Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ben alıştım artık dışlanmaya boşver
canım diyorum rabbim sen görüyosun diyorum elime düşücek işşallah bana nasip olsun bakması diyorum ozaman der allahım ben ne yaptım diye af diler beklkim
face konusunu özelden yazarım bi ara......

herkes ettiğini çeker canım merak etmeeee.....

çık gez valla temizlik kaçmaaaz...havalar güzel keyfine baaak.....

lahanayı bilmiyorunmki netteen bak canım iyisi mii...

nasıl olur ki tadi hiiç yemedim bende ...genetik meselesi varya ...

sonuçları bekliyoruuuz...

gayet iyi gözüküyor canım..afiyet olsuuun...

yakışmıışşşş.....

şekeri fazla olmasın aman...

kulağınıza küpe olsun işte gerisine karışmmaaam...
[/QUOTE]
anladım canım benim bekliyorum cevabını

kıyamam ben tombul tavuguma benim ah canım gel ben seni ellerimle besliyim len

kızlar gelelim bana
öylen yediklerim
1-1 adet tavuk gögsü
2-brokoli bir avuç
3-brüksel lahanası
4-kocaman bir bardak ayran az tuzla
5-2 minik dilim sütlü irmik tatlısı minikligide 2 lokmada bitiyo ondan minik dedim
6-5 tane grisini
düdüklüde haşladıgım sebzelerin suyunu dökmedim içiyorum 1 litre kadar ekonomik hatumun ben

akşam yiceklerim
1-yalancı tavuk etinde işkembe çorbası
2-6 yemek kaşıgı bezelye yemegi
3-yeşil salata
4-kereviz salatası yogurtlu ve yeşil çay
5- sodamıda içicem cumadan sonrada lahana suyuna başlıcem işşallah havalar güzelleşmeye başladı pazarteside yürüyüzşe gitmeyi düşünüyorum eşimle evden çıkarım yarı yolu onunla yürürüm sonra hastaneye kadar yürürüm eve gelirim işşallah canlarım vallahi aszim edilince veriliyo kilo en çokta o aldıgım etege giremiyodum şimdi girebiliyorum kasada sorun olmasa eklicemde faceye ama kasada sorun var eşim eve geldi çıkmam lazım sonra sevişirik artık bu akşam girememde nasipse yarın sabah görüşürz bu arada greyfurt suyumuda içsem iyi olucek unutuyorum yataga girincede eriniyorum kalkıyım sıkıyımkendinize iyi bakın hepinizi sefiyorum bebeler gelin bakıyım siz şefkaytlı kollarıma sizlere sevgi şefkat veriyim

yavru kuşum salisim karatayıma ihanet etmedim ki,yediklerim karataya da uygun şu ana kadar merak etme.bir de şu cumayı bir atlatalım anacım,sonrasında yine bomba gibi karataycı olaraktan buralardayım muaahh

Karatayınn sultanıı SAPHIRAM estağfurullahhh benn ihanett derr miyimm sadeeeceee çokk şaşırdımmmm amaa sen altındann kalkarsınn tabikii

SAPHİRAM yaaa bana yardımm ett benn menülerimden çok sıkıldımm salatadaann sıkıldım yoğurtt yemeyee başladımmm yumurtaa konusunu hiç açmayayımm mahvetti beniii bennn de saferanın öğütlerine uyupp muzz yesem diyorumm amaa 1 muz 1 yumurta mı oluoo yadaa alterantiff olarakk nelerr yiyebilirimmmm birdee krep yesem olur mu sabahlarııı:44::44::44:

selammm kızlarrr ben geldiiim.....benim prenses durmuyor bugün paçama yapışıyor.....yarın misafirim var temizlikkk pastalarrrrr amanın inşaallah durur yarın kızım...kurabiyeleri akşamdan yapayım..börek kek sabah yapayhım diyorum

aynen cnm yumurtaaaa amanın göresim yok ama kratayda yumurta çok önemli sanırım:18:

Karatayınn sultanıı SAPHIRAM estağfurullahhh benn ihanett derr miyimm sadeeeceee çokk şaşırdımmmm amaa sen altındann kalkarsınn tabikii
topraaaammm

canım haftada 2-3 kez muz yiyebilirsin.yerli muzdan 2 ad,ithal büyük muzlardan 1 ad. olarak.yanında mutlaka kuru yemişini yiyeceksin tabiki.sütte içebilirsin.hatta kendine güzeel bir muzlu sütte yapabilirsin,oyy pek severim ama kuru yemiş yemezsen yanında çabuk acıktırır ona göre
senin menülerinde ara sıra krep görüyorum zaten sesimi çıkarmıyorum farkındaysan canım ne olursa olsun karatayda yasak unlu gıdalar ama haftada 1 gün,1 lahmacun hakkını,2 krep olarak değerlendirebilirsin diye düşünüyorum.Tabi yanında yine gıdanı da alacaksın.bir de krebi mümkün olduğu kadar az unlu,sıvı kıvamda yapmanı öneririm.Tabi bir de şu yulaf kepeği meselesi var,dukan krebi meşhur.İstersen onu dene.Undansa,iyulaf ezmesini veya kepeğini tercih etmekte fayda var bana göre

İşte ben de karataya bu şekilde uyarlayacağım dukanı.ben de aynı kahvaltıdan sıkıldım bir de ben muz çok çok sevmem ve beni her halukarda acıktırıyor.Allahtan yumurta çokk severim,her şekilde yerim.Ben de karataya ucundan kıyısından yulaf kepeği sokarak,farklı tarifleri deneyip,diyetimizi daha da güzelleştirebilirim diye düşündüm.Bir de kullandığım yağ miktarını azaltacağım.Karatay da yağ mevhumu yok biliyorsun,ye babam ye bir de light ürünler yasak,süt ürünlerinin hep tam yağlısını yiyoruz.İşte onları da light olarak tüketeyim diyorum,böylece aldığım kaloriyi oldukça düşürürüm.İstersen sen de böyle bir uygulama yap.Katkılı diye nescafe bile yasak biliyorsun karatayda.anacım köye taşınmak lazım,köy tavuğu hiç yemedim ben zaten.market tavuğu da yasak biliyorsun.İşte ortaya karışık,kendi uyarlamamı yapayım diyorum

biiraz uyudum

sonra az evi temizledim
şimdide markete gidiyoruum hava çok güzel gözikiiiy...
burda hava kapalı ve ben de kasvetliyim bugün:))))

ayyy canım ne güzel söylemişsin....tatlı şey seni yemiycemmmm...çok şekersin...

hoşgeldin canım
böreğini de akşmadan yap,yarın fırına atarsın,hazır olur.Hem 1 gece dinlenince daha güzel kabarır.Tüm kekler ve pastalar da bi gece bekleyince daha güzel olur.Sen kekini de akşamdan yap.yarına temizlik kalır sadece

evet kızlar yumurta karatayda çok önemli ama kanun değil.yani ille her gün yumurta yiyeceksiniz diye bir şart yok ama yenmeli! sabah yediklerimiz çok kuvvetli ve sağlıklı olmalı ki,tüm gün açlığımızı kontrol altında tutabilelim.yoksa gözümüz döner.Maalesef yumurtanın hiç bir alternatifi yok gerçek manada

oyyyy bebişim hoşbuldummmkekimin üzerinde krema var acaba yarın akşama kuru mu saphircim..bir de böreği de misafirler gelemden yarın akşam pişiricem yani..yarına kadar kötü olur mu sence...
hepsiniii akşam halledersem çok rahat uyurum vallla geceeebiraz elim agır ve pasta yaparken mutfagı mahveden bir tipim dee

canım krema dolapta kuruyabilir,üstünü kapatabileceğin gibiyse kapat,eğer değilse,o zaman kremayı yarın sür üstüne,o zaman kurumamış olur
hiç bir şeycik olmaz böreğine,sen yap,buzdolabına koy.Yarın pişir mis gibi ohh :)
ben çoğunlukla böyle yapıyorum.ikramları önceki gün hazırlıyorum.aynı gün temzilik yapıyorum,çünkü 1 gün önce temizlik yapsam,ertesi güne yine kirleniyor

selam kızlar bugün inanılmaz yorucu bir gündü...benim hastanem ile evimim arası 2 saat bu hafta yürüyerek eve gelim dedim neyse 1 saat yürüdüm yolumun üstün de güzellik merkezi-solariuma girim dedim,tama giricem kız kardeşim aradı annem ile babam balıktan zehirlenmişler,hemen taksiye atladım vinn eve.Onlarla hastanede uğraş koşuşturmaca ancak eve geldim,bitik haldeyim,Yedikelrimi paylaşım sizlerle ;

SABAH-ÖĞLE : 1 BARDAK ÇAY VE YARIM PAKET BURÇAK

AKŞAM : 3 KÖFTE,2 DİLİM EKMEK VE 1 BARDAK AYRAN

1 SAAT YÜRÜDÜM VE ÇOK AZ SU İÇİTM

Kolayyy gelsinnn tatttlımmm ahhhh nee severdim hamurişlerinii 2 aydırr adı eserii yokk ama zayıff olmayıı daha çok seveceğimee eminimmm

aynen cnm yumurtaaaa amanın göresim yok ama kratayda yumurta çok önemli sanırım:18:

Gerçektenn tatlımm yaa bir süree görmesemm daha iyii iştahım bile kesildii

Yaaa Allahh razı olsun topraam yaa bendee kararmayaa başlamıştımm ne yicemm diyee amaa gerçektenn fenalardayımmm benn krebi hergün yemeyi önerecektimm amaa vazzgeçtimm sözz 3 güncük yesemm olurrrYumurtayı eskiden de aramam benn birde böle 2 şer olunca fenalık bastı..Amaa doğall değil tabii ben babaannem sağken yiyordum doğalıının tadı cidden farklıAamaa SAPHİRAM bu zamandaa doğal ürün bulamayız gibimee geliyorrrBu arada yazdıklarını okuyuncaa bi hatamıı dahaa gördümmmmBenn nescafee içiyomm hemdee delii gibii derss çalışırkenn gecede 3 tanee sadeee içiommm sabahh işee başlamadann mutlakaa 1 tanee dahaa içerimm yoksaa sızarımmmTabii bu sınav zamanındaa normalde sadece 1 bardak içerimm kiii benn o kadar kahve manyağıyım kii sade nescafemi içipp mışıl mışıl uyurumm 1 tane felan kesmezzArkadaşlarr diyordu bi araa bana damardann kahvee vereceklerdii dalga konuuusu bilee oldummm ama karatayın kahve tavrınıı bilmiodmmm

fıstıklar kırmızıgül foto mu ekledi..nerdee acaba ben göremedimmm

Bendee göremedimmm yaa canımm çatlayacammm artıkkınnn

Kesinlikle SAPHİRAM yaa bencee günü kurtaran sabah öğünü

Çok geçmiş olsun canımm yaaa

cnm çok geçmiş olsun annene ve babana..su anda iyidirler inşaallah....tecnesyumcum sen de mi sağlıkçıısn...sen ben ve salisss 3 olduk:)

maaşallah cnm..bence daha çok vericeksin..cesaretim olsa ben de başlıcam dukana..bugün bi foto gördüm face de bayan 10 kilo vermiş ama sanki 25 kilo vermiş gibi:26:
dün gece yatmadan önce 20 dk leslie yaptım.dukanda atak döneminde günlük 20 dk yürüyüş vermiş.ben de yeniden leslie ye döndüm böylece

lesliee bacıya ben başlayamadım henüz:)

maaşallah cnm..bence daha çok vericeksin..cesaretim olsa ben de başlıcam dukana..bugün bi foto gördüm face de bayan 10 kilo vermiş ama sanki 25 kilo vermiş gibi:26:

lesliee bacıya ben başlayamadım henüz:)

Lesliee nedirrr? benn hiçç duymadımm daaa:26::26::26:Yazamadım bile kopyala yapıştırr yaptımm o derece yani

kızlar yaklaşık 1 aydır çok moralim bozuk ve mutsuzum ben aslında(geçer Allahın izniyle ama izi kalır belki de...insanın inancı olmasa her şeyi yapar kendine...hayat menfaat dünyası değil mi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…