canım ben alıştım artık dışlanmaya boşverAllah sabir versin canim,uykuuszluga hic dayanamam ben..Annelik ne kadar zor ve fedakarlik isteyen birsey böyle
aleykum selam,oy ne güzel masallah barekallah
kac kilodan düstün aysen_34?
Seninde günün aydin olsun canim
Amin insallah canim
Masallah sende erkencisin benim gibi,insallah sonuclarin temiz cikar cnm
pasam3405 ,canim yazdiklarina cok üzüldüm
cahilin yaninda kitap kibi sessiz ol diye ,bir söz vardir..karincanin bile hakkini birakmayan Allahu teala
elbette seninde hakkini birakmayacaktir..seni bu derece üzülenlere dua et,Allah hayirlisiyla islah edip pismanlik nasip etsin insallah..
canım diyorum rabbim sen görüyosun diyorum elime düşücek işşallah bana nasip olsun bakması diyorum ozaman der allahım ben ne yaptım diye af diler beklkimHedefine ulaşmış gidiyorsunnnnnnn bize veda ediyorsunnnnn......
Canım allah insaf versin kvalidene.Böyle insanları hi. anlamam.Benim amcamın gelininde bebeğ olmadı 20 yıl.Ben hamileyken oda hamile kaldı.Ama ne sıkıntılar yaşadı.Bebeği 5 aylıkken doğdu ve vefat etti.Yıllarca horladılar kısır gelin diye yengemler.Annem hep destek oldu ona.Allah kimsenin yanına bırakmaz merak etme
İsveç diyetine gelince bu tür diyetler beni hep korkutur Allah korusun sağlık meselesi şakaya gelmez
Sorma gülüm ya hayatımda çok fedakarlık yaptığım zamanlar oldu hiçbir anne olduktan sonra yaşadığım gibi değildi.Şimdilerde iyi yine kızım şükrediyorum bu haline.5 aylık olana kadar sabah 4 te 5te uyuyorduk ve o zaman çalışıyordum.Hatta sabah 9 da bile uyuduğum zamanları bilirim.Ama naparsın işte minik bir gülücük yetiyor bazen bütün sıkıntını unutuyorsun
face konusunu özelden yazarım bi ara......
inş. bişey çıkmaz canım.....
ni demek tatlım
sanada günaydın bebem ya kaçtır yazıyorum kimse görmüyomu yazdıımı yadiyorumki facede kapalı bir grup kuralım resimlerimizi ekleyelim görelim birbirimizi ama dinleyen yok siz beni beyenmiyomusunuz
sabah naşeside gelmiş kız senin için benim için araştırma yaptım destekliyici :92::92:varmış onlan alalım bize inan 12 kilo verinde üst tarafım inceldi dün elimi omöuzuma attımda eşime diyorumki canım kemiklerimi hissedebiliyorum dedim adamdaki tepki aynen şu hatun ne alemsin he
bu arala lahana aldım suyunu haşlayıp içicem işşallahta nasıl içsen kür varsa el atın size zahmet
kahvaltıda birşey yemedim canım istemedi ilerleyen saatlerde yersem akşam yazarım paşa hasta onu bırakasım yok çamaşır var asılıcak makina yıkıyo ablama gidesim var oglanı özledim ne yapsam acaba ya:26::26:evi temizlemem lazım len ne zor bu bayanların işi he hem orda pazar var kocaman orayıda gezerdim spor olurdu emme gitsemmi gitmesemmi evde otur otur insan sıkılıyo yaw
herkes ettiğini çeker canım merak etmeeee.....
çık gez valla temizlik kaçmaaaz...havalar güzel keyfine baaak.....
lahanayı bilmiyorunmki netteen bak canım iyisi mii...
nasıl olur ki tadi hiiç yemedim bende ...genetik meselesi varya ...
sonuçları bekliyoruuuz...
gayet iyi gözüküyor canım..afiyet olsuuun...
yakışmıışşşş.....
şekeri fazla olmasın aman...
kulağınıza küpe olsun işte gerisine karışmmaaam...[/QUOTE]
anladım canım benim bekliyorum cevabını
gerçekktenn miiii yaaa benn mahvoldumm bu haftaaa kızlarrrrr pazardaann berii doğruu düzgün yemekk yediğiiimm yokk birdee uykuuu yokkkk bugün beni görenlerr sanaaa nolduu hasta mısınn felannn dedilerrr bütünn günn aç açç koşturuyommmm yumurtadaan acayip tiksindimmBir yumurta bir muz mu acaba?? Birdee krep yesem olur mu sabahları o da yumurta sonuçta:44::44:Çokk zor durumdayımm gerçekktenn birdee geçmişeee göz attımmm nee göremmmm benimm karataaycım SAPHİRAM da dukan yaapmaya başlamışş Saol tatlım yardımcı olduğun içinn
kıyamam ben tombul tavuguma benim ah canım gel ben seni ellerimle besliyim len