Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Temizliğimi yaptım,dün astığım çamaşırlar kurumuş onları topladım,makinaya yeni çamaşır attım,o da bitti,birazdan asıciimm..kuzumu doyurdum,uyuttum.kendim duş aldım,öğlen yemeği yedim.şimdi de lahana sarması hazırlıkları yapıyorum.lahanalarımı haşlıyorum.kıymalı ve bulgurlu olarak yapıyorum nefis oluyor hem karataya da uygun,denemek isteyenlere duyurulur

10 günlük bir aradan sonra selamlar canlarım hepicinizi özledim
eve yeni geldik hemen bi yazayım dedim güzel bir tatildi hergün kar içinde yollardaydım kaydık eğlendik ama annemden babamdan ayrılmak koydu baya baya dönerken
istblda karlar altında ne güzel ne güzel
herkes iyidir inşlh
ben hiç tartılmadım dikkat ettim ama yinede kaçamaklarım oldu tabi annem varken :)
çrşmba prşmbe prinç lapası yapayım diyorum fazla artı çıkmaktan korkuyorum aslında tatil bana baya baya moral oldu dört elle başlıyorum herşeye
hala regl olmadım söktürücüye rağmen davul gibi şişim yarına bekliyorum artık bakalım
5 makine çamalır var yıkanmayı bekleyen nerde kurutucam hiç bi fikrim yok ev resmen batmış durumda abim sağolsun
yarın dip köşe girişicem artık
benden gelişmler bunlar kızlar yarın denk gelirde knşruz inşlh öpüyorum

hoşgeldin aysenim
ee tabi işler birikti senin şimdi,fazla yorma kendini
pirinç işini görür canım

1 dolu tabak lahana sarması (bulgurlu ve kıymalı) ve 1 kase dolusu yoğurt yedimmm
yarın ve perşembe ayran detoksuna yapmayı planlıyorum.şok diyet değil detoks yanlış anlaşılmasın tontişler,tamamen yağdan verdiren bir detoks

Son düzenleme:

Yalanla başlayan şey doğruyla bitmez canımm allah korumuş ablanıı inşallahhh ablann hayırlısıyla kendine göree çok seveceği birini bulur
Yaa kaptanım bennn bugündee başlayamadımmm 4 gün bisküvi yiyincee bugün sabahh kahvaltımıı diyetime uygun yaptım ama öğlenee doğrıuu canımmm acayipp tatlıı istediiii sanırım alıştım hemen 4 gündee çokk canımmm sıkıldıı bidee annem beni ziyarete gelenlere çaylıı kek yapmışş bennn bayılırımmm müthişşş vicdan azabıylaa onu daa yedimm Son günlerdee depresyonaa girdimm galibaa kendimii berbatt hisseediyorumm herşeyii düşünecek çokk vakitt olduu hastanede hayatımda ne varsa sorguladım.Acabaa ben bu mesleği yapabilecekk kadar güçlü müyüm diye sordummpek iyi cevaplar alamadım kendimdenAcildeykenn yan yatakta yatann teyze vefat etmiştii benim tansiyon anında yükseldi çok üzüldüm bir sürü bir sürü şeyy iştee hastanede düşünecek çokk vakitt oluoo kendimii toparlamam lasımmm amaa nasıl yapacağımm bilemiyorumm kendimi hiç iyi hissettmiyorumm

Evettt canım senindee alerjinn olabilirr. Şimdii alerji testleridee değişmişş bilio musunnn birçok yeni madde eklenmişş üstelik iğne değil yapışkan kullanılıyor istiyorsann yaptırabilirsin sende canım böylece alerjin olan maddelere dikkat etme şansın olur

Canımm benimdee öyleydii hemen iltihaplanır kulaklarım özellikle de küpeler çok yara yaparr dikkat et sendee öle imitasyon kullanma özellikle de bağışıklığın düştüğü zamanlarda. Amaa bence sende yaptırabilirsin alerji testi ismi patch test

Hoşgeldin tatlım:)

tatlımmm banadaa detoksunun tarifini verir misinnnn ben bitmiş durumdayım

30-ocak-2012-Pazartesi tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=6
*Saliş=14
*Saphira=17
*Kırmızıgül06=10
*Nev81= (Canlarım,bahsettiğim ani sürpriz yüzünden giremedim de haber de veremedim :2:)
*İpekyol51=15
*Shopolic=5
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)

31-ocak-2012-Salı tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=20
*Saliş=12
*Saphira=16
*Kırmızıgül06=8
*Nev81= 7
*İpekyol51=9
*Shopolic=0
*Ayşen34=1 :26:
*Ekim=0(İzinli)

Çokkk sevindimmmm Rabbimmm hiççç bozmasınnn:)
Aminnnn Saliş'im,sıkıntılarımız var yok değil,Allah utandırmasın ne diyim.

tahmin etmiştim bir sürpriz olduğunu inan...ee sevda bu nasıl dayansın çocuk...iyi yapmış gelmişde...
Çok güzeldi Saferan'ım ama bu kadar hızlı ilerlemesi korkutmuyor da değil,Allah utandırmasın ciğerim.

oooo romantik prens harika bir şey bu canım taaa kalk gel sürpriz yap,hem annenle kardeşlerinle de tanışmış harika valla devamı gelenden olsun canım
Allah razı olsun bitanemmmmm,dualarınızı eksik etmeyin nolur

Süper bir sürpriz yapmış bence.iş iyice ciddiye bindi desene.Allah her ikiniz içinde hayırlısını versin inş.Çok mutlu oluyorum yazdıklarını okudukça.Heyecanlanıyorum valla
İpeğimmmmm,dualarınıza çok ihtiyacım var.Hayırsızsa Rabbim ayıpsız ayrılık versin,hayırlı ise engellerimizi düz etsin inşallah

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar...

sifre alan olmayacak diye odum koptu ama simdi reklamcilardan biri geldi
dun isten sonra eve gittim yemek yedim..kardesimi okuldan aldi spora gecttim..
7den 10a kadar spor yaptim...spordan sonra disariya ciktigimda bin pisman oldum...hava nasil sogumus oyle....
birde dus almistim..oldum soguktannnnnnnnn...biraz kendime soylendim ama eve gelip tartilinca...
son asamalar heyecandanmi yoksa bunca spordanmi bilmem ucuyor resmennnn
simdi kimse yokken bir gecmise dalim geliyorumm

oncelikle Allah kabul etsin canim, guya bende borclarimi tutacaktim ama diyetin askina dustum tutmadim
sanada enerji verdigime sevindim canim benim...insallah benim bu son zamanlardaki halim herkesi spora yakinlastirir..zevkle kilocuklari verir yaza pikini giginebiliriz

helede tardi baya bir hareketlenince...spor dahada kacinilmaz oluyor...sende minigi emzirmeyi biraktiktan sonrada dahada bir duzene sokarsin kendini eminimki ve ozaman sende benim gibi az seylerler yetinirsin hersey kendi elimizde bitanemm
ayesnim hosgeldin canim..guzel gunler gecirdigine sevindim...simdi daha rahat bir kafayla diyetine baslarsin
ben 6lari gordum ve deli gibi spora basladimtartida yuzumu kara cikartmiyor bu sayede..
regl olamamana uzuldum canim...ne acaip sey olsan bir dert olmasan bir dert..insallh biran once olurda rahatlarsin canim

Salisimm, oncelikle saglik sektorunde calisabilmek cok buyuk bir cesaret isi..ama eminimki sen bunu basarabilirsin...
insan yalniz kalinca bazen sapita biliyor...tecrubeyle sabittir
ama simdi eski hayatina geri donunce hersey yine yavas yavas duzelecektir bunu dusunme sakin canim..
insanlara yardim etmek kadar guzel birsey varmi???
oyuzden negatif seyleri cikar aklindan bakim....yoluna devam et..ve diyetimizide unutmayalim lutfen

ellerine saglik nilosum... ayseni bugunden itibaren listeye aliriz...daha dun yeni dondu cunku memleketten..
shopadan yine haber yok oyuzden ceza aliyor...gecen aldigi cezayi annesine bakmaya gittigi icin geri silmistim...oyuzden simdi tekrardan 4 puani kaliyor

nilosummmmmmm, Allah senin icin en hayirlisini nasib etsin melegim benim....
enisteninde seni nekadar sevdigi cok ortada...insallah hayirlisiyla enkisa zamanda yuvanizi kurarsiniz..dualarim seninle
bitanem..Allah yardimciniz olsun..utandirmasin

Canım dün akşam sana yazdıktan sonra hemennn sitenin diyet bölümüne giripp detokslara kürlereee baktımmm işe yarayan sonuç verenleri not aldım sabah da kalktım elma sirkesi su içtim birde lahana suyu yapacamm birdeee ayrann detoksunu buldumm onuda deneyeceğim 2 ggün eski performansıma döneceğim ayarı verdimmm kendimee bugün sırtımdakii son bantta çıkacakk gidip yarın havuza da girerim baktım tartıldım bugünn 102.5 gösteriyorrr korktuğum başıma gelmişş o kadar yersem olacağıı buyduuBir an önce toplamam lasım kendimi kanımca

canim 1 kilo icin kendini uzem, herseyin basi saglik..bu hafta artidayken haftaya belki iki katini verirsin..aldigin zaman uzulme..sagligim icindi almam geremiyormus de yada odem tutuyorum de kendi kendine..yoksa eziyet olur sana tartida artida ciktigin zaman..ben her ciktigimda ekside olmadi..birkac kilo aldigimda oldu..yani eminim geri duzelecektir..arada saglik sorunlarimiz oluyor malesef ve diyete uyamiyoruz..onemli olan kendine geldiginde tekrar devam etmen..ki sen super gidiyordun ve eminim yarindan itibarende oyle devam edeceksindirr

becerikli hatun :)bende yarın lahana sarması yapicim:)
hoşgeldin aysencim...pazartesi ben de aynı durumdaydım ev annemlerden döndüğümde tozlu ve bir sürü bir sürü çamaşır..

canım ayran detoksunu ben de mi yapsam acaba...emzirme durum uma nasıl etkiler ki..

KIRMIZICIM dün gelemedim haberde veremedim...canım bundan sonra daha dikkat edicem..günün msj birincisi olunca mı ceza puanlarımız azalıyordu acaba?

bu arada günaydın kızlar....sabah kahvaltım 4 siyah zeytin,bir dilim byz ekmek,bir kk beyaz peynir ve bir çatal nutella...az önce de bir elma yedim...

az sonra mutfagı felan toparlayıp..hazırlnıcam kızımı doktora götürücem kızlar..kızımın alnında kocaman uçuk çıktı((sonra da dönüşte annemleri alıp bize getiricem bir akç günde bizde bakıcam..ayrıca yarın çok sevdiğim bir arkadasım gelicek..onun için hazırlıklarla ugrasıcam..hafta sonuna kadar yogunum gene...haftaya inşaalah düzenli bir şeklide spora başlıycam...subat ve mart var elimde nisanda bahar geliyor ve kiloları kabanla felan örtemicem artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…