Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol sevgili yardımcıım....

gülsüz bahçe olmaz doğru demişsin

bir tanesin sen gülüm....

kızlar 100 mesajım olmnadığı için kaptana özelden yazamadım. ama hoşgeldin aramıza demiş. takıma alındım anlamına mı geliyor. kurallar nedir bahsedebilir misiniz?

kaptanım soylemiş ne yapacağını....bu 2 hafta da paylaşıma ve diyete dikkat....

ve kaçınılmaz son: koca bir tabak sarma ve yoğurt yedim

işte bende yaparsam bundan korkuyoruum.....:18:

sağolasın canıım...tekrar geçmiş olsuun...şişlik kilodandır değilmi..bende 140 lardayken ayakklarım davul gibiydi..şükür artık hiç şişmiyor....

tekrar hoşgeldin canıım...

afiyet olsuuun...

ben ce biraz az olmuş protein alabilirsin biraz daha....

nevim izinlimi....

tekrar hoşgeldin canıım....

tarçınlı süt veya kakaoya batırılmış kaysı deneyebilirsin canım...1 çatal baksan bişey olmaz fazla yememeye çalış....

günaydın cnm.. simit biraz fazla olmuş ama olsun günün bundan sonrasında dikkat edersin...tatlıyı ben de çok severim ama bnim bu konuda ayarım yok yemeye başladım mı motivasyonum bozuluyor veee saçmalıyorum..takımda SAPHİRA arkadasımızın yaptıgı ve çok güzel kilo verdiği karatay dieti var...bu diette en önemli detaylardan biri şeker tatlı gibi kötü gıdaların kişyi hemen acıktırdıgı esası var ve bunu denedim çok doğru..kuru kayısı..belki arada incir ..tarçınlı ıhlamurlar falan insanı bir nebzede olsun tatlıya karsı sabırlı yapıyor.

günaydın canııım.....inş...güzel sonuçlar alırızz...

sabah yarım saat müzikle dans ettim...iyi geldi..hiç peynir falan yiyesim yok...1 elma yedim...karatay yapıyorum 2 gündür meyva sınırlı karatyda ama ben sabahları hergün bir çeşit 1 porsiyon yiyim diyorum..sence bunun çok zararı olur mu saphiracım...

saferancım ben de NEV i soracaktım..izinli mi nerlerde...özledikk

ben de şimdi baktım pc si bozulmuş..ondan yokmuş...

sabahları yenebiliyor canım ....

günaydin güzeller...:)

aksam cok üzücü bir haber aldim,arkadasim 4 aylik hamileydi sabirsizlikla bekliyorduk bebegimaalesef kaybetmis yavrusunu
onun üzüntüsüyle sabaha kadar uyuyamadim
benimde olmuyor bebegim ama galiba hamile kalipta bebegi kaybetmekte cok aci bir duygu

neyse..icinizi karartmayim sabah sabah

sabah menüm
1 dilim kepekli ekmek (icim disim kepek oldu:) )
1 parca sürme peynir
bir kac dilim salatalik

öglene ne yemek yapcam hic bir fikrim yok

saferancim kilo verdikce ödemler de daha az sislik oluyor ama benim genetikde lenf bezlerimde sorun var
hem kilo hem bu baya sisiriyor beni ama 153kg geldigim zamanlar ile kiyaslarsam kilo verdikce sislikler azaliyor

iradelihatunhuma
nikine bayildim..hosgeldin Allah kolayliklar versin insallah

shopaholic masallah canim,güne baya hareketli baslamissin

canım doğrusunu yapıyorsun.her gün 1 porsiyon meyve,sabah veya öğlen,yenmesi taraftarıyım.Taze veya kuru olarak.Yanında mutlaka kuru yemişini ye yoksa çok acıktırır.afiyet olsun canım

canım arkadaşına çok üzüldüm.Allah sabır versin

selamlar dostlarım hepinizi çok özledim gerçekten
yeni arkadaşlarda gelmiş herhalde hoşgeldiniz kızçeler
ben sanırım haftaya mezuniyetimi istiycem canlar 60 a inemem ama olsun zaten giremiyorum netten dolayı
bu haftaki kilomuda şimdiden söyleyeyim 63.6 1.1 vermişim ama kaç gündür gram oynamıyo daha
hedefim 62 de mezun olmak ama bakalım :)

günaydın kızlar ben çok fena durumdayım ya yedim de yedim,yedim de yedim geçen hafta sonu zaten diyet yapamadım.Derken reglm başladı ama ne başlamak :18: Sonuçta hafta bitti ben de hala diyet yok dün tam diyetime uymayan bir şey yemedim,sarmayı kaçırdım ama onu da akşam 18.00 da yedim diye memnundum.Sonra saat:20.00 civarı eşim ve kaynım geldiler.ellerinde ızgaralıklar,içecekler,tatlııı!! canları çekmiş efendim yediler içtiler de ben de bakamadım tabi.3 ad. ufak biftek yedim,gerçi karataya uygun ama saat uygun değildi.Sonra da tatlı yedim,dayanamadım.Bu haftayı tatil ilan edeyim kendime dedim..Bu sabah tartıdaki rakam beynimden vurulmuşa çevirdi beni 2.8 kg artıda çıktım çokkk su tutmuşum,bu regl beni mahvediyor.Daha öncede bir kez 2.5 kg farketmişti regl dönemimde bu hafta benden hayır yok kızlar çok üzgünüm inşallah haftaya biracıkta olsa ekside çıkabilirim

canım karatay diyetini tavsiye ederim.regl dönemlerim hariç tatlı ihtiyacı duymuyorum.tatlının azı çoğu olmaz maalesef az da yersen insülin salgılarsın,tekrar tekrar tatlı ihtiyacı duyurur.Hatta yemene gerek yok,lokmayı ağzına alıp tükürsen bile yeterli

saphiram sıkma canını inan bunu bana diyetisyende söylemişti ama benim aklımda sürekli neden veremiyorum alıyorum düşüncesi olduğu için anlam verememiştim
saçmalık demiştim..
aslında insan bi kaç kilo artıya çıktığında çok daha çabuk gidiyo sonrasında kilo beni biliyosunuz aylardır bi ileri bi geri ve çoğunlukla geri modundaydım..ne zamanki 69 a merdiven dayadım sonrasında eski sistemime geri döndüm tıkır tıkır gitti (tabi hasta olduğum için iştahımda yok 2 haftadır ama olsun)
sigarayı bıraktım iştahım açılacak diye çok korktum ama şu anlık bişey yok bakalım:)
sıkma canını seninde bu işi tamamlayacağına eminim ben yaza sende mazun olacaksın inşlh ..
bu arada tuvalet sorunun için hiç ilaç kullandınmı benim teyzemler felanda çok sorun yaşıyo aile hekimleri onlara bi ilaç vermiş tamamen bitkisel hiç bi zararı yok demiş
tabi her zaman kullanmayın eğer wc ye 3 günden fazladır çıkamazsanız için demiş bana verdi geçenlerde ama allahım gece boyu wc bekledim acayip etkili bi ilaç ismini sorayım istersen alırsın

sağol tatlışım inşallah öyle olur.çok çabalayarak azıcık verebiliyoruz ama biraz kaçamakla hop geri alıyoruz.acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz diyorum.Yani madem ki sağlıklı diyet yapıyoruz,sağlıklı diyetle kilolar geri alınmaz ya.Bu durumda ben hiç bir zaman kilo koruma evresine geçemicem galiba,hem diyet yapıcam sanırım
napalım sağlık olsun,bu hafta böyleyim,iradesizim,yine toparlanacağım Allahın izni sizin desteğinizle

wc sorunu için de şimdilik idare etmeye çalışıyorum canım.Ne zaman yasaklı bir şeyler yesem,özellikle şekerli şeyler,hemen wc ye çıkıyorum.Ne alakası var bilmiyorum,belki de tamamen psikolojiktir :26:

iradelihatunhuma
nikine bayildim..hosgeldin Allah kolayliklar versin insallah

shopaholic masallah canim,güne baya hareketli baslamissin
evet cnm öyle oldu..hep böyle hoplayıp zıplayabilsem keşke...:))
canım arkadasının adına çok üzüldüm..inşaallah tez zamanda tekrar hamile kalıp alır bebeğini kucagına...
aysencim hoşgeldin...kırmızım ve sen gidiyorsunuz yaaa

aaa o kadar oldugunu bilmiyordum saphira...agzımıza alıp tükürek bile etkili aman yarabbim

kızlar yeşil çayımı alıp geldim...yakalayamadım sizi
bu hafta çok dikkat etmeme rağmen tartı artıda...puff belki yarına bir mucize.....

sagolun kizlar ,benimde tüm duam arkadasimin bir an önce toparlanmasi

SAPHIRA hic dert etme kendine canim..bazen insan ister istemez arzuluyor
simdiye kadar baya basarili bir sekilde kilo vermissin masallah,yine kaldigin yerden devam edersin

bende 100 dakika yürüyüs yaptim
yarin insallah tartida 138.9 dan 100 gramcik olsun az görürüm

menümüde yazayim artik gec saatte girerim nete galiba,aksam yüzmeye gitcem insallah

öglen menüm,
1 kasik lahana yemegi
1 porsiyon sebzeli pilav
1 porsiyon tavuklu corba
1 elma

canımmm benimmm üzülme lütfen...bazen oluyor öyle...inan bana artı çıkan 2.8 i farkında olmadan bu bi kaç gün içinde vericeksin....pişmanlık hissetme ..bunca verdiğin kilonun ardından ödül olarak düşün....oluyor bazen böyle..

canım sen nasılsın bilmiyorum ama bn kendimi biliyorum kiii..ben her zararlı şey yediğimd hemen kilolarım bana geri dönücek..çünkü benim genlerimde var şişmanlık...kilolarımı sucunu yüzde yüz genetiğe atamam ama çok etkisi var..çünkü normal insanlar bir hafta istedikleri herşeyi yediklerinde belki yarım kg alıyorlarken ben 3 hatta 3.5 kilo alabiliyorum..o yüzden de biliyorum ki ömür boyu dikkat etmeliyim...inşaallah kilolarımı verip istediğim kiloya düşünce..bir gün çok ciddi kaçamklar yaptıysam ertesi 2 gün dengleeeyi düşünüyorum..çünkü gene aynı hallerime dönerim ben....1 defa 48 1 defa 50 kg düştüm ama şimdi 80 ksürülerdeyim....
ender saraç demişti mesela bayram seyranda aldıgınız kilonuzu hemen verebilirsiniz çünkü yerleşmemiştir diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…