Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sporumda, 60 dakika yürüyüs

hepimize tatli rüyalar ve yarin kilocuklarimizi verebilecegimiz bir gün diliyorum :)

Allaha emanetsiniz

Aslındaa diyettee işee yaramayanlaarrr adlı bi kitap çıkartabilirzzz en azındann onlarıı yapmazlarr

Bendee yeşil giyecemm bizim seçme şansımız yok ama yeni staj yerim anestezi yoğun bakım ve orda herkes yeşil giyecekkk bendee çokkkk seviyorum yeşilleri

Evett tatlımm hem salgın varr hemdee hastalarrdann geçiyorrr maskeyi çıkartmasamda onlardanda bulaşıyor

Günaydınnnnn kıızlarrrr benn geldimmmm akşammm nöbeteee gidenee kadarr buralardayımm net gitmezsee malum netinn ne zaman gideceği bellli olmuo benim Birdee benii yarın izinli sayar mısınızz kızlarrr yarınn nöbett çıkışıı yatarımm bi daha da kalkmam kanımcaa:

Herkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.

SABAH : 1 dilim ekmek ve 3-4 dilim tuzsuz peynir.1 bardak su

Kızlarrrr bugündeennn itiiibarennn sıfırr kaçamakkk günlerimm başlarrrr sonraa 95 kg de sizee yani 14 gün sonraaa yeşillerimlee fotoyuuu burdannn koyarımmm çokk heyecanlandımmmmmmm

Sabahh: 2 haşlanmış yumurta
bir çay bardağı ceviz
biraz tulum biraz kaşar peynir
6 zeytin
2 kuru incir

Son düzenleme:
hoşgeldin canım...saati önemli değil yeterki günlük paylaşımını yap canım....menü paylaşımı ve arkadaşlarla paylaşım önemli...birazdan kuralları ve kendini tanıtman için formu yayınlarım doldurursan seni daha iyi tanımış oluruz...
kaptan olmam konusunda ki takdirleriniz için teşekkür ederim ....senden sonra kaptan olmak çok üzsede beni tkımın devamı için kabul ediyorum...ama söz ver her zaman burda olucaksın....
tamam takipteyim ...birinç birinçç :) benden sonra gelmek isteyen olurda almak isterseniz küserim valla.iradeli diyeyim öyle olayım diye adımı iradeli koydum:) 40 kere okuyan olur inşallah.kaptan kim pekü?
takıma girmeye kararlıysan 2 haftalık deneme sürecin başladı canım...kuralları ve katılım formunu yayınlıcam doldurursan seni daha iyi tanımış oluruz...en önemli kuralımız günde 5 mesaj yazmak ve menü paylaşımları ...diyete dikkat tabii kii...
iyi aksamlar arkadaslar
ben gelebildim elhamdülillah :)
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim

hoşgeldin canım.....geçmiş olsduun...

Herkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.

günaydııın...afiyet olsun..

bence de cnmm....
iyi aksamlar arkadaslar
ben gelebildim elhamdülillah :)
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim
hoşgeldin akabecim..çokk çokk geçmiş olsun cnm..ama ne ameliyatı olmuştun ..ben kaçırdım kusura bakma akabecim..

hoşgeldinnnnnnn aramıza teknesyum:)))

bende dün itibariyel sıfır kaçamak yaptım...bundan sonra böyle..mart ayında eriyip akmak istiyommm

günaydınnnn şekerler.....benim tartım niye oynamıyor kızlar yaaa...çokk uuzn zamandır çok ciddi kaçamak ve patlmam olmadı ama istediğim gibi veremiyorum(((nerde yanlış yaptıgımı düşünüyorum..suyu az içmek dışında bişiy bulamadım..ve 18 aydır adet görememek(

TECNESYUM ve İRADELİHATUN(ne güzel bir nick bu böylee süperrr:))) aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar...umarım hepimiz gönlümüzdeki vücud ve bedenlere ineriz tez zamanda

TECNESYUM VE İRADELİ HATUUUN...form lar aşağıda kuralları okuyup formu doldurmanızı bekliyoruz
7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. TAKIMA KATILIM FORMU

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

canım belli bir sisteme uyman iyi olur bu şekilde daha kolay kilo verirsin...karatay veya başka bir sistem o zaman daha kolay kilo verirsin...

Ahhh canımmmmm yaaaa buuu adett görememekkkkk çokkk etkiliyorrrr bennndee göremedimmm buu ayyy herr yerimmm ödemmmmm ellerim dahilllll yüzümmm şişşş buuu çokk etkiliyorr gerçektenn

saliscim günde 3 kupa da yeşil içelim cnm..deneyelim bakalım faydası olucak mı..bizim ödemlere..

İnşallahhhh işee yararrrr canımmm yaa bennn içiyorummm suu çokkk içemiyorum bu aralar midem çok bulanıyor ama yeşil çayları götürüyorum kiraz saplarını felan kaynatıp içiyom bir kurtulsak eksilerii görecez tatlım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…