Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çosevindim canım iyi bir yolculuk olmuş senin için...allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş....

afiyet olsun canıım...

menü paylaşıım.....

biz de seni seviyoruz tatlıım...diyete devam dimi boşlamak yok artıık.....

afiyet olsuuun..

.menü paylaşıım....

takımda 1 kişilik daha yer var sanırım gelmek istersen 2 hafta deneme süremiz var bizim de canım..bugünden yazmaya başlşayabilirsin gelmekte kararlıysaaan..2. takıma da bildir tabiii...

iyi günlerde kullan canımmm...diuete hız vermelisin o zaman fazlalıklar gitmeliii....

gidip çayımı demleyeyim...kahvaltımı yapayım..sonra da hafta sonundan kalma harpten çıkmış gibi olan evceğizimi toparlayayım:)
kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek,1kk köy peynir,5 zytin,1 yumurta,1 salatalık
afiyet olsuuun...

menü paylaşıım......

maşallah enerjin hiiiç bitmesin canııım........kolay gelsiin...

menüüü...

sabah...

2 haşlama yumurta
peynir 1 kk
10 adet zeytin

5 tane ceviz az fındık

kaysı elma kurusu 1 avuç

domates yarım
süt yarım bardak

yeşilçaay

Gunaydin kizlar, herkese guzel haftalar dilerimm
Ben 2.5 saatlik spordan ciktim simdi ise gecicem..
Sifreyi bulur bulmaz damlarimm.. Hafta sonu sadece 300 gr vermisim kizlar
Ama olsun 65.9da guzel
Hepinizi cokkk opuyorumm

sevgili saliss al bendende okadar bebem inan hiç birşey yemiyorum içmiyorum ama gene duruyo kilo yerincde hafta sonu bime gittim zayıflama şortları gelmiş onu giyiyorum inan bir terletiyo sorma gitsinsonra kkda gezinirken suyla elma sirkesi koyuyourm bardaga ılık oda kilo verdiriyomuşsonra bugünde bol su içmeye başaldım canım azimliyim önüme ne gelirse yapıyorumyeterki sizlere bahçup olmuyum beni gruptan çıkarmayın diye elimden geleni yapıyorum inanın evladım için kendim için vermeyi istiyorum acaba diyorum ratımmı yanlış dijitalim bozuldu kaldım normal tartıyaeşime dedim ama nasip alırım dedi ne zaman ben en iyisi bir arkadaş var ona gidiyimde tartılıyım onun tartısı yagı kası gösteriyo acaba çok pahalımı merak ettim :44::44:bilginiz varsa deyiverin canlarımişşallah veririz bu kilolarıda kurtuluruz bu arada şaştımda kaldım kkda kilo veren bayanları amanın ne kilo vermişler öleinanın azimlerine hayran kaldım dün onları gördükçe dahada hırs geldi dedim kendi kendime bunlar verdiyse bende verebilirim evet paşa başarabilirsin dedim sonrada başladım aglamaya eşimde kızdı neden aglıyousn diye canım dedim bak ne güzel 7 kilo verdim şimdi vermem duru deim oda her kilo vermenin bir döngüsü var canım dedi bir hafta hiç vermezsin diger hafta vermeye başlarsın deyip beni teselli ettiallahım eşilerimizi başlarımızdan eksik etmesin işşallah canım sen çok güzel diyet yapıyosun karatay diyetimi daha iyi dukanmı acab bilginiz varmı birde burda biri başlamış karataya ayda kaç kilo verdi acaba senmisin burda yapan başkasımı:44::44:saizler işşallah istedikleriniz kıyafetlere kavusucaksınız ben ise hayalimesonrada onu işşallah böyle oynarken seyredicem hayali bile güzel vallahi dur bir hayale dalayım ben
canım başım sagolsun kardeşim işşallahrabbim öteki tarafta şefaatçi eder onları tek temennim orabbim birdaha göstermesin evlat kaybedenlerden biri olaraktan acını inan tüm kalbimle paylaşıyorum

menüüü...

sabah...

2 haşlama yumurta
peynir 1 kk
10 adet zeytin

5 tane ceviz az fındık

kaysı elma kurusu 1 avuç

domates yarım
süt yarım bardak

yeşilçaay

canım sen istanbuldaysan hemen söyle uçarak yanına gelicembanada ögredersin yüzmeyi ama deyimde sonra demedi deme ben çok ögrenirim yüzmeyi hayalimda 2 şey vardı biri yüzme digeri bisiklet binmek ikisinide yapamadım beceriksizim ben yüzmede gerçekten çok kilo veriliyomuş duydum çünkü allahım kualçalrını azmini bol yapsın işşallah hayde başarılar dileyeyim sana

gelelim menü paylaşımına canlar
dün yatmadan sirkeli suyumu içtim bugünde kalktım eşime kahvaltı hazırlıcam diye sirkeli suyumu içtim yattım 11.30 kalktım sonra az 3 yemek kaşıgı kadar melemen vardı yumurtalı onu bir dilim kepek ekmegiyle yedim ve şimdide önümde kocaman su var onu içmeyi planlıyorum 3 litreyi didreticem içmek için bakalım artık namazımı kılıyım şortuda giyicem biraz totom ve bacaklarım terlesin kilo veriyim sonrada plates yapmayı düşünüyorum
akşamada menüm şu
1-bir kepçe domates çorbası
2- 1 dilim kepek ekmegi
3-brokoli haşlamayı düşünüyorum limonlu yada sirkeli yicem
4-yeşil çay içicem bir fincan
5-birtane yatmadan elma yiemeyi düşünüyorum sodamıda içicem yatmadan sirkeli suyumuda içicem işşallah
6- greyfurt suyunuda ögleden sonra içicem işşallah oda arada kaynar gider
7-eşim sallama çaylara karşı san aktardan alalım dedi demleme aparatıfıda varmış ben ayarlıcem dedi bakalım sallamalarım 2 tane kaldı onlar bitsin işşalah bakıcez buarada keten tohumu aldım bimden yorutra katıştırıp yemegi düşünüyorum canlarım işşallah veririm kilo verdim vermesinede bana az geldide eşim normal diyo ama herkeze güzel bir hafta diliyorum rabbim mutlululgunuzu kazancınızı bol etsin işşallah sporlarımızı azimimizide bol etsin amin

Son düzenleme:
menüüü...

sabah...

2 haşlama yumurta
peynir 1 kk
10 adet zeytin

5 tane ceviz az fındık

kaysı elma kurusu 1 avuç

domates yarım
süt yarım bardak

yeşilçaay
tatlım sen karatay mı yapıyosun
Gunaydin kizlar, herkese guzel haftalar dilerimm
Ben 2.5 saatlik spordan ciktim simdi ise gecicem..
Sifreyi bulur bulmaz damlarimm.. Hafta sonu sadece 300 gr vermisim kizlar
Ama olsun 65.9da guzel
Hepinizi cokkk opuyorumm

kuşum hem çalışıp hem 2,5 saatlik spor yapıyosun..çalışma saatlerinin uyuyor olması ne güzel..
senden hala cevap bekliyorum kuşum

Tam gazzz devammmmmm tattttlımmmmmmm diyete değil ama sağlıklı yaşama ölene dek devam edeceğimmmm kanımcaaa

Tam gazzz devammmmmm tattttlımmmmmmm diyete değil ama sağlıklı yaşama ölene dek devam edeceğimmmm kanımcaaa

merhaba bebem ısıgını görünce geldim dedim bir iki lafın belini kıralım sen nekadarda verdin bu kiloları ve haftada kaç kilo veriyosun bebem merak ettimde

Sevgiliii paşammmm sennn yüzmekk istiyorsann ve en önemlisi yüzmeyi öğrenmek istiyorsann benim gibi yüzme kurslarına yazılabilirsin canım üniversitelerin olimpik havuzları oluyor onlara başvurabilirsinn hatta bizim bazı kursiyerlerimiz gibi çocuğunu küçükler kursuna kendini de yetişkinler kursuna yazdırıp harika haftasonları geçirebilirsin tatlım ben izmirdeyimmmm malesefff burda olsan beraber öğrenirdikk

Diyet meselesine gelinceee benn çokk sağlıksızz ddiyetler yaptım şu an senin menülerine bakınca da bunu görüyorum bize hayat boyu yapacak menüler lasım çünkü biz geçmişimizdee şişmanlık olan insanlar olarak kalacağız ve bu malesef değişmeyecek o sebepten kısa süreli sert diyetler bize gelmez bizim 3 kilo fazlalığımız yok ki Ben hemşirelik okuyorumm benn bilee kadar eğitimini aldığım halde beslenmede yanlışlar yapıyordum çünkü kısa süreli kilo vermeye odaklanıyoruzz oysa bizim uzun süreli odaklarımız olmalı yoksa benim gibi 3 verip 10 alırız Bu aralar sürekli geceleri sabahlara kadar kitap okuyorummm yemekle diyetle kişisel gelişimle ilgili ne varsa okumaya çalışıyorumm. Bazen okuduklarımı sizlerle paylaşıyorum. Dukan ve karatayı da epey araştırdım bi ara dukan çok popülerdi herkes süper kilolar verdiii ama epey kişi sonra diyeti bırakınca geri aldığıni bildirmeye başlamış kendi kanaatımca dukan hızlı kilo verdiriyor ama benim fikrimce sağlam sağlıklı değil amaaa karatayyy süperr eğerr doğru anlarsann uzun vadede yaşam biçimii olabilirrr benn bunuu kafaya koydummm bundan sonra ölene dek böyle besleneceğimm bu hiç pilav makarna yemeyeceğim anlamına gelmez tabikiii dedim ya karatayı anlamak lasım...Sana tavsiyem karatay dene. Ve kilo vermen durduğunda sen durma yoksaa almaya başlarsın hiç pes etmee bunuu başarısızlık diye algılama unutma hayatta başarısızlık diye birşey yoktur var olan sadece sonuçlarr bir kere kötü sonuç aldık diye kaybetmeyiz bazenn duracakkk tabiii amaa bizz durmammalıyızz canımmm

merhaba bebem ısıgını görünce geldim dedim bir iki lafın belini kıralım sen nekadarda verdin bu kiloları ve haftada kaç kilo veriyosun bebem merak ettimde

Ben dee sanaaa yazıyordum tamm hoşgeldinnn Ben bir aydır yapıyorum canım 2 haftada 4.5 kilo verdim ama bu hafta bi süpriz yapabilirimmmm belkiiii' haftadır kilo veremiom canım bendee durduu çünküü hastaneye yatmıştım bir türlü sağlıklı beslenemedim hep bisküvi yedimAma şimdi yine karataya tam gaz devam tabi. İlk haftalar ışık hızıyla gidio ama sonra yavaşlıooo yada benim gibii metabolizma uyuyosa duradabiliyorBenim hep böyle olurr çok zor veririm benn metabolizmamm yavaşş bazenn metabolizmamın arkasına geçip ittiresim gelio bu kadar harekete erimeyince

sevgili saliss anladım seni galibaay ne komik oluyo he mektup yazarmış gibi inan denedim anma bevceremedim benim kalabalıga karşı alerjim var panik atak hastasıyım benondan herşeyim heyecannallah yardımcımız olsun işşallah

ah canım ne alıyosun kıyamam sana ben gel bakıyım topmbul ve şefkatli kollarıma senha şöyle önce kendini güzvende hisset gerisi boş benim kocaman bir kalbim var yeterim hepiciginize yeterki beni anlayabilinbu arada hemşirelik demişsin bende kazandım hemşireligide kalıcak yerim olmadıgı için kaldı çokta zeki bri ögrenciydim düşün süper liselerden ne davetler geldi ama maddi imkansızlar diyelim gidemedim diyelim vs işte yaramı açıpta acıtmıyım şimdi çocuk gelişiminede gidicektim onada yetiyo puanım bilirmisin bilmiyorum o puanı kolay kolay kimse alamıyo herşeyim dört dörtlüktü ama olmadı işte şimdi nerde birini görüyüm okuyamasın çok üzülüyorum kendim geliyoru aklıam allahım yardımcıları olsuninan param olsa öyle bir okul açıcam gelsinler okusunlar gitsinler acısını bilirim işallah diyorum karatay yapayım bakalım ama oda çok geç verdiriyo şöyle 85 düşsem ona geçerim diyomöa ama ne biliyim doktorun ban verdigi 1600 kalorilik diyet bacım harfı harfine uygulasam kesin sonuçç alırım ama nerde işimiz hemen vermek degilmiama hata yapıyoruz farkındayım ama ne yapsakta kolay versek diye kendimi düşünmeden alamıyourm

Bencee canımm acelee etmee sonraa geri almak daha kötüü yavaş yavaş sağlam adımlarla gitt doktorunun verdiği diyette güzeldr 1600 ile başlarsın sonra o değişir zatennn

bencee canımm acelee etmee sonraa geri almak daha kötüü yavaş yavaş sağlam adımlarla gitt doktorunun verdiği diyette güzeldr 1600 ile başlarsın sonra o değişir zatennn

canım bende öle düşünüyorum üstüne üstün sordum canım sana bir zarar vermez dedi hani dedi hiöç yemezsin o veriri dedi sabahtam reri 1.5 su içtim tuvalete gidip geliyorum oda ban spor oluyobakalım zaman ne göstericem 3 litre suyunda çok faydası var hek metobolizma çalışıyo hemde böbrekler işşallah saglıklı kilo veririzde geri almayız ben bir keresinde 70 kadar düştüm memlekete gittim haydegeri aldım geldim ama bu sefer azimliyim canım vericem bu kararımdan hiç kimse döndüremicekkazamız mubarek olsun dicem vallahi bu yla hadi bismillah diye başladım yola devmıda gelicek allqahımın izniyle yeterki içimizde azim irade şefk olsun degilmi bu klevyayi degiştirmem lazım gen harfler eksik yanlış çıkıyo şimdi çıldırıcimban dediki adamın biri sen versen ne olur bogazınmı duruyo gene alırsın dedi ona inat vericem geri almıcem ya herro ya merro bakalım omu zorlu benmi ha hay daha çok bekler kilo almam üstüne vericem bile pehallahım irademi bek tutsunda bir yanlışlık yappmıyım:18::18:

Zatenn bir kere bunu başarabilirsennnn bundan sonraadaaa başarabilirsinn tatlımm sanaaa inanıyoruzzzzz hayırlısıylaaa gidecekk kilolar

zatenn bir kere bunu başarabilirsennnn bundan sonraadaaa başarabilirsinn tatlımm sanaaa inanıyoruzzzzz hayırlısıylaaa gidecekk kilolar

canım kusura bakma malum kayboluyourm malum yer beni çagırıyoda hep wc neyse canım ben gene buralardayımda namazımı kılıyım vakti geçmesin canım bol bol dua ertmem lazım degilmi kalkmışkende brokolimi haslıyım sogusunda bu sefer yogurtluyumda yiyeyim bari

canım başım sagolsun kardeşim işşallahrabbim öteki tarafta şefaatçi eder onları tek temennim orabbim birdaha göstermesin evlat kaybedenlerden biri olaraktan acını inan tüm kalbimle paylaşıyorum
çok teşekkür ederim inşallah bizim de bol bol dua etmemiz lazım yine de. sen hamileyken mi oldu ? benim doğumuma 2 3 gün kalmıştı
saferan sana da teşekkürler walla istiyorum bakalım hayırlısı

selamlar canlarım yeni arkadaşlar gelmiş bu ara pek sıkı takip edemiyorum yaa sinir oluyorum herşey üst üste geliyo...
sabah doktora gittim yeni geldim eve sonunda regl oldum tekrar takibe başlanacaktı ama bende 3,5 santimlik bi kist oluşmuş ilk defa böyle bişey yaşıyorum
doğum kontrol hapı verdi bir ay kullanıcam kisti eritmek için tedavide diğer aya kaldı ay sinirlerim tepeme çıktı iyice hastaneden çıktım nerde sigara içebilirim diye yer kolladım hiç dışarda sigara içmişliğim yoktur normalde

ahhh aşk sen nelere kadirsin
okurken şöyle bir tebessüm edip hayal ettim rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın sonuna kadar inşlh canım benim bunu bütün kalbimle söylüyorum

ben sabah bi tane simit yedim

öğle hiç bişey yemedim yemiycem kahve içtim

akşamada

bir tabak mantar sote
bir dilim kepek ekmeği
bir kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…