Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1. öğün:
4 küçük yumurt+90 gr. az tuzlu lorla sahanda yumurta,1 çay kaşığı tereyağ ile
10 zeytin
4 ad. bebe bisküvisi (regliyim,aklımda çikolata soslu tatlılar filan var,fenalardayım)
2 bardak çay

ara:
1 bardak az tuzlu ayran
12 ad. badem

huhuuuuuuu kızlar nerdesiniiiz
temizlik çaaşır...şimdi de yemek faslı başlar..erkekler ne kadar şanslı yaa.....
Selam güzeller bu ne soğuk yauv kombiyi iyice açtım anam yine de üşüyom :44:
evet canım denizli de de kar var ve soğuk..habar gelsin artık allahım yaa:)
saphıraaa hoşgeldin....burasıda çok soğuk yataktançıkamadım..heryer kar oldu...

eet kar var cnm buralarda da...

kahvaltıııııı.....
1 yumurta.3 zeytin,2 domates.aza kaşar az beyaz peynir..2 biber küçük..3 kuru kayısı...1 avuç badem fındık karışımı...
suyum 1 litre oldu..1 yeşil çay içtim....az önce de yarım muz ve 2 kuru kayısı yedim....
akşama mercimek çorba yapıcam patatessiz...yanına bilemiyorum...hımmm marul salata yapayım bir leğennn

1. öğün:
4 küçük yumurt+90 gr. az tuzlu lorla sahanda yumurta,1 çay kaşığı tereyağ ile
10 zeytin
4 ad. bebe bisküvisi (regliyim,aklımda çikolata soslu tatlılar filan var,fenalardayım)
2 bardak çay

ara:
1 bardak az tuzlu ayran
12 ad. badem

selam kizlar...ben geldim sifre alan olmadi daha..ama sifre alan olur olmaz damlicam..
kaptanlik isini unutmayin..safisim kabul ederse birde yardimci gerekiyor..
gonulluleri one alalim lutfen

afiyet olsun canım..krizi ucuz atlatmışsın...

afiyet olsuun...

saphircim karatayda havuç yasak mı cnm..havuç salatası yapim diyorum..ama yasak gibi hatırlıyorum sankimmm:26:

çiğ havuç yasak değil canım pişmiş yasak....

saferancım ve saphira cım ikisi olsun komutanlarımız

sağol canm takdirin için...

selam kizlar...ben geldim sifre alan olmadi daha..ama sifre alan olur olmaz damlicam..
kaptanlik isini unutmayin..safisim kabul ederse birde yardimci gerekiyor..
gonulluleri one alalim lutfen
hoşgeldin canım :) görüşürüz :)
saphircim karatayda havuç yasak mı cnm..havuç salatası yapim diyorum..ama yasak gibi hatırlıyorum sankimmm:26:
canım piğşmiş havuç yasak,çiğ olarak tüketebilirsin
saferancım ve saphira cım ikisi olsun komutanlarımız

afiyet olsun canım..krizi ucuz atlatmışsın...

afiyet olsuun...

çiğ havuç yasak değil canım pişmiş yasak....

sağol canm takdirin için...

sağol canım,sorma :18:

2. öğün:

1 kase tavuklu yayla çorbası (az pirinçli)
10 ad. inegöl köfte

su 1.5 lt oldu

aslında 2 öğün yapıyorum,istisnalar hariç.geç yememe rağmen,3. öğün yapacakmışım gibi geliyor.Aklımda hep yemekler var.regl olduğumu bilmesem hamile myiim diye şüpheye düşücem
bu hafta da güme gidecek galiba

Yaa bu aralarr kendimiii kötüü hissediyorummm tatlımm yine durdumm insan isterr istemezz üzülüyorr inşş dediğin olurr ulaşırım hedefimee

Selam güzeller bu ne soğuk yauv kombiyi iyice açtım anam yine de üşüyom :44:

Yaaa saphırammm buu izmirinn soğuğuu nedirr böylee duyanlarr inanamazz belki ama erzurum gibiii şu ann

İyiii akşamlarrr güzellerrr benn geldimmmm
Bugünn sabah kadar uyumadımmm sabah 2 saat dalmışımm annem babamm bağırarak kaldırdıı geç kaldın diyee tabii gitmeyeceğimden haberlerii yokkk
hemen başhemşireyi sorumlıu hemşiremi bide hocamı aradımm bozulduularr amaa sess çıkaramadılrr amaa bayaa kulaağımm çınladıı

Bugünn kendimii kişisell gelişimm kitaplarımaaa verdimm çünküü hemm nett gitti hemde diyett hedefimdenn uzaklaştığımıı hissettimm birr yıpranmışlık hissettimm üzerimmdee canımm kitaplarımmm çokk iyiii geldiiii enn iyii dostlarımm onlarr enn saklı sırlarımıı onlar biliyorr
Vee Thomas Edison un hikayesi beni canlandırdı sizlere de anlattayımm...

Edisonunn bir sürü buluşu varmışş en önemlisii ampul tabii ampuluu bulurkenn telleri bir türlüü ayarlayamamışş binlerce yol denemişşş adamcağızz vee enn sonunda Durmadan çalışmak yüzünden Edison’un gözleri yanıyor, dayanılmaz sancılar veriyordu. Ama o bunları kimseye söylemiyor, sadece hatıra defterine kaydediyordu.

Peşpeşe deneylerin sürdüğü bir gün asistanı “Artık bu işten vazgeçsek!” deyiverdi.

“Niçin?”

“Çünkü şu ana kadar iki bin deney yaptık ve hiçbir sonuç alamadık!”

Edison cevap vermişş:

''Hayırr biz ampulde kullanılmayacak 2000 yöntem buldukk demişşş''

Bu hikayeyi okurken beni aldı bi gülmekkk bendee diyette işee yaramaynn 2000 yöntem buldum kanımca

Son düzenleme:
Kızzlarrr yaa benn bugünn diyetimee uyamadımm ağzımın tadııı yokk haşladığımm yumurtalarıı yiyemedim ve sabah öğle akşam 1 er dilim ekmek yedim
Öğlen ve akşam birer tabak çorba içebildimmmBirdee midemi üşütmüşüm ishal gidiyom :78::78: ondann öğlee ve akşamdaa ekmek yedirdi annem birer dilim hastayımm diyeee kızlarrr 3 dilim oldu tabi püfff bugünlük beni affedin olar mıı

Bu arada kırmızımmm biziii heppp ziyarett ettttt bizlerindee mezuniyetindeee ollll olurr muuuuu sensizz tadıı çıkmazz kiii
Vee kaptan olacak yardımcı olacakkkk arkadaşlarrraa başarılaarr dilerimmm okull olmasaydııı bendee yardımcı adayı olmak isterdimm amaa hakkından gelemem okulla bu işinnAmaaa görevv alann arkadaşlarımın bu işi layıkıylaa yapacaklarınaa eminimm

çok güzel bir hikaye canım teşekkürler

canım hastayken diyet filan düşünme,iyileşmeye bak,önce sağlıklı olalım,keyifli olalım da,nasıl olsa,takımımızın da desteğiyle diyetimize devam ederiz.Bugün ben de sapıttım,biraz önce çikolata yedim ama napayım kendimi sıkarsam sonra başka şeylere saldırıyorum.Napayım artık,varsın bu hafta böyle geçsin,bu ay ki regl biraz fazla etkiledi

Birr iyileşiiyimm saphiramm tıp bayramı var 14 ünde üniformalarrr yarı fiyatına iniyorr bende almak için diyetime gaz verecemm şimdikii üniforma bollaştıı bir 5 kilo versem 14 gündee süpppppperrr olurrrr Karatayımaa iyileşir iyileşmezz tam gaz devamm edecemmm

canım çok şükrü ishali geçti mantarı devam ediyo veretirner ilaç verdi aldık kullanıyoıruz bakalım :26::26:yarında kalp hastanesine gidicem holter takılıcak kalbime bakalım ne olucek sonuç:18::18:
len sinir oldum hemşireye he elime verseler yeminle bu sinirile döverim he bu arada sana birşey sorucam sen bilirsin veteriner **** verdi paşaya birde ***** YÜZDE 1 KREM VERDİ ****** SÜR KURUSUN KREMİ SÜR DDİ GÜNDE BİR KERE MANTAR İALCIYMIŞ SEN BİLİRSEN BENİM İÇİN ARAŞTIRIMISIN İLAÇI BACIM YA ÇOK SEVİNİRİM İNAN
amin işallah sagol canım benim
canım işşallah alışırda evi istemez sosyolleşir bebem
bana versin bebek işşallahhsagol canım benim

Son düzenleyen: Moderatör:
salisim tatlım nasılsınnnnnnn

bu arada bugün kahvaltıda 3 çatal yumurta 2 çatal peyaz peynir ve yarım dilim ekmek 3 yudumda ıhlamur içtim paşa hasta diye evi temizlememiştim aman evi temizledim tam silerken sen panik atak nöbeti geçir ölüyürum zannettim çarpıntıdan arkadaşı aradım oda benim gibi panikl atak :18::18::18::18:telkinlerde nulundu yapma etme vs dedi çok şükür geçti az sonra ablama gittim annemi almaya 3 saat durmadım neyse ablamada giderken atak geçirdim:18::18: sonra eve gelirkende geçirdim etimi sana 3 eve gelince odanın kapısını açamadım korkumdan paşa hastayabesmele çektim açtım kapıyı yavrum beni görünce omzuma atladı birlikte yatak odasına gittik giyindik geldikrabbim şifa versin paşama beni onsuz onu bensiz bırakmasın işşallah amin

öglende yediklerim 1 yemek kaşıgı patlıcan kebabı ve 2 yemek kaşıgı pilav 1 bardak su içtim

akşamda 2 kepce mercimek çorbası içtim 1 kepçe kadar karalahana yemegi yedim bol yeşil salata yedim 2 kaşık yogurt yedim bu arada ben bu hafta adet oldum haberiniz olsun heryerim şiştidemedi demeyin kilomda bir düşüş olmaz galiba haftaya kaparız arayı işşallah bu hafta canımın sıkıntısından çok dengesiz beslendim sizler görüşmeyeli nasılınız inanın canınım sıkıntısından ne faceye nede buraya gidresim yok ama sizleride özlüyorum ben

Tabikiiiii paşammmmm araştırdımm bileeee tamm seninn paşanın derdinee göreee mantarlaraa birebirrr sennn söyledikleriii gibiii uygulaa kuşunaa amaa gözlerineee çokk dikkat ettt olurr muu tatlımmmm çünküü yakan bi merhemm ve göze hiç yaklaştırılmıoooo inşallah en kısaa süredee iyileşirr bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…