Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırlısı olsun canım öncelikle.... yaş sorun olmaz canımm gayet uygun.. her ailenin adeti görgüsü farklı oluyor canımm olumlu düşünmeye çalışınn .... oğlanın utangaçlığı ilginç olan bence .. evlenmeye niyetlenmiş insanın bu niyetini belirtmesi gerekirdi oda eve çıkmalıydı sonuçta o beğenecek evlenecek değil mi...
geçmiş olsun canımm.... canını sıkma moralini yüksek tut tatlımm sen çok güzel şeyler başarmış birisinn .. iradelisinn.. kendine haksızlık etme lütfenn...
kızlar ben yine karatayı yapıcam galiba bugün gidip kendime fıstık ceviz felan alayım yarın sabah başliyim dikkatli bi şekilde yapmaya
bakalım elbet kırılacak benimde bu duraklama dönemim
hadi bakalımm ayşenimmm..
Ben yinee sınavaa gidiiyomm kızlarr bitmedii gitii tatile girdikk sınavlar peşimii bırakmadııı:) akşamaa kadarr kendinizee ii bakınn öptümm hepiniziii
umarım güzel geçmiştir sınavın....
afiyet olsun....
selam güzeller hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah
inşallah tatlumm....
yemeğimizi yedikte geldik.Malum kızlar 1 haftadır pek dikkat edemedim.Önüme ne geldiyse yedim yani.Yarında misafirim var Trden geldiler.Ayaklandım hemen.Birazdan evi temizleyeceğim.:Sizleri çok özledim

hadi kolay gelsin canım..uzaklardan misafir gelecekmiş ne güzel telaşş...
bende paylaşımını merakla bekliyorumm...
ısınma hareketleri

Bak tatlımm bu sitedeee varr
bi bakalım.... teşekkürler...

sizin iş tam anlamıyla görücü usulü olmuş desene gülümm... ablan ve müstakbel enişte bey sizlerin yanında birbirlerini ne kadar ifade edebilirler acaba... bi kerelik dışarıda rahatça görüşüp konuşmaları daha iyi olmazmı acaba nede olsa yaşlarıda bunun için gayet uygunn... ben de böyle düşündüm yazdıklarını okuyunca dile getirmek istedim... umarım haklarında hayırlısı olur inşallah..

Son düzenleme:
Gerçektennn bitmioo öğrencii adamınn derdiii Valla bu sınavların en güzel yanı kopya çekmek yoksa hiç eğlencesi yok:

ayy ne zevkli olurdu oya sınava kopya çekerken yaşadığım adrenalini yasamak için girerdim sanki buarada nev görmesin kendisi öğretmen

slm kızlar.Bugünde giremeyeceğim diye çok korktum.Net sabahtan yoktu yeni geldi çok mutlu oldum.Uzun bi geçmiş yapmam lazım galiba.şimdi yemek yiyecem sonra gelirim

geçmişte gözlerim ağrıyo benim vallahi kolay gelsin canım hoşgeldin

yemeğimizi yedikte geldik.Malum kızlar 1 haftadır pek dikkat edemedim.Önüme ne geldiyse yedim yani.Yarında misafirim var Trden geldiler.Ayaklandım hemen.Birazdan evi temizleyeceğim.:Sizleri çok özledim

misafirin gücü hoşgelmişler berektiyle gelsinler inş.

canım tekrar bi dene ama listelere tam uy bak saphira da negüzel gidiyo belki metobolizman değişmiştir bir haftasonunda nekadar yiyebilirsinki 5 kilo artıdasın reglin falan yaklaşmış olmasın

facede at içinde sende ol ama neo yüzünü göremnedik gitti

maşallah canım hayırdır bugün kaçamak yapasınmı geldi bende bir avuç çekirdek yedim

canım nekadar sık balık yiyorsun maşallah mönülerine mutlaka bakıyorumda nerdeyse hergün balık var mutlaka çok sağlıklı bravo

bugün herkezde bi patates vardı galiba afiyet olsun bende çok seviyorum keşke bide kilo yapmasa şu patates diyet bişey olsa yedikçe zayıflasak nekadar çok yersek okadar kurusak ayyy negüzel olurdu ama ozamanda yüzüne bakmazdık heralde

günaydııın......dün akşam nihayet başakşehire de kar geldiii...1 saatte her yer kardı...........sonraaa ablam aradı 10 da 13 yaşında ki yeğeni
min doğumgünüymüş sürpriz yapalım 15 dakkika yürüme mesafesinde pastane var gidip kutlayalım dedi...beraber çoluk çocuk kar altında yürüdük kar altında oturup pasta üflediik...yeğenime sürpriz oldu çocuklar kartopu oynadı tabii bizde çok güzeldiii....

menüğ paylaşıım.....

dengeli ama biraz aaaz.....

çok sevindim haber çıkmasını sorun utangaçlık olsun canım önemli değill...gülüm bari odada yalnız konuşsunlar kız sizde allah iyiliğinizi versin...sonra telefonda da konuşurlar..o kadarına izin verin bariii...

menüü paylaşıım.....

kaçamaklaar....

sağolun canlarım motive dolu sözleirniz için evet bugün tam gaz başladım karataya

gece annemde babamda bende uyuyamadık kızlar
annemlerin köpeği var memlekette eşimin memleketinden getirmiştik yeni doğmuş yavruydu şimdi 1,5 yaşını geçti
neyse dün babamla ava gitmişler dağlarda tabi diz boyu kar 5 dk yürümüş babam bakmış arkasından değil seslenmiş seslenmiş yok neyse gelir demiş
dünden beri beklediler yok gelmiyo illa gelirdi bişey olmasaydı dedik
annem bi yandan ağlıyo bişey oldu diye ben bi yandan..o kadar seviyoruzki onu aileden biri gibi acayip sevgimiz var ona...
neyse babam hava ışımaya başlayınca gitmiş aramış gezdiği yerleri bi seslenmiş hemen havlamış koşmuş

meğer bizim toros çalılıkların üstüne ceket gibi bişey atmışlar o da babamın diye orda beklemiş dünden beri zavallaım soğukta karda karları kazımış kazımış kendine yer yapmaya çalışmış
babmı görünce üstüne atlamış atlamış sevincinden ayy o kadar mutlu oldukki
soytarı yaa o kadar sadık bi dost işte...kaç defada biz bi yere oturmaya gittiğimizde eğer orda çok kalırsak kapının önünden ayakkabımızı tekini alıp eve getiriyo sonra evde bizi varsa ayakkabayı koyduğu yeri sürükleye sürükleye gösteriyo ayyy tam bir soytarı yaa

kayram kız ben kaç defa resmimi açıkta koymuştum buraya ama faceye koymuyorum..face açarken eşimle anlaşma yapmıştık:)

pc yükliyim atayım burayada

geçmiş olsun canım..neyse ki kavuşmuşsunuz canım..ben bi koyun severim gördüğüm yerde kucaklar öperim diğerleriyle pek aram yoktur...
harika kar manzarası elimde sigaramla herkese günaydınlar

manzara güzeldir..sigaraaa cıss.....

:26::26:Eveettt nevv görmesiinn gerçektenn o zamannnn :26::26:Bendeee bu dersleri öğretmenlik için alıom yoksa bizim snavlar bitmişti aslında .Bu formasyon derslerini ilk almayı ben istemiştim amaa sonra anladım ki öğretmenlik hiç bana göre değil ben hemşirelik için yaratıldığımıı düşünüyorummm. Amaa annem bıraktırmadıı tabii gitti paralarını yatırdı bende mecburen alıom. Öğretmenlik zor bir iş bennn dahaa çokk öğrencii kalmakk isterdiimmmŞu sınavlarda kopyaa çekmee işinee gelincee allahım hastalıkk gibii bir bilsenn o konuyu ezbere bile bilsem illa kopya çekerimAmaa başkkalarından değil kendi yöntemlerim var Daha hiç yakalanmadım allahtan

Evett canımm babam gitti ben diyete girdim diyee baya balık almış temizleyip attık buzluğaa ordann alıp yiyomm sağolsunn babacık

ohh ne iyi yapmışsınız nice senelere sağlıkla inşlh

bu cmrtside abimin doğum günü ne yapsam diye düşünüyorum
teyzemler yengemleri çağırıp süpriz doğum günümü hazırlasam evde diyorum..ama akşamında eşim yok işte
abimde 3 4 akşama anca eve geliyo
yarın gidip bi hediye alayım diyorum bi kazak alıcam birde beşiktaşın alışveriş mağazasından kupa alayım diyorum
geçmiş olsun canım..neyse ki kavuşmuşsunuz canım..ben bi koyun severim gördüğüm yerde kucaklar öperim diğerleriyle pek aram yoktur...

manzara güzeldir..sigaraaa cıss.....

ahh köpek severim evimizde iki tane kuşumuz var balıklarımız vardı öldüler akvaryum boş alıcam bi kaç tane ama :)
bi ara eve yavru ördek bile aldık..su kaplumbağası alma girişimimden son andan vazgeçtim severim hayvanları ama kediyi sevmiyorum

hatta öyle isimler koyardıkki tüm akrabalar isimleri duyunca bi 5 dk gülerdi

şu an erkek olan kuşun adı çavuş..diğeri çikoydu
kız olan sarı kız daha önceki kız olan nejla idi

ördeğimizin adı dafiyyyy

balıklarımız hüsamettin necmettin abuzittindi

annemlerin kuşun adı paşa kız olan lady

Oyyyyyy kıyamammmm yaaaaa benimdee bir köpüşümm varrrr allahımmmmm ne kadarr sadıklarr ne kadarrr dostlarrr demiii? Bizddee misafirliğe gittiğimizdee bizimkii bizii bulamayınca evden kaçıp bizii bulmuştuu allahım kapıdan çıktıüğımdaa daa üstüme çıkmıştı nerdeyse düşüodukk yereeBunlarr çokk tattlıı hayvanlarrr

oh ne güzel balıkta çok faydalı kilo vermede canım doğru yoldasın emin ol....

ayşen siz işi ilerletmişsiniz her türden var desene.....ben de evde koyun beslamek isterdim bi tek...

ayy aynen yaaa bizde annemlere gidince bizi 1 2 ay görmüyo ama arabadan iniyoruz o kadar kalabalığın içinde bile bizi bulup üzerimize atlıyo
otur deriz oturur kalk deriz kalkar el ver deriz el verir

işte bu da zatı muhteremimiz

Eklentiler

• $Görüntü028.webp
    50 KB · Görüntüleme: 28
  • $Görüntü031.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 33

oh ne güzel balıkta çok faydalı kilo vermede canım doğru yoldasın emin ol....

ayşen siz işi ilerletmişsiniz her türden var desene.....ben de evde koyun beslamek isterdim bi tek...

evet canım geçen eşim tavşan alıcam dedi ama ben pisliğinden dolay aldırmadım
aslında eşimin çiftliği olması lazımdı hayvancılık yapacaktı yanlış meslek seçimi yapmış

kız bende çok severim kuzuları..annemleri alın bi kuzu besleyin demiştik kurbandada kurbanlık olur hem sonra annemde babamda yok biz ona bakarsak kesemeyiz dediler
anam ailecek duygusallık var bizde

ben kalkayım bir sürü işim var
avon kargomda yola çıkmış bugün gelecekmiş gelsinde saçımı boyuycam yaww
bir sürü şey aldım kendime güya satış yapacaktım

Çokkkkkkkk tattttlııııı maşşallhhhh yerüümm benn senüüü

Bu da bizimm yaramazzz:) bu senee 13 yavrusu olduu dağıta dağıta öldük

Bizim evin önüne koltuk koydukk onun için orada ikamet ediyor

Ve kafasını koltuktann sarkıtıp uyumaya bayılıo kendisi

biz tümgün kar izledik burda ama bazı yerlere geç gitmiş güzel olmuş sizede çocuklarada

harika kar manzarası elimde sigaramla herkese günaydınlar

birde bitki çayım diğer elimde

kıyamam yaa bayılıyorum köpeklere alsam koynumda yatsam okadar yani ama malesef besleyemiyorum annem evine gelmem diyor bahçeli bi evim olursa bigün bahçesi köpek kaynıcak

kayram kız ben kaç defa resmimi açıkta koymuştum buraya ama faceye koymuyorum..face açarken eşimle anlaşma yapmıştık:)

pc yükliyim atayım burayada

bizde öyle anlaşmıştık eşimle ben face alırken sonra tabi ben malum resim çektirmeye bayılıyorum face den anlışlacğı üzere her halim var

balık kadar faydalı bişeymi var ben daha yeni yemeye başladım kopya işi gerçekten zevkli bende müthiş haz alırdım zaten beceremsem liseyi zor bitirirdim heralde

bizdede kocaman bi akvaryum var 200 litre eşime doğum gününde almıştım daha küçük vardı önce sonra o yetmedi şimdi kocaman bir akvaryum ve 50 adet balığımız var düngece doğuma girdik eşim doğum yaptırdı bitanesine 9 adet yavrucuğumuz oldu bit kadar daha bizimkilerden tekinin adı iffet diğerinin cemil bunlar mavi chiklet diğerlerinin binadaki çocukların ismi cemil biraz sapık yeni balık gelince iki günde hamile bırakıyo adı oyüzden cemil bekarkende 4 adet muhabbet kuşum vardı benimde şimdi kayradan alamıyorum ama papağan alcam az daha büyüsün bende birtek kediyi sevmiyorum bilimum hayvanları seviyorum börtü böcek dahil kayrada bana çekmiş köpek görünce dayanamıyor hemen sevcem die kedilere tekme atmak için koşuyo

maşallah çok tatlı

ben kalkayım bir sürü işim var
avon kargomda yola çıkmış bugün gelecekmiş gelsinde saçımı boyuycam yaww
bir sürü şey aldım kendime güya satış yapacaktım

nerenk yapcan canım bende avondan sarı almayı düşünüyorum bakim

seninkide fenaymış çok güçlü duruyo maşallahh

kızlarrr bende busabah galiba karataya geçiş yaptım hemen kahvaltımı yazayım

1bardak çay
1çb fındık
4kuru kayısı
birtabak melemen(malum yumurta)
avuç içi peynir
10 adet zeytin

kızlar zeytin tuzlu geldi ekmeksiz zeytinimi peynirimi suya koyuyoduk yedim öyle ama 10 tene yiyince zor geldi

bunun cinsi ne canım ?
bizimki sivas kangal

tam dövüş köpeklerine benziyo valla :)

ayy kız hadi gözünüz aydın
benim herüfde çok meraklı balıkları doğurtmaya bizde çok dağıttık yavru balıkları öyle akvaryuma sığmıyolardı
ama bi gün kendi evim olursa bi yerde sabit kalırsak bende alıcam kocaman bi akvaryum ışıkları kapatıp onları izlemek acayip hzuru veriyo insana sakinleşiyorum resmen
bende çok seviyorum köpekleri ama evde beslemem yaa malum onun salyası üzerine değse namaz olmuyo birde tüyleri felan benim gibi temizlik manyağına göre bi iş değil en iyisi kapı önü

çikolata kahve aldım canım 2 3 aydır boyamıyorum fena halde diplerim geldi sarı gibi şimdi reism koymuştum ya
ama artık bana açık rengin pek gitmediği kanaatine vardım sankim daha olgun gösteriyo beni birde sarı saça çok bakım lazım şimdi kahve yapayım beğenirsem biraz kullanıp üzerine hafif röfle attırırım diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…