SAFERAN cım güzel günlerde kullan esylarını..hepsi çok kullanışlı ve uyumlu olmuş,yenilemişsin sanırım hepsini:)otum odası halımı senin salondaki gibi ipke shagy alasım var kullanışlı mı cnm?
evet cAnım salon çocuk odası yeniledim yatak odam yeniydi zaten.....ben memnunum salonda serili gerçi ama oturma odası için çok kullanışlı olur ani misafirlerde toz belli etmiyor süpürünce yepyeni gözüküyor...çocuklu ev içinde en önemlisi de bu bence...
menüü..
sabah....
2 yumurta kk
peynir 1kk
zeytin 6 adet
domates
kuru kaysı elma
fındıık
yeşilçay
şöyle bi dışarı çık canım havan değişsin tv ciler gidince yemeğide dışarda yiyiverirsiniz eşinle....bi sebebi vardır sıkıntının iyi düşün bulunca çözmeye çalış...selam fısıklar
bir halsizlik,bir moralsizlik var üstümde,sebebi belli olmayan
evde işler birikti,akşama yemek yok,çamaşır,ütü bir sürü iş var benin hiç kalkasım yok.Bir de şu tvbu zımbırtısından gelecekler kurulum yapacaklar.geçen gün geldiklerinde 3 saat kalıp işi beceremeyip gitmişlerdi bugün tekrar geliyorlar o yüzden
a aa şimdi buraya yazınca farkettim.ne mindivanımı yemişim,ne omega 3 ümü almışım ne de su içmişim ayol aaaa bu ne yaa toplanmam lazım ama çok feci uyuyasım var sadeceeee :84:
BENİM GİBİ KAFAYİ YİEN BİR KİŞİ DAHAa aa şimdi buraya yazınca farkettim.ne mindivanımı yemişim,ne omega 3 ümü almışım ne de su içmişim ayol aaaa bu ne yaa toplanmam lazım ama çok feci uyuyasım var sadeceeee :84:
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK GÜZEL TAKIMLARIN BEN ŞEY İSTİYORUM KILIFLARI ÇIKSIN YIKANINCA GERİ TAKIYIM İSTİYORUM YA BIKTIM ELLE VE YIKAMAYLA KOLTUKLARI YIKAMAYI YA EN AZINDAN ATARIM MAKİNAYA YIKANIR MİS GİBİ GERİ TAKARIM BİRYERDE BULDUM ASLINDA AMA ÇOK SADE BEN HEM SPOR HEM KLASIİK İSTİYORUM NASIL OLUCAKSAşöyle ki canıom...haşlanmış brokoliyi biraz tuzlayıp baharatlayıp borcama yayıyoruz sonra başemeş sos yapıyorruz içine biraz kaşarda katıyoruz biraz ince olucak brokolinin üzerine döküyoruz üstüne kaşar kızarana kadar 200 dercede fırınlıyoruuz...tabii ben alttan alttan brokolileri yedim sosa fazla dokunmadııımmm...
evin resimlerini koyduuum bakabilirsiin...
allah şifalar versin hepsine..sana da başarılar canıım...onların duasını alırsın inş...ççok sevecen bi hemşire olduğuna inanıyoruum...
çok güzel canım menün öğlen nohut süper olmuş...
ah canım gülüm kendine iyi bak çook geç.miş olsun ...
ooo seni çekiştiriyoruz valla.ayşenim.....
kesinlikle katılıyoruum allah yardımcın olsuun..benim resimlere baktınmı renklerim çook kullanışlı oldu halıdan da çok memnunum..yollukları mutfağıda yıkanabilenlerden aldım iyi ki almışım ..atıyorum makineye mis valla...
bilmiyorum ki yaa akşamlrı kaçamaklar olmasa....
çocukla çıkamam canım yağmur yağıyor,bir de daha yeni atlatıyor hastalığı,hatta ilaçları bile bimedi dahaşöyle bi dışarı çık canım havan değişsin tv ciler gidince yemeğide dışarda yiyiverirsiniz eşinle....bi sebebi vardır sıkıntının iyi düşün bulunca çözmeye çalış...
accık uyu canım sende canından kıymetlimi yaa...
BENİM GİBİ KAFAYİ YİEN BİR KİŞİ DAHAHOŞ GELDİN BEBEM ARAMIZA AMAN BİR GÜNDE İÇMESEN NE OLUCEK BOŞVER SEN MAŞŞALLAH GÜZEL VERİYSOUN SANA GÜVENİYOM BEN
selam fısıklar
bir halsizlik,bir moralsizlik var üstümde,sebebi belli olmayan
evde işler birikti,akşama yemek yok,çamaşır,ütü bir sürü iş var benin hiç kalkasım yok.Bir de şu tvbu zımbırtısından gelecekler kurulum yapacaklar.geçen gün geldiklerinde 3 saat kalıp işi beceremeyip gitmişlerdi bugün tekrar geliyorlar o yüzden
yok shopam çıkmayayım,kızı da kendimi de üşütmeyeyim bir de
kalkayım biraz biraz işleneyim..her gün yaptığım halde nasıl bu kadar iş birikiyor kafayı yicem :111:
Geömiş olsun canım inş bir an önce toparlanırsın
saol canim, hic sorma hemde nasil atlatiyorum..dun gece resmen oluyorum sandim
Allah dusmanimin bile basina vermesin..onca ilac aliyorum..birde bogaza iyi gelir diye keci boynuzu kaynatiyor annem
onu icip duruyorum..ayiptir soylemesi ilaclardan kabizlik basladi oluyorum..birde bu hafta yarisimiz var 2.takimla...
ben takimin rezili olucam bu hafta
Güldürdün beni yaa.Çok ironik yazmışsın ama haklısın gerçekten şişmanken sanki daha dirençli oluyor insan
ahh olmazmi salisim...dedigin gibi insan hasta olunca sagliginin kiymetini anliyor..bir nefes almanin bile nasil guc olabilecegine..Allaha bin sukurki gecici hastalik..Alla sifali hastalik versin...
saol ablacim..senin gosterdigin sevgi bile yeterli..Allah razi olsun hepinizden...
yazik annem ne yapacagini sasiriyor biran once iyilesim diye..
ama suda bir gercek..kiloluyken bundan daha direncliydim yawyilda 1 ya hastalannir ya hastalanmazdim..yas gidiyor ondanmidir..yoksa vucudumdaki kurkler eridi eksikligini hissettigimdenmi usutuyorum cok anlamadim
Canım öncelikle gününüz mübarek olsunCanlarım iyi akşamlar hepinize.Ancak girebildim,bizimki ile barıştık telefonlar susmuyorYarın için de burda bir butik restaurant var tümüyle ahşaptan otantik,orda kutluycaz günümüzü,pek sevmesem de bu özel günleri;hayatımda ilk kez biri ile sevgililer günü kutluycam Bugün gittim,sevdiceğime lila renk bir gömlek ve çok şık mor-lila asimetrik çizgili bir kıravat aldım.İnşallah beğenir Yarın 3'e kadar okuldayım,sonra da yemeğe çıkıcaz,ancak akşam gelebilirim yüksek ihtimal 7-8 gibi,hemen yazarım canlarım,duanızı eksik etmeyinnnnn
Canımsın Saferan'ımmmmmDemi ya,kim olursa olsun çekilsinler sevenlerin arasından,nasıl bir insanoğlu anlamadım gitti.İlk tartışmamızdan sonra sizlere de bahsettiğim,annesiyle benim aramda çok sağlam bir denge kurdu.En son bu davada da sabrettim,6 gün küs durdum tam.Gerçekten kıyamadım ama,işin ciddiyetine varmasını ve etrafındaki niyetlere daha sağlam tavır almasını sağlamak istedim bundan sonra.Gerçekten öyle inandı ki Onu terkettiğime,öyle perişan oldu ki inşallah bir daha tekrarlamayacağına eminim.Çocuğuna onun iyiliği için ceza veren anne gibi hissettim kendimi,6 gün Onun çok canı yandı ama benim daha çok yandı tabi belli etmedim.Dün akşam barıştık.Yarın da güzel bir sevgililer günü programladık,gelince yazarım ayrıntıları
Canım benim ya,depresif olmanın sebebini bilmiyorum ama eğer özel değilse anlatırsan hep beraber çözeriz diye düşünüyorum.Allah hep güzellikleri nasip eylesin sana canım benim
[/B]
günaydınnn şekerler....bekar arkadaşlarım ve evinin esyasını yenilemeyi düşünenle...lütfen siyah halı beyaz koltuk falan almayın..ben çokkkk zorlanıyorumdün evimi tem,izlemiştim yine bu sabah uyandım ve gene her yer her yerde..siyahlı halıların hergün süpürülmesi lazım..süpürüyorum ama gene aynı oluyor..ve koyu parke döşetmeyin evinize ((şu anda evim o kadar kötü ki halıların üstü beyaz beyaz toz parçaları..çekiyor resmn...ühüühühühü kızım 8 aylık yürümeye başlayınca hiç düşünemiyorum halimi...4 yıllık evliyim esyalarım yeni ama mecbur birazını kullanışlı bişiylere çeviricem..dayanamıyorum..size dost tavsiyesi canlarım...özellikle NEV cim en yakın sen varsın sanırım su anda evliliğe
ahh olmazmi salisim...dedigin gibi insan hasta olunca sagliginin kiymetini anliyor..bir nefes almanin bile nasil guc olabilecegine..Allaha bin sukurki gecici hastalik..Alla sifali hastalik versin...
saol ablacim..senin gosterdigin sevgi bile yeterli..Allah razi olsun hepinizden...
yazik annem ne yapacagini sasiriyor biran once iyilesim diye..
ama suda bir gercek..kiloluyken bundan daha direncliydim yawyilda 1 ya hastalannir ya hastalanmazdim..yas gidiyor ondanmidir..yoksa vucudumdaki kurkler eridi eksikligini hissettigimdenmi usutuyorum cok anlamadim
Canlarım iyi akşamlar hepinize.Ancak girebildim,bizimki ile barıştık telefonlar susmuyorYarın için de burda bir butik restaurant var tümüyle ahşaptan otantik,orda kutluycaz günümüzü,pek sevmesem de bu özel günleri;hayatımda ilk kez biri ile sevgililer günü kutluycam Bugün gittim,sevdiceğime lila renk bir gömlek ve çok şık mor-lila asimetrik çizgili bir kıravat aldım.İnşallah beğenir Yarın 3'e kadar okuldayım,sonra da yemeğe çıkıcaz,ancak akşam gelebilirim yüksek ihtimal 7-8 gibi,hemen yazarım canlarım,duanızı eksik etmeyinnnnn
Bitanem öncelikle;ne yapman gerektiğinden ya da ne yapacağından önemli ve harika olan şey;gireceğin yoğun dönemde diyetinin kaygısına düşmen.Planlaman harika,ama bunu düşünmen daha harika kuzum.Taktiklerini çok beğendim.Ek olarak;formun mısır patlaklarından,ya da light çubuk krakerlerden çantanda taşımanı öneririm.Çünkü benim diyetimin en tehlikeli anları,hep bu hazırlıksız açlığa yakalandığım anlardı.Ama sen çok daha donanımlı çıkacaksın o açlığın karşısına.Harikasın canım
Amin canım amin,gerçekten bu duruma ben de çok üzülüyorum.Alimler der ki:Allah sevdiği kulunu,kullarına sevdirir.O yüzde böyle vefatlarda-Özellikle bu hissi rahmetli Muhsin Yazıcı,Kemal Sunal ve Barış Manço'da duymuştum-böyle vefatlarda hep içim cız eder.Hele ki müslüman olmayan birinin vefatında,içimin daha çok yandığını hissederim.Kainat bizim bilmediğimiz idrak edemediğimiz gizli-açık sırlarla dolu.Ve Allah'ın merhameti sonsuz,Rabbimiz merhametiyle adaletiyle en güzel şekilde yargılar şüphesiz,bize de ancak huzur içinde uyusun demek düşer.
Herkes aynı anda benim düşündüğümü mü düşündü acaba,enişte her yazdığımızı okudu ve Üzüm'e -bu kadınlarla alakanı keseceksin-mi dedi kiÜzümmmmm,çabuk dön
Hazırımmmmmmmmm :124:
Ohhhh,Ayşen'ime afiyet şeker olsun,enişteme de senle beraber,sağlıklı ve uzun ömürler nasip eylesin Yüce Mevla
Canımsın sen ya.Sen bu yola öyle kararlı çıktın ki,o başarıya şahit olmadan er meydanından çekilmeyeceğine öyle eminim ki.Ben de o başarıları mutlulukla seyredicem inşallahhhhh
Canım muhtemelen emziriyorsun zararlı mı bilemiyorum ama adaçayı muhteşem bir regl düzenleyici,afedersin söktürücü demek daha uygun olur.Kesinlikle en az 4-5 kg atarsın o anda,şişliği çok zordur canım inşallah bir an önce olur
Canımsın Saferan'ımmmmmDemi ya,kim olursa olsun çekilsinler sevenlerin arasından,nasıl bir insanoğlu anlamadım gitti.İlk tartışmamızdan sonra sizlere de bahsettiğim,annesiyle benim aramda çok sağlam bir denge kurdu.En son bu davada da sabrettim,6 gün küs durdum tam.Gerçekten kıyamadım ama,işin ciddiyetine varmasını ve etrafındaki niyetlere daha sağlam tavır almasını sağlamak istedim bundan sonra.Gerçekten öyle inandı ki Onu terkettiğime,öyle perişan oldu ki inşallah bir daha tekrarlamayacağına eminim.Çocuğuna onun iyiliği için ceza veren anne gibi hissettim kendimi,6 gün Onun çok canı yandı ama benim daha çok yandı tabi belli etmedim.Dün akşam barıştık.Yarın da güzel bir sevgililer günü programladık,gelince yazarım ayrıntıları
Güle güle,iyi günlerde,mutluluklarla kullan canım.Peygamber Efendimiz her yeni kıyafetini cuma saati giyermiş,sünnettendir,inşallah hep güzellikler yaşarsın o yeni kıyafetinle canım
Yaaaaaaaaa,ama ama 4 hafta çoook uzunnnnnnnnnnn
Canım benim,teşekkürler.Senin de haftan hayırla,huzurla geçsin inşallah
Canım benim ya,depresif olmanın sebebini bilmiyorum ama eğer özel değilse anlatırsan hep beraber çözeriz diye düşünüyorum.Allah hep güzellikleri nasip eylesin sana canım benim
Canım hem çok zor hem çok ama çok özel bir bölüme düşmüşsün,öncelikle hayırlı olsun.Bir de canım hayat ve mesleki tecrübenin dışında,sana manevi olarak da,limitli hayatın anlamı açısından da büyük erdemler katacağına eminim.Allah bütün ademoğlu kardeşlerimize şifa,sana da başarılar nasip eylesin canım benim
Harika bir menü bitanem,maşallah
Canım benim ya,Allah şifanı versin,kıyamam ben sana Gülüm.
2. takımı da deviricezzzz
salisssssssssssssssssssssss sagol bebem işe yaradı ay ne utandım biliemezsinoh be dünya varmışşşş
afiyet olsun canım.yine kusursuz bir menü.sen bu işi çok güzel kavradın salisim
ah canım benim çok geçmiş olsun tekrardan.ben de hala toparlanamadım ne kışmış be
Oyyyyy,ben senin o bilgine,zekana kurban olurum.Takımızın sağlıkçısı bile var heyyyttt beeeeeVar mı böyle takım arkadaş
şöyle ki canıom...haşlanmış brokoliyi biraz tuzlayıp baharatlayıp borcama yayıyoruz sonra başemeş sos yapıyorruz içine biraz kaşarda katıyoruz biraz ince olucak brokolinin üzerine döküyoruz üstüne kaşar kızarana kadar 200 dercede fırınlıyoruuz...tabii ben alttan alttan brokolileri yedim sosa fazla dokunmadııımmm...
evin resimlerini koyduuum bakabilirsiin...
allah şifalar versin hepsine..sana da başarılar canıım...onların duasını alırsın inş...ççok sevecen bi hemşire olduğuna inanıyoruum...
çok güzel canım menün öğlen nohut süper olmuş...
ah canım gülüm kendine iyi bak çook geç.miş olsun ...
ooo seni çekiştiriyoruz valla.ayşenim.....
kesinlikle katılıyoruum allah yardımcın olsuun..benim resimlere baktınmı renklerim çook kullanışlı oldu halıdan da çok memnunum..yollukları mutfağıda yıkanabilenlerden aldım iyi ki almışım ..atıyorum makineye mis valla...
Kııızzlarrrrr bennnn geldimmmmmmmm
Bugünnnnn herrrr takımmmmm arkadaşımınnnn sevgililerrrr gününüüü kutluyorummmm sevdiceklerinizleee mutluu mesutttttt bir ömürrr geçirinn ağzınızın tadı hiç bozulmasınnnnn canllarımmmm
Benimmm sevgilimm yokkkkBugünn birass burukk geçerr o yüzdennn geneldeee ...Amaaa oluncaa acısını çıkartırımm Sevgilisizz geçen yıllarınkinii dee kutlatacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?