Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun cnm...yarına rahatlarsın inşaallah....

SAFERAN CIMMM oşbuldum cnm..nasılsın?
geçmişe biraz göz gezdirdim kayracım ayrılmış sanırım,üzüldümdün akşam ben de verimli kilo veremediğim için takımdan ayrılmayı düşündüm,regl olamadıgım için ani bir kilo artışı var onunda moral bozuklugu oldu ben de..ama sonra kendimi toparladım..bu kilo illetini kurutmadan gitmek yok bir yerlere...

ayyyy kızlar pcyi kapatıyom,yoksa işlerimi yapamıyom valla...su anda evime baskın yapıp ani bri gelse yerin dibine girerim o kadar dandini yaniakşam üzeri gelicimmm şekerler yanınıza...

günaydıın kızlaar.....

heryer kaar...istanbul kar altında..

birazdan çocuyklarla dışarı çıkıcam gezmeye karda gezmeyi seviyoruum......

iyiyim canım birazdan karla kucaklaşmaya çıkıcaam...kayra nasıl giitti anlamadım oysa çok alışmıştık ..sende gitme canım....

ya kızlar biz bana yakın oturan ablamla çok manyağız yaa..cuma günü kar tipi altında ablamın evin arkasında ısız bi yol var orda mangal yaptık saat 16.00 civarı başladık donmak üzereydik nerdeyse biterken eniştem ben ablam çocuklar baktık çok üşücek eve yolladık üçümüz kaldık..sözümüzüde yemiyoz yapcaz dedik ya benim bacaklar dsondu elimizle çeviriyoz etleri yanmıyoz o kadar üşümüşüz eve çıktık çay la battaniye altında anca ısındık ama tavukları yedirdik yini de millete...ablama diyorum millet uludağa gidiyo mangala para veriyor bizim başakşehir uludağdan alaa...

Hoşgeldin canım muhabbete bekleriz

Geçmiş olsun ne demek olduğunu gayet iyi bilirim

günaydıın kızlaar.....

offf ne güzel yaaa.Çok özledim karı..En az 2-3 yıl olmuştur kar görmeyeli

iyiyim canım birazdan karla kucaklaşmaya çıkıcaam...kayra nasıl giitti anlamadım oysa çok alışmıştık ..sende gitme canım....
Bende üzüldüm kayranın gitmesine.İnş giden olmaz da mezuniyetlerini görürüz arkadaşların.Tabi önce benim

Ay çok hoşsunuz safiş gerçekten dediğin gibiymişsiniz sizi çılgınlar...Afiyet olsun

ah canım benimmm çok geçmiş olsun.önemli bir şeyin yoktur inşallah.merakla bekleyeceğiz seni

geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruuz...

Geçmiş olsun canım inş önemli bişeyin yoktur.Merak ettim valla

Slmmmmm kızlarrrr bennnn geldimmmmm sizleriii çokk özledimmmm kardeşimee yazz kzlaraaa durumumu dedimm o da becerememişş hiç bişii yazmamışş saf şeyyy Kızlar sormayın başıma gelmeyen kalmadııı hastaneyee komşumuu götürmeye gittim kendisinin beli ağrıyordu içim rahat etmedii yalnız kalmasına kendimi de pek iyi hissetmiyordumm birazz başım dönüyordu dedim verilen sözden dönemem sabahın körü hastaneye gittik sonraaa otururkenn boğazımdaa yanma hissettimm sonraa ellerim uyuştuuu tuvalete gideyim dedim bi tuhaflık var bir baktımmmm boynummmm göğsümmm tümm vücudumm kıpkırkımıızıııı allahh dediim gidiyorummHemen beniii acilee göttürdülerr 2 şişe serum yedimm allerjiyi durdurmakk içinn sonra doktor dedii ağır bi tabloyla geldin gitme yatıralım neye alerjin var öğren öyle git dışarda olursan bu kadar şanslı olmazdın dedi. Bende eve geldim eşya alayım diyee hemen sizee yazdımm aklım hep sizdeydii zatenn cuma yarışmasında eşyalarımı aldım hastaneye yattım patch test adı verilenn bi alrji testi var onları sırtıma yapıştırdılarr aldı mı benii yinee şiddettli bi kaşınmaa aynı pancarrr gibii oldu vücudumm geri çıkartmak zorunda kaldılarrr en sonunda yine yapıştırdılarrr kaşınan yerleree ilaçç sürdükkkk 2 günn zorlaa bekledim çıktıı test sonuçlarıı veee tamm bir hüsran Hemen herşeye alerjim çıktıı artıkk makyajj ürünleriii bitkisel her türlü ürünnn birçiokk metalll tümmm takılarrrr sadecee 24 ayar ve üstüü altın serbest herr türrr saç boyasııı şu koltuk altıı jellerine felann aşırı reaksiyonn çıktııı ellerimdee derinn yaralar oluştuu testteen sonraaİnşallah iz kalmaz kızlar canım çok sııkkkın takmamaya çalışıom ama test yaptıracazz diyee mahvoldu vücüdum. 30 tane yapışkan yapıştıryorlarr hangilerii alerji yapıo die bakıolarr benn hiç bilmiomuşumm plastiğe bile alerjim varmış. Ellerimdekiii yaralarr plastik alerjisinden olmuşş çokkk pişmann oldum doktoru dinleyip yattığıma ama adam diokii dışarda başına gelse daha kötüü olurdu dio neyse başımdann bu daa geçecekmişş şimdi sırtımaa yinee yapışkanlarıı yapıştırdılarr son bi test daha yapacaklarr eve yolladılarr beniii hemenn pc başınaa geçtimm benddee sizlerii çokk özledimmmmm kızlarrrrr

se İzmirdemiydi yavrukuş Be de izmirdeyimmm :)))) erede çalıştığıı bir ara özelde yaz bana,bakarsın ziyaretine gelirim :))

Sendeeeee miiiiiisüperrrrmişşşşş bennnn egee ünideyimmmmm senee sonuna kadarr farklııı bölümlerdee çlaışacağımmmm yolunn düşerseee mutlakaa beklerimmmmmm tattlımmmBeraberr dışardada görüşebilirizzz

Geldimmm tatlımmmm bayaaa kötüydümmmm ondann yatırdıı doktorrr o kadarrrr kırmızıydıı kii vücudummmm sankii yanıkk nefess alırkenn bilee zorlanıydummm zatenn hastanenin personelii olmasaa acile kadar bile gidemeyecek mişimmm amaaa sonundaaa çıktımmmmm vee sizee kavuştummm

Son düzenleme:
Bu aradaaa kızlarrrr benn hastanedeee diyettt yapamadımmmmHastaneee yemekklerii çokk iğrençtiiiiiiii dışardann birşeyyyy yemekkteee yasakkkkkk heppp kaçakk kaçakk kantinee inippp bisküvii ile karnımııı doyurdummmm hayatımdaa hiçç bu kadar rezillik çekmedimmm valla diyetimee miii üzüleyimm saçmaaa sapann şeyler yiyip aç kaldığımaaa mıı üzüleyimmmm Yaaa hemenn yarınnn başlayacağımmm diyeteee amaa 4 gündürr sadece bisküvi yemekktenn kabızz olmuşumm zatenn azcık anne yemeği yiyeyimm yarınn başlayacağımm sil baştann püff en çokk diyetime canım sıkıldı

Canım ben sormadan sen yazmışsınn zaten çok geçmiş olsun.Benim ablam ve yeğeniminde bünyeleri alerjik çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun

kızlar ağrım geçti benim kuzu çok geç kalktı bugün 13.30 da kahvaltı yaptık o yüzden,iyi de oldu bir yerde o uyurken benim de kıvranmalarım geçti en azından,kızımla ilgilenemzdim o halde.Sonra da evimi topladım.Buraya geldim tekrar.aslında temizlik lazım ama fazla yormayayım kendimi dedim,onu da yarına bıraktım artık.çat kapı gelen olursa da artık napayım,tozumu toprağımı görmesinler

geçmiş olsun canım...
teşekkürler canım
canlarım daha kahvaltı bile yapmadım..ama geçen hafta çok kaçırdım ve artılardayım hem de baya bi artılarda(((bugün sıkı başladım...
toparlarsın canım eminim ben
geçmiş olsun cnm...yarına rahatlarsın inşaallah....
teşekkürler canım
ayyyy kızlar pcyi kapatıyom,yoksa işlerimi yapamıyom valla...su anda evime baskın yapıp ani bri gelse yerin dibine girerim o kadar dandini yaniakşam üzeri gelicimmm şekerler yanınıza...
aynen laptopu kapatmadan işlere bakamıyorum
günaydıın kızlaar.....

ayyy harikaa yaaa valla hasretiz kara..yağsa bile pamuk pamuk yağar ve asla tutmaz burda kar yok ama inanılmaz soğuk bir hava var.görüntü günlük güneşlik ama bırrrr
ahahah süpermiş canım yaaa çılgın gençlik sizi
Hoşgeldin canım muhabbete bekleriz

Geçmiş olsun ne demek olduğunu gayet iyi bilirim
sağol canım
canım hoşgeldinnnn
ah ah bu alerjiler çok fenaa çokk.hep duyuyorum.ne zaman hangi yaşta çıkacağı belli olmuyormuş işte.aman canım çok dikkat et bundan sonra alerji ciddi bir şey.çok geçmiş olsun
aa tabi yaa havuzda çalıştığına göre ege üni de olman lazım,biliyorum ordaki havuzu süperrr.tamam canım nasip olursa görüşürüz tabi.facen var mı ekleyelim birbirimizi

canım hastanede diyet mi düşünülür Allah aşkına,boşver,önce sağlıklı ol da.nasıl olsa yaparsın diyetini

kahvaltımı yazayım: 13.30 da

50 ml su
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1-1.5 kk peynir
10 ad zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ
krem peynir
4 ad. kuru incir
4 ad. ceviz
250 ml. süt
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su

Çok saaollll tatlımmmmm ekleyelimmmmmm tabiiiii benim ismimm saliha gökce profil resmimdee çimlere uzanmış bi resmim var isteyenn varsa sizde ekleyin kızlarr oradan da görüşebilirz

Düşünmeyecemm amaaa çok istiyordumm bu hızda devam etmekk hastanedekii o yemeklerr yokmuu şaka gibiydi

Evett tatlımm haftsonuda cumartesi günü saat 7 den akşam 5 e kadar ege üniversitesi olimpik yüzme havuzundayım

Günaydın canım maşallah sana azminden feyz almak istiyorum.İnş bende de spor yapma aşk ve heyecanı uyanır
bir baslasan alisirsin canim, birde nekadar daha enerjik oldugunu fark edince..dahada cok tutunursun spora..onemli olan birakmadan devam etmek canim
Evde temizlik var.Kızım ve eşim uyuyor.2 gündür yağmur yağıyor kahireye.Bu yıl geçen yıla oranla daha soğuk.
ayy sorma ipekcim burada oyle..felaket kis gelecek diyorlardi..inanmadik ama bu hafta birden eksilere dusuyor..bugun bir kalktik kar yagmis yani korktugum basima geldi...daha fazla buz olmasa yerler bari:18::18:
hosgeldin canim, annn duzelmistir insallah biraz..sende diyetine don canim, cok guzel gidiyordun yari yolda birakma sakin
gecmis olsun canim..bende felaket durumdayim..Ayiptir soylemesi tuvalete girdigimde kanamam oluyor..bir agri kesici yuttuydum gecen hafta ondan oldu galiba..ne felaket birseymis..hele spor yaparken halimi dusun..ama sana tekrar gecmis olsun canim, umarim hemen toparlanirsin

ayy ne cesaret saifisim ya..iyiki yataklara dusmemissiniz..dikkat edin kendinize safisim..bu havalar oldurur insani..allah etmesin bir yakalandimida kurtulmasi zor oluyor..ama sizede bir macera olmustur
buyuk gecmis olsun salisimmm..Allah yardimcin olsun..cok zor bir durum..benimde kardesimde var..suan 8 yasinda..ve senin gibi neredeyse herseye alerjisi var..daha cok gida urunlerine..polene..cocugu resmen uyusturup duruyoruz..helede bu zamanlarda cicekler yeni yeni acmaya baslamisken..Allahim seni ve senin gibi olanlarin sifasini versin canim..kendine cok dikkat et..aniden nefes borun siser nefes alamaz allah etmesin..birde ozel ignesi var ki o durumlarda nefes alabilesinn diye batirman lazim..sana oyle birser vermedimi doktorun?

ohh sevincim saphisim..insanin hayati resmen felc oluyor bir agrida sizida..
kendini fazla yorma canim, kendine gelince yaparsin...cat kapi gelen olursada eline kovayi toz bezini ver bir zahmet sili verde gir yat insan gelmeden once arar ama dimiii

Yok tatlım banaa vermedii amaa dediğin gibi bir ihtimall tüm alerjisi olanlarda var ondan zatenn testten sonra eve göndermedi beni nefes alamama olur müdahale edemezleer diye bahsettiğin iğne avil gibi birşey mi tatlım antihistamik diyorlar yada kortizol kullanılıyor herhalde gerek görmedi doktor zatenn herşeyi yasakladı yaa gerek kalmadıAma sizinki daha zormuş tatlımmm polenlerden kaçış yok hadi ben saçımı boyamam ama polenlerden kaçmak çok zor çok geçmişşş olsunnn sizee dee çok dikkatli olun Allahım kimseyi hasta edip derman aratmasın çok zor 4 gün kaldım hastanede halime binlerce şükür ettim çok zor durumda olann hastalar varr Allah herkese şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…