ah ah gene seferanı geçememişimGünaydınlaaarrr
kimse gelmemiş bu saate kadar hayırdır inşallahkahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldim.evi de kim toparlarsa toparlasın,ev kalk gidelim diyor.Her gün topluyorum ve her sabah uyandığımda savaş alanı gibi oluyor
ben bir sayıp yapıp geleyim:126:
Canlarım şu an saat tam 23:10.Yeni geldim eve ve daha üstümü bile değiştirmeden size yazmaya oturdum.Çok ilginç bir gündü.Sevgilimle karda mangal yaptık başbaşa.O anda lapa lapa kar yağmaya başladı.Öyle güzel bir görüntü vardı ki,gerçek olamayacak kadar güzeldi.Hediyemi de çok beğendi,çok güzel bir gündü canlarım
Beğendi,çok beğendi ama aslında çok da komik birşey oldu.Lila renk gömlek ve mor kıravatı aldım gittim,damat bey yanıma geldi buluştuk,bir de ne göreyim;üzerinde lila renk bir gömlek ve mor bir kıravatMeğer o renk gömlek ve kıravatı varmış ama ben hiç denk gelmemişim Çok şükür ki tonları farklı ve benim aldığım kıravat çok daha özel ve güzel.Komik oldu ama çok beğendi
Amin bitanemmm,Allah cümle bekarlara da en hayırlı evlilikler nasip eylesin,evlilerimizi de iki cihanda mesut eylesin inşallah
Bitanem çok teşekkür ederim,Allah senin de yuvanı huzurla donatsın inşallah.Çok geç olduğu için diğer konu hakkında yorumumu yazamadım ama yarın uzun uzun yazıcam sana canım
Çok teşekkür ederim Saliş'im,Allah sana daha da hayırlı yazgıları nasip eylesin
Geldim ciğerim geldim,gelir gelmez de size koştum,canlarımsınız
Allah razı olsun bitanem.Allah'ın bütün güzellikleri birarada topladığı varlığını hakeden sevgili,eş nasip olsun sana Gülüm,benimkinden de hayırlı yazgılar nasip olsun.Teşekkür ederim kuzum güzel duan için
canım işşallah sag saglim tüp bebege kalmadan bebegine hamile kalırsın canım dualarım seninleselamlar canlarımfırsattan istifade gireyim eccik içim dökeyim dedim
11 gündür reglim kesilmiyo kullandığım doğum kontrol hapından ve yumoşumda olan 3,5 m lik kistten dolayıdır demiştim ama bugün dayanamadım doktora gittim..o da bana kist erimeye başlamış kanamada uzun bir süre sürebilir ama hormonlarını mahvetmişsin dedi
sanırım dengesiz beslenmek bi ver bi al bi ver derken hormonlarımı alt üst etmişimbi de eşimde yanımda doktorun yanında açtı ağzını yok saçma saçma besleniyomuşum kilo vericem diye felan filan
benim bağlantının olmaması bi bakıma iyi olacak bağlantım gelmiş olsa bile biraz vücudumu dinlendirmek isityorum canlarım
şimdi ben geri dönmek üzere ayrıldım değilmi ? bir ay felan an azından şu kistim gidene kadar normal bir beslenme düzeni yapmaya çalışıcam..sonrada iyi bir diyetisyenle devam edicem öyle karar aldım..yaz sonuna kadarda bu işi bitirip tüp bebeğe başlıycaz nasipse..
sizleri seviyorum çok kuvvetli bir gönül bağı kurmuşum farkında olmadan
canlarım saat 11 de kalktım
gelelim kahvaltı menüsüne
1-1 tane haslama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-kibrik kutusu kadar peynir
4-1 tane domates
5-yeşil çay bir fincan
6-2 tane çavdar emegi fırınladım kuru kuru yedim açlık hissetmiyo insan
kepek ekmegi yemeyin demir eksikligi yapıyomuş çavdar yeyin araştırmalarım sonucu profösör paşa dinleyin sizgünaydım yavrularım hepiciginize bir kere plates yaptım daha gerisi gelmedi bir<azdan namazı kılıp tespihe devam edicem sonra görüşürz artık akşama menümle gelirim işşallah
afiyet olsun canım...
afiyet olsun karatay güzeli..menüüü...
sabah...
zeytin
peynir
yumura 1
domates
öğlee...
kapuska 1tabak
yoğurt
fındık
canlarım saat 11 de kalktım
gelelim kahvaltı menüsüne
1-1 tane haslama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-kibrik kutusu kadar peynir
4-1 tane domates
5-yeşil çay bir fincan
6-2 tane çavdar emegi fırınladım kuru kuru yedim açlık hissetmiyo insan
kepek ekmegi yemeyin demir eksikligi yapıyomuş çavdar yeyin araştırmalarım sonucu profösör paşa dinleyin sizgünaydım yavrularım hepiciginize bir kere plates yaptım daha gerisi gelmedi bir<azdan namazı kılıp tespihe devam edicem sonra görüşürz artık akşama menümle gelirim işşallah
oyle safisim herseyin hayirlisi olsun..birde bizimki abayi yakmis..ya olmazsa diye agliyordu..garibim kizkardesi gibi degilki daha ilk yasiyor boyle duygulari napsin..bileginden msj yazamiyor o ben yazisiyorum oglanla..dusunun halimizi artikin
hayırlısı olsun canım yaaa......herkes modern oldu yaa sizin gibiler demode geliyor onlara...allah hayırlı kısmetler versin inş..ikinizede...
oncelikle basin saolsun ablacim, Allah sabirlar versin..er yada gec olacak elbet ama ben aklima bile getiremiyorum..Allah kimsenin huzurunu yuvasini bozmasin..kıyamam sizlere kızlar siz gelin bakalım tombul şefkatli kollarımaha şöyle sizlere bol bol sevgi şekkat veririm oda olmazsa birinize ingiliz birinize fransız bulalım takılır girdersiniz türk sanaçlarından hangisini beyeniyosunuz ona göre mektup yazalım sizler hayranız diye yada sizler için kaçırıyım onları
ah ah benimde annem babam öyleydi inan onları seyrettikçe çok mutlu oluyodum ama artık seyredemiyorum babam vefat etti içim okadar acıyoki acısını tahmin bile edemezsin işşallah sizinkiler hiç ayrılmaz canım
orhanı müslümü ve ferdiyi alıcan bir yandan içicen bir yandanda jileti eksik etmicenişte ozaman 3 kurulunca salya sümük aglıcen rabbim hayırlı kapılar açsın işşallah
canım devletin spor salonları var parasız var onlara başvur canım eşimde söz verdi şu havalar düzelsin senle sabah akşam yürüyüşe gideriz dedi o elime çekirdegi alıcekmış çıklıcekmış bense aletlere binip yürücekmişimah ah yürüyüs yap paşa kilo ver kocişinde çekirdek yesin
ellerine saglik bitanempaşam...17
üzüm...ameliyat olacakmış,cuma günü aramıza katılacakmış
aysen...3 netinde sorun var
shopaholic...6
saferan...19
saphira...11
ipekyol...12
saliss...7
kırmızıgül...7
nev...18
safişim tebrikler canım
sevgililer gunu olmasina ragmen burasi bos kalmamispaşam...8
shopa...12
saferan...29
saphira...12
ipek...19
saliss...22
kırmızı...11
nev...6
aysen...1 netinde sorun var
uzum...izinli
safişim tekrar tebrikler
hepinizin parmaklarına sağlık canlar
oyle safisim herseyin hayirlisi olsun..birde bizimki abayi yakmis..ya olmazsa diye agliyordu..garibim kizkardesi gibi degilki daha ilk yasiyor boyle duygulari napsin..bileginden msj yazamiyor o ben yazisiyorum oglanla..dusunun halimizi artikin
oncelikle basin saolsun ablacim, Allah sabirlar versin..er yada gec olacak elbet ama ben aklima bile getiremiyorum..Allah kimsenin huzurunu yuvasini bozmasin..
dun benle saliss damsiz kalinca efkarlandik biraz..ama benim gozumde sanatci manatci yok..benim bir keltosum vardi..yillar sonra tekrar gorusmeye baslamistik..kisa sure once tartistik ve sildi beni...ben onu istiommmmonu kacirirsan bir zahmet..izmir kemalpasa'da oturuyor
ayy esin ne alem ablacim,, sen orda kan ter icinde spor yapican oda cit cit yaninda dolanacak..resmen bu eziyet sana
aynen ablamin bana yardim ettigi gibi..hadi sen kosu bandina bin ben bakiom..tamam oldu..bindim gidiom bi baktim..koca tepsi ne var ne yok yuklemis gelmis yiyor...ben o goruntunun karsisinda spora nasil adapte olimsaolsunlar cok yardimci oluyorlar cokk
ellerine saglik bitanem
sevgililer gunu olmasina ragmen burasi bos kalmamis
tekrar ellerine saglik saphisimm
selamun aleykum kizlar..
bugun ilacim bitti ama ben daha duzelemedim..bogazim hala yirtiliyor nasil bir hastalikmis anlamadim..
ben bugunlerde menu eklemiyorum kizlar..cunku bu hastaliktan ne bulursam onu yiyorum iyi gelir diye
sağol tatlışım
günaydın canııım...ellerine sağlııık.....
afiyet olsuuun.....
ha gayret canım az kaldıah ah gene seferanı geçememişimama azimliyim geçicem
ay orda olmak çok istedim he aklıma geldikçe ögretmiş gibi
canım işşallah sag saglim tüp bebege kalmadan bebegine hamile kalırsın canım dualarım seninle
afiyet olsun canımmenüüü...
sabah...
zeytin
peynir
yumura 1
domates
öğlee...
kapuska 1tabak
yoğurt
fındık
evet canım o arkadaş hala veriyor maşallah,en son 74 olmuştu galiba,120 denSAPHİRACIM karatay sayfasında gül diye arkadas vardı karatayla dehset kilo vermişti..ne durumda arkadaş hala veriyor mu..hayran kalıyordum valla ona tıkır tıkır gidiyordu kiloları...
oncelikle basin saolsun ablacim, Allah sabirlar versin..er yada gec olacak elbet ama ben aklima bile getiremiyorum..Allah kimsenin huzurunu yuvasini bozmasin..
dun benle saliss damsiz kalinca efkarlandik biraz..ama benim gozumde sanatci manatci yok..benim bir keltosum vardi..yillar sonra tekrar gorusmeye baslamistik..kisa sure once tartistik ve sildi beni...ben onu istiommmmonu kacirirsan bir zahmet..izmir kemalpasa'da oturuyor
ayy esin ne alem ablacim,, sen orda kan ter icinde spor yapican oda cit cit yaninda dolanacak..resmen bu eziyet sana
aynen ablamin bana yardim ettigi gibi..hadi sen kosu bandina bin ben bakiom..tamam oldu..bindim gidiom bi baktim..koca tepsi ne var ne yok yuklemis gelmis yiyor...ben o goruntunun karsisinda spora nasil adapte olimsaolsunlar cok yardimci oluyorlar cokk
ellerine saglik bitanem
Canlarım şu an saat tam 23:10.Yeni geldim eve ve daha üstümü bile değiştirmeden size yazmaya oturdum.Çok ilginç bir gündü.Sevgilimle karda mangal yaptık başbaşa.O anda lapa lapa kar yağmaya başladı.Öyle güzel bir görüntü vardı ki,gerçek olamayacak kadar güzeldi.Hediyemi de çok beğendi,çok güzel bir gündü canlarım
Beğendi,çok beğendi ama aslında çok da komik birşey oldu.Lila renk gömlek ve mor kıravatı aldım gittim,damat bey yanıma geldi buluştuk,bir de ne göreyim;üzerinde lila renk bir gömlek ve mor bir kıravatMeğer o renk gömlek ve kıravatı varmış ama ben hiç denk gelmemişim Çok şükür ki tonları farklı ve benim aldığım kıravat çok daha özel ve güzel.Komik oldu ama çok beğendi
Amin bitanemmm,Allah cümle bekarlara da en hayırlı evlilikler nasip eylesin,evlilerimizi de iki cihanda mesut eylesin inşallah
Bitanem çok teşekkür ederim,Allah senin de yuvanı huzurla donatsın inşallah.Çok geç olduğu için diğer konu hakkında yorumumu yazamadım ama yarın uzun uzun yazıcam sana canım
Çok teşekkür ederim Saliş'im,Allah sana daha da hayırlı yazgıları nasip eylesin
Geldim ciğerim geldim,gelir gelmez de size koştum,canlarımsınız
Allah razı olsun bitanem.Allah'ın bütün güzellikleri birarada topladığı varlığını hakeden sevgili,eş nasip olsun sana Gülüm,benimkinden de hayırlı yazgılar nasip olsun.Teşekkür ederim kuzum güzel duan için
selamlar canlarımfırsattan istifade gireyim eccik içim dökeyim dedim
11 gündür reglim kesilmiyo kullandığım doğum kontrol hapından ve yumoşumda olan 3,5 m lik kistten dolayıdır demiştim ama bugün dayanamadım doktora gittim..o da bana kist erimeye başlamış kanamada uzun bir süre sürebilir ama hormonlarını mahvetmişsin dedi
sanırım dengesiz beslenmek bi ver bi al bi ver derken hormonlarımı alt üst etmişimbi de eşimde yanımda doktorun yanında açtı ağzını yok saçma saçma besleniyomuşum kilo vericem diye felan filan
benim bağlantının olmaması bi bakıma iyi olacak bağlantım gelmiş olsa bile biraz vücudumu dinlendirmek isityorum canlarım
şimdi ben geri dönmek üzere ayrıldım değilmi ? bir ay felan an azından şu kistim gidene kadar normal bir beslenme düzeni yapmaya çalışıcam..sonrada iyi bir diyetisyenle devam edicem öyle karar aldım..yaz sonuna kadarda bu işi bitirip tüp bebeğe başlıycaz nasipse..
sizleri seviyorum çok kuvvetli bir gönül bağı kurmuşum farkında olmadan
paşam...17
üzüm...ameliyat olacakmış,cuma günü aramıza katılacakmış
aysen...3 netinde sorun var
shopaholic...6
saferan...19
saphira...11
ipekyol...12
saliss...7
kırmızıgül...7
nev...18
safişim tebrikler canım
paşam...8
shopa...12
saferan...29
saphira...12
ipek...19
saliss...22
kırmızı...11
nev...6
aysen...1 netinde sorun var
uzum...izinli
safişim tekrar tebrikler
hepinizin parmaklarına sağlık canlar
sagol tatlım daha güzelleri sizlerin olsun işşallahbu arada hediyene bayıldım canım enişteye öpücügü verdinmi bakalım
allah razı olsun canım rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın işşallah
kıyamam sizlere kızlar siz gelin bakalım tombul şefkatli kollarımaha şöyle sizlere bol bol sevgi şekkat veririm oda olmazsa birinize ingiliz birinize fransız bulalım takılır girdersiniz türk sanaçlarından hangisini beyeniyosunuz ona göre mektup yazalım sizler hayranız diye yada sizler için kaçırıyım onları
ah ah benimde annem babam öyleydi inan onları seyrettikçe çok mutlu oluyodum ama artık seyredemiyorum babam vefat etti içim okadar acıyoki acısını tahmin bile edemezsin işşallah sizinkiler hiç ayrılmaz canım
aferim sana bu iş sabır işi canım ben dogum etmeye gittigimde stajyerler vardı nefret gelmişlerdi suratlarından inan helede doktorlardan bebegim az kalsın düşüyodu yere üstüne üslük bana bagırdı inan bende hemşireligi kazandım ama nasip gidemedim durumlar gitmeme hep engel oldu sen hem öle ol tamamamı hiç bozma kendinisen bundan sonra biizm saglıkçımızsın bebem
orhanı müslümü ve ferdiyi alıcan bir yandan içicen bir yandanda jileti eksik etmicenişte ozaman 3 kurulunca salya sümük aglıcen rabbim hayırlı kapılar açsın işşallah
canım devletin spor salonları var parasız var onlara başvur canım eşimde söz verdi şu havalar düzelsin senle sabah akşam yürüyüşe gideriz dedi o elime çekirdegi alıcekmış çıklıcekmış bense aletlere binip yürücekmişimah ah yürüyüs yap paşa kilo ver kocişinde çekirdek yesin
en güzel hediye annesi ve bebesı hayatta olandır bebem yavuklun oluncada iyi oluyoda keske tek o olsa herkez başa bela
ben seni test ed,icem haberin olsun iyi çalış çırak işşallah çalıştıgın yerlerden gelir
teşekkür edrim canım benim
ellerine saglik bitanem
insallah salisim insallah bizde sevgililer gununu kutlayacak birini buluruz..ama sen benim keltosumu gonderirsen seneye benimkide yalniz gecmez..agg ulen agg..ne herifmis ustelikte kel ama ne aklimdan ne gonlumden cikio iyimi
Yaaa çokkkk güzelllmişşşşş görüyorrrr musunnnn kırmızımmm yaaaa bizdee isterizzz böyle romantikk 14 şubatlarrÇokk sevindimmm şakaaa bir yanaa allah bize de nasip ederr inşallah
Kaptanımmm yaa söylesenee senin ilacınn bendeeee bornovayaa çok yakınn kemalpaşaaa benn tutar kulağından gönderirim sanaaa sevdiceğiniiiii
bugun birde onu denim safisim, ilac bitti ama bende degisiklik pek olmadi
ılık süt falan iç olmazsa iyi gelir canım..inş..iyileşir boğazın...
ya yaa..cok anlayislidir ablam cokkk..bana destek oluyor iste...ayni sekilde babamla annemde oyle destek oluyorlardi baslarda saolsunlar..sayelerinde cok testlerden gectim
çok güldüüm demek yiyerek destek oluyor ablan ..sen yemiyesin diye dir kesin seni düşünüyordur....
insallah safisim...bakalim cuma gunu bulusacaklar...insallah guzel gecer..daha ikinci bulusmalari bakalim...biraz bastırın olmazsa gülüm ne olur sonuçta bilinmeez..belki oğlan da yakmıştır abayı hemen evlenelim deer...
saphisim sen nasilsin, duzelebildinmi biraz??2. öğün:
1 dolu kase etli patlıcan yemeği
2 çiğ havuçtan,rende salata
1 bardak ayran
insallah salisim insallah bizde sevgililer gununu kutlayacak birini buluruz..ama sen benim keltosumu gonderirsen seneye benimkide yalniz gecmez..agg ulen agg..ne herifmis ustelikte kel ama ne aklimdan ne gonlumden cikio iyimi
bugun birde onu denim safisim, ilac bitti ama bende degisiklik pek olmadi
ya yaa..cok anlayislidir ablam cokkk..bana destek oluyor iste...ayni sekilde babamla annemde oyle destek oluyorlardi baslarda saolsunlar..sayelerinde cok testlerden gectim
insallah safisim...bakalim cuma gunu bulusacaklar...insallah guzel gecer..daha ikinci bulusmalari bakalim...
saphisim sen nasilsin, duzelebildinmi biraz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?