**4.takım 241. ETAP **
mersa(izinli)
PrensesPeri( geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (73,6/72,6/1,00/%1,36)
suleoz(63,2/64,2/-1,00/-%1,58)
alda(geri dönmek üzere ayrıldı)
Drosofila (79,0/79,0/0,0/%0)
Vıdıvıdı (81,8/81,7/0,1/%0,12)
beste(64/63,6/0,4/%0,62 ) YENİ ÜYE.Hedef kilo:50
4.Takim ortalaması:0,06
slm kızlar listemizi kontrol ederseniz sevinirim:)
sonuç 0.057 çıkıyor....
yuvarlayınca seninki de doğru heralde....
sonuç 0.057 çıkıyor.....
tamam canm yuvarladım.0,06 oluyo ozaman:)
kizlar telden giriyorum sifre alan olmadi..
safisim sonuc -0.13...
telden girim bakim dedim liste ne durumda..
haftaya insallah daha iyi sonuclar aliriz
Ablam hastaneden pazartesi çıkacakmışhepinize selamları var orda da diyeti bırakmıyo
Canım benim ya,neden hastanede keşke biraz bilgi versen,öyle meraklandık ki.Ablam hastaneden pazartesi çıkacakmışhepinize selamları var orda da diyeti bırakmıyo
Canım yaaa,gitmeeeeegüzel dilekleriniz için teşekkürler bende size çok alıştım tamamen kopamam zaten sorun olmadıkça burdayım muhabbetinizden ayrı kalamam zaten
kırmızım 6lı rakamı sen gördün nev ben sen hangimiz önce görcek die bekliyodum zaten çok sevindim canım hedefine çok az kaldı müthişsin canım darısı bize artıkınn
hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Olsun canlarım,haftaya bomba gibi salllarız listeleri
ekledim listeyi ...sonuç biraz acı oldu ama......:18::18:
evet inşallah haftaya çok iyi sonuçlar alırız kızlar.yarın günüm var,pazar günü de arkadaşlarla çocukları sinemaya götürücez,dışarıda yine kaçırmalarım olabilir.ama pazartesiden itibaren bomba gibi yapıcam diyetimi.8 Şubata kadar planlı bir arkadaş toplantısı yok,o zamana kadar çok güzel yapıp,8 şubatta da ufak sıyrıklarla atlatıp,25 Şubattaki günümde yemek istiyorum.25 şubata kadar tam gaz kaçamaksız ilerleyeceğim inşallah
güzel dilekleriniz için teşekkürler bende size çok alıştım tamamen kopamam zaten sorun olmadıkça burdayım muhabbetinizden ayrı kalamam zaten
kırmızım 6lı rakamı sen gördün nev ben sen hangimiz önce görcek die bekliyodum zaten çok sevindim canım hedefine çok az kaldı müthişsin canım darısı bize artıkınn
hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Gunaydin fistiklar...
Ben kalktim hazirlandim.. Spora gecicem
Simdi.. Hava buz gibiiiii.. Brrr
Ama tartildim ve sonuc guzel.. Mezuniyet yakindir kizlar
Sifre bulur bulmaz damlarim.. Hepinizi optummmm
Haftasoni takim ilk defa bukadar sessiz kaldi
Umarim herkess guzel egleniyordur..
Yarin sabah ilk uyanir uyanmaz spora gidicem kizlar
2 saat spor yapip ise gecicem..
Sifre alan olursa yarin gorusuruzzz
Evde temizlik var.Kızım ve eşim uyuyor.2 gündür yağmur yağıyor kahireye.Bu yıl geçen yıla oranla daha soğuk.
günaydın güzel arkadaşlarım,geri döndüm..evimdeyim...çok yogun 2 hafta geçirdim..gerçi bu hafta da yogun olucam ama evimdeyim..düzenli olarak girebilicem...şu anda ev dandini valizler boşaltılıcak yıkanıcak vuuuuuu fenalardayım:)
sizlerde iyisinizdir umarım.....
Günaydın millet :)
güzel ve yoğun bir hafta sonundan sonra haftaya ve güne regl ağrısıyla başlamak berbaatttağrıdan kıvranıyorum,zor yazıyorum..bugün beni izinli sayın çünkü servis dışıyım :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?