Kaptanlık konusunda ben de herkesle hem fikirim safişim,bence de kaptan sen olmalısın.Kaptan yardımcılığına da beni uygun gören herkese teşekkür ederim.Seve seve kabul ediyorum ben de :13: yalnız şunu da belirtmeliyim ki,biliyorsunu ben aynı zamanda editörüm ve diyet-sağlıklı beslenme oldukça geniş bir bölüm,gerçi diğer editör arkadaşım da var sağolsun ama bazen yoğun olabilirim..
kırmızım mezun olacaksın ama gideceksin gözüyle bakmıyorum asla,hatta mesajların bile sayılsa mı acaba seninben bu bahçeyi kırmızı gülsüz düşünemiyorum
aman dikkat et canim..ben cok korkarim firtinalardan..allahim herkesi korusun:18::18:Kızlar burda kum fırtınaları başladı.Sabah derse giderken rüzgar uçuruyordu beni resmen.Almaya eşim geldi yoksa yürümek mümkün değil.Kum fırtınası bittiği zaman hava ısınacak bakalım 4 gözle bekliyorum
canim kiloluyken bende hep kumas gigindim..kot nekadar spor gorunsede inasani daha kilolu gosteriyor..oyuzden ben kiloluyken hep kumastan yanaydim..gecen hafta ilk kotumu aldimarkadaşlar kilo aldıgımdan beri yani nerdeyse 4 senedir hiç kot giymedim..hep heppp siyah kumaş pantolon giydimsizce kotmu zayıf gösteriyor kumaş mı...kumaş pantolun daha yaşlı gösterdiği kesin..kilo itibariyle kesimlerde çok spor olmuyo çünkü...sizler nerden alıyorsunuz kotlarınızı kendime koyu lacivert ve siyah kot almak istiyorum 7 li rakamı ilk gördüğüm hafta:)
ve saçımı boyatıcam..çocukdan vakit fırsat olmuyor hiç kendime vakit ayıramıyorum ama ayırmam lazım ...olmuyor böyle...
enonemlisi bolca sivi alman tabiki..ama yesil cayida fazla kacirma gunde enfazla 3 fincan salisim..onunda kendine gore zararlari var. ben saf suyu icmekten yanayim..gundede diyetim boyunca genelde bir fincan icerdim..ama susuz kesinlikle kilo verilmiyor buda bir gercekİnşallahhhh işee yararrrr canımmm yaa bennn içiyorummm suu çokkk içemiyorum bu aralar midem çok bulanıyor ama yeşil çayları götürüyorum kiraz saplarını felan kaynatıp içiyom bir kurtulsak eksilerii görecez tatlım ya
gecmis olsun canim, insallah sonuclar iyi cikar..keninide daha fazla uzme bakim bak hersey yoluna giriyorgelelim bana sabah 7.30 kalktım yataktan gittim koşuyolu hastanesine kalp hastanesi yani ,holterimi taktırdım üstümde alet kablolar varyarın sabah erken gidip aleti çıkarıcaklar kalbimin ritmine bakıcaklar işşallah bir sorun çıkmaz:18::18: paşaya kafayı çok takıyorum ondan yükselirse hiç şaşmam elhamdurillah oglum iyide totosunda göbüsünden tüyleri döküldü mantar yüzünden tütelri geri çıkar degilmi iyileşirse allahım canını içinde bıraksında ben onu tüysüz sevmeyede razıyım vallahi
sabah menüsü 3 çatal sahanda yurmurta 3 çatal peynir ve yarım bardak ıhlamur eşimin ıhlamurunu çaldımda sabah canım bir şey istemedide
öylende mercimek çorbası ve karalahana yemegi yedim ve 3 kaşık yogurt ve bir kupa ıhlamur içtim 2 şekerlibugün otobüste gelirken eve gözlerimin önünden beyaz beyaz şeyler uçıuştu eşimde kızdı açlıktan tansiyonun düşmüştür dedi olabilirmiki acaba:44::44: akşamada allah kerim ne yapıcagım şimdilik muamma nasip olursa akşam menüsünüde yazarım bu arada yürüyüşte epey yeptım hastaneye giderken toplasam 40 dakika sagolsun sponsorumde hem tavuk aldı beyaz etini hemde kıyma aldım köfte yapmak için tavuk kıyması ben kırmızı eti sevmiyorum ya hemde ucuz hem saglıklı rabbim herkezin gönlündekini versin işşallah hastalara şifa derltilere sabır ihsan eylesin amin
sizler ne yaptınız bu arada kızlar kusura bakmayın bu aralar giremiyoırum malum paşa hasta anca onunla ilgileniyorum yeterki iyi olsun diye işşallah saglıgına kavuşsun allahın izniyle bol bol yazıcam buraya söz
hic birakirmiyim sizleri safisim...hele senle neredeyse beraber basladik bu takimda..senide mazun edene kadar buradayim benkaptan olmam konusunda ki takdirleriniz için teşekkür ederim ....senden sonra kaptan olmak çok üzsede beni tkımın devamı için kabul ediyorum...ama söz ver her zaman burda olucaksın....
canim bende bir diyete uyman gerektigini dusunuyorum..kacamak yapmiyorum desende biryerde yanlis gidalarla besleniyor olabilirsin..ya kalori sayimi yap onunda faydasi olur yada kizlarla karatayi dene..boyle bir listeye fln uymazsan zor olur diye dusunuyorum shopacim, sen eniyisi iyice bir dusungünaydınnnn şekerler.....benim tartım niye oynamıyor kızlar yaaa...çokk uuzn zamandır çok ciddi kaçamak ve patlmam olmadı ama istediğim gibi veremiyorum(((nerde yanlış yaptıgımı düşünüyorum..suyu az içmek dışında bişiy bulamadım..ve 18 aydır adet görememek (
ne basa bela sey..olsan bir dert olmasan bir dert...benimde uzun sure olmadi...surda 4 aydir duzenli oluyorum..tahtaya varim..olmayinca insan resmen bir agirlik hissediyor...insallah sende duzenli olursun salisimAhhh canımmmmm yaaaa buuu adett görememekkkkk çokkk etkiliyorrrr bennndee göremedimmm buu ayyy herr yerimmm ödemmmmm ellerim dahilllll yüzümmm şişşş buuu çokk etkiliyorr gerçektenn
aramiza hosgeldin canim, insallah bizim takimla guzelce fazlaliklarindan kurtulursun..ben biryili askin suredir bu takimdayim ve haftaya mezun oluyorum hayirlisiylaHerkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.
SABAH : 1 dilim ekmek ve 3-4 dilim tuzsuz peynir.1 bardak su
daha kucuk ya ilgi istiyor ipegim..birde sen baska seylerle ugrasinca zorluyor seni..biraz ugrastiracak minnos anlasilan..sende onun uyudugu zamanlar gelmeye calis olurmuKızlar ben bu aralar çok az nete giriyorum şünkü minik prenses iyice huy değiştirdi 2 yaş sendromumuz biraz zor geçiyor.Elimde laptobu gördüğü anda yapışıyor pepe diye.Kurtulmak mümkün değil.Eşimle kara kara düşünüyoruz nasıl davranalım diye.Sürekli bağırıyor istediğini yaptırmak için ağlıyor.Şimdi babası dışarda işi vardı yanında götürdü de bende bakayım dedim.Uyku saatlerine denk getirip nete girebiliyorum ancak
sende aramiza hosgeldin canim..insallah hep beraber fazlaliklarimizdan kurtulacagiz..bol sans canimtamam takipteyim ...birinç birinçç :) benden sonra gelmek isteyen olurda almak isterseniz küserim valla.iradeli diyeyim öyle olayım diye adımı iradeli koydum:) 40 kere okuyan olur inşallah.kaptan kim pekü?
iyi aksamlar arkadaslar
ben gelebildim elhamdülillah :)
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim
saol bitanem..bende oyle dusunuyorum..ilk diyete basladigimda bir 50 olsaydim diyorum ama baicam artik..haftaya cuma son diyet gunum..sonra elbette dikkat edicem ki verdiklerimi geri almim diye ama bu halimdende memnunum aslinda..sporumuda birakmicam ama boyle gunlerce ve saatlerce yapmayida dusunmuyorum..haftada enaz 3 gun spor salonuna gitmeyi dusunuyorum..bakalim korumayi basarabilecekmiyim:18::18: aylarca diyete alisinda bir tuhaf olacagim kesin normale dondugumdeBizde özledik seni.Ne kaldı ki kaptanım yavaş yavaş koruma dönemine geçersin herhalde.Allah bana da yaşatsın inş
oyyy ne güzel söylemişsin saphiracım bu bahçe kırmızı gülsüz olmassss
Yarından sonra oruçları daha seyrek tutmaya başlayacağım.Oruçtan mıdır bilmiyorum ama gözüm döndü bugün.Oktay ustada üzerine tuz biber oldu.Bloglarda pasta böreklere bakarken buldum kendimi.Neyse iftardan sonra düzelir herhalde.Az kaldı iftara gidip yemek yapayım
buna cok sevindim saphisim...safiste kaptanligi kabul etti..inan buna cok sevindik...cok iyi isler cikartacaginiza birbirinize destek olacaginiza eminim...ama kizlar sizlerde gerektiginde destek olmayi unutmayin olurmu..bende burda olursam hala yardim ederim gerektigi zaman
sizinde dediginiz gibi listeden cikiyorum sadece..hafta icin isteyken sifre bulur bulmaz damlarim ben yine..hepinizi inanin ki cok seviyorum..ve sizden kopabilecegimide dusunmuyorum..yani hala basinizin belasi olacagimhepinizi mezun ettikten sonra burdan
cikar mezunlar topigimize geceriz
ama hepinize ayri ayri tesekkur etmek istiyorum..hepinizden Allah razi olsun ki zor gunlerimde beni desteklediniz..yardimci oldunuz..
sizlerde benim bir ailemsiniz artik..
cuma gunu kaptanligi devrettigimi topige bildiririm..ve ayni zamanda saphisinde kaptan yardimcisi oldugunu..
hepinize basarilar fistiklarrr
estağfurullah tatlışım ben bilir kişi değilim ama çok şey okudum ve karatay topiğinde çok paylaşımlarda bulundum,okudum vs..o yüzden kitabım olmamasına rağmen,varmış gibi oldum ve paylaşmaya hazırım her daimevet canım bizler için biraz farklı buranın iklimi 2 gündür evi havalandıramıyorum çünkü pencereyi açarsam ev kum dolar.
Bu arada yorumlarını dikkatle takip ediyorum malum karatay düşündüğüm için senden çok şey öğreneceğimi düşünüyorum
Afiyet olsun kakaoya batırıp yemek serbest mi
Afiyet olsun en vazgeçemeyeceğim şey sarma
Çok güzel bir ikili olacaksınnız
oyyy ne güzel söylemişsin saphiracım bu bahçe kırmızı gülsüz olmassss
kızlar 100 mesajım olmnadığı için kaptana özelden yazamadım. ama hoşgeldin aramıza demiş. takıma alındım anlamına mı geliyor. kurallar nedir bahsedebilir misiniz?
canım senin destek ve moral mesajların hiç aklımdan çıkmıyor.Allah senden de razı olsun..ayy evet yaa mezunlar topiğine gideceğiz daha değil mibak heyecan bastı şimdi
yaaa ne sandin buraya gelen birdaha cikamiyor..ciksada mezunlar topigine transfer oluyorsizlerede destek olabildiysem ne mutlu bana saphisim...inan bunu duyunca cok seviniyorum...Allahim bizlerin cektigini kimseye cektirmesin...her gecenin birde sabahi varmis
saphisim inanirmisin..ilk mezunlarimizi verdigimizde bende mezun olabilecekmiyim derdim.. inanamazdim..ucnku vermem gereken yok kilo vardi..ve simdi saka gibi ben mezun olucamcok acaip bir duygu..ama cokta guzel..hersey bitti resmen yaa...insallah verdigim kilolari geri almam busefer..almamak icin cabalicam..bakalim nolcek
amin canim amin...bende almam diyorum ama umarim bu iradeyi kaybetmem..amann nasil olsa onca kiloyu verdim ne olacak diye dusunmem..tek aklimda gecen bu..ama birde su var..okadar cok cektim ki...resmen bir yil ugrastim..spor yapmaktan bir hal oldum resmen...ama sonunda guzel oldu...ins hep boyle giderben bu kadar azimli ve başarılı bir insanın tekrar o kiloları alacağını hiçççç zannetmiyorum
ve kaçınılmaz son: koca bir tabak sarma ve yoğurt yedim
Bende bu saatte girdim akabe dondu diyecektim
Ama masallah o baya bi paylasimda bulunmus
Tekrar hos geldin aramiza canim...
Herkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.
SABAH : 1 dilim ekmek ve 3-4 dilim tuzsuz peynir.1 bardak su
Hoşgeldinnnnnn canımmmm geçmişşş olsunnnnn
canim aramiza hosgeldin, bizde senin gectigin yolardan gectik..dedigin gibi mutlulugun icinde mutsuz dolandik...kalabalik ortamda karni icine cekme vs..bende cok sey yasadim canim..ama sunuda bilki kilolari verdikce hicbiri aklina gelmiyor..ben 110 kiloyla basladim ve bugun 62 kilo ciktim tartida..biryili askin suredir buradayim..burdaki kizlarda eminim cok yardimci olacaktir..biz burada bir aileyiz..insallah sende benim yasadigim sicak ortami destegi hissedersin..haftaya insallah mezun olucam ama hala takimda olucam..kimseyi birakmaya niyetim yok...insallah seninde basarilarini beraber gorecegizzadınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): TUBA
yaşınız:24
işiniz: SAĞLIKÇI
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:*Her kadının olduğu gibi beğenipte giyemediğimiz kıyafetler
*Kalabalık ortamlarda göbeği içine çekip dakikalarca nefessiz kalmak
*Mutluluğun içinde mutsuz olmak
*Obeziteye bağlı diyabet
*Kendime olan güvensizlik
*Asosyal yaşam tarzı
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): * Ekemeği ve tatlıyı kesersen zayıflarsın
* Bilmem kim zayıflamış , sen de yapabilirsin
* Kilo sana çok yakışıyor bence gayet iyisin
* Sabahları elma sirkeli su iç garanti zayıflarsın
* İraden zayıf senin veremezsin :2:
* Gelinlik giyeceksin zayıflaman şart...
boyunuz: 1.60
ilk başladığınız kilo:97
hedef kilonuz:70
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: * Tatlı yemeyi kestim
* Günde 3 öğün yedim ve porsiyonlarımı yarı yarıya azalttım.
* 3 Beyazı hayatımdan çıkardım
* Sebze ,ızgara ve haşlanmış et ürünleri tükettim
* Nadiren olmak şartı ile sütlü tatlı tükettim
* Beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım ve bu şekilde 2 ayda 11 kg verdim. 97' den 86 kg düştüm.
* Birde zayıflama ilacı maceram oldu 5 günde spor eşliğinde 5 kilo verdim,çok etkileyici
ve bir o kadarda öldürücüydü,sakın böyle bir hataya düşmeyin.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:*Yerine göre spor yerine göre klasik giyiniyorum
*Beğendiğim kıyafetin acaba olur mu? sorusundan uzak olma
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: *Beğendiğim tüm kıyafetleri alıcam
*Fiziksel ve ruhsal iyilik halime kavuşucam
*Var olan özgüvenim açığını kapatıcak
*Ve yapamaz diyenlere yaptığımı kanıtlamak
canim aramiza hosgeldin, bizde senin gectigin yolardan gectik..dedigin gibi mutlulugun icinde mutsuz dolandik...kalabalik ortamda karni icine cekme vs..bende cok sey yasadim canim..ama sunuda bilki kilolari verdikce hicbiri aklina gelmiyor..ben 110 kiloyla basladim ve bugun 62 kilo ciktim tartida..biryili askin suredir buradayim..burdaki kizlarda eminim cok yardimci olacaktir..biz burada bir aileyiz..insallah sende benim yasadigim sicak ortami destegi hissedersin..haftaya insallah mezun olucam ama hala takimda olucam..kimseyi birakmaya niyetim yok...insallah seninde basarilarini beraber gorecegizz
tecnesyum Allah gönlüne göre versin ,insallah hedefine ulasirsin canim
Amin canım.İnşallah hepimiz arzu ettiğimiz rakamlara ulaşırız
valla fırtınanın kuvvetli olduğu zamanlar gerçekten korulacak bi durum ortaya çıkıyor canım.Minnoşta zorlu olacak gibi.Bütün ilgi onun üzerinde olsun istiyor bakalım napcaz...Bn zaten fırsat bulduğum an soluğu burda alıyorumaman dikkat et canim..ben cok korkarim firtinalardan..allahim herkesi korusun:18::18:
daha kucuk ya ilgi istiyor ipegim..birde sen baska seylerle ugrasinca zorluyor seni..biraz ugrastiracak minnos anlasilan..sende onun uyudugu zamanlar gelmeye calis olurmu
Uzun süredir üstüste tutuyorum orucu canım.Haftada 4-5 bazen 6 gün tutuyorum orucu.63 gündü 15 gün kaldı çok şükür.Bu haftadan sonra haftada 2-3 gün tutmayı düşünüyorum.Günler uzamadan bitsin borcumsaol bitanem..bende oyle dusunuyorum..ilk diyete basladigimda bir 50 olsaydim diyorum ama baicam artik..haftaya cuma son diyet gunum..sonra elbette dikkat edicem ki verdiklerimi geri almim diye ama bu halimdende memnunum aslinda..sporumuda birakmicam ama boyle gunlerce ve saatlerce yapmayida dusunmuyorum..haftada enaz 3 gun spor salonuna gitmeyi dusunuyorum..bakalim korumayi basarabilecekmiyim:18::18: aylarca diyete alisinda bir tuhaf olacagim kesin normale dondugumde
kiz sende oruc oruc ne bakiyorsun oktay ustanin sitesine felan..resmen kendine eziyet cektiriyorsun..
daha nekadar borcun kaldiki canim? yanlis hatirlamiyorsam uzun suredir arada bir tutuyorsun cunku..:26:
canim, saferan arkadasimiz bir yada iki sayfa geride takim kurallarimizi ve basvuru formunu ekledi senin ve yeni gelen bir baska arkadasimiz icin..ikinizinde 2 hafta deneme sureci var..bol paylasimda bulurnursaniz listeye iki hafta sonra alinacaksiniz
canım senin destek ve moral mesajların hiç aklımdan çıkmıyor.Allah senden de razı olsun..ayy evet yaa mezunlar topiğine gideceğiz daha değil mibak heyecan bastı şimdi
estağfurullah tatlışım ben bilir kişi değilim ama çok şey okudum ve karatay topiğinde çok paylaşımlarda bulundum,okudum vs..o yüzden kitabım olmamasına rağmen,varmış gibi oldum ve paylaşmaya hazırım her daim
evet tatlım kakao serbest.kayısıyı kakaoya batırma önerisi de Canan Hocanın zaten,hiç denememiştim daha önce.bugünkü ilk oldu,kayısı pek sevmem de..ama bugünden sonra baş tatlım olacak.Olmaz böyle bir lezzet,çikolatayı aratmıyor insana o kadar diyeyim
teşekkür ederim canım,aynen benim detabi bulgurlusu uygun karataya,nefis oluyor tavsiye ederim
ben de öyle düşünüyorum canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?