- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
Geçmiş olsun canım.Bende çok korkuyorum bu aralar hasta olmaktan.Kahvaltımı yaptım.Çayımı aldım geldimHafta sonu yoğun geçti güzeldi.Cumartesi günü günüm vardı,çok kalabalıktık.Pazar günü de bir arkadaşla kocaları bırakıp,kızlarımızı alıp parka gittik,hava aldık,kahve içtik sohbet vs.. güzel oldu.
Keşke bir de hasta olmasam2-3 gündür grip yine gösterdi kendini.Üst solunum yollarımda yanma,tıkanıklık filan hissediyorum.Daha diğeri düzelmemişti,öksürüğüm tam bitmemişti bile ama yeniden başlıyoruz galiba.Ondan çok moralim bozuk Pazar sabahı da regl oldum.Beklemiyordum aslında,biraz sürpriz oldu.Tarihe bakmadım ama biraz erken oldu.Onunda etkisi var tabiki keyifsizliğimde.İlacımı içim,yatıp dinlenebilme imkanım olsa neyse de,maalesef mümkün olmuyor.O yüzden ilaçta içmiyorum şimdi,serseme çeviriyor beni.
Spişim aslında bende başlamak istiyorum ama burda kitabı bulmam imkansız topiğe baktım çook uzun acaba bu karatayı öğrenmenin başka yolu yokmudur nasıl araştırabilirimAfiyet olsun canımtekrar karataya mı başlıyorsun
Maşallah sana o günleri bende çabucak görmek istiyorummmmmselam kizlarr ben geldimmm..hos geldimm sefalar getirdimm
nasilsiniz bakalim??? ben super bir haftasonu gecirdim..iki gun boyunca bolca kardesimle eglendim..
alisverise ciktik..yuzmeye gittik..sonra onun oynayacagi bir yere..ki bende girdim oynadim...
eskiden kiloluyum diye utanirdim...yani guzel gecti...bu sabah spora gittim kalkar kalkmaz..sonra isin yolunu tuttum..bugun
2 saat spor yapabildim..cunku yogurt almam gerekiyordu...
60a az kaldi kizlar heyecan felakett..haftaya insallah mezun olmayi dusunuyorum..
hos karne almadan cikicam o ayri..cunku hedefimi 50 olarak bildirmistim..
bu hafta persembeye alisverise cikicam..kiyafet alicam...sivil kiyafetlerimin hepsi bol artik
Bekliyoruz fotoyu bir türlü eklemedin kız şunu
hosbulduk canim..evet sonunda bitiyor eziyet...inan okadar huzurluyum ki..bunu basaracagima inanmiyordum...resmen bir mucize gibi..icimden bir insan ciktiama haftasonu ablamla alisverise cikicaz..yeni kiyafet alicam..onlarla foto cekinir eklerim..sizde tam gormus olursunuz
34 beden mi giyiniyordun anacım bende bir garip var kesin.Boyum 172 ama ben 52 kiloyken 40 beden giyiniyordumcanımmm geldiiimmm geldimmm...iyiyim bebişim sen nasılsın...ee sen iyisindir tabi ki çatır çatır kiloları veriyorsun,ee yeni kıyafetlerde alıcakmışsın...ohhhh ohhh ne güzel yaaa...maaşallah arkadasım hakettin sen bunları...ama nereye giidiyorsun yaa...neden 50 leri beklemiyorsun burda((senden ayrılmak zor olucak ((((
boyumuz aynıydı senle dimi..ben 52 kiloda iken boyum kısa olmasına ragmen bazen 34 beden bile giyiyordum..afet olucaksın afet o gözlerle
Canım ya seni tebrik ediyorum gerçekten çok hassassın.Allah diğer hemşireyede vicdan nasip etsinKızlarr iyiiii akşamlarr bennn geldimmm
Dün nöbetteydimmm hiç haftasonu geçiremedim ve kendime nazar ettimDün akşama kadar koştum yorulmak bilmedimmm diyeeee amaa akşam bi balktım gribimmm allahh dedimm yandıkk ya hastalara geçerse diye gecee yapmadığım şey kaynatmadığım ot çöp kalmadı ama tabiki geçmedii O haldee kanser olan hastalarınn yanınaa girmek zorunda kaldım çünküüüüü çokk gıcıkk bi hemşire vardı siz hastalara bakın diğer tüm işleri ben yapayım dedimm banaa uyanık seni dediiii Yaa hastaların hiç bağışıklığı yok desemde dinletemedim öğrenci varken ben tansiyon ölçmem dedii O kadar sinirlendim ki kızlarr maskeyi 4 kat takıpp nefes alamama pahasınaa 30 hastanın takiplerini aldımmm bazı insanlarda hiç vicdan yokk inşşş hastalarımaa bulaşmaazz hocamm sen hastaların yanına girme diyoo amaa benim cadıı hemşire illa sen yapcan dioo...Buu gripp tam zamanını bulduuu
İnş safiş kabul eder.kizlar haftaya ben mezun oluyorum hayirlisiyla..
Safisim kaptan olmak istiyormu bilmiyorum..ama benim yerime birinin gecmesi lazim...
takima goz kulak olacak..listeleri hazirlayacak vs..bunu simdiden ortaya atiyoum cunku 2 hafta bile yok neredeyse..
ama hepinizden Allah razi olsunki beni idare
ettiniz ben yokunken destek ciktiniz..hakkinizi helal edin kizlar...
eminim benden sonrakinede oyle olacaksiniz..
hepinizi ayri ayri cokk seviyorum..
Allahim sizlerinde yardimcisi olsun..
simdi safis kaptanlik istemezse..kaptan adaylarini one alalim bakalimm
Kaptanım izin istemiştim mesajıda geçmişten bulup eklerim
ipekcim ceza aliyorsun cunku burda izin istedigini hatirlamiyorum...yanlisim varsa duzeltim kizlar:26:
Ellerine saglik spahisim...saliss izinliydi bir onceki listede..duvara yazmisti..
ama uzum konusunda emin degilim..ameliyattan sonra geri dondu ama dogru duzgun paylasimda bulunmadi..
listeye ekliyecegim zaman haftaya ekle dedi ama ortalardan kayboldu..cumaya kadar dogru duzgun paylasimda bulunmazsa yerine baskasini aliriz...yalniz akabe donecek dahao nun yerine kimseyi almiyorum..4 hafta izin istedi cunku oda ameliyat olacakti
Kızlar Karatay Diyeti topiğinde 1. oldum bu hafta :124:
Tebrik ederim canım.Süper bir istikrar sergiliyorsun