Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iiiiih iiiiihhh yarini bekle safisim, oyun bozanlik etme..sadece hic beklenmedik bir rakamm
bukadarini soylim..azcik merakin gitsin

tamam gülüm ben de beklerim yarına kadararrr.......

bu arada ben de kendime netten bi bluz sipariş ettim bakın bakem nasılmışşşş.....

iiiiiiihhhhhhhhhhh iiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhh bilemedin naberrrrrrrr cok daha guzel bir rakamdayimmmmmmmmmm:118::118::118::124::124::124::124::130::130::130:

çok pis hırs yaptım he şimcikaman ne kaldı şunun şurasında cumayanasıl verdim bacım şaka bir yanada ne kadardır diyetteyin bunu süyle bari

yaparım başalngıç hedef şimdi ki kilonu yaz... boyunu yaz canıım...

benim ki profılde var albümdee....

iiiiiiihhhhhhhhhhh iiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhh bilemedin naberrrrrrrr cok daha guzel bir rakamdayimmmmmmmmmm:118::118::118::124::124::124::124::130::130::130:

çok pis hırs yaptım he şimcikaman ne kaldı şunun şurasında cumayanasıl verdim bacım şaka bir yanada ne kadardır diyetteyin bunu süyle bari

canim ben gecen yildan beri ugrasiyorum ama ara biraktigim..uzun sureli tatile gittigim oldu..hatta ramazan felan..ozamanlar diyet yapmadim..ben akapunktur diyeti uyguladim..ekmek kesinlikle yoktu menumde resmen yogurt ve otla beslendim..ha birde ton baligimi unutmamak lazim..ama bunun yaninda bolca spor yaptim...saatlerce kosu bandinda yurudum..yazdan once spor salonuna yuzmeye basladim...ve son 1.5 haftadirda yine deli gibi spor ve yogur menume dondum 6lari gorunce ki biran once 5leri gorim diye...boylelikle dahada bi azim caba artti son zamanlarda darisi sizlerin basina insallah canim

yaparım başalngıç hedef şimdi ki kilonu yaz... boyunu yaz canıım...

benim ki profılde var albümdee....

başlangıcım 102 şimdiki kilom 95 hedefimde 70 işşallah düşebilirisem tabeallahım ban yardım ette vereyim bu kiloları bende istiyorum o pardüsöyü alıyım ah onu alamazsam içime dert olur he

başlangıcım 102 şimdiki kilom 95 hedefimde 70 işşallah düşebilirisem tabeallahım ban yardım ette vereyim bu kiloları bende istiyorum o pardüsöyü alıyım ah onu alamazsam içime dert olur he
boyunu da yaz canım şimdi çıkmam lazım kınaya gidicem eşim geldi..gelince yaparım inş... ya da yarın....

kız ben de içine body ile giyerim öyle giymem yaniii....bluz 28 e geldi indirim kuponuyla morhipo dan...

safisimm, gercekten cok hoss zarif bir kiyafettt...gule gule gigin...seski gaci seni
bende artikin yavas yavas seski kiyafet giginecegimmmmm.,.az kaldiii....
sonram sizlerlede paylasirim

bazen de öyle olcan dimi ama....sağol canıım...

canim sende al o pardesuyu...kilo verdikce aynanin karsisina gecer denersin..ve birde bakarsinn uzerine tam oturmuss..
kis bitecek neredeyse..sonra kalmaya bilir:26::26:

canım maşşallah diyim öncegerçekten azim edince oluyo vallahi azim lazım işte nu arada karkidiş resimini gördüm aynı ban benziyon kanka yaazim edicem herkez verdiyse bende veririm degilmisadece sabırlı olmak lzım işte o kaaaa helede eşim şimdiye kadar ne laf etti nede bir söz allah var ama kilo verincede seviniyorum oda benle seviniyo ozaman motive oluyo insan işşallah etek aldım girmedim içine sizin için vericem giricem hadi bakalım bizmillah deyim başladım diyete allahım utandırmasın işşallah amin

şimdiden allah razı olsun bebem bu arada boyumu yazmayı unutmusum bende diyorum neyi unuttumboyum 1.60 bebem şimdiden hakkını helal et

canim sende al o pardesuyu...kilo verdikce aynanin karsisina gecer denersin..ve birde bakarsinn uzerine tam oturmuss..
kis bitecek neredeyse..sonra kalmaya bilir:26::26:

canım iyi akıl verdin alıyım dicem belkim ben verene kadar modeli geçerama etegi aldım çok beyendim büyük bedeni yoktu dedimki kendi kendime al zayıfllayınca giyersin dedim işşallah öle olucek sizlere söz içine girince çekip koyucem resmimi buraya

karkidis ne kiz anlamadim:26::26:elbette sende vereceksin..yeterki sabirli ol..herzaman iyi sonuclar alamasanda yoluna devam et..ben bile inisli cikisli gecirdim bir seneyi..ama azmettim sabir ettim..mezuniyet bayragi gorunduu:92::92::92:

al canim, bende yapmistim bir kere..kot bir elbiseydim..ama kisa ozaman 83 felandim..olmustu ama bacaklar kalin kalin egri cok cirkin gorunuyordu..neredeyse onu gigin cikar gigin cikar..denemekten eskitiyordum ama sonunda oldu..ve nekadar mutlu olmustum anlatamamm..hala o elbise dolabimda..anisi var bende artikin

canım baştaki k yi çıkar ne kalıyo arkidiş kalıyo bebem klevye kafayı yidide zor basıyoyeni almak lazım cazibeme buda dayanamadı gitti

iyi akşamlar kızlar
biraz canım sıkkın..sanırım reglinin de etkisi var.yemekli yaıtılı misafirim de var,tam zamanıymış gibi.Ben sonra gelirim yine,geçmişi de okurum.mesajım 5 oldu mu bilmiyorum,idare edersiniz 5 olmadıysa...

ne olduğu belli olmayan menüm

ayran detoksunu yapamayınca bari pirinç yapayım dedim,korkarak da olsa bu sabah tartıldım ve ödem çoktu tabiki..güne pirinç diyetiyle başlayıp bakın nasıl devam ettim

sabah:
mindivan macunu
su
baharatlı limonlu lapa

öğlen:
yarım kase sebzeli bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
2 çatal kek
3 bardak çay
1 sade Türk kahvesi
yarım bardak fanta
komşumdaydım,ancak bu kadarla kurtulabildim,yiyip içmesem çok ayıp olacaktı

akşam:
mindivan
yemekleri yaparken tadına tuzuna baktım: 2-3 spagetti tanesi
1 tatlı kaşığı kıymalı patatesli yumurta ama henüz yumurtasızken pişti mi diye baktım
2-3 küçük parça turşu attım ağzıma bir de

içtiğim su 2-2.5 Lt oldu

Son düzenleme:

***7. TAKIM 242 . ETAP***

kırmızıgül06(69.6/6????????
nev81 (71.6/
aysen34 (69.3/
SAPHIRA (87.3/
saferan (120/
Shopaholic (81.9/
ekimm (88/
Saliss(101.5/
İpekyol51(75.8/

7. TAKIM ORTALAMASI:

haydinggg bakemmm yigitler ciksin meydaneeeee

selam fıstıklarrrrr...ben geldimmm...çok yorgunum...gün boyu totomu yere koymadım hihihibi işe yarasa barim...yani kilo versemyemekli misafirlerim vardı..dünden de yatılı...bu akşam da annemler var...yarın gene misafirim gelicek..bildirimimi bu akşamdan yapicim..yarın sabahtan gelemyebilirim...yoksa allahım korusun diskalifiye olmanın eşiğindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…