- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
offf ne güzel yaaa.Çok özledim karı..En az 2-3 yıl olmuştur kar görmeyeli
Bende üzüldüm kayranın gitmesine.İnş giden olmaz da mezuniyetlerini görürüz arkadaşların.Tabi önce benim
Ay çok hoşsunuz safiş gerçekten dediğin gibiymişsiniz sizi çılgınlar...Afiyet olsun
biz böyle sınırları falan kaldırdık yaaa....
çook geçmiş lsun tekrar...bu yaşa kadr belirti yokmuydu canım..sonradan mı çıkıyormuş.......Slmmmmm kızlarrrr bennnn geldimmmmm sizleriii çokk özledimmmm kardeşimee yazz kzlaraaa durumumu dedimm o da becerememişş hiç bişii yazmamışş saf şeyyyKızlar sormayın başıma gelmeyen kalmadııı hastaneyee komşumuu götürmeye gittim kendisinin beli ağrıyordu içim rahat etmedii yalnız kalmasına kendimi de pek iyi hissetmiyordumm birazz başım dönüyordu dedim verilen sözden dönemem sabahın körü hastaneye gittik sonraaa otururkenn boğazımdaa yanma hissettimm sonraa ellerim uyuştuuu tuvalete gideyim dedim bi tuhaflık var bir baktımmmm boynummmm göğsümmm tümm vücudumm kıpkırkımıızıııı allahh dediim gidiyorumm Hemen beniii acilee göttürdülerr 2 şişe serum yedimm allerjiyi durdurmakk içinn sonra doktor dedii ağır bi tabloyla geldin gitme yatıralım neye alerjin var öğren öyle git dışarda olursan bu kadar şanslı olmazdın dedi. Bende eve geldim eşya alayım diyee hemen sizee yazdımm aklım hep sizdeydii zatenn cuma yarışmasında eşyalarımı aldım hastaneye yattım patch test adı verilenn bi alrji testi var onları sırtıma yapıştırdılarr aldı mı benii yinee şiddettli bi kaşınmaa aynı pancarrr gibii oldu vücudumm geri çıkartmak zorunda kaldılarrr en sonunda yine yapıştırdılarrr kaşınan yerleree ilaçç sürdükkkk 2 günn zorlaa bekledim çıktıı test sonuçlarıı veee tamm bir hüsran Hemen herşeye alerjim çıktıı artıkk makyajj ürünleriii bitkisel her türlü ürünnn birçiokk metalll tümmm takılarrrr sadecee 24 ayar ve üstüü altın serbest herr türrr saç boyasııı şu koltuk altıı jellerine felann aşırı reaksiyonn çıktııı ellerimdee derinn yaralar oluştuu testteen sonraa İnşallah iz kalmaz kızlar canım çok sııkkkın takmamaya çalışıom ama test yaptıracazz diyee mahvoldu vücüdum. 30 tane yapışkan yapıştıryorlarr hangilerii alerji yapıo die bakıolarr benn hiç bilmiomuşumm plastiğe bile alerjim varmış. Ellerimdekiii yaralarr plastik alerjisinden olmuşş çokkk pişmann oldum doktoru dinleyip yattığıma ama adam diokii dışarda başına gelse daha kötüü olurdu dio neyse başımdann bu daa geçecekmişş şimdi sırtımaa yinee yapışkanlarıı yapıştırdılarr son bi test daha yapacaklarr eve yolladılarr beniii hemenn pc başınaa geçtimm benddee sizlerii çokk özledimmmmm kızlarrrrr
teşekkürler canım
toparlarsın canım eminim ben
teşekkürler canım
aynen laptopu kapatmadan işlere bakamıyorum
ayyy harikaa yaaa valla hasretiz kara..yağsa bile pamuk pamuk yağar ve asla tutmazburda kar yok ama inanılmaz soğuk bir hava var.görüntü günlük güneşlik ama bırrrr
ahahah süpermiş canım yaaa çılgın gençlik sizi
sağol canım
canım hoşgeldinnnn
ah ah bu alerjiler çok fenaa çokk.hep duyuyorum.ne zaman hangi yaşta çıkacağı belli olmuyormuş işte.aman canım çok dikkat et bundan sonra alerji ciddi bir şey.çok geçmiş olsun
aa tabi yaa havuzda çalıştığına göre ege üni de olman lazım,biliyorum ordaki havuzu süperrr.tamam canım nasip olursa görüşürüz tabi.facen var mı ekleyelim birbirimizi
canım hastanede diyet mi düşünülür Allah aşkına,boşver,önce sağlıklı ol da.nasıl olsa yaparsın diyetini
35 inden sonra çıldırdık vallaaa...hiçbir fırsat kaçmaz oldu bizim için......dünde evden çıktık çocuklarla ablamla çocuklarla kartopu oynadık sonrada gelin çay yapmış sağolsun kar altında çay içtik..çok güzeldi....
kahvaltımı yazayım: 13.30 da
50 ml su
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1-1.5 kk peynir
10 ad zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ
krem peynir
4 ad. kuru incir
4 ad. ceviz
250 ml. süt
1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
menü paylaşım......akşam yemeğimi de yazayım:
1 dolu tabak kıymalı patlıcan yemeği (patlıcanlar kızarmadan)
1.5 bardak ayran
2 kase brokoli salatası
1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
tamam canım eklerim :))
teşekkürler tatlışımmm seninki de zormuş yaa hele ki spor yaparken
arayıp 15 dk sonra geliyorlar bazenböyle hastalık vs.. oldu mu rezil oluyor insan
2012-01-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[2] Petit Beurre 5 adet 131
[3] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[6] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
Toplam : 756 kal.
2012-01-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Petit Beurre 5 adet 131
[2] Portakal 2.5 ADET 125
[3] Turşu 100 GRAM 10
[4] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[5] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[6] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
Toplam : 849 kal
menü paylaşım.....2012-01-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Petit Beurre 5 adet 131
[2] Pirinç Pilavı 0.6 PORSİYON 195.6
[3] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[4] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[5] Bal 0.4 YEMEK KAŞIĞI 28
[6] CEVİZ 1 adet 27
[7] Muz 1.5 ADET 150
[8] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[9] Domates 1 ADET 14
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[12] Patates (kızarmış) 60 gr 168
Toplam : 1330.1 kal.
Bugün fazla kaçırdım galiba biraz
akşam yemeğinden sonra 3 bardak çay içtim.yanında da 4-5 ad. bisküvi ve balık kraker yedim
daha önce bahsettiğim misafirimiz(kaynım) hala bizde ve kendisi çayın yanında bu tür şeyleri,tatlıları,hamur işlerini çok seviyor,aynen benim gibiama ben yememk için ne kendim yapıyor ne hazır alıyorum.Sağolsun o bir torba almış gelmiş.E gel de tut kendini.
artık kendi düzenimize dönmeyi çok istiyorum,çok sıkıldım bu durumdan.ben de insanım yani ya,her akşam bir şeylerle sınanmaktan bıktım vallahi.bu bazen makarna pilav oluyor veya yasaklı başka bir yemek,bazen yemek sonrasına çayın yanına pasta tatlı bisküvi vs.. oluyor(( üstelik bir de reglyim şu an biliyorsunuz,hem de henüz dün başladı.Zaten 2 haftadır artıdayım,bu haftada kafadan gitti yani.3 hafta boşa gitmiş olacak (
gerçekten zor işin insan evde olunca kendini zor tutuyor.....biraz daha sabır ...
Gülümmmmmmmmmm,öyle hemen gitmek yok ama bak,sensiz olmazzzz
Hoşgeldin canım benim,özledik aradı gözlerimiz.Bundan sonra yine maratonumuz başlıyor,umarım güzel moral toplamışsındır,nasıl geçti tatilin
Kıyamam sana,ne beter bir ağrıdır o,Allah şifa versin canım
Çılgınsın sennnnnn;şaka bir yana öyle hayat dolu,öyle güçlü bir duruşa sahipsin ki,milyon kere maşallah Saferan'ıma
Canımmmmmmmm,şükürler olsun dermansız dert değil.Alerji de nahoş bir durum olmakla birlikte,sen daha iyi bilirsin bu işin içindesin,sonradan oluşup yine sonradan kaybolabiliyor.Umarım atlatırsın canım,çok merak ettik seni ama şimdi içim rahatladı
Salişim hiçbirşey senin sağlığından kıymetli değil,bir haftaya bakar toparlamak,önce sen iyi ol da
hayat bizim için...... allah bize bahşetmişken yaşamamak haddimize mi ...dimi ama.....
Canlarım hafta sonu da,bugün akşama kadar da gelemedim.Eş adayım mı diyim,erkek arkadaşım mı diyim-ki bu ifadeyi pek sevmem ama-neyse işte O diyim,ben biliyorsunuz sömestre tatili için memlekete ailemin yanına gelmiştim geçen cumartesi.Neyse tabi oldukça zor gelmişti Ona 17 saat uzağında olmam.Cumartesi kahvaltı ediyordum mesaj geldi Ondan,bil bakalım ben nerdeyim şeklinde.Tabi şok oldum 17 saat yolu hava şartlarından dolayı 21 saatte gelmiş sürpriz yapmak için.Son 3 günü aynı şehirde geçirdik,o öğretmenevinde kaldı,gündüzleri memleketi gezdirdim Ona,bizim için de değişik bir birbirimizi tanıma ortamı oldu.Bu arada annemle ve kardeşlerimle tanıştırdım Onun ısrarlarına dayanamayıp,ama ne kadar ısrar etse de babamla tanıştırmadım.Biraz daha emin olmak istiyorum babamın karşısına çıkarmak için.Dualarınızı eksik etmeyin canlarım
tahmin etmiştim bir sürpriz olduğunu inan...ee sevda bu nasıl dayansın çocuk...iyi yapmış gelmişde...
Evetttt allahtannnnn hastanedeykenn başıma geldii kısa sürede atlattım çok şanslıyımm ellerimdeki açık yaralarrdaa geçincee bitecekk gidecekKardeşimee yazzz demiştimm durumuumu ama o daa benii burdann atarlar diyee korkmuşş ablam diyetinee orada devam edio yazmış okuyuncaa koptum gülmektenn Dedimm ben sadece ablam iyii birşeyy yok yaz demiştim sana neden böyle birşeyy yaptın abla seni kilo allınca diyet yapmazsan atarlar diye korktu diyo Düşünceli saf kardeşceğizimmmm
alemmiş kardeşin yaa....canım benim....