Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tartıda yeni sürprizler var heralde....
oyle safisim..ben deli gibi spor yapiyorum tartida baya hareketlendi yarina guzel sonuclar cikacak..deli gibi spor yapiyorum safisim..bugun aksamciyim diye..sabah spor salonuna gittim 9dan 12ye kadar spor yaptim sonra ise geldim..baya faydasi oldu spora geri donusun
canim benim okuyunca tuglerim diken diken oldu..oncelikle basin saolsun..Allah sabirlar versin...insallah beraberce fazlaliklarimizdan kurtulacagiz..onemli olan bol paylasim..elbetteki diyet listemiz ve sporumuzzz
kaptanıım...iki arkadaş davet ettim.....haberin olaaa...
tamam safisim, pasam geldi ama obur arkadasi goremedim daha...
canim benim ya..okuyunca okadar kotu oldumki...nekadar zor imtihandan gecmissin..Rabbim 4uncu bebeginizi size bagislar insallah..hersey allahtan..ama hayirlisiyla fazlaliklarindan kurtulursun insallah ve 4 gebeligin sorunsuz gecer...bende 110 kiloda basladim ve suan 6larin icindeyim..tam kac oldugumu soylerim yrin kizlara supriz olacak cunki
canım sen böyle heyecanla yazdıkça, senin için,içim kıpır kıpır oluyor,çok seviniyorum ve bir o kadar da spor için hevesleniyorum,ben de yapmalıyım diyorum.en kısa sürede seni de mezun edicez galiba
ayy saphisimmm,sizleride spor icin motive edebilirsem ne mutlu bana...inanki spordan beri dahada dinc hissediyorum kendimi..tabi 6lari gormeminde motivesi var ve mezuniyetin yaklasmasi...bu uzun diyet sureci bana herseyin kendi elimizde oldugunu gosterdi..ve mazeretleride kendimizin yarattigini..bu calisma temposu ve is disindaki tempom hala ayni aslinda ve eskiden uyumak icin zaman yetmezdi..ayni zamani simdi ise,uyumaya..kardesimle oynamaya ve 3 saat spora yetiyor yani yasasinnnnnnnn zayiflikk....sporrr
Kızzlarrr 15 günden beri sıkı örgü örüommm sizee ördüklerimiiii göstermekk istedimm ayşenimmm meraklı galibaa bende çok seviommm örmeyii
masallah canim ellerine saglik..cok guzel olmus...ne hamaratsin yaaa
Allah razı olsun kuzummmmmmm,dünyalar güzeli prensesim benim.Dualarının bin mislini Allah sana nasip eylesin,bahtın da yüzün gibi kalbin gibi güzel olsun Gülüm
iyi dileklerin icin Allah razi olsun bitanemmm..Allahin izniyle ilk senin muruvetini gorelim..sonrada benim insallah
ellerine saglik nilosum..herkes baraji gecmisss
ayy ne guzel heryer bembeyaz....bize yarin gelecek bakalim yalan olmazsa...kardesimle kar oynamayi bekliyoruuzzz..bucurle sana karda bol eglenceler saphisimmm

sekerler ben geldim..
belcikadan misafir gelmis bugun..yarinda burada olacak yani yarinki sifrede hazirrr
bugun sabah kalktim, spora gectim, 3 saat spor yaptim..dusumu aldim spora gectim..
buarada bu hafta birkez ekmek yedim gerisini ekmeksiz yaptim..yani yarinki sonuclar harikaaaaa

canım işşallah eşimde dün diyo sen 118 den düşen adam 70 düşmücek aklın sıra ban gaz veriyo bende yidimaman boşverdim gitti işşallah vericez bu kiloları pazartesi platesede başlasam iyi olucek gitsin kilolar gelsin kıyafetler amanın tutmayın beni o çok istedigim pardüseyi alıcem giyicem işşallah bedenime göre yokmuş ay ne canım yanmıştı nede hoştu tam benlikeşim söz verdi söz ver kiloyu alıcem sana dedi

ama dogru soylemis esin bitanem....118den 95 dusmek az seymi..okadar veren 70kadarda verir...bende inanmiyordum ilk zamanlar..dunyanin kilosu nasil vericem diyordum..ama simdi mezuniyet heyecani sardi beni...bir haftadir deli gibi spor yapiyorum..3 saat yuzuyorum...yani..subat sonu/mart basi mezuniyet bekliyorummm

canım tam kaç kiloydun kaç oldum merak ettim ve nekadarda

evet bebem ya bu konuda beceriksizimdeyardım edersen inan çok sevinicem
canım şimdi sen bu linke gir
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...

weight loss u seç aşalarda sonra çizelgeyi seç seçtikçe next e tıkla gösterge seç diğer kısımlara gelince...oppassword /pin yazan yere bi şifre gir..track yazan yerde weight seç...
Weight Units:kilograms seç

Your target weight:hedef kilonu yaz

Your starting weight:başlangıç kilonu yaz

Your current weight:şimdi ki kilonu yaz

Weight Date:bugünün tarihini gir...
Format MM/DD/YYYY

Height Units:metric s.ı seç

Your Height: feet inches boyunu yaz canım

diğer kısımlara birşey yazma next te tıkla çıkan sayfa da alt tarfta lişnkler var burda ilk çerçeveli kısımda img ile başlayıp img ile bitewn linkin http ile baaşlayıp png ile biten kısmını onlarıda içine alıp kopyalayarak profildeki çizelge kısmına yapıştır ..olur inşallah olmazsa söylee...

hoşgeldin gülüüüm...sürprizlrini bekliyoruum....diğer arkadaş gelmicek canım onun yerine akabe yi çağırdım tekrar..bu arada ekimm hiç girmiyor farkettin miii...

hoşgeldin gülüüüm...sürprizlrini bekliyoruum....diğer arkadaş gelmicek canım onun yerine akabe yi çağırdım tekrar..bu arada ekimm hiç girmiyor farkettin miii...

bekle safisim suprizimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicok guzel olacak cokkk

ekime gelincede ben onu izinli biliyordum yada net sorunu var diye..oyle degilmiydi??ben bir gecmise bakim hemen:26::26:

yok canım ne yedigimi koyucam eşim resime kızıyoda
biz resimleri aprofilde ki albüme koyuyoruz sonra siliyoruz zaten sadece arkadaşlar görüyor seçiyoruz sen de öyle yap tanışırız benim de bi resmim var sonra silersin kimse görmez....
canim ben 110 kilo ile baslamistim ve gecen hafta sali yanlis hatirlamiyorsam, 6lari gordummmama suan cok guzel bir sonuc var..ama biraz heyecanlanin meraklanin diye yarin aciklicam

çatlattın bizi gülüüm ben de hareket yok söyle de sevinem accık...

hahaha meraklan safisim..meraklanmaya deger cunkuuu...bosuna gunluk 3 saat spor yapmiyoruzzz
yarin enson bildirimi ben yapicammm niha niha niha(kotu gulus) hehehhe

ben tahmim eiyim 68 kilosun naberbu arada sizlerin resimleri varmı görmek isterim kendi resmimide koyarım sonra eşim gelsin silerim hemen
bu arada gğüezl kardeşim sen yolamışsın nasıl oldugunu ama beceriksizm dedimya çok ugraşmıcaksan sen benim için yaparmısın ben kopyalıyım noluuuuuuuuuu:86::86::86:bak aynı ben sana şirinlik yapıyımda yardım et bari

iiiiiiihhhhhhhhhhh iiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhh bilemedin naberrrrrrrr cok daha guzel bir rakamdayimmmmmmmmmm:118::118::118::124::124::124::124::130::130::130:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…