Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben bişeycik almadım yaa..gece şöylee bi öpüveririm ahan da hediyen derim yeter hoşşiğe......

ayy sizin ormantikliginizi yerimmmm..Allah nazarlardan saklasin sizi
dunde annemle babam konusuyor...babam diyor sen bana hediye alacaksin annem diyor sen bana alacaksin..
sonunda anlasamadilar...ikiside birsey almadi..kuru kuru geciriyor..babam diyor 30 yildir almamisim birsey simdimi alimalismamislar napsin garipler

Ayyyyy pasammmmm çokk alemmsinnn çokkkkk yaaa çokkkk güldürrdünnn beniiiii Allahh daa seni güldürsünn bebeleri kucağına almak nasip etsinKuzum benn onuu pozisyonuu anlatmakk içinn söledimm O pozisyondaa duruyorr bebeklerr karındaa fakattt bırtlamıyorlarrrr çünküüü havaaa almıyorlarr mide ve bağırsaklarııı çalışmıyorr zavallılarınn sizdee ne varsaa onlarda onuu kanındann alıyorrr

Valla bugün dünee göree daha iyiydiii Gerçektennn çırağımmmm amaa haa ne derlerse onu yapıosss akşamlarr oluyorr oturmadannn çokk yoğunnn gerçekktennnn Zatenn insanlarr daaa öğrencii olduğumuzuu öğrenincee hemenn korkuyorr yanlış birşy yapacaz diyee ama tabikiii hemşire ablalarımız koruyor bizii bugün bi hasta bana damar yolu açtırmak istemedi bilen gelsin dedii bende ısrar etmedim onları çağırdımm o da kızmışş o bendenn daha iyi biliyorr 5 senedir okuyor demişş sonra odaya girincee özr diledi kırmakk istemedim sen çocuğumsunn dedii kıyamammm dedimmm hiçç önemlii değil ben size kızmadım zaten hastalarımaa asla yüksek sesle bile konuşmadım bu zamana kadar aanlaştık sonunda yani

Aman Allahım!!bende bir zamanlar ev hanımlığını seveceğini zannedenlerdendim.Ama nefret ettim neredeyse.Belki Tr de olsam severdim ama burda ne yazık ki resmen hapis hayatı
Ya bunun için kk da bir topik okumuştum hatta orda videoyu da indirdim ama yapmadım çünkü biraz zor.5 dk lık bir video.Topikteki hatun 2 ayda dümdüz bir göbek oldu diyordu denemeye değer spora başladıktan sonra ona da başlarım hamlığım bir geçsin link vermek yasak değilse sana burdan atarım

Sorma aynen öyle olacak benim için çünkü neredeyse giyecek kıyafetim kalmadı

nasılsın canım inş.. iyisindir biraz daha...

biraz daha iyiyim safisim ama duzelemedim hala..bogazim hala dolu..bazen biro ksuruk nobetleri tutuyorki oluyorum saniyorum
birde giciklik..burun tikanikligi..surunuyoruz iste..insallah cumaya duzelirim..yuzme sinavim var..
iyi yaparsam diploma alicam..yillar once almistim ana okulundayken ama cok sey degisti diye tekrardan basladim

Vallaa canımmm bizimkilerrdeee aynıııBabamm dioo ki anneme eskidenn romantiklikk mi varmışşş

Ahhh ahhhh kırımızımm yaaa bizz ikiii kellll kaldıkkkk vallaa napalımmm kiiii aceppp sevgililerr günündee sevgilisizzz

ayy ne guzel..saygili kadinmis...insallah hic degismezsin salisim...bende ankarada baabmi hastaneye goturdum..ve kendini bir halt sananlarla karsilastik gorsun..nasil saygisiz..kucumseyen gozlerle bakiyorlar felan..insallah sen hep boyle iyi kalirsin bitanem

ciddende oyle..bizimkilerde ayni..calismaktan ekmek parasi kazanmaktan romantizmi dusunuyorduk..bu yastan sonrada gecti artik bizden diyorlar...ama ben bilirim ki ne romantiktirlerrr...az yakalamadim onlari

valla birtek biz kaldik..nilosta enisteyle yemekte hemde asortik bir yermis...bizde boyle net basinda bekliyoruz...
agg ulan agg.. batsin bu dunyaaa..bitsinnn bu ruyaa..orhan baba isledi birden icime..agggg..nerde benim cayim

aman ne alcaklar yaa onlar zaten iyice sevgili olmuşlar kaç yıldır..sen bi pasta alıp götür gülüm olmazsa ikisinin de gönlünü yapmış olursuun...

Varsın bu haftada hareket olmasın be gülüm.Zaten sen önceden telafi etmiş sayılırsın asıl bize ne olacak bakalım

o romantikliği biz bile anladık herkese nasip olmaz arda gibi tatlı tekne kazıntısı...

Efkar mı bastı kızzzz.Geçer bu günler geçer sonra bakıp gülersin inşallah

Kızlar bişey soracam size ya.Bu hafta gidip spor salonuyla görüşecem.Hiç spor salonuna gitmemiş biri olarak nelere dikkat etmem lazım acaba ve de ne sormam lazım ya da sormam gereken önemli bişey var mıdır?Bütün sorular aynı kapıya çıkıyor galiba.Cevaplarınızı bekliyorum

Benn çokk üzülüyorumm tatlımm böylee meslektaşlarımııı görüncee Buu işşş sevgisizz yapılamazz bennimm iddiamm buuuÇünküü bu insanlarr hastaa sinirlii olmaları üzüntülü olmalarıı çokk normall benn yadırgamıyorumm aslaa ben sesimin tonunu yüzümünn şekliniii bozmuyorumm çünküü ne yaparlarsa yapsınlar haklılarr çünküü hastalarr ...Amaa işinii severek yapmayan çokk kişi varr iştee onlar hastalara bağırıyor üzüyor oysaa onların tek istediği bi güleryüzz benn güleryüzle iyileşen insanlarr gördümmm bunun gerçek olabileceğine inanıyorumm .... hanii deniz yıldıızı hikayesi vardır yaa onun gibii

(Buu hikayeyi dee çok severim kızlar belki duymuşunuzdur :

Yazı yazmak için okyanus sahillerine giden
bir yazar, sabaha karşı kumsalda dans eder
gibi hareketler yapan birini görür.
Biraz yaklaşınca , bu kişinin sahile
vuran denizyıldızlarını, okyanusa atan genç bir
adam olduğunu fark eder. Genç adama yaklaşır:
- Neden denizyıldızlarını okyanusa atıyorsun?
Genç adam yanıtlar;
- Birazdan güneş yükselip, sular çekilecek.
Onları suya atmazsam ölecekler. Yazar sorar;
- Kilometrelerce sahil , binlerce denizyıldızı var.
Ne fark eder ki?
Genç adam eğilir, yerden bir denizyıldızı
daha alır, okyanusa fırlatır.
- Onun için fark etti ama...

Tattlımmm çokkkk iyii ısınnnn vee kesinllikleee teriniiii kurutt veyaa duşş alll tatlımmm

Bizzz azcık orhan baba azcıkk müslümm babaa açıpp karşılıklııııııııııı bekleyelim barii tatlımmmmm kendimi sap hissettim bugünn yaaa

Kızlaaarr benn dersee kaçarrrrr yinee uykusuzzz gecelerr modunaaa girecemmm kanımcaaa Hepinizii çokk seviyorummm paşamın dediği gibii sizlerdee benim gönlümünn sevgilisinizzz
Yarınn hocanın gözünee girmemm lasımm ziyarett edecekmişş biziii sözlüü felann yaparr bu duramaz ben bilirim

orda nasıl spor salonları acaba bilmiyorum ki ..hangi bölüm istiyorsun...

işte bu çok önemli bir işi yapıyorsan en iyisini yapıcaksın samimi olacaksın ki insan olmak budur bence....

kolay gelsin canıım...

aman ne alcaklar yaa onlar zaten iyice sevgili olmuşlar kaç yıldır..sen bi pasta alıp götür gülüm olmazsa ikisinin de gönlünü yapmış olursuun...
yok valla safisim ne ben birsey yaptin ne onlar..yazik ablam icin ugrasiyorlar..bu ikincide dandik cikti..oglan gecmek tozmak istiyorrbeyninde sigortasi eksik olan bize geliyor...annemlerle konusuyor..diyorum anne valla millet normal biz anormal..yoksa bukadar aksiler bizemi denk geliyor..demekki biz aksiyiz
Varsın bu haftada hareket olmasın be gülüm.Zaten sen önceden telafi etmiş sayılırsın asıl bize ne olacak bakalım
herseyin basi elbet saglik ipgim ama tam gaz mezuniyet hazirligi derken cokuntu yasadim..birde 2 takimla yarisiyoruz bu hafta..insallah iyi sonuc aliriz yinede:18::18:

o romantikliği biz bile anladık herkese nasip olmaz arda gibi tatlı tekne kazıntısı...
ayy sorma safisim..daha iki haffta once yakaladim..bu yasta psikolojim bozuldu resmen guya odami toparladim..bostan bir saklama kutusu kaldi..onu vermeye gidim derken..detaya girmim..acik birsey gormedim emmee..masum bir ortam olmadigi kesindiAllah huzurlarini bozmasin
buarada konu Arda'ya gelince bazen derim, madem bir kaza ettiniz birdaha etseydiniz Ayla'm olurduguya kiz olacaktida bende ayla koyacaktim

Efkar mı bastı kızzzz.Geçer bu günler geçer sonra bakıp gülersin inşallah
ayy insallah..bir zahmet gecsin artik...yanliz yanliz olmuyor boyle..bende meyve veren agac olmak istiyorum
Bizzz azcık orhan baba azcıkk müslümm babaa açıpp karşılıklııııııııııı bekleyelim barii tatlımmmmm kendimi sap hissettim bugünn yaaa

ferdi babayida unutma lutfen..bugun anca onlar bizi pekler..neyleyim sen yoksann eger....yazi bahariiiiiiiiagg ulan aggg

canim onemli olan senin ne istedigin en basta..
sirf aletlerlemi calismak istiyorsun yada grup calismalarinami..
bir uyeligin her ikisi icinndemi gecerli..bizim burda oyle ama sizin orada nasil bilmiyorum
bazen uyelikler sadece aletler icin, bazilari grup calismalari..iste pilates tep vs.
bazilarida ikisi...bende ikisi olan bir uyelik var..hemde sauna var
ve elbette fiyati ve saatleri sana uygunmu

menüüü paylaşımmmm.........
sabah ve öğle biraz yüz kızartıcı
akşam 1 porsiyon kuru fasulye..1 kase yogurt ve kendi yagında kızarmış tavukk...
şimdide türk kahveli koca bardak süt içicem..oyyy süt aşerdim ..çok canım istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…