Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ah ah gene seferanı geçememişim ama azimliyim geçicem
ay orda olmak çok istedim he aklıma geldikçeögretmiş gibi
canım işşallah sag saglim tüp bebege kalmadan bebegine hamile kalırsın canım dualarım seninle

canlarım saat 11 de kalktım
gelelim kahvaltı menüsüne
1-1 tane haslama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-kibrik kutusu kadar peynir
4-1 tane domates
5-yeşil çay bir fincan
6-2 tane çavdar emegi fırınladım kuru kuru yedim açlık hissetmiyo insan
kepek ekmegi yemeyin demir eksikligi yapıyomuş çavdar yeyin araştırmalarım sonucu profösör paşa dinleyin siz günaydım yavrularım hepiciginize bir kere plates yaptım daha gerisi gelmedi bir<azdan namazı kılıp tespihe devam edicem sonra görüşürz artık akşama menümle gelirim işşallah

menüüü...

sabah...

zeytin

peynir

yumura 1

domates

öğlee...

kapuska 1tabak

yoğurt

fındık

afiyet olsun canım...

afiyet olsun canım...

teşekkür ederim canım benim
bu arada 2 yaprak tavuk gösünü kekikle harmanladım yanmaz tavada pişirdim yanına 1 tane domates ve 2 dilip çavdar eknmegi kurumuş ve bir büyük ayran içtim öglen menüsü o
akşamada yapıcem mercimek çorbamı attım düdüklüye yanına köfteli bezelye yemegi ve pirinç pilavı yanınada yogurtlu havuç salatası ve turp ve havuç ve domates eklicem içinde bir adet sogan dogrucem oh gelmeyin keyfime ama ne yerim allah bilir akşama gelişmeleri bildiririm sizlere şimdi yemeklerle haşır neşir olmam lazım eşim okadar gül aldı degilmi bende bir sofra donatalyım tatlıya karar veremedim nasip artık

Son düzenleme:
menüüü...

sabah...

zeytin

peynir

yumura 1

domates

öğlee...

kapuska 1tabak

yoğurt

fındık
afiyet olsun karatay güzeli..

hımm kış mevsimi die domates almıyorum ama diette olunca saltalıksız domatessiz de olmuyo ki..alayım bari bugün..afiyet olsun canımmm paşacım..

ben de acıktım kızlar yaa..tehlike sinyalleri çalıyor benim için...tahrna çorba yaptım ondan içicem..ynına da yogurt..akşama da ızgara yerim sanırım..dışarı cıkıcaz..gelemm belki akşama..

SAPHİRACIM karatay sayfasında gül diye arkadas vardı karatayla dehset kilo vermişti..ne durumda arkadaş hala veriyor mu..hayran kalıyordum valla ona tıkır tıkır gidiyordu kiloları...

NEV cim sen geçenlerde baldılara soğuk su tutarak eridiğini söylemiştin..ben şimdi her duşata yapsam faydası olur mu?yoksa spor sonası mı yapılıyor ..baldırlarım çok kalın

hayırlısı olsun canım yaaa......herkes modern oldu yaa sizin gibiler demode geliyor onlara...allah hayırlı kısmetler versin inş..ikinizede...
oyle safisim herseyin hayirlisi olsun..birde bizimki abayi yakmis..ya olmazsa diye agliyordu..garibim kizkardesi gibi degilki daha ilk yasiyor boyle duygulari napsin..bileginden msj yazamiyor o ben yazisiyorum oglanla..dusunun halimizi artikin
oncelikle basin saolsun ablacim, Allah sabirlar versin..er yada gec olacak elbet ama ben aklima bile getiremiyorum..Allah kimsenin huzurunu yuvasini bozmasin..
dun benle saliss damsiz kalinca efkarlandik biraz..ama benim gozumde sanatci manatci yok..benim bir keltosum vardi..yillar sonra tekrar gorusmeye baslamistik..kisa sure once tartistik ve sildi beni...ben onu istiommmmonu kacirirsan bir zahmet..izmir kemalpasa'da oturuyor
ayy esin ne alem ablacim,, sen orda kan ter icinde spor yapican oda cit cit yaninda dolanacak..resmen bu eziyet sana
aynen ablamin bana yardim ettigi gibi..hadi sen kosu bandina bin ben bakiom..tamam oldu..bindim gidiom bi baktim..koca tepsi ne var ne yok yuklemis gelmis yiyor...ben o goruntunun karsisinda spora nasil adapte olim saolsunlar cok yardimci oluyorlar cokk

ellerine saglik bitanem
paşam...8
shopa...12
saferan...29
saphira...12
ipek...19
saliss...22
kırmızı...11
nev...6
aysen...1 netinde sorun var
uzum...izinli

safişim tekrar tebrikler
hepinizin parmaklarına sağlık canlar
sevgililer gunu olmasina ragmen burasi bos kalmamis
tekrar ellerine saglik saphisimm

selamun aleykum kizlar..
bugun ilacim bitti ama ben daha duzelemedim..bogazim hala yirtiliyor nasil bir hastalikmis anlamadim..
ben bugunlerde menu eklemiyorum kizlar..cunku bu hastaliktan ne bulursam onu yiyorum iyi gelir diye

biraz bastırın olmazsa gülüm ne olur sonuçta bilinmeez..belki oğlan da yakmıştır abayı hemen evlenelim deer...

çok güldüüm demek yiyerek destek oluyor ablan ..sen yemiyesin diye dir kesin seni düşünüyordur....

selamun aleykum kizlar..
bugun ilacim bitti ama ben daha duzelemedim..bogazim hala yirtiliyor nasil bir hastalikmis anlamadim..
ben bugunlerde menu eklemiyorum kizlar..cunku bu hastaliktan ne bulursam onu yiyorum iyi gelir diye

ılık süt falan iç olmazsa iyi gelir canım..inş..iyileşir boğazın...

günaydın canııım...ellerine sağlııık.....

afiyet olsuuun.....
sağol tatlışım
ha gayret canım az kaldı
menüüü...

sabah...

zeytin

peynir

yumura 1

domates

öğlee...

kapuska 1tabak

yoğurt

fındık
afiyet olsun canım
SAPHİRACIM karatay sayfasında gül diye arkadas vardı karatayla dehset kilo vermişti..ne durumda arkadaş hala veriyor mu..hayran kalıyordum valla ona tıkır tıkır gidiyordu kiloları...
evet canım o arkadaş hala veriyor maşallah,en son 74 olmuştu galiba,120 den o hiç kaçamak yapmaz,çelik gibi iradesi var sanırım,şahsen inanamıyorum.çünkü 3-5 gündür değidir 5 aydr tanıyorum,biliyorum kendisini,yediklerini yaptıklarını biliyorum.hiç teklemez,her ay 4 kg kontrgaranti verir

sağol kuşum

Yaaa çokkkk güzelllmişşşşş görüyorrrr musunnnn kırmızımmm yaaaa bizdee isterizzz böyle romantikk 14 şubatlarrÇokk sevindimmm şakaaa bir yanaa allah bize de nasip ederr inşallah

İnşallahh bir ann öncee kurtulurdsun canım şuu kissttenn

paşam...8
shopa...12
saferan...29
saphira...12
ipek...19
saliss...22
kırmızı...11
nev...6
aysen...1 netinde sorun var
uzum...izinli

safişim tekrar tebrikler
hepinizin parmaklarına sağlık canlar

saferannnnn:
:4

Gell canımm valla testt ett beniii bugünn herr türlüü zor testten geçtim desem yeri

Kaptanımmm yaa söylesenee senin ilacınn bendeeee bornovayaa çok yakınn kemalpaşaaa benn tutar kulağından gönderirim sanaaa sevdiceğiniiiii

Slmmmmm kızlarrrr bennn geldimmmm

Çokkk yoruldummmmm kanımcaa amaa bitti şükürr vakitt nasıl geçiyor anlamıyoruz sizee hemenn menümüü yazayımmm

Sabah: Bir avuç içi beyazz peynir
bir çay bardağı ceviz
3 kuru kayısı
4 zeytin

Öğle: Bir tabak cacık
Bir iki kaşık pialv
bir tabak kıymalı patates
bir çatal tatlı:26:

(yaa kızlarrr çokk kaçamk oluyor farkındayım amaa yemekhane böyle yemesem aç kalacağımm çaresiz kaldım

Akşam: bol salata
balık

Bolll yeşil çay - tarçın içeceğim

veee formm çayımı içeceğim

Son düzenleme:
insallah salisim insallah bizde sevgililer gununu kutlayacak birini buluruz..ama sen benim keltosumu gonderirsen seneye benimkide yalniz gecmez..agg ulen agg..ne herifmis ustelikte kel ama ne aklimdan ne gonlumden cikio iyimi

ılık süt falan iç olmazsa iyi gelir canım..inş..iyileşir boğazın...
bugun birde onu denim safisim, ilac bitti ama bende degisiklik pek olmadi

çok güldüüm demek yiyerek destek oluyor ablan ..sen yemiyesin diye dir kesin seni düşünüyordur....
ya yaa..cok anlayislidir ablam cokkk..bana destek oluyor iste...ayni sekilde babamla annemde oyle destek oluyorlardi baslarda saolsunlar..sayelerinde cok testlerden gectim
biraz bastırın olmazsa gülüm ne olur sonuçta bilinmeez..belki oğlan da yakmıştır abayı hemen evlenelim deer...
insallah safisim...bakalim cuma gunu bulusacaklar...insallah guzel gecer..daha ikinci bulusmalari bakalim...
2. öğün:

1 dolu kase etli patlıcan yemeği
2 çiğ havuçtan,rende salata
1 bardak ayran
saphisim sen nasilsin, duzelebildinmi biraz??

aHHH aşkkk ahhhhhh vallaaa göndereyim en azından seneyee birimiz yalnız kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…