Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razı olsun kuzummmmmmm,dünyalar güzeli prensesim benim.Dualarının bin mislini Allah sana nasip eylesin,bahtın da yüzün gibi kalbin gibi güzel olsun Gülüm

Canım geçmiş olsun kızına,nazardan derler,Allah şifasını versin

Hoşgeldin bitanem

bu aradaNEV81 cim canım nişanlandın sanırım cnm,allahım tamamnına erdirsin...mutluluklar cnm..çok mutlu oldum senin adına...
Canım benim,çok teşekkür ederim ama henüz nişanlanmadım,biraz daha beklemek istiyorum.Ama Allah yolumuzu açık ederse,hayatımızı beraber geçirme kararı aldık,Allah utandırmasın inşallah

slm canım havada aşk kokusu var günün güzel geçişi bundandı yani anladım ve çok sevindim rabbim utandırmasın inşallahh
Aminnnn canımmmm,inşallah herkes için çok güzel olur herşey

ellerine sağlık canıım....
Rica ederim canım

Sen ne güzel dua etmişsin ya maşallah.Bende kocaman bir amiiiiiiiiin diyorum
Amin İpeğim,amin

Takımımıza hoşgeldin Paşam'cım,umarım her beraber kurtuluruz bu kilo derdinden,beraberce başarıcaz

eline sağlık tatlım
Rica ederim canım

Harikaaaaaaaa,on parmağında on marifet kızımızın

hoş bulduk arkadaşım amin rabbim kimseye evlat acısı göstermesin işşallah
canım ellerine yüregine saglık saglık çok güzel şeyler yapmışsın maşşallah
canım 2 seneye yakın az öz yedim saglıklı beslendim okadar 2 evladımda peş peş ölünce psikolojim bozuldu yiyemedim öle verdim şimdide azimliyim işşallahvericem ama bugün diyeti sattımpişman oldum ama eşimde kaç zamandır diyettesin kendini özüllendirdin say dedi eşim olmasa biterim allah razı olsun hep destek oluyo hemde motive ediyo beni
işşallah canım isnsan istesin yeterki inan ban eski resimlerimi baktım bugün şaştım kaldım azim edince veriyoursun kiloyu ben onu der onu söylerim

bugün menüde 5 yeşil zetin 1 haslama yumurta kibrik kutusu biyikliginde layt peynir bir fincan yeşil çay baden 1 tane 3 tane çeri domates ve yarım demet maydonoz yedim akşamada kereviz kabak brüksel lahanası karnıbahar haşlaması yedim 2 yaprakta tavuk gögsü etü yedim buhar aparatıfımı düdüklüye koydum 20 dakika haşladım bir bardakayranla yedim

kaçamaga gelince bir tane gül böregi 4 tane dolma biber bir çatallıktı küçüktü ve 1 dilim yogurt atlısı yedim kaç zamandır yemiyoudm eşim kızmadı am kendime kızdım bir seferden birşey olmaz dedi kendimi hırsızlık yapmış gibi zannettim alışkın olmayınca çok pişmanım yairademe ilk defa hakim olamadım eşimede dedim bir daha benden bekleme böle şeyler dedim oda tatm dedi nasıl olduda yaptım bunu halen anlamış degilimbirdaha yapmıcam ama sizlere söz veriyorum

01-Şubat-2012-Çarşamba tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=15
*Saliş=13
*Saphira=15
*Kırmızıgül06=12
*Nev81= 15
*İpekyol51=9
*Shopolic=10
*Kayramin=17
*Paşam3405=7
*Ayşen34=1(İnternet hatlarında problem varmış.)

canım kilo verdiriyor,yağlardan! 1-1.5 kg verdi hep yapan arkadaşlar

eline sağlık canım

günaydın canım takımımm ahhh özledim sizleri kokulu kokulu öpüyorum yanacıklarınızdan

gece gelmiş bizim bağlantı inşlh bir daha gitmez şu an kar yağmıyo gitmez herhalde

eccik geçmiş yapayım

amin canım hayırlısı bende üzüldüm ama yapcak bişey yoktu şimdilik tabiside önce kilolardan sonra sigaradan kurtulcam inşallahhhh

işte bende bu yüzden bırakamıyorum şu illeti inan ben 4 değil 8 alırım bırakırsam başa bela ben önce hedefe inip öyle bırakıcam sende öyle yap
moralini bozma canım zaten vermişsin bile :)

paşamm

sevgiiiiii senmisin anacım yazdıklarından böyle bi anlam çıkardım ama :26:

hoşgeldin sefa getirdin takıma

hoşbulduk tatlım bende özledim bacım
artık denk geliriz inşlh..eşim işe başlamadı cmrtsi başlıycak o zamana kadar sık giremesemde buralardayım

nevimmm hoşbulduk bitanem

aslında merak içindeyim ne oldu son durum nedir enişte bey tanıştımı ailenle
telden arıycaktım sormak için dün sonra dedim müsait değildir vazcaydım
sen bana bi özet geçiver yaa 10 günlük geçmiş yapmak pek kolay olmuyo

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
izmirde kar yağıyorrrrrrrrrrrrrrrrr hem de bayaa tutmuşşşşşşşşşşşşşş
bembeyaz bir izmire uyandık inanamıyorum,hayatımda ilk kez izmirde böyle bir manzara görüyorum çok mutluyummmmmmmmmmm :124:

dün prinç lapasını yapamadım evde prinç bitmişti

karataya dört elle devam

dünki menüm

sabah
2 kk yumurta
5 zeytin
1 domates
1 elma
6 7 ceviz içi

öğle
ıhlamur çayının yanında bir tane burçak bisküvi

akşam
bir kase mercimek çorbası (karataya uysun diye içine havuç koymuyorum ve tereyağ koydum az bişey )
6 7 kaşık bulgur pilavı

form çay

günaydın hayatım
ohh ne güzellll ne güzelllll hemen kahvaltını yapıp karın keyfini çıkar kar yağarken gezmek süper oluyo

bizim burda her yer kar dolu ve buz yapmış insanların ayak seslerini duyuyorum çıtırrrrr çıtırrrr buzun üstünde dans ediyolar resmen

eline sağlık canım
Günaydın canım,rica ederim canım benim

Çok özledik biz de seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bitanem her zamanki gibi ben panikledim,çok ısrar ettiği için annemle ve kardeşimle tanıştırdım ama babamla tanıştırmaya cesaret edemedim.Ama burda gerçekten çok güzel geçirdik 3 günü,daha da farklı yönlerimizi görme fırsatı bulduk,daha da bağlandık birbirimize.Ne kadar ben korksam da yüzükten,sanırım en fazla 1 ay daha direnebilirim bu ısrarlara gibi geliyor,hayırlısı ne ise o olsun inşallah Ayşen'im

Canım benimmmm,bol bol dua et.Her kar tanesini bir melek indirirmiş,o anda yapılan dualar çok makbülmüş

Harikaaaaaaaaaaaa,burası da bembeyaz

teşekkür ederim inanın hiç pişman olmucaksınız siz beni takıma aldınızya destek oldunuzya artık sırtım yere gelmez dahada hırslandım haberiniz olsun ben her kilo verdigimde şınu diyorum herşey saglıgın için bebeklerin için bunu unutma diyorum o durduruya inanın kızlar beni
evet canım benim nasılda oldu beni anladın merak ettim dicem emme merak etmem gerek yok kknın yarıdan çogum beni tanıyo

canım karın keyfini çıkar bir güzel eline sıcak çukulata al ay pardon yeşil çay dicektimiç öyle kendimize gelelim ay çikolata yemeyi bile özledim 3 sen oluo nerdeyse yemeyeli abartmıyorum panik atagım oldugundan korkumdan yiyemiyorum çikulata çarpıntıyaparmışiçimde istemiyo zaten
bugün istanbulda güzel bir gün var heryer bembeyaz eşim evde keyif yaptım vallahi bu saate kadar bugün giremezsem mazur görün belkimde giremem o evdeyken zor oluyo anca dışarı çıkarsa girerim

bugün diyetimde bir tane haslama yumurta 3 çeri domates bir adet badem yarım demek maydonoz 5 yeşil zeytin var bir fincanda yeşil çay var listem hiç degişmiyo kızlar her kahvaltıfda bu varkaratay la çok arkadaş kilo vermiş ben et sevmiyorum ne etcez:26::26ndan yapamıyorum işşallah plates topumlada haşır neişşir olmayı düşünüyorum bugünşimdilik benden bu kadar canlar akşamada menüm hazır haslama yicem herzamanki gibi sebze haslaması yanına mercimek çorbası sonra işşallah görüşürz

Canını sıkma paşam o kadar.Bizde insanız arada sırada olur bunlar ben normal karşılıyorum.Canını sıkmak istemiyorum aslında ama sorayım bebişlerini doğduktan sonramı kaybettin doğmadan mı kaybettin
İnş şu bağlantı sorunlarıyla bir daha hiç karşılaşmayız.Hoşgeldin tekrar

Ne güzel ne güzel..Ohh bizim yerimizede seyret canım.Hatta safiş gibi çık oyna

2012-02-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Menemen 0.7 PORSİYON 125.3
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[4] Patates (kızarmış) 20 gr 56
[5] Portakal 3 ADET 150
[6] havuç 4 adet 104
[7] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 10 GRAM 57.1
[8] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1 10 GRAM 58
[9] Tahin Helvası 10 GRAM 51.6
[10] islim kebabı (yağsız) 0.7 porsiyon 172.2
[11] Pirinç Pilavı 0.4 PORSİYON 130.4
Toplam : 1032.1 kal.

hoşgeldin canım...inş.. bebeğini kucağına aldığın günleride hep beraber görürüz...

afiyet olsun canıım...

menü paylaşım....

afiyet olsun canım...işte bizim tanıdığımız azimli salisimiiiiz....

menü paylaşım....

ay maşalllaaah ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık hamarat kız seniiiii.....

ellerine sağlık canııım....

kız şimdi anladın mı ben niye karı gördükçe yerimde duramıyoruum.....istanbulda da bunun bi 20 katı kar var işte....

afiyet olsun canıım..hoşgeldin .....

menü paylaşım.....

oo pek tanınan bi üyemiz olmuşşş...

afiyet olsuuun.....

menü paylaşıım....

canım hep 18 ve 20 haftaları kaybettim rahim agzı yetmezliginden 2 oglum bir kızım vefat etti kızda kıızmda dikiş uygulandı rahime ameliyatla uyuttular dikiş uygulandı doogum sancısı çektim ogullarımdaki gibi dikişe ragmen dogum etmek zorunda kaldım düşün ameliyatla dikiş attılar canlı aldılar dikişimi doktorlar dogumu durururamadılar malesef hastaneyi birbirine kattım anca igneyle durdurdular çapaya yolladılar hiç bir şey çıkmadı almadıgım bir testim veyaptırmadıgım bir testim kaldı onlarda çıkınca bir doktor buldum ona gidicem tam çıksın sonuçlarım dogum esnasında ölüyolar işin en kötüüsde cab çekişe çekişe ölüyolar elimden birşey gelmiyo ona yanıyourmya doktor serlşajın iyi degil yanı dikişin dedi yada ilaç igne yetesiz dediler şimdi 4 bebege vesile olmaya korkuyorum canım acıyo herseferinde11sene oldu ama ne anne nede baba olabildik anlıcagın rabbimden hayırlısı diyorum mevlamın bildigi bişey var diyorum elimden bişey gelmiyorki
şuan düdüklüde sebzelerim haşlanıyo demir aparatafı aldım onunla haslıyorum yanınada ayrataamdır bu iş inanın tatlı ban ben tatlıya baktım bugün hiç ban öle bakma dünkü hatayı bugün yapmıcam dedim eşimede dedim ne tatlı nede hamur işi bekle benden git annende ye dedimoda sagolsun olur dedi bugün simit almıştı onu bile yiyemedim ben sinirdende çoştum ben bu kadar irademe sahibim sen degilsin dedim şu sigara illetini bir bıraksa ne olurdubakalım söz verdi bırakıcakmı aslında diyette sigarada aynı irade lazım yok dedimmi yok oluyo ben 8 sen oldu nırakalı halende canım istemiyomu istiyo canım gidiyo ama saglıklı yaşam işte o kaaaaben bu kiloları rabbimin izniyle vericem ve evlatlarıma kavuşucam işallah rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…