Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlllar...ısmarladığım bluz geldii çook güzel oldu iyi ki almışım...bi resim çeksem eklerim...
gule gule gigin safisim...enkisa zamanda bekliyoruz seksi fotonu
tamam canim, seni bu hafta geri donmek uzere ayiricam...bizden ayriyken diyetine dikkat etmeyi unutma olurmu
Ben üzümün eşiyim. İnternetmizde sorun olduğu için eşim cuma günü aranıza katılcak.

ayyy bayiliyorum ya..isi bukadar ciddiye alip kendileri giremese bile..es/kardeslerine haber verdirtmeleri...
diyet sorumluluk ve disiplinle baslar zaten

Akabeyee vee sanaaa geçmişşş olsunn kaptanımmmm kıyamamm ağırr atlatıyorsuunn inşallah bir an evvel iyileşirsin tatlım yaa

saol canim, hic sorma hemde nasil atlatiyorum..dun gece resmen oluyorum sandim
Allah dusmanimin bile basina vermesin..onca ilac aliyorum..birde bogaza iyi gelir diye keci boynuzu kaynatiyor annem
onu icip duruyorum..ayiptir soylemesi ilaclardan kabizlik basladi oluyorum..birde bu hafta yarisimiz var 2.takimla...
ben takimin rezili olucam bu hafta

Ayyy kıyamammm yaaaa hepsi üst üste gelmişşşşSeennn nedenn rezill olasınnn canımmm benimmmm zatenn hhastasınnn senn bir ann evvel iyileşşş yeterrr kiii yarışlarr şunlarr bunlarr olurr biterr öenmlii olann sağlığımızzz yerindeee olsunn insan kaybedince anlıyor değil mii kıymetiniii nefess almakk bilee ne kadarr zor oluyor insan hasta olunca çokkk çokk geçmişş olsunn canımmm

sagol tatlım yapıcam
ah canım geçmiş olsun tatlım ya vallahi yanımda olsaydın bakardım sana tavuk suyundan çorba yapardım ohhhhhhhhhh çok güzel yaparımda ah ah limonlu olsada yesek makarna listesine girdigi için yiyemiyorum ben ya

ahh olmazmi salisim...dedigin gibi insan hasta olunca sagliginin kiymetini anliyor..bir nefes almanin bile nasil guc olabilecegine..Allaha bin sukurki gecici hastalik..Alla sifali hastalik versin...

saol ablacim..senin gosterdigin sevgi bile yeterli..Allah razi olsun hepinizden...
yazik annem ne yapacagini sasiriyor biran once iyilesim diye..
ama suda bir gercek..kiloluyken bundan daha direncliydim yaw yilda 1 ya hastalannir ya hastalanmazdim..yas gidiyor ondanmidir..yoksa vucudumdaki kurkler eridi eksikligini hissettigimdenmi usutuyorum cok anlamadim

allah seni ne yapmasın hemi sesim evi inleti suratımı görsen sende gülerdin canım çok çok geçmiş olsun bebem ya anneciklerimizde olmasa varya ne yaparız

Canlarım iyi akşamlar hepinize.Ancak girebildim,bizimki ile barıştık telefonlar susmuyor Yarın için de burda bir butik restaurant var tümüyle ahşaptan otantik,orda kutluycaz günümüzü,pek sevmesem de bu özel günleri;hayatımda ilk kez biri ile sevgililer günü kutluycam Bugün gittim,sevdiceğime lila renk bir gömlek ve çok şık mor-lila asimetrik çizgili bir kıravat aldım.İnşallah beğenir Yarın 3'e kadar okuldayım,sonra da yemeğe çıkıcaz,ancak akşam gelebilirim yüksek ihtimal 7-8 gibi,hemen yazarım canlarım,duanızı eksik etmeyinnnnn

Bitanem öncelikle;ne yapman gerektiğinden ya da ne yapacağından önemli ve harika olan şey;gireceğin yoğun dönemde diyetinin kaygısına düşmen.Planlaman harika,ama bunu düşünmen daha harika kuzum.Taktiklerini çok beğendim.Ek olarak;formun mısır patlaklarından,ya da light çubuk krakerlerden çantanda taşımanı öneririm.Çünkü benim diyetimin en tehlikeli anları,hep bu hazırlıksız açlığa yakalandığım anlardı.Ama sen çok daha donanımlı çıkacaksın o açlığın karşısına.Harikasın canım

dogru diyosun bebem ya dikkat et bak hep uyuşturucudan ve otel odalarında gidiyolarallahım günahlarını affetsin
Amin canım amin,gerçekten bu duruma ben de çok üzülüyorum.Alimler der ki:Allah sevdiği kulunu,kullarına sevdirir.O yüzde böyle vefatlarda-Özellikle bu hissi rahmetli Muhsin Yazıcı,Kemal Sunal ve Barış Manço'da duymuştum-böyle vefatlarda hep içim cız eder.Hele ki müslüman olmayan birinin vefatında,içimin daha çok yandığını hissederim.Kainat bizim bilmediğimiz idrak edemediğimiz gizli-açık sırlarla dolu.Ve Allah'ın merhameti sonsuz,Rabbimiz merhametiyle adaletiyle en güzel şekilde yargılar şüphesiz,bize de ancak huzur içinde uyusun demek düşer.

Ben üzümün eşiyim. İnternetmizde sorun olduğu için eşim cuma günü aranıza katılcak.
Herkes aynı anda benim düşündüğümü mü düşündü acaba,enişte her yazdığımızı okudu ve Üzüm'e -bu kadınlarla alakanı keseceksin-mi dedi ki Üzümmmmm,çabuk dön

günaydın şekerler
hepimize huzurlu sağlıklı bir hafta olsun..
tabi size yağlar bize zayıflamalar düşsün
kendinize iyi davranın yarış güzelleri
Hazırımmmmmmmmm :124:

Ohhhh,Ayşen'ime afiyet şeker olsun,enişteme de senle beraber,sağlıklı ve uzun ömürler nasip eylesin Yüce Mevla

Canımsın sen ya.Sen bu yola öyle kararlı çıktın ki,o başarıya şahit olmadan er meydanından çekilmeyeceğine öyle eminim ki.Ben de o başarıları mutlulukla seyredicem inşallahhhhh

Canım muhtemelen emziriyorsun zararlı mı bilemiyorum ama adaçayı muhteşem bir regl düzenleyici,afedersin söktürücü demek daha uygun olur.Kesinlikle en az 4-5 kg atarsın o anda,şişliği çok zordur canım inşallah bir an önce olur

insan en çok böyle şeylere sinir oluyor..adam istediğini seçmiş bırak dimi yok illa huzursuz edicekler...sen üzülme bi tanem o seni seviyooor......
Canımsın Saferan'ımmmmm Demi ya,kim olursa olsun çekilsinler sevenlerin arasından,nasıl bir insanoğlu anlamadım gitti.İlk tartışmamızdan sonra sizlere de bahsettiğim,annesiyle benim aramda çok sağlam bir denge kurdu.En son bu davada da sabrettim,6 gün küs durdum tam.Gerçekten kıyamadım ama,işin ciddiyetine varmasını ve etrafındaki niyetlere daha sağlam tavır almasını sağlamak istedim bundan sonra.Gerçekten öyle inandı ki Onu terkettiğime,öyle perişan oldu ki inşallah bir daha tekrarlamayacağına eminim.Çocuğuna onun iyiliği için ceza veren anne gibi hissettim kendimi,6 gün Onun çok canı yandı ama benim daha çok yandı tabi belli etmedim.Dün akşam barıştık.Yarın da güzel bir sevgililer günü programladık,gelince yazarım ayrıntıları

günaydın kızlllar...ısmarladığım bluz geldii çook güzel oldu iyi ki almışım...bi resim çeksem eklerim...
Güle güle,iyi günlerde,mutluluklarla kullan canım.Peygamber Efendimiz her yeni kıyafetini cuma saati giyermiş,sünnettendir,inşallah hep güzellikler yaşarsın o yeni kıyafetinle canım

Yaaaaaaaaa,ama ama 4 hafta çoook uzunnnnnnnnnnn

selamlar
herkese iyi haftalar
Canım benim,teşekkürler.Senin de haftan hayırla,huzurla geçsin inşallah

Süper bir tespit.Burdan uzaksan kaçamağa yakınsın
Ah ah ben şu depresif halimden bir türlü kurtulamadım ama azmedip haziranda tr ye dönünce narin bir hatun olmalıyım
Canım benim ya,depresif olmanın sebebini bilmiyorum ama eğer özel değilse anlatırsan hep beraber çözeriz diye düşünüyorum.Allah hep güzellikleri nasip eylesin sana canım benim

Canım hem çok zor hem çok ama çok özel bir bölüme düşmüşsün,öncelikle hayırlı olsun.Bir de canım hayat ve mesleki tecrübenin dışında,sana manevi olarak da,limitli hayatın anlamı açısından da büyük erdemler katacağına eminim.Allah bütün ademoğlu kardeşlerimize şifa,sana da başarılar nasip eylesin canım benim

Harika bir menü bitanem,maşallah

Canım benim ya,Allah şifanı versin,kıyamam ben sana Gülüm.

2. takımı da deviricezzzz

Son düzenleme:

canım dedigin dogru aslında buu arada romantik takılıcan anlıcagım sen alırsında beyenmezmi eger beyenmezse ban yolla kafasını kırıyım enişteninbende çok istedim lila tşört benim gıcık eşim istemediseninki kesin beyenir akabe arkadaşımızada rabbim açıl şifalar versin işşallah

Nerde bu devlet nerde bu millet alooooooooooo sesime gelin lennnnn

salisssssssssssssssssssssss sagol bebem işe yaradı ay ne utandım biliemezsinoh be dünya varmışşşş

afiyet olsun canım.yine kusursuz bir menü.sen bu işi çok güzel kavradın salisim

ah canım benim çok geçmiş olsun tekrardan.ben de hala toparlanamadım ne kışmış be

iyi geceler canlarım abimden bağlantıyı kapmışken gireyim dedim
kocişe baya dırdır ettim bağlantı yüzünden cepten gir diyo fatura kabarır diye girmiycemi biliyo ama arada girerim sizi merak ederim...geçmişte yapamıyorum bana ne yazıldı merak ediyorum
kaptancazım bana faceden yazın arada olan biteni oraya daha rahat giriliyo :)

Hayatımdaki ilk sevgililer günü biriyle geçireceğim,umarım güzel olur.Lila ve moru seviyor Allahtan,ben de beğeneceğini sanıyorum canım

Oyyyyy,ben senin o bilgine,zekana kurban olurum.Takımızın sağlıkçısı bile var heyyyttt beeeee Var mı böyle takım arkadaş

Hayatımdaki ilk sevgililer günü biriyle geçireceğim,umarım güzel olur.Lila ve moru seviyor Allahtan,ben de beğeneceğini sanıyorum canım

canım beyenmezse topikçe toptan gelir döverizben eşime daha atkıyı bitiremedimki bereyi başlıyım sözde bitiricektimbeceriksiz paşa

günaydınnn şekerler....bekar arkadaşlarım ve evinin esyasını yenilemeyi düşünenle...lütfen siyah halı beyaz koltuk falan almayın..ben çokkkk zorlanıyorumdün evimi tem,izlemiştim yine bu sabah uyandım ve gene her yer her yerde..siyahlı halıların hergün süpürülmesi lazım..süpürüyorum ama gene aynı oluyor..ve koyu parke döşetmeyin evinize((şu anda evim o kadar kötü ki halıların üstü beyaz beyaz toz parçaları..çekiyor resmn...ühüühühühükızım 8 aylık yürümeye başlayınca hiç düşünemiyorum halimi...4 yıllık evliyim esyalarım yeni ama mecbur birazını kullanışlı bişiylere çeviricem..dayanamıyorum..size dost tavsiyesi canlarım...özellikle NEV cim en yakın sen varsın sanırım su anda evliliğe

oyyy canımmm nevcim,sen alırsında beğenmezmi hediyesini eniştemiz...Rabbim mutlulugunuzu ömürlük eylesin canım...amin...

sfiyet olsun canım

afiyet olsun..fırında brokoli nasıl canım,güzelse ben de yaparım ilerleyen günlerde
şöyle ki canıom...haşlanmış brokoliyi biraz tuzlayıp baharatlayıp borcama yayıyoruz sonra başemeş sos yapıyorruz içine biraz kaşarda katıyoruz biraz ince olucak brokolinin üzerine döküyoruz üstüne kaşar kızarana kadar 200 dercede fırınlıyoruuz...tabii ben alttan alttan brokolileri yedim sosa fazla dokunmadııımmm...

evin resimlerini koyduuum bakabilirsiin...

allah şifalar versin hepsine..sana da başarılar canıım...onların duasını alırsın inş...ççok sevecen bi hemşire olduğuna inanıyoruum...

çok güzel canım menün öğlen nohut süper olmuş...

ah canım gülüm kendine iyi bak çook geç.miş olsun ...

ooo seni çekiştiriyoruz valla.ayşenim.....

kesinlikle katılıyoruum allah yardımcın olsuun..benim resimlere baktınmı renklerim çook kullanışlı oldu halıdan da çok memnunum..yollukları mutfağıda yıkanabilenlerden aldım iyi ki almışım ..atıyorum makineye mis valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…