teşekkür ederim canım buglama oldugundan bişey anlamadım ben ama idare etti diyelim
canım 6 yemek kaşıgı suları süzülmüş olarak yiceksin haberin olsun
canımsın sagol bebem ya işşallah orayada takılırım ama bu diyet menüsü nerdeki bebem inan ben beceremiyorum bakmaya buraları bile kaydettim öle giriyorumsan zahmet link at bacına inan çok sevinirim hakkınıda helal et seni yordum parmaklarını dicektim inan bu dediklerini dikkate alıcem sagol canım
Oy böyle imkan bulunup yüzülmezmi canim,bosver sen milleti ne iyi yapmissin tbk ederim seni
Ben 3 seneden fazla süredir olimpikk havuzdaa öğrenci hemşire olarak çalışıyordum ama şişman olduğum için cesaretimi toplayıp hiç yüzemedim ama buraya başlayınca karar verdimm vee yüzmee kurslarına yazıldımmm şimdi yüzme öğreniyorumm haftada en az 2 gün yüzüyorum
Allah razı olsun paşam ne güzel ne içten yazmışsın.Amin canım aminn.Allahtan çok önemli bir şey değil,antibiyotikle atlatıverir benim kuzum ama işte atlatana kadar pek bir mahsun oluyor,alışkın değilim o haline.Çok kıpırdak çok bıcırıktır benim kızım..
canım helal olsun ni dimekteşekkür ederim canım buglama oldugundan bişey anlamadım ben ama idare etti diyelim
canım 6 yemek kaşıgı suları süzülmüş olarak yiceksin haberin olsun
canımsın sagol bebem ya işşallah orayada takılırım ama bu diyet menüsü nerdeki bebem inan ben beceremiyorum bakmaya buraları bile kaydettim öle giriyorumsan zahmet link at bacına inan çok sevinirim hakkınıda helal et seni yordum parmaklarını dicektim inan bu dediklerini dikkate alıcem sagol canım
haydaaa sende mi brütüsselam kızlar...ben anca fırsat buldum da nete girebiliyorum ... maleseff vaktim olmuyor kızlar... onbeş tatilde annemler vardı yoğun geçti bayaa... anladım ki şu anki iş temposunda size bi faydam olmayacak... ben takımdan ayrılma kararı aldım kızlar... fırsat buldukça burdayım sizlerleyimm inşallah... güzel destekleriniz ve paylaşımlarınız için anlayışınız için çokkkk teşekkürler... sizleri seviyorumm...
teşekkürler canım aminSAPHIRA kizina cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin
evet canım ben de gördüm birkaç kez yazmış hem de.Valla senin gibi kaptan olduktan sonra bana uyar,heyecan dorukta dırın dırın dırın dırınKizlar demin gecmise baktim 2. Takim kaptani msj yazmis..
Bize iki takim yarisalimmi diyor... Varmisiniz yarisa??? Kararlarinizi bildirin bakalim
merhaba saphıra çok geçmiş olsun aynen benim kızımı anlatmışsın. hiç yerinde duramaz benim kızım da 11 aylık ama çoktandır yürüyor ve hiç oturmuyor. bizde o hasta olunca hareketlerinden anlıyoruz yavaşlıyo resmen çocuk. o kadar masum oluyo ki gülmüyo donuk donuk bakıyo, allah şifa versin tekrardan
7. takıma katılma başvuru formu
adınız:akabe
yaşınız:34
işiniz: egitici
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hayatim hep dietle gecti,en cok verdigim kilo 40 kiloydu onuda masallah geri aldim ,zayfilama ilaclari v.s cok kullandim kullandikcada her bir ilactan bir yan tesiri yanima kar kaldi..artik saglikli bir sekilde beslenmemi degistirerek zayiflamaya karar verdim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):insanlarin önyargiyla yaklasmalari ,fikir vermeden ziyade,direk suclamalari beni cok bunaltti.Artik esimle evde pratik yaparak kendimi savunmayi ögrendim,iyilikle güzellikle kendime tek kelime dedirtmiyorum ve elhamdülillah cok rahatim
ilk başladığınız kilo:4 hafta evvel 153 kilo ile baslamistim
hedef kilonuz:ilk hedefim 99 kg,gerisi Allah kerimdir
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:zayiflama ilaclari ile birden hemen 10 -12 kilo verip ,biraktigim anda kat kat geri aldim,spor ve saglikli beslenmeyle kisa zamanda 40 kilo verdim ama gecirdigim bir rahatsizlik sonucu hareketlerim kisitlandi ve geri aldim
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:suan etek ve üstü uzun kiyafetler giyiyorum,elbiseyi cok seviyorum ama tabiki giyemiyorum ,sanirim zayiflayinca elbiselere agirlik verirdim galiba
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:yasam kalitem artacaktir,hareketlerimde zorlanmayacagimi düsünüyorum.
diğer(eklemek istediğiniz):
kilomu yazacagim listeyi pek anlamadim ama Cuma günü görürüm insallah
birde ancak gec saatlerde girebildigim icin 5 mesaji yazmakta zorlaniyorum ve mecburen ard arda yaziyorum
Kizlar demin gecmise baktim 2. Takim kaptani msj yazmis..
Bize iki takim yarisalimmi diyor... Varmisiniz yarisa??? Kararlarinizi bildirin bakalim
katılmak istiyorum ve formu dolduruyorum saferan, bugün pazartesi haftaya inşallah alınırım takıma
adınız: üzüm
yaşınız:24
işiniz:ev hanımıyım
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok diyet yaptım ve karşılığını da aldım ama en zayıf olduğum kilo 63 tü. evlenirken 72ydim hamile kaldım 94le doğum yaptım sonra 75e kadar düştüm kendi çabalarımla. tekrar hamile kaldım 93le doğum yaptım ilk bir hafta verdim baya şimdi doğum yaptığım kiloyu bile geçtim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): çocukluğumdan beri hep karışanlar oldu başta babam, hala her oturmada bi konusu açılır sorulur niye bu kadar kilo aldın diye. sanki isteyerek alıyosun. daha bu akkşam alt komşuma indik misafirleri vardı tanımadığım bi kadın bana bir sürü öğüt verdi bende bu konuya girmesek dedim artık
boyunuz: 1.70
ilk başladığınız kilo:en çok olduğum kilo 96
hedef kilonuz:65
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: amerikan kalp vakfı diyeti yaptım bi kaç kere gerçekten en az 2 yada 3 kilo gidiyo haftada ama artık yapmam hayatım boyunca nasıl yiyeceksem o düzen otursun istiyorum
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: gayet spor kotlar, badiler, dar elbiseler, eşimin yanında mini etekler. şu an bi eteğim var siyah hep onu giyiyorum başka etek olmuyo pek. üzerine hırka
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:bir sürü pardesüm var hep bol olanı giyiyorum nereye gidersem gideyim gayet şıık bi tane alıp eşimle alışveriş merkezinde salınmak. bebeğimin beni güzel bi anne olarak görmesi bana saygı duyması. oramdan buramdan fıtık pırtlamaması, gece yatarken rahatça dönebilmek
diğer(eklemek istediğiniz):[/I][/B]
bugünkü menümü yazmasam olmaz mıydı(( yarın 10 da diyetisyene randevu aldım. özeller çok pahalı oluyor devlet hastanesindekine bi bakıcam sonuçları bildiririm.yani yarın başlıyorum Allahın izniyle ve bir ömür devam ettiriyorum. neyse kaçış yok heralde menüm;
sabah yiyebildiğim kadar baklava ,tuzlu kurabiye,
ara 1 meyve
öğle 2 dilim ekmek sucuklu yumurta domates salatalık
ara 1 mandalina
akşam 3 kaşık pesto soslu makarna 4 kaşık zeytinyağlı fasülye şalgam suyu
1 küçük dilim revani
günaydınlar canlarımhemencik bi geçmiş yapam ben
canım ben ip aldım el emegigöz nuru deyip başladım örmeye işşallahta sevgililer gününe biter eşim öyle özel günleri sevmiyo şimdi desem sevgililer günü geliyo diyecegi laf şu sen benim eşimsin sevgilimmisin deronun içinde sormuyorum bana gelincede bir çanta beyenmiştim onu gösterdim artık alırsa şansıma
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruma işşallah tez zaman atlatır hastalıgını korkma biliyosun havalar kötü keşke onlar hasta olmasad biz olsak degilmi insanın evladı hasta olunca çok üzülüyo tabe benim yok bebegim ama yegenlerim hasta olsa aglarım hep okadar küçüklerki savunmasız rabbim acısını göstermesin işşallah kardeşim tez zamanda şifasına kavusurda gen sevindiiri seni merak etme
kızlar bu arada öglen domates çorbası yedim bir kepçe bir dilik kepek ekmegi 5 yemek kasıgı nohut yedim okadarakşamada domates çorbası yicem birde çok sevdigim balık var tabe havuç turp salatası yapıcem bol limonlu sonra gelme keyfime ekmek yok ama ben 6 tane yiyebilirim istavritten buglasamda bol yesem olmazmı acaba:44::44: akşamada sodamı içerim yatarkende sirkeli suyumu tamam bu iş şimdiden söylüyüm eşim perşembe günü allahtan bişey olmazsa istanbul dışına gidicek iş için benide anneme bırakıcak olurda gidersem bilinki ondangirmiyorumdur salıya anca gelirim dedi orda neti olan var tabi izin isterim yazarımda ama izin veriilirse onun için beni mazur görün bu hafta şimdiden üzümeye başladım eşimiden ayrı kalıcagıma işşallah erkenden evimize eglirde gene mutlu mesut yaşarız ama fırsat bulursamda girmeye çalışıcam canlarım
canım satış yasak sitede ama tabi yine de ben merak ettim.İzmirden varsa satmak isteyen özelden yönlendirebilir misin canım
aaa kızıl önemli bir değişimdir tatlım.Sonra başka renge kolay kolay dönemezsin.Yalnız çokkk severimm kızılı güle güle kullan
hoşgeldin evine canım
afiyet olsun canım çok güzel bir menü
ohh yavruuumm 2.5 saat spor mu maşallah maşallah sanasen bu hafta da ortalığı yıkıp geçiceksin :124:
canım geçmiş olsun.stresten de oluyor böyle şeyler biliyorsun değil mi,bir de karaciğer yağlanmasına ve kilo almamıza sebep oluyor.Yapma canım,çok sıkma yıpratma kendini.İçini ferah tut.Ayrıca sigara da içme.Sigara da bebeğe engel olabiliyor biliyorsun
canım karatayı bıraktın mı yine :26: afiyet olsun
ayyy vala o kadannn kararsızım kiii parfüm filan alsam dedim,avonun güzel kampanyaları var şimdi ama parfümü çok var..başka daha enteresan bir şey alsam ama ne alsam diye düşünüyorum :44:
Amin ciğerim,hayırlısı ise inşallah.
Harika bir rakam canım,tekrar tebrik ederim.
Canım benim imtihan işte,ne olur sabır dile kendini üzme nolur canım.
Allah razı olsun ciğerim,Allah hayırlısını versin inşallah.
Gerçekten çok garip br duyguydu canım,güzeldi.
Teşekkür ederim canım benim
Canımmmm ayşennnnn geçmişş olsunn tatlımmm amaa doktooorr doğum kontrol hapı kullanırkenn sigara içmenin riskli olduğunuuuu söylediii miiiiiii doğumm kontroll haplaarıııı over kistlerindee çözümü sağlarrr canımm dikkat et kendinee üzülmee çokk geçmiş olsunnn doğum kontrol haplarııı hallederr onlarıı sen sıkma canını ama sigara içme tatlım kullanırken çünkü bazı sakıncaları varr
günaydın canıım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?