saol bitanem, ins cabucak gecer gecen seneki gibi olmaz..ozaman bir ayi geckin surede anca atlatmistim
saol aysenim..spordan islak islak ciktim usuttum galiba :18::18:
kucuk bir isiriktan birsey olmaz canim...ben bir annem katmer yaptigi zaman aslen cok kacirmistim onun disinda cok buyuk kacamaklarim olmadi diye biliyorum..varsa hatirlatin kizlar..ha birde yaz tatilinde iki defa mc donalds gitmis menu yemistim
canim tebrik ederim bak bir kilo gitmis biledarisi oburlerine insallah...herzaman olmasada zamanla duzenli sekilde tartinin oynadigini goreceksin..onmli olan yediklerine dikkat etmen, su ve siporr
sirke konusuna gelince bende pek tavsiye etmiyorum, zehirledigini duymamistim ama bende birkac yil once elma sirkesini iciyordum...ama birkac gun sonra fark ettimki vucuda aliskanlik yapiyor ve bir faydasi yok..migdenin eksidigiyle kalisiyorsun,,hemde tadi igrenc bende birakmistim
Bitanem akşam yemeğim çok az olmuş,zorlamıyor mu canım benim?Menü bildirimmm:
sabah: 2 haşlanmış yumurta
4 adet kuru kayısı
bir avuç içi beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz içi
Ara: 1 bardak form çay
öğle: bir küçük kase patares salatası
ara: 1 bardak form çayyy
akşam: 1 elma
1 portakall
zencefilli tarçınlı çayy
form çayyy
Yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18:Alllhhhhımmm lütfennnnnn:18::18::18::18:
ipekyol sana inanmıyorum yaaa bende istiklal mahallesinde oturuyodum.pazar pazarının sonundaki turkuaz dimi.:)))))ay gülesim geldi akraba çıkcaz yakında. daha 1 2 ay oldu kaloriferli diye bu eve taşındık.bende o yolda belediyeye giderken bim var ya onun üstünde oturuyodum. 2010 da gittik dedin dimi mısıra, biz burdaymışız o zaman ,2009da geldik çünkü. siz ne sebeblen gittiniz osmaniyeli misinz peki
ahh canım ne mümkün dinlenmek..sağolasıngüzel bir dinlen bebemsonraa aramıza geri dön oldumu
yok tatlım benimki yorgunluk değil.grip oldum daAllah kolayliklar versin canim ,yorgunluk zor oluyor insanin oturdugu yerden kalkasi gelmiyor
maalesef oldum bile canımsapircim gripmi oluyorsun cnm..dikkat et kendine...
Hadi hayırlısı canım.Güzel bir karar olmuş buarkadaşlar ben bir karar aldım,yarın kızım ALLAHIN izniyle 8 aylık oluyor,bu zamana kadar sütümd azalma oldugu için çok sıkmadım,hiç spor yapmadım ve ciddi kaçamkalarım oldu..azar azar da olsa kilo verdim ama artık daha ciddi olucam,en büyük yanlışlarımdan vazgeçicem yaniii SUU içmiyorum,ekmekten vzgeçemiyorum ve hareketsizim...kızıma doğumgününe güzel bir organizasyon düşünüyorum inşaallah,,o zamna kadar bariz zayıflamam gerek..onun yas günü fotolarında tarihe şişman olarak kazınmak istemiyorum...kızımla hiç boydan fotom yook sadece yarım fotolarımız var...o yüzden biraz hızlanmam lazım...yarından itibaren sıfır kaçamakla yoluma dvm edicem inşaallah
sağol canım aminn alıyorum canımsaphıra cım çok geçmiş olsun allah şifa versin canım. bol bol sıvı alsan çok ii olurrr.
kızımdan geçti canım..Geçen gün kar yağdı ya burda,işte o gün çıktık kar topu oynadık,kardan adam yaptık,kızım ilk kez kar gördü,çok eğlendi..ama gel gör ki kaptık sanırım şifayı.Hemen ertesi günü öksürmeye başladı.Sonra da hastalığın devamı geldi bana da bulaştı tabi.Ben ondan daha ağır geçiriyorum..sağol ttalışımhasta mı oluyorsun canım..geçmiş olsun yoksa ayran çorbasından mı...
bu arada saphıracım face hesabımı açamadım da burdan sorayım benim katalok ne zaman gelir tele de mesaj felan gelmedi?
birde diğer üyeliğimdede aynı teli vermiştim bi sorun çıkarırmıydı bu :26:
Bitanem akşam yemeğim çok az olmuş,zorlamıyor mu canım benim?
Kıyamam sana,iyi sonuç alacağına eminim canım benimCanımmmm nevvv hemdeee çokkk zorluyorrrr amaaa kaçç gündürr sporr yapıyorum yarın tartıya çıktığımdaa azalma olmazsaa çokk amaa çokk üzüleceğimmm zatenn 3 haftadır sabit kilo gidiyorummm allahımma dualarr ettimmm hepp ne olurr bu haftaa bir azalma olsun diyee inşş yarın kabull olurr o kadar taktımm ki bu hafta bunaa bu gece saatindee kalktımm temizliğee başladımmmm moralim düzelsin diyeeArtıkkk başarmak bir sonuç almak istiyorumm
Canım benim ya,hastalık direnci düşürünce ne zor oluyordur,bir de minikler anlamıyor tabi afacanlar,Allah yardımcın olsun,şifa versin canım benimKızlarrrrr çokkkk fena oldum ben yaaa bir de hiç dinlenemedimmmBenim minnoşun istekleri hiç bitmiyor.Hiç bir şey bulamasa gidip saklanıyor,anneeee bul benii diye bağırıyor,saklanbaç oynuyoruz.Çok ufak daha tabi anlamıyor ki hastalıktan
bir de tvbu cular geldi,3 saat uğraştılar,bir de işin sonucunda olmadı kurulum bir türlü,sinir oldum,adamlarda sinir oldu.Biraz yatabilseydim iyi olurdu ama maalesef.emek bile yapçak halim yok.Bu akşam kahvaltı yesinler.Ben de yine ayran çorbama devam ederim.bir de sıcak çay içerim,iyi gelir.
yarın güzel sonuçlar yazacağımı umuyorum sizlere.bu sabah tartıldım,mutlu oldum,inşallah yarına daha da güzel olur.hepinizi çok öpüyorum ve çıkıyorum.zaten kız da tepemde yazdırtmıyor
Canın sağolsun canım,ben de bu hafta aynıyımKızlar ben bugün sürpriz bir şekilde regl oldum.Bu hafta karnımın şişmesi zaten dikkatimi çekmişti ama 1 haftaerken oldum.Normalde hep öncesinde sancı çekerim ama bu defa olduktan sonra başladı.Şimdi hafifledi azcık.Büyük ihtimalle yarında devam eder.Tabi bu anlattıklarımın sonucu olarakta kilomda değişiklik olmadı
Kıyamam sana,iyi sonuç alacağına eminim canım benim
Canım benim ya,hastalık direnci düşürünce ne zor oluyordur,bir de minikler anlamıyor tabi afacanlar,Allah yardımcın olsun,şifa versin canım benim
Canın sağolsun canım,ben de bu hafta aynıyım
***7. TAKIM 243 . ETAP***
kırmızıgül06(66.2/)
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/)
SAPHIRA (86.8)
saferan (120/)
Shopaholic (81.5/)
Saliss(101.5/)
İpekyol51(74.8/74.8/0/%0)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Canlarım yeni arkadaşlar bu hafta listeye dahil oluyor mu bilemedim,oluyorlarsa eklersiniz olur mu.***7. TAKIM 243 . ETAP***
kırmızıgül06(66.2/)
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/)
SAPHIRA (86.8)
saferan (120/)
Shopaholic (81.5/)
Saliss(101.5/)
İpekyol51(74.8/74.8/0/%0)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesinde,ilk 11'de takımımızdan 4 kişi varrrrrr,maşallah1 . kirmizigül06 ( 40,80 / 38,13% ) @ 05.11.10 # 107,00 # 66,20
2 . nev81 ( 29,40 / 29,25% ) @ 18.02.11 # 100,50 # 71,10
3 . AzRASILAM ( 29,60 / 25,17% ) @ 13.03.09 # 117,60 # 88,00
4 . banusultan ( 19,00 / 23,75% ) @ 03.12.10 # 80,00 # 61,00
5 . pinkcat87 ( 15,00 / 18,75% ) @ 23.07.10 # 80,00 # 65,00
6 . herdemk ( 13,50 / 16,88% ) @ 02.12.11 # 80,00 # 66,50
7 . SAPHIRA ( 17,20 / 16,54% ) @ 26.08.11 # 104,00 # 86,80
8 . mattika ( 10,70 / 15,97% ) @ 27.05.11 # 67,00 # 56,30
9 . Mütedeyyin ( 13,50 / 15,77% ) @ 11.03.11 # 85,60 # 72,10
10 . fiyona_07 ( 10,40 / 15,07% ) @ 26.08.11 # 69,00 # 58,60
11 . saferan ( 18,50 / 13,36% ) @ 29.10.10 # 138,50 # 120,00
bir kilo gitti gitmesine ama okadar yememe ragmen normalmi bu kilo anlamış degilim vucudum toparlandıgını hissdiyorum vallahı arkamın katı azaldıdasaol bitanem, ins cabucak gecer gecen seneki gibi olmaz..ozaman bir ayi geckin surede anca atlatmistim
saol aysenim..spordan islak islak ciktim usuttum galiba :18::18:
kucuk bir isiriktan birsey olmaz canim...ben bir annem katmer yaptigi zaman aslen cok kacirmistim onun disinda cok buyuk kacamaklarim olmadi diye biliyorum..varsa hatirlatin kizlar..ha birde yaz tatilinde iki defa mc donalds gitmis menu yemistim
canim tebrik ederim bak bir kilo gitmis biledarisi oburlerine insallah...herzaman olmasada zamanla duzenli sekilde tartinin oynadigini goreceksin..onmli olan yediklerine dikkat etmen, su ve siporr
sirke konusuna gelince bende pek tavsiye etmiyorum, zehirledigini duymamistim ama bende birkac yil once elma sirkesini iciyordum...ama birkac gun sonra fark ettimki vucuda aliskanlik yapiyor ve bir faydasi yok..migdenin eksidigiyle kalisiyorsun,,hemde tadi igrenc bende birakmistim
canımı çok şükür iptal oldu gidicegi yer ne kadar sevinçliyim bilemezsin kar yüzünden olmadı malesefSüper süper çok sevdim bu sözü
Canım ya bende başladığımda bebişim 7 aylıktı.Yalnız fikrimi söylemek istiyorum.Canım yapacağın en güzel şey bol bol su içmek ve spor yapmaktır.Sütüne yinede dikkat et bence çünkü diş zamanı vs vs benim bebişim sadece sütle besleniyordu.Beslenmene bir müddet daha dikkat et bence.Her türlü besinden almaya çalış diyetine dikkat ederek tabi.Allah yardımcın olsun
bende bendeeee
Amin canım.Banada hep zor gelir eşimden ayrı kalmak.Evin siz yokken temiz kalıyorsa ne güzel.Burda mümkün değil.2 sonra ev toz içinde kalıyor.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ayy canım yaa çok zor olmuştur senin için insanın sinirleri yıpranıyor planlanmadık bişey olunca.
üzümcüm sen nerde oturuyorsun osmaniyede.Biz istiklal mahallesinde oturuyorduk.Turkuazın hemen çaprazındaydık.Sabahları hep erken kalkıp yürümek istemiştim ama hamileliğim çok sıkıntılı geçtiğinden yürümek yasaktı.Sabahları çok güzel oluyor aslında yürümeye başlayabilirsin.Benim yerimede yürü
allah seni ne yapmasın kız ne güldüm yazdıgına heananm kizlarr cennete dustummmmm....
italyadan adamlar gelmisti onlara sifre yapmistim...
simdi benim oldugum yerin yanindaki toplanti odasinda devam edecekler..
ama o ne tam italyanlar haa...offff anamm oofff. bu hastaliga ragmen bi direlme geldi..
burda bir kadinlar konusuyorduk ikimizde okuzun trene baktigi gibi bakinca gulduler...
gidem soram birsey icerlermi..normalda sormayiz ama bu sirketten derim..azcik goz temasi kurarim
off off italyanlar neler doguriii
Cok yakisiklilar yaww..o boy o poss..offf
oh oh gez dur sen bende burda tek oturuyum burda dışarda kar var la la laSlmmmm canlarrrrrrr.....
Bugünn yüzdüğümm arkadaşımaa oturmaya gittik anamlaaonun annesi benim annem bol muhabbet bol sohbet tanışıp kaynaştılarr Vee sözdee çıkışta yüzecez biz havuza gidippp ama arkadaşım acıklı gözlerle bana baktıı salişiimmm benim kolum kalkmıyor kol kaslarımı ameliyatla aldırırıp öyle yüzelim benim hiç halim yok dedi Koptuk gülmektenn zaten benimdee her kasım ayrı ağrıyorrr yorulduk kanımcaa biz abartmıştık birazzz 1.5 saat yüzmee felannnn o sebeptenn oturdukk oturdukkk yürüyerek eve geldikkk bendee hemenn sizlerinnn yanınaa tabiii
ahh canım ne mümkün dinlenmek..sağolasın
yok tatlım benimki yorgunluk değil.grip oldum da
maalesef oldum bile canım
Hadi hayırlısı canım.Güzel bir karar olmuş bu
sağol canım aminn alıyorum canım
kızımdan geçti canım..Geçen gün kar yağdı ya burda,işte o gün çıktık kar topu oynadık,kardan adam yaptık,kızım ilk kez kar gördü,çok eğlendi..ama gel gör ki kaptık sanırım şifayı.Hemen ertesi günü öksürmeye başladı.Sonra da hastalığın devamı geldi bana da bulaştı tabi.Ben ondan daha ağır geçiriyorum..sağol ttalışım
canım ben dün akşamdan beri baya kötüyüm ilgilenemedim,kusura bakma.Bugünde tvbu dan geldiler kurulum için 3 saat durdular,bir işi beceremeyip gittiler,onlarla uğraştım bir de,dinlenemedim yineyalnız aktivasyonun gerçekleşti canım.Ben şirkete bildiririm.Telefonun da sorun yaratacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?