pasam neyi yapamıyorsun çizelgede bi süyle bakiiim...
oyle safisim..ben deli gibi spor yapiyorum tartida baya hareketlendi
tartıda yeni sürprizler var heralde....
canim benim okuyunca tuglerim diken diken oldu..oncelikle basin saolsun..Allah sabirlar versin...insallah beraberce fazlaliklarimizdan kurtulacagiz..onemli olan bol paylasim..elbetteki diyet listemiz ve sporumuzzzbenide alın takıma biri banamı seslendi ben geldimbu yola birlikte devam edelim kızlar ben 118 kilodan 95 düştüm ama ne zorlukla evrelerim çok uzun oldu psikolojim bozuldu bebeklerimi peş peşe kaybedince şimdide işşallah devamda edicem ama destek olmak istiyorum sizde benden desteginizi esirgemeyim hep beraber verelim kiloları yaşaşın rejim yemekte neymiş ben azim ettim bu sfere irademe hakim oluyorum bu sefer tamamım
tamam safisim, pasam geldi ama obur arkadasi goremedim daha...kaptanıım...iki arkadaş davet ettim.....haberin olaaa...
canim benim ya..okuyunca okadar kotu oldumki...nekadar zor imtihandan gecmissin..Rabbim 4uncu bebeginizi size bagislar insallah..hersey allahtan..ama hayirlisiyla fazlaliklarindan kurtulursun insallah ve 4 gebeligin sorunsuz gecer...bende 110 kiloda basladim ve suan 6larin icindeyim..tam kac oldugumu soylerim yrin kizlara supriz olacak cunki7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için)aşam3405
yaşınız:32
işiniz:ev hanımı
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:istediklerimi giyemedim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):az ye yemesen kilo almazsın rencide edilicek kadar alaycı olmaları sen veremzsin boş boşuna ugraşma azim yok sende en nefret ettigimde pazartesi gelsin başlarsın deyim alay etmeleri(ilk önce kendim için saglıgım için sonrada evlatlarım için vericem 3 evlat yitridim acısı çok yani doktorum kilo vermen lazım dedi azimliyim hırsılıyım başarıcam başarmalıyım:)))
boyunuz:1.60
ilk başladığınız kilo:118 şimdiki kilom 95
hedef kilonuz:doktorum 80 olsa iyi dedi ama istedigim kilo 60
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acabalates yapıyorum vucudum sıklaşıyo çok su içiyorum greyfurt suyu içiyorum yatarken soda günde bir tane kafama göre yaparaktan aç kalaraktan çok verdim ama geri aldım artık liste var elimde saglıklı besleniyorum hep haslama yiyorum hayatımdan 3 beyazı çıkardım arada kaçamakta yapıyorum tabe okadar şey kadı kızındada olur:)) kişisine göre çok neşeliyimdir üzüntülerimide saymazsak en kötü hastalıgım 8 senedir kronik panik atak hastasıyım (ama diyete girdim gireli hamdoslun iyiyimen önemli şey azim arkadaşlar ben yapıcam dedikten sonra yapıyo insan irade azim sonra istenilen sonuca varılıyo haberiniz ola bu sefer çok hırslıyım elimin tersiyle ittim herşeyi burası işşallah bana destek terapi olucek yanlız kurallar çok hepsine kabulümda çok oldugundan aklımda tutamıyorum ben alışana kadar yardım ederseniz seviniirm bacılarım:))
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:ben türbanlı bir bayanım mütevazi giyinmeyi planlıyorum
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:en öenmlisi insanın kendine güveni geliyo helede biri kilomu verdin deyince seviniyosun helede eşinden duyarsan o güzel kelimeyi saglıklı bir gebelik geçirmeyi düşünüyorum işşallah doktorum bana kilo vermen lazım ve aynı kiloda kalman lazım dedi tek istedigim saglıklı bir yaşam istedigime kavusuyum evlatlarım beni bırakmasın daha hiç bir şey istemiyorum(3 evladımı yitirdim 5 aylıkken hep beni bırakıp gittiler erken dogumdan rahim azgı açıklıgı var rahimim bir ay sonra taşıyamıyor dikiş uygulandı malesef gene durmadı kızım ömürüm kilo veririsen eger doktor dedi evladını çok rahat alırsın dedi evladım için vericem bu kiloları inanın bebegim beni frenliyo canım bişey yemek istese paşa yapma yemekmi evlatlarınmı deyinde elimi çekiyorum azimliyim bu sefer başarıcam başarmalıyım artık 4 çü evladım için çabalamam lazım 3 tanesine yandı yüregim alev alev kor kor sözün bittigi yerdeyim ( inanın rabbim affetsin 4 çocuguma hamile kalırsam oda giderse yıkılırım biterim evlat acısı çok zormuş onu anladım bir tane degil 3 kayıp 2 oglum 1 kızım cenenete gitti onun için canımın yanmasını istemiyorum tek temennim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin işallah sevdiklerimle eşimle mutlu oluyum yeter eşim bu konuda çok desttek sag olsun kendisi bu arada sponsorum telefonm açıyorum sponsorum şu bitti deyince sag olsun alıp getiriyo inanın eş çok önemli motive ediyo insanı dahada hırsılanıyosunrabbim başımdan eksik etmesin
diğer(eklemek istediğiniz):
bu arada beni bir deneyin olmazsa ses çıkarmadan giderimama birilerinin destegine inanın çok ihtiyacım var 4 duvar arasında 11 senedir yourldum tek basşıma kalmaktan burasıda olmasa kafayı yerdim herhalde allah razı olsun bu siteyi kim kurduysa sagolsun var olsun çok yaşasın ama diyorumya liste çok uzun aklımda tutamam anca yazmam lazım bir yere yanlış bir şey yaparsam uyarın beni sadec bu seve seve uyarıları dikkate alırım rabbim hepimiizn yar ve yardımcısı olsun işşallah
ayy saphisimmm,sizleride spor icin motive edebilirsem ne mutlu bana...inanki spordan beri dahada dinc hissediyorum kendimi..tabi 6lari gormeminde motivesi var ve mezuniyetin yaklasmasi...bu uzun diyet sureci bana herseyin kendi elimizde oldugunu gosterdi..ve mazeretleride kendimizin yarattigini..bu calisma temposu ve is disindaki tempom hala ayni aslinda ve eskiden uyumak icin zaman yetmezdi..ayni zamani simdi ise,uyumaya..kardesimle oynamaya ve 3 saat spora yetiyorcanım sen böyle heyecanla yazdıkça, senin için,içim kıpır kıpır oluyor,çok seviniyorum ve bir o kadar da spor için hevesleniyorum,ben de yapmalıyım diyorum.en kısa sürede seni de mezun edicez galiba
masallah canim ellerine saglik..cok guzel olmus...ne hamaratsin yaaaKızzlarrr 15 günden beri sıkı örgü örüommm sizee ördüklerimiiii göstermekk istedimm ayşenimmm meraklı galibaa bende çok seviommm örmeyii
iyi dileklerin icin Allah razi olsun bitanemmm..Allahin izniyle ilk senin muruvetini gorelim..sonrada benim insallahAllah razı olsun kuzummmmmmm,dünyalar güzeli prensesim benim.Dualarının bin mislini Allah sana nasip eylesin,bahtın da yüzün gibi kalbin gibi güzel olsun Gülüm
ellerine saglik nilosum..herkes baraji gecmisss01-Şubat-2012-Çarşamba tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=15
*Saliş=13
*Saphira=15
*Kırmızıgül06=12
*Nev81= 15
*İpekyol51=9
*Shopolic=10
*Kayramin=17
*Paşam3405=7
*Ayşen34=1(İnternet hatlarında problem varmış.)
ayy ne guzel heryer bembeyaz....bize yarin gelecek bakalim yalan olmazsa...kardesimle kar oynamayi bekliyoruuzzz..bucurle sana karda bol eglenceler saphisimmmgünaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
izmirde kar yağıyorrrrrrrrrrrrrrrrr hem de bayaa tutmuşşşşşşşşşşşşşş
bembeyaz bir izmire uyandık inanamıyorum,hayatımda ilk kez izmirde böyle bir manzara görüyorum çok mutluyummmmmmmmmmm:124:
oyle safisim..ben deli gibi spor yapiyorum tartida baya hareketlendiyarina guzel sonuclar cikacak..deli gibi spor yapiyorum safisim..bugun aksamciyim diye..sabah spor salonuna gittim 9dan 12ye kadar spor yaptim sonra ise geldim..baya faydasi oldu spora geri donusun
canim benim okuyunca tuglerim diken diken oldu..oncelikle basin saolsun..Allah sabirlar versin...insallah beraberce fazlaliklarimizdan kurtulacagiz..onemli olan bol paylasim..elbetteki diyet listemiz ve sporumuzzz
tamam safisim, pasam geldi ama obur arkadasi goremedim daha...
canim benim ya..okuyunca okadar kotu oldumki...nekadar zor imtihandan gecmissin..Rabbim 4uncu bebeginizi size bagislar insallah..hersey allahtan..ama hayirlisiyla fazlaliklarindan kurtulursun insallah ve 4 gebeligin sorunsuz gecer...bende 110 kiloda basladim ve suan 6larin icindeyim..tam kac oldugumu soylerim yrin kizlara supriz olacak cunki
ayy saphisimmm,sizleride spor icin motive edebilirsem ne mutlu bana...inanki spordan beri dahada dinc hissediyorum kendimi..tabi 6lari gormeminde motivesi var ve mezuniyetin yaklasmasi...bu uzun diyet sureci bana herseyin kendi elimizde oldugunu gosterdi..ve mazeretleride kendimizin yarattigini..bu calisma temposu ve is disindaki tempom hala ayni aslinda ve eskiden uyumak icin zaman yetmezdi..ayni zamani simdi ise,uyumaya..kardesimle oynamaya ve 3 saat spora yetiyoryani yasasinnnnnnnn zayiflikk....sporrr
masallah canim ellerine saglik..cok guzel olmus...ne hamaratsin yaaa
iyi dileklerin icin Allah razi olsun bitanemmm..Allahin izniyle ilk senin muruvetini gorelim..sonrada benim insallah
ellerine saglik nilosum..herkes baraji gecmisss
ayy ne guzel heryer bembeyaz....bize yarin gelecek bakalim yalan olmazsa...kardesimle kar oynamayi bekliyoruuzzz..bucurle sana karda bol eglenceler saphisimmm
canım işşallah eşimde dün diyo sen 118 den düşen adam 70 düşmücekaklın sıra ban gaz veriyo bende yidim aman boşverdim gitti işşallah vericez bu kiloları pazartesi platesede başlasam iyi olucek gitsin kilolar gelsin kıyafetler amanın tutmayın beni o çok istedigim pardüseyi alıcem giyicem işşallah bedenime göre yokmuş ay ne canım yanmıştı nede hoştu tam benlik eşim söz verdi söz ver kiloyu alıcem sana dedi
yedigim haşlamaları koyucamda nasıl koyucam beceremiyorum biri el atsına bacısına bakem
ama dogru soylemis esin bitanem....118den 95 dusmek az seymi..okadar veren 70kadarda verir...bende inanmiyordum ilk zamanlar..dunyanin kilosu nasil vericem diyordum..ama simdi mezuniyet heyecani sardi beni...bir haftadir deli gibi spor yapiyorum..3 saat yuzuyorum...yani..subat sonu/mart basi mezuniyet bekliyorummm
koyucam derken canim? fotografinimi paylasmak istiyorsun??
yok resmini demedim canim, yiyeceklerin fotosunu eklemek istiyorsun demek istemistimcanım tam kaç kiloydun kaç oldum merak ettim ve nekadarda
canım şimdi sen bu linke girevet bebem ya bu konuda beceriksizimdeyardım edersen inan çok sevinicem
oyle safisim..ben deli gibi spor yapiyorum tartida baya hareketlendiyarina guzel sonuclar cikacak..deli gibi spor yapiyorum safisim..bugun aksamciyim diye..sabah spor salonuna gittim 9dan 12ye kadar spor yaptim sonra ise geldim..baya faydasi oldu spora geri donusun
canim benim okuyunca tuglerim diken diken oldu..oncelikle basin saolsun..Allah sabirlar versin...insallah beraberce fazlaliklarimizdan kurtulacagiz..onemli olan bol paylasim..elbetteki diyet listemiz ve sporumuzzz
tamam safisim, pasam geldi ama obur arkadasi goremedim daha...
canim benim ya..okuyunca okadar kotu oldumki...nekadar zor imtihandan gecmissin..Rabbim 4uncu bebeginizi size bagislar insallah..hersey allahtan..ama hayirlisiyla fazlaliklarindan kurtulursun insallah ve 4 gebeligin sorunsuz gecer...bende 110 kiloda basladim ve suan 6larin icindeyim..tam kac oldugumu soylerim yrin kizlara supriz olacak cunki
ayy saphisimmm,sizleride spor icin motive edebilirsem ne mutlu bana...inanki spordan beri dahada dinc hissediyorum kendimi..tabi 6lari gormeminde motivesi var ve mezuniyetin yaklasmasi...bu uzun diyet sureci bana herseyin kendi elimizde oldugunu gosterdi..ve mazeretleride kendimizin yarattigini..bu calisma temposu ve is disindaki tempom hala ayni aslinda ve eskiden uyumak icin zaman yetmezdi..ayni zamani simdi ise,uyumaya..kardesimle oynamaya ve 3 saat spora yetiyoryani yasasinnnnnnnn zayiflikk....sporrr
masallah canim ellerine saglik..cok guzel olmus...ne hamaratsin yaaa
iyi dileklerin icin Allah razi olsun bitanemmm..Allahin izniyle ilk senin muruvetini gorelim..sonrada benim insallah
ellerine saglik nilosum..herkes baraji gecmisss
ayy ne guzel heryer bembeyaz....bize yarin gelecek bakalim yalan olmazsa...kardesimle kar oynamayi bekliyoruuzzz..bucurle sana karda bol eglenceler saphisimmm
canım tam kaç kiloydun kaç oldum merak ettim ve nekadarda
hoşgeldin gülüüüm...sürprizlrini bekliyoruum....diğer arkadaş gelmicek canım onun yerine akabe yi çağırdım tekrar..bu arada ekimm hiç girmiyor farkettin miii...
biz resimleri aprofilde ki albüme koyuyoruz sonra siliyoruz zaten sadece arkadaşlar görüyor seçiyoruz sen de öyle yap tanışırız benim de bi resmim var sonra silersin kimse görmez....yok canım ne yedigimi koyucam eşim resime kızıyoda
canim ben 110 kilo ile baslamistim ve gecen hafta sali yanlis hatirlamiyorsam, 6lari gordummmama suan cok guzel bir sonuc var..ama biraz heyecanlanin meraklanin diye yarin aciklicam
biz resimleri aprofilde ki albüme koyuyoruz sonra siliyoruz zaten sadece arkadaşlar görüyor seçiyoruz sen de öyle yap tanışırız benim de bi resmim var sonra silersin kimse görmez....
çatlattın bizi gülüüm ben de hareket yok söyle de sevinem accık...
hahaha meraklan safisim..meraklanmaya deger cunkuuu...bosuna gunluk 3 saat spor yapmiyoruzzz
yarin enson bildirimi ben yapicammm niha niha niha(kotu gulus) hehehhe
kız yolarım seni çatlatcan mı beniiii.....
söyle söyleee.....:27:
ben tahmim eiyim 68 kilosun naberbu arada sizlerin resimleri varmı görmek isterim kendi resmimide koyarım sonra eşim gelsin silerim hemen
bu arada gğüezl kardeşim sen yolamışsın nasıl oldugunu ama beceriksizm dedimya çok ugraşmıcaksan sen benim için yaparmısın ben kopyalıyım noluuuuuuuuuu:86::86::86:bak aynı ben sana şirinlik yapıyımda yardım et bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?