Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyiyimm tatlımmmm griplee mücadelee ediomm buu senee hiç atlatamadımmmm benn bu gribiiii :2::2:
Birde kitapp okuommmmm

teşekkür ederim bbem benim içime su serptin diyorumki patikonu 2 kere sürsem olmazmı bacım ya hayvana birebirmi acaba çok kaşınıyo kız görsen aglarsıntotosunda ve göbüşündeki tüyler döküldü iyileşirse çıkar degilmi kardeş ya arkadaş birşey anlattı bugün onunda kızken kuşu varmış muhabbet sen kusu kaynamış demligin içine düşüray ne üzüldüm kuşuna halen vicdan azabı çekerim dedi aklıma geldikçe keşke hiç anlatmöasaydı soguk suya koymuş ama yavrum ölmüş elindegagasını çok kaşıyo velet sürmiyorum sürsen gözüne gelir diyorum nasıl yapsak acaba:26::26:

iyiyimm tatlımmmm griplee mücadelee ediomm buu senee hiç atlatamadımmmm benn bu gribiiii :2::2:
Birde kitapp okuommmmm

geçmiş olsun tatalım sanada ben çıkıyımda oglumla oynuyum biraz malum hanımı vefat etti yanınada hem alasın var hem yok ne yapsam eşim almak istiyo paşada umurunda degil ama yaz gelicek şimdi biliyosun insan evde durmuyo en azından yarenlik eder dedim beni bir görsen evi arayan arayana paşa nasıl oldu diye o benim okadar sevdigim kuşuım oglum gibi millete çok seviyo benim paşa konuşuyo teyzesi acaba nazaramı geldi diyorum görüşürüz sonra bebeler işşallah

Senn yinedee iki sürme tatlımmm doktorun dediği gibii yapp hiç kuşum olmadıı bilemiomm kii tüylerri çıkarr inşşş..çokk bol sürmee böylece kaşısa bilee gözlerinee gelmez tatlımmm bu merhem de biraz kaşındrırırr amaa sonuçç alırsınn tatlımm merakk etmee senn

merhaba iradeli :)
Takımımızda yer var mı şu an için bilmiyorum,onları kaptanımız biliyor.Yakın zamanda mezunlarımız olacak,yer açılacak.İstersen takipte ol.Sevgiler...

sevgili saferan davetin için teşekkür ederim,paylaşımda bulunabilirim yanlız 1 hafta saat 15.00 dan sonra , 1 hafta da saat 18.00 dan sonra ,Eğer bu şekilde kabul edersen grup a hemen dahil olmak isterim. kalorisiz ve güzel akşamlar

cnm sen haftalardır takır takır veriyorsun kiloları..olur bazen öyle..ama ben inanıyorum verceğine bu hafta da...
hikaye için tşkler salisim...ooooo ben kaç yüz bin metod buldum acaba

hımm beyaz forma mı giyiyorsun cnm sen...ben kilo aldıgımdan beri hep laci giydim ama bi zayıflayayım...pembenin tonları ..turkuaz mavinin tonları giyicem ..inşaallah

menüüü....
akşam üzeri acıkınca bir miktar badem..ve çeyrek elmaaa
akşam ....çok az mercimek çorba..az yogurt..az tavuk...ve koca kase marul salata yedim...
şimdi de kahveli süt içiyorum...biraz su içip sodamı da içip gece boyu wc ziyareti yapmayı düşünüyorum....

kızlaaaaaarrr Ö.B.G.Z....yani öyle bir geçer zaman kiii mi izliyosunuz..puff benim bu yıl pek dizim yok..beğenemedim pek bu yıl...hep psikopat diziler var bu yıl:)))

Geçmiş olsun saliş.İyice dinlen canım Tr de salgın var herhalde
Saol canım.Yalnız sonuç bugün tepeteklak oldu nedendir bilinmez bir günde 1 kilo artar mı insan :26:
Kaptanlığı kabul etmene çok sevindim hayırlısı olur inş
selam kizlar...ben geldim sifre alan olmadi daha..ama sifre alan olur olmaz damlicam..
kaptanlik isini unutmayin..safisim kabul ederse birde yardimci gerekiyor..
gonulluleri one alalim lutfen
Bence kaptan safiş yardımcı da Sapiş olmalı ama kendileri ne düşünür acaba
saferancım ve saphira cım ikisi olsun komutanlarımız
Aynı görüşteyiz
Süpermiş iyi yapmışsın canım daraldığın zaman motive edici şeyler okumak lazım
kızlaaaaaarrr Ö.B.G.Z....yani öyle bir geçer zaman kiii mi izliyosunuz..puff benim bu yıl pek dizim yok..beğenemedim pek bu yıl...hep psikopat diziler var bu yıl:)))

Ben salı günleri 80leri izlerim öyle psikopat dizilerden pek haz etmiyorum.Yeterince üzülecek mesele var dizilerde eksik kalsın

Kızlar ben bu aralar çok az nete giriyorum şünkü minik prenses iyice huy değiştirdi 2 yaş sendromumuz biraz zor geçiyor.Elimde laptobu gördüğü anda yapışıyor pepe diye.Kurtulmak mümkün değil.Eşimle kara kara düşünüyoruz nasıl davranalım diye.Sürekli bağırıyor istediğini yaptırmak için ağlıyor.Şimdi babası dışarda işi vardı yanında götürdü de bende bakayım dedim.Uyku saatlerine denk getirip nete girebiliyorum ancak

Kizlar hala isteyim :-((( toplanti var bitmedi daha..
Persenbeye italyada buyuk patron gelecek deli gibi sunum
Icin hazirlaniyorlar.. Eve gittigimde giremem artik nete beni
Affedin kizlar..
Kaptalik konusuna gelince benimde gonlumden gecen safisin kaptan olmasi saphisin kaptan yardimcisi..
Karar onlarin..

merhaba iradeli :)
Takımımızda yer var mı şu an için bilmiyorum,onları kaptanımız biliyor.Yakın zamanda mezunlarımız olacak,yer açılacak.İstersen takipte ol.Sevgiler...

tamam takipteyim ...birinç birinçç :) benden sonra gelmek isteyen olurda almak isterseniz küserim valla.iradeli diyeyim öyle olayım diye adımı iradeli koydum:) 40 kere okuyan olur inşallah.kaptan kim pekü?

iyi aksamlar arkadaslar
ben gelebildim elhamdülillah :)
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…