Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyle salisim oyle..allah kimsenin basina vermesin..hastaligin her turlusu zor ama..boyle birde kardesiminki gibi dermani olmayan..birde cocuklugundan beri cekiyorsa cok daha zor...doktorlardan korkuyor artik...kardesimide bin defa hastaneye aldilar arastirma amacli..ki fenalasir felan diye kac defa o yumuk yumuk ellerine serum taktilar..olmayinca icinde donderdiler..helede enkotusu abla acioo cikartsinlar diye bagirislarini hic unutamiyorum..Allah bu hastaliginda bir sifasini bulur insallah..benim kardesimede igne vermediler...ama verilen ilac baya etkili..bir kere trde olmustu..ki halam pul biber katmis yemege..bizim bucurun her baharata alerjisi var..birb aktik yerde surunuyor..koydeyiz..ilaci sehirde..cocugun yuzunun bir tarafi resmen felc gibi olmustu..sol taraf sismisti..ilaci verince sakinledi 5 dk ama canindan can cikti..yani Allahim kimseye yasatmasin insallah kimseye

Çokkkk zorrr canımmm yaaa allahhh yardımcnız olsunnn sabır versinnnn çocuklar için çok dahaa zorr helee sizinkii gibiii çok ağır alerjisii olanlarrrr çokk dikkatli olmalııı. Allahh kardeşinee de şifa versinn iyi ki ilaçlar varr iyi ki doktorlar var o kadar iyi doktorlara denk geldim ki bende çok şanslıydım allah düşürmesin ama onlarsız olmuo

akşam yemeğimi de yazayım:

1 dolu tabak kıymalı patlıcan yemeği (patlıcanlar kızarmadan)
1.5 bardak ayran
2 kase brokoli salatası
1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
tamam canım eklerim :))

teşekkürler tatlışımmm seninki de zormuş yaa hele ki spor yaparken
arayıp 15 dk sonra geliyorlar bazen böyle hastalık vs.. oldu mu rezil oluyor insan

kaptanım ya sizinkide bayağı zormuş.Benim yeğenimde de alerjik astım var.Süt ve süt ürünlerini veya içinde süt olan bi gıdayı yiyince astım krizine giriyor.Rabbim hepsine şifa versin

kızlar trt de buz devri 3 var izlememiştim daha önce,kuzuyla birlikte izliyoruz.öptüm sizi şimdilik çayımı da alayım elime şöylee

2012-01-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[2] Petit Beurre 5 adet 131
[3] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[6] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
Toplam : 756 kal.

2012-01-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Petit Beurre 5 adet 131
[2] Portakal 2.5 ADET 125
[3] Turşu 100 GRAM 10
[4] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[5] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[6] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
Toplam : 849 kal

kızlar trt de buz devri 3 var izlememiştim daha önce,kuzuyla birlikte izliyoruz.öptüm sizi şimdilik çayımı da alayım elime şöylee

İyi seyirler canım

taam

Afiyet olsun tatlım

Son düzenleme:
2012-01-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Petit Beurre 5 adet 131
[2] Pirinç Pilavı 0.6 PORSİYON 195.6
[3] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[4] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[5] Bal 0.4 YEMEK KAŞIĞI 28
[6] CEVİZ 1 adet 27
[7] Muz 1.5 ADET 150
[8] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[9] Domates 1 ADET 14
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[12] Patates (kızarmış) 60 gr 168
Toplam : 1330.1 kal.
Bugün fazla kaçırdım galiba biraz

akşam yemeğinden sonra 3 bardak çay içtim.yanında da 4-5 ad. bisküvi ve balık kraker yedim
daha önce bahsettiğim misafirimiz(kaynım) hala bizde ve kendisi çayın yanında bu tür şeyleri,tatlıları,hamur işlerini çok seviyor,aynen benim gibi ama ben yememk için ne kendim yapıyor ne hazır alıyorum.Sağolsun o bir torba almış gelmiş.E gel de tut kendini.
artık kendi düzenimize dönmeyi çok istiyorum,çok sıkıldım bu durumdan.ben de insanım yani ya,her akşam bir şeylerle sınanmaktan bıktım vallahi.bu bazen makarna pilav oluyor veya yasaklı başka bir yemek,bazen yemek sonrasına çayın yanına pasta tatlı bisküvi vs.. oluyor (( üstelik bir de reglyim şu an biliyorsunuz,hem de henüz dün başladı.Zaten 2 haftadır artıdayım,bu haftada kafadan gitti yani.3 hafta boşa gitmiş olacak (

Gunaydin fistiklar...
Ben kalktim hazirlandim.. Spora gecicem
Simdi.. Hava buz gibiiiii.. Brrr
Ama tartildim ve sonuc guzel.. Mezuniyet yakindir kizlar
Sifre bulur bulmaz damlarim.. Hepinizi optummmm
Gülümmmmmmmmmm,öyle hemen gitmek yok ama bak,sensiz olmazzzz

Hoşgeldin canım benim,özledik aradı gözlerimiz.Bundan sonra yine maratonumuz başlıyor,umarım güzel moral toplamışsındır,nasıl geçti tatilin

Kıyamam sana,ne beter bir ağrıdır o,Allah şifa versin canım

Çılgınsın sennnnnn;şaka bir yana öyle hayat dolu,öyle güçlü bir duruşa sahipsin ki,milyon kere maşallah Saferan'ıma

Canımmmmmmmm,şükürler olsun dermansız dert değil.Alerji de nahoş bir durum olmakla birlikte,sen daha iyi bilirsin bu işin içindesin,sonradan oluşup yine sonradan kaybolabiliyor.Umarım atlatırsın canım,çok merak ettik seni ama şimdi içim rahatladı

Salişim hiçbirşey senin sağlığından kıymetli değil,bir haftaya bakar toparlamak,önce sen iyi ol da

Canlarım hafta sonu da,bugün akşama kadar da gelemedim.Eş adayım mı diyim,erkek arkadaşım mı diyim-ki bu ifadeyi pek sevmem ama-neyse işte O diyim,ben biliyorsunuz sömestre tatili için memlekete ailemin yanına gelmiştim geçen cumartesi.Neyse tabi oldukça zor gelmişti Ona 17 saat uzağında olmam.Cumartesi kahvaltı ediyordum mesaj geldi Ondan,bil bakalım ben nerdeyim şeklinde.Tabi şok oldum 17 saat yolu hava şartlarından dolayı 21 saatte gelmiş sürpriz yapmak için.Son 3 günü aynı şehirde geçirdik,o öğretmenevinde kaldı,gündüzleri memleketi gezdirdim Ona,bizim için de değişik bir birbirimizi tanıma ortamı oldu.Bu arada annemle ve kardeşlerimle tanıştırdım Onun ısrarlarına dayanamayıp,ama ne kadar ısrar etse de babamla tanıştırmadım.Biraz daha emin olmak istiyorum babamın karşısına çıkarmak için.Dualarınızı eksik etmeyin canlarım

Evetttt allahtannnnn hastanedeykenn başıma geldii kısa sürede atlattım çok şanslıyımm ellerimdeki açık yaralarrdaa geçincee bitecekk gidecekKardeşimee yazzz demiştimm durumuumu ama o daa benii burdann atarlar diyee korkmuşş ablam diyetinee orada devam edio yazmış okuyuncaa koptum gülmektennDedimm ben sadece ablam iyii birşeyy yok yaz demiştim sana neden böyle birşeyy yaptın abla seni kilo allınca diyet yapmazsan atarlar diye korktu diyoDüşünceli saf kardeşceğizimmmm

Çokkk sevindimmmm Rabbimmm hiççç bozmasınnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…