Bende bilemiyorumki canım ya.Aerobik saatleri varmış galiba birde yürüme bandı ve bisiklet çalışabilirim ya da artıkolan aletlere bakacağım
orda nasıl spor salonları acaba bilmiyorum ki ..hangi bölüm istiyorsun...
yok valla safisim ne ben birsey yaptin ne onlar..yazik ablam icin ugrasiyorlar..bu ikincide dandik cikti..oglan gecmek tozmak istiyorrbeyninde sigortasi eksik olan bize geliyor...annemlerle konusuyor..diyorum anne valla millet normal biz anormal..yoksa bukadar aksiler bizemi denk geliyor..demekki biz aksiyiz
herseyin basi elbet saglik ipgim ama tam gaz mezuniyet hazirligi derken cokuntu yasadim..birde 2 takimla yarisiyoruz bu hafta..insallah iyi sonuc aliriz yinede:18::18:
ayy sorma safisim..daha iki haffta once yakaladim..bu yasta psikolojim bozuldu resmen guya odami toparladim..bostan bir saklama kutusu kaldi..onu vermeye gidim derken.. detaya girmim..acik birsey gormedim emmee..masum bir ortam olmadigi kesindi Allah huzurlarini bozmasin
buarada konu Arda'ya gelince bazen derim, madem bir kaza ettiniz birdaha etseydiniz Ayla'm olurduguya kiz olacaktida bende ayla koyacaktim
ayy insallah..bir zahmet gecsin artik...yanliz yanliz olmuyor boyle..bende meyve veren agac olmak istiyorum
ferdi babayida unutma lutfen..bugun anca onlar bizi pekler..neyleyim sen yoksann eger....yazi bahariiiiiiiiagg ulan aggg
canim onemli olan senin ne istedigin en basta..
sirf aletlerlemi calismak istiyorsun yada grup calismalarinami..
bir uyeligin her ikisi icinndemi gecerli..bizim burda oyle ama sizin orada nasil bilmiyorum
bazen uyelikler sadece aletler icin, bazilari grup calismalari..iste pilates tep vs.
bazilarida ikisi...bende ikisi olan bir uyelik var..hemde sauna var
ve elbette fiyati ve saatleri sana uygunmu
afiyet olsun canım çok güzel menünmenüüü...
öğlle...
mercimek çorba 1 kase
yoğurt 1 kase
fındık biraz
akşam
kapuska bulgurlu 1 tabak
kereviz salatası
az kuru fasulya
e gel tatlım geeeellYaa Sapiş böyle yazınca gel gel gel karataya gel gibi olmuş valla
Bencede ev işi birikince benimde ruhum daralır.Birde azcık takıntım var benim herşey yerinde ve düzenli olmak zorunda
efferin eşineben geldim tombul kuşlarımbu arada çok sevindim hepinizde burdasınız hepiniz sevgililer günü kutlu olsun eşim bugün beni aradı canım bişey istermisin dedi marketten eksiklerimi aldı eve geldi çaldı kapıyı normalde anahtarla girer ama neyse açtım kapıyı ayakkabılarını çıkardım sonra elimdeki poşetleri al dedi onlarıda aldım sonra dedi montumu çıkar len dedim noliyi kabanını açtım fermuarını ne görsem beyenirsiniz elime çiçekler düştü karanfil ve kırmızı gül almış bebegim benim inanın o anki sevincimi anlatamam görmeniz lazımdı sevincinden boynuna atladım sonra öptüm kutladım olan benim abdese oldu gitti abdest dediki senin bu kadar sevinicegini bilseydim hergün alırdım çiçek dedi herkez alıyomuş sevdigine eşimde almıcakmış ama demiş hakediyo dedim dedi sevincimide görünce sarıldıktek vucud olduk eşim sevmez öle sevgililer günüymüş dogum günüymüş ona tersmiş allahım herkeze nasip etsin eşlerden çiçek almaya işşallah hediye alamamış ama çiçek yettide artı ban para verdi o çok istedigim ayakkabıyı alıcam işşallah
gelelim menüye
1-bir küçük kase yayla çorbası
2-kırmızı biberi yogurtlu yapmadı eşim tavukla sosladı baharatladı ne ka güzel oldu
3-4 çatal fasülye yemegi kurutulmuş
4-azıcıkta hashaşlı çörek yedim 5 lokma o ka
ekmek yemedim tek kaçamagım valahı bugün bu oldu affedin çok pişmanım ama sizlerede yalan söylücek degilimyaakşamada soda içicem birazdan yeticekte artıcek oh çok şükür bugünde günüm böle geçti 700 selevatımı çektim kaldı 4300 selevat işşallah bugünde çekerim biter :18::18::18:
salisim yavyum inan çok işe aradı haberin olsun hayatımı kurtardın bilemezsinkızlar havalar nasıl aşagıda görüşemiyoruz
iyi aksamlar kizlar..
bugun isteyim..cok kalabalikti anca gelebildim..
buarada sevgilisi olan herkesin sevgililer gunulu kutluyorum Allah mutlulugunuzu hicc bozmasin..
salisim gel senlede biz sarilak basi kel olaraktan
hastaliktan dolayi diyete uymuyorum kizlar...biraz corba..ekmekti felan yiyorum birseyler..
yani bu cuma bende hareket olmayacak kesin
ipekcim nasılsın?yanlış hatırlamıyorsam kızın vardı değil mi 11 aylıkmıydı?
ben de sodamı aldım geldim..soda içince sabah tartıda eksi çıkıyorum...
Beğendi,çok beğendi ama aslında çok da komik birşey oldu.Lila renk gömlek ve mor kıravatı aldım gittim,damat bey yanıma geldi buluştuk,bir de ne göreyim;üzerinde lila renk bir gömlek ve mor bir kıravatcanım beyenmezse topikçe toptan gelir döverizben eşime daha atkıyı bitiremedimki bereyi başlıyım sözde bitiricektim beceriksiz paşa
Amin bitanemmm,Allah cümle bekarlara da en hayırlı evlilikler nasip eylesin,evlilerimizi de iki cihanda mesut eylesin inşallahoyyy canımmm nevcim,sen alırsında beğenmezmi hediyesini eniştemiz...Rabbim mutlulugunuzu ömürlük eylesin canım...amin...
Bitanem çok teşekkür ederim,Allah senin de yuvanı huzurla donatsın inşallah.Çok geç olduğu için diğer konu hakkında yorumumu yazamadım ama yarın uzun uzun yazıcam sana canımCanım öncelikle gününüz mübarek olsunİnş güzel bir gün geçirirsin.Seni tebrik ediyorum nev gerçekten ne ekersen b u dönemde evlilikte onu biçiyorsun
Çok teşekkür ederim Saliş'im,Allah sana daha da hayırlı yazgıları nasip eylesinBarışmanızaaa çokkkkkkkkk sevindimmm canımmmmm nevvvvvvvvİnşallah bir daha kavga etmezsinizz böylee sevgii dolu bir günde sizin için bunu temenni ediyorum
saferan, SAPHIRA+, pasam3405+, ipekyol51+, saliss+
toplaştınız mı kızlaar..nevimde şimdi romantik akşam yemeğindediir...
Allah razı olsun bitanem.Allah'ın bütün güzellikleri birarada topladığı varlığını hakeden sevgili,eş nasip olsun sana Gülüm,benimkinden de hayırlı yazgılar nasip olsun.Teşekkür ederim kuzum güzel duan içiniyi aksamlar kizlar..
buarada sevgilisi olan herkesin sevgililer gunulu kutluyorum Allah mutlulugunuzu hicc bozmasin..
hastaliktan dolayi diyete uymuyorum kizlar...biraz corba..ekmekti felan yiyorum birseyler..
cnm sodanın diekt böyle bir etkisini dymadım ama beni eksiliyor uyku öncesi içersem..dene istersen sen de.İyiyim canım Teşekkür ederim.Evet kızım var canım 17 aylık oldu.Sodanın böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum canım ya
aysencimmm hoşgelsin cnm..biz de seni çok seviyoruz..arayı fazla uzatma cnm ..bekliyoruz seni..selamlar canlarımfırsattan istifade gireyim eccik içim dökeyim dedim
11 gündür reglim kesilmiyo kullandığım doğum kontrol hapından ve yumoşumda olan 3,5 m lik kistten dolayıdır demiştim ama bugün dayanamadım doktora gittim..o da bana kist erimeye başlamış kanamada uzun bir süre sürebilir ama hormonlarını mahvetmişsin dedi
sanırım dengesiz beslenmek bi ver bi al bi ver derken hormonlarımı alt üst etmişimbi de eşimde yanımda doktorun yanında açtı ağzını yok saçma saçma besleniyomuşum kilo vericem diye felan filan
benim bağlantının olmaması bi bakıma iyi olacak bağlantım gelmiş olsa bile biraz vücudumu dinlendirmek isityorum canlarım
şimdi ben geri dönmek üzere ayrıldım değilmi ? bir ay felan an azından şu kistim gidene kadar normal bir beslenme düzeni yapmaya çalışıcam..sonrada iyi bir diyetisyenle devam edicem öyle karar aldım..yaz sonuna kadarda bu işi bitirip tüp bebeğe başlıycaz nasipse..
sizleri seviyorum çok kuvvetli bir gönül bağı kurmuşum farkında olmadan
Günaydınlaaarrr
kimse gelmemiş bu saate kadar hayırdır inşallahkahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldim.evi de kim toparlarsa toparlasın,ev kalk gidelim diyor.Her gün topluyorum ve her sabah uyandığımda savaş alanı gibi oluyor
ben bir sayıp yapıp geleyim:126:
günaydın bebekhoşgeldin shopam
Kızlar tükkanı ben açtım bugünçayı da demledim,var mı taze çay isteyen
günaydın bebek
oyyy ben bir çay delisiyim...alayım açık ve şekersiz lütfen
yok valla safisim ne ben birsey yaptin ne onlar..yazik ablam icin ugrasiyorlar..bu ikincide dandik cikti..oglan gecmek tozmak istiyorrbeyninde sigortasi eksik olan bize geliyor...annemlerle konusuyor..diyorum anne valla millet normal biz anormal..yoksa bukadar aksiler bizemi denk geliyor..demekki biz aksiyiz
herseyin basi elbet saglik ipgim ama tam gaz mezuniyet hazirligi derken cokuntu yasadim..birde 2 takimla yarisiyoruz bu hafta..insallah iyi sonuc aliriz yinede:18::18:
ayy sorma safisim..daha iki haffta once yakaladim..bu yasta psikolojim bozuldu resmen guya odami toparladim..bostan bir saklama kutusu kaldi..onu vermeye gidim derken.. detaya girmim..acik birsey gormedim emmee..masum bir ortam olmadigi kesindi Allah huzurlarini bozmasin
buarada konu Arda'ya gelince bazen derim, madem bir kaza ettiniz birdaha etseydiniz Ayla'm olurduguya kiz olacaktida bende ayla koyacaktim
ayy insallah..bir zahmet gecsin artik...yanliz yanliz olmuyor boyle..bende meyve veren agac olmak istiyorum
ferdi babayida unutma lutfen..bugun anca onlar bizi pekler..neyleyim sen yoksann eger....yazi bahariiiiiiiiagg ulan aggg
menüüü paylaşımmmm.........
sabah ve öğle biraz yüz kızartıcı
akşam 1 porsiyon kuru fasulye..1 kase yogurt ve kendi yagında kızarmış tavukk...
şimdide türk kahveli koca bardak süt içicem..oyyy süt aşerdim ..çok canım istedi
Canlarım şu an saat tam 23:10.Yeni geldim eve ve daha üstümü bile değiştirmeden size yazmaya oturdum.Çok ilginç bir gündü.Sevgilimle karda mangal yaptık başbaşa.O anda lapa lapa kar yağmaya başladı.Öyle güzel bir görüntü vardı ki,gerçek olamayacak kadar güzeldi.Hediyemi de çok beğendi,çok güzel bir gündü canlarım
Beğendi,çok beğendi ama aslında çok da komik birşey oldu.Lila renk gömlek ve mor kıravatı aldım gittim,damat bey yanıma geldi buluştuk,bir de ne göreyim;üzerinde lila renk bir gömlek ve mor bir kıravatMeğer o renk gömlek ve kıravatı varmış ama ben hiç denk gelmemişim Çok şükür ki tonları farklı ve benim aldığım kıravat çok daha özel ve güzel.Komik oldu ama çok beğendi
Amin bitanemmm,Allah cümle bekarlara da en hayırlı evlilikler nasip eylesin,evlilerimizi de iki cihanda mesut eylesin inşallah
Bitanem çok teşekkür ederim,Allah senin de yuvanı huzurla donatsın inşallah.Çok geç olduğu için diğer konu hakkında yorumumu yazamadım ama yarın uzun uzun yazıcam sana canım
Çok teşekkür ederim Saliş'im,Allah sana daha da hayırlı yazgıları nasip eylesin
Geldim ciğerim geldim,gelir gelmez de size koştum,canlarımsınız
Allah razı olsun bitanem.Allah'ın bütün güzellikleri birarada topladığı varlığını hakeden sevgili,eş nasip olsun sana Gülüm,benimkinden de hayırlı yazgılar nasip olsun.Teşekkür ederim kuzum güzel duan için
selamlar canlarımfırsattan istifade gireyim eccik içim dökeyim dedim
11 gündür reglim kesilmiyo kullandığım doğum kontrol hapından ve yumoşumda olan 3,5 m lik kistten dolayıdır demiştim ama bugün dayanamadım doktora gittim..o da bana kist erimeye başlamış kanamada uzun bir süre sürebilir ama hormonlarını mahvetmişsin dedi
sanırım dengesiz beslenmek bi ver bi al bi ver derken hormonlarımı alt üst etmişimbi de eşimde yanımda doktorun yanında açtı ağzını yok saçma saçma besleniyomuşum kilo vericem diye felan filan
benim bağlantının olmaması bi bakıma iyi olacak bağlantım gelmiş olsa bile biraz vücudumu dinlendirmek isityorum canlarım
şimdi ben geri dönmek üzere ayrıldım değilmi ? bir ay felan an azından şu kistim gidene kadar normal bir beslenme düzeni yapmaya çalışıcam..sonrada iyi bir diyetisyenle devam edicem öyle karar aldım..yaz sonuna kadarda bu işi bitirip tüp bebeğe başlıycaz nasipse..
sizleri seviyorum çok kuvvetli bir gönül bağı kurmuşum farkında olmadan
Günaydınlaaarrr
kimse gelmemiş bu saate kadar hayırdır inşallahkahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldim.evi de kim toparlarsa toparlasın,ev kalk gidelim diyor.Her gün topluyorum ve her sabah uyandığımda savaş alanı gibi oluyor
ben bir sayıp yapıp geleyim:126:
paşam...17
üzüm...ameliyat olacakmış,cuma günü aramıza katılacakmış
aysen...3 netinde sorun var
shopaholic...6
saferan...19
saphira...11
ipekyol...12
saliss...7
kırmızıgül...7
nev...18
safişim tebrikler canım
tabi tatlım ni dimek bıyır
paşam...8
shopa...12
saferan...29
saphira...12
ipek...19
saliss...22
kırmızı...11
nev...6
aysen...1 netinde sorun var
uzum...izinli
safişim tekrar tebrikler
hepinizin parmaklarına sağlık canlar
kahvaltı:
1 tatlı kaşığı mindivan + su
az sucuklu 2.5 yumurta
1 kk peynir
2-3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
az bal kaymak
2 kapsül omega 3
çay
sagol tatlım daha güzelleri sizlerin olsun işşallah
bir çiçek bile yetiyor mutlu olmak için.....ayakkabılarını da iyi günlerde kullan alınca...
ben dün temizliğimi yapmıştım2-3 gün idare ediyor beni...bugün pc de takıldım sonra biraz yatakta kızımla tv seyrattik ..kızlar gwelince de bi market yaptım ..yemekler hazıır..eşim gelirse yicez inş...gelmezse ben yicem acıktım yav...
ben bişeycik almadım yaa..gece şöylee bi öpüveririm ahan da hediyen derim yeter hoşşiğe......
allah razı olsun canım rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın işşallahNe mutlu sana Allah mutluluğunnuzu daim etsin
kıyamam sizlere kızlar siz gelin bakalım tombul şefkatli kollarımaiyi aksamlar kizlar..
ayy sizin ormantikliginizi yerimmmm..Allah nazarlardan saklasin sizi
dunde annemle babam konusuyor...babam diyor sen bana hediye alacaksin annem diyor sen bana alacaksin..
sonunda anlasamadilar...ikiside birsey almadi..kuru kuru geciriyor..babam diyor 30 yildir almamisim birsey simdimi alimalismamislar napsin garipler
aferim sana bu iş sabır işi canım ben dogum etmeye gittigimde stajyerler vardı nefret gelmişlerdi suratlarından inan helede doktorlardan bebegim az kalsın düşüyodu yere üstüne üslük bana bagırdı inan bende hemşireligi kazandım ama nasip gidemedim durumlar gitmeme hep engel oldu sen hem öle ol tamamamı hiç bozma kendini
Ayyyyy pasammmmm çokk alemmsinnn çokkkkk yaaa çokkkk güldürrdünnn beniiiii Allahh daa seni güldürsünn bebeleri kucağına almak nasip etsinKuzum benn onuu pozisyonuu anlatmakk içinn söledimm O pozisyondaa duruyorr bebeklerr karındaa fakattt bırtlamıyorlarrrr çünküüü havaaa almıyorlarr mide ve bağırsaklarııı çalışmıyorr zavallılarınn sizdee ne varsaa onlarda onuu kanındann alıyorrr
Valla bugün dünee göree daha iyiydiiiGerçektennn çırağımmmm amaa haa ne derlerse onu yapıosss akşamlarr oluyorr oturmadannn çokk yoğunnn gerçekktennnn Zatenn insanlarr daaa öğrencii olduğumuzuu öğrenincee hemenn korkuyorr yanlış birşy yapacaz diyee ama tabikiii hemşire ablalarımız koruyor bizii bugün bi hasta bana damar yolu açtırmak istemedi bilen gelsin dedii bende ısrar etmedim onları çağırdımm o da kızmışş o bendenn daha iyi biliyorr 5 senedir okuyor demişş sonra odaya girincee özr diledi kırmakk istemedim sen çocuğumsunn dedii kıyamammm dedimmm hiçç önemlii değil ben size kızmadım zaten hastalarımaa asla yüksek sesle bile konuşmadım bu zamana kadar aanlaştık sonunda yani
orhanı müslümü ve ferdiyi alıcan bir yandan içicen bir yandanda jileti eksik etmicen
ciddende oyle..bizimkilerde ayni..calismaktan ekmek parasi kazanmaktan romantizmi dusunuyorduk..bu yastan sonrada gecti artik bizden diyorlar...ama ben bilirim ki ne romantiktirlerrr...az yakalamadim onlari
valla birtek biz kaldik..nilosta enisteyle yemekte hemde asortik bir yermis...bizde boyle net basinda bekliyoruz...
agg ulan agg.. batsin bu dunyaaa..bitsinnn bu ruyaa..orhan baba isledi birden icime..agggg..nerde benim cayim
canım devletin spor salonları var parasız var onlara başvur canım eşimde söz verdi şu havalar düzelsin senle sabah akşam yürüyüşe gideriz dedi o elime çekirdegi alıcekmış çıklıcekmış bense aletlere binip yürücekmişimKızlar bişey soracam size ya.Bu hafta gidip spor salonuyla görüşecem.Hiç spor salonuna gitmemiş biri olarak nelere dikkat etmem lazım acaba ve de ne sormam lazım ya da sormam gereken önemli bişey var mıdır?Bütün sorular aynı kapıya çıkıyor galiba.Cevaplarınızı bekliyorum
en güzel hediye annesi ve bebesı hayatta olandır bebem yavuklun oluncada iyi oluyoda keske tek o olsa herkez başa belaBizzz azcık orhan baba azcıkk müslümm babaa açıpp karşılıklııııııııııı bekleyelim barii tatlımmmmm kendimi sap hissettim bugünn yaaa
ben seni test ed,icem haberin olsun iyi çalış çırak işşallah çalıştıgın yerlerden gelirKızlaaarr benn dersee kaçarrrrr yinee uykusuzzz gecelerr modunaaa girecemmm kanımcaaaHepinizii çokk seviyorummm paşamın dediği gibii sizlerdee benim gönlümünn sevgilisinizzz
Yarınn hocanın gözünee girmemm lasımm ziyarett edecekmişş biziii sözlüü felann yaparr bu duramaz ben bilirim
teşekkür edrim canım benimafiyet olsun canım çok güzel menün
e gel tatlım geeeell
efferin eşineAlah mutluluğunu daim etsin canım
gülüm sen iyi ol da diyeti nasıl olsa hallederin bu kadar kiloyu verdikten sonra,sana kilo mu dayanır be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?