gule gule gigin safisim...enkisa zamanda bekliyoruz seksi fotonugünaydın kızlllar...ısmarladığım bluz geldii çook güzel oldu iyi ki almışım...bi resim çeksem eklerim...
tamam canim, seni bu hafta geri donmek uzere ayiricam...bizden ayriyken diyetine dikkat etmeyi unutma olurmukızlar hemen yazayım dedim bağlantı gitmeden..biz bağlantı şirketini değiştiriyoruz..azcık bişeyde kotoyı aşıyoduk bir sürü ek para geliyodu..eşim kaç saattir telde konuşuyo en uygununu bulmaya çalışıyo en sonunda sinirlendi kapatın bağlantımı dedi..
herhalde bi dahaki ayın 1 den sonra tekrar bağlanabilicez..haber vereyim dedim
kaptancazım beni geri dönmek üzere ayrıldı dersen 3 4 haftaya anca gelirim
arada yine abimin şirket vınından girerim herhalde veya telden
baya moralim bozulduneyse canlarım hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin
Ben üzümün eşiyim. İnternetmizde sorun olduğu için eşim cuma günü aranıza katılcak.
Akabeyee vee sanaaa geçmişşş olsunn kaptanımmmm kıyamamm ağırr atlatıyorsuunn inşallah bir an evvel iyileşirsin tatlım yaa
saol canim, hic sorma hemde nasil atlatiyorum..dun gece resmen oluyorum sandim
Allah dusmanimin bile basina vermesin..onca ilac aliyorum..birde bogaza iyi gelir diye keci boynuzu kaynatiyor annem
onu icip duruyorum..ayiptir soylemesi ilaclardan kabizlik basladi oluyorum..birde bu hafta yarisimiz var 2.takimla...
ben takimin rezili olucam bu hafta
sagol tatlım yapıcamYokkk tatlımm nedennn güleyimmm hastalarımızzz ameliyattt oluncaaa bizz saatlercee yoğunbakımlardaa gaz çıkarmalarını beklerizzz ancak o koşulda yoğunbakımdan çıkartırızz vee yemesine izin veriririzzBakk şimdii tarif edeyimm sağ yadaa soll yanınaa yattt karnınaa ayaklarınııı iyicee yaklaştırr bir nevii cenin pozisyonuuu yaniii o şekildee beklee.. bir diğer seçenektee karnınaa yuvarlakk hareketlerlee masajj yapppp amaa sakınn bir dahaa gazın varkennnn sodaa içmeee çokkk yanlıışşş Şöylee düşünnn otobüstee on yolcuu varrr sanaa ağırlık yapıyor amaa senn otobüsünee 10 kişii dahaa alıyorsunn diğerlerinii indirrmekkk içinn sodaa bunaa benzerrrr sadecee yükünüü dahadaa artırırr tattlımmmm
ah canım geçmiş olsun tatlım ya vallahi yanımda olsaydın bakardım sana tavuk suyundan çorba yapardım ohhhhhhhhhh çok güzel yaparımda ah ah limonlu olsada yesek makarna listesine girdigi için yiyemiyorum ben ya
Allah dusmanimin bile basina vermesin..onca ilac aliyorum..birde bogaza iyi gelir diye keci boynuzu kaynatiyor annem
onu icip duruyorum..ayiptir soylemesi ilaclardan kabizlik basladi oluyorum..birde bu hafta yarisimiz var 2.takimla...
ahh olmazmi salisim...dedigin gibi insan hasta olunca sagliginin kiymetini anliyor..bir nefes almanin bile nasil guc olabilecegine..Allaha bin sukurki gecici hastalik..Alla sifali hastalik versin...Ayyy kıyamammm yaaaa hepsi üst üste gelmişşşşSeennn nedenn rezill olasınnn canımmm benimmmm zatenn hhastasınnn senn bir ann evvel iyileşşş yeterrr kiii yarışlarr şunlarr bunlarr olurr biterr öenmlii olann sağlığımızzz yerindeee olsunn insan kaybedince anlıyor değil mii kıymetiniii nefess almakk bilee ne kadarr zor oluyor insan hasta olunca çokkk çokk geçmişş olsunn canımmm
sagol tatlım yapıcam
ah canım geçmiş olsun tatlım ya vallahi yanımda olsaydın bakardım sana tavuk suyundan çorba yapardım ohhhhhhhhhh çok güzel yaparımda ah ah limonlu olsada yesek makarna listesine girdigi için yiyemiyorum ben ya
allah seni ne yapmasın hemi sesim evi inleti suratımı görsen sende gülerdin canım
ahh olmazmi salisim...dedigin gibi insan hasta olunca sagliginin kiymetini anliyor..bir nefes almanin bile nasil guc olabilecegine..Allaha bin sukurki gecici hastalik..Alla sifali hastalik versin...
saol ablacim..senin gosterdigin sevgi bile yeterli..Allah razi olsun hepinizden...
yazik annem ne yapacagini sasiriyor biran once iyilesim diye..
ama suda bir gercek..kiloluyken bundan daha direncliydim yawyilda 1 ya hastalannir ya hastalanmazdim..yas gidiyor ondanmidir..yoksa vucudumdaki kurkler eridi eksikligini hissettigimdenmi usutuyorum cok anlamadim
Bitanem öncelikle;ne yapman gerektiğinden ya da ne yapacağından önemli ve harika olan şey;gireceğin yoğun dönemde diyetinin kaygısına düşmen.Planlaman harika,ama bunu düşünmen daha harika kuzum.Taktiklerini çok beğendim.Ek olarak;formun mısır patlaklarından,ya da light çubuk krakerlerden çantanda taşımanı öneririm.Çünkü benim diyetimin en tehlikeli anları,hep bu hazırlıksız açlığa yakalandığım anlardı.Ama sen çok daha donanımlı çıkacaksın o açlığın karşısına.Harikasın canımBU arada kızlarrr diyetimm içindee planlarr yaptımmm şöyle ki:
*Her gün yanımda yemek götüremeyeceğimii düşünerek okul yemekhanesinden yemeğe karar verdim.
*Fakatt bu yemekler çokk iyi olmadığıı ve salata az çıktığından yanımaa salataa almaya karar verdimm.
*Akşamm menülerii aynen devam
*Ara öğün yapabilecek miyimm bilemiyorum ama yarın yanıma 2 mandalin alacağımm.
İlkk kezz diyet yaparken sttajaa gideceğimmm önerileree açığımm arkadaşlarr bi öneriniz olursaa yazarsanız sevindirikolurum çünkü korkuyorum
Amin canım amin,gerçekten bu duruma ben de çok üzülüyorum.Alimler der ki:Allah sevdiği kulunu,kullarına sevdirir.O yüzde böyle vefatlarda-Özellikle bu hissi rahmetli Muhsin Yazıcı,Kemal Sunal ve Barış Manço'da duymuştum-böyle vefatlarda hep içim cız eder.Hele ki müslüman olmayan birinin vefatında,içimin daha çok yandığını hissederim.Kainat bizim bilmediğimiz idrak edemediğimiz gizli-açık sırlarla dolu.Ve Allah'ın merhameti sonsuz,Rabbimiz merhametiyle adaletiyle en güzel şekilde yargılar şüphesiz,bize de ancak huzur içinde uyusun demek düşer.dogru diyosun bebem ya dikkat et bak hep uyuşturucudan ve otel odalarında gidiyolarallahım günahlarını affetsin
Herkes aynı anda benim düşündüğümü mü düşündü acaba,enişte her yazdığımızı okudu ve Üzüm'e -bu kadınlarla alakanı keseceksin-mi dedi kiBen üzümün eşiyim. İnternetmizde sorun olduğu için eşim cuma günü aranıza katılcak.
Hazırımmmmmmmmm :124:günaydın şekerler
hepimize huzurlu sağlıklı bir hafta olsun..
tabi size yağlar bize zayıflamalar düşsün
kendinize iyi davranın yarış güzelleri
Ohhhh,Ayşen'ime afiyet şeker olsun,enişteme de senle beraber,sağlıklı ve uzun ömürler nasip eylesin Yüce Mevlaselamlar canlarım
acayip yediğim bi hafta sonu geçirdimeşimin doğum günü pastasından yedim koca bir dilim
sonra yemeğe gittik bugün rejim yok şunu yemiycem bunu yemiycem deme bana dedi bende ses çıkaramadım
resmen kıtlıktan çıkmışlar gibiydim
sabahta tartılıyım bakayım kaç kilo artıdayım dedim ama tartı çalışmıyo zaten bayadır bi tuhaflık vardı
annemlerden geldiğimde kesin kilo aldım demiştim beni 2 kilo eksik göstermişti sonra 3 kilo artıda gösterdi
sanırım yere düşürdüğüm için oldu :18: bakalım netten az önce verdik tartı siparişini inşlh cumaya kadar yetişir
Canımsın sen ya.Sen bu yola öyle kararlı çıktın ki,o başarıya şahit olmadan er meydanından çekilmeyeceğine öyle eminim ki.Ben de o başarıları mutlulukla seyredicem inşallahhhhhgünaydınnn şekerler...güzel bir hafta sonu geçirdim...cumartesi evde büyük temizlik vardı..evim mis oldu...bir bayan için en büyük mutluluklardan bii dimiakşamada misafirlerim vardı..pazar merkeze gittik..ilçede kalıyoruz....annemlere gittik...geçen haftadan aldıgım bluzladan bir tanesi(leoparlı)beni daha da dobiş gösterince onu değişmeye gittim..bir kaç tane kolye aldım kendime...bundan sonra eskisi gibi bakımlı olucam eşime ve kendime söz verdim
Canım muhtemelen emziriyorsun zararlı mı bilemiyorum ama adaçayı muhteşem bir regl düzenleyici,afedersin söktürücü demek daha uygun olur.Kesinlikle en az 4-5 kg atarsın o anda,şişliği çok zordur canım inşallah bir an önce olurkızlar benim tartım bugün çok artılarda..bebeğim 8 ayı bitiridi ve ben hala regl olamadım(onun olumsuz o kadar çok etkisi varki üzerimde..çok iyi hissediyorum oluverse şişliğim gidicek daha rahat kilo vericem...bazen anlamsız dalgalanmalar oluyor tartımda (bu durum normalmiş ben gibi olan çok insan var ama bu hafta dr a gidicem..
Canımsın Saferan'ımmmmminsan en çok böyle şeylere sinir oluyor..adam istediğini seçmiş bırak dimi yok illa huzursuz edicekler...sen üzülme bi tanem o seni seviyooor......
Güle güle,iyi günlerde,mutluluklarla kullan canım.Peygamber Efendimiz her yeni kıyafetini cuma saati giyermiş,sünnettendir,inşallah hep güzellikler yaşarsın o yeni kıyafetinle canımgünaydın kızlllar...ısmarladığım bluz geldii çook güzel oldu iyi ki almışım...bi resim çeksem eklerim...
Yaaaaaaaaa,ama ama 4 hafta çoook uzunnnnnnnnnnnkızlar hemen yazayım dedim bağlantı gitmeden..biz bağlantı şirketini değiştiriyoruz..azcık bişeyde kotoyı aşıyoduk bir sürü ek para geliyodu..eşim kaç saattir telde konuşuyo en uygununu bulmaya çalışıyo en sonunda sinirlendi kapatın bağlantımı dedi..
herhalde bi dahaki ayın 1 den sonra tekrar bağlanabilicez..haber vereyim dedim
kaptancazım beni geri dönmek üzere ayrıldı dersen 3 4 haftaya anca gelirim
arada yine abimin şirket vınından girerim herhalde veya telden
baya moralim bozulduneyse canlarım hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin
Canım benim,teşekkürler.Senin de haftan hayırla,huzurla geçsin inşallahselamlar
herkese iyi haftalar
Canım benim ya,depresif olmanın sebebini bilmiyorum ama eğer özel değilse anlatırsan hep beraber çözeriz diye düşünüyorum.Allah hep güzellikleri nasip eylesin sana canım benimSüper bir tespit.Burdan uzaksan kaçamağa yakınsın
Ah ah ben şu depresif halimden bir türlü kurtulamadım ama azmedip haziranda tr ye dönünce narin bir hatun olmalıyım
Canım hem çok zor hem çok ama çok özel bir bölüme düşmüşsün,öncelikle hayırlı olsun.Bir de canım hayat ve mesleki tecrübenin dışında,sana manevi olarak da,limitli hayatın anlamı açısından da büyük erdemler katacağına eminim.Allah bütün ademoğlu kardeşlerimize şifa,sana da başarılar nasip eylesin canım benimKızzzlarrrr bennn geldimmmmm
Sizee hastanedekii ilkk günümüüü anlatayımm azcıkk
Sabahınn körüü kalktımmm saat tam 5 diii amann allahımm dahaa gecee dedim kendi kendimee
Kahvaltımı yaptımm düştüm yollaraaa.... Sabah daa buluştukkk dahiliyee stajınıı yapmak içinnn allahımm hakkımda hayırlısı olsun dedimm ve dee hematoloji bölümüne düştüm 30 hastamız var hepsi lösemi 3 yeni mezun hemşire ve biz 2 arkadaşş akşamaaa kadarr koştukkkk Şu an ayaklarımı hissetmiyorum sanırım çok zor bir gündüü bu sennee hepp bölee onkolojii bölümlerinee düştümm hepp oralaraa gönderdilerr benii kadıın doğumun onkolojisi cerrahinin onkolojisi şimdide dahiliyeninİşimm zorr gerçektennn buradaa
Harika bir menü bitanem,maşallahVeeee gelelimmm yediklerimeeeeee
Sabah: bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi peynir
4 kayısı
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Öğlle: nohut yemeği
bir kaşık pilav
bir çataldaa tatlıdannnn:26:
Birr tabakk salataa( yanımdaa salatamıı götürdümm yemekhaneyee millet tuhaf tuhaf baktıı)
Akşam: bol salata
balık
Canım benim ya,Allah şifanı versin,kıyamam ben sana Gülüm.hayirli aksamlar kizlar..
kusura bakmayin gunlerdir gelemedim
cumadan beri yatak dosek yatiyorum...cok fena usutmusum..
heryerim sizliyor kolumu kaldiracak halim yok resmen..
kizlar buarada akabe arkadasimiz bugun ameliyat olacakmis..4-5 hafta gelemeyecek
ama takimdanda ayrilmak istemiyor..o gelene kadar yerini tutalim..
insallah biran once duzelir aramiza tekrar katilir
2. takımı da deviricezzzz
canlarım iyi akşamlar hepinize.ancak girebildim,bizimki ile barıştık telefonlar susmuyorYarın için de burda bir butik restaurant var tümüyle ahşaptan otantik,orda kutluycaz günümüzü,pek sevmesem de bu özel günleri;hayatımda ilk kez biri ile sevgililer günü kutluycam Bugün gittim,sevdiceğime lila renk bir gömlek ve çok şık mor-lila asimetrik çizgili bir kıravat aldım.inşallah beğenir Yarın 3'e kadar okuldayım,sonra da yemeğe çıkıcaz,ancak akşam gelebilirim yüksek ihtimal 7-8 gibi,hemen yazarım canlarım,duanızı eksik etmeyinnnnn
bitanem öncelikle;ne yapman gerektiğinden ya da ne yapacağından önemli ve harika olan şey;gireceğin yoğun dönemde diyetinin kaygısına düşmen.planlaman harika,ama bunu düşünmen daha harika kuzum.taktiklerini çok beğendim.ek olarak;formun mısır patlaklarından,ya da light çubuk krakerlerden çantanda taşımanı öneririm.çünkü benim diyetimin en tehlikeli anları,hep bu hazırlıksız açlığa yakalandığım anlardı.ama sen çok daha donanımlı çıkacaksın o açlığın karşısına.harikasın canım
amin canım amin,gerçekten bu duruma ben de çok üzülüyorum.alimler der ki:allah sevdiği kulunu,kullarına sevdirir.o yüzde böyle vefatlarda-özellikle bu hissi rahmetli muhsin yazıcı,kemal sunal ve barış manço'da duymuştum-böyle vefatlarda hep içim cız eder.hele ki müslüman olmayan birinin vefatında,içimin daha çok yandığını hissederim.kainat bizim bilmediğimiz idrak edemediğimiz gizli-açık sırlarla dolu.ve allah'ın merhameti sonsuz,rabbimiz merhametiyle adaletiyle en güzel şekilde yargılar şüphesiz,bize de ancak huzur içinde uyusun demek düşer.
herkes aynı anda benim düşündüğümü mü düşündü acaba,enişte her yazdığımızı okudu ve üzüm'e -bu kadınlarla alakanı keseceksin-mi dedi kiüzümmmmm,çabuk dön
hazırımmmmmmmmm :124:
ohhhh,ayşen'ime afiyet şeker olsun,enişteme de senle beraber,sağlıklı ve uzun ömürler nasip eylesin yüce mevla
canımsın sen ya.sen bu yola öyle kararlı çıktın ki,o başarıya şahit olmadan er meydanından çekilmeyeceğine öyle eminim ki.ben de o başarıları mutlulukla seyredicem inşallahhhhh
canım muhtemelen emziriyorsun zararlı mı bilemiyorum ama adaçayı muhteşem bir regl düzenleyici,afedersin söktürücü demek daha uygun olur.kesinlikle en az 4-5 kg atarsın o anda,şişliği çok zordur canım inşallah bir an önce olur
canımsın saferan'ımmmmmDemi ya,kim olursa olsun çekilsinler sevenlerin arasından,nasıl bir insanoğlu anlamadım gitti.ilk tartışmamızdan sonra sizlere de bahsettiğim,annesiyle benim aramda çok sağlam bir denge kurdu.en son bu davada da sabrettim,6 gün küs durdum tam.gerçekten kıyamadım ama,işin ciddiyetine varmasını ve etrafındaki niyetlere daha sağlam tavır almasını sağlamak istedim bundan sonra.gerçekten öyle inandı ki onu terkettiğime,öyle perişan oldu ki inşallah bir daha tekrarlamayacağına eminim.çocuğuna onun iyiliği için ceza veren anne gibi hissettim kendimi,6 gün onun çok canı yandı ama benim daha çok yandı tabi belli etmedim.dün akşam barıştık.yarın da güzel bir sevgililer günü programladık,gelince yazarım ayrıntıları
güle güle,iyi günlerde,mutluluklarla kullan canım.peygamber efendimiz her yeni kıyafetini cuma saati giyermiş,sünnettendir,inşallah hep güzellikler yaşarsın o yeni kıyafetinle canım
yaaaaaaaaa,ama ama 4 hafta çoook uzunnnnnnnnnnn
canım benim,teşekkürler.senin de haftan hayırla,huzurla geçsin inşallah
canım benim ya,depresif olmanın sebebini bilmiyorum ama eğer özel değilse anlatırsan hep beraber çözeriz diye düşünüyorum.allah hep güzellikleri nasip eylesin sana canım benim
canım hem çok zor hem çok ama çok özel bir bölüme düşmüşsün,öncelikle hayırlı olsun.bir de canım hayat ve mesleki tecrübenin dışında,sana manevi olarak da,limitli hayatın anlamı açısından da büyük erdemler katacağına eminim.allah bütün ademoğlu kardeşlerimize şifa,sana da başarılar nasip eylesin canım benim
harika bir menü bitanem,maşallah
canım benim ya,allah şifanı versin,kıyamam ben sana gülüm.
2. Takımı da deviricezzzz
afiyet olsun canım.yine kusursuz bir menü.sen bu işi çok güzel kavradın salisimVeeee gelelimmm yediklerimeeeeee
bir avuç içi peynir
4 kayısı
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
bir kaşık pilav
Birr tabakk salataa( yanımdaa salatamıı götürdümm yemekhaneyee millet tuhaf tuhaf baktıı)
balık
hayirli aksamlar kizlar..
kizlar buarada akabe arkadasimiz bugun ameliyat olacakmis..4-5 hafta gelemeyecek
canım dedigin dogru aslında buu arada romantik takılıcan anlıcagım sen alırsında beyenmezmi eger beyenmezse ban yolla kafasını kırıyım enişteninbende çok istedim lila tşört benim gıcık eşim istemedi seninki kesin beyenir
Oyyyyy,ben senin o bilgine,zekana kurban olurum.Takımızın sağlıkçısı bile var heyyyttt beeeeeYokkk tatlımm nedennn güleyimmm hastalarımızzz ameliyattt oluncaaa bizz saatlercee yoğunbakımlardaa gaz çıkarmalarını beklerizzz ancak o koşulda yoğunbakımdan çıkartırızz vee yemesine izin veriririzzBakk şimdii tarif edeyimm sağ yadaa soll yanınaa yattt karnınaa ayaklarınııı iyicee yaklaştırr bir nevii cenin pozisyonuuu yaniii o şekildee beklee.. bir diğer seçenektee karnınaa yuvarlakk hareketlerlee masajj yapppp amaa sakınn bir dahaa gazın varkennnn sodaa içmeee çokkk yanlıışşş Şöylee düşünnn otobüstee on yolcuu varrr sanaa ağırlık yapıyor amaa senn otobüsünee 10 kişii dahaa alıyorsunn diğerlerinii indirrmekkk içinn sodaa bunaa benzerrrr sadecee yükünüü dahadaa artırırr tattlımmmm
Hayatımdaki ilk sevgililer günü biriyle geçireceğim,umarım güzel olur.Lila ve moru seviyor Allahtan,ben de beğeneceğini sanıyorum canım
Hayatımdaki ilk sevgililer günü biriyle geçireceğim,umarım güzel olur.Lila ve moru seviyor Allahtan,ben de beğeneceğini sanıyorum canım
şöyle ki canıom...haşlanmış brokoliyi biraz tuzlayıp baharatlayıp borcama yayıyoruz sonra başemeş sos yapıyorruz içine biraz kaşarda katıyoruz biraz ince olucak brokolinin üzerine döküyoruz üstüne kaşar kızarana kadar 200 dercede fırınlıyoruuz...tabii ben alttan alttan brokolileri yedim sosa fazla dokunmadııımmm...sfiyet olsun canım
afiyet olsun..fırında brokoli nasıl canım,güzelse ben de yaparım ilerleyen günlerde
teşekkür ederim tatlım
canım bir seferden bişey olmaz kendini suşlama diyet pgrogramlarında bile yazıyo haftada bir gün kendinizi ödülendirin diye
annecine gidince motive olmuşssundur kesingüle güle kulan ciiclerini tatlım
canım benim dijitalimin iç tarafuında bişeyi kırıldı malesef yeni almam lazım normalide var ama gram olrak görmem lazım eşimede dedim nasip ne zaman alırsa artık
canım teşekkür ederim tabiki bakarım koyarsan canım inan çeşit hiç çoktu ama hiç beni al diyen yoktu çok zore beyeniyorum ben herşeyı yanasip daha birsürü yerler gezicez işşallah kısmet neredetse artık:2:
canım resmini koyda çek bebem sabırsızlıkla bekliyorum
ben geldim canım anca sabah nette sorun vardi evi temizlerken gene kabloların gazabına ugradım yapanakadar cannım çıktıhem yemegi hemde temizligimi bitirdim çok şükür
sanada bebegim nasılsın görüşmeyeli
kızlar bugünkü menüm şu
1- bir tane peynirli meydonuzlu dünden kalmış krep yedim kahvaltıda
2-akşamda 3 yemek kaşıgı kuruttulmuş taze fasülyeden mısır bulgurunda yemek yaptım onu koydum 2 patlıcan 1 biber kurusu dolma koydum patlıcan közlemesini yogurtlu yaptım ve yarım tabakta brokoli haslamam vardı onu yedim sodamıda içtim spor yapamadım ev işlerinden akşamada nasip olursa meyvamı yicem temem bu iş bugün düzensiz yedim farkındayım ama işime geldi iş yapmaktan çok yoruldum he bu arada evde çavdar ve kepek ekmegim vardı az bayatlamış onlarıda fırına verdim kuruttum poşete koyucam ekmek niyetine yicem devir ekonomi devri canlar kuru ekmeye 1.5 milyon vericegime evdekileri degerlendirdim oldu bitti
kızlar ben geldim sizler yoksunuz ama genetik testlerim çıkmış bu arada eylülün 23 verdigim test halen çoıkmamış her aradıgımda 2 hafta sonra ara dediler bugünde aynısını dediler inanın yoruldum testin peşinden koşmaktan artık testlerim çıksın doktora gidiyimde neyim oldugunu ögreniyim istiyorum yazık bana sabahtan beri sinirlerim tepemde kadınada çıkıştım kadında hanfendi ben ne yapayım dedi keşke paramla yaptırsaydım ya yoruldum artık gene 2 hafta sonra ara dediler gene ararrım gene der 2 hafta sonra ara diye
Kızzzlarrrr bennn geldimmmmm
Sizee hastanedekii ilkk günümüüü anlatayımm azcıkk
Sabahınn körüü kalktımmm saat tam 5 diii amann allahımm dahaa gecee dedim kendi kendimee
Kahvaltımı yaptımm düştüm yollaraaa.... Sabah daa buluştukkk dahiliyee stajınıı yapmak içinnn allahımm hakkımda hayırlısı olsun dedimm ve dee hematoloji bölümüne düştüm 30 hastamız var hepsi lösemi 3 yeni mezun hemşire ve biz 2 arkadaşş akşamaaa kadarr koştukkkk Şu an ayaklarımı hissetmiyorum sanırım çok zor bir gündüü bu sennee hepp bölee onkolojii bölümlerinee düştümm hepp oralaraa gönderdilerr benii kadıın doğumun onkolojisi cerrahinin onkolojisi şimdide dahiliyeninİşimm zorr gerçektennn buradaa
Veeee gelelimmm yediklerimeeeeee
bir avuç içi peynir
4 kayısı
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
bir kaşık pilav
balık
hayirli aksamlar kizlar..
sagol tatlım yapıcam
iyi geceler canlarım abimden bağlantıyı kapmışken gireyim dedim
kocişe baya dırdır ettim bağlantı yüzünden cepten gir diyo fatura kabarır diye girmiycemi biliyoama arada girerim sizi merak ederim...geçmişte yapamıyorum bana ne yazıldı merak ediyorum
kaptancazım bana faceden yazın arada olan biteni oraya daha rahat giriliyo :)
kesinlikle katılıyoruum allah yardımcın olsuun..benim resimlere baktınmı renklerim çook kullanışlı oldu halıdan da çok memnunum..yollukları mutfağıda yıkanabilenlerden aldım iyi ki almışım ..atıyorum makineye mis valla...günaydınnn şekerler....bekar arkadaşlarım ve evinin esyasını yenilemeyi düşünenle...lütfen siyah halı beyaz koltuk falan almayın..ben çokkkk zorlanıyorumdün evimi tem,izlemiştim yine bu sabah uyandım ve gene her yer her yerde..siyahlı halıların hergün süpürülmesi lazım..süpürüyorum ama gene aynı oluyor..ve koyu parke döşetmeyin evinize ((şu anda evim o kadar kötü ki halıların üstü beyaz beyaz toz parçaları..çekiyor resmn...ühüühühühü kızım 8 aylık yürümeye başlayınca hiç düşünemiyorum halimi...4 yıllık evliyim esyalarım yeni ama mecbur birazını kullanışlı bişiylere çeviricem..dayanamıyorum..size dost tavsiyesi canlarım...özellikle NEV cim en yakın sen varsın sanırım su anda evliliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?