Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

SAFERAN cım güzel günlerde kullan esylarını..hepsi çok kullanışlı ve uyumlu olmuş,yenilemişsin sanırım hepsini:)otum odası halımı senin salondaki gibi ipke shagy alasım var kullanışlı mı cnm?

evet cAnım salon çocuk odası yeniledim yatak odam yeniydi zaten.....ben memnunum salonda serili gerçi ama oturma odası için çok kullanışlı olur ani misafirlerde toz belli etmiyor süpürünce yepyeni gözüküyor...çocuklu ev içinde en önemlisi de bu bence...

menüü..

sabah....

2 yumurta kk
peynir 1kk
zeytin 6 adet
domates
kuru kaysı elma
fındıık
yeşilçay

ooo iyi o zaman cnm,nisanda kaloriferler sönünce badana yaptırıp evde ufak tefek değişiklikler yapıcam ben de,,,kızımın odasına ve oturma odama ipke shagy alayım o zaman inşaallah..

selam fısıklar
bir halsizlik,bir moralsizlik var üstümde,sebebi belli olmayan
evde işler birikti,akşama yemek yok,çamaşır,ütü bir sürü iş var benin hiç kalkasım yok.Bir de şu tvbu zımbırtısından gelecekler kurulum yapacaklar.geçen gün geldiklerinde 3 saat kalıp işi beceremeyip gitmişlerdi bugün tekrar geliyorlar o yüzden

kahvaltı:

2.5 yumurta+1 avuç içi peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ ile peynirli omlet
7 ad. zeytin
½ dilim kepek ekmeği
2-3 lokma bal kaymaklı ekmek (kaymak karatayda yasak değil)
3 çay

a aa şimdi buraya yazınca farkettim.ne mindivanımı yemişim,ne omega 3 ümü almışım ne de su içmişim ayol aaaa bu ne yaa toplanmam lazım ama çok feci uyuyasım var sadeceeee :84:

şöyle bi dışarı çık canım havan değişsin tv ciler gidince yemeğide dışarda yiyiverirsiniz eşinle....bi sebebi vardır sıkıntının iyi düşün bulunca çözmeye çalış...

a aa şimdi buraya yazınca farkettim.ne mindivanımı yemişim,ne omega 3 ümü almışım ne de su içmişim ayol aaaa bu ne yaa toplanmam lazım ama çok feci uyuyasım var sadeceeee :84:

accık uyu canım sende canından kıymetlimi yaa...

BENİM GİBİ KAFAYİ YİEN BİR KİŞİ DAHAHOŞ GELDİN BEBEM ARAMIZAAMAN BİR GÜNDE İÇMESEN NE OLUCEK BOŞVER SEN MAŞŞALLAH GÜZEL VERİYSOUN SANA GÜVENİYOM BEN
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK GÜZEL TAKIMLARIN BEN ŞEY İSTİYORUM KILIFLARI ÇIKSIN YIKANINCA GERİ TAKIYIM İSTİYORUM YA BIKTIM ELLE VE YIKAMAYLA KOLTUKLARI YIKAMAYI YA EN AZINDAN ATARIM MAKİNAYA YIKANIR MİS GİBİ GERİ TAKARIM BİRYERDE BULDUM ASLINDA AMA ÇOK SADE BEN HEM SPOR HEM KLASIİK İSTİYORUM NASIL OLUCAKSANASİP BAKALIM ALIRIZDA NERDEN NE ZAMAN ALLAH BİLİR
bilmiyorum ki yaa akşamlrı kaçamaklar olmasa....

CANIM BENDE DÜN 2 DİLİM SÜTLÜ İRMİK TATLISI YEDİM HEM HAFİF OLMUŞTU HEMDE ALLAH VAR TADI GÜZEL
kahvaltıma gelincede bugün dünden kalan patlıcan közlemesi vardı yogurtlu onu yedim yanınada parlıcan bıber dolması vardı küçücük onu yedim çöpe gitmesin diye akşama eşim yemez erken yedimki sporla gitsin ama sporda yapamıcam daha namazı kılmadım tespihim var 5000 tane çekmem lazım bugün aranızda olmazsam şaşmayınakşam girersen menüyü yazarım artık bebelr beni ösklesyin anacım

BU ARADA SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU HUZURLU OLSUN İİİŞŞALLAH ROMANTİK BİR GÜN GEÇİRMENİZ DİLEGİYLE

çocukla çıkamam canım yağmur yağıyor,bir de daha yeni atlatıyor hastalığı,hatta ilaçları bile bimedi daha
uyku maalesef canım,kızım yalnız bırakabileceğim bir çocuk değil

BENİM GİBİ KAFAYİ YİEN BİR KİŞİ DAHAHOŞ GELDİN BEBEM ARAMIZAAMAN BİR GÜNDE İÇMESEN NE OLUCEK BOŞVER SEN MAŞŞALLAH GÜZEL VERİYSOUN SANA GÜVENİYOM BEN

sağol datlım

cnm evde işlerin birikmesi de ruhunu daraltmıştı..ben de öle oluyorum...keşke ev işi hiç olmasa...bi bu kadar daha kilo alırdım ben o zaman:)
prensesi al biraz markete felan gidip gel açılırsın cnm..sonra işlerine daha çok konsantre olursun

yok shopam çıkmayayım,kızı da kendimi de üşütmeyeyim bir de
kalkayım biraz biraz işleneyim..her gün yaptığım halde nasıl bu kadar iş birikiyor kafayı yicem :111:

yok shopam çıkmayayım,kızı da kendimi de üşütmeyeyim bir de
kalkayım biraz biraz işleneyim..her gün yaptığım halde nasıl bu kadar iş birikiyor kafayı yicem :111:

haklısın canım..yeni yeni atlatıyorsunuz gribi...ben de ben dee kafayı yicemmmher her gün sil süpür ..aynı gene aynı..

Kocaman bir bardak ayran ve 5 kepekli galete yedim akşamada yayla çorbası 2 yemek kasıgı taze kurutulmuş fasülye yemegi ve biber köslemesi yogurtlu ve soda yanındada meyva yiyebilirim gecede greyfurt suyumu içicemallah kimseyi açlıkta imtaan etmesin işşallah tartımda bozuldu nerde acaba tartılsamhey kızlar nerdesiniz yanlız kaldım burda

Geömiş olsun canım inş bir an önce toparlanırsın
Güldürdün beni yaa.Çok ironik yazmışsın ama haklısın gerçekten şişmanken sanki daha dirençli oluyor insan
Canım öncelikle gününüz mübarek olsun İnş güzel bir gün geçirirsin.Seni tebrik ediyorum nev gerçekten ne ekersen b u dönemde evlilikte onu biçiyorsun
Bana gelince:öyle çok özel bir sebebi yok.Ben bu zamana kadar hep çalıştım ve hep bir meşgalem oldu,yoğun geçti hayatım.bu yıl evdeyim ve çok zorlanıyorum,sıkılıyorum hatta bazen patlıyorum.Burda öyle çıkıp gezebileceğim bir yerde yok.Arkadaşlarımla nadiren görüşebiliyorum.Eşimde sağolsun bu konuda biraz pasif davranıyor.Akşamları onunla da çok konuşamıyoruz geç geliyor vs vs.Haliyle bunlar birleşince ruh halim pekte iyi olmuyor

Kesinlikle haklısın canım.Moda oluyor bazı dönemler ama kullanışı çok zor bazı renklerin.Benimde Tr deki salon takımım krem rengiydi.Vurup kırdığı dönemler burda geçecek gibi,Tr de olsaydık kesin 10 defa yıkamam gerekirdi.Ama oturma gurubum çok kullanışlıydı.Şimdi kız kardeşim ve ablam mobilya bakıyorlar yazın düğünleri var.Kardeşim o kadar uç şeyler bakıyor ki asla kullanamaz.Çocuğuda düşünüp almak lazım

Aminnnnnn canımmmm Rabbim derttt verippp derman aratmasınn şu an bu sözün anlamını daha iyi anlıyorumm

Barışmanızaaa çokkkkkkkkk sevindimmm canımmmmm nevvvvvvvvİnşallah bir daha kavga etmezsinizz böylee sevgii dolu bir günde sizin için bunu temenni ediyorum

Evett gerçektenn zor bir bölüm nev öğretmenim dün kimsee gülmüyordu benimdee modumm düşük çalıştımm Benn insanlarınn hasta bilee olsa gülemelerii taraftarıyımmm gülmekk pozitiff enerjidirr oysaa benimkiler dün akşama kadarr sadecee sonlarınıı düşündülerr benn bu bölümde hayatın ne kadarr kısa olduğunu anladımm amaa bugünnn bunaa birr sonnn verdimm tabikiiiHastalarımıı kırdım geçirdimmmAzcık deli olduğumu düşündülersee bilee bugünn onlardaaa bendeee güldükkk ve dahaa iyii birr gün geçirdikkkAllahımmm inşallah hepsinee şifalarrrr verirrrr

salisssssssssssssssssssssss sagol bebem işe yaradı ay ne utandım biliemezsinoh be dünya varmışşşş

Ohhhhhh çokkkkk sevindimmm işeee yaramasınaaaa

afiyet olsun canım.yine kusursuz bir menü.sen bu işi çok güzel kavradın salisim

ah canım benim çok geçmiş olsun tekrardan.ben de hala toparlanamadım ne kışmış be

Teşekkür ederimmm toprağımmmm benimmmm buu işiii sizinn sayenizdeee öğrendimmmmmm sizlere borçluyummmm çokk teşekkür ederimmmm

Oyyyyy,ben senin o bilgine,zekana kurban olurum.Takımızın sağlıkçısı bile var heyyyttt beeeee Var mı böyle takım arkadaş

Benn sizeee kurbannn olurummmm nee yaptımmm kii amaaa takımımızınn sağlıkçısıııııııııııııı çokkkk hoşumaaa gittiii teşekkür ederimmmm

Teşekkürrrrrr ederimmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kııızzlarrrrr bennnn geldimmmmmmmm

Bugünnnnn herrrr takımmmmm arkadaşımınnnn sevgililerrrr gününüüü kutluyorummmm sevdiceklerinizleee mutluu mesutttttt bir ömürrr geçirinn ağzınızın tadı hiç bozulmasınnnnn canllarımmmm

Benimmm sevgilimm yokkkkBugünn birass burukk geçerr o yüzdennn geneldeee ...Amaaa oluncaa acısını çıkartırımmSevgilisizz geçen yıllarınkinii dee kutlatacamm

hoşgeldin cnm...naber nasılsın....inan bana beyaz atlı prensin hiç ummadıgın anda ansızın çıkacak karşına..zira benim ve bir çoğumuzun öyle olmuştur
saliscim sana ne zamandır yazıcak oluyorum biz aynı sektördeyiz senle..ben de sağlıkçıyım cnm ama hemşire diilim..sağlık teknikeriyim:)bebekten dolayı ücretsiz izindeyim su anda eylül ya da ekim ayında çalışma hayatıma geri dönücem..ama ev hanımlıgını çok sevdim..evin tadını çıkarıyorum su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…