Yok tatlım banaa vermedii amaa dediğin gibi bir ihtimall tüm alerjisi olanlarda var ondan zatenn testten sonra eve göndermedi beni nefes alamama olur müdahale edemezleer diye bahsettiğin iğne avil gibi birşey mi tatlım antihistamik diyorlar yada kortizol kullanılıyor herhalde gerek görmedi doktor zatenn herşeyi yasakladı yaa gerek kalmadıAma sizinki daha zormuş tatlımmm polenlerden kaçış yok hadi ben saçımı boyamam ama polenlerden kaçmak çok zor çok geçmişşş olsunnn sizee dee çok dikkatli olun Allahım kimseyi hasta edip derman aratmasın çok zor 4 gün kaldım hastanede halime binlerce şükür ettim çok zor durumda olann hastalar varr Allah herkese şifasını versin
oyle salisim oyle..allah kimsenin basina vermesin..hastaligin her turlusu zor ama..boyle birde kardesiminki gibi dermani olmayan..birde cocuklugundan beri cekiyorsa cok daha zor...doktorlardan korkuyor artik...kardesimide bin defa hastaneye aldilar arastirma amacli..ki fenalasir felan diye kac defa o yumuk yumuk ellerine serum taktilar..olmayinca icinde donderdiler..helede enkotusu abla acioo cikartsinlar diye bagirislarini hic unutamiyorum..Allah bu hastaliginda bir sifasini bulur insallah..benim kardesimede igne vermediler...ama verilen ilac baya etkili..bir kere trde olmustu..ki halam pul biber katmis yemege..bizim bucurun her baharata alerjisi var..birb aktik yerde surunuyor..koydeyiz..ilaci sehirde..cocugun yuzunun bir tarafi resmen felc gibi olmustu..sol taraf sismisti..ilaci verince sakinledi 5 dk ama canindan can cikti..yani Allahim kimseye yasatmasin insallah kimseye
akşam yemeğimi de yazayım:kahvaltımı yazayım: 13.30 da
50 ml su
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1-1.5 kk peynir
10 ad zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ
krem peynir
4 ad. kuru incir
4 ad. ceviz
250 ml. süt
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
tamam canım eklerim :))
Çok saaollll tatlımmmmm ekleyelimmmmmm tabiiiii benim ismimm saliha gökce profil resmimdee çimlere uzanmış bi resmim var isteyenn varsa sizde ekleyin kızlarr oradan da görüşebilirz
Düşünmeyecemm amaaa çok istiyordumm bu hızda devam etmekk hastanedekii o yemeklerr yokmuu şaka gibiydi
Evett tatlımm haftsonuda cumartesi günü saat 7 den akşam 5 e kadar ege üniversitesi olimpik yüzme havuzundayım
gecmis olsun canim..bende felaket durumdayim..Ayiptir soylemesi tuvalete girdigimde kanamam oluyor..bir agri kesici yuttuydum gecen hafta ondan oldu galiba..ne felaket birseymis..hele spor yaparken halimi dusun..ama sana tekrar gecmis olsun canim, umarim hemen toparlanirsin
ohh sevincim saphisim..insanin hayati resmen felc oluyor bir agrida sizida..
kendini fazla yorma canim, kendine gelince yaparsin...cat kapi gelen olursada eline kovayi toz bezini ver bir zahmet sili verde gir yatinsan gelmeden once arar ama dimiii
oyle salisim oyle..allah kimsenin basina vermesin..hastaligin her turlusu zor ama..boyle birde kardesiminki gibi dermani olmayan..birde cocuklugundan beri cekiyorsa cok daha zor...doktorlardan korkuyor artik...kardesimide bin defa hastaneye aldilar arastirma amacli..ki fenalasir felan diye kac defa o yumuk yumuk ellerine serum taktilar..olmayinca icinde donderdiler..helede enkotusu abla acioo cikartsinlar diye bagirislarini hic unutamiyorum..Allah bu hastaliginda bir sifasini bulur insallah..benim kardesimede igne vermediler...ama verilen ilac baya etkili..bir kere trde olmustu..ki halam pul biber katmis yemege..bizim bucurun her baharata alerjisi var..birb aktik yerde surunuyor..koydeyiz..ilaci sehirde..cocugun yuzunun bir tarafi resmen felc gibi olmustu..sol taraf sismisti..ilaci verince sakinledi 5 dk ama canindan can cikti..yani Allahim kimseye yasatmasin insallah kimseye
kızlar trt de buz devri 3 var izlememiştim daha önce,kuzuyla birlikte izliyoruz.öptüm sizi şimdilikçayımı da alayım elime şöylee
kızlar trt de buz devri 3 var izlememiştim daha önce,kuzuyla birlikte izliyoruz.öptüm sizi şimdilikçayımı da alayım elime şöylee
akşam yemeğimi de yazayım:
1 dolu tabak kıymalı patlıcan yemeği (patlıcanlar kızarmadan)
1.5 bardak ayran
2 kase brokoli salatası
1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
tamam canım eklerim :))
teşekkürler tatlışımmm seninki de zormuş yaa hele ki spor yaparken
arayıp 15 dk sonra geliyorlar bazenböyle hastalık vs.. oldu mu rezil oluyor insan
2012-01-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[2] Petit Beurre 5 adet 131
[3] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[6] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
Toplam : 756 kal.
salişçim bulamadım seni facete
Gülümmmmmmmmmm,öyle hemen gitmek yok ama bak,sensiz olmazzzzGunaydin fistiklar...
Ben kalktim hazirlandim.. Spora gecicem
Simdi.. Hava buz gibiiiii.. Brrr
Ama tartildim ve sonuc guzel.. Mezuniyet yakindir kizlar
Sifre bulur bulmaz damlarim.. Hepinizi optummmm
Hoşgeldin canım benim,özledik aradı gözlerimiz.Bundan sonra yine maratonumuz başlıyor,umarım güzel moral toplamışsındır,nasıl geçti tatilingünaydın güzel arkadaşlarım,geri döndüm..evimdeyim...çok yogun 2 hafta geçirdim..gerçi bu hafta da yogun olucam ama evimdeyim..düzenli olarak girebilicem...şu anda ev dandini valizler boşaltılıcak yıkanıcak vuuuuuu fenalardayım:)
sizlerde iyisinizdir umarım.....
Kıyamam sana,ne beter bir ağrıdır o,Allah şifa versin canımGünaydın millet :)
güzel ve yoğun bir hafta sonundan sonra haftaya ve güne regl ağrısıyla başlamak berbaatttağrıdan kıvranıyorum,zor yazıyorum..bugün beni izinli sayın çünkü servis dışıyım :
Çılgınsın sennnnnn;şaka bir yana öyle hayat dolu,öyle güçlü bir duruşa sahipsin ki,milyon kere maşallah Saferan'ımaya kızlar biz bana yakın oturan ablamla çok manyağız yaa..cuma günü kar tipi altında ablamın evin arkasında ısız bi yol var orda mangal yaptık saat 16.00 civarı başladık donmak üzereydik nerdeyse biterken eniştem ben ablam çocuklar baktık çok üşücek eve yolladık üçümüz kaldık..sözümüzüde yemiyoz yapcaz dedik ya benim bacaklar dsondu elimizle çeviriyoz etleri yanmıyoz o kadar üşümüşüz eve çıktık çay la battaniye altında anca ısındık ama tavukları yedirdik yini de millete...ablama diyorum millet uludağa gidiyo mangala para veriyor bizim başakşehir uludağdan alaa...
Canımmmmmmmm,şükürler olsun dermansız dert değil.Alerji de nahoş bir durum olmakla birlikte,sen daha iyi bilirsin bu işin içindesin,sonradan oluşup yine sonradan kaybolabiliyor.Umarım atlatırsın canım,çok merak ettik seni ama şimdi içim rahatladıSlmmmmm kızlarrrr bennnn geldimmmmm sizleriii çokk özledimmmm kardeşimee yazz kzlaraaa durumumu dedimm o da becerememişş hiç bişii yazmamışş saf şeyyyKızlar sormayın başıma gelmeyen kalmadııı hastaneyee komşumuu götürmeye gittim kendisinin beli ağrıyordu içim rahat etmedii yalnız kalmasına kendimi de pek iyi hissetmiyordumm birazz başım dönüyordu dedim verilen sözden dönemem sabahın körü hastaneye gittik sonraaa otururkenn boğazımdaa yanma hissettimm sonraa ellerim uyuştuuu tuvalete gideyim dedim bi tuhaflık var bir baktımmmm boynummmm göğsümmm tümm vücudumm kıpkırkımıızıııı allahh dediim gidiyorumm Hemen beniii acilee göttürdülerr 2 şişe serum yedimm allerjiyi durdurmakk içinn sonra doktor dedii ağır bi tabloyla geldin gitme yatıralım neye alerjin var öğren öyle git dışarda olursan bu kadar şanslı olmazdın dedi. Bende eve geldim eşya alayım diyee hemen sizee yazdımm aklım hep sizdeydii zatenn cuma yarışmasında eşyalarımı aldım hastaneye yattım patch test adı verilenn bi alrji testi var onları sırtıma yapıştırdılarr aldı mı benii yinee şiddettli bi kaşınmaa aynı pancarrr gibii oldu vücudumm geri çıkartmak zorunda kaldılarrr en sonunda yine yapıştırdılarrr kaşınan yerleree ilaçç sürdükkkk 2 günn zorlaa bekledim çıktıı test sonuçlarıı veee tamm bir hüsran Hemen herşeye alerjim çıktıı artıkk makyajj ürünleriii bitkisel her türlü ürünnn birçiokk metalll tümmm takılarrrr sadecee 24 ayar ve üstüü altın serbest herr türrr saç boyasııı şu koltuk altıı jellerine felann aşırı reaksiyonn çıktııı ellerimdee derinn yaralar oluştuu testteen sonraa İnşallah iz kalmaz kızlar canım çok sııkkkın takmamaya çalışıom ama test yaptıracazz diyee mahvoldu vücüdum. 30 tane yapışkan yapıştıryorlarr hangilerii alerji yapıo die bakıolarr benn hiç bilmiomuşumm plastiğe bile alerjim varmış. Ellerimdekiii yaralarr plastik alerjisinden olmuşş çokkk pişmann oldum doktoru dinleyip yattığıma ama adam diokii dışarda başına gelse daha kötüü olurdu dio neyse başımdann bu daa geçecekmişş şimdi sırtımaa yinee yapışkanlarıı yapıştırdılarr son bi test daha yapacaklarr eve yolladılarr beniii hemenn pc başınaa geçtimm benddee sizlerii çokk özledimmmmm kızlarrrrr
Salişim hiçbirşey senin sağlığından kıymetli değil,bir haftaya bakar toparlamak,önce sen iyi ol daBu aradaaa kızlarrrr benn hastanedeee diyettt yapamadımmmmHastaneee yemekklerii çokk iğrençtiiiiiiii dışardann birşeyyyy yemekkteee yasakkkkkk heppp kaçakk kaçakk kantinee inippp bisküvii ile karnımııı doyurdummmm hayatımdaa hiçç bu kadar rezillik çekmedimmm valla diyetimee miii üzüleyimm saçmaaa sapann şeyler yiyip aç kaldığımaaa mıı üzüleyimmmm Yaaa hemenn yarınnn başlayacağımmm diyeteee amaa 4 gündürr sadece bisküvi yemekktenn kabızz olmuşumm zatenn azcık anne yemeği yiyeyimm yarınn başlayacağımm sil baştann püff en çokk diyetime canım sıkıldı
Gülümmmmmmmmmm,öyle hemen gitmek yok ama bak,sensiz olmazzzz
Hoşgeldin canım benim,özledik aradı gözlerimiz.Bundan sonra yine maratonumuz başlıyor,umarım güzel moral toplamışsındır,nasıl geçti tatilin
Kıyamam sana,ne beter bir ağrıdır o,Allah şifa versin canım
Çılgınsın sennnnnn;şaka bir yana öyle hayat dolu,öyle güçlü bir duruşa sahipsin ki,milyon kere maşallah Saferan'ıma
Canımmmmmmmm,şükürler olsun dermansız dert değil.Alerji de nahoş bir durum olmakla birlikte,sen daha iyi bilirsin bu işin içindesin,sonradan oluşup yine sonradan kaybolabiliyor.Umarım atlatırsın canım,çok merak ettik seni ama şimdi içim rahatladı
Salişim hiçbirşey senin sağlığından kıymetli değil,bir haftaya bakar toparlamak,önce sen iyi ol da
Canlarım hafta sonu da,bugün akşama kadar da gelemedim.Eş adayım mı diyim,erkek arkadaşım mı diyim-ki bu ifadeyi pek sevmem ama-neyse işte O diyim,ben biliyorsunuz sömestre tatili için memlekete ailemin yanına gelmiştim geçen cumartesi.Neyse tabi oldukça zor gelmişti Ona 17 saat uzağında olmam.Cumartesi kahvaltı ediyordum mesaj geldi Ondan,bil bakalım ben nerdeyim şeklinde.Tabi şok oldum 17 saat yolu hava şartlarından dolayı 21 saatte gelmiş sürpriz yapmak için.Son 3 günü aynı şehirde geçirdik,o öğretmenevinde kaldı,gündüzleri memleketi gezdirdim Ona,bizim için de değişik bir birbirimizi tanıma ortamı oldu.Bu arada annemle ve kardeşlerimle tanıştırdım Onun ısrarlarına dayanamayıp,ama ne kadar ısrar etse de babamla tanıştırmadım.Biraz daha emin olmak istiyorum babamın karşısına çıkarmak için.Dualarınızı eksik etmeyin canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?