7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için)
aşam3405
yaşınız:32
işiniz:ev hanımı
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:istediklerimi giyemedim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):az ye yemesen kilo almazsın rencide edilicek kadar alaycı olmaları sen veremzsin boş boşuna ugraşma azim yok sende en nefret ettigimde pazartesi gelsin başlarsın deyim alay etmeleri
(ilk önce kendim için saglıgım için sonrada evlatlarım için vericem 3 evlat yitridim acısı çok yani doktorum kilo vermen lazım dedi azimliyim hırsılıyım başarıcam başarmalıyım:)))
boyunuz:1.60
ilk başladığınız kilo:118 şimdiki kilom 95
hedef kilonuz:doktorum 80 olsa iyi dedi ama istedigim kilo 60
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba
lates yapıyorum vucudum sıklaşıyo çok su içiyorum greyfurt suyu içiyorum yatarken soda günde bir tane kafama göre yaparaktan aç kalaraktan çok verdim ama geri aldım artık liste var elimde saglıklı besleniyorum hep haslama yiyorum hayatımdan 3 beyazı çıkardım arada kaçamakta yapıyorum tabe okadar şey kadı kızındada olur:)) kişisine göre çok neşeliyimdir üzüntülerimide saymazsak en kötü hastalıgım 8 senedir kronik panik atak hastasıyım
(ama diyete girdim gireli hamdoslun iyiyimen önemli şey azim arkadaşlar ben yapıcam dedikten sonra yapıyo insan irade azim sonra istenilen sonuca varılıyo haberiniz ola bu sefer çok hırslıyım elimin tersiyle ittim herşeyi burası işşallah bana destek terapi olucek yanlız kurallar çok hepsine kabulümda çok oldugundan aklımda tutamıyorum ben alışana kadar yardım ederseniz seviniirm bacılarım:))
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:ben türbanlı bir bayanım mütevazi giyinmeyi planlıyorum
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:en öenmlisi insanın kendine güveni geliyo helede biri kilomu verdin deyince seviniyosun helede eşinden duyarsan o güzel kelimeyi saglıklı bir gebelik geçirmeyi düşünüyorum işşallah doktorum bana kilo vermen lazım ve aynı kiloda kalman lazım dedi tek istedigim saglıklı bir yaşam istedigime kavusuyum evlatlarım beni bırakmasın daha hiç bir şey istemiyorum
(3 evladımı yitirdim 5 aylıkken hep beni bırakıp gittiler erken dogumdan rahim azgı açıklıgı var rahimim bir ay sonra taşıyamıyor dikiş uygulandı malesef gene durmadı kızım ömürüm kilo veririsen eger doktor dedi evladını çok rahat alırsın dedi evladım için vericem bu kiloları inanın bebegim beni frenliyo canım bişey yemek istese paşa yapma yemekmi evlatlarınmı deyinde elimi çekiyorum azimliyim bu sefer başarıcam başarmalıyım artık 4 çü evladım için çabalamam lazım 3 tanesine yandı yüregim alev alev kor kor sözün bittigi yerdeyim
( inanın rabbim affetsin 4 çocuguma hamile kalırsam oda giderse yıkılırım biterim evlat acısı çok zormuş onu anladım bir tane degil 3 kayıp 2 oglum 1 kızım cenenete gitti onun için canımın yanmasını istemiyorum tek temennim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin işallah sevdiklerimle eşimle mutlu oluyum yeter eşim bu konuda çok desttek sag olsun kendisi bu arada sponsorum telefonm açıyorum sponsorum şu bitti deyince sag olsun alıp getiriyo inanın eş çok önemli motive ediyo insanı dahada hırsılanıyosunrabbim başımdan eksik etmesin
diğer(eklemek istediğiniz):
bu arada beni bir deneyin olmazsa ses çıkarmadan giderim
ama birilerinin destegine inanın çok ihtiyacım var 4 duvar arasında 11 senedir yourldum tek basşıma kalmaktan burasıda olmasa kafayı yerdim herhalde
allah razı olsun bu siteyi kim kurduysa sagolsun var olsun çok yaşasın
ama diyorumya liste çok uzun aklımda tutamam anca yazmam lazım bir yere
yanlış bir şey yaparsam uyarın beni sadec bu seve seve uyarıları dikkate alırım
rabbim hepimiizn yar ve yardımcısı olsun işşallah