tamam canim...hımmm tmm canım...yapmaya çalışıcam..bu hafta msj birincisi olamam ama haftaya olucam inşaallah....
selamlar kızlar kaç saattir yazmaya çalışıyorum siteye girmeye çalışıyorum bağlantı gitti bizde dün akşamdan beri ne olduğunu hala çözemedik eşim durmadan arıyo ama telle ama çözüm yokşu an telden giriyorum bağlantım gelinceye beni mesajdan izinli sayın yoğun kar yağışından olabilir diyolar
öpüyorum
Canlarım hafta sonu da,bugün akşama kadar da gelemedim.Eş adayım mı diyim,erkek arkadaşım mı diyim-ki bu ifadeyi pek sevmem ama-neyse işte O diyim,ben biliyorsunuz sömestre tatili için memlekete ailemin yanına gelmiştim geçen cumartesi.Neyse tabi oldukça zor gelmişti Ona 17 saat uzağında olmam.Cumartesi kahvaltı ediyordum mesaj geldi Ondan,bil bakalım ben nerdeyim şeklinde.Tabi şok oldum 17 saat yolu hava şartlarından dolayı 21 saatte gelmiş sürpriz yapmak için.Son 3 günü aynı şehirde geçirdik,o öğretmenevinde kaldı,gündüzleri memleketi gezdirdim Ona,bizim için de değişik bir birbirimizi tanıma ortamı oldu.Bu arada annemle ve kardeşlerimle tanıştırdım Onun ısrarlarına dayanamayıp,ama ne kadar ısrar etse de babamla tanıştırmadım.Biraz daha emin olmak istiyorum babamın karşısına çıkarmak için.Dualarınızı eksik etmeyin canlarım
herkese gunaydinnnnn
bugun cok dinc kaltim..halbuku 4 saat uyudummm
spora geri donusten galiba..bos bos yatakta donmektense kalktim dusumu aldim...
guzelce makyajimi yaptim..odayi topladim..bulasik makinasindan bardak,tabak vs. aldim..kendime aferim kiz..istenince is yapiliyormus..
deyip biran icin gurur duyum kendimlen sonra -10 dereceye ciktim...anama ne buzzzzzzzz
hmm buarada tarti sahane rakamlar gosteriyor...spor etkisini bu hafta iyi gosterecek galiba...
hemn bugunku planlarimida anlatim...
4te eve gecicem..yemegimi yerim...sonra bizim bucuru okuldan alicam..onu camdan atip spora gecicem..7den 10a kadar spor yapmayi planliyorum...bir saat zumba,pilates ve egzersiz aletlerini kullanicam
kizlar gelin..gavur kadin gelmek uc bes laf edelimm
buarada ablamin durumunu anlatim kizlar..
ablamla cocuk gorustuktan gunlerce ses cikmadi..biz fitik olduk resmen bu ne acaip birsey diye..
sonra tanistiran akraba aradi annemde olanlari anlatti..oda utandi boyle olduklarini bilseydim
demezdim vallahi diye...sonra cuma gunu birden kadin aradi oglum karar veremedi, kizinin calismasi kafasini karistirmis,
isine bagli ve cok onemsiyor bu ileride sorun olur diye karasiz..ondan bende ne diyecegimi bilemedim arayamadim demis..
annemde dedi benim kizimda kararsiz ama daha cok olumsuz dusunuyor..madem oglunda karamsar..Allah ikisinede hayirlisini versin..
kadin birden ya dur ben sizi cok sevdim, sizin gibi aileyle karsilasmadik hic..kizinida cok sevdim..birakmak istemiyorum..ben oglumu birdaha arim sonra seni aricam..
annem ya kizim olumlu bakmiyor felan..kadin tekrar hemen olumsuzlastirmayalim sonucu ben oglumu birdaha arim geri donucem...
tabi annem diyor iyi peki konus, ama sonuc ne olursa olsun don bana..tamam ben sana donucem deyip kapatti..
ve sonuc hala ses yok...annemde akrabaya dedi.artik bizi aramasin cocuk oyuncagimi bu ne boyle...3 haftada 70 yasina girdim ne saygisiz gorgusuz insanlar..bunlarla ugrasamam.. ve galiba nokta kondu
sonra amcamin karisi aradi komsusunun oglu icin..oda illa disarida goruselim eve gidemem utanirim vs diye konustu..
annemde dedi,...tamam kiz kardesiyle gitsinler ozaman..insallah hayirlisiyla bu olurda..bende eziyetten kurtulurum..ne bu yaw..
hem hazir hem ordan oraya git..simdiden yoruldum ben vallahisaka bir yana ins hayirlisiyla bu olurrr
Canımm bu alerjilerr zatenn geneldee böle küt diye başlıoo hepp söylerler ya mesela penisilin alerjin olmasa bile her penisilin vuruluşunda test yaparlar 500. de de alerji yapabilir. Amaa benimm bu adi takıları takıncaa kulağımda bileğimde yara olurduu ama ben alerjiye yormammıştımBenii alan yandı artıkk sadece 24 ayar üstü takabilecek mişim
Gunaydin saphicsimm
spora tekrar basladim ya onun dincligi galibainsan bir sikildimi kolay kolay baslayamiyor geri..
bende haftalarca attim hep su gun baslarim haftasonu yaparim vs derken..ne kilo gidio dogru duzgun ne birsey..ama gecen haftadan beri tartida hareketlenme varbugun 68.3tummm cumaya supriz yapim dedim ama dayanamadim..insallah cumaya 67i gorurummmm
yemek konusuna gelincede..artik aclik hissetmiyorum saphisim..aksam yemeklerini zorla yiyorum aslina bakarsan..
galiba bu aylardir yaptigim diyetten oldu..ha ama suda var..aksam yemegine borek corek koyarsakkkk...emin ol aylardir yememis gibi accccc oluyorum..arada 15 adet badem vs yiyorum..bazen kuru kayisi yada zeytin..ama herzaman yemedigim icin listeye eklemedim
kolay gelsin canimm
evet sorma saliss...ileride isi problem olurmus, ev kadini olamazmis..ablam ayda 2 yada 3 gun gece calisacak..onuda problem yapti..annemde dedi o sorun degil..gerekirse o gunler cocuk icin birseyler yapilir ya siz ya biz birseyler yapabiliriz..ama kizim olumsuz bakiyor zaten...bunlari konusmanin anlami yok madem oglunuzda olumsuz dedi..ne acaiplermis anlamadimki...
ilk aradiklarinda oglum illa calisan birini istiyor dedi..konustuklarinda calismasi sorun degil benim icin calismasada olur dedi...:26::26:
sonrao glumun evi var cekilsinlen evlerine bizim icin sorun degil dediler..oglanla geldikleri gun evimiz cok buyuk oglanda evlenecek..bir sekilde eve yerlesirler demeye calistilar..babamda dedi bizim evde ayni sekilde..bos odalar torunlarin odasi olur hayirlisiyla o gun gelsinde dedi..sonra oglanin evi var kira..ev almayi dusunmuyor dediler..ben oglana sordugumda suphelendim sanki evi yok gibi geldi evlenirsem ev alicam dedi..cok garipti hepsii
1 dolu tabak lahana sarması (bulgurlu ve kıymalı) ve 1 kase dolusu yoğurt yedimmm
yarın ve perşembe ayran detoksuna yapmayı planlıyorum.şok diyet değil detoks yanlış anlaşılmasın tontişler,tamamen yağdan verdiren bir detoks
Gunaydin kizlar...
sifre alan olmayacak diye odum koptu ama simdi reklamcilardan biri geldi
dun isten sonra eve gittim yemek yedim..kardesimi okuldan aldi spora gecttim..
7den 10a kadar spor yaptim...spordan sonra disariya ciktigimda bin pisman oldum...hava nasil sogumus oyle....
birde dus almistim..oldum soguktannnnnnnnn...biraz kendime soylendim ama eve gelip tartilinca...
son asamalar heyecandanmi yoksa bunca spordanmi bilmem ucuyor resmennnn
simdi kimse yokken bir gecmise dalim geliyorumm
slm güzeller kar benim vını hepten vurdu bi var bi yok size mesaj yazıyorum onay veriyorum hoopp net kesik ama diete devam dayım kızlar sigarayla olan ayrılığım hüsranla sonuçlandı çok pis iştahım açılınca tekrar içtim şimdilik artım olan 4kiloyu verdim sporada başladım gene çok düzenli değilim ama artık hergün mutlaka yapıyorum canlar inşallh hepinizin keyiflerde diyetlerde iyi gidiyodur
haklisin safisim..laflarini bile etmeye degmez..buda bize bir tecrube oldu...
uzulme safisim...ben 60 olsamda ayrilmam sizlerden..sizlerde benim bir ailemsiniz...
firsat buldukca buraya damlarim ben..sadece 60tan sonra diyeti birakicam..herseyden yemek istiyorum ama usulunce tabiki ve deli gibi spor yapicam..tam 50 oluncada buraya bir foto cakicam...
listede kalmam anlamsiz olur cunku her hafta kilo vermeyi beklemiyorum..benim yerime baskasi gelir faydalanir...
sizleride mezun etmeden ayrilmam ben
ama biran once 60i gormek istiyorummmmm
Temizliğimi yaptım,dün astığım çamaşırlar kurumuş onları topladım,makinaya yeni çamaşır attım,o da bitti,birazdan asıciimm..kuzumu doyurdum,uyuttum.kendim duş aldım,öğlen yemeği yedim.şimdi de lahana sarması hazırlıkları yapıyorum.lahanalarımı haşlıyorum.kıymalı ve bulgurlu olarak yapıyorum nefis oluyor hem karataya da uygun,denemek isteyenlere duyurulur
10 günlük bir aradan sonra selamlar canlarım hepicinizi özledim
eve yeni geldik hemen bi yazayım dedim güzel bir tatildi hergün kar içinde yollardaydım kaydık eğlendik ama annemden babamdan ayrılmak koydu baya baya dönerken
istblda karlar altında ne güzel ne güzel
herkes iyidir inşlh
ben hiç tartılmadım dikkat ettim ama yinede kaçamaklarım oldu tabi annem varken :)
çrşmba prşmbe prinç lapası yapayım diyorum fazla artı çıkmaktan korkuyorum aslında tatil bana baya baya moral oldu dört elle başlıyorum herşeye
hala regl olmadım söktürücüye rağmen davul gibi şişim yarına bekliyorum artık bakalım
5 makine çamalır var yıkanmayı bekleyen nerde kurutucam hiç bi fikrim yok ev resmen batmış durumda abim sağolsun
yarın dip köşe girişicem artık
benden gelişmler bunlar kızlar yarın denk gelirde knşruz inşlh öpüyorum
Yalanla başlayan şey doğruyla bitmez canımm allah korumuş ablanıı inşallahhh ablann hayırlısıyla kendine göree çok seveceği birini bulur
Yaa kaptanım bennn bugündee başlayamadımmm 4 gün bisküvi yiyincee bugün sabahh kahvaltımıı diyetime uygun yaptım ama öğlenee doğrıuu canımmm acayipp tatlıı istediiii sanırım alıştım hemen 4 gündee çokk canımmm sıkıldıı bidee annem beni ziyarete gelenlere çaylıı kek yapmışş bennn bayılırımmm müthişşş vicdan azabıylaa onu daa yedimmSon günlerdee depresyonaa girdimm galibaa kendimii berbatt hisseediyorumm herşeyii düşünecek çokk vakitt olduu hastanede hayatımda ne varsa sorguladım. Acabaa ben bu mesleği yapabilecekk kadar güçlü müyüm diye sordummpek iyi cevaplar alamadım kendimden Acildeykenn yan yatakta yatann teyze vefat etmiştii benim tansiyon anında yükseldi çok üzüldüm bir sürü bir sürü şeyy iştee hastanede düşünecek çokk vakitt oluoo kendimii toparlamam lasımmm amaa nasıl yapacağımm bilemiyorumm kendimi hiç iyi hissettmiyorumm
.
Evettt canım senindee alerjinn olabilirr. Şimdii alerji testleridee değişmişş bilio musunnn birçok yeni madde eklenmişş üstelik iğne değil yapışkan kullanılıyor istiyorsann yaptırabilirsin sende canım böylece alerjin olan maddelere dikkat etme şansın olur
Canımm benimdee öyleydii hemen iltihaplanır kulaklarım özellikle de küpeler çok yara yaparr dikkat et sendee öle imitasyon kullanma özellikle de bağışıklığın düştüğü zamanlarda. Amaa bence sende yaptırabilirsin alerji testi ismi patch test
Hoşgeldin tatlım:)
30-ocak-2012-Pazartesi tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=6
*Saliş=14
*Saphira=17
*Kırmızıgül06=10
*Nev81= (Canlarım,bahsettiğim ani sürpriz yüzünden giremedim de haber de veremedim :2:)
*İpekyol51=15
*Shopolic=5
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
31-ocak-2012-Salı tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=20
*Saliş=12
*Saphira=16
*Kırmızıgül06=8
*Nev81= 7
*İpekyol51=9
*Shopolic=0
*Ayşen34=1 :26:
*Ekim=0(İzinli)
Gunaydin kizlar...
sifre alan olmayacak diye odum koptu ama simdi reklamcilardan biri geldi
dun isten sonra eve gittim yemek yedim..kardesimi okuldan aldi spora gecttim..
7den 10a kadar spor yaptim...spordan sonra disariya ciktigimda bin pisman oldum...hava nasil sogumus oyle....
birde dus almistim..oldum soguktannnnnnnnn...biraz kendime soylendim ama eve gelip tartilinca...
son asamalar heyecandanmi yoksa bunca spordanmi bilmem ucuyor resmennnn
simdi kimse yokken bir gecmise dalim geliyorumm
fıstıklar ben çıktım...umarım kızımın kötü bişiyi çıkmazyeşil çay içicem ve suiçicem bol bol çıkana kadar görüşmek üzere..belki bu akşam gelemem yarın da sabahtan gelirim inşaallah...
kizlarr nerelerdesinizz
birazdan ben cikicam siz geleceksiniz
kiz sen ne ettin oyle 4 kilo aldin???:18::18::18::18: almasi kolayda 4 kiloyu vermekkkk...iyi bari vermissin ama sigaraya baslaman kotu olmus kayracim..insallah birdahaki sefer tamamen kurtulursun
dün karla kucalklaşmaya çıktım sonra ablama uğradım ordan ablamla birlikte gelinlerin oraya (hepimizin arası 5 er dakka bu arada)yürüdük kartopu oynadık11 çocuk 4 yetişkin mevcutla... sonra tekrar ablama dönüş akşam yemeği bu sefer mangal yoktu tabii zira kar 1 metreyi buldu.biz de dersimizi aldığımız için...eşim geldi akşam eve dönecektikki ablam 30 ocak taki doğumgününü tekrAR kutlamak istedi saat 22.00 civarlarıydı...çoluk çombalak 5 çocuk 4 yetişkin düştük yollara pastaneye yürüdük yarım saat...pasta kestik sonra dönüş yürüyerek ...biz kendimizi başakşehirin delisi ilan ettik..artık daha ne denir ki...birazdan bizim aşağı gelicekler kartopu oynamaya..aşğıda semaver yakıp çay keyfi yapmayı düşünüyoruz..aklımızda bin tilki geziyooor...
Hoşgeldin ayşencim özlemiştim seni.Ben geldim sen gitmişsin.E artık boş bırakmazsın burayı.Rahatlamana sevindim bu arada..10 günlük bir aradan sonra selamlar canlarım hepicinizi özledim
eve yeni geldik hemen bi yazayım dedim güzel bir tatildi hergün kar içinde yollardaydım kaydık eğlendik ama annemden babamdan ayrılmak koydu baya baya dönerken
istblda karlar altında ne güzel ne güzel
herkes iyidir inşlh
ben hiç tartılmadım dikkat ettim ama yinede kaçamaklarım oldu tabi annem varken :)
çrşmba prşmbe prinç lapası yapayım diyorum fazla artı çıkmaktan korkuyorum aslında tatil bana baya baya moral oldu dört elle başlıyorum herşeye
hala regl olmadım söktürücüye rağmen davul gibi şişim yarına bekliyorum artık bakalım
5 makine çamalır var yıkanmayı bekleyen nerde kurutucam hiç bi fikrim yok ev resmen batmış durumda abim sağolsun
yarın dip köşe girişicem artık
benden gelişmler bunlar kızlar yarın denk gelirde knşruz inşlh öpüyorum
Yalanla başlayan şey doğruyla bitmez canımm allah korumuş ablanıı inşallahhh ablann hayırlısıyla kendine göree çok seveceği birini bulur
Yaa kaptanım bennn bugündee başlayamadımmm 4 gün bisküvi yiyincee bugün sabahh kahvaltımıı diyetime uygun yaptım ama öğlenee doğrıuu canımmm acayipp tatlıı istediiii sanırım alıştım hemen 4 gündee çokk canımmm sıkıldıı bidee annem beni ziyarete gelenlere çaylıı kek yapmışş bennn bayılırımmm müthişşş vicdan azabıylaa onu daa yedimmSon günlerdee depresyonaa girdimm galibaa kendimii berbatt hisseediyorumm herşeyii düşünecek çokk vakitt olduu hastanede hayatımda ne varsa sorguladım. Acabaa ben bu mesleği yapabilecekk kadar güçlü müyüm diye sordummpek iyi cevaplar alamadım kendimden Acildeykenn yan yatakta yatann teyze vefat etmiştii benim tansiyon anında yükseldi çok üzüldüm bir sürü bir sürü şeyy iştee hastanede düşünecek çokk vakitt oluoo kendimii toparlamam lasımmm amaa nasıl yapacağımm bilemiyorumm kendimi hiç iyi hissettmiyorumm
Sen ne güzel dua etmişsin ya maşallah.Bende kocaman bir amiiiiiiiiin diyorumİpeğimmmmm,dualarınıza çok ihtiyacım var.Hayırsızsa Rabbim ayıpsız ayrılık versin,hayırlı ise engellerimizi düz etsin inşallah
dün karla kucalklaşmaya çıktım sonra ablama uğradım ordan ablamla birlikte gelinlerin oraya (hepimizin arası 5 er dakka bu arada)yürüdük kartopu oynadık11 çocuk 4 yetişkin mevcutla... sonra tekrar ablama dönüş akşam yemeği bu sefer mangal yoktu tabii zira kar 1 metreyi buldu.biz de dersimizi aldığımız için...eşim geldi akşam eve dönecektikki ablam 30 ocak taki doğumgününü tekrAR kutlamak istedi saat 22.00 civarlarıydı...çoluk çombalak 5 çocuk 4 yetişkin düştük yollara pastaneye yürüdük yarım saat...pasta kestik sonra dönüş yürüyerek ...biz kendimizi başakşehirin delisi ilan ettik..artık daha ne denir ki...birazdan bizim aşağı gelicekler kartopu oynamaya..aşğıda semaver yakıp çay keyfi yapmayı düşünüyoruz..aklımızda bin tilki geziyooor...
ya ben arada kendimi denerim öyle bakalım kaçgün dayancam die 1 haftayı başardım busefer tabi önceden diet yapcam die biyerimi yırtmadığımdan kilo alıryomuyum die bakmamıştım ama birhafta sonunda 4 kilo görünce ki ben dört kilo vermek için aylarca uğraştım malum çok yavaş veriyorum kocişe çabuk bana sigara al gel die ağlamaya başladım neoldu dedi böyle oldu dedim normalde 1 hafta içmemişim ölse gidip almaz zaten kendi içmiyoya tek sorunumuz benim sigara içmemdir aramızda halimi ve kasımdan buyana çabalayıpta kilo vermek için bir haftada hüsrana uğradığımı görünce gitti aldı tamam sakin ol bak bisikletin var verirsin gene die teselli etti ve herakşam bugün kaç kalori yaktın die sorduki ben aldığım kiloyu vereyim die sonuçta verdim bugün itibariyle 71 idim bakalım bidahada 50 kiloya düşmeden bırakmam 50 olıyım bırakırım sonra 5 kilo alr 55 kilo hayatıma mutlu mesut devam ederim inşallah beni geri dönmek üzere ayırmışsın canım teşekkür ederim aradaki farkı kapatayım sonra şu kar olayı bi bitsin vın normale dönsün bana yer varsa gene listeye girmek isterim malum burda bende anlatcam şöyle zayıfladım böyle zayıfladım die gerçi bana listede olmak şart değil ben sizinle konuştuğum sürece mutluyum zaten bide gülüm şu diet tickeri değiştir artık 7li rakamlar olmasın hayatında
ohh negüzel valla karın yağdığı ilk gün çıktık dışarı bizde cümbür cemaat oğluşum karla tanışsın die tabi ben 5 kat giydirince çocuk bi halt anlamdı bide suratına diğer çocuklardan kartopu yiyince arıza yaptı malum beni isyankar bune yaaa üstüm mahvoldu düzgün oynayın die bıdırlanmaya başlayınca dahada çıkmıyoruz eve gelince bide zorla oynatmışım gibi anne ellerim çok yanıyo sen bana nie izin verdin demezmi yaramadım anlıcan benimkine şimdi sadece camdan izliyoruzz
benide alın takıma biri banamı seslendi ben geldimbu yola birlikte devam edelim kızlar ben 118 kilodan 95 düştüm ama ne zorlukla evrelerim çok uzun oldu psikolojim bozuldu bebeklerimi peş peşe kaybedince şimdide işşallah devamda edicem ama destek olmak istiyorum sizde benden desteginizi esirgemeyim hep beraber verelim kiloları yaşaşın rejim yemekte neymiş ben azim ettim bu sfere irademe hakim oluyorum bu sefer tamamım
Canım yaaa.Üzüldüm tekrar başlamana ama hayırlısı olsun.Sende daha çok azmedersin bir an önce şu meretten kurtulmak için bir an önce kilolarını verirsin
Canım kaptanımız veya kaptan yardımcımız gelince değerlendireceklerdir takımın durumuna göre.Allah yardımcın olsun sanırım zor dönemler geçirmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?