saol ipegimm, Allah sana daha iyilerini nasib etsin..ben trde hic kullanmiyorum araba, trafik cok karisik..gelen gecen kornaya basiyor..sasip kaliyorum..bu yuzden babamin trde araba kullanmasindan yanayim
sen burayı görsen böyle olursun o zaman.Dünyanın en karışık ve çekilmez trafiği var burda.Kural vs takan yok.Geçen eşim kaza yaptı ki çok dikkatli bir şoför olmasına rağmen.O zamandan bu yana arabadan pek hayır göremedik.Hatta şu an arabayı tamirden almak için gittiler.Ön kaput gitmişti.Neyseki başka hasar vs yok.
teşekkürler canım.sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım Allah şifa versin.Bende üşüttüm galiba.Solunum yolu enfeksiyonu başlıyor gibi.Ama bebişler hasta olmasında ben hasta olmaya razıyım.
sabah:2 haşlanmış yumurta
biraz ceviz
1 avuç içi peyni
4 -5 kayısı
öğle: 3 adet mercimek köftesi
akşam: bir parça tavuk bol salaata
spor: 40 dakika yüzme
40 dakika yürüyüşş
sıvı: bir demlik limonlu yeşilçay
Yaa kızlarr benmm menülerimeee birşeylerr oluyorrr püfff acil yardım kodu
Harikasın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnfistiklar bende geldimmmmmmmmmmmmmmm
bugun tartildim ve 69.7 ciktimmmmmmmmmmmmmmm
7ler bittiiiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hafta sonu baya hareketten sonra...6lari gordum..pazar gunu ilk step yaptim bir saat, sonra bir saat bacak,karin,kalca calismalari sonrada 1 saat yuzme...sonuc harikaa...
sifreyide kapinca geldimmmmmmmmm
dun giremedim sifre alan olmadi..aksam 11e kadarda toplanti oldu eve gidince pc basina gecemedim...
hedefimeee az kaldiiiiiiii
Kuzum,ben de yeni girdim nete sayılır bitanem,laflayalımmmben geldim nilosummm..gel laflayalimmmm....ben 6lari bu sabah itibari ile gordummmm
safisim dun sifre bulamadim ondan giremedim..eve gidincede gec oldu girecek halim kalmadi..
Biz nöbetteydikanamm dun bura bos kalmis..herkes izinli neredeyse
Allahtan nilos,kayra ipek varmis
Rica ederim kuzumeline sağlık bitanemmmm
Ohhhh,hayırlı olsun prensesime,Allah kazasız belasız kulanmayı nasip eylesin Gülüm
saol saphisimmm..eminim sende bu azimle cok uzun surmez 6lari gorursun...
ama super bir duygu saphisim...fazla bir kilo vermedim cumadan beri ama 6yi gormek sahane.. geriye 9.7 kilom kaldi..
inanamiyorum buna..sabahtan beri havalardayim..birde yeni araba aldim...Allah sizlere daha iyilerini nasib etsin insallah..
yani super bir gunnn
Allah şifa versin bitanem,çok salgın,aman dikkat edinkızlar bu arada yazmışmıydım hatırlamıyorum ama cuma günkü 400 gr. fazlalıktan sonra,cuma kaşamı wc ile görüşmem sonucu,9 gün sonra yani,cumartesi sabahı 86 kg idim.Yani 600 gr farkettim.bağırsaklarımı çalıştırması açısından h.sonu ve dün diyetime uymadım.bir de mindivan macunu yiyorum,şimdilik bağırsaklarım normal çalışıyor
bugün itibariyle kaçamaksız olarak yeniden karatayıma döndüm ama tabi illaki sabote eden bir şeyler olacak;bu kez suda eriyen grip ilaçlarından içmeye başladım,içeriğinde şeker var
evet cümlemden anlaşılacağı üzere hafif bir kırıklığım var.tam olarak grip değilim,yatak döşek yatmıyorum.Ağzım burnum da akmıyor ama geniz akıntısı ve başımda müthiş bir ağırlık var.Kızımda 1 haftadan beri hafif bir soğuk algınlığı vardı da ondan bulaştı muhtemelen
Bitanem sütlü bir tatlı ye bir porsiyon,vücudun istiyor demek ki,şimdi vermezsen sonra şerbetli ve bol kalorili bir ttalıyla senden intikam alabilir.Geldimmm bilee canımmmm sizsiz duramıyorummm kiiiiinşallahhh yaaa bu aralarr birazz bende depresyonn modunaa girdimm çokk zamandır canım böle sıkkın olmadııı gözümün önündenn tatlılarr geçioo nevcimm benn böle bunalıma girince tatlı diye ölürümm amaa kendimi sıkıom daha bişi kaçırmadım:26:
Kuzum menü harika,panik yok,mercimekli köfte de nazar boncuğu olsun,gayet güzelsabah:2 haşlanmış yumurta
biraz ceviz
1 avuç içi peyni
4 -5 kayısı
40 dakika yürüyüşş
Evet İpeğimmmmm,oldukça büyük gelişmeler var.Sanırım Nev'iniz evleniyor,tabi emin olunca.Aslında ben tatilde ailemin yanındayken aileler tanışsın istediler ama ben korkup biraz daha tanıyalım dedim.Cumartesi beni görmeye gelecek ama aileler için biraz daha bekliycemBen yokken bayağı kaynatmışsınız galiba yorumlardan anladığım kadarıyla nevde bazı gelişmeler var.Merak ediyorum ama önce akşam yemeği yemeliyim.Eşimle kızım yoldaymış bende gidip yemeği hazırlayayım. görüşürüz
Allah şifa versin bitanem,çok salgın,aman dikkat edin
Çok şükür bitanem.Memleketimin gözünü seviyim,hiçbir aksaklık uzun sürmez,kurban olurum ben bu toprağa da insanlarına daaaa
Okul zamanı gündüz göremiyorum sizleri diye üzülüyordum,tam tatile girdim kimsecikler yok
Ziyaretçilerimiz sağolsun
fistiklar bende geldimmmmmmmmmmmmmmm
7ler bittiiiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hafta sonu baya hareketten sonra...6lari gordum..pazar gunu ilk step yaptim bir saat, sonra bir saat bacak,karin,kalca calismalari sonrada 1 saat yuzme...sonuc harikaa...
dun giremedim sifre alan olmadi..aksam 11e kadarda toplanti oldu eve gidince pc basina gecemedim...
misafirler saolsun takim bos kalmiyorrr
oohhh cok sevindim kayracim, insallah birakmis olursun..sigara icilen ortamlardan uzzak dur bitanem..sagligina yazikk..dualarimiz seninle
buna cok sevindim ipekcim, insallah sporada baslarsan kilolarin daha rahat gider...son kalan kilolarinda icabina bakcezz artikin
gectim kayracim gectimmmmmmmmmmm...6lardayimmmmmmmmmm.....son 10 kiloda siki diyet yapicam..duruma gore bakicam...iyi gorunursem kalicam, fazla durursa bir 10 daha vericem ama onu bukadar hizli yapmam...super yaaaa...sadece yarim kilo belki ama 6lari gormek sahaneeee
ben geldim nilosummm..gel laflayalimmmm....ben 6lari bu sabah itibari ile gordummmm
safisim dun sifre bulamadim ondan giremedim..eve gidincede gec oldu girecek halim kalmadi..
afiyet olsun tatlım
aa sende mi canım :26:
canım güle güle kullan bisikletini
aa hadi bakalım hayırlısı inşallah biter canım
afiyet olsun canımaman dikkat
iyi olmuş çabuk halledildiği canım,hoşgelmişsin
eline sağlık bitanemmmm
hhuuuuhhh yavrummm benimm beee helal sana helaalllsonunda 6 ları da gördün süpersin arkadaşımmm
saol saphisimmm..eminim sende bu azimle cok uzun surmez 6lari gorursun...
ama super bir duygu saphisim...fazla bir kilo vermedim cumadan beri ama 6yi gormek sahane.. geriye 9.7 kilom kaldi..
inanamiyorum buna..sabahtan beri havalardayim..birde yeni araba aldim...Allah sizlere daha iyilerini nasib etsin insallah..
yani super bir gunnn
piişşt ben geldim millet s.a.
dün günüm vardı arkadaşımdaydım.akşam eve geldim hemen yemeğe giriştim.Yemekte misafirimiz vardı.gece yatıya da kaldılar.bugün de geç kalkıldı,geç kahvaltı filan derken.Onları gönderdiğim gibi temizliğe giriştim.Temizliğimi bitirdim kuzumu doyurdum.Ben de yedim.Sonra akşam yemeği için karnıbahar haşladım.yumurtaya bulayıp fırında veya actifry da kızartıcam.tavuk suyu şehriye çorbamda var,bir de eşimle kaynıma makarna yaparım yeter...
kızlar bu arada yazmışmıydım hatırlamıyorum ama cuma günkü 400 gr. fazlalıktan sonra,cuma kaşamı wc ile görüşmem sonucu,9 gün sonra yani,cumartesi sabahı 86 kg idim.Yani 600 gr farkettim.bağırsaklarımı çalıştırması açısından h.sonu ve dün diyetime uymadım.bir de mindivan macunu yiyorum,şimdilik bağırsaklarım normal çalışıyor
bugün itibariyle kaçamaksız olarak yeniden karatayıma döndüm ama tabi illaki sabote eden bir şeyler olacak;bu kez suda eriyen grip ilaçlarından içmeye başladım,içeriğinde şeker var
evet cümlemden anlaşılacağı üzere hafif bir kırıklığım var.tam olarak grip değilim,yatak döşek yatmıyorum.Ağzım burnum da akmıyor ama geniz akıntısı ve başımda müthiş bir ağırlık var.Kızımda 1 haftadan beri hafif bir soğuk algınlığı vardı da ondan bulaştı muhtemelen
Menüm:
1. öğün
2 ad. yumurta kk haşlanmış
peynir
zeytin
çay
1 kk helva
3 ad. ceviz
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 fincan soğuk algınlığı ilacı(suda eriyen)
2. öğün:
2 kase tavuk çorbası
akşamdan kalma tavuk vardı biraz onu yedim
2 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 fincan ilaç
3. öğün:
biraz kanıbahar ve yoğurt yerim sanırım
o kadar bişey yok canım merak etmee.....sabah:2 haşlanmış yumurta
biraz ceviz
1 avuç içi peyni
4 -5 kayısı
40 dakika yürüyüşş
geçmiş olsun canım....sen burayı görsen böyle olursun o zaman.Dünyanın en karışık ve çekilmez trafiği var burda.Kural vs takan yok.Geçen eşim kaza yaptı ki çok dikkatli bir şoför olmasına rağmen.O zamandan bu yana arabadan pek hayır göremedik.Hatta şu an arabayı tamirden almak için gittiler.Ön kaput gitmişti.Neyseki başka hasar vs yok.
2012-01-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] havuç 1 adet 26
[2] Turşu 200 GRAM 20
[3] Portakal 3 ADET 150
[4] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[5] Etli Taze Fasulye 2 PORSİYON 500
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Menemen 0.6 PORSİYON 107.4
[8] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[9] Labne Peyniri 43 GRAM 86
Toplam : 1097.4 kal.
Harikasın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGülüm ben seni ilk tanıdığımda 90'ları kilolardaydın bitanem;azmini ve kararlılığını ve şimdi zaferini izlemek,şahitlik etmek öyle tarifsiz kiiii,harikasınnnn Ve darısı başıma
Kuzum,ben de yeni girdim nete sayılır bitanem,laflayalımmm
Biz nöbetteydik
Rica ederim kuzum
Ohhhh,hayırlı olsun prensesime,Allah kazasız belasız kulanmayı nasip eylesin Gülüm
Bitanem sütlü bir tatlı ye bir porsiyon,vücudun istiyor demek ki,şimdi vermezsen sonra şerbetli ve bol kalorili bir ttalıyla senden intikam alabilir.
Kuzum menü harika,panik yok,mercimekli köfte de nazar boncuğu olsun,gayet güzel
Evet İpeğimmmmm,oldukça büyük gelişmeler var.Sanırım Nev'iniz evleniyor,tabi emin olunca.Aslında ben tatilde ailemin yanındayken aileler tanışsın istediler ama ben korkup biraz daha tanıyalım dedim.Cumartesi beni görmeye gelecek ama aileler için biraz daha bekliycemDuanızı eksik etmeyin canlarım
teşekkürler canım.sana da çok geçmiş olsun
canım menün gayet güzel afiyet olsun.sen neyi beğenmedin
Harikasın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGülüm ben seni ilk tanıdığımda 90'ları kilolardaydın bitanem;azmini ve kararlılığını ve şimdi zaferini izlemek,şahitlik etmek öyle tarifsiz kiiii,harikasınnnn Ve darısı başıma
Kuzum,ben de yeni girdim nete sayılır bitanem,laflayalımmm
Biz nöbetteydik
Rica ederim kuzum
Bitanem sütlü bir tatlı ye bir porsiyon,vücudun istiyor demek ki,şimdi vermezsen sonra şerbetli ve bol kalorili bir ttalıyla senden intikam alabilir.
Kuzum menü harika,panik yok,mercimekli köfte de nazar boncuğu olsun,gayet güzel
Evet İpeğimmmmm,oldukça büyük gelişmeler var.Sanırım Nev'iniz evleniyor,tabi emin olunca.Aslında ben tatilde ailemin yanındayken aileler tanışsın istediler ama ben korkup biraz daha tanıyalım dedim.Cumartesi beni görmeye gelecek ama aileler için biraz daha bekliycemDuanızı eksik etmeyin canlarım
çok saol tatlımm amaa acayip bi dengesizlikk oldu 3 gündür daha önce hiç zorlanmamıiştım ama şimdii menülerim dengesiz messela öğlenleri acıkmıyorum az yiyorum sonra akşamlarııı krizz geliooo saatlerimde şaştıı ondan galiba
fistiklar bende geldimmmmmmmmmmmmmmm
canım öğlen az yiyince akşam acıkman çok normal.öğlen yemeğini daha geç saatte ye,yani mümkün olduğunca acıktığın zaman ye tabi 6 saati geçirmeden.akşam yemeğini de hafif geçirirsin mesela 1 kase yoğurt veya salatayla
saferancım ben ona özel mesajla bildirmiştim ama kendisinden cevap gelmedi.ben insanları anlamıyorum ya ve gerçekten şaşırıyorum.kendisi istedi bulunduğu takımdan ayrılıp bizim takıma gelmeyi.sonra bir daha ses çıkmadı..
aslında benim aklımda başka biri var,bizim karataycılardan çok iyi kilo veren bir arkadaş,140 lı kilolarla başlamıştı yanılmıyorsam,şimdi 120 lerde sanırım..bir türlü online anına denk gelemedim.özelden teklifimi yapayım mı? nasıl olsa online olunca okuyacak
oyle bitanem...ikimizde 9lardaydik..rakib olmustuk ki daha da hirslanalim diye..ve ikimizde gayet iyi sonuclar aldik..mezuniyetler yakindaaaHarikasın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGülüm ben seni ilk tanıdığımda 90'ları kilolardaydın bitanem;azmini ve kararlılığını ve şimdi zaferini izlemek,şahitlik etmek öyle tarifsiz kiiii,harikasınnnn Ve darısı başıma
ablama c.tesi geldiler oglanla konustular..ablam heyecanlandi cok soru soramadi..araya ben maydanoz oldum tabi..sonuc olarak ablami tanimak istedigini soyledi oglan..ama cok tuhaflar safisim..o gunden beri hala ses yok..anlamadimki nebicim sey..birde isin komik yani..dunde baska bir tanidik aradi annemi komsusunun oglu varmis banka muduru...oda kiz ariyormus..annem dedi bunla gorustuler olumlu olumsuz birsey belli degil..simdi onlarda bekliyor
maşallah gülüm çook sevindiiim...bu arada ablanın işi ne oldu geldiler mi c tesi meraak ettim...
yaa ben yalnız kalıcam gitmee gülüüm...
saphisim ozeldn yaz canim, ilk hangisi gelirse onun hakki..biz bekliyoruz nasil olsasaferancım ben ona özel mesajla bildirmiştim ama kendisinden cevap gelmedi.ben insanları anlamıyorum ya ve gerçekten şaşırıyorum.kendisi istedi bulunduğu takımdan ayrılıp bizim takıma gelmeyi.sonra bir daha ses çıkmadı..
aslında benim aklımda başka biri var,bizim karataycılardan çok iyi kilo veren bir arkadaş,140 lı kilolarla başlamıştı yanılmıyorsam,şimdi 120 lerde sanırım..bir türlü online anına denk gelemedim.özelden teklifimi yapayım mı? nasıl olsa online olunca okuyacak
saol salisimmmm
tebrikkkkkkk ederimmm darısııııı başımızaaa inşallahhhhh
Tamam bitanem,sayımda izinli sayarım ben Kayramin'i.kızlar kayramin kk ya giremiyormuş,netinde sorun varmış,faceten yazmış
Dayanamadı adam,17 saat yol gelecek işten çıkıp.6 saat görüp tekrar 17 saat yol gidecek,üzülüyorum ama napıyım engel de olamadım
enişte hasrete dayanamadı desenee....resim yok mu resiim..ne zaman tanışıcaz enişteyle...
Teşekkür ederim bitanem.Sen de içini ferah tut,ben takip ediyorum sürekli,gerçekten iyi gidiyorsun maşallah
Yaa çokk sevindimmmm herşeyyinn düzeldiğineeehayırlısı olsunn hakkınızda sen hep mutlu ol Yinee içimi ferahlattın canım benim mercimekli köfte yağsız ve sadece haşlanmış mercimekle yeşillikten yaptırdım anneme amaa tabii bende rotada bi şaşma var tatlımm en yakın zzamanda toparlamam lasım kendimi:26:
Amin Gülüm amin,dualarınızı eksik etmeyin noluroyle bitanem...ikimizde 9lardaydik..rakib olmustuk ki daha da hirslanalim diye..ve ikimizde gayet iyi sonuclar aldik..mezuniyetler yakindaaadualarimiz seninle bitanem, allah hakkinda hayirlisini nasib etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?