canım benim hep 18 ve 20 haftalarda giidyo rahim agzı açıklıgından malesef araştırıldı bişey bulunamadı şimdi ama nasip bakıcezcanım başım sagolsun kardeşim işşallahrabbim öteki tarafta şefaatçi eder onları tek temennim orabbim birdaha göstermesin evlat kaybedenlerden biri olaraktan acını inan tüm kalbimle paylaşıyorum
çok teşekkür ederim inşallah bizim de bol bol dua etmemiz lazım yine de. Sen hamileyken mi oldu ? Benim doğumuma 2 3 gün kalmıştı
saferan sana da teşekkürler walla istiyorum bakalım hayırlısı
selamlar canlarım yeni arkadaşlar gelmiş bu ara pek sıkı takip edemiyorum yaa sinir oluyorum herşey üst üste geliyo...
Sabah doktora gittim yeni geldim eve sonunda regl oldum tekrar takibe başlanacaktı ama bende 3,5 santimlik bi kist oluşmuş ilk defa böyle bişey yaşıyorum
doğum kontrol hapı verdi bir ay kullanıcam kisti eritmek için tedavide diğer aya kaldı ay sinirlerim tepeme çıktı iyice hastaneden çıktım nerde sigara içebilirim diye yer kolladım hiç dışarda sigara içmişliğim yoktur normalde
anacımmm mektup gibi yazmışsınız yaww oku oku bitmiyo
maşallah maşallahhh muhabbetiniz azminiz daim olsun inşlh
canım benim hep 18 ve 20 haftalarda giidyo rahim agzı açıklıgından malesef araştırıldı bişey bulunamadı şimdi ama nasip bakıcez
hoş geldin sefalar getiridin gözbebeklerim yollarda kaldı hecanınnı sıkma bebem allahım zamanını biliyo belkimde olmasaydı benim olmazdı canım benimkiler bir mucizeydi işşallah seninde inanıyorum zamanı gelince mücizende gelicek
evet yaaa kızlar maaşalllah döktürmüşsünüz:))
Amin amin.Ne güzel olmuş böyle.Bizde eşimle nişanlıyken ankaraya yolculuk yapmıştık.Eşyalarımızı almıştık.Çok güzel bir yolculuktuHoşbulduk Saferan'ım,sağol ciğerim.Yolculuğumuz 17 saat sürdü,ama çok keyifliydi.Neden evlenmeye karar verdiğiniz kişiyle yolculuk yapın derler bilmiyorum ama,bizim için güzeldi.Yoldaki korumacı halleri dikkatimi çekti en çok,mutlu da etti o haller.Güzel gidiyor her anlamda,iki sevgiliden öte iki iyi arkadaş gibiyiz,ve bence bu olayı daha da sağlam kılıyor bu gidişat.Hayırlı ise tamamına erdirsin Rabbimiz
Bende netim gidince aynı oluyorum.Sinir oluyorum sinir.Birde burda bu tür işlerin hallolması için sinir harbi yaşaman lazım
Saollll canımmm gerçketnn nett gidincee sinir sistemim çöküyor benimdeee hele burayaa yazamayıncaaa çok rahatsız oluyorummmm
Ben 3 seneden fazla süredir olimpikk havuzdaa öğrenci hemşire olarak çalışıyordum ama şişman olduğum için cesaretimi toplayıp hiç yüzemedim ama buraya başlayınca karar verdimm vee yüzmee kurslarına yazıldımmm şimdi yüzme öğreniyorumm haftada en az 2 gün yüzüyorum
Hayırlı olsun aldıkların.Ne güzel yapmışsınn twist almakla.İnş etkisini çabucak görürsün.Sen karatayı bıraktın mıgünaydınnn şekkerler....güzel bir hafta olsun inşaallah hepimiz için...güzel bir hafta sonu geçirdim...dün kendime baharlık ve yaza indirimlerden br sürü bluz aldım...göbüşüm pörtlüyor....eee sonra naptım yan yağlarım için kendime twist aldım...onu kullanıcam....tvnin karşısında....
selamlar canlarım yeni arkadaşlar gelmiş bu ara pek sıkı takip edemiyorum yaa sinir oluyorum herşey üst üste geliyo...
sabah doktora gittim yeni geldim eve sonunda regl oldum tekrar takibe başlanacaktı ama bende 3,5 santimlik bi kist oluşmuş ilk defa böyle bişey yaşıyorum
doğum kontrol hapı verdi bir ay kullanıcam kisti eritmek için tedavide diğer aya kaldı ay sinirlerim tepeme çıktı iyice hastaneden çıktım nerde sigara içebilirim diye yer kolladım hiç dışarda sigara içmişliğim yoktur normalde
canlar 14 şubat için ne alıyosunuz eşlerinize yavuklularınıza
11 şubat eşimin doğum günü elcağızlarımla bi pasta yapıcam kalpli :) birde bugün fermuarlı spor bi eşaorfman üstü aldım ihtiyacı vardı
değişik bişiler yapmak istiyorum ama hala bulamadım
11 şubat eşimin doğum günü elcağızlarımla bi pasta yapıcam kalpli :) birde bugün fermuarlı spor bi eşaorfman üstü aldım ihtiyacı vardı
canım ben ip aldım el emegigöz nuru deyip başladım örmeye işşallahta sevgililer gününe biter eşim öyle özel günleri sevmiyo şimdi desem sevgililer günü geliyo diyecegi laf şu sen benim eşimsin sevgilimmisin derhoşbulduk tatlım
evet rabbim herşeyin hayırlısını versin sana bana tüm isteyenlere inşlh
selam canım nasılsın
valla bende patates kızartmasını baya baya özledim
hedefe inince ilk işim koca bir tabak makarna ve patates kızartması yemek olucak
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruma işşallah tez zaman atlatır hastalıgını korkma biliyosun havalar kötü keşke onlar hasta olmasad biz olsak degilmi insanın evladı hasta olunca çok üzülüyo tabe benim yok bebegim ama yegenlerim hasta olsa aglarım hep okadar küçüklerki savunmasız rabbim acısını göstermesin işşallah kardeşim tez zamanda şifasına kavusurda gen sevindiiri seni merak etmeSelam kızlar
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...
kızlar bu arada öglen domates çorbası yedim bir kepçe bir dilik kepek ekmegi 5 yemek kasıgı nohut yedim okadarakşamada domates çorbası yicem birde çok sevdigim balık var tabe havuç turp salatası yapıcem bol limonlu sonra gelme keyfime ekmek yok ama ben 6 tane yiyebilirim istavritten buglasamda bol yesem olmazmı acaba:44::44: akşamada sodamı içerim yatarkende sirkeli suyumu tamam bu iş şimdiden söylüyüm eşim perşembe günü allahtan bişey olmazsa istanbul dışına gidicek iş için benide anneme bırakıcak olurda gidersem bilinki ondangirmiyorumdur salıya anca gelirim dedi orda neti olan var tabi izin isterim yazarımda ama izin veriilirse onun için beni mazur görün bu hafta şimdiden üzümeye başladım eşimiden ayrı kalıcagıma işşallah erkenden evimize eglirde gene mutlu mesut yaşarız ama fırsat bulursamda girmeye çalışıcam canlarım
canım satış yasak sitede ama tabi yine de ben merak ettim.İzmirden varsa satmak isteyen özelden yönlendirebilir misin canım[+ 90 da elinde ki bandı satmak isteyenler var dı canım bi yaz istersen fiyatta anlaşırsan alabilirsin....[/COLOR][/COLOR][/I][/B][/I]
aaa kızıl önemli bir değişimdir tatlım.Sonra başka renge kolay kolay dönemezsin.Yalnız çokkk severimm kızılı güle güle kullandün saçlarımı kızıl yaptım ablam boyadı iki renk çook beğendiim..ondan çok yoğunduum giremedim dün...
hoşgeldin evine canımCanlarım yeni eve girdim sayılır,bi duş alıp yatıcam,iyi hafta sonları hepinizeeeeeee
afiyet olsun canım çok güzel bir menümenüüü...
sabah...
2 haşlama yumurta
peynir 1 kk
10 adet zeytin
5 tane ceviz az fındık
kaysı elma kurusu 1 avuç
domates yarım
süt yarım bardak
yeşilçaay
ohh yavruuumm 2.5 saat spor mu maşallah maşallah sanaGunaydin kizlar, herkese guzel haftalar dilerimm
Ben 2.5 saatlik spordan ciktim simdi ise gecicem..
Sifreyi bulur bulmaz damlarimm.. Hafta sonu sadece 300 gr vermisim kizlar
Ama olsun 65.9da guzel
Hepinizi cokkk opuyorumm
canım geçmiş olsun.stresten de oluyor böyle şeyler biliyorsun değil mi,bir de karaciğer yağlanmasına ve kilo almamıza sebep oluyor.Yapma canım,çok sıkma yıpratma kendini.İçini ferah tut.Ayrıca sigara da içme.Sigara da bebeğe engel olabiliyor biliyorsunselamlar canlarım yeni arkadaşlar gelmiş bu ara pek sıkı takip edemiyorum yaa sinir oluyorum herşey üst üste geliyo...
sabah doktora gittim yeni geldim eve sonunda regl oldum tekrar takibe başlanacaktı ama bende 3,5 santimlik bi kist oluşmuş ilk defa böyle bişey yaşıyorum
canım karatayı bıraktın mı yine :26: afiyet olsunben sabah bi tane simit yedim
öğle hiç bişey yemedim yemiycemkahve içtim
akşamada
bir tabak mantar sote
bir dilim kepek ekmeği
bir kase yoğurt
canım çok iyi bilirm ben öle bebekler hasta olunca aglarımAllah razı olsun paşam ne güzel ne içten yazmışsın.Amin canım aminn.Allahtan çok önemli bir şey değil,antibiyotikle atlatıverir benim kuzum ama işte atlatana kadar pek bir mahsun oluyor,alışkın değilim o haline.Çok kıpırdak çok bıcırıktır benim kızım..
canım menün çok güzel afiyet olsun
eşinle de sağ salim kavuştursun Allah :)
amin canım işşallah şimdi balıgın hayalini kuruyorum güzel bir borcamın içine diziyim üstüne diyorum az yag koysam pişirsem olurmu:44::44::44:karatay diyetinide yapmaya çalışıcam acaba veririmiymki
saglıklı kilo onamı başlasam diyorum nettenbiraz araştırdımdatam benlik bu diyeti yapan ban ses versin
Balığı da az tuz,zeytinyağı ve limon suyuyla karıştırıyorum,sonra borcama veya tepsiye yayıyorum.15 dk da kızarmış balıklarım oluyor,yanında da boool salata yiyorum,e üstüne de 1-2 kk tahin helvası ooohh tamamdırr
anam tam adamına sordun sennnn ben karataycıyım 5 ay oldu canım 18 kg verdim mutluyum grurluyum,yola devam ediyorum..herkese çok çok tavsiye ediyorum.Aç kalmadan sağlıklı yemekler yiyerek zayıflıyorum :124:
Amin ciğerim,hayırlısı ise inşallah.
çosevindim canım iyi bir yolculuk olmuş senin için...allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş....
Harika bir rakam canım,tekrar tebrik ederim.Gunaydin kizlar, herkese guzel haftalar dilerimm
Ben 2.5 saatlik spordan ciktim simdi ise gecicem..
Sifreyi bulur bulmaz damlarimm.. Hafta sonu sadece 300 gr vermisim kizlar
Ama olsun 65.9da guzel
Hepinizi cokkk opuyorumm
Canım benim imtihan işte,ne olur sabır dile kendini üzme nolur canım.selamlar canlarım yeni arkadaşlar gelmiş bu ara pek sıkı takip edemiyorum yaa sinir oluyorum herşey üst üste geliyo...
Allah razı olsun ciğerim,Allah hayırlısını versin inşallah.ahhh aşk sen nelere kadirsin
okurken şöyle bir tebessüm edip hayal ettim rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın sonuna kadar inşlh canım benim bunu bütün kalbimle söylüyorum
Gerçekten çok garip br duyguydu canım,güzeldi.Amin amin.Ne güzel olmuş böyle.Bizde eşimle nişanlıyken ankaraya yolculuk yapmıştık.Eşyalarımızı almıştık.Çok güzel bir yolculuktu
Teşekkür ederim canım benimhoşgeldin evine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?