Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaa neee güzelllllllllllEvvv hanımlığınııı bendeee çokk seviyorummmm bendee dee ev kızı tipi varr amaa malesef evde pek duramıyorummmm

kızlarr yaaa ben hiç bluzlarımın üstün kemer bağlama modası var ya hani onu hiç yapamadım hep göbeğim var 2008 den beri...şimdide sezeryanla birlikte tuhaflaştı iyice...göbeğin tek çaresi mekik mi?başka neler yapabilirim..önerilerinizi bekliyorum..mayıs ayında bluzlarıma uzun tuniklerime kemer takmak istiyorumm....ahhh ahhhh o günler gelir mi...kendim ettim kendim buldumm...

Tatttlımm altt karın sarkmasııı geneldee sezeryann sonrasıı olurrrr aslındaa o gördüğünn şeyy göbek değilll onllarrr uzamışş kas ve lif yığınlarıyla yağlarr. Amaa asıl muhteşem olannn bunuuu yok etmen için yapman gerekenn üst karındannn daha kolayyyy Bizee kadın dooğumdaa ebeler öğretmiştii yeree koltuğunn dibinee yattt ayaklarınııı koltuğaa yerleştirrr poponn koltuğaa iyiceeee yanaşşsınnnn vee mekikiğiii böylee çekkkk ne kadarr kolay olduğunaa inanamazsın 10 ile başlaa 10 ar 10 ar artırrr işe yarııyorrr Veee sonrasındaaa kemerliiii bluzlarınıı almaya başlaa

hehehe yani ben göbeksizmiyimmmşaka bir yana haklısın cnm..aynen dediğin gibi sarkık tuhaf bişiydediğini uyguluycam....bu akşam başlıyorum twistle de çalışıyorum...hehehee ben kilo alaldır çok tutumlu oldum zaten ..insna fazla alışveriş yapamıyor....zayıflayınca kredi kartılarımız error vercek hepimizinde hehehee

Süperrr işteee şimdiii harcamadıklarınııı biriktirrr tattlımmm sonraaa bankalarıı zengin ederizzzz

afiyet olsun canıım....biraz şekerleme yaptımbi üşüdüm evde sonra yemek işleri anca düştüm takıma....

olur oluur allah sana da kalbin kadar güzel bir aşk verir inş....

salisin dediği hareket çok güzel bence düzenli yap canım...

menüüü...

öğlle...

mercimek çorba 1 kase
yoğurt 1 kase
fındık biraz

akşam

kapuska bulgurlu 1 tabak
kereviz salatası
az kuru fasulya

saferan, SAPHIRA+, pasam3405+, ipekyol51+, saliss+

toplaştınız mı kızlaar..nevimde şimdi romantik akşam yemeğindediir...

kahvaltı:

2.5 yumurta+1 avuç içi peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ ile peynirli omlet
7 ad. zeytin
½ dilim kepek ekmeği
2-3 lokma bal kaymaklı ekmek (kaymak karatayda yasak değil)
3 çay
Yaa Sapiş böyle yazınca gel gel gel karataya gel gibi olmuş valla

Bencede ev işi birikince benimde ruhum daralır.Birde azcık takıntım var benim herşey yerinde ve düzenli olmak zorunda

ben geldim tombul kuşlarım bu arada çok sevindim hepinizde burdasınız hepiniz sevgililer günü kutlu olsun eşim bugün beni aradı canım bişey istermisin dedi marketten eksiklerimi aldı eve geldi çaldı kapıyı normalde anahtarla girer ama neyse açtım kapıyı ayakkabılarını çıkardım sonra elimdeki poşetleri al dedi onlarıda aldım sonra dedi montumu çıkar len dedim noliyikabanını açtım fermuarını ne görsem beyenirsiniz elime çiçekler düştü karanfil ve kırmızı gül almış bebegim benim inanın o anki sevincimi anlatamam görmeniz lazımdı sevincinden boynuna atladım sonra öptüm kutladım olan benim abdese oldu gitti abdest dediki senin bu kadar sevinicegini bilseydim hergün alırdım çiçek dedi herkez alıyomuş sevdigine eşimde almıcakmış ama demiş hakediyo dedim dedi sevincimide görünce sarıldıktek vucud oldukeşim sevmez öle sevgililer günüymüş dogum günüymüşona tersmiş allahım herkeze nasip etsin eşlerden çiçek almaya işşallah hediye alamamış ama çiçek yettide artı ban para verdi o çok istedigim ayakkabıyı alıcam işşallah
gelelim menüye
1-bir küçük kase yayla çorbası
2-kırmızı biberi yogurtlu yapmadı eşim tavukla sosladı baharatladı ne ka güzel oldu
3-4 çatal fasülye yemegi kurutulmuş
4-azıcıkta hashaşlı çörek yedim 5 lokma o ka
ekmek yemedim tek kaçamagım valahı bugün bu oldu affedin çok pişmanım ama sizlerede yalan söylücek degilimyaakşamada soda içicem birazdan yeticekte artıcek oh çok şükür bugünde günüm böle geçti 700 selevatımı çektim kaldı 4300 selevat işşallah bugünde çekerim biter :18::18::18:
salisim yavyum inan çok işe aradı haberin olsun hayatımı kurtardın bilemezsinkızlar havalar nasıl aşagıda görüşemiyoruz

sorma bebem ya orda olup bir köşede seyretmek isterdim onuenişte hediyesini beyenmezsen topikçe gidelim dövelimacaba enişte ne almıştır bizim yavruya gecede girememki ya tespihi bitirmem lazım arkadaş sag olsun yardın edicek ama kaç tane çeker belli degilee eşlerinize ne aldınız bakalım merak ettim benim atkı bitmedi daha bereyede başlamadım keşke bitseydide verirdim garibime sevinirdi beceriksizim diyomda inanmıyosunuz siz

Aminnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmm benimmmmmmm bendee istiyorummm seveceğimm biriinii bulmakkk

2. öğün

ara:1 kuru incir+½ ceviz ve birkaç çubuk kraker

2 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

Afiyettttt olsunnnnnn
menüüü...

öğlle...

mercimek çorba 1 kase
yoğurt 1 kase
fındık biraz

akşam

kapuska bulgurlu 1 tabak
kereviz salatası
az kuru fasulya

Afiyetttttt olsunnnn canımmm

Evettt onlarrrr güzelll bir akşamm yemeğinii hakkettiii inşallah güzell geçerrrr bir daaha da üzmezler birbirlerinii her daim mutluu olurlarr

Yaaa çokk tattlısınızzz maşşallah sizeee canımmm inşallahh beraberrr nicee sevgililerr günüü görüpp nicee çiçekler alırsınn

Ne demek tatlım lafı bile olmaz seninn kadarr rahatladım bende işe yaradığınıı öğreninceee

amin canım darısı sana olsun işşallah yapmaz yapmaz yapıncada feleyim şaşarseninde sevgilin yoksa biz varız bebem kabul edersen tabebugün okul nasıl geçti çırak bakalım neyse canlar benim çıkmam lazım namzı kılıyım tespihimi çekiyim eşime hizmet etmem lazım çay bekliyo ölmezsek allah nasip ederse yarına sevişirk artık
kız salissssss aklıma ne geldi şimdi cenın pozisyonu dedinya hani biizm sıpalarda bırtmı yapar karnımızda ay aklıma hgeldi ne ka güldümarkıt sana söz pırtlı diye sevicem karnımda işşallah bu sefer kardeşleri gibi bırakıp gitmezse tabidua edinde ne olur bu sefer dursun emanetim benmlie korkumdan bebeg bile vesile olamıyorum ben ya gene giderse diyeiyi akşamlar canlar kendinize iyi bakın paşa kaçar

Son düzenleme:

bir çiçek bile yetiyor mutlu olmak için.....ayakkabılarını da iyi günlerde kullan alınca...

Toplaştık mı hadi kızlar geçmişten çıkında hasbihal edek
Sen ne ettin bugün safişim
ben dün temizliğimi yapmıştım2-3 gün idare ediyor beni...bugün pc de takıldım sonra biraz yatakta kızımla tv seyrattik ..kızlar gwelince de bi market yaptım ..yemekler hazıır..eşim gelirse yicez inş...gelmezse ben yicem acıktım yav...
ben bişeycik almadım yaa..gece şöylee bi öpüveririm ahan da hediyen derim yeter hoşşiğe......

Ne mutlu sana Allah mutluluğunnuzu daim etsin

iyi aksamlar kizlar..

bugun isteyim..cok kalabalikti anca gelebildim..
buarada sevgilisi olan herkesin sevgililer gunulu kutluyorum Allah mutlulugunuzu hicc bozmasin..
salisim gel senlede biz sarilak basi kel olaraktan
hastaliktan dolayi diyete uymuyorum kizlar...biraz corba..ekmekti felan yiyorum birseyler..
yani bu cuma bende hareket olmayacak kesin

Alemsin sen valla ya.Hoşşik tuttum bunu

nasılsın canım inş.. iyisindir biraz daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…