- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
Hoşbulduk Saferan'ım,sağol ciğerim.Yolculuğumuz 17 saat sürdü,ama çok keyifliydi.Neden evlenmeye karar verdiğiniz kişiyle yolculuk yapın derler bilmiyorum ama,bizim için güzeldi.Yoldaki korumacı halleri dikkatimi çekti en çok,mutlu da etti o haller.Güzel gidiyor her anlamda,iki sevgiliden öte iki iyi arkadaş gibiyiz,ve bence bu olayı daha da sağlam kılıyor bu gidişat.Hayırlı ise tamamına erdirsin Rabbimiz
çosevindim canım iyi bir yolculuk olmuş senin için...allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş....
sagol canım aydınlattıgın için canım benim bunu aklımda tutucam
canım sag ol yardımların için işşallah bu konuyo çok güzel bir şekilde el atıcembu arada arkadaşınki erkek demiştiyya allah analı babalı biyitsün diye ona dedim hatlar karıştı galiba bu arada biliyorum maşşallah sübhanallah evladına kıızn pek tatlı kusura bakmayın eşim format atıyodu ondan bu saate kadar giremedim
menü paşlaşıma gelelim
sabah yediklerim
1- 1 haşlama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-peynir
4-badem
5-domates
6-siyah çay
7-bir dilim kepek ekmegi
8-2 çatal kadarda melemen yedim çok güzel yapmısımda günah olur tatmamak degilmigerisini getirmedim vallahi kilo vericem diye
akşam yediklerim
1-6 yemek kaşıgı suları süzülmüş nohut yemegi
2- 2 yemek kaşıgı pirinç pilavı :18::18:
3-kereviz brokoli salatası
4-bir bardak siyah çay
5- bir dilim kepek ekmegi
6-ve 5 kaşık yogurt
işşallahta yatmadan meyvamı yicem yatıcekgecede uyumadan greyfurt suyumu içerim taamamdır bu iş
afiyet olsun canıım...selamun aleykum kizlar nasilsiniz insallah
ben bugün baya bir yorgunum 100 dakika yürüyüs yaptik cok soguktu donduk esimle
menümüde paylasayim
sabah 1 tane beyaz peynirli+ domatesli cavdar ekmekli tost
1/2 mango
öglen izgara mantar ve biber
aksam 1 posiyon kiymali kepekli undan yapilmis makarna ve coban salatasi
menü paylaşıım.....
Sevgiliii paşammmm o kadarrrr şanslıyızz kii bendee bu takımaa yeni geldimmm sayılır daha birinci ayımm vee böylee yavaşş gideersem bir ömür burda kalıcam kanımcaaAmaa o kadar çokk seviyorum ki takımııımııııııı onlaraaa ne kadar teşekkür etsemmm azzz o sebeptennnn sanşlıyızzz gerçektennnn birliktee gidecekk kilolarrr
Döndümmmmmm tatlımmmmm ammmmaaa nett temelli mi geldi bilemiyorumm sürekli gidiyor beni kahrediyor
biz de seni seviyoruz tatlıım...diyete devam dimi boşlamak yok artıık.....
afiyet olsuuun..Slmm kızlarrr bennnn bu aralarrr netçilerleee uğraşıommm netimiz sürekli gidiyorrr ve bir türlü normal bir tamirci bulamadıkk süperr birini değill sadece normal bi tamirciyee rastalayamadıkNeyse inş bu sefer son olur bu arada size 2 gündürr yaptıklarımı anlatayımm
5/2/2012
Sabah: bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi peynir
bir demlik tarçınlıı yeşil çay(ödem için müthiş kızlar)
4 kuru kayısı
ara: 1 adet kahvee
öğle : 1 adet lahmacun:26:
1 adet ayran
salataa yağsız
Akşam: Tavuk
bir kaşık pilav
bol salata
Spor: 1.5 saat yüzmee(yüzme kursuna başladımmm:)
45 dakika yürüyüş
6/2/2012
Sabah: bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi peynir
bir demlik tarçınlıı yeşil çay(ödem için müthiş kızlar)
4 kuru kayısı
Öğle: balık
bol salata
akşam: 2 poğacaa(kafede başka birşey bulamadım kızlar:26::26:)
1 bardak çay
Spor: 1.5 saat yüzzme
.menü paylaşıım....
takımda 1 kişilik daha yer var sanırım gelmek istersen 2 hafta deneme süremiz var bizim de canım..bugünden yazmaya başlşayabilirsin gelmekte kararlıysaaan..2. takıma da bildir tabiii...merhaba arkadaşlar
ben 24 yaşında, 94 kilo, bi kızı olan bi hatunum 2. takıma girmeye çalışıyorum 1 haftadır. ama deneme sürecinin sonunda bişey söylenmedi henüz. ve göz atıyordum grubunuz çok yakın geldi bana. aranızda bebeğini kaybetmiş olanlar var, bende bebeğimi kaybettim 9 aylıkken. şimdi ben de bu gruba dahil olmak istiyorum.2. takım da herkesin kilosu benden çok aşağıda burdaki kilolar da bana yakın geldi. kaptanınız kırmızı gül sanırım kabul eder misin beni şekerim? ayrıca bravo çok güzel kilo vermişsin azmim arttı seni görünce. cevabını bekliyorum
hepinize sevgiler
günaydınnn şekkerler....güzel bir hafta olsun inşaallah hepimiz için...güzel bir hafta sonu geçirdim...dün kendime baharlık ve yaza indirimlerden br sürü bluz aldım...göbüşüm pörtlüyor....eee sonra naptım yan yağlarım için kendime twist aldım...onu kullanıcam....tvnin karşısında....
iyi günlerde kullan canımmm...diuete hız vermelisin o zaman fazlalıklar gitmeliii....
afiyet olsuuun...gidip çayımı demleyeyim...kahvaltımı yapayım..sonra da hafta sonundan kalma harpten çıkmış gibi olan evceğizimi toparlayayım:)
kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek,1kk köy peynir,5 zytin,1 yumurta,1 salatalık
menü paylaşıım......
Günaydınnnnn kızlarrrrrrr bugünnnn tezeeee başlıyorummmmm yanii okulun bitmesine bir adım daha yakklaşıyorummmSanayiye gideceğim önceee sonradaa havuzaaa yüzmeyeee sonrada evdee komşumuzlaa pilatessss yaşasınnnn enerjiiiiiiiii :122:
maşallah enerjin hiiiç bitmesin canııım........kolay gelsiin...