- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
ah canım gitsin de 300 gra,m olsuun....Gunaydin kizlar, herkese guzel haftalar dilerimm
Ben 2.5 saatlik spordan ciktim simdi ise gecicem..
Sifreyi bulur bulmaz damlarimm.. Hafta sonu sadece 300 gr vermisim kizlar
Ama olsun 65.9da guzel
Hepinizi cokkk opuyorumm
çok az yememeye çalış ondan da vermen durur.. benim tavsiyem karataya başlaman saphıra en güzel örneğimiz ben de başladım bugün inş....sevgili saliss al bendende okadar bebem inan hiç birşey yemiyorum içmiyorum ama gene duruyo kilo yerincde hafta sonu bime gittim zayıflama şortları gelmiş onu giyiyorum inan bir terletiyo sorma gitsinsonra kkda gezinirken suyla elma sirkesi koyuyourm bardaga ılık oda kilo verdiriyomuş sonra bugünde bol su içmeye başaldım canım azimliyim önüme ne gelirse yapıyorum yeterki sizlere bahçup olmuyum beni gruptan çıkarmayın diye elimden geleni yapıyorum inanın evladım için kendim için vermeyi istiyorum acaba diyorum ratımmı yanlış dijitalim bozuldu kaldım normal tartıya eşime dedim ama nasip alırım dedi ne zaman ben en iyisi bir arkadaş var ona gidiyimde tartılıyım onun tartısı yagı kası gösteriyo acaba çok pahalımı merak ettim :44::44:bilginiz varsa deyiverin canlarım işşallah veririz bu kilolarıda kurtuluruz bu arada şaştımda kaldım kkda kilo veren bayanları amanın ne kilo vermişler öle inanın azimlerine hayran kaldım dün onları gördükçe dahada hırs geldi dedim kendi kendime bunlar verdiyse bende verebilirim evet paşa başarabilirsin dedim sonrada başladım aglamaya eşimde kızdı neden aglıyousn diye canım dedim bak ne güzel 7 kilo verdim şimdi vermem duru deim oda her kilo vermenin bir döngüsü var canım dedi bir hafta hiç vermezsin diger hafta vermeye başlarsın deyip beni teselli etti allahım eşilerimizi başlarımızdan eksik etmesin işşallah canım sen çok güzel diyet yapıyosun karatay diyetimi daha iyi dukanmı acab bilginiz varmı birde burda biri başlamış karataya ayda kaç kilo verdi acaba senmisin burda yapan başkasımı:44::44:saizler işşallah istedikleriniz kıyafetlere kavusucaksınız ben ise hayalime sonrada onu işşallah böyle oynarken seyredicem hayali bile güzel vallahi dur bir hayale dalayım ben
canım başım sagolsun kardeşim işşallahrabbim öteki tarafta şefaatçi eder onları tek temennim orabbim birdaha göstermesin evlat kaybedenlerden biri olaraktan acını inan tüm kalbimle paylaşıyorum
canım sen istanbuldaysan hemen söyle uçarak yanına gelicembanada ögredersin yüzmeyi ama deyimde sonra demedi deme ben çok ögrenirim yüzmeyi hayalimda 2 şey vardı biri yüzme digeri bisiklet binmek ikisinide yapamadım beceriksizim ben yüzmede gerçekten çok kilo veriliyomuş duydum çünkü allahım kualçalrını azmini bol yapsın işşallah hayde başarılar dileyeyim sana
gelelim menü paylaşımına canlar
dün yatmadan sirkeli suyumu içtim bugünde kalktım eşime kahvaltı hazırlıcam diye sirkeli suyumu içtim yattım 11.30 kalktım sonra az 3 yemek kaşıgı kadar melemen vardı yumurtalı onu bir dilim kepek ekmegiyle yedim ve şimdide önümde kocaman su var onu içmeyi planlıyorum 3 litreyi didreticem içmek için bakalım artık namazımı kılıyım şortuda giyicem biraz totom ve bacaklarım terlesin kilo veriyim sonrada plates yapmayı düşünüyorum
akşamada menüm şu
1-bir kepçe domates çorbası
2- 1 dilim kepek ekmegi
3-brokoli haşlamayı düşünüyorum limonlu yada sirkeli yicem
4-yeşil çay içicem bir fincan
5-birtane yatmadan elma yiemeyi düşünüyorum sodamıda içicem yatmadan sirkeli suyumuda içicem işşallah
6- greyfurt suyunuda ögleden sonra içicem işşallah oda arada kaynar gider
7-eşim sallama çaylara karşı san aktardan alalım dedi demleme aparatıfıda varmış ben ayarlıcem dedi bakalım sallamalarım 2 tane kaldı onlar bitsin işşalah bakıcez buarada keten tohumu aldım bimden yorutra katıştırıp yemegi düşünüyorum canlarım işşallah veririm kilo verdim vermesinede bana az geldideeşim normal diyo ama herkeze güzel bir hafta diliyorum rabbim mutlululgunuzu kazancınızı bol etsin işşallah sporlarımızı azimimizide bol etsin amin
evet yeni başladıım...tatlım sen karatay mı yapıyosun
kuşum hem çalışıp hem 2,5 saatlik spor yapıyosun..çalışma saatlerinin uyuyor olması ne güzel..
senden hala cevap bekliyorum kuşum
takıma girmeye karar verdiysen mesajlarına ve menü paylaşımına dikkat et ona göre takıma alınacaksıın....katılım formunu ve kuralları yayınlıcam cevaplarsan seni daha iyi tanırız....canım başım sagolsun kardeşim işşallahrabbim öteki tarafta şefaatçi eder onları tek temennim orabbim birdaha göstermesin evlat kaybedenlerden biri olaraktan acını inan tüm kalbimle paylaşıyorum
çok teşekkür ederim inşallah bizim de bol bol dua etmemiz lazım yine de. sen hamileyken mi oldu ? benim doğumuma 2 3 gün kalmıştı
saferan sana da teşekkürler walla istiyorum bakalım hayırlısı
geçmiş olsun canım inş. önemli birşey değildir..rabbim hayırlısını versin canım fazla takmamaya çalış...biraz başka uğraşlar edinsen kursa falan gitsen kafan dağılır biraz...selamlar canlarım yeni arkadaşlar gelmiş bu ara pek sıkı takip edemiyorum yaa sinir oluyorum herşey üst üste geliyo...
sabah doktora gittim yeni geldim eve sonunda regl oldum tekrar takibe başlanacaktı ama bende 3,5 santimlik bi kist oluşmuş ilk defa böyle bişey yaşıyorum
doğum kontrol hapı verdi bir ay kullanıcam kisti eritmek için tedavide diğer aya kaldı ay sinirlerim tepeme çıktı iyice hastaneden çıktım nerde sigara içebilirim diye yer kolladım hiç dışarda sigara içmişliğim yoktur normalde
ben sabah bi tane simit yedim
öğle hiç bişey yemedim yemiycemkahve içtim
akşamada
bir tabak mantar sote
bir dilim kepek ekmeği
bir kase yoğurt
afiyet olsuun...
menü paylaşım....
canlar 14 şubat için ne alıyosunuz eşlerinize yavuklularınıza
11 şubat eşimin doğum günü elcağızlarımla bi pasta yapıcam kalpli :) birde bugün fermuarlı spor bi eşaorfman üstü aldım ihtiyacı vardı
değişik bişiler yapmak istiyorum ama hala bulamadım
Al bendende o kadar.düşünüp duruyorum ama ortaya bişey çıkmadı.Sevgililer günü diye değilde ben bu aralar farklı bişey yapmak istiyorum sadece.Değişik bir sürprüz yapmak istiyorum.
kızlar siz alın hediyeleri valla ben uğraşamıcaam...sıkıntı basıyo beni valla böyle konular da siz gençsiniz tabii daha alın hediyelerinizi....
tamam gulüüüm...kizlar sifre alan olmadi oyuzden giremiyorum haberiniz olsun
Selam kızlar
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...
çook geçmiş olsun canııım...
afiyet olsuun...1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 zeytin
2 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği+tereyağ
2-3 çay
mindivan macunu
2 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 ad. lor kurabiyesi
mindivan macunu
kayısılı form çay
su çok içmedim bugün.galiba 1 lt oldu.yatana kadar 2 yaparım ben onu
menü paylaşıım....
ben ce hemen başla canım kesin verirsiin....canım çok iyi bilirm ben öle bebekler hasta olunca aglarımbir bebek yıkansın igne olsun aglarım çocuk gibi bebegim olunca kesin kafayı yerim ben evladım yok ama 2 tane dünya tatlısı paşamve şirinim var muhabbet kuşlarım onlara bişey olucak diye aklım çıkıyo rabbim hiç bir çocugu hasta etmesin inan çok kötü olursun birde kıpır kıprısa gözün alışkın oluncaama ialçları düzenli içsin güzel bir tavuk çorbası yap içir azda limon sık içine gelme bıcırıgın keyfine ah yakın olsakta yapsam gitirsem vallahi çok güzel yaparım ben o çorbayı diyete giridm gireli hamur işi diye yiyemiyorumki kendime söz verdim kiloları veriyim ziyefet çekicem kendime
amin canım işşallah şimdi balıgın hayalini kuruyorum güzel bir borcamın içine diziyim üstüne diyorum az yag koysam pişirsem olurmu:44::44::44:karatay diyetinide yapmaya çalışıcam acaba veririmiymki
saglıklı kilo onamı başlasam diyorum nettenbiraz araştırdımdatam benlik bu diyeti yapan ban ses versin
işte örnek karataycımız başka söze ne gereeek....anam tam adamına sordun sennnn ben karataycıyım 5 ay oldu canım 18 kg verdim mutluyum grurluyum,yola devam ediyorum..herkese çok çok tavsiye ediyorum.Aç kalmadan sağlıklı yemekler yiyerek zayıflıyorum :124: