üzülme canim,belkide yaglarin kas´a dönüsüyor,o zamanda incelme görülür ama tarti 2-3 kilo artida oluyor
Hoşgeldin canım takımda iyi motive olup cabucak kurtulursun inş kilolarındanevettt sonunda katılım formunu buldum bakalımmm sorular zor mu?
7. TAKIMA KATILIM FORMU
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): seher
yaşınız:26
işiniz:öğretmen
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hep iri kıyımdım ama zirvem 84 oldu sonra bi kısmını verdim.bulunduğum ortamlarda hep en kilolulardan biri bendim.
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):klasik sanki bilmiyormuşum gibi su iç<. sık sık az az ye vs tarzı şeyler. bilmiyorum sanki bilen bilmeyen karışır eğer zayıfsa kendinde bu hakkı görür yani. dünde komşu bak benim tabağıma senden geç bitirdim bu yüzden zayıfım dedi..(sende bu yüzden şişmansın dır sanki devamı) hızlı yememek gerektiği hakkında yarım saat konuştuk. biliyorum ama uygulmaya gelince işte olmuyor.
boyunuz: 1. 64
ilk başladığınız kilo:77
hedef kilonuz:60
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: diyetisyen kontrolünde sık sık az az yiyerek 6 kilo verdim. sonra saçma sapan diyetler denedim 5 günde 5 kilo gibi. verdim ama geri diyetisyenle veridğim kiloma çıktım sabitlendim. demekki sağlıklı verilen kilo hemencik alınmıyormuş. deneyerek görmeseydim iyiydi ama yine herşeyden az az sağlıklı yaşama devam inşallah.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şimdi hiç bişey almıyorum evde olanları eskitip zayıflayınca yeni ciciler alıcam inş.genelde tek parça diz altı elbiseler giyiyorum. zayıfladıktan sonra tayt ve tunik 2 lisine ağırlık vericem. bel kısmı kemerli elbiselere hevesimde yok değil yani incecik bel şölleee offf.
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kesinlikle kendime güvenim gelecek. ve bebiş düşündüğüm için hem benim hem bebeğimin sağlığıolumlu etkilenecek. gebelikte şeker vs hep kilo ile bağlantılı.yavrucuğun ne suçu var annesinin pis boğazı yüzünden zor doğum gerçekleşebilir. yağlı vücutta doğum zor diyorlar doktorlar.bebişimi sıcak tutardı gerçi yağlar içerde ama neyse :)
diğer(eklemek istediğiniz): inşallah motivasyonumu kaybetmeden sizlerle birlikte mezun olurum.teşekkürler şimdiden.
Canım Allah arkadaşına sabır versin.Çok zor bir durum bütün hamileliğim boyunca bu korkuyla yaşadığımdan dolayı biraz anlayabiliyorumgünaydin güzeller...:)
aksam cok üzücü bir haber aldim,arkadasim 4 aylik hamileydi sabirsizlikla bekliyorduk bebegimaalesef kaybetmis yavrusunu
onun üzüntüsüyle sabaha kadar uyuyamadim
benimde olmuyor bebegim ama galiba hamile kalipta bebegi kaybetmekte cok aci bir duygu
neyse..icinizi karartmayim sabah sabah
sabah menüm
1 dilim kepekli ekmek (icim disim kepek oldu:) )
1 parca sürme peynir
bir kac dilim salatalik
öglene ne yemek yapcam hic bir fikrim yok
saferancim kilo verdikce ödemler de daha az sislik oluyor ama benim genetikde lenf bezlerimde sorun var
hem kilo hem bu baya sisiriyor beni ama 153kg geldigim zamanlar ile kiyaslarsam kilo verdikce sislikler azaliyor
Canım özledik seni.Bak sende durdun durdun pıtır pıtır attın kiloları maşallah azcık kalmış hedefineselamlar dostlarımhepinizi çok özledim gerçekten
yeni arkadaşlarda gelmiş herhalde hoşgeldiniz kızçeler
ben sanırım haftaya mezuniyetimi istiycem canlar 60 a inemem ama olsun zaten giremiyorum netten dolayı
bu haftaki kilomuda şimdiden söyleyeyim 63.6 1.1 vermişim ama kaç gündür gram oynamıyo daha
hedefim 62 de mezun olmak ama bakalım :)
Sapişim arada oluyor öyle oynamalar valla bu kilo işini bir türlü çözemedim nasıl insan birden bire 2-3 kilo artı çıkar.Bende 1 gün arayla 1.5 kilo artı çıktım şimdi toparlandı gibi ama bakalımgünaydın kızlar ben çok fena durumdayım yayedim de yedim,yedim de yedim geçen hafta sonu zaten diyet yapamadım.Derken reglm başladı ama ne başlamak :18: Sonuçta hafta bitti ben de hala diyet yok dün tam diyetime uymayan bir şey yemedim,sarmayı kaçırdım ama onu da akşam 18.00 da yedim diye memnundum.Sonra saat:20.00 civarı eşim ve kaynım geldiler.ellerinde ızgaralıklar,içecekler,tatlııı!! canları çekmiş efendim yediler içtiler de ben de bakamadım tabi.3 ad. ufak biftek yedim,gerçi karataya uygun ama saat uygun değildi.Sonra da tatlı yedim,dayanamadım.Bu haftayı tatil ilan edeyim kendime dedim..Bu sabah tartıdaki rakam beynimden vurulmuşa çevirdi beni 2.8 kg artıda çıktım çokkk su tutmuşum,bu regl beni mahvediyor.Daha öncede bir kez 2.5 kg farketmişti regl dönemimde bu hafta benden hayır yok kızlar çok üzgünüm inşallah haftaya biracıkta olsa ekside çıkabilirim
Canım kandini hırpalama iradesizim falan diye.Senin maşallahın var cabucak toparlanırsın sen Allahın izniylesağol tatlışım inşallah öyle olur.çok çabalayarak azıcık verebiliyoruz ama biraz kaçamakla hop geri alıyoruz.acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz diyorum.Yani madem ki sağlıklı diyet yapıyoruz,sağlıklı diyetle kilolar geri alınmaz ya.Bu durumda ben hiç bir zaman kilo koruma evresine geçemicem galiba,hem diyet yapıcam sanırım
napalım sağlık olsun,bu hafta böyleyim,iradesizim,yine toparlanacağım Allahın izni sizin desteğinizle
canım sen nasılsın bilmiyorum ama bn kendimi biliyorum kiii..ben her zararlı şey yediğimd hemen kilolarım bana geri dönücek..çünkü benim genlerimde var şişmanlık...kilolarımı sucunu yüzde yüz genetiğe atamam ama çok etkisi var..çünkü normal insanlar bir hafta istedikleri herşeyi yediklerinde belki yarım kg alıyorlarken ben 3 hatta 3.5 kilo alabiliyorum..o yüzden de biliyorum ki ömür boyu dikkat etmeliyim...inşaallah kilolarımı verip istediğim kiloya düşünce..bir gün çok ciddi kaçamklar yaptıysam ertesi 2 gün dengleeeyi düşünüyorum..çünkü gene aynı hallerime dönerim ben....1 defa 48 1 defa 50 kg düştüm ama şimdi 80 ksürülerdeyim....
ender saraç demişti mesela bayram seyranda aldıgınız kilonuzu hemen verebilirsiniz çünkü yerleşmemiştir diyordu
saglıklı beslenmeye çalışıyorum işşallahta böle gidicekpasam afiyet olsun ne güzel menü böyle
öyle zaman gelirki arkana bakar ve şöyle dersin neden agladım üzüldüm sabretmedim bbirde bakmışsın evladın kucagında rabbim bir daha acısını göstermesin bebeklerimizin işşallah sanada evladınla bir ömür bıoyu mutluluklar dilerim killarıda vericez azimliyizHaklısın paşam bende kızıma zor kavuştum.Bazen kızsamda aslında bunun gayet iyi bilincindeyim.İlk 5 ay kızım geceleri uyumazdı eşim bazen kızardı söylenirdi.Bende ona hatırlatırdım bu bizim kıymetlimiz zor kavuştuk kıymetini bilelim diye.Allah sana da bu duyguyu tatmayı nasip etsin canım
maartmı dedingünaydınnnnnn şekerler.....mart ayı geldi çattı:)mart ayını iyi değerlendirmemiz lazım arkadaşlar...bu ay gelişme katetmemiz lazım..sonucta nisan yazın başlangıcı sayılır kabanlar çıkıcak...kilolar meydaneeee1 nisan hedefi belirleyelim mi hepimizzz
canım başın sagolsun benimde hep 5 aylık gitti biliirim acıuısıı 3 sefer kaybettim 2 oglum 1 kızım vefat etti umud ediyosun hayaler kurusosun birde bakmışınki elde hiç bir şey yok inan karnım koocaman girdim hastaneye ve dogurdum geldim eve sabahlara kadar elim karnımda uyumadım agladım kürtajamı yanayım canllı canlı sütlerim boşemna gitti onamı eziyetlerimemi yanayım yoksa hayal kırıklıgı ve hayallerimde bebeklerimdle gitti onamı yanayımgünaydin güzeller...:)
aksam cok üzücü bir haber aldim,arkadasim 4 aylik hamileydi sabirsizlikla bekliyorduk bebegimaalesef kaybetmis yavrusunu
onun üzüntüsüyle sabaha kadar uyuyamadim
benimde olmuyor bebegim ama galiba hamile kalipta bebegi kaybetmekte cok aci bir duygu
neyse..icinizi karartmayim sabah sabah
sabah menüm
1 dilim kepekli ekmek (icim disim kepek oldu:) )
1 parca sürme peynir
bir kac dilim salatalik
öglene ne yemek yapcam hic bir fikrim yok
saferancim kilo verdikce ödemler de daha az sislik oluyor ama benim genetikde lenf bezlerimde sorun var
hem kilo hem bu baya sisiriyor beni ama 153kg geldigim zamanlar ile kiyaslarsam kilo verdikce sislikler azaliyor
tebrik ederim canım işşalah bu kiloda kalırsınselamlar dostlarımhepinizi çok özledim gerçekten
yeni arkadaşlarda gelmiş herhalde hoşgeldiniz kızçeler
ben sanırım haftaya mezuniyetimi istiycem canlar 60 a inemem ama olsun zaten giremiyorum netten dolayı
bu haftaki kilomuda şimdiden söyleyeyim 63.6 1.1 vermişim ama kaç gündür gram oynamıyo daha
hedefim 62 de mezun olmak ama bakalım :)
kıyamam insan çok pişman oluyo degilmi bende öyleydimde geçen kaynanama gidince ah ah halen tatları damagımdalar hegünaydın kızlar ben çok fena durumdayım yayedim de yedim,yedim de yedim geçen hafta sonu zaten diyet yapamadım.Derken reglm başladı ama ne başlamak :18: Sonuçta hafta bitti ben de hala diyet yok dün tam diyetime uymayan bir şey yemedim,sarmayı kaçırdım ama onu da akşam 18.00 da yedim diye memnundum.Sonra saat:20.00 civarı eşim ve kaynım geldiler.ellerinde ızgaralıklar,içecekler,tatlııı!! canları çekmiş efendim yediler içtiler de ben de bakamadım tabi.3 ad. ufak biftek yedim,gerçi karataya uygun ama saat uygun değildi.Sonra da tatlı yedim,dayanamadım.Bu haftayı tatil ilan edeyim kendime dedim..Bu sabah tartıdaki rakam beynimden vurulmuşa çevirdi beni 2.8 kg artıda çıktım çokkk su tutmuşum,bu regl beni mahvediyor.Daha öncede bir kez 2.5 kg farketmişti regl dönemimde bu hafta benden hayır yok kızlar çok üzgünüm inşallah haftaya biracıkta olsa ekside çıkabilirim
paşacımmm huhuuuuu nasılsın?aşşadasın görüyorum....
bende tarçın karanfil çayımı aldım geldim...tadını pek sevmiyorum ama maksat ılık sıvı girsin yağlı fücutumaaa
yarın market alışverişine çıkıcam..bir sürü değişik çaylar alayım diyorum face de dukan diyetinde mistik bir çaydan bahsediyorlar ondan alıcamsürekli onları okuyorum baya güzel kilo veriyor onlarda...
canım nasıl olayım ogşumla ugraşıyorum teyzesiannem çagırdı bnugün hastaneden agrı onabile gitmedim kuaföre gittim orda emanetim vardı aldım eve gelicektim kuaförün sahibi arkadaşım dedi illahı otur konuşalım canım dedim paş evde yanlız aklım onda dedim dün eşim annesine gitti benide götürücekti ama ogluma kıyamadım markette ne kadar harcıyosun bir gidişinde bendede çok çaylar var onlardan içiyorum bebem yeşil çayım bitti ama çogunlukla papatya içiyorum birde kardeşim bir çay almış ne ararsan var tadıda güzel işşallah eylüle kadar versek şu kilolarıda bebeg vesile olsak he dicem dicem unutuyorum canım kızını bir bedegoka götürsene fikrin olur ne dersin şahsem yavrum olsa götürürüm seve seve eltiminde kızı çok hırcndı dedim götür benim kızım delimi dedi anlamıyorum ben onu bende çok iyi bir şey en azından yardımcı oluyolar doktorlar
cnm benim kızım hırçınmı yazmıştım ben hatırlayamadımpedagoga ötüreülebilir tabi ki..cnm benim kızım 9 aylık ve sakin bir bebek..ama sürekli kucak istiyor falan
günaydınnnnnn şekerler.....mart ayı geldi çattı:)mart ayını iyi değerlendirmemiz lazım arkadaşlar...bu ay gelişme katetmemiz lazım..sonucta nisan yazın başlangıcı sayılır kabanlar çıkıcak...kilolar meydaneeee1 nisan hedefi belirleyelim mi hepimizzz
evetttt çok güzel fikirr.1 nisanda 70 olmayı hedeflesem çokmu 7 kilo. diyete ilk başlayınca çok veriliyorya ödem filan atılıyor belki 70 olabilirim. olamasam da yaklaşırım en azından. 1 nisan hedefim 70.. hedefi olmayan gemiye rüzgar bile yardım edemezmiş.
kızlar ben hedef koymaya korkuyorum valla,benim düşündüğüm düzende gitmeyebiliyor,bir hızlı bir yavaşyine de adı olsun hadi ben de 79.9 u hedef koyuyorum kendime,1 nisanda 7 leri görebilmek dileğiyle
Kızlarr benn geldim nöbetten gelir gelmez aç yattım çok yorulmuşum ama hastaneden kendime serumun içine vitamin atıp serum taktık diğer hemşirelerle onlarda grip olunca öle yapıyorlarmış işe yaradı valla kendimi iyi hissediyorum o yüzdenn kızlarr izin istddim ama yinde de size slm vereyim vereyim dedimşimdi kalktım ama canımm hiçbişi yapmak istemio açılamadım kanımca
aşkım gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş gel kız masaj yapayım omuzlarına ayacıklarına masaj yapayım tatalım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?