Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah:2 haşlanmış yumurta
biraz ceviz
1 avuç içi peyni
4 -5 kayısı
öğle: 3 adet mercimek köftesi

akşam: bir parça tavuk bol salaata

spor: 40 dakika yüzme
40 dakika yürüyüşş

sıvı: bir demlik limonlu yeşilçay

Yaa kızlarr benmm menülerimeee birşeylerr oluyorrr püfff acil yardım kodu

saol ipegimm, Allah sana daha iyilerini nasib etsin..ben trde hic kullanmiyorum araba, trafik cok karisik..gelen gecen kornaya basiyor..sasip kaliyorum..bu yuzden babamin trde araba kullanmasindan yanayim

sen burayı görsen böyle olursun o zaman.Dünyanın en karışık ve çekilmez trafiği var burda.Kural vs takan yok.Geçen eşim kaza yaptı ki çok dikkatli bir şoför olmasına rağmen.O zamandan bu yana arabadan pek hayır göremedik.Hatta şu an arabayı tamirden almak için gittiler.Ön kaput gitmişti.Neyseki başka hasar vs yok.

2012-01-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] havuç 1 adet 26
[2] Turşu 200 GRAM 20
[3] Portakal 3 ADET 150
[4] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[5] Etli Taze Fasulye 2 PORSİYON 500
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Menemen 0.6 PORSİYON 107.4
[8] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[9] Labne Peyniri 43 GRAM 86
Toplam : 1097.4 kal.

hadi ya...ben trden korkuyorum..ki ora daha beterse..benden daha iyi sofor olursun sen ozaman..

Son düzenleme:
Ben yokken bayağı kaynatmışsınız galiba yorumlardan anladığım kadarıyla nevde bazı gelişmeler var.Merak ediyorum ama önce akşam yemeği yemeliyim.Eşimle kızım yoldaymış bende gidip yemeği hazırlayayım. görüşürüz

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Bende üşüttüm galiba.Solunum yolu enfeksiyonu başlıyor gibi.Ama bebişler hasta olmasında ben hasta olmaya razıyım.
teşekkürler canım.sana da çok geçmiş olsun

canım menün gayet güzel afiyet olsun.sen neyi beğenmedin

Harikasın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Gülüm ben seni ilk tanıdığımda 90'ları kilolardaydın bitanem;azmini ve kararlılığını ve şimdi zaferini izlemek,şahitlik etmek öyle tarifsiz kiiii,harikasınnnn Ve darısı başıma

ben geldim nilosummm..gel laflayalimmmm....ben 6lari bu sabah itibari ile gordummmm
safisim dun sifre bulamadim ondan giremedim..eve gidincede gec oldu girecek halim kalmadi..
Kuzum,ben de yeni girdim nete sayılır bitanem,laflayalımmm

anamm dun bura bos kalmis..herkes izinli neredeyse
Allahtan nilos,kayra ipek varmis
Biz nöbetteydik

eline sağlık bitanemmmm
Rica ederim kuzum

Ohhhh,hayırlı olsun prensesime,Allah kazasız belasız kulanmayı nasip eylesin Gülüm

Allah şifa versin bitanem,çok salgın,aman dikkat edin

Bitanem sütlü bir tatlı ye bir porsiyon,vücudun istiyor demek ki,şimdi vermezsen sonra şerbetli ve bol kalorili bir ttalıyla senden intikam alabilir.

Kuzum menü harika,panik yok,mercimekli köfte de nazar boncuğu olsun,gayet güzel

Evet İpeğimmmmm,oldukça büyük gelişmeler var.Sanırım Nev'iniz evleniyor,tabi emin olunca.Aslında ben tatilde ailemin yanındayken aileler tanışsın istediler ama ben korkup biraz daha tanıyalım dedim.Cumartesi beni görmeye gelecek ama aileler için biraz daha bekliycem Duanızı eksik etmeyin canlarım

benim ayrılığım da bu kadar sürdüüü....

maşallah gülüm çook sevindiiim...bu arada ablanın işi ne oldu geldiler mi c tesi meraak ettim...

ben geldim nilosummm..gel laflayalimmmm....ben 6lari bu sabah itibari ile gordummmm
safisim dun sifre bulamadim ondan giremedim..eve gidincede gec oldu girecek halim kalmadi..

yaa ben yalnız kalıcam gitmee gülüüm...

neyse ki çabuk geldi net....

iyi günlerde kullan canım arabanı hayırlı olsuun....

kolay gelsiiin.....afiyet olsuun...

nasıl farketmiş gördün müü...hiç moralini bozma ....geçmiş olsuun...

menü paylaşıım....

o kadar bişey yok canım merak etmee.....

menü paylaşım...

geçmiş olsun canım....

menü paylaşıım....

enişte hasrete dayanamadı desenee....resim yok mu resiim..ne zaman tanışıcaz enişteyle...

saferancım ben ona özel mesajla bildirmiştim ama kendisinden cevap gelmedi.ben insanları anlamıyorum ya ve gerçekten şaşırıyorum.kendisi istedi bulunduğu takımdan ayrılıp bizim takıma gelmeyi.sonra bir daha ses çıkmadı..

aslında benim aklımda başka biri var,bizim karataycılardan çok iyi kilo veren bir arkadaş,140 lı kilolarla başlamıştı yanılmıyorsam,şimdi 120 lerde sanırım..bir türlü online anına denk gelemedim.özelden teklifimi yapayım mı? nasıl olsa online olunca okuyacak

teşekkürler canım.sana da çok geçmiş olsun

canım menün gayet güzel afiyet olsun.sen neyi beğenmedin

çok saol tatlımm amaa acayip bi dengesizlikk oldu 3 gündür daha önce hiç zorlanmamıiştım ama şimdii menülerim dengesiz messela öğlenleri acıkmıyorum az yiyorum sonra akşamlarııı krizz geliooo saatlerimde şaştıı ondan galiba

Yaa çokk sevindimmmm herşeyyinn düzeldiğineeehayırlısı olsunn hakkınızda sen hep mutlu ol Yinee içimi ferahlattın canım benim mercimekli köfte yağsız ve sadece haşlanmış mercimekle yeşillikten yaptırdım anneme amaa tabii bende rotada bi şaşma var tatlımm en yakın zzamanda toparlamam lasım kendimi:26:

canım öğlen az yiyince akşam acıkman çok normal.öğlen yemeğini daha geç saatte ye,yani mümkün olduğunca acıktığın zaman ye tabi 6 saati geçirmeden.akşam yemeğini de hafif geçirirsin mesela 1 kase yoğurt veya salatayla

tebrikkkkkkk ederimmm darısııııı başımızaaa inşallahhhhh

Eevet canım yarınn diyetime bi çeki düzen vereceğimmm

Son düzenleme:

maalesef öyle olabiliyor canım...tamam sen o arkadaşa söyle 1-2 gün cevap bekleyelim olmazsa başkasına bakarız...

oyle bitanem...ikimizde 9lardaydik..rakib olmustuk ki daha da hirslanalim diye..ve ikimizde gayet iyi sonuclar aldik..mezuniyetler yakindaaa dualarimiz seninle bitanem, allah hakkinda hayirlisini nasib etsin insallah

maşallah gülüm çook sevindiiim...bu arada ablanın işi ne oldu geldiler mi c tesi meraak ettim...

yaa ben yalnız kalıcam gitmee gülüüm...
ablama c.tesi geldiler oglanla konustular..ablam heyecanlandi cok soru soramadi..araya ben maydanoz oldum tabi..sonuc olarak ablami tanimak istedigini soyledi oglan..ama cok tuhaflar safisim..o gunden beri hala ses yok..anlamadimki nebicim sey..birde isin komik yani..dunde baska bir tanidik aradi annemi komsusunun oglu varmis banka muduru...oda kiz ariyormus..annem dedi bunla gorustuler olumlu olumsuz birsey belli degil..simdi onlarda bekliyor hakkinda hayirlisiolur insallah...ama en kotusude..ben yillar once lisedeyken bir oglanla bakisiyorduk..yaklasmiyorduk birbirimize ama sik sik bakisirdik onunda benim arkadaslarimda birbirimize baktigimizi bilirlerdi....okul kapandi bitti..ama yillar sonra o oglani amcamlarin evinde gormustum ve yine bakismistik sonra bir daha gormedim...seytan budur ya aklima onu getir ya..hadi birde oysa diye..ki insallah degildir bundan cok korkuyorummm:18::18: bende amma ceviz kirmisim haaa
safisim mezun olsamda sizi birakmam merak etmeyin..bukadar siklikta gelemesemde yine takima ugrar laflarimsizleri birakabilirmiyim ben hiccc

saphisim ozeldn yaz canim, ilk hangisi gelirse onun hakki..biz bekliyoruz nasil olsa

tebrikkkkkkk ederimmm darısııııı başımızaaa inşallahhhhh
saol salisimmmmdarisi sizlerin basina insallah...emin ol akip gidecek kilolar..yeterki kendini sikma bunalima sokma

kızlar kayramin kk ya giremiyormuş,netinde sorun varmış,faceten yazmış
Tamam bitanem,sayımda izinli sayarım ben Kayramin'i.

enişte hasrete dayanamadı desenee....resim yok mu resiim..ne zaman tanışıcaz enişteyle...
Dayanamadı adam,17 saat yol gelecek işten çıkıp.6 saat görüp tekrar 17 saat yol gidecek,üzülüyorum ama napıyım engel de olamadım Ben de özledim laf aramızda :26:

Teşekkür ederim bitanem.Sen de içini ferah tut,ben takip ediyorum sürekli,gerçekten iyi gidiyorsun maşallah

oyle bitanem...ikimizde 9lardaydik..rakib olmustuk ki daha da hirslanalim diye..ve ikimizde gayet iyi sonuclar aldik..mezuniyetler yakindaaa dualarimiz seninle bitanem, allah hakkinda hayirlisini nasib etsin insallah
Amin Gülüm amin,dualarınızı eksik etmeyin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…