Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

allah yolunu açık etsin canııım....hayırlı haberlerini bekliyoruuz....

saferan:9
kızmızıgül:7
saphira:13
aysen:2
kayramin:14
salis:11
ekimm:1
nev:15

nevim tebrikler canım

ellerine sağlık saphıııra...

daha ne istıyosun canım çok iyi gidiyorsuuun....tartıya çıkmak yok devamlı ....virgül değil noktayı dene kabul eder o zaman

allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım...moralini bozma...

buralardayım safişim sende benim gibi sabit kalmıssın

maalesef....

geçen hafta perşembeden beri tuvalete gitmediysen bu kadar artıda çıkmanm normal hiç moralini bozmaa..kesin kiloda vermişsindir .....sinameki denesen canıom bide belki faydası oluuur...

diskalifiye değilsin canım ..mesaj izinlisi sayıyoruuz ..kilonu ekliyoruum....

***7. TAKIM 240 . ETAP***

kırmızıgül06(70.6/70.2/0.4/0.6%)
nev81 (72.2/72/0.2/%0.3)
aysen34 (67.7/69.3/-1.6/%-2)
SAPHIRA (86.2/86.6/-0.4/%-0.46)
saferan (119/119/0/%0)
kayramin (71/71/0/0%)
Shopaholic (82.2/81.9/0.3/%0.40)
ekimm (88/88/0/%0)
hasretim34( 66.1/66.1/0/%0)/ kendi istegiyle ayrildi
Saliss(103/101.5/1.5/%1.5)

7. TAKIM ORTALAMASI: %0.034

listeyi ekliyoruum.....

Son düzenleme:

evet tatlım saolll becerebildimm

sağol canım

canım 5 i bir yerde çayımın içinde ve diğer form çayların içinde hep sinemaki var yazıyor ama bilemedim :26: bir de bağırsaklarımı tembelleştirmesinden de korkuyorum.form macunu varmış bakalım ondan deneyeceğim bir de.hem zayıflatıyormuş hem bağırsak çalıştırıyormuş

Kızlar bugün bir iş görüşmesine gittim..Olur mu bilemiyorum..şartları benim için çok uygun değildi,kendi şartlarımı söyledim.Kabul ederlerse ne ala,kabul etmezlerse olmaz zaten.Hayırlısı diyorummm
ordan da arkadaşıma gittim.400 gr almış olmanın moralsizliği ve acıkmış olmamla 2 küçük poğaça ve iki muffin yedim,tam buğday unuyla yapmış arkadaşım ama ne olursa olsun un ve şeker işte...
yarında önemli bir toplantım var,benim şu networking işleriyle ilgili.Pazartesi de günüm var..Allah irade versin diyorum başka da bi şey demiyorum

tüm çaylarda oluyor canım..ama tek yapınca daha etkili oluyor kesinlikle....10 yada 15 günde bir yaparsan ters etki yapmaz canım...2 yemek kaşığı bir bardağa koyup kaynar su çek ben ılınınca içiyorum ..sabah yapmıştım şimdi etkisi çıktı...

hayırlısı olsun canım..inş..istediğin gibi olur....moralini bozmaa...bağırsakların bi boşalsa gerçek kilon çıkar ortaya...

günaydınlar canlarım
yarın sabah gidiyoruz bakalım allah nasip ederse beni izinli sayın cumaya kadar dönmüş olurum olmazsamda nevimle haber ederim
bir dünya işim var erkenden kalktım önce ütü işlerimi halledeyim kargoya gitmem lazım yemek yapıp abime bırakmam lazım alışveriş
ayyy iki elim bi pabuca girdi resmen
kendinize iyi bakın canlarım hakkınızı helal edin

hayırlı yolcıluklar canıım......iyi tatiller...

iyi akşamlar fıstıklar
sağol saferancım,mindivan macunu aldım,bu hafta da onu deniyim olmazsa karataya ara vericem
aysencim hayırlı yolculuklar iyi tailler kuzum

Sabah: 2 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
biraz ceviz
5 adet kuru kayısı

Öğle: bol salata
1 kase kuru fasulye

Ara: 2 mandalin

Akşam: bol salata
balık

gunaydın kızlar...maalesef netım kesık telden gırdım...Benı ızınlı sayın ne zaman yapılır bılmıyorum...cok moralım bozuk((

hayırlı yolculuklar canım umarım moral depolayıp gelirsin

gunaydın kızlar...maalesef netım kesık telden gırdım...Benı ızınlı sayın ne zaman yapılır bılmıyorum...cok moralım bozuk((

günaydın canım bende daha yeni kavuştum

Günaydınnnn kızlarrrrrr

günaydınnnnn güneşli bir istanbul günündennnn

günaydın güzeller hafta sonu gelenden gidenden ne bitki çaylarımı içebildim nede dietimie çok uydum iki kilo artıylaa başldadım bu güne ama müthiş şişlik var farkındayım wc yle de pek alakam olamadı vakitsizlikten biraz birazda çaylarımı içmediğimden yediklerimde mid4emde sanki heee buarada eve eliptik bisiklet aldım bime gelmişti kocişe yalvar yakar ikna ettim (ona göre hala saçmayaa )neyse aldım bikere çıkabildim üstüne vakitsizlikten neyse bugünden itibaren onuda dietide tekrar rayına oturttum sayılır güneşi gördüm kendimi dışarı atasım var ama herkez meşgul bugün malum pazartesi temizlik günü bi ben yapmıyorum galiba bende dün hallettim

kızlar ben galiba sigarayı bıraktım cuma gününden beri içmedim 15 yıldır birr fiil içtiğim sigarayla vedalaştım busefer baraşıcak gibi duruyorum ama tabi sigara içilen bir ortama girmezsem ozaman ne olur bilmiyorum evde içilmediği için daha rahatım dua edinde bende bırakayım inşallahh

eve saphisim bu msjini bende gordum ama dunden bu yana diyor..pazartesi yinede girmemis neyse donsunde bakariz artik..simdi izinli geciyro zaten
Kaptancım pazartesi günü paylaşımda bulunmuştum salı sabahtan itibaren netimiz ve elektiriğimiz gitti.

Kızlar uzun süre ayrı kaldım sizden.Her ayrı kaldığımda sebebini izah ettim izin istedim.Elimde olmayan sebebler var tabi burda.Şimdilik sorunlar çözüldü gibi görünüyor ama dediğim gibi elimde olmadığı için bişey diyemiyorum.Bir sabah kalkıyoruz hayat durmuş oluyor.
Mümkün olduğunca sözümü tutmaya çalışıyorum.Ama sıkıntı vermek istemem kimseye.Bu şekilde seninle devam edemeyiz diyebilirsiniz,anlayışla karşılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…