cnm sen haftalardır takır takır veriyorsun kiloları..olur bazen öyle..ama ben inanıyorum verceğine bu hafta da...
hikaye için tşkler salisim...ooooo ben kaç yüz bin metod buldum acaba
hımm beyaz forma mı giyiyorsun cnm sen...ben kilo aldıgımdan beri hep laci giydim ama bi zayıflayayım...pembenin tonları ..turkuaz mavinin tonları giyicem ..inşaallah
Geçmiş olsun saliş.İyice dinlen canım Tr de salgın var herhalde
Saol canım.Yalnız sonuç bugün tepeteklak oldu nedendir bilinmez bir günde 1 kilo artar mı insan :26:
Kaptanlığı kabul etmene çok sevindim hayırlısı olur inş
Bence kaptan safiş yardımcı da Sapiş olmalı ama kendileri ne düşünür acaba
Aynı görüşteyiz
Süpermiş iyi yapmışsın canım daraldığın zaman motive edici şeyler okumak lazım
Ben salı günleri 80leri izlerim öyle psikopat dizilerden pek haz etmiyorum.Yeterince üzülecek mesele var dizilerde eksik kalsın
Herkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.sevgili saferan davetin için teşekkür ederim,paylaşımda bulunabilirim yanlız 1 hafta saat 15.00 dan sonra , 1 hafta da saat 18.00 dan sonra ,Eğer bu şekilde kabul edersen grup a hemen dahil olmak isterim. kalorisiz ve güzel akşamlar
iyi aksamlar arkadaslar
ben gelebildim elhamdülillah :)
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim
hoşgeldin canım...saati önemli değil yeterki günlük paylaşımını yap canım....menü paylaşımı ve arkadaşlarla paylaşım önemli...birazdan kuralları ve kendini tanıtman için formu yayınlarım doldurursan seni daha iyi tanımış oluruz...sevgili saferan davetin için teşekkür ederim,paylaşımda bulunabilirim yanlız 1 hafta saat 15.00 dan sonra , 1 hafta da saat 18.00 dan sonra ,Eğer bu şekilde kabul edersen grup a hemen dahil olmak isterim. kalorisiz ve güzel akşamlar
kaptan olmam konusunda ki takdirleriniz için teşekkür ederim ....senden sonra kaptan olmak çok üzsede beni tkımın devamı için kabul ediyorum...ama söz ver her zaman burda olucaksın....Kizlar hala isteyim :-((( toplanti var bitmedi daha..
Persenbeye italyada buyuk patron gelecek deli gibi sunum
Icin hazirlaniyorlar.. Eve gittigimde giremem artik nete beni
Affedin kizlar..
Kaptalik konusuna gelince benimde gonlumden gecen safisin kaptan olmasi saphisin kaptan yardimcisi..
Karar onlarin..
takıma girmeye kararlıysan 2 haftalık deneme sürecin başladı canım...kuralları ve katılım formunu yayınlıcam doldurursan seni daha iyi tanımış oluruz...en önemli kuralımız günde 5 mesaj yazmak ve menü paylaşımları ...diyete dikkat tabii kii...tamam takipteyim ...birinç birinçç :) benden sonra gelmek isteyen olurda almak isterseniz küserim valla.iradeli diyeyim öyle olayım diye adımı iradeli koydum:) 40 kere okuyan olur inşallah.kaptan kim pekü?
iyi aksamlar arkadaslar
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim
Herkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.
SABAH : 1 dilim ekmek ve 3-4 dilim tuzsuz peynir.1 bardak su
bence de cnmm....Kizlar hala isteyim :-((( toplanti var bitmedi daha..
Persenbeye italyada buyuk patron gelecek deli gibi sunum
Icin hazirlaniyorlar.. Eve gittigimde giremem artik nete beni
Affedin kizlar..
Kaptalik konusuna gelince benimde gonlumden gecen safisin kaptan olmasi saphisin kaptan yardimcisi..
Karar onlarin..
hoşgeldin akabecim..çokk çokk geçmiş olsun cnm..ama ne ameliyatı olmuştun ..ben kaçırdım kusura bakma akabecim..iyi aksamlar arkadaslar
hoşgeldinnnnnnn aramıza teknesyum:)))Herkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.
SABAH : 1 dilim ekmek ve 3-4 dilim tuzsuz peynir.1 bardak su
Kızlarrrr bugündeennn itiiibarennn sıfırr kaçamakkk günlerimm başlarrrr sonraa 95 kg de sizee yani 14 gün sonraaa yeşillerimlee fotoyuuu burdannn koyarımmm çokk heyecanlandımmmmmmm
Sabahh: 2 haşlanmış yumurta
bir çay bardağı ceviz
biraz tulum biraz kaşar peynir
6 zeytin
2 kuru incir
günaydınnnn şekerler.....benim tartım niye oynamıyor kızlar yaaa...çokk uuzn zamandır çok ciddi kaçamak ve patlmam olmadı ama istediğim gibi veremiyorum(((nerde yanlış yaptıgımı düşünüyorum..suyu az içmek dışında bişiy bulamadım..ve 18 aydır adet görememek (
günaydınnnn şekerler.....benim tartım niye oynamıyor kızlar yaaa...çokk uuzn zamandır çok ciddi kaçamak ve patlmam olmadı ama istediğim gibi veremiyorum(((nerde yanlış yaptıgımı düşünüyorum..suyu az içmek dışında bişiy bulamadım..ve 18 aydır adet görememek (
Ahhh canımmmmm yaaaa buuu adett görememekkkkk çokkk etkiliyorrrr bennndee göremedimmm buu ayyy herr yerimmm ödemmmmm ellerim dahilllll yüzümmm şişşş buuu çokk etkiliyorr gerçektenn
kızlar yeşil çayımı aldım geldim...hadi gelin de iki lafın belini kıralım...
Afiyetttt olsunnnnn bendee bir bardakk soğann suyumuu bir bardakkk daaa nane çayımıı içtimmm karnım davulll olduuu
saliscim günde 3 kupa da yeşil içelim cnm..deneyelim bakalım faydası olucak mı..bizim ödemlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?