tatilinde sen devral.teşekkür ederim
aminnn canımmmm

Çokk haklısınızzz gerçektennn hadi şimdi okull tatilll benn asıl okul açılıncaa ben zayıfff amaa oburr arkadaşlarımlaa ne yapacağımm çok merakk ediyorumm:26:Amaa o zamanaa kadarr düşünüpp sizlerinde yardım ve önerileriyle hallederim diye düşünüyorum Bu şekerr dee birtekk kahveyle geçerlii amaa dediğinii yapıp bi tatlandırıcı taşıyacağım bundan sonra yanımdaaEminn olun kii bu diyettt benim içinn çokk önemlii elimden gelenii yapmayaa çalışıyorumm ve hepp çalışacağımmmSizin ve kendimin güvenini bu sefer sarsmayacağımmm Yarındaa yüzmeye gidipp cezamıı çekeceğimm tabiiBu taktiği dee bana sevgili nev verdii ne zaman kaçamak günüm hariç birşeylerr kaçırırsam kendime hemen spor cezasıı vereceğimGitsinnn kilolarrr

benim sana güvenim tammmm!!!!

Salişim öncelikle sana,azmine ve kararlığına güvenim tam.Ama senin de dile getirdiğin gibi,o yollardan daha önce geçmiş biri olarak birkaç tüyo veriyim.Saliş insanlar çok garip,ne hikmetse birinin mutluluğu yanıbaşındakinin mutsuzluğu gibi.Ben diyete başladığımda daha önce hiç diyet yapmamış olmama rağmen,kimse inanamadı,en yakın arkadaşlarım haftaya bırakırsın muhabbeti yaptılar.Hırslandım.Benim hayatta en sevdiğim şey sigara böreğidir.Yıllardır tanıdığım saçın şifa desen bir telini vermeyecek insanlardan biri diyet yaptığım ilk 5 gün üst üste sigara böreği getirdi okula ve dudağıma kadar değdirdi ısrarın boyutuna bak.Reddettim,gittim tuvalete gizli gizli ağladım öyle canım çekiyordu ki.Hırslandım.Sonra aylar geçti,ben gün gün küçüldüm.O başaracağıma inanmayan insanların bakışları tavırları değişti.Şimdi çevremde herkes azmin simgesi olarak beni gösteriyor.Sana verebileceğim birkaç tüyo şu canım:
*Hiçbir zaman kendini aç bırakma,acil durumları tesadüfe bırakmamak için çantanda her zaman en azından galeta ya da light bisküvi taşı.
*Hiçbir misafirliğe ya da davete aç gitme,bu iradeni delmen için tuzaktır.
*Acıktığını ya da zorlansan bile zorlandığını kimseye belli etme,unutma ki ilk fırsatta kullanılacaktır.
*Zayıfladığını daha fazla belli edecek kıyafetlere yönel,mümkünse hatları abartmadan saran kıyafetlere.
*Seninle diyetin hakkında konuşan insanlara,bunu oyun gibi gördüğünü ve hayatında hiçbir gidişattan bu kadar keyif almadığını anlat.
Ve canımmmm,başarrrrrrrr.Seni zorlayacak canlı cansız,madde mana tüm engellere en güzel en erdemli cevap bu olacak.Ben sana güveniyorum

kizlar bugunde malesef sifre alan olmadi ve ben yine giremedim..boyle sizlerin yaninda dagilmisim gibi hissediyorum ve bu durum moralimi bozuyor

ohooo noliiiiii mileeet kaçamka yapan yapanaaaa aloooooo titreyin ve kendinize gelinnnn lüfffeeeennn
yok saphiracim ya ben kacamak yapmadim..iki patatesimi haslamak yerine kizarttim
ahh sorma, hem doktor hemde utangac...bakicaz artik cumartesi ne olacak...
evet hemde nasill..ama disarida gorusmek istemeyende ablam..yani dusunun oglan eve girmeye utaniyor ablam disarida gorusmeye
benimde yanimda olmami o istedi..benden guc alacakmis..bende olur siz konusursunuz bende nette gezinirim dedim dua edin kizlar hayirlisi neyse o olsun
safisim allah yegenine hayirli saglikli yaslar nasib etsin...hep mutlu olsun insallah..bize daha kar gelmedi..korkuyla bekliyorum valla:18::18:
ayy salisimm ben bundan cok korkarim kiz..sizde iyi cesaret var..eksiden okadar korkmazdim aslinda ama buyudukce korkularimda artti nasil oluyorsa
kırmızıgül=8
aysen_34=15
saliss=14
hasretim=3 takımdan ayrıldı sanırım
saferan=22
kayramin=19
saphira=10
ipekyol=5
nev81=5
ekimm=10
ellerine saglik bitanem...hasretim dun bana msj atti..bu hafta takimi birakiyor..diyete malesef ayak uyduramadi..insallah takim disinda kilosunu verebilir
senin adina cok sevindim bitanem..artik ipler senin elinde..mantida neymis..migdene indimi gidiyor faydasida yok..ama bu iradayle kisa zamanda guzel sonuclar alacagina eminimmm..hep boyle dvm edersin insallah
ogretmenim ben varya ben..lise 3teyken cokkkk kopya cektim ama hicbirindede yakalanmadim..bende bir bonus kafa vardi ki sorma..ogretmenin oldugu yere atiyordum sacimi...gormuyordu

nilosum, Allah hakkinda hayirlisini nasib etsin..bunlari duyduguma cokkkkk sevindim..ins herseyin hayirlisi olur..sen herseyin eniyisine layiksin bitanemm..Allah kalbine gore versin

ben yazana kadar nilosta safiste kacti

menum:

sabah: 300 gr yogurt

ara 2 mandalina

400gr salata icinde ton baligi haslanmis patates..bugun ekmekten uzak durdum, karnimda sislik var nedense

15 adet badem

2 lt su
3 fincan yesil cay..icinde bir meyvada var ama turkce adini bilmedigimden yazamiyorum

Senin gibi öğrenciye kim kıyıp da kızabilir kuzum benim Bitanem Allah razı olsun,Allah en hayırlı benimkinden de hayırlı yazgıları sana nasip eylesin.Sevgi mi emek mi diyorlardı ya,emekmiş inandım.Emek her duygudan erdemliymiş ve bütün güzel duyguları yanında getiriyormuş.Allah yazdıysa yolumuz açık olur,yazmadıysa da hayır ondadır,zaman diyorum bitanem.

Yaa ne zamannnn bii yoll ayrımındaa olsammm yardımlarınızzz baanaa doğruu yolu seçmem konusunndaa çokk fazzlaa yardımmcıı oluyorr.Siziii gerçektenn roll modelll seçtimmmm hemm başlangıçç kilonuzz olarakk hemdee süperr fikirlerinizz açısındaannBenn Gerçektennn çokk şanslıyımm sizinnn gibii bir klavuzumm varrr çokk mutluu ediyorsunuzzz hepinizz benii allah sizdenn razııı olsunnn Benimm arkadaşlarımınn hepsii çokkk zayıfff birr dönerciyee girsekk öğle arasındaa tamm ekmeğe döner ekmek yiyenn tiplerr hayatlarınddaa hiçç kiloo problemlerii olmamışşş o sebeptennnonlarııı çokk sevmemeee rağmenn çoğuu zamann beni anlamazlar daha doğrusu anlayamazlarr çünküüü hiççç şişmann olmamışlarrr. Benn diyett yaptığımdaa onlarr bunu hepp anlamsızz bulurlaar gerek yokkk senn böylede güzelsinn hemm zayıflarsan çirkinn olursun diyee benii rahatlatırlarrr.Amaa kimsee bu kızıınn şekerr ilacı kullanmaya başlayacakk derecedee sağlığınıınn bozulduğunuuu insülünn direncininn kötüyee gittiğini 23 yaşında gündee 3 çeşit ilaç kullanmakk zorunda kaldığını düşünemezlerr sağlıkçı olsalardaaAmaa onlarıı suçlayamam belki bende zayıf olsamm bendee düşünemem herkestee empatii anlayışı olacak diye bir kaide yokk. O sebepten milyonlarca kez diyete başladım milyonlarca kez bıraktımm. Vee hiçbir diyette kilo verdiğimde görülmedi aksinee daha da şiştimm.Amaa şimdii kesinliklee geçmişimii düşünmüyorumm o geçmiştii.Yenii inancım şudur:GEÇMİŞİM GELECEĞİME AİT DEĞİLDİR! Eskidenn hatalarr yaptımm amaaa şimdiii sizdenn gelecekk herr öneriyee dörtt elle sarılıyorumm o kadarr ihtiyacımm var ki sizdenn gelecek tavsiyelereee çünküü sizz benim geçmekk istediğimm yollardann dahaa öncee geçmişsinizz hayatt deneyiminizz çokk kıymetlii buu yolunn çukurlarınıı iyi biliyorsunuzzz vee benimle paylaşıyorsunuzz çokk teşekkür ederimm hepinizee gerçektenn Nevvv öğretmenimmmm sizinn deee tavsiyelerinizee mutlaka uyacağımm okul açılınca gerçii dahaa varr amaa önlemlerr almak lasım yolun başındaa okul açılınccaa diyetimm boxulsunn hiçç istemiyorumm

Evettt birazzz iriii amaaa valla aradaa şebekleşinceee çokk tatlıı olurr helee elimdee kemiklee görsünn üstümeee atlıooo zorr alıoo annemlerrBi keresindee kemik yüzündenn ikimizdee yere yuvarlanmıştıkk

Gerçekktenn artıkk yemekk sadecee karın doyurmaa aracıııEskidenn zevkk içinn yerdimmm amaa şimdii diyorum ki salişşş bu karnını boşunaa şişirecekk bunuu kendinee yükk etmee bu ayaklara daa yazıkkk bu ayaklarr bu kiloyuu taşımak zorundaa mıı en iyisii salataa yee senn diyee kendimle konuşuyorummŞizofrenn miyiim neyim acabaa:9
:

bu övgülere layık olan benmiyim canım yaa...insan olmak insan gibi davranmak hayat düsturum..bana ettiğin iltifatlar senin kalbinin güzelliğinden....bundan sonra da çook mutlu olacaksın inanıyorum........

menü paylaşım.........

kalbine bu hissiyat geldiyse artık hiç bişey engel olamaz mutluluğuna nilüferim..allah gönlüne göre yüreğine layık mutlu bir hayat verir sana inş.....

menü paylaşıım....

menü paylaşım.....

başına gelmeyen bilmez bunları canım...ama sen amacına ulaşıcaksın eminim...seni çıtır bi hemşire yapıp mezun edicez takımdan ..sonra da nev gibi gewlin ederiz artıık.....

eee kızlaar takımımızın artık bi de gelini olucaaak...sıra kimde bakalııım...gülüüüüm seni önden alalllım...sonra da salise gelir sıraaa...yaş sırasını bozmayalım......:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

düğüne hazırlık yapalıım......

doğaa günaydın..takımdan gelin çıkarıyoruz sen yoksun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…