Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar, herkese guzel haftalar dilerimm
Ben 2.5 saatlik spordan ciktim simdi ise gecicem..
Sifreyi bulur bulmaz damlarimm.. Hafta sonu sadece 300 gr vermisim kizlar
Ama olsun 65.9da guzel
Hepinizi cokkk opuyorumm
ah canım gitsin de 300 gra,m olsuun....
çok az yememeye çalış ondan da vermen durur.. benim tavsiyem karataya başlaman saphıra en güzel örneğimiz ben de başladım bugün inş....
tatlım sen karatay mı yapıyosun

kuşum hem çalışıp hem 2,5 saatlik spor yapıyosun..çalışma saatlerinin uyuyor olması ne güzel..
senden hala cevap bekliyorum kuşum
evet yeni başladıım...
takıma girmeye karar verdiysen mesajlarına ve menü paylaşımına dikkat et ona göre takıma alınacaksıın....katılım formunu ve kuralları yayınlıcam cevaplarsan seni daha iyi tanırız....
geçmiş olsun canım inş. önemli birşey değildir..rabbim hayırlısını versin canım fazla takmamaya çalış...biraz başka uğraşlar edinsen kursa falan gitsen kafan dağılır biraz...
ben sabah bi tane simit yedim

öğle hiç bişey yemedim yemiycem kahve içtim

akşamada

bir tabak mantar sote
bir dilim kepek ekmeği
bir kase yoğurt

afiyet olsuun...

menü paylaşım....

Al bendende o kadar.düşünüp duruyorum ama ortaya bişey çıkmadı.Sevgililer günü diye değilde ben bu aralar farklı bişey yapmak istiyorum sadece.Değişik bir sürprüz yapmak istiyorum.

kızlar siz alın hediyeleri valla ben uğraşamıcaam...sıkıntı basıyo beni valla böyle konular da siz gençsiniz tabii daha alın hediyelerinizi....

kizlar sifre alan olmadi oyuzden giremiyorum haberiniz olsun
tamam gulüüüm...
Selam kızlar
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...

çook geçmiş olsun canııım...

afiyet olsuun...

menü paylaşıım....

ben ce hemen başla canım kesin verirsiin....
anam tam adamına sordun sennnn ben karataycıyım 5 ay oldu canım 18 kg verdim mutluyum grurluyum,yola devam ediyorum..herkese çok çok tavsiye ediyorum.Aç kalmadan sağlıklı yemekler yiyerek zayıflıyorum :124:
işte örnek karataycımız başka söze ne gereeek....:46:

Canımmmm ayşennnnn geçmişş olsunn tatlımmm amaa doktooorr doğum kontrol hapı kullanırkenn sigara içmenin riskli olduğunuuuu söylediii miiiiiii doğumm kontroll haplaarıııı over kistlerindee çözümü sağlarrr canımm dikkat et kendinee üzülmee çokk geçmiş olsunnn doğum kontrol haplarııı hallederr onlarıı sen sıkma canını ama sigara içme tatlım kullanırken çünkü bazı sakıncaları varr

canım bu hafta böyle gitsinde diger hafta işşallah başlarım eşim perşembe istanbul dışına gidiyo salı anca gelicekmişo eve gelsin bakarım bebem senbu hafta yap bakalım nekadar veriyosun sonra bende arkandan gelirimdesteginiz için sagolun canlarım

akabe ve uzum 328
kuralları okuyup formu doldurabilirsiniiiz...........

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

menüüü

öğlee...

1 tabak bamya

az tavuk döner

mercimek çorba 1 kase

salataa
mantar
yarım lavaş...
akşaam

yoğurt

2 parça tavuk

1 tabak fırın mantar

Menüüüüü paylaşıımıııı Afiyett şekerr olsunnn

Geçmişşş olsunn tatlımmmmm inşallah kısa sürede iyileşir

menüüü

öğlee...

1 tabak bamya

az tavuk döner

mercimek çorba 1 kase

salataa
mantar
yarım lavaş...
akşaam

yoğurt

2 parça tavuk

1 tabak fırın mantar

Afiyett şekerrrrrrrr balll olsunnnnn

menüüü

öğlee...

1 tabak bamya

az tavuk döner

mercimek çorba 1 kase

salataa
mantar
yarım lavaş...
akşaam

yoğurt

2 parça tavuk

1 tabak fırın mantar
senin utanmanı yirim ben ay ne güldüm o bebek figürüne bacım allah seni zayıf yapsın işşallah hemencik içinded benibende balıgın hayalıyle yaşıyorum az kaldı emelime kavuşmama
sevgili saliss nasılsın bebem görüşmeyeli nede uzun zaman oldu degilmi konuşmayalı

Herkeseee slmmmmmm

Sabahh:2 adet haşlanmış yumurta
1 çay bardaağı ceviz
4 kuru kayısı
bir avuç içi peynir

Ara: 2 bardakk tarçınlı yeşil çayy
yarım yeşil elma
yarım portakall

1 saat yürüyüş

Öğle: Bir tabak salata
5 adet minik balık

Ara: yarım saat sıkı yürüyüş
bir küçük karecikk çikolata(ahh arkaadaşlarımm)
Birazcık çiğğ köfteee
bir ayran

1 saat yüzmee
yarım saat yürüyüş

Akşam: bol salata
tavuk

İyiyiimm canımm benimm sendennn sonraa kendimii kaybettimmm hiperaktifff gibii dakiakkaa durmadımmmm yüzdümm yürüdümmmm kendimi kaybettimm vallaaa yeni attım eve kendiimiiiisen nasılsın görüşmeyeli

oldu bi kere nediim....

afiyet olsuuun....

menü pğaylaşıım....

İyiyiimm canımm benimm sendennn sonraa kendimii kaybettimmm hiperaktifff gibii dakiakkaa durmadımmmm yüzdümm yürüdümmmm kendimi kaybettimm vallaaa yeni attım eve kendiimiiiisen nasılsın görüşmeyeli
bende ne yapıyım senden sonra namaz kılsdım balıgı temizledim bugün 2 litre su içtim 2 tane grisini yedim bir elma yedim okadar şimdide salata domates çorbası ve buglama balık yicem rabbim nasip derse

oldu bi kere nediim....

afiyet olsuuun....

menü pğaylaşıım....

ah canım benim bende bişey itiraf ediyim bende dün akşam bir çatal tatlı yedim günah çıkarayım bari pişmanım

canlarım sizler doyum olmuyo inanın ama hayalimi gerçekleştirmem lazımda sonra görüşürüz rabbime emanet olun işşallah

Afiyet olsun canımmm

Grip oluyorum sanırım kızlar...1 portakal yiyip yatıcam...görüşürüz iyi geceler...
bu arada takımımızda dukan diyeti yapıp kilo veren oldu mu arkadaşlar..ben bu diyete göz kırpar gibiyim hafiften..ama detayllı inceleyip ona göre başlamam gerek...

canım liste hep aynı değil tabiki ne istiyorsan onu yiyorsun.şeker ve unlu gıdalar olmasın,sebzelerden de patates,pişmiş havuç yemiyoruz.bezelye ve kuru fasulye de çok çok tüketmemekte fayda var.onun dışında her şeyi ye,en az 4 saat ara ver öğünler arası.akşam 20.00 den sonra hiç bir şey yeme.karatay diyeti topiğine de takılabilirsin örnek menüler için,tüm karataycılar her gün menülerini paylaşıyorlar orada,fikir oluyor

ben buğulamadansa kızarmış daha çok sevrim..valla benim de hayalim hep o olay,karatay diyeti kampı olsa,orada toplaşsak,fıstık gibi çıksak,süper bişi olur hadi bakalım sürprizlere bayılırız biz haftada 1-2 kez,1-2 kirit kutusu kadar tahin helvası yiyebilirsin karatayda,haftada 1 gün 1 ad. lahmacun yiyebilirsin yanında ayran ve bol yeşillikle
[menü paylaşım....[/COLOR][/I][/B]
çook geçmiş olsun canııım...[/COLOR][/I][/B]
işte örnek karataycımız başka söze ne gereeek....:46:
teşekkür ederim hayatım
canımsınnn
menüüü

öğlee...

1 tabak bamya

az tavuk döner

mercimek çorba 1 kase

salataa
mantar
yarım lavaş...
akşaam

yoğurt

2 parça tavuk

1 tabak fırın mantar
canım menün çok güzel.mantar hem çok az kalorili,hem çok besleyici hem çok tok tutucu
Menüüüüü paylaşıımıııı Afiyett şekerr olsunnn

Geçmişşş olsunn tatlımmmmm inşallah kısa sürede iyileşir

Afiyett şekerrrrrrrr balll olsunnnnn
sağol topraaam inşallah
afiyet olsun canım.biraz kaçırmışsın ama sporla halletmişsin
canım çok gçmiş olsun prensesine..
teşekkür ederim hayatım

aman önlemini al canım.iyi dinlenmeler
canım saferan dukancıydı karataydan önce,nev dukancı ama ben de bir ara dukan yapayım diye düşündüğümde karatay daha iyi dediler

Afiyet olsun canımmm
teşekkür ederim canım buglama oldugundan bişey anlamadım ben ama idare etti diyelim
Kızlar merhaba 1 porsiyon sebze yemeği kaç kaşık acaba?
canım 6 yemek kaşıgı suları süzülmüş olarak yiceksin haberin olsun
canımsın sagol bebem ya işşallah orayada takılırım ama bu diyet menüsü nerdeki bebem inan ben beceremiyorum bakmaya buraları bile kaydettim öle giriyorumsan zahmet link at bacına inan çok sevinirimhakkınıda helal et seni yordum parmaklarını dicektiminan bu dediklerini dikkate alıcem sagol canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…