aynen canim aynen..ilk konusulanlarla sonra konusulanlar cok farkliydi..cocuk doktor dediler..ama daha subatta yeni baslayacakmis okula..yani anlayacagin..olsun diye anca olumlu seyler soyledi ailesi..oglan gelince farkli anlatti..sastik kaldik..hayatta boyle birsey gormedik..dedigin gibi insallah hayirlisiyla bu seferki olur
sen ne yaptin, diyetine baslaya bildinmi?
maşallah gülüm harikasııın....enerjin tvan yapmışşş.....
afiyet olsun canıım....
aman bunlarda tam anarmolmiş yaa..iyi oılmuş anen son noktayı koymuş...yeni kısmeti hayırlı olur inş...
ilk defa duydum valla bana da sahte takılar hemen alerji apar ya gümüş ya altın olucak bende de ufaktan var alerji belki de...
kolay gelsiin.....
maşallah gülüm süper gidiyorsuuun ..ama bi yandan da üzülüyorum gidersin diye....
boşverin şunları sözleri bile saçmaymış.....iyi ki olmamıış....
Süper bir sürpriz yapmış bence.iş iyice ciddiye bindi desene.Allah her ikiniz içinde hayırlısını versin inş.Çok mutlu oluyorum yazdıklarını okudukça.Heyecanlanıyorum valla
Ay maşallah yaaa.Mesajdan enerji fışkırıyor.Senin mesajındaki enerjiyle bende günüme devam ediyorum
Afiyet olsun da kaptanım yediklerin seni doyuruyor mu.Valla şuncacık yemeyle bu kadar enerji seni tebrik edip birtakıyorum
Çok ilginç bir aileymiş gerçekten.Başlamadan bitmiş.Demekki hayırlısı böyleymiş.
Allah kolaylık versin.Ben bugün de kaza orucumu tuttum o yüzden sadece kızıma kahvaltı yaptırdım.Normalde arapça dersim vardı ama hocamın yakını vefat etmiş o nedenle ders iptal oldu.Evdeyiz ama dışarı çıkıp gezmek istiyorum bakalım :)))
Bende öyle her takıyı takamam.İmitasyon kullanınca sadece kulaklarım yara olur.Altın ve gümüşte bişey olmadı.Hiç alerji aklıma gelmedi ama benim cildim hassas zaten
10 günlük bir aradan sonra selamlar canlarım hepicinizi özledim
eve yeni geldik hemen bi yazayım dedim güzel bir tatildi hergün kar içinde yollardaydım kaydık eğlendik ama annemden babamdan ayrılmak koydu baya baya dönerken
istblda karlar altında ne güzel ne güzel
herkes iyidir inşlh
ben hiç tartılmadım dikkat ettim ama yinede kaçamaklarım oldu tabi annem varken :)
çrşmba prşmbe prinç lapası yapayım diyorum fazla artı çıkmaktan korkuyorum aslında tatil bana baya baya moral oldu dört elle başlıyorum herşeye
hala regl olmadım söktürücüye rağmen davul gibi şişim yarına bekliyorum artık bakalım
5 makine çamalır var yıkanmayı bekleyen nerde kurutucam hiç bi fikrim yok ev resmen batmış durumda abim sağolsun
yarın dip köşe girişicem artık
benden gelişmler bunlar kızlar yarın denk gelirde knşruz inşlh öpüyorum
1 dolu tabak lahana sarması (bulgurlu ve kıymalı) ve 1 kase dolusu yoğurt yedimmm
yarın ve perşembe ayran detoksuna yapmayı planlıyorum.şok diyet değil detoks yanlış anlaşılmasın tontişler,tamamen yağdan verdiren bir detoks
Aminnnn Saliş'im,sıkıntılarımız var yok değil,Allah utandırmasın ne diyim.Çokkk sevindimmmm Rabbimmm hiççç bozmasınnn:)
Çok güzeldi Saferan'ım ama bu kadar hızlı ilerlemesi korkutmuyor da değil,Allah utandırmasın ciğerim.
tahmin etmiştim bir sürpriz olduğunu inan...ee sevda bu nasıl dayansın çocuk...iyi yapmış gelmişde...
Allah razı olsun bitanemmmmm,dualarınızı eksik etmeyin noluroooo romantik prensharika bir şey bu canım taaa kalk gel sürpriz yap,hem annenle kardeşlerinle de tanışmış harika valla devamı gelenden olsun canım
İpeğimmmmm,dualarınıza çok ihtiyacım var.Hayırsızsa Rabbim ayıpsız ayrılık versin,hayırlı ise engellerimizi düz etsin inşallahSüper bir sürpriz yapmış bence.iş iyice ciddiye bindi desene.Allah her ikiniz içinde hayırlısını versin inş.Çok mutlu oluyorum yazdıklarını okudukça.Heyecanlanıyorum valla
oncelikle Allah kabul etsin canim, guya bende borclarimi tutacaktim ama diyetin askina dustum tutmadimAy maşallah yaaa.Mesajdan enerji fışkırıyor.Senin mesajındaki enerjiyle bende günüme devam ediyorum
Afiyet olsun da kaptanım yediklerin seni doyuruyor mu.Valla şuncacık yemeyle bu kadar enerji seni tebrik edip birtakıyorum
Allah kolaylık versin.Ben bugün de kaza orucumu tuttum o yüzden sadece kızıma kahvaltı yaptırdım.Normalde arapça dersim vardı ama hocamın yakını vefat etmiş o nedenle ders iptal oldu.Evdeyiz ama dışarı çıkıp gezmek istiyorum bakalım :)))
helede tardi baya bir hareketlenince...spor dahada kacinilmaz oluyor...sende minigi emzirmeyi biraktiktan sonrada dahada bir duzene sokarsin kendini eminimki ve ozaman sende benim gibi az seylerler yetinirsinBende acıkmadığım günleri görebilecekmiyim acaba.Emziriyorum zira acıkmam ondandır diye kendimi teselli ediyorum.Akşam iftar yaptıktan sonra acayip tatlı şeyler istiyor canım.Kendimi meyveye veriyorum.Onda teselli buluyorum
ayesnim hosgeldin canim..guzel gunler gecirdigine sevindim...simdi daha rahat bir kafayla diyetine baslarsin10 günlük bir aradan sonra selamlar canlarım hepicinizi özledim
eve yeni geldik hemen bi yazayım dedim güzel bir tatildi hergün kar içinde yollardaydım kaydık eğlendik ama annemden babamdan ayrılmak koydu baya baya dönerken
herkes iyidir inşlh
ben hiç tartılmadım dikkat ettim ama yinede kaçamaklarım oldu tabi annem varken :)
çrşmba prşmbe prinç lapası yapayım diyorum fazla artı çıkmaktan korkuyorum aslında tatil bana baya baya moral oldu dört elle başlıyorum herşeye
hala regl olmadım söktürücüye rağmen davul gibi şişim yarına bekliyorum artık bakalım
5 makine çamalır var yıkanmayı bekleyen nerde kurutucam hiç bi fikrim yok ev resmen batmış durumda abim sağolsun
Salisimm, oncelikle saglik sektorunde calisabilmek cok buyuk bir cesaret isi..ama eminimki sen bunu basarabilirsin...Yalanla başlayan şey doğruyla bitmez canımm allah korumuş ablanıı inşallahhh ablann hayırlısıyla kendine göree çok seveceği birini bulur
Yaa kaptanım bennn bugündee başlayamadımmm 4 gün bisküvi yiyincee bugün sabahh kahvaltımıı diyetime uygun yaptım ama öğlenee doğrıuu canımmm acayipp tatlıı istediiii sanırım alıştım hemen 4 gündee çokk canımmm sıkıldıı bidee annem beni ziyarete gelenlere çaylıı kek yapmışş bennn bayılırımmm müthişşş vicdan azabıylaa onu daa yedimmSon günlerdee depresyonaa girdimm galibaa kendimii berbatt hisseediyorumm herşeyii düşünecek çokk vakitt olduu hastanede hayatımda ne varsa sorguladım. Acabaa ben bu mesleği yapabilecekk kadar güçlü müyüm diye sordummpek iyi cevaplar alamadım kendimden Acildeykenn yan yatakta yatann teyze vefat etmiştii benim tansiyon anında yükseldi çok üzüldüm bir sürü bir sürü şeyy iştee hastanede düşünecek çokk vakitt oluoo kendimii toparlamam lasımmm amaa nasıl yapacağımm bilemiyorumm kendimi hiç iyi hissettmiyorumm
30-ocak-2012-Pazartesi tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=6
*Saliş=14
*Saphira=17
*Kırmızıgül06=10
*Nev81= (Canlarım,bahsettiğim ani sürpriz yüzünden giremedim de haber de veremedim :2:)
*İpekyol51=15
*Shopolic=5
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
31-ocak-2012-Salı tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=20
*Saliş=12
*Saphira=16
*Kırmızıgül06=8
*Nev81= 7
*İpekyol51=9
*Shopolic=0
*Ayşen34=1 :26:
*Ekim=0(İzinli)
oncelikle Allah kabul etsin canim, guya bende borclarimi tutacaktim ama diyetin askina dustum tutmadim
sanada enerji verdigime sevindim canim benim...insallah benim bu son zamanlardaki halim herkesi spora yakinlastirir..zevkle kilocuklari verir yaza pikini giginebiliriz
helede tardi baya bir hareketlenince...spor dahada kacinilmaz oluyor...sende minigi emzirmeyi biraktiktan sonrada dahada bir duzene sokarsin kendini eminimki ve ozaman sende benim gibi az seylerler yetinirsinhersey kendi elimizde bitanemm
ayesnim hosgeldin canim..guzel gunler gecirdigine sevindim...simdi daha rahat bir kafayla diyetine baslarsin
ben 6lari gordum ve deli gibi spora basladimtartida yuzumu kara cikartmiyor bu sayede..
regl olamamana uzuldum canim...ne acaip sey olsan bir dert olmasan bir dert..insallh biran once olurda rahatlarsin canim
Salisimm, oncelikle saglik sektorunde calisabilmek cok buyuk bir cesaret isi..ama eminimki sen bunu basarabilirsin...
insan yalniz kalinca bazen sapita biliyor...tecrubeyle sabittir
ama simdi eski hayatina geri donunce hersey yine yavas yavas duzelecektir bunu dusunme sakin canim..
insanlara yardim etmek kadar guzel birsey varmi???
oyuzden negatif seyleri cikar aklindan bakim....yoluna devam et..ve diyetimizide unutmayalim lutfen
ellerine saglik nilosum... ayseni bugunden itibaren listeye aliriz...daha dun yeni dondu cunku memleketten..
shopadan yine haber yokoyuzden ceza aliyor...gecen aldigi cezayi annesine bakmaya gittigi icin geri silmistim...oyuzden simdi tekrardan 4 puani kaliyor
nilosummmmmmm, Allah senin icin en hayirlisini nasib etsin melegim benim....
enisteninde seni nekadar sevdigi cok ortada...insallah hayirlisiyla enkisa zamanda yuvanizi kurarsiniz..dualarim seninle
bitanem..Allah yardimciniz olsun..utandirmasin
Canım dün akşam sana yazdıktan sonra hemennn sitenin diyet bölümüne giripp detokslara kürlereee baktımmm işe yarayan sonuç verenleri not aldım sabah da kalktım elma sirkesi su içtim birde lahana suyu yapacamm birdeee ayrann detoksunu buldumm onuda deneyeceğim 2 ggün eski performansıma döneceğim ayarı verdimmm kendimee bugün sırtımdakii son bantta çıkacakk gidip yarın havuza da girerim baktım tartıldım bugünn 102.5 gösteriyorrr korktuğum başıma gelmişş o kadar yersem olacağıı buyduuBir an önce toplamam lasım kendimi kanımca
becerikli hatun :)bende yarın lahana sarması yapicim:)Temizliğimi yaptım,dün astığım çamaşırlar kurumuş onları topladım,makinaya yeni çamaşır attım,o da bitti,birazdan asıciimm..kuzumu doyurdum,uyuttum.kendim duş aldım,öğlen yemeği yedim.şimdi de lahana sarması hazırlıkları yapıyorum.lahanalarımı haşlıyorum.kıymalı ve bulgurlu olarak yapıyorum nefis oluyor hem karataya da uygun,denemek isteyenlere duyurulur
hoşgeldin aysencim...pazartesi ben de aynı durumdaydım ev annemlerden döndüğümde tozlu ve bir sürü bir sürü çamaşır..10 günlük bir aradan sonra selamlar canlarım hepicinizi özledim
herkes iyidir inşlh
1 dolu tabak lahana sarması (bulgurlu ve kıymalı) ve 1 kase dolusu yoğurt yedimmm
yarın ve perşembe ayran detoksuna yapmayı planlıyorum.şok diyet değil detoks yanlış anlaşılmasın tontişler,tamamen yağdan verdiren bir detoks
KIRMIZICIM dün gelemedim haberde veremedim...canım bundan sonra daha dikkat edicem..günün msj birincisi olunca mı ceza puanlarımız azalıyordu acaba?
7 defa msj birincisi olursan canim...ama birinci oldugun her gunun kopyasini saklayip..7 olunca buraya eklemen gerekiyor..ona gorede cezan siliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?