Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işler bitmiyooor.....

nereye gidiyon ayşenim yaaa.....

selamlar
herkese iyi haftalar

sağol canım....afiyet olsuun.....

menüüü...

sabah..

1 yumurt sucuklu
peynir 1kk
domates
roka
fındık
kuruelma
zeytin.

öğle...

sebze çorba 1.5 tabak

menüüü...
ikindi...

nescafe

akşam....

fırında brokoliii

mercimek çorba

tavuk

Çok haklısın üzümcüm.Benim kilo vermem durduğunda bir kaç gün normal yiyip sonra tekrar başlıyordum ve kilo verme devam ediyordu
Bana da çok geldi 14 dilim ekmek ama normal günlük yediklerine baktılar mı acaba yoksa uyman gereken bu deyip mi verdiler
İnş canım havaların ısınmasına da az kaldı mart sonuna doğru Tr ye gitmeyi planlıyorum o zaman kadar 6 ları görmeyi ümidediyorum

Ayşencim yaptın mı planladığın sürprizleri
Gaza geldim okuyunca.Eski azmim kalmadı sanki benim yaa sıkıldım ölçüp tartıp yemekten bu ay son oruçlarımı bitirip adam akıllı bir diyet yapıp bitirecem artık
Canım nasip olur inş hamile kalırsan cidden dikkat etmen lazım.Teyzemin kızınnda da vardı bayağı zorlanmıştı
Canım kilo veripte kilonu korursan Allahın izniyle zor olmaz hamile kalman.Boşver sen şimdiden dertlenme bunun için.Bazı insanlar için hiç sıkıntı oluşturmuyor pco

Annende varsa sende dikkat etmelisin Ayşencim aslında bu beslenme alışkanlıklarına da bağlı.
Pco konusuna gelince soğan suyunu ben denedim ama netice alamamıştım canım.Belki sende işe yarar.Ada çayı kürü de var onada bak istersen.
Bende de evlenmeden önce adet düzensizliği vs vs hiçbir problemim yoktu hatta günü bile sekmezdi o kadar yani.Herşey evlendikten sonra başladı.Düzensizlik tüylenme,kilo alımmı,zor kilo verme vs.Bizde ilk sene bekledik sonra öğrendim ki pcoluyum.Hatta osmaniye de Muhteşem bir doktor bana senin bebeğin olmaz demişti. Tedaviye başladıktan 3-4 ay sonra hamile kaldım çok şükür.Ama şu da bir gerçek pcoluların hamilelik sürecide zor oluyor genelde.
Bu arada ayşen kullandığın ilaçlarda kilo yapabiliyor ben yaklaşık 7-8 kiloyu tedavi olurken almıştım.

menüüü...

sabah..

1 yumurt sucuklu
peynir 1kk
domates
roka
fındık
kuruelma
zeytin.

öğle...

sebze çorba 1.5 tabak
sfiyet olsun canım
menüüü...
ikindi...

nescafe

akşam....

fırında brokoliii

mercimek çorba

tavuk

afiyet olsun..fırında brokoli nasıl canım,güzelse ben de yaparım ilerleyen günlerde

günaydın şekerler

hepimize huzurlu sağlıklı bir hafta olsun..

tabi size yağlar bize zayıflamalar düşsün

kendinize iyi davranın yarış güzelleri
teşekkür ederim tatlım
canım bir seferden bişey olmaz kendini suşlama diyet pgrogramlarında bile yazıyo haftada bir gün kendinizi ödülendirin diye
annecine gidince motive olmuşssundur kesin güle güle kulan ciiclerini tatlım
canım benim dijitalimin iç tarafuında bişeyi kırıldı malesef yeni almam lazım normalide var ama gram olrak görmem lazım eşimede dedim nasip ne zaman alırsa artık
canım teşekkür ederim tabiki bakarım koyarsan canım inan çeşit hiç çoktu ama hiç beni al diyen yoktu çok zore beyeniyorum ben herşeyı yanasip daha birsürü yerler gezicez işşallah kısmet neredetse artık:2:
günaydın kızlllar...ısmarladığım bluz geldii çook güzel oldu iyi ki almışım...bi resim çeksem eklerim...
canım resmini koyda çek bebem sabırsızlıkla bekliyorum
ben geldim canım anca sabah nette sorun vardi evi temizlerken gene kabloların gazabına ugradım yapanakadar cannım çıktıhem yemegi hemde temizligimi bitirdim çok şükür
selamlar
herkese iyi haftalar

sanada bebegim nasılsın görüşmeyeli
kızlar bugünkü menüm şu
1- bir tane peynirli meydonuzlu dünden kalmış krep yedim kahvaltıda
2-akşamda 3 yemek kaşıgı kuruttulmuş taze fasülyeden mısır bulgurunda yemek yaptım onu koydum 2 patlıcan 1 biber kurusu dolma koydum patlıcan közlemesini yogurtlu yaptım ve yarım tabakta brokoli haslamam vardı onu yedim sodamıda içtim spor yapamadım ev işlerinden akşamada nasip olursa meyvamı yicem temem bu iş bugün düzensiz yedim farkındayım ama işime geldi iş yapmaktan çok yoruldum he bu arada evde çavdar ve kepek ekmegim vardı az bayatlamış onlarıda fırına verdim kuruttum poşete koyucam ekmek niyetine yicem devir ekonomi devri canlar kuru ekmeye 1.5 milyon vericegime evdekileri degerlendirdim oldu bitti
kızlar ben geldim sizler yoksunuz ama genetik testlerim çıkmış bu arada eylülün 23 verdigim test halen çoıkmamış her aradıgımda 2 hafta sonra ara dediler bugünde aynısını dediler inanın yoruldum testin peşinden koşmaktan artık testlerim çıksın doktora gidiyimde neyim oldugunu ögreniyim istiyorum yazık bana sabahtan beri sinirlerim tepemde kadınada çıkıştım kadında hanfendi ben ne yapayım dedi keşke paramla yaptırsaydım ya yoruldum artık gene 2 hafta sonra ara dediler gene ararrım gene der 2 hafta sonra ara diye

Süper bir tespit.Burdan uzaksan kaçamağa yakınsın
Ah ah ben şu depresif halimden bir türlü kurtulamadım ama azmedip haziranda tr ye dönünce narin bir hatun olmalıyım

Alemsiniz siz ya hu.Arada yapmak lazım bu tür nazları tabi.

Bende istiyorum bunu ama zayıflamayı bekliyorum neden bekliyorsam

Saollll tattlımmmmmmmm

İnşallahh canımmmm amaa doktorrr uyardııı inşallahh bendee o bazılarındann olurumm çünküü çocuklaraa bayılırımm

Kızzzlarrrr bennn geldimmmmm

Sizee hastanedekii ilkk günümüüü anlatayımm azcıkk

Sabahınn körüü kalktımmm saat tam 5 diii amann allahımm dahaa gecee dedim kendi kendimee

Kahvaltımı yaptımm düştüm yollaraaa.... Sabah daa buluştukkk dahiliyee stajınıı yapmak içinnn allahımm hakkımda hayırlısı olsun dedimm ve dee hematoloji bölümüne düştüm 30 hastamız var hepsi lösemi 3 yeni mezun hemşire ve biz 2 arkadaşş akşamaaa kadarr koştukkkk Şu an ayaklarımı hissetmiyorum sanırım çok zor bir gündüü bu sennee hepp bölee onkolojii bölümlerinee düştümm hepp oralaraa gönderdilerr benii kadıın doğumun onkolojisi cerrahinin onkolojisi şimdide dahiliyenin İşimm zorr gerçektennn buradaa

Veeee gelelimmm yediklerimeeeeee

Sabah: bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi peynir
4 kayısı
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta

Öğlle: nohut yemeği
bir kaşık pilav
bir çataldaa tatlıdannnn:26:
Birr tabakk salataa( yanımdaa salatamıı götürdümm yemekhaneyee millet tuhaf tuhaf baktıı)

Akşam: bol salata
balık

canım ne demek sen bilirsin bişey sorucam ama utanıyorum gülme bak döverim he çok fena gazım var çıkmıyo ne yapmam lazım yasodada iiçtim bananesin dedibagrırsaklarım çok fena kalbimede vuruyo agrısı yane yapsamda çıkar bu gaz

hayirli aksamlar kizlar..
kusura bakmayin gunlerdir gelemedim
cumadan beri yatak dosek yatiyorum...cok fena usutmusum..
heryerim sizliyor kolumu kaldiracak halim yok resmen..

kizlar buarada akabe arkadasimiz bugun ameliyat olacakmis..4-5 hafta gelemeyecek
ama takimdanda ayrilmak istemiyor..o gelene kadar yerini tutalim..
insallah biran once duzelir aramiza tekrar katilir

Yokkk tatlımm nedennn güleyimmm hastalarımızzz ameliyattt oluncaaa bizz saatlercee yoğunbakımlardaa gaz çıkarmalarını beklerizzz ancak o koşulda yoğunbakımdan çıkartırızz vee yemesine izin veriririzzBakk şimdii tarif edeyimm sağ yadaa soll yanınaa yattt karnınaa ayaklarınııı iyicee yaklaştırr bir nevii cenin pozisyonuuu yaniii o şekildee beklee.. bir diğer seçenektee karnınaa yuvarlakk hareketlerlee masajj yapppp amaa sakınn bir dahaa gazın varkennnn sodaa içmeee çokkk yanlıışşş Şöylee düşünnn otobüstee on yolcuu varrr sanaa ağırlık yapıyor amaa senn otobüsünee 10 kişii dahaa alıyorsunn diğerlerinii indirrmekkk içinn sodaa bunaa benzerrrr sadecee yükünüü dahadaa artırırr tattlımmmm

Akabeyee vee sanaaa geçmişşş olsunn kaptanımmmm kıyamamm ağırr atlatıyorsuunn inşallah bir an evvel iyileşirsin tatlım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…