Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Son düzenleme:
kizlar telden giriyorum sifre alan olmadi..
safisim sonuc -0.13...
telden girim bakim dedim liste ne durumda..
haftaya insallah daha iyi sonuclar aliriz

Ablam hastaneden pazartesi çıkacakmış hepinize selamları var orda da diyeti bırakmıyo
Canım benim ya,neden hastanede keşke biraz bilgi versen,öyle meraklandık ki.

Canım yaaa,gitmeeeee

ekledim listeyi ...sonuç biraz acı oldu ama......:18::18:
Olsun canlarım,haftaya bomba gibi salllarız listeleri

evet inşallah haftaya çok iyi sonuçlar alırız kızlar.yarın günüm var,pazar günü de arkadaşlarla çocukları sinemaya götürücez,dışarıda yine kaçırmalarım olabilir.ama pazartesiden itibaren bomba gibi yapıcam diyetimi.8 Şubata kadar planlı bir arkadaş toplantısı yok,o zamana kadar çok güzel yapıp,8 şubatta da ufak sıyrıklarla atlatıp,25 Şubattaki günümde yemek istiyorum.25 şubata kadar tam gaz kaçamaksız ilerleyeceğim inşallah

İnşallah canım bende takipteyim

Ayrı kalma zaten canım sık sık bekleriz

Takima kimse ugramadigine gore herkes bir eglencede gezide anlasilan
Ben sabah erkenden kalktim, kahvalti etmeden spora gittim.2 saat spor yaptim eve geldim kardesimi aldimi 80 dk yuzdum sonrada kardesimle bir saat yuzdum. Simdi evdeyim yoruldugumu yeni hissettim boyle gidersem mezuniyet yakin

Haftasoni takim ilk defa bukadar sessiz kaldi
Umarim herkess guzel egleniyordur..
Yarin sabah ilk uyanir uyanmaz spora gidicem kizlar
2 saat spor yapip ise gecicem..
Sifre alan olursa yarin gorusuruzzz

Gunaydin fistiklar...
Ben kalktim hazirlandim.. Spora gecicem
Simdi.. Hava buz gibiiiii.. Brrr
Ama tartildim ve sonuc guzel.. Mezuniyet yakindir kizlar
Sifre bulur bulmaz damlarim.. Hepinizi optummmm

Gunaydin fistiklar...
Ben kalktim hazirlandim.. Spora gecicem
Simdi.. Hava buz gibiiiii.. Brrr
Ama tartildim ve sonuc guzel.. Mezuniyet yakindir kizlar
Sifre bulur bulmaz damlarim.. Hepinizi optummmm

Günaydın canım maşallah sana azminden feyz almak istiyorum.İnş bende de spor yapma aşk ve heyecanı uyanır

Haftasoni takim ilk defa bukadar sessiz kaldi
Umarim herkess guzel egleniyordur..
Yarin sabah ilk uyanir uyanmaz spora gidicem kizlar
2 saat spor yapip ise gecicem..
Sifre alan olursa yarin gorusuruzzz

Evet takım çok sessizdi ikide bir gelip bakıyorduma ama ne gelen var ne giden.Nerde millet merak ettim.Salişte hastaneden çıktımı acaba inş ciddi bişey yoktur

Evde temizlik var.Kızım ve eşim uyuyor.2 gündür yağmur yağıyor kahireye.Bu yıl geçen yıla oranla daha soğuk.

günaydın güzel arkadaşlarım,geri döndüm..evimdeyim...çok yogun 2 hafta geçirdim..gerçi bu hafta da yogun olucam ama evimdeyim..düzenli olarak girebilicem...şu anda ev dandini valizler boşaltılıcak yıkanıcak vuuuuuu fenalardayım:)
sizlerde iyisinizdir umarım.....

Günaydın millet :)
güzel ve yoğun bir hafta sonundan sonra haftaya ve güne regl ağrısıyla başlamak berbaattt ağrıdan kıvranıyorum,zor yazıyorum..bugün beni izinli sayın çünkü servis dışıyım :

Evde temizlik var.Kızım ve eşim uyuyor.2 gündür yağmur yağıyor kahireye.Bu yıl geçen yıla oranla daha soğuk.

kolay gelsin canıım...

hoşgeldin canım..kolay gelsiiin...

geçmiş olsun canım...

canlarım daha kahvaltı bile yapmadım..ama geçen hafta çok kaçırdım ve artılardayım hem de baya bi artılarda(((bugün sıkı başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…