Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız ne güldürdün beni sende bendensin desene
yirim o minik prensesi yirallahım sana babasına bagışlasın işşallah kardeşim darısı işşallah bana olur
kaptan nereye gidicen len ayıp oluyo hekeşke becerebilsem dicem eme beceriksizm bu konudada
iyi aksamlar arkadaslar
ben gelebildim elhamdülillah :)
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim
hoş geldin deyerekten geçmiş olsun diyorum rabbim şifa versin işşallah
ösledim kız seni dünden beri seninkini görsen tüylerinin heryeri batikonlu ay neka şirinmandolsun ishali geçti işşallah mantarıda geçicek oglumun bugün yavrum için sadaka verdin rabbim sadakamı kabul etsin işşallah
Herkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.

SABAH : 1 dilim ekmek ve 3-4 dilim tuzsuz peynir.1 bardak su
hoş geldin aramıza canım işşallah sende istedigin kiloya ulaşırsın sende bendensiz 70 kilo he bende 70 istiyorum

canım doktora git allah korusun kist oluşur senin için hiç iyi olmaz vakit kaybetmeden git gitmememzlik yapma

gelelim bana sabah 7.30 kalktım yataktan gittim koşuyolu hastanesine kalp hastanesi yani ,holterimi taktırdım üstümde alet kablolar var yarın sabah erken gidip aleti çıkarıcaklar kalbimin ritmine bakıcaklar işşallah bir sorun çıkmaz:18::18: paşaya kafayı çok takıyorum ondan yükselirse hiç şaşmam elhamdurillah oglum iyide totosunda göbüsünden tüyleri döküldü mantar yüzünden tütelri geri çıkar degilmi iyileşirseallahım canını içinde bıraksında ben onu tüysüz sevmeyede razıyım vallahi
sabah menüsü 3 çatal sahanda yurmurta 3 çatal peynir ve yarım bardak ıhlamur eşimin ıhlamurunu çaldımda sabah canım bir şey istemedide
öylende mercimek çorbası ve karalahana yemegi yedim ve 3 kaşık yogurt ve bir kupa ıhlamur içtim 2 şekerlibugün otobüste gelirken eve gözlerimin önünden beyaz beyaz şeyler uçıuştu eşimde kızdı açlıktan tansiyonun düşmüştür dedi olabilirmiki acaba:44::44: akşamada allah kerim ne yapıcagım şimdilik muamma nasip olursa akşam menüsünüde yazarım bu arada yürüyüşte epey yeptım hastaneye giderken toplasam 40 dakika sagolsun sponsorumde hem tavuk aldı beyaz etini hemde kıyma aldım köfte yapmak için tavuk kıyması ben kırmızı eti sevmiyorum ya hemde ucuz hem saglıklırabbim herkezin gönlündekini versin işşallah hastalara şifa derltilere sabır ihsan eylesin amin

sizler ne yaptınız bu arada kızlar kusura bakmayın bu aralar giremiyoırum malum paşa hasta anca onunla ilgileniyorum yeterki iyi olsun diye işşallah saglıgına kavuşsun allahın izniyle bol bol yazıcam buraya söz

Çokk sevindimm tatlım iyileşiyor hayırlasıyla sende rahatla artıkkk

Canım bir tuzlu ayran iç düşük tansiyon tehlikeli birde bol bol su iççç olurr muu

Kızlarrr öğle yemeğimide yazayım öyle çıkayım dedim akşama daa hastanede yemek verirlerse yerim vermezlerse yemem bazen nöbetlerdee veriyorlar öğrencilere de yemek

Öğle: 5 -6 adet hamsi
havuç-turp salatası bir tabak
2 adet portakal doğradım yanına da bir adet limon doğradım vee c vitamini depoladım şükür bugün daha iyiyimmmm kızlarr şimdi birde zencefilli balımı yerrr veee dopingliii birr haldee hastalarımaa koşarımm özledimm valla bakayımm iyilerr miii

Çokk sevindimm tatlım iyileşiyor hayırlasıyla sende rahatla artıkkk

Canım bir tuzlu ayran iç düşük tansiyon tehlikeli birde bol bol su iççç olurr muu

canım bir anlıktı geçti bebem genede sagol heyecan yapınca aslında çıkar tansiyonum kız selis paşanın tüyleri çıkar demi teyzesi ya halini görsen gülersin heryeri batikon ayakları sabsarıtüylerinide çekiştrip duruyo agzıyla kendini temizliyo hemen dökülüyo nedenki manramı iyileşiyo kötüleşiyomu bilemiyorum kime desemde söylese biraz internet cahiliyde ben nasıl buluurm bilemiyorum bir akıl verin nereden buluyum cevabımı ya:44::44:bu krem ne kadarda etki eder ne kadar kullansam acaba

Benn dün okudum ya tatlımmm orada bir hafta kullanın yazıyorduu çıkar tüyleri merak etmee sennn

Herkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.

Hoşgeldin canım.Kaç kiloyla başlıyorsun
Kesinlikle etkiler ade görmemek.Bayağı olmuş senin 18 ay.Dr gittin mi hiç.Genelde doğumdan sonra 1 yıl normal deniyor ama.Ben lohusalığım bittikten 15 gün sonra regl oldum.Bir yandan iyi bir yandan kötü tabi

yirim o minik prensesi yirallahım sana babasına bagışlasın işşallah kardeşim darısı işşallah bana olur

Amin canım inş hayırlısıyla şu kilolarından kurtul ve kucağına miniğini al inşallah

Kızlar burda kum fırtınaları başladı.Sabah derse giderken rüzgar uçuruyordu beni resmen.Almaya eşim geldi yoksa yürümek mümkün değil.Kum fırtınası bittiği zaman hava ısınacak bakalım 4 gözle bekliyorum

arkadaşlar kilo aldıgımdan beri yani nerdeyse 4 senedir hiç kot giymedim..hep heppp siyah kumaş pantolon giydimsizce kotmu zayıf gösteriyor kumaş mı...kumaş pantolun daha yaşlı gösterdiği kesin..kilo itibariyle kesimlerde çok spor olmuyo çünkü...sizler nerden alıyorsunuz kotlarınızı kendime koyu lacivert ve siyah kot almak istiyorum 7 li rakamı ilk gördüğüm hafta:)
ve saçımı boyatıcam..çocukdan vakit fırsat olmuyor hiç kendime vakit ayıramıyorum ama ayırmam lazım ...olmuyor böyle...

dikkat et cnm kendine..ben de 4 gözle bekliyorum baharı..daha neşeli bıcır bıcır oluyor insan:)))

iyi aksamlar arkadaslar
ben gelebildim elhamdülillah :)
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim
hoşgeldin akabe :) gelmiş geçmiş olsun
oyy kıyamam yaa

hoşgeldin
afiyet olsun ne diyeti uyguluyorsun,özel bir diyet mi yoksa kafana göre mi?
afiyet olsun tatlım ben inanıyorum yeni üniformanla harika olacaksın.Çapkın dr. lara dikkat
canım adet olmuyorsun işte daha ne sebep arayalım ki,dr a gitmelisin bence en kısa zamanda.Vücudunu susuz bırakman da ödeme sebep olur,o ödemler yağ hücrelerimizde oluyormuş haberin olsun.Suyunu ihmal etme lütfen
canım çok geçmiş olsun.İnşallah sonuçlar iyi çıkar..
minik kuşunun da iyileşiyor olmasına çok sevindim,hep sağlıklı olsun inşallah...
afiyet olsunn
eğer yediğin tavuk köy tavuğu değilse,emin ol kırmızı et daha sağlıklı
balık ve salata süper de anacım 2 ad. portakal da nesi?c vitamini istiyorsa koyu yeşil sebzeler ye,yeşil biber de,bir portakalın 2 katı c vitamini var.2 ad. portakal şeker doluu.gün içinde içtiğin sulara hep limon sık iç,hem tok tutar hem de al sana c vitamini
ne değişik bir iklim buralara göre

canım beni lcw paklıyor valla.Her model,her kesim,her renk ve beden var.marks&spencerda da güzel kesimli kotlar oluyor ve çok uzun yıllar giyilebiliyor.İndirim zamanında güzel oluyor tabi

kahvaltı:

1 tatlı kaşığı mindivan+su
2 küçük yumurta+1 yumurta beyazı kk
66 gr. az tuzlu lor
1 domates (kızımın deyimiyle dotames)
10 zeytin
2-3 lokma tam buğday ekmeği (½ dilime denk gelmiştir sanırım)
3-4 çay

ara:

5 ad. kuru kayısı (kakaoya batırılmış)
2.5 ad. ceviz

su.1.5 lt oldu

inş.. kötü birşey çıkmaz canım..kuşund a iyileşiyormuş daha ne olsun....

afiyet olsun canım...işinde kolay gelsiin..

lc den alırsın canım..kotları..

akşama kıymalı bulgurlu lahana sarması yapıcam.lahanalarımı haşlıyorum,bir yandan da size yazıyorum

afiyet olsun tatlım..bana lahana sarma deme ..yapınca haddimi aşıyorum yemede o kadar seviyorum...

Kaptanlık konusunda ben de herkesle hem fikirim safişim,bence de kaptan sen olmalısın.Kaptan yardımcılığına da beni uygun gören herkese teşekkür ederim.Seve seve kabul ediyorum ben de :13: yalnız şunu da belirtmeliyim ki,biliyorsunu ben aynı zamanda editörüm ve diyet-sağlıklı beslenme oldukça geniş bir bölüm,gerçi diğer editör arkadaşım da var sağolsun ama bazen yoğun olabilirim..
kırmızım mezun olacaksın ama gideceksin gözüyle bakmıyorum asla,hatta mesajların bile sayılsa mı acaba senin ben bu bahçeyi kırmızı gülsüz düşünemiyorum

herkese merhaba..ben geldimmm..
sifreyi kaptim kacarmi hic..
bugun tartilim kizlar..700gr vermis gorunuyorum..
bu haftada hicbir kacamak yapmadim..hatta iki gun yogurt yaptim..ama eskisi gibi gitmiyor artik..
agg nerde eski gunler boyle yaptigim zaman 3kiloya yakin vermis oluyordum..ustelikte gunde enaz 2.5 saat spor yapiyorum giden
anca 700 grsaglik oldun..iyi gidiyorya..onemli olan o
dun giremedim nete..arada telden baktim yazilanlari okudum...ama hepinizi birgunde ozledim ben yaaa

buna cok sevindim saphisim...safiste kaptanligi kabul etti..inan buna cok sevindik...cok iyi isler cikartacaginiza birbirinize destek olacaginiza eminim...ama kizlar sizlerde gerektiginde destek olmayi unutmayin olurmu..bende burda olursam hala yardim ederim gerektigi zaman
sizinde dediginiz gibi listeden cikiyorum sadece..hafta icin isteyken sifre bulur bulmaz damlarim ben yine..hepinizi inanin ki cok seviyorum..ve sizden kopabilecegimide dusunmuyorum..yani hala basinizin belasi olacagim hepinizi mezun ettikten sonra burdan
cikar mezunlar topigimize geceriz
ama hepinize ayri ayri tesekkur etmek istiyorum..hepinizden Allah razi olsun ki zor gunlerimde beni desteklediniz..yardimci oldunuz..
sizlerde benim bir ailemsiniz artik..
cuma gunu kaptanligi devrettigimi topige bildiririm..ve ayni zamanda saphisinde kaptan yardimcisi oldugunu..
hepinize basarilar fistiklarrr

dikkat et cnm kendine..ben de 4 gözle bekliyorum baharı..daha neşeli bıcır bıcır oluyor insan:)))
Sorma ya.HAvalar düzelsede kızımı alıp dışarda yürümeye çıkacam 4 gözle bekliyorum
evet canım bizler için biraz farklı buranın iklimi 2 gündür evi havalandıramıyorum çünkü pencereyi açarsam ev kum dolar.
Bu arada yorumlarını dikkatle takip ediyorum malum karatay düşündüğüm için senden çok şey öğreneceğimi düşünüyorum
Afiyet olsun kakaoya batırıp yemek serbest mi
akşama kıymalı bulgurlu lahana sarması yapıcam.lahanalarımı haşlıyorum,bir yandan da size yazıyorum
Afiyet olsun en vazgeçemeyeceğim şey sarma
Çok güzel bir ikili olacaksınnız

Bizde özledik seni.Ne kaldı ki kaptanım yavaş yavaş koruma dönemine geçersin herhalde.Allah bana da yaşatsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…