Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım benim hep 18 ve 20 haftalarda giidyo rahim agzı açıklıgından malesef araştırıldı bişey bulunamadı şimdi ama nasip bakıcez

hoş geldin sefalar getiridin gözbebeklerim yollarda kaldı he canınnı sıkma bebem allahım zamanını biliyo belkimde olmasaydı benim olmazdı canım benimkiler bir mucizeydi işşallah seninde inanıyorum zamanı gelince mücizende gelicek

öğle yemeği olarak 1 muz 1 elma yedim arakdaşlar...akşama tarhana çorba,patates kızartması ve kuru börülce yemeği yapıcam..abikkiiii patates kızartması eşim için bana cıssss

hoşbulduk tatlım
evet rabbim herşeyin hayırlısını versin sana bana tüm isteyenlere inşlh
evet yaaa kızlar maaşalllah döktürmüşsünüz:))

selam canım nasılsın

valla bende patates kızartmasını baya baya özledim

hedefe inince ilk işim koca bir tabak makarna ve patates kızartması yemek olucak

canlar 14 şubat için ne alıyosunuz eşlerinize yavuklularınıza

11 şubat eşimin doğum günü elcağızlarımla bi pasta yapıcam kalpli :) birde bugün fermuarlı spor bi eşaorfman üstü aldım ihtiyacı vardı

değişik bişiler yapmak istiyorum ama hala bulamadım

Amin amin.Ne güzel olmuş böyle.Bizde eşimle nişanlıyken ankaraya yolculuk yapmıştık.Eşyalarımızı almıştık.Çok güzel bir yolculuktu
Bende netim gidince aynı oluyorum.Sinir oluyorum sinir.Birde burda bu tür işlerin hallolması için sinir harbi yaşaman lazım
Hayırlı olsun aldıkların.Ne güzel yapmışsınn twist almakla.İnş etkisini çabucak görürsün.Sen karatayı bıraktın mı

Canım ya sıkma canını.Bak bu işte en önemli şey stres olmamaktır.Hayırlısı olur inş

Al bendende o kadar.düşünüp duruyorum ama ortaya bişey çıkmadı.Sevgililer günü diye değilde ben bu aralar farklı bişey yapmak istiyorum sadece.Değişik bir sürprüz yapmak istiyorum.

Selam kızlar
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...

canım ben ip aldım el emegigöz nuru deyip başladım örmeye işşallahta sevgililer gününe biter eşim öyle özel günleri sevmiyo şimdi desem sevgililer günü geliyo diyecegi laf şu sen benim eşimsin sevgilimmisin deronun içinde sormuyorum bana gelincede bir çanta beyenmiştim onu gösterdim artık alırsa şansıma
Selam kızlar
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruma işşallah tez zaman atlatır hastalıgını korkma biliyosun havalar kötü keşke onlar hasta olmasad biz olsak degilmi insanın evladı hasta olunca çok üzülüyo tabe benim yok bebegim ama yegenlerim hasta olsa aglarım hep okadar küçüklerki savunmasız rabbim acısını göstermesin işşallah kardeşim tez zamanda şifasına kavusurda gen sevindiiri seni merak etme

kızlar bu arada öglen domates çorbası yedim bir kepçe bir dilik kepek ekmegi 5 yemek kasıgı nohut yedim okadarakşamada domates çorbası yicem birde çok sevdigim balık var tabe havuç turp salatası yapıcem bol limonlu sonra gelme keyfime ekmek yok ama ben 6 tane yiyebilirim istavrittenbuglasamda bol yesem olmazmı acaba:44::44: akşamada sodamı içerim yatarkende sirkeli suyumu tamam bu iş şimdiden söylüyüm eşim perşembe günü allahtan bişey olmazsa istanbul dışına gidicek iş için benide anneme bırakıcak olurda gidersem bilinki ondangirmiyorumdur salıya anca gelirim dedi orda neti olan var tabi izin isterim yazarımda ama izin veriilirseonun için beni mazur görün bu hafta şimdiden üzümeye başladım eşimiden ayrı kalıcagıma işşallah erkenden evimize eglirde gene mutlu mesut yaşarızama fırsat bulursamda girmeye çalışıcam canlarım

1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 zeytin
2 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği+tereyağ
2-3 çay
mindivan macunu

2 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 ad. lor kurabiyesi
mindivan macunu

kayısılı form çay

su çok içmedim bugün.galiba 1 lt oldu.yatana kadar 2 yaparım ben onu

Allah razı olsun paşam ne güzel ne içten yazmışsın.Amin canım aminn.Allahtan çok önemli bir şey değil,antibiyotikle atlatıverir benim kuzum ama işte atlatana kadar pek bir mahsun oluyor,alışkın değilim o haline.Çok kıpırdak çok bıcırıktır benim kızım..

canım menün çok güzel afiyet olsun
eşinle de sağ salim kavuştursun Allah :)

[+ 90 da elinde ki bandı satmak isteyenler var dı canım bi yaz istersen fiyatta anlaşırsan alabilirsin....[/COLOR][/COLOR][/I][/B][/I]
canım satış yasak sitede ama tabi yine de ben merak ettim.İzmirden varsa satmak isteyen özelden yönlendirebilir misin canım
dün saçlarımı kızıl yaptım ablam boyadı iki renk çook beğendiim..ondan çok yoğunduum giremedim dün...
aaa kızıl önemli bir değişimdir tatlım.Sonra başka renge kolay kolay dönemezsin.Yalnız çokkk severimm kızılı güle güle kullan
Canlarım yeni eve girdim sayılır,bi duş alıp yatıcam,iyi hafta sonları hepinizeeeeeee
hoşgeldin evine canım
menüüü...

sabah...

2 haşlama yumurta
peynir 1 kk
10 adet zeytin

5 tane ceviz az fındık

kaysı elma kurusu 1 avuç

domates yarım
süt yarım bardak

yeşilçaay
afiyet olsun canım çok güzel bir menü
Gunaydin kizlar, herkese guzel haftalar dilerimm
Ben 2.5 saatlik spordan ciktim simdi ise gecicem..
Sifreyi bulur bulmaz damlarimm.. Hafta sonu sadece 300 gr vermisim kizlar
Ama olsun 65.9da guzel
Hepinizi cokkk opuyorumm
ohh yavruuumm 2.5 saat spor mu maşallah maşallah sana sen bu hafta da ortalığı yıkıp geçiceksin :124:
canım geçmiş olsun.stresten de oluyor böyle şeyler biliyorsun değil mi,bir de karaciğer yağlanmasına ve kilo almamıza sebep oluyor.Yapma canım,çok sıkma yıpratma kendini.İçini ferah tut.Ayrıca sigara da içme.Sigara da bebeğe engel olabiliyor biliyorsun
ben sabah bi tane simit yedim

öğle hiç bişey yemedim yemiycem kahve içtim

akşamada

bir tabak mantar sote
bir dilim kepek ekmeği
bir kase yoğurt
canım karatayı bıraktın mı yine :26: afiyet olsun

ayyy vala o kadannn kararsızım kiii parfüm filan alsam dedim,avonun güzel kampanyaları var şimdi ama parfümü çok var..başka daha enteresan bir şey alsam ama ne alsam diye düşünüyorum :44:

canım çok iyi bilirm ben öle bebekler hasta olunca aglarım bir bebek yıkansın igne olsun aglarım çocuk gibi bebegim olunca kesin kafayı yerim benevladım yok ama 2 tane dünya tatlısı paşamve şirinim var muhabbet kuşlarım onlara bişey olucak diye aklım çıkıyorabbim hiç bir çocugu hasta etmesin inan çok kötü olursun birde kıpır kıprısa gözün alışkın oluncaama ialçları düzenli içsin güzel bir tavuk çorbası yap içir azda limon sık içine gelme bıcırıgın keyfine ah yakın olsakta yapsam gitirsem vallahi çok güzel yaparım ben o çorbayıdiyete giridm gireli hamur işi diye yiyemiyorumki kendime söz verdim kiloları veriyim ziyefet çekicem kendime
canım menün çok güzel afiyet olsun
eşinle de sağ salim kavuştursun Allah :)

amin canım işşallah şimdi balıgın hayalini kuruyorum güzel bir borcamın içine diziyim üstüne diyorum az yag koysam pişirsem olurmu:44::44::44:karatay diyetinide yapmaya çalışıcam acaba veririmiymki
saglıklı kilo onamı başlasam diyorum nettenbiraz araştırdımda tam benlik bu diyeti yapan ban ses versin

anam tam adamına sordun sennnn ben karataycıyım 5 ay oldu canım 18 kg verdim mutluyum grurluyum,yola devam ediyorum..herkese çok çok tavsiye ediyorum.Aç kalmadan sağlıklı yemekler yiyerek zayıflıyorum :124:

Balığı da az tuz,zeytinyağı ve limon suyuyla karıştırıyorum,sonra borcama veya tepsiye yayıyorum.15 dk da kızarmış balıklarım oluyor,yanında da boool salata yiyorum,e üstüne de 1-2 kk tahin helvası ooohh tamamdırr

nasılda yakalarım ama ben adamıallahrazı olsun bende diyorum bu diyeti yapıyım arkadaşda vermiş bu diyetle canım hep liste aynımı merak ettim netten baksam olurmu
anam tam adamına sordun sennnn ben karataycıyım 5 ay oldu canım 18 kg verdim mutluyum grurluyum,yola devam ediyorum..herkese çok çok tavsiye ediyorum.Aç kalmadan sağlıklı yemekler yiyerek zayıflıyorum :124:

ah canım kardeşim kanım sana çok ısındı vallahi geliyimde sende yiyim ben en iyisi şiiir gibi anlatmışsın vallahi
eşim muftfakta hazırlıyo balıgı canım buglam yapıyor yaşaşsın hayaliyle yaşarsan yemeklerin ama eskisi gibi açlık çekmiyorum midem alıştı birde helvamı dedinaman çok severim ben helvayıyiyememk çok zor heled varlık içinde eşimede dedim acun hani milleti götüürp biryerde bırakıyoduya bende dedim benide yollasın ordada yemek yok bol bol verirdim dedim ama şaka biryana vallahi azmedince veriliyo bunu çok iyi biliyorum sizler cuma günü bir süprizim olabilir çok degil amaa çok şükür azda olsa vermişim kilo cuma olsun bakalım

çosevindim canım iyi bir yolculuk olmuş senin için...allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş....
Amin ciğerim,hayırlısı ise inşallah.

Gunaydin kizlar, herkese guzel haftalar dilerimm
Ben 2.5 saatlik spordan ciktim simdi ise gecicem..
Sifreyi bulur bulmaz damlarimm.. Hafta sonu sadece 300 gr vermisim kizlar
Ama olsun 65.9da guzel
Hepinizi cokkk opuyorumm
Harika bir rakam canım,tekrar tebrik ederim.

Canım benim imtihan işte,ne olur sabır dile kendini üzme nolur canım.

ahhh aşk sen nelere kadirsin
okurken şöyle bir tebessüm edip hayal ettim rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın sonuna kadar inşlh canım benim bunu bütün kalbimle söylüyorum
Allah razı olsun ciğerim,Allah hayırlısını versin inşallah.

Amin amin.Ne güzel olmuş böyle.Bizde eşimle nişanlıyken ankaraya yolculuk yapmıştık.Eşyalarımızı almıştık.Çok güzel bir yolculuktu
Gerçekten çok garip br duyguydu canım,güzeldi.

hoşgeldin evine canım
Teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…