- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
Hanımlar bildirimimi yaptım bugünden.Canlarım yarın karneden sonra direk otobüse binicem,15-16 saat sürüyor yol,ancak cumartesi ulaşabilicem memlekete Allah izin verirse.Yarın beni izinli sayın olur mu,dualarınızı eksik etmeyin canlarım
allah yolunu açık etsin canııım....hayırlı haberlerini bekliyoruuz....
saferan:9
kızmızıgül:7
saphira:13
aysen:2
kayramin:14
salis:11
ekimm:1
nev:15
nevim tebrikler canım
saferan:18
salis:8
aysen:6
nev:11
saphira:4
kayramin:1
kırmızıgül:6
ekimm:6
kırmızım hep buralardaydım aslında ama mesajlarımı sayarak paylaşım yapmayınca bazen gözden kaçabiliyor.Biraz ev işlerine de dalmıştım
safişim tebrikler canım
ellerine sağlık saphıııra...
Günayyydınnnnn kızlarrr bugünnnn sabahhh erkendenn kalktımm uykuuu felan tutmadıı zatenn merakktannn acaba veremedim mii felann diye:18: Amaa bir buçuk kilo dahaa gitmişşş sevindim tabiii amaa ben çok sabırsızz bir kişiliğimmm keşkee bu kilolar beşer onarr gitsee dee bende günde 10 kez tartıyaa çıkıpp lendimii yiyip bitirmesem
Bu arada ticket ta 101 yazıo çünküü kendileri virgül kabul etmio o sebeptenn bendee onuu 101 e doğru yuvarladım
daha ne istıyosun canım çok iyi gidiyorsuuun....tartıya çıkmak yok devamlı ....virgül değil noktayı dene kabul eder o zaman
selamlar canlarım bi,raz moralim bozuk biraz sinirliyim psikolojim pek iyi değil galiba benim
dün doktora gittim reglim 20 gün geçti nerdeyse bu ay da bebek felan yok..kanda baktırdı sanırım bu da benim psikolojimi alt üst etti.uzun
zamandır test felan yapmıyodum bu fikri rafa kaldırmıştım bişeylerin üstesinden geldiğime inanıyordum ama demek başaramamışım..
söktürücüyü verdi geldim..adet olunca gidicem yine 2 ay daha devam edip sonra bırakıcam zaten yaz sonu tüp bebek yapıcaz netleştirdik artık kafamızda
eşimde bir hafta yıllık izninden kullanacak annemlerin yanına gidicez biraz kafamız dağılsın diye
allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım...moralini bozma...
buralardayım safişim sende benim gibi sabit kalmıssın
maalesef....
selam kızlar
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama resmen enerjim düştü.400 gr. artıda çıktım.86.2 idim 86.6 olmuşum.Kaçamaklar yapsam anlayacağım ve üzülmeyeceğim,yedim de ondan aldım diyeceğim ama ufak tefek kaçamaklarımdan başka diyetime uymamazlık yapmadım.o yüzden de üzüldümSanırım bu biraz wc ile alakalı.En son geçen perşembe wc ye çıkmıştım.Dün son çarem çift poşet kayısılı form çayı da denedim.24 saat içerisinde çıkarırdı ama ondan da tık yok daha.Müthiş rahatsızım.Bir sürü bitki çayı içtiğim için vücudum çok fazla su tutmuş durumda da değil
geçen hafta perşembeden beri tuvalete gitmediysen bu kadar artıda çıkmanm normal hiç moralini bozmaa..kesin kiloda vermişsindir .....sinameki denesen canıom bide belki faydası oluuur...
selam arkadaşlar...pazardan beri annemin yanındayım..ayagı krılmıştı..gelemediğim için diskalifiye oldum mu onu bilmiyorum ve geçmişi okuycak vaktimde yok(bu sabah ki kilom 81.9...öğleden sonra gelmeye çalışıcam...görüşmek üzere..
diskalifiye değilsin canım ..mesaj izinlisi sayıyoruuz ..kilonu ekliyoruum....