Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ananm kizlarr cennete dustummmmm....
italyadan adamlar gelmisti onlara sifre yapmistim...
simdi benim oldugum yerin yanindaki toplanti odasinda devam edecekler..
ama o ne tam italyanlar haa...offff anamm oofff. bu hastaliga ragmen bi direlme geldi..
burda bir kadinlar konusuyorduk ikimizde okuzun trene baktigi gibi bakinca gulduler...
gidem soram birsey icerlermi..normalda sormayiz ama bu sirketten derim..azcik goz temasi kurarim
off off italyanlar neler doguriii
Cok yakisiklilar yaww..o boy o poss..offf

ipekyol sana inanmıyorum yaaa bende istiklal mahallesinde oturuyodum.pazar pazarının sonundaki turkuaz dimi.:)))))ay gülesim geldi akraba çıkcaz yakında. daha 1 2 ay oldu kaloriferli diye bu eve taşındık.bende o yolda belediyeye giderken bim var ya onun üstünde oturuyodum. 2010 da gittik dedin dimi mısıra, biz burdaymışız o zaman ,2009da geldik çünkü. siz ne sebeblen gittiniz osmaniyeli misinz peki

Kıyamam tatlımmm bendee çokk gripp oluyorumm hatta kesmiyor zatürre bile geçirmişliğim varr domuz gribinin akabindeŞimdi hasta olduğum zaman zencefilli bal yiyorum resmenn şifalıı birşeyyy

Slmmmm canlarrrrrrr.....

Bugünn yüzdüğümm arkadaşımaa oturmaya gittik anamlaa onun annesi benim annem bol muhabbet bol sohbet tanışıp kaynaştılarrVee sözdee çıkışta yüzecez biz havuza gidippp ama arkadaşım acıklı gözlerle bana baktıı salişiimmm benim kolum kalkmıyor kol kaslarımı ameliyatla aldırırıp öyle yüzelim benim hiç halim yok dediKoptuk gülmektenn zaten benimdee her kasım ayrı ağrıyorrr yorulduk kanımcaa biz abartmıştık birazzz 1.5 saat yüzmee felannnn o sebeptenn oturdukk oturdukkk yürüyerek eve geldikkk bendee hemenn sizlerinnn yanınaa tabiii

Menü bildirimmm:

sabah: 2 haşlanmış yumurta
4 adet kuru kayısı
bir avuç içi beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz içi

Ara: 1 bardak form çay

öğle: bir küçük kase patares salatası

ara: 1 bardak form çayyy

akşam: 1 elma
1 portakall
zencefilli tarçınlı çayy
form çayyy

Yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18:Alllhhhhımmm lütfennnnnn:18::18::18::18:

Bitanem akşam yemeğim çok az olmuş,zorlamıyor mu canım benim?

Yok canım ya Diyarbakırlıyım ben.İş dolayısıyla osmaniyedeydik yine iş dolayısıyla mısırdayız.Osmaniyenin yazı dışında çok severdim.Yazında oturduğumuz ev püfür püfür eserdi çok sıkıntı olmazdı anlayacağın.Ama evimiz kaloriferli değildi.Çok güzeldi yeri ya bak hatırlattın bana evimizi.Hala sanki Tr ye dönersem o evde oturacakmışım gibi gelir.Çünkü gelin olup o eve gelmiştim.
Bu yazda osmaniyeye geldik arkadaşları ziyaret ettik 1 gece kaldık.Çok değişmiş biz gideli.Bayağı mağazalar falan açılmış.İyiden iyiye şehir havası oluşmuş orda.
Bu arada İşe gidip gelirken hergün bimin önünden geçerdim hey gidi günler

güzel bir dinlen bebem sonraa aramıza geri dön oldumu
ahh canım ne mümkün dinlenmek..sağolasın
Allah kolayliklar versin canim ,yorgunluk zor oluyor insanin oturdugu yerden kalkasi gelmiyor
yok tatlım benimki yorgunluk değil.grip oldum da
sapircim gripmi oluyorsun cnm..dikkat et kendine...
maalesef oldum bile canım
Hadi hayırlısı canım.Güzel bir karar olmuş bu
saphıra cım çok geçmiş olsun allah şifa versin canım. bol bol sıvı alsan çok ii olurrr.
sağol canım aminn alıyorum canım
hasta mı oluyorsun canım..geçmiş olsun yoksa ayran çorbasından mı...
kızımdan geçti canım..Geçen gün kar yağdı ya burda,işte o gün çıktık kar topu oynadık,kardan adam yaptık,kızım ilk kez kar gördü,çok eğlendi..ama gel gör ki kaptık sanırım şifayı.Hemen ertesi günü öksürmeye başladı.Sonra da hastalığın devamı geldi bana da bulaştı tabi.Ben ondan daha ağır geçiriyorum..sağol ttalışım
bu arada saphıracım face hesabımı açamadım da burdan sorayım benim katalok ne zaman gelir tele de mesaj felan gelmedi?
birde diğer üyeliğimdede aynı teli vermiştim bi sorun çıkarırmıydı bu :26:

canım ben dün akşamdan beri baya kötüyüm ilgilenemedim,kusura bakma.Bugünde tvbu dan geldiler kurulum için 3 saat durdular,bir işi beceremeyip gittiler,onlarla uğraştım bir de,dinlenemedim yine yalnız aktivasyonun gerçekleşti canım.Ben şirkete bildiririm.Telefonun da sorun yaratacağını sanmıyorum

Bitanem akşam yemeğim çok az olmuş,zorlamıyor mu canım benim?

Canımmmm nevvv hemdeee çokkk zorluyorrrr amaaa kaçç gündürr sporr yapıyorum yarın tartıya çıktığımdaa azalma olmazsaa çokk amaa çokk üzüleceğimmm zatenn 3 haftadır sabit kilo gidiyorummm allahımma dualarr ettimmm hepp ne olurr bu haftaa bir azalma olsun diyee inşş yarın kabull olurr o kadar taktımm ki bu hafta bunaa bu gece saatindee kalktımm temizliğee başladımmmm moralim düzelsin diyee Artıkkk başarmak bir sonuç almak istiyorumm

Kızlarrrrr çokkkk fena oldum ben yaaa bir de hiç dinlenemedimmm Benim minnoşun istekleri hiç bitmiyor.Hiç bir şey bulamasa gidip saklanıyor,anneeee bul benii diye bağırıyor,saklanbaç oynuyoruz.Çok ufak daha tabi anlamıyor ki hastalıktan
bir de tvbu cular geldi,3 saat uğraştılar,bir de işin sonucunda olmadı kurulum bir türlü,sinir oldum,adamlarda sinir oldu.Biraz yatabilseydim iyi olurdu ama maalesef.emek bile yapçak halim yok.Bu akşam kahvaltı yesinler.Ben de yine ayran çorbama devam ederim.bir de sıcak çay içerim,iyi gelir.
yarın güzel sonuçlar yazacağımı umuyorum sizlere.bu sabah tartıldım,mutlu oldum,inşallah yarına daha da güzel olur.hepinizi çok öpüyorum ve çıkıyorum.zaten kız da tepemde yazdırtmıyor

Kızlar ben bugün sürpriz bir şekilde regl oldum.Bu hafta karnımın şişmesi zaten dikkatimi çekmişti ama 1 haftaerken oldum.Normalde hep öncesinde sancı çekerim ama bu defa olduktan sonra başladı.Şimdi hafifledi azcık.Büyük ihtimalle yarında devam eder.Tabi bu anlattıklarımın sonucu olarakta kilomda değişiklik olmadı

Kıyamam sana,iyi sonuç alacağına eminim canım benim

Canım benim ya,hastalık direnci düşürünce ne zor oluyordur,bir de minikler anlamıyor tabi afacanlar,Allah yardımcın olsun,şifa versin canım benim

Canın sağolsun canım,ben de bu hafta aynıyım

2012-02-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Süt 0.2 LİTRE 136
[2] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[3] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1 10 GRAM 58
[4] Portakal 3 ADET 150
[5] Muz 0.5 ADET 50
[6] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[7] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
Toplam : 1044 kal.

İnşallahhhh nevimmm yaaa o kadarr çokk istiyorumm kii hepimizinn hayırlısıylaa kilolarını vermesini

***7. TAKIM 243 . ETAP***

kırmızıgül06(66.2/)
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/)
SAPHIRA (86.8)
saferan (120/)
Shopaholic (81.5/)
Saliss(101.5/)
İpekyol51(74.8/74.8/0/%0)

7. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:

kırmızıgül06(66.2/)
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/)
SAPHIRA (86.8)
saferan (120/)
Shopaholic (81.5/)
Saliss(101.5/)

7. TAKIM ORTALAMASI:

OYYY OYY OYYY şimdiiii errr meydanınaa çıkmaa zamanıııı sanırımmm:18::18::18::18:

kırmızıgül06(66.2/)
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/)
SAPHIRA (86.8)
saferan (120/)
Shopaholic (81.5/)
Saliss(101.5/)

7. TAKIM ORTALAMASI:
Canlarım yeni arkadaşlar bu hafta listeye dahil oluyor mu bilemedim,oluyorlarsa eklersiniz olur mu.

Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesinde,ilk 11'de takımımızdan 4 kişi varrrrrr,maşallah

bir kilo gitti gitmesine ama okadar yememe ragmen normalmi bu kilo anlamış degilim vucudum toparlandıgını hissdiyorum vallahı arkamın katı azaldıdaeşim bile dedi sen kilo vermesende vucudun toparlanıyo dedi gel bakalım ddei sarıldı ban dedi vermişsinarkaların gitmiş dedi popon küçülmüş dedi sonrasıda vs işte anlıcagınız eşim verdi notunu 7 kilo verdin kolaymı dedi bir hafta durabilir dedi bir kilo iyi dedi hafta 1 versen ayda 4 kilo dedi hemde saglıkılı dedi
canımı çok şükür iptal oldu gidicegi yer ne kadar sevinçliyim bilemezsin kar yüzünden olmadı malesef işşallah havalar ısınsın karlar kalksın gidicekmiş en azından içim rahat eder allah korusun kaza maza olurda mazallah:18::18:şimdide sevincimden çayı demledim verdim önüne kekleri kremalı bisküvitleri ama nefsim çok şekti bir dilim yedim kremalıdanda bir tane attım malum adetim yakınbahanemde hazır he ay çok güldüm yazdıgıma iyimi
allah seni ne yapmasın kız ne güldüm yazdıgına hekız fransızlarda çok şeker oluyo bebem aman eşim duymasın biskolatadaki fransız varya pek dadlu reklamı seyrederken bizim gelinle konuşuyoduk o reklam çıkınca demişim benimki çıktı eşimde bana bakınca göz göze geldik dedim canım ben bunu içimdenmi dışımdanmı dedim diyince dışından dedi hayatım senin eline su dökömezler desemde yemedi kanımca
oh oh gez dur sen bende burda tek oturuyum burda dışarda kar var la la la

canım dinlenmek ne mümkün diyosun ama hastalık bu bacım be yapıcaksın afacanlarda olmasa hayat çekilmezki degilmiişşallah herşey yolunda giderde iyileşirsin kendini sıcak tut bebem

menümde bu aksam
1- 5 yemek kaşıgı çorba saydım
2- küçük bir kaşık yogurtlu makarna
3-brokoli haslaması
4-karalahana yemegi 5 kaşık
5- bir fincan çay
6 bir dilip kek ve kremalı bisküvi şekerim düştüde
7-birazdanda sodamı içicem yarın büyük güne hazırım :18::18:
sabah görüşmek üzere canlarım rabbime emanet olun işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…