Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin canım takımda iyi motive olup cabucak kurtulursun inş kilolarından
Canım Allah arkadaşına sabır versin.Çok zor bir durum bütün hamileliğim boyunca bu korkuyla yaşadığımdan dolayı biraz anlayabiliyorum
Canım özledik seni.Bak sende durdun durdun pıtır pıtır attın kiloları maşallah azcık kalmış hedefine
Sapişim arada oluyor öyle oynamalar valla bu kilo işini bir türlü çözemedim nasıl insan birden bire 2-3 kilo artı çıkar.Bende 1 gün arayla 1.5 kilo artı çıktım şimdi toparlandı gibi ama bakalım
Canım kandini hırpalama iradesizim falan diye.Senin maşallahın var cabucak toparlanırsın sen Allahın izniyle

Bencede geçici alınan kilolar biraz dikkat ederek hemen verilir oturmuş kiloyu vermek marifet

teşekkür ederim canlarım,bu hafta da böyle geçsin bakalım..Ben yine bir dukana göz kırpmak istiyorum dicem kızıcaksınız bana :18: 5 günlük atak devresi çıkarıyor bana dukan test,şu atak devresiyle başlayıp,devamını da hafif karatayla karışık sürdürsem.Yani yağsız karatay gibi..Deneyimli dukancılar bana yardım edin gari şu yulaf kepeğinden edineyim bu h.sonu,light ürünleri araştırayım

pasam afiyet olsun ne güzel menü böyle
saglıklı beslenmeye çalışıyorum işşallahta böle gidicek
öyle zaman gelirki arkana bakar ve şöyle dersin neden agladım üzüldüm sabretmedim bbirde bakmışsın evladın kucagında rabbim bir daha acısını göstermesin bebeklerimizin işşallah sanada evladınla bir ömür bıoyu mutluluklar dilerim killarıda vericez azimliyiz
maartmı dedinbenim hedefim eylül cxanım ozaman bebege vesile olmayı düşünüyoruz işallah ama her an fikir degişebilir biliyosunuz ipler eşimin elindeonunla iyi geçinmem lazım
canım başın sagolsun benimde hep 5 aylık gitti biliirim acıuısıı 3 sefer kaybettim 2 oglum 1 kızım vefat etti umud ediyosun hayaler kurusosun birde bakmışınki elde hiç bir şey yok inan karnım koocaman girdim hastaneye ve dogurdum geldim eve sabahlara kadar elim karnımda uyumadım agladım kürtajamı yanayım canllı canlı sütlerim boşemna gitti onamı eziyetlerimemi yanayım yoksa hayal kırıklıgı ve hayallerimde bebeklerimdle gitti onamı yanayımsen diyosun çok üzüldüm birde onun gözüyle gör o dünyayı sanki yaran kanamışta tuz basarsında acırya işte ozaman insanın canı öyle bir acıyoki ne nefes alabiiliyosun nede yaşayabiliyosun çok zore çok
tebrik ederim canım işşalah bu kiloda kalırsın özletme kendini
kıyamam insan çok pişman oluyo degilmi bende öyleydimde geçen kaynanama gidince ah ah halen tatları damagımdalar he1 seferden bir şey olmaz merak etme sen

kızlra facesi olanlar varmı aranızda ben diyorumki facede kapalı grup yapalım oraya resimlerimizi koyalım farki fiyatı diyelim ne dersinizben resmimim koymak çok istiyorumdabiri bu konuya el atsın merak ettigim katılanlar varmı benim fikrime en azından kilo ve resimlerimizi görürüz motive oluruz

paşacımmm huhuuuuu nasılsın?aşşadasın görüyorum....
bende tarçın karanfil çayımı aldım geldim...tadını pek sevmiyorum ama maksat ılık sıvı girsin yağlı fücutumaaa
yarın market alışverişine çıkıcam..bir sürü değişik çaylar alayım diyorum face de dukan diyetinde mistik bir çaydan bahsediyorlar ondan alıcamsürekli onları okuyorum baya güzel kilo veriyor onlarda...

bu arada gelelim bana çok şükür oglumun keyfi yerinde maşşallahmantarı geçmedi daha salisim ya bu kremi batikonu sürdükte gene kaşınıyo velet ya eşim ilaçlardan yada temizliyo kendini dedi ama tüylerini temizlerkende dökülüyo nedenki haline çok üzülüyorum yailaçlardanmı dökülüyo anlamış degilim göbüşü çok tüysüz kaldı böyle cansız tüyleri nedenini bir bilebilsem

sabah erken kalktım bir çavdar ekmegi ve 3 çatal yumurta yedim 3 yudum ıhlamur içtim sonra düştük yollara okadar sogukki hava kardan adam oldum he eve gelene kadarholteri çıkartırdık haftaya perşembe sonuçları alıcez işşallah:18::18:kesin sorunlu çıkıcak çünkü çok stresli bir gece geçirdim kendim yaptım çarpıntıyı anlıcagınızşimdi gelde doktora anlat
öylende brokoli haşlaması ve bir büyük bardak ayran içtim akşamada brokoli çorbası kuskuz makarnası ve bol yeşil salata düşüüyorum işşallah:2::2:elma yuvarlamayı düşünüyorum yemekten önce sizler nasılsınız bakalım

Son düzenleme:

canım nasıl olayım ogşumla ugraşıyorum teyzesiannem çagırdı bnugün hastaneden agrı onabile gitmedim kuaföre gittim orda emanetim vardı aldım eve gelicektim kuaförün sahibi arkadaşım dedi illahı otur konuşalım canım dedim paş evde yanlız aklım onda dedim dün eşim annesine gitti benide götürücekti ama ogluma kıyamadım markette ne kadar harcıyosun bir gidişinde bendede çok çaylar var onlardan içiyorum bebem yeşil çayım bitti ama çogunlukla papatya içiyorum birde kardeşim bir çay almış ne ararsan var tadıda güzel işşallah eylüle kadar versek şu kilolarıda bebeg vesile olsak he dicem dicem unutuyorum canım kızını bir bedegoka götürsene fikrin olur ne dersinşahsem yavrum olsa götürürüm seve seve eltiminde kızı çok hırcndı dedim götür benim kızım delimi dedianlamıyorum ben onu bende çok iyi bir şey en azından yardımcı oluyolar doktorlar

cnm benim kızım hırçınmı yazmıştım ben hatırlayamadımpedagoga ötüreülebilir tabi ki..cnm benim kızım 9 aylık ve sakin bir bebek..ama sürekli kucak istiyor falan

öğle menüm
3 kaşık yoğurtlu makrna
5 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt yedim

akşama da mücver düşnüyorum ama kızartma olmadan nasıl yapabilirim küüü

evetttt çok güzel fikirr.1 nisanda 70 olmayı hedeflesem çokmu 7 kilo. diyete ilk başlayınca çok veriliyorya ödem filan atılıyor belki 70 olabilirim. olamasam da yaklaşırım en azından. 1 nisan hedefim 70.. hedefi olmayan gemiye rüzgar bile yardım edemezmiş.

Hadi bakalım benimde hedefim 69 olsun nisanda 6ları göreyim artıkın

kızlar ben hedef koymaya korkuyorum valla,benim düşündüğüm düzende gitmeyebiliyor,bir hızlı bir yavaş yine de adı olsun hadi ben de 79.9 u hedef koyuyorum kendime,1 nisanda 7 leri görebilmek dileğiyle

kızlar ben hedef koymaya korkuyorum valla,benim düşündüğüm düzende gitmeyebiliyor,bir hızlı bir yavaş yine de adı olsun hadi ben de 79.9 u hedef koyuyorum kendime,1 nisanda 7 leri görebilmek dileğiyle

inşallah ulaşırız hedeflerimize. en azından bişeye elimizi uzatırken aklımıza hedef gelirse etkili olabilir. gerçi o an bişe düşünemiyo insan gözü dönüyoo yimekleri görünce. neyse kızlar ben yemek hazırlıkları için çıkayım sonrada koşu bandında yürüyüş yapıp gece yatmadan gelirim.iyi akşamlaarrr kalorisiz yimeklerr..

Kalorisiz ve mutlu akşamlar kızlar

Bugün ne yediğimi kısaca özetliyeyim sizlere ;

SABAH : 2 büyük kupa çay ve 2 adet grisini

ÖĞLE : 1 kase çorba

ARA : 14.00'da Yarım portakal , 15.00'da 3 büyük kupa ıhlamur,16.30/15.30'da 1'er adet grisini

AKŞAM : 5 yk suyu ayrılmış nohut yemeği , 1 adet peynirli tost ( tost ekmeklerim 35 Kcal)

Bugün yaklaşık 2-2,5 lt civarında su tükettim ( çay ve ıhlamur buna dahil )

*Bu arada kızlar sabah ve akşam olmak üzere içilen 1'er bardak süt için deki calsiyum sayesinde zayıflamaya yardımcı oluyormuş.Birde tok tutucu özelliği varmış

Kızlarr benn geldim nöbetten gelir gelmez aç yattım çok yorulmuşum ama hastaneden kendime serumun içine vitamin atıp serum taktık diğer hemşirelerle onlarda grip olunca öle yapıyorlarmış işe yaradı valla kendimi iyi hissediyorum o yüzdenn kızlarr izin istddim ama yinde de size slm vereyim vereyim dedim şimdi kalktım ama canımm hiçbişi yapmak istemio açılamadım kanımca

aşkım gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş gel kız masaj yapayım omuzlarına ayacıklarına masaj yapayım tatalım benim

Kizlar sifre alan olamdi :-(((
Bende eve gidince listeyi eklerim topige..
Bir ara girip haber edim dedim ama kk da calisma
Vardi giremedim.. Yarina iyi sonuclar aliriz insallah

akşam yemeğim 3 kabak mücveri ve boool salata,2 kaşık tavuk sote.ekmek yemedim. birazdan da 40 dk yürüyüş yapıcam bantta.su içtim ama litre olarak ne oldu bilmiyorum.3 e yaklaştığını hissedene kadar içicem su .yapabilirsem de tarçınlı karanfilli çay yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…