Selam güzeller bu ne soğuk yauv kombiyi iyice açtım anam yine de üşüyom :44:
temizlik çaaşır...şimdi de yemek faslı başlar..erkekler ne kadar şanslı yaa.....huhuuuuuuu kızlar nerdesiniiiz
evet canım denizli de de kar var ve soğuk..habar gelsin artık allahım yaa:)Selam güzeller bu ne soğuk yauv kombiyi iyice açtım anam yine de üşüyom :44:
saphıraaa hoşgeldin....burasıda çok soğuk yataktançıkamadım..heryer kar oldu...
selam kizlar...ben geldim sifre alan olmadi daha..ama sifre alan olur olmaz damlicam..
kaptanlik isini unutmayin..safisim kabul ederse birde yardimci gerekiyor..
gonulluleri one alalim lutfen
1. öğün:
4 küçük yumurt+90 gr. az tuzlu lorla sahanda yumurta,1 çay kaşığı tereyağ ile
10 zeytin
4 ad. bebe bisküvisi (regliyim,aklımda çikolata soslu tatlılar filan var,fenalardayım)
2 bardak çay
ara:
1 bardak az tuzlu ayran
12 ad. badem
kahvaltıııııı.....
1 yumurta.3 zeytin,2 domates.aza kaşar az beyaz peynir..2 biber küçük..3 kuru kayısı...1 avuç badem fındık karışımı...
suyum 1 litre oldu..1 yeşil çay içtim....az önce de yarım muz ve 2 kuru kayısı yedim....
akşama mercimek çorba yapıcam patatessiz...yanına bilemiyorum...hımmm marul salata yapayım bir leğennn
saphircim karatayda havuç yasak mı cnm..havuç salatası yapim diyorum..ama yasak gibi hatırlıyorum sankimmm:26:
saferancım ve saphira cım ikisi olsun komutanlarımız
hoşgeldin canım :) görüşürüz :)selam kizlar...ben geldim sifre alan olmadi daha..ama sifre alan olur olmaz damlicam..
kaptanlik isini unutmayin..safisim kabul ederse birde yardimci gerekiyor..
gonulluleri one alalim lutfen
canım piğşmiş havuç yasak,çiğ olarak tüketebilirsinsaphircim karatayda havuç yasak mı cnm..havuç salatası yapim diyorum..ama yasak gibi hatırlıyorum sankimmm:26:
saferancım ve saphira cım ikisi olsun komutanlarımız
afiyet olsun canım..krizi ucuz atlatmışsın...
afiyet olsuun...
çiğ havuç yasak değil canım pişmiş yasak....
sağol canm takdirin için...
ellerine sağlık canım...kupalar içinde teşekürleer...
ah canım bu bir kısır döngü çıkış yolunu sen bulacaksın ama böyle eve kapanarak olmaz ..sosyalleşmen şart kurs imkalarını araştır biraz dışarı çıkmaya çalış...
allah senin gibi viçdanlı hemşireleri eksik etmesin inş....bi tanesin sen...
ah kaptanım çok üzülüuyorum....
burda olduğum sürece kaptanlığı yapmaya çalışırım ..ama kaptan olmak isteyen olursa yardımcılığada devam edebilirim...kaptan olsam da iyi bir yardımcı olması şart ..bu iş yardımlaşmadan tek başına sürdürülmez..bu nedenle mutlaka takım arkadaşlarımın yardımı şart...
takdir kaptanımın ve takım arkadaşlarımın....
aLLAH rahmet eylesin canım....allah vicdan versin...
inş..kötü birşey yoktur canım...
yolun açık olsun canım..her zaman bekleriz....
yok canım benim hayalim değil eşimin cin fikri 3 çocuk yetiyor zaten ..allah olmayanlara versin inş...
kaptanım görür canım merak etme...
inş. canım cumaya sonuçlarını bekliyoruz...kreşide hayırlı olsun minik kuşun...
çok yoruluyorsun canım inan ondandır..sen de hadefine ulaşıcaksın inş..üm kalbimle inanıyorum...
çook geçmiş olsun canıım..en doğru kararı vermişsin....
Selam güzeller bu ne soğuk yauv kombiyi iyice açtım anam yine de üşüyom :44:
çok güzel bir hikaye canım teşekkürlerİyiii akşamlarrr güzellerrr benn geldimmmm
Bugünn sabah kadar uyumadımmm sabah 2 saat dalmışımm annem babamm bağırarak kaldırdıı geç kaldın diyee tabii gitmeyeceğimden haberlerii yokkk
hemen başhemşireyi sorumlıu hemşiremi bide hocamı aradımm bozulduularr amaa sess çıkaramadılrr amaa bayaa kulaağımm çınladıı
Bugünn kendimii kişisell gelişimm kitaplarımaaa verdimm çünküü hemm nett gitti hemde diyett hedefimdenn uzaklaştığımıı hissettimm birr yıpranmışlık hissettimm üzerimmdee canımm kitaplarımmm çokk iyiii geldiiii enn iyii dostlarımm onlarr enn saklı sırlarımıı onlar biliyorr
Vee Thomas Edison un hikayesi beni canlandırdı sizlere de anlattayımm...
Edisonunn bir sürü buluşu varmışş en önemlisii ampul tabii ampuluu bulurkenn telleri bir türlüü ayarlayamamışş binlerce yol denemişşş adamcağızz vee enn sonunda Durmadan çalışmak yüzünden Edison’un gözleri yanıyor, dayanılmaz sancılar veriyordu. Ama o bunları kimseye söylemiyor, sadece hatıra defterine kaydediyordu.
Peşpeşe deneylerin sürdüğü bir gün asistanı “Artık bu işten vazgeçsek!” deyiverdi.
“Niçin?”
“Çünkü şu ana kadar iki bin deney yaptık ve hiçbir sonuç alamadık!”
Edison cevap vermişş:
''Hayırr biz ampulde kullanılmayacak 2000 yöntem buldukk demişşş''
Bu hikayeyi okurken beni aldı bi gülmekkk bendee diyette işee yaramaynn 2000 yöntem buldum kanımca
Kızzlarrr yaa benn bugünn diyetimee uyamadımm ağzımın tadııı yokk haşladığımm yumurtalarıı yiyemedim ve sabah öğle akşam 1 er dilim ekmek yedim
Öğlen ve akşam birer tabak çorba içebildimmmBirdee midemi üşütmüşüm ishal gidiyom :78::78: ondann öğlee ve akşamdaa ekmek yedirdi annem birer dilim hastayımm diyeee kızlarrr 3 dilim oldu tabi püfff bugünlük beni affedin olar mıı
çok güzel bir hikaye canım teşekkürler
canım hastayken diyet filan düşünme,iyileşmeye bak,önce sağlıklı olalım,keyifli olalım da,nasıl olsa,takımımızın da desteğiyle diyetimize devam ederiz.Bugün ben de sapıttım,biraz önce çikolata yedimama napayım kendimi sıkarsam sonra başka şeylere saldırıyorum.Napayım artık,varsın bu hafta böyle geçsin,bu ay ki regl biraz fazla etkiledi
canım çok şükrü ishali geçti mantarı devam ediyo veretirner ilaç verdi aldık kullanıyoıruz bakalım :26::26:yarında kalp hastanesine gidicem holter takılıcak kalbime bakalım ne olucek sonuç:18::18:saol bitanemm..darisi sizlerin basina insallah hepinizin mezuniyetinide gorurum..ama sende iyi gidiyorsun..boyle dvm ettikce seninde cok uzun surmez saphisimm
pasacim yazik degilmi kendine...inan hirpalayip duruyorsun...hersey Allahtan..Hem insanlarin dedigine ne bakiyorsun...onlar sana sorgu sual edeceklerine kendilerine baksin..anlayisli vicdanli insanlar olsa sana zaten sormazlar..ama hersey yaradanin takdiri ilahisi..eminim hayirlisiyla sanada minikler nasib edecektir..hem sen simdiden kendini bukadar parcalar hirpalarsan o miniklere kim bakacak?? boyle yapa yapa insanliktan cikarsin..gucun dermanin kalmaz...bebisler icinnn cokk sabir gerekir...helede benim kucuklugumdeki gibi olurlarsa..bu enerjinin daha fazlasi lazim sana...artik kendini harab etmeyi birak bakim...derdi veren Allah er yada gec dermaninida verecek
len sinir oldum hemşireye he elime verseler yeminle bu sinirile döverim he bu arada sana birşey sorucam sen bilirsinKızlarr iyiiii akşamlarr bennn geldimmm
Dün nöbetteydimmm hiç haftasonu geçiremedim ve kendime nazar ettimDün akşama kadar koştum yorulmak bilmedimmm diyeeee amaa akşam bi balktım gribimmm allahh dedimm yandıkk ya hastalara geçerse diye gecee yapmadığım şey kaynatmadığım ot çöp kalmadı ama tabiki geçmedii O haldee kanser olan hastalarınn yanınaa girmek zorunda kaldım çünküüüüü çokk gıcıkk bi hemşire vardı siz hastalara bakın diğer tüm işleri ben yapayım dedimm banaa uyanık seni dediiii Yaa hastaların hiç bağışıklığı yok desemde dinletemedim öğrenci varken ben tansiyon ölçmem dedii O kadar sinirlendim ki kızlarr maskeyi 4 kat takıpp nefes alamama pahasınaa 30 hastanın takiplerini aldımmm bazı insanlarda hiç vicdan yokk inşşş hastalarımaa bulaşmaazz hocamm sen hastaların yanına girme diyoo amaa benim cadıı hemşire illa sen yapcan dioo...Buu gripp tam zamanını bulduuu
amin işallah sagol canım benimsaliss allah senden razı olsun eğer o hastaların hayır duasını alıyosan yaşadın dmektir zaten :)
saphıra allah yolunu açık etsin eminim başaracaksın da
kırmızı zaten bişey dememe gerek yok maşallahtan başka
paşam rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin boy boy ve uslu ve uyku sorunu olmayan :))
ipek kızınla kolaylıklar kilo vermede başarılar diliyorum. bu arada bizde yurtdışını düşünüyoruz senin peşinden gidiyosak eğer osmaniyeden sonra ordayız demektr :)
saferan rabbim en kısa zamanda hayallerine kavuşmayı nasip etsin ama 4. çocuk için çok erken bence ayrıca kilo olarak dönüyo çocuklar. ne alaka diyeceksin ama aklıma geldi işte :) eşin istiyodu sanırım. 4 yaşından önce iyi olmuyomuş kardeşin olması
işte böyle hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum.
kendimi toparlarsam şu yemek yeme olayını bırakabilirsem yine dönmek isterim aranıza
hoşçakalın
canım işşallah alışırda evi istemez sosyolleşir bebemKızlar bu hafta tartım 74 barajının aşılacağı yönünde sinyal veriyor bakalım başarabilecekmiyim.Bu arada oruçlarımı bu haftadan sonra azaltacağım galiba çünkü 10lu rakamlara düştü çok şükür.Artık haftada 2 veya 3 gün tutacağım o nedenle bol spor yapabilirim artık.Bu arada benim fındık kurdum pazar günü kreşe başladı.İlk günümüzü beraber geçirdik.Yarın kendi tek başına gidecek.Bakalım sonuç ne olacak.Çok mutlu oldu arkadaşlarıyla beraber olunca.Ama benim kafama takılan sorunlar var o nedenle sadece 2-3 saat kalıp geri dönecek
bana versin bebek işşallahh
ellerine sağlık canım...kupalar içinde teşekürleer...
ah canım bu bir kısır döngü çıkış yolunu sen bulacaksın ama böyle eve kapanarak olmaz ..sosyalleşmen şart kurs imkalarını araştır biraz dışarı çıkmaya çalış...
allah senin gibi viçdanlı hemşireleri eksik etmesin inş....bi tanesin sen...
ah kaptanım çok üzülüuyorum....
burda olduğum sürece kaptanlığı yapmaya çalışırım ..ama kaptan olmak isteyen olursa yardımcılığada devam edebilirim...kaptan olsam da iyi bir yardımcı olması şart ..bu iş yardımlaşmadan tek başına sürdürülmez..bu nedenle mutlaka takım arkadaşlarımın yardımı şart...
takdir kaptanımın ve takım arkadaşlarımın....
aLLAH rahmet eylesin canım....allah vicdan versin...
inş..kötü birşey yoktur canım...
yolun açık olsun canım..her zaman bekleriz....
yok canım benim hayalim değil eşimin cin fikri 3 çocuk yetiyor zaten ..allah olmayanlara versin inş...
kaptanım görür canım merak etme...
inş. canım cumaya sonuçlarını bekliyoruz...kreşide hayırlı olsun minik kuşun...
çok yoruluyorsun canım inan ondandır..sen de hadefine ulaşıcaksın inş..üm kalbimle inanıyorum...
çook geçmiş olsun canıım..en doğru kararı vermişsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?