ben bişeycik almadım yaa..gece şöylee bi öpüveririm ahan da hediyen derim yeter hoşşiğe......
amin canımdarısı sana olsun işşallah yapmaz yapmaz yapıncada feleyim şaşar seninde sevgilin yoksa biz varız bebem kabul edersen tabe bugün okul nasıl geçti çırak bakalım neyse canlar benim çıkmam lazım namzı kılıyım tespihimi çekiyim eşime hizmet etmem lazım çay bekliyo ölmezsek allah nasip ederse yarına sevişirk artık
kız salissssss aklıma ne geldi şimdi cenın pozisyonu dedinya hani biizm sıpalarda bırtmı yapar karnımızda ay aklıma hgeldi ne ka güldümarkıt sana söz pırtlı diye sevicem karnımda işşallah bu sefer kardeşleri gibi bırakıp gitmezse tabi dua edinde ne olur bu sefer dursun emanetim benmlie korkumdan bebeg bile vesile olamıyorum ben ya gene giderse diye iyi akşamlar canlar kendinize iyi bakın paşa kaçar
Aman Allahım!!bende bir zamanlar ev hanımlığını seveceğini zannedenlerdendim.Ama nefret ettim neredeyse.Belki Tr de olsam severdim ama burda ne yazık ki resmen hapis hayatıhoşgeldin cnm...naber nasılsın....inan bana beyaz atlı prensin hiç ummadıgın anda ansızın çıkacak karşına..zira benim ve bir çoğumuzun öyle olmuştur
saliscim sana ne zamandır yazıcak oluyorum biz aynı sektördeyiz senle..ben de sağlıkçıyım cnm ama hemşire diilim..sağlık teknikeriyim:)bebekten dolayı ücretsiz izindeyim su anda eylül ya da ekim ayında çalışma hayatıma geri dönücem..ama ev hanımlıgını çok sevdim..evin tadını çıkarıyorum su anda
Ya bunun için kk da bir topik okumuştum hatta orda videoyu da indirdim ama yapmadım çünkü biraz zor.5 dk lık bir video.Topikteki hatun 2 ayda dümdüz bir göbek oldu diyordu denemeye değer spora başladıktan sonra ona da başlarım hamlığım bir geçsin link vermek yasak değilse sana burdan atarımkızlarr yaaa ben hiç bluzlarımın üstün kemer bağlama modası var ya hani onu hiç yapamadım hep göbeğim var 2008 den beri...şimdide sezeryanla birlikte tuhaflaştı iyice...göbeğin tek çaresi mekik mi?başka neler yapabilirim..önerilerinizi bekliyorum..mayıs ayında bluzlarıma uzun tuniklerime kemer takmak istiyorumm....ahhh ahhhh o günler gelir mi...kendim ettim kendim buldumm...
hehehe yani ben göbeksizmiyimmmşaka bir yana haklısın cnm..aynen dediğin gibi sarkık tuhaf bişiy dediğini uyguluycam....bu akşam başlıyorum twistle de çalışıyorum...hehehee ben kilo alaldır çok tutumlu oldum zaten ..insna fazla alışveriş yapamıyor....zayıflayınca kredi kartılarımız error vercek hepimizinde hehehee
nasılsın canım inş.. iyisindir biraz daha...
ayy sizin ormantikliginizi yerimmmm..Allah nazarlardan saklasin sizi
dunde annemle babam konusuyor...babam diyor sen bana hediye alacaksin annem diyor sen bana alacaksin..
sonunda anlasamadilar...ikiside birsey almadi..kuru kuru geciriyor..babam diyor 30 yildir almamisim birsey simdimi alimalismamislar napsin garipler
iyi aksamlar kizlar..
bugun isteyim..cok kalabalikti anca gelebildim..
buarada sevgilisi olan herkesin sevgililer gunulu kutluyorum Allah mutlulugunuzu hicc bozmasin..
salisim gel senlede biz sarilak basi kel olaraktan
hastaliktan dolayi diyete uymuyorum kizlar...biraz corba..ekmekti felan yiyorum birseyler..
yani bu cuma bende hareket olmayacak kesin
Ayyyyy pasammmmm çokk alemmsinnn çokkkkk yaaa çokkkk güldürrdünnn beniiiii Allahh daa seni güldürsünn bebeleri kucağına almak nasip etsinKuzum benn onuu pozisyonuu anlatmakk içinn söledimm O pozisyondaa duruyorr bebeklerr karındaa fakattt bırtlamıyorlarrrr çünküüü havaaa almıyorlarr mide ve bağırsaklarııı çalışmıyorr zavallılarınn sizdee ne varsaa onlarda onuu kanındann alıyorrr
Valla bugün dünee göree daha iyiydiiiGerçektennn çırağımmmm amaa haa ne derlerse onu yapıosss akşamlarr oluyorr oturmadannn çokk yoğunnn gerçekktennnn Zatenn insanlarr daaa öğrencii olduğumuzuu öğrenincee hemenn korkuyorr yanlış birşy yapacaz diyee ama tabikiii hemşire ablalarımız koruyor bizii bugün bi hasta bana damar yolu açtırmak istemedi bilen gelsin dedii bende ısrar etmedim onları çağırdımm o da kızmışş o bendenn daha iyi biliyorr 5 senedir okuyor demişş sonra odaya girincee özr diledi kırmakk istemedim sen çocuğumsunn dedii kıyamammm dedimmm hiçç önemlii değil ben size kızmadım zaten hastalarımaa asla yüksek sesle bile konuşmadım bu zamana kadar aanlaştık sonunda yani
Vallaa canımmm bizimkilerrdeee aynıııBabamm dioo ki anneme eskidenn romantiklikk mi varmışşş
Ahhh ahhhh kırımızımm yaaa bizz ikiii kellll kaldıkkkk vallaa napalımmm kiiii aceppp sevgililerr günündee sevgilisizzz
ayy sizin ormantikliginizi yerimmmm..Allah nazarlardan saklasin sizi
dunde annemle babam konusuyor...babam diyor sen bana hediye alacaksin annem diyor sen bana alacaksin..
sonunda anlasamadilar...ikiside birsey almadi..kuru kuru geciriyor..babam diyor 30 yildir almamisim birsey simdimi alimalismamislar napsin garipler
iyi aksamlar kizlar..
bugun isteyim..cok kalabalikti anca gelebildim..
buarada sevgilisi olan herkesin sevgililer gunulu kutluyorum Allah mutlulugunuzu hicc bozmasin..
salisim gel senlede biz sarilak basi kel olaraktan
hastaliktan dolayi diyete uymuyorum kizlar...biraz corba..ekmekti felan yiyorum birseyler..
yani bu cuma bende hareket olmayacak kesin
ciddende oyle..bizimkilerde ayni..calismaktan ekmek parasi kazanmaktan romantizmi dusunuyorduk..bu yastan sonrada gecti artik bizden diyorlar...ama ben bilirim ki ne romantiktirlerrr...az yakalamadim onlari
valla birtek biz kaldik..nilosta enisteyle yemekte hemde asortik bir yermis...bizde boyle net basinda bekliyoruz...
agg ulan agg.. batsin bu dunyaaa..bitsinnn bu ruyaa..orhan baba isledi birden icime..agggg..nerde benim cayim
ciddende oyle..bizimkilerde ayni..calismaktan ekmek parasi kazanmaktan romantizmi dusunuyorduk..bu yastan sonrada gecti artik bizden diyorlar...ama ben bilirim ki ne romantiktirlerrr...az yakalamadim onlari
valla birtek biz kaldik..nilosta enisteyle yemekte hemde asortik bir yermis...bizde boyle net basinda bekliyoruz...
agg ulan agg.. batsin bu dunyaaa..bitsinnn bu ruyaa..orhan baba isledi birden icime..agggg..nerde benim cayim
ayy ne guzel..saygili kadinmis...insallah hic degismezsin salisim...bende ankarada baabmi hastaneye goturdum..ve kendini bir halt sananlarla karsilastik gorsun..nasil saygisiz..kucumseyen gozlerle bakiyorlar felan..insallah sen hep boyle iyi kalirsin bitanem
Kızlar bişey soracam size ya.Bu hafta gidip spor salonuyla görüşecem.Hiç spor salonuna gitmemiş biri olarak nelere dikkat etmem lazım acaba ve de ne sormam lazım ya da sormam gereken önemli bişey var mıdır?Bütün sorular aynı kapıya çıkıyor galiba.Cevaplarınızı bekliyorum
Kızlar bişey soracam size ya.Bu hafta gidip spor salonuyla görüşecem.Hiç spor salonuna gitmemiş biri olarak nelere dikkat etmem lazım acaba ve de ne sormam lazım ya da sormam gereken önemli bişey var mıdır?Bütün sorular aynı kapıya çıkıyor galiba.Cevaplarınızı bekliyorum
Benn çokk üzülüyorumm tatlımm böylee meslektaşlarımııı görünceeBuu işşş sevgisizz yapılamazz bennimm iddiamm buuu Çünküü bu insanlarr hastaa sinirlii olmaları üzüntülü olmalarıı çokk normall benn yadırgamıyorumm aslaa ben sesimin tonunu yüzümünn şekliniii bozmuyorumm çünküü ne yaparlarsa yapsınlar haklılarr çünküü hastalarr ...Amaa işinii severek yapmayan çokk kişi varr iştee onlar hastalara bağırıyor üzüyor oysaa onların tek istediği bi güleryüzz benn güleryüzle iyileşen insanlarr gördümmm bunun gerçek olabileceğine inanıyorumm .... hanii deniz yıldıızı hikayesi vardır yaa onun gibii
(Buu hikayeyi dee çok severim kızlar belki duymuşunuzdur :
Yazı yazmak için okyanus sahillerine giden
bir yazar, sabaha karşı kumsalda dans eder
gibi hareketler yapan birini görür.
Biraz yaklaşınca , bu kişinin sahile
vuran denizyıldızlarını, okyanusa atan genç bir
adam olduğunu fark eder. Genç adama yaklaşır:
- Neden denizyıldızlarını okyanusa atıyorsun?
Genç adam yanıtlar;
- Birazdan güneş yükselip, sular çekilecek.
Onları suya atmazsam ölecekler. Yazar sorar;
- Kilometrelerce sahil , binlerce denizyıldızı var.
Ne fark eder ki?
Genç adam eğilir, yerden bir denizyıldızı
daha alır, okyanusa fırlatır.
- Onun için fark etti ama...
Kızlaaarr benn dersee kaçarrrrr yinee uykusuzzz gecelerr modunaaa girecemmm kanımcaaaHepinizii çokk seviyorummm paşamın dediği gibii sizlerdee benim gönlümünn sevgilisinizzz
Yarınn hocanın gözünee girmemm lasımm ziyarett edecekmişş biziii sözlüü felann yaparr bu duramaz ben bilirim
yok valla safisim ne ben birsey yaptin ne onlar..yazik ablam icin ugrasiyorlar..bu ikincide dandik cikti..oglan gecmek tozmak istiyorraman ne alcaklar yaa onlar zaten iyice sevgili olmuşlar kaç yıldır..sen bi pasta alıp götür gülüm olmazsa ikisinin de gönlünü yapmış olursuun...
herseyin basi elbet saglik ipgim ama tam gaz mezuniyet hazirligi derken cokuntu yasadim..birde 2 takimla yarisiyoruz bu hafta..insallah iyi sonuc aliriz yinede:18::18:Varsın bu haftada hareket olmasın be gülüm.Zaten sen önceden telafi etmiş sayılırsın asıl bize ne olacak bakalım
o romantikliği biz bile anladık herkese nasip olmaz arda gibi tatlı tekne kazıntısı...
ayy insallah..bir zahmet gecsin artik...yanliz yanliz olmuyor boyle..bende meyve veren agac olmak istiyorumEfkar mı bastı kızzzz.Geçer bu günler geçer sonra bakıp gülersin inşallah
Bizzz azcık orhan baba azcıkk müslümm babaa açıpp karşılıklııııııııııı bekleyelim barii tatlımmmmm kendimi sap hissettim bugünn yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?