Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biz böyle sınırları falan kaldırdık yaaa....

çook geçmiş lsun tekrar...bu yaşa kadr belirti yokmuydu canım..sonradan mı çıkıyormuş.......

35 inden sonra çıldırdık vallaaa...hiçbir fırsat kaçmaz oldu bizim için......dünde evden çıktık çocuklarla ablamla çocuklarla kartopu oynadık sonrada gelin çay yapmış sağolsun kar altında çay içtik..çok güzeldi....

menü paylaşım......

menü paylaşım.....

gerçekten zor işin insan evde olunca kendini zor tutuyor.....biraz daha sabır ...

hayat bizim için...... allah bize bahşetmişken yaşamamak haddimize mi ...dimi ama.....

tahmin etmiştim bir sürpriz olduğunu inan...ee sevda bu nasıl dayansın çocuk...iyi yapmış gelmişde...

alemmiş kardeşin yaa....canım benim....

herkese gunaydinnnnn
bugun cok dinc kaltim..halbuku 4 saat uyudummm
spora geri donusten galiba..bos bos yatakta donmektense kalktim dusumu aldim...
guzelce makyajimi yaptim..odayi topladim..bulasik makinasindan bardak,tabak vs. aldim..kendime aferim kiz..istenince is yapiliyormus..
deyip biran icin gurur duyum kendimlen sonra -10 dereceye ciktim...anama ne buzzzzzzzz
hmm buarada tarti sahane rakamlar gosteriyor...spor etkisini bu hafta iyi gosterecek galiba...

hemn bugunku planlarimida anlatim...
4te eve gecicem..yemegimi yerim...sonra bizim bucuru okuldan alicam..onu camdan atip spora gecicem..7den 10a kadar spor yapmayi planliyorum...bir saat zumba,pilates ve egzersiz aletlerini kullanicam

bugunku menum:

sabah:
2 dilim ekmek, 2 parca hollanda peyniri..

ara
portakal

ogle
300gr yogurt icinde elma

aksamda: bol salata ve balik dusunuyorum

[Kıyamam sana,ne beter bir ağrıdır o,Allah şifa versin canım
sağol tatlışım şükür bugün daha iyi kalktım
oooo romantik prens harika bir şey bu canım taaa kalk gel sürpriz yap,hem annenle kardeşlerinle de tanışmış harika valla devamı gelenden olsun canım

valla süpersiniz fırsatları kaçırmayın tabi,en güzeli
aylardan beri sabrım kalmadı canım..hatta yıllardan beri de diyebilirim sadece gidip gelmeleri olurdu ve bu gitmeler daha uzun vadeli olurdu,arada aylarca hiç gelmediği de oldu ama bu uzun süreli misfirlik durumu yıllardan beri var.kendine bir ev tutup düzen kurmadığı sürece de devam edecek maalesef.hep bir ev tutma lafları var,şöyle yapıcam böyle yapıcam diyip duruyor eşime (abisine) ama faaliyet yok hep lafta kalıyor
günaydın canımmm inan enerjini buradan hissettim maşallah sana harikasın ben de spor yapmak istiyorum yaaa offf ama benim bıdıkla öyle salona filan gidemem.evde bir süre yapmıştım leslie yi ama sıkılıp bıraktım,devamlılığını sağlayamadım
bugunku menum:

sabah:

ara
portakal

ogle
300gr yogurt icinde elma

afiyet olsun canım menü çok güzel ama tok kalabiliyor muusn bu menüyle,sanki hep açmışsın gibi geliyor bana

kizlar gelin..gavur kadin gelmek uc bes laf edelimm

buarada ablamin durumunu anlatim kizlar..
ablamla cocuk gorustuktan gunlerce ses cikmadi..biz fitik olduk resmen bu ne acaip birsey diye..
sonra tanistiran akraba aradi annemde olanlari anlatti..oda utandi boyle olduklarini bilseydim
demezdim vallahi diye...sonra cuma gunu birden kadin aradi oglum karar veremedi, kizinin calismasi kafasini karistirmis,
isine bagli ve cok onemsiyor bu ileride sorun olur diye karasiz..ondan bende ne diyecegimi bilemedim arayamadim demis..
annemde dedi benim kizimda kararsiz ama daha cok olumsuz dusunuyor..madem oglunda karamsar..Allah ikisinede hayirlisini versin..
kadin birden ya dur ben sizi cok sevdim, sizin gibi aileyle karsilasmadik hic..kizinida cok sevdim..birakmak istemiyorum..ben oglumu birdaha arim sonra seni aricam..
annem ya kizim olumlu bakmiyor felan..kadin tekrar hemen olumsuzlastirmayalim sonucu ben oglumu birdaha arim geri donucem...
tabi annem diyor iyi peki konus, ama sonuc ne olursa olsun don bana..tamam ben sana donucem deyip kapatti..
ve sonuc hala ses yok...annemde akrabaya dedi.artik bizi aramasin cocuk oyuncagimi bu ne boyle...3 haftada 70 yasina girdim ne saygisiz gorgusuz insanlar..bunlarla ugrasamam.. ve galiba nokta kondu
sonra amcamin karisi aradi komsusunun oglu icin..oda illa disarida goruselim eve gidemem utanirim vs diye konustu..
annemde dedi,...tamam kiz kardesiyle gitsinler ozaman..insallah hayirlisiyla bu olurda..bende eziyetten kurtulurum..ne bu yaw..
hem hazir hem ordan oraya git..simdiden yoruldum ben vallahisaka bir yana ins hayirlisiyla bu olurrr

Son düzenleme:
günaydın fıstıkoolarr
kahvaltımı yaptım,kuzumu doyurdum,çayımı içerken size bakayım dedim.Sonra da temizlik yapıciimm

Canımm bu alerjilerr zatenn geneldee böle küt diye başlıoo hepp söylerler ya mesela penisilin alerjin olmasa bile her penisilin vuruluşunda test yaparlar 500. de de alerji yapabilir. Amaa benimm bu adi takıları takıncaa kulağımda bileğimde yara olurduu ama ben alerjiye yormammıştımBenii alan yandı artıkk sadece 24 ayar üstü takabilecek mişim

canım annen haklı bence,bu kadar bekletilir mi insan,annen bence gerekli cevabı vermiş.hayırlı değildi belki de canım boşver.Yenisine sağlık ayolll hahay hayırlısı neyse o olsun canım benim

Gerçekten enterasanlarmış canım yaa insan işine bağlıı diyeee karar veremez mi saçmalamışlar bence boşverr inşallah dahaa iyiileri çıkar karşiınızaa hayırlısı olur ablan için

Gunaydin saphicsimm
spora tekrar basladim ya onun dincligi galiba insan bir sikildimi kolay kolay baslayamiyor geri..
bende haftalarca attim hep su gun baslarim haftasonu yaparim vs derken..ne kilo gidio dogru duzgun ne birsey..ama gecen haftadan beri tartida hareketlenme var bugun 68.3tummm cumaya supriz yapim dedim ama dayanamadim..insallah cumaya 67i gorurummmm

yemek konusuna gelincede..artik aclik hissetmiyorum saphisim..aksam yemeklerini zorla yiyorum aslina bakarsan..
galiba bu aylardir yaptigim diyetten oldu..ha ama suda var..aksam yemegine borek corek koyarsakkkk...emin ol aylardir yememis gibi accccc oluyorum..arada 15 adet badem vs yiyorum..bazen kuru kayisi yada zeytin..ama herzaman yemedigim icin listeye eklemedim

güzeller ben kalkayım temziliğime girişeyim saat 11 olmuşş öptüm sizi
kolay gelsin canimm
Gerçekten enterasanlarmış canım yaa insan işine bağlıı diyeee karar veremez mi saçmalamışlar bence boşverr inşallah dahaa iyiileri çıkar karşiınızaa hayırlısı olur ablan için

evet sorma saliss...ileride isi problem olurmus, ev kadini olamazmis..ablam ayda 2 yada 3 gun gece calisacak..onuda problem yapti..annemde dedi o sorun degil..gerekirse o gunler cocuk icin birseyler yapilir ya siz ya biz birseyler yapabiliriz..ama kizim olumsuz bakiyor zaten...bunlari konusmanin anlami yok madem oglunuzda olumsuz dedi..ne acaiplermis anlamadimki...
ilk aradiklarinda oglum illa calisan birini istiyor dedi..konustuklarinda calismasi sorun degil benim icin calismasada olur dedi...:26::26:
sonrao glumun evi var cekilsinlen evlerine bizim icin sorun degil dediler..oglanla geldikleri gun evimiz cok buyuk oglanda evlenecek..bir sekilde eve yerlesirler demeye calistilar..babamda dedi bizim evde ayni sekilde..bos odalar torunlarin odasi olur hayirlisiyla o gun gelsinde dedi..sonra oglanin evi var kira..ev almayi dusunmuyor dediler..ben oglana sordugumda suphelendim sanki evi yok gibi geldi evlenirsem ev alicam dedi..cok garipti hepsii

Ayyy tatttlımmm ucuzzz kurtulmuşunuzzz boşverrr onlarınnn niyetii ciddi değilmişş en azındann oğlannn bence olumlu düşünmüyorr inşallah yenii eniştee adayı iyi çıkar bundan hayır gelmez bence

Ayyy tatttlımmm ucuzzz kurtulmuşunuzzz boşverrr onlarınnn niyetii ciddi değilmişş en azındann oğlannn bence olumlu düşünmüyorr inşallah yenii eniştee adayı iyi çıkar bundan hayır gelmez bence

aynen canim aynen..ilk konusulanlarla sonra konusulanlar cok farkliydi..cocuk doktor dediler..ama daha subatta yeni baslayacakmis okula..yani anlayacagin..olsun diye anca olumlu seyler soyledi ailesi..oglan gelince farkli anlatti..sastik kaldik..hayatta boyle birsey gormedik..dedigin gibi insallah hayirlisiyla bu seferki olur
sen ne yaptin, diyetine baslaya bildinmi?

maşallah gülüm harikasııın....enerjin tvan yapmışşş.....

bugunku menum:

sabah:

ara
portakal

ogle
300gr yogurt icinde elma

afiyet olsun canıım....

aman bunlarda tam anarmolmiş yaa..iyi oılmuş anen son noktayı koymuş...yeni kısmeti hayırlı olur inş...

ilk defa duydum valla bana da sahte takılar hemen alerji apar ya gümüş ya altın olucak bende de ufaktan var alerji belki de...
güzeller ben kalkayım temziliğime girişeyim saat 11 olmuşş öptüm sizi
kolay gelsiin.....
maşallah gülüm süper gidiyorsuuun ..ama bi yandan da üzülüyorum gidersin diye....

boşverin şunları sözleri bile saçmaymış.....iyi ki olmamıış....

kızlaaar günaydııın.....

kızlar kar beni çağırıyooor.....evde duramaz olduum...ablama gidiyoruum...gelince görüşürüüz...dönebilirsem tabii bu karda hala yağıyor ziraa...

haklisin safisim..laflarini bile etmeye degmez..buda bize bir tecrube oldu...

uzulme safisim...ben 60 olsamda ayrilmam sizlerden..sizlerde benim bir ailemsiniz...
firsat buldukca buraya damlarim ben..sadece 60tan sonra diyeti birakicam..herseyden yemek istiyorum ama usulunce tabiki ve deli gibi spor yapicam..tam 50 oluncada buraya bir foto cakicam...
listede kalmam anlamsiz olur cunku her hafta kilo vermeyi beklemiyorum..benim yerime baskasi gelir faydalanir...
sizleride mezun etmeden ayrilmam ben
ama biran once 60i gormek istiyorummmmm

Süper bir sürpriz yapmış bence.iş iyice ciddiye bindi desene.Allah her ikiniz içinde hayırlısını versin inş.Çok mutlu oluyorum yazdıklarını okudukça.Heyecanlanıyorum valla
Ay maşallah yaaa.Mesajdan enerji fışkırıyor.Senin mesajındaki enerjiyle bende günüme devam ediyorum
bugunku menum:

sabah:

ara
portakal

ogle
300gr yogurt icinde elma

Afiyet olsun da kaptanım yediklerin seni doyuruyor mu.Valla şuncacık yemeyle bu kadar enerji seni tebrik edip bir takıyorum
Çok ilginç bir aileymiş gerçekten.Başlamadan bitmiş.Demekki hayırlısı böyleymiş.
günaydın fıstıkoolarr
kahvaltımı yaptım,kuzumu doyurdum,çayımı içerken size bakayım dedim.Sonra da temizlik yapıciimm
Allah kolaylık versin.Ben bugün de kaza orucumu tuttum o yüzden sadece kızıma kahvaltı yaptırdım.Normalde arapça dersim vardı ama hocamın yakını vefat etmiş o nedenle ders iptal oldu.Evdeyiz ama dışarı çıkıp gezmek istiyorum bakalım :)))

Bende öyle her takıyı takamam.İmitasyon kullanınca sadece kulaklarım yara olur.Altın ve gümüşte bişey olmadı.Hiç alerji aklıma gelmedi ama benim cildim hassas zaten

Bende acıkmadığım günleri görebilecekmiyim acaba.Emziriyorum zira acıkmam ondandır diye kendimi teselli ediyorum.Akşam iftar yaptıktan sonra acayip tatlı şeyler istiyor canım.Kendimi meyveye veriyorum.Onda teselli buluyorum

Ne kadar çelişkili ifadeler.Evlilik güven temeli üzerine kurulur ama bunlar pek güven telkin etmemişler maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…