afiyet olsun canım menü çok güzel.özellikle de yoğurtlu kereviz salatasııııoy canım kıyamam sanakolay gelsin ben olsaydım yanında sev seve yardım ederdim inan
bende bugün sabahleyinn kahvaltı yapmadım öglen yorutlu kereviz salatasının içine faladım kurusundan onu yedim peşine bir kırmızı elma yedim onundan sonrada brokoli
ve brüksel lahanası ve tavuk gögsü ve ayran içtim büyük bardak 2 litre su içtim bir litrem kaldı onuda yatmadan bitiririm lesin 3 siyah kuru erik ve elimin ucuyla sarı üzüm kurusu fındık elimin ucuyla ve 5 adet ceviz yedim üstünede su içtim akşamada yiyecegim kırmızı közlenmiş biber yicem yogurtlu az çorba içicem sodayıda arkadan içerim bu sefer greyfurt suyumu içsem iyi olucek lahana kürünüde cumadan sonra yapıcem bakalım ne oluceksizler nasılsınız buarada kızlar ses verin ama
Öyle bir anlattın ki benim de canım çekti güzelim yaa süpersin sen çok saolkaratay koçluğu her halukarda yaparım ben,sen hiç merak eme bebeemm
karatay tariflerinde,karatay muffini tarifm var.onu denemeni öneririm hem sana hem misaifrlerine uyar.bir de truf tarifi var orda,dehşet oluyor.kuru meyveler ve kuru yemişleri,sütle yoğur,küçük toplar yap,kakaoya bula,hindistan cevizine bula ya da neye istiyorsan bula işte.enfesss enfesss hem de çok sağlıklı.benim kız kakaoya buladığım trufu çikolata sanıp tekrar tekrar istemişti
Allahtan yumurta yemeyi seviyorum.Eşimi bile karatcı yapacam sürekli videolarınnı izleyip duruyorumgerçekktenn miiii yaaa benn mahvoldumm bu haftaaa kızlarrrrr pazardaann berii doğruu düzgün yemekk yediğiiimm yokk birdee uykuuu yokkkk bugün beni görenlerr sanaaa nolduu hasta mısınn felannn dedilerrr bütünn günn aç açç koşturuyommmm yumurtadaan acayip tiksindimmBir yumurta bir muz mu acaba?? Birdee krep yesem olur mu sabahları o da yumurta sonuçta:44::44:Çokk zor durumdayımm gerçekktenn birdee geçmişeee göz attımmm nee göremmmm benimm karataaycım SAPHİRAM da dukan yaapmaya başlamışş Saol tatlım yardımcı olduğun içinn
Sapiş dukan dediğine pişman olmuştur hepimizin ilk tepkisiyavru kuşum salisim karatayıma ihanet etmedim ki,yediklerim karataya da uygun şu ana kadar merak etme.bir de şu cumayı bir atlatalım anacım,sonrasında yine bomba gibi karataycı olaraktan buralardayım muaahh
bende aynısını yaptım ve çokkkk yoruldumselammm kızlarrr ben geldiiim.....benim prenses durmuyor bugün paçama yapışıyor.....yarın misafirim var temizlikkk pastalarrrrr amanın inşaallah durur yarın kızım...kurabiyeleri akşamdan yapayım..börek kek sabah yapayhım diyorum
hmm tuttum bu önerileritopraaaammm
canım haftada 2-3 kez muz yiyebilirsin.yerli muzdan 2 ad,ithal büyük muzlardan 1 ad. olarak.yanında mutlaka kuru yemişini yiyeceksin tabiki.sütte içebilirsin.hatta kendine güzeel bir muzlu sütte yapabilirsin,oyy pek severimama kuru yemiş yemezsen yanında çabuk acıktırır ona göre
senin menülerinde ara sıra krep görüyorum zaten sesimi çıkarmıyorum farkındaysancanım ne olursa olsun karatayda yasak unlu gıdalar ama haftada 1 gün,1 lahmacun hakkını,2 krep olarak değerlendirebilirsin diye düşünüyorum.Tabi yanında yine gıdanı da alacaksın.bir de krebi mümkün olduğu kadar az unlu,sıvı kıvamda yapmanı öneririm.Tabi bir de şu yulaf kepeği meselesi var,dukan krebi meşhur.İstersen onu dene.Undansa,iyulaf ezmesini veya kepeğini tercih etmekte fayda var bana göre
İşte ben de karataya bu şekilde uyarlayacağım dukanı.ben de aynı kahvaltıdan sıkıldım bir de ben muz çok çok sevmem ve beni her halukarda acıktırıyor.Allahtan yumurta çokk severim,her şekilde yerim.Ben de karataya ucundan kıyısından yulaf kepeği sokarak,farklı tarifleri deneyip,diyetimizi daha da güzelleştirebilirim diye düşündüm.Bir de kullandığım yağ miktarını azaltacağım.Karatay da yağ mevhumu yok biliyorsun,ye babam yebir de light ürünler yasak,süt ürünlerinin hep tam yağlısını yiyoruz.İşte onları da light olarak tüketeyim diyorum,böylece aldığım kaloriyi oldukça düşürürüm.İstersen sen de böyle bir uygulama yap.Katkılı diye nescafe bile yasak biliyorsun karatayda.anacım köye taşınmak lazım,köy tavuğu hiç yemedim ben zaten.market tavuğu da yasak biliyorsun.İşte ortaya karışık,kendi uyarlamamı yapayım diyorum
Gerçekten yumurtanın tok tutma özelliği bu kadar fazla mıevet kızlar yumurta karatayda çok önemli ama kanun değil.yani ille her gün yumurta yiyeceksiniz diye bir şart yok ama yenmeli! sabah yediklerimiz çok kuvvetli ve sağlıklı olmalı ki,tüm gün açlığımızı kontrol altında tutabilelim.yoksa gözümüz döner.Maalesef yumurtanın hiç bir alternatifi yok gerçek manada
Yufkamı buzluktan gece çıkardığım için ancak sabah börek yaptım.Keşke akşamdan yapabilseydim ya hucanım krema dolapta kuruyabilir,üstünü kapatabileceğin gibiyse kapat,eğer değilse,o zaman kremayı yarın sür üstüne,o zaman kurumamış olur
hiç bir şeycik olmaz böreğine,sen yap,buzdolabına koy.Yarın pişir mis gibi ohh :)
ben çoğunlukla böyle yapıyorum.ikramları önceki gün hazırlıyorum.aynı gün temzilik yapıyorum,çünkü 1 gün önce temizlik yapsam,ertesi güne yine kirleniyor
Canım uygun bir yolla sana link verebilirim ordan leslie videolarını indirebilirsinLesliee nedirrr? benn hiçç duymadımm daaa:26::26::26:Yazamadım bile kopyala yapıştırr yaptımm o derece yani
bende uzun bir dönemimi bu şekilde geçirmiştim.Canım benim anlatmak insanı rahatlatır.Anlatmak istersen dinlerimkızlar yaklaşık 1 aydır çok moralim bozuk ve mutsuzum ben aslında(geçer Allahın izniyle ama izi kalır belki de...insanın inancı olmasa her şeyi yapar kendine...hayat menfaat dünyası değil mi.....
Herkese gunaydin... Daha kalkan olmamis anlasilan
Ben kargalarla beraber kalktim spor salonundayim simdi..
Gune yine sporla basliyoruzspordan sonra ise gecicem ogleye
Gorusuruzzz kocaman optummm
Filme bende bayildim aysenim, ulubatli hasana bende cok uzuldum.. Ama film sahaneydi resmen.. Hop oturdum hop kalktim
Insallah istanbula gelirsem oralari gormek isterim.. Tarihe bayiliyorumbuaralar yine kutuphane yolunu tutim eniyisi
Canım benim Allah razı olsun valla bu defaherşeyi kendim yetişmeye çalıştım o yüzden çok yoruldum.oy canım kıyamam sanakolay gelsin ben olsaydım yanında sev seve yardım ederdim inan
bende bugün sabahleyinn kahvaltı yapmadım öglen yorutlu kereviz salatasının içine faladım kurusundan onu yedim peşine bir kırmızı elma yedim onundan sonrada brokoli
ve brüksel lahanası ve tavuk gögsü ve ayran içtim büyük bardak 2 litre su içtim bir litrem kaldı onuda yatmadan bitiririm lesin 3 siyah kuru erik ve elimin ucuyla sarı üzüm kurusu fındık elimin ucuyla ve 5 adet ceviz yedim üstünede su içtim akşamada yiyecegim kırmızı közlenmiş biber yicem yogurtlu az çorba içicem sodayıda arkadan içerim bu sefer greyfurt suyumu içsem iyi olucek lahana kürünüde cumadan sonra yapıcem bakalım ne oluceksizler nasılsınız buarada kızlar ses verin ama
kırmızım görüşemiyoruz yaa
safişim cumartesiyi iple çekiyorum,atakı bitireyim,karataya direkt geçiş yapıcam anacım,bu ne böyle,hiç bana uymadı bu dukan.yapabilenleri çok tebrik ediyorum.özellikle de yulaf kepeğiyle ilgili.canım bir de kıymıklar gelir miydi ağzına yulaf yerken ??:26:
ipeğim atlatmışsın misafirleri,hadi gözün aydın.yat dinen fırsat varken
afiyet olsun canıım..iradene tabrikleer...
her zaman bekliyoruz canım ...
canım ama doyana kadar yemelisin ..o zaman açlık olmuyoor...sabah süt mutlaka iç...göğüs haşlama sarmısaklı yoğurtla ye ..yulaf kepeğiyle tavuk suyuna çorba yap sarmısak yoğurt koyup ..bolca iç..o zaman açlık hissetmezsin ayran yoğurt eksik etmee..
gerçekten az yemişsin canım..şok olur kilonada yansır cumaya inş...
aslında karatayda yasaklılar çok az ..pirinç ekmek patates pişmiş havuç makarna hamurişi...bunun dışımda sebzeli etli yemeklerden evde pişen herşeyden yiyebilirsin...
geçmiş olsun canım..inş. daha iyilerdir şimdi...
sıkıntılar bitmiyor canım inan .bi yerde umursamamak gerekiyor artık yoksa başedemiyor insan....
kolay gelsin canım...nevin pc bozulmuş ondan yok...
günaydın canıım...
kızlar şu yulaf kepeği bana çok berbat geldi yabenim gibi özellikle kepekli krebi sevmeyen çokmuş okuduklarıma göre.onun yerine başka şeyler yapıyorlarmış,mesela dukan ekmeği filan,krepe göre daha iyiymiş.deneyen var mı aranızda?
minik minik kıymıklar geliyor sanki insanın ağzına,zor çiğniyorum ve yutarken çok zorlanıyorum.
2 yumurtayı çırptım,içine 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği koydum (tepeleme),5 yemek kaşığı yağsız süt koydum.Hepsini çırptım.orta boy tavada 2 ad. krep çıktı bu malzemeden.Ben 1 tanesini zor yedim.
bir şeyleri yanlış mı yaptım.Hatta son çeyrek parçasına azıcık bal sürdüm işte,belki biraz daha gider diye ama nafile.1.5 lt su içtim,yutabilmek için 1 krepinapıcam ben
Öyle bir anlattın ki benim de canım çekti güzelim yaa süpersin sen çok saol
Allahtan yumurta yemeyi seviyorum.Eşimi bile karatcı yapacam sürekli videolarınnı izleyip duruyorum
Sapiş dukan dediğine pişman olmuştur hepimizin ilk tepkisioldu
bende aynısını yaptım ve çokkkk yoruldum
hmm tuttum bu önerileri
Gerçekten yumurtanın tok tutma özelliği bu kadar fazla mı
Yufkamı buzluktan gece çıkardığım için ancak sabah börek yaptım.Keşke akşamdan yapabilseydim ya hu
Canım uygun bir yolla sana link verebilirim ordan leslie videolarını indirebilirsin
bende uzun bir dönemimi bu şekilde geçirmiştim.Canım benim anlatmak insanı rahatlatır.Anlatmak istersen dinlerim
Ah uyku düzenimizi ailece bi oturtamadık gece en erken 2 de uyuyoruz sabahta kalmak bilmiyorum tabi ki
iyi atlatmışsın canıım...iyi dinlenmeleer...Kızlar müthiş bir koşuşturmadan sonra soluğu burda aldım.Doğru düzgün kahvaltı bile yapmış değilim bu saate kadar.Gece 3 e kadar hazırlık yaptım misafirler için.Sabah erkenden kalkıp devam ettim saat 11 gibi geldiler 1,5 saat önce gittiler.Ancak evi toparladım.Yorgunluktan ölüyorum resmen.Allahtan kızım uyudu da bende biraz uzanayım dedim.
oy canım kıyamam sanakolay gelsin ben olsaydım yanında sev seve yardım ederdim inan
kıymıklar markasına göre değişiyor canım..bana da az az geliyordu..kırmızım görüşemiyoruz yaa
safişim cumartesiyi iple çekiyorum,atakı bitireyim,karataya direkt geçiş yapıcam anacım,bu ne böyle,hiç bana uymadı bu dukan.yapabilenleri çok tebrik ediyorum.özellikle de yulaf kepeğiyle ilgili.canım bir de kıymıklar gelir miydi ağzına yulaf yerken ??:26:
ipeğim atlatmışsın misafirleri,hadi gözün aydın.yat dinen fırsat varken
dukanı falan boşver en iyisi karatayyyyy...Kızlar iyi akşamlar...menümü paylaşım sizlerle
SABAH : 1 dilim ekmek ,2 çatal peynir ve 1 bardak çay
ARA :3-4 adet burçak
ÖĞLE : Yarım kepçe tarhana çorbası ve 1 tbk karışık köfteli türlü
ARA : 1 portakal
AKŞAM : 2 dilim ekmek,5 adet ızgara köfte,biraz yeşillik
Bütün gün 1,5 lt su içtim ve 1 saat yürüyüş yaptım.
Kızlar bana bi akıl verin bende dukan,protein yada karbonhidrat diyeti yapmak istiyorum yada önerdiğiniz bişey var mı?
spor hocasına ben bile bayıldım yaa..çok şanslısın canım...menü de süpeeer..bu hafta mükafatını alıcaksın tartıda canııım....Kızlarrrr benn geldimm aslındaa sizdenn izinn isteyecekktimm amaaa duramadımm yazayımm dedimm
bitmişş vaziyetteyiimm canlarr yaaa kliniğimizz taşındıııı şakaa gibiii amaaa tadilaatt nedeniylee hemşireee odasınııı taşıdıkkkAllahımm her yer herr yerdee tımarhaneye döndüü ortalıkkkk Amaaa enn kötüsüüüü bennimm hastalarımm enn uçtaaaa sorumlu hemşireyeee banaa taksii tutarsınızz artık dedimmmm offf ayaklarımıı hissetmiommm bileee allahtan haftaya sonn
gelelimm iyii haberlereee bugünn bizee spor yaptıracakkkk hocaylaa tanıştımm kadınn aşmışş arkadaşlarrrrr buu kadınn bizee iyiii gelecekkk 72 yaşındaa besyo da bölm başkanı vee hakem ve 52 kilooo allahımm çekirgee g,ibii ilkk gündenn spor yapmayızz dedikk malzemee yokk diyee üniformalarlaa sandalyelerlee bizee sporr yaptırdıııı
Gelelimmmm yediklerimmeeeee
sabah: 2 adet muz
bir çay bardağı ceviz
1 adet kuru kayısıı
1 adett kuru incirr
Öğle: 5 adet köfte
1 tabak yoğurt
Ara: 1 pakett form bisküvi
1 adet soda
Akşamm yemeyeceğimm kızlrr heerr yerimm ağrıooo anlatamammm bugünn üst üste geldiiiii yarında hoca sözlüüyee gelcekkk ders çalışmalıyımmm kanımcaa:26:
canım valla kilolar güzel gidiyor şimdilik dukanla ama bitsin diye hevesle bekliyorum.6 gün atak normalde ama şu cumayı bir atlatalım,keskin bir döüşle değil de,yavaştan bırakabilirim dukanı.oturduğum yerden kalkamıyorum baş dönmesinden :111:Öyle bir anlattın ki benim de canım çekti güzelim yaa süpersin sen çok saol
Allahtan yumurta yemeyi seviyorum.Eşimi bile karatcı yapacam sürekli videolarınnı izleyip duruyorum
Sapiş dukan dediğine pişman olmuştur hepimizin ilk tepkisioldu
bende aynısını yaptım ve çokkkk yoruldum
hmm tuttum bu önerileri
Gerçekten yumurtanın tok tutma özelliği bu kadar fazla mı
Yufkamı buzluktan gece çıkardığım için ancak sabah börek yaptım.Keşke akşamdan yapabilseydim ya hu
Canım uygun bir yolla sana link verebilirim ordan leslie videolarını indirebilirsin
bende uzun bir dönemimi bu şekilde geçirmiştim.Canım benim anlatmak insanı rahatlatır.Anlatmak istersen dinlerim
Ah uyku düzenimizi ailece bi oturtamadık gece en erken 2 de uyuyoruz sabahta kalmak bilmiyorum tabi ki
afiyet olsnKızlar iyi akşamlar...menümü paylaşım sizlerle
Kızlar bana bi akıl verin bende dukan,protein yada karbonhidrat diyeti yapmak istiyorum yada önerdiğiniz bişey var mı?
ok anacım yook,deneme sakın ayhh aklıma geldi yine bakk
İnşallahhhh canımmmmm yaaa bu aralarrrr bölee allahımmm inşş tartıyaa yansırrr
İyikii onu denememişimm tatlımmmm yaa zaten midemm bulanıyorr
Canımm çokk sseviniriimm gerçekktenn ben bulamadımmm:26:
Kızlarrrr benn geldimm aslındaa sizdenn izinn isteyecekktimm amaaa duramadımm yazayımm dedimm
bitmişş vaziyetteyiimm canlarr yaaa kliniğimizz taşındıııı şakaa gibiii amaaa tadilaatt nedeniylee hemşireee odasınııı taşıdıkkkAllahımm her yer herr yerdee tımarhaneye döndüü ortalıkkkk Amaaa enn kötüsüüüü bennimm hastalarımm enn uçtaaaa sorumlu hemşireyeee banaa taksii tutarsınızz artık dedimmmm offf ayaklarımıı hissetmiommm bileee allahtan haftaya sonn
gelelimm iyii haberlereee bugünn bizee spor yaptıracakkkk hocaylaa tanıştımm kadınn aşmışş arkadaşlarrrrr buu kadınn bizee iyiii gelecekkk 72 yaşındaa besyo da bölm başkanı vee hakem ve 52 kilooo allahımm çekirgee g,ibii ilkk gündenn spor yapmayızz dedikk malzemee yokk diyee üniformalarlaa sandalyelerlee bizee sporr yaptırdıııı
Gelelimmmm yediklerimmeeeee
sabah: 2 adet muz
bir çay bardağı ceviz
1 adet kuru kayısıı
1 adett kuru incirr
Öğle: 5 adet köfte
1 tabak yoğurt
Ara: 1 pakett form bisküvi
1 adet soda
Akşamm yemeyeceğimm kızlrr heerr yerimm ağrıooo anlatamammm bugünn üst üste geldiiiii yarında hoca sözlüüyee gelcekkk ders çalışmalıyımmm kanımcaa:26:
canım valla kilolar güzel gidiyor şimdilik dukanla ama bitsin diye hevesle bekliyorum.6 gün atak normalde ama şu cumayı bir atlatalım,keskin bir döüşle değil de,yavaştan bırakabilirim dukanı.oturduğum yerden kalkamıyorum baş dönmesinden :111:
yumrutanın gerçekten çok tutma özelliği var canım.kahvaltıda ekmek yemezsen ve karatayın çok kuvvetli kahvaltısından yaparsan akşama kadar acıkmazsın.böylece ara öğün ihtiyacı duymadığın gibi,3. öğün ihtiyacıda duymazsın.akşam da yine sağlık yemekler yiyip,günü bitirebilirsin süper bişi
hmm iyi inş öyle olur.Eşimde hafif göbeklendiBende yapsam olur mu diyor ama o damak tadına çok düşkündür bakalım ben başladığımda oda dener.Bu arada sapişim kaymak karatayda yasak mı
iyi atlatmışsın canıım...iyi dinlenmeleer...
burdayııım....afiyet olsuuun...
kıymıklar markasına göre değişiyor canım..bana da az az geliyordu..
allah seni nitmesin boşunamı diyodu bu bacıların sana karataydan şaşma diyeee...
dukanı falan boşver en iyisi karatayyyyy...
spor hocasına ben bile bayıldım yaa..çok şanslısın canım...menü de süpeeer..bu hafta mükafatını alıcaksın tartıda canııım....
canım valla kilolar güzel gidiyor şimdilik dukanla ama bitsin diye hevesle bekliyorum.6 gün atak normalde ama şu cumayı bir atlatalım,keskin bir döüşle değil de,yavaştan bırakabilirim dukanı.oturduğum yerden kalkamıyorum baş dönmesinden :111:
yumrutanın gerçekten çok tutma özelliği var canım.kahvaltıda ekmek yemezsen ve karatayın çok kuvvetli kahvaltısından yaparsan akşama kadar acıkmazsın.böylece ara öğün ihtiyacı duymadığın gibi,3. öğün ihtiyacıda duymazsın.akşam da yine sağlık yemekler yiyip,günü bitirebilirsin süper bişi
afiyet olsn
tabiki karatay öneririm
ok anacım yook,deneme sakın ayhh aklıma geldi yine bakk
canım Allah kolaylık versin zor işin valla
afiyet olsun da bu son zamanlarda sıkça gördüğüm bisküviler de nesi? onun yerine yanına ceviz al,fındık fıstık,badem al,onu ye.bisküvi yersen insülin direncin kırılmaz canım.ayrıca soda da çabuk hazmettirdiği için yemekten 4 saat sonra içebiliyoruz
bugün
sabah 1 saat yürüyüş
1 haşlanmış yumurtanın yarısı
domates
1 dilim peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
2 çatal haşlanmış biber
ara 1 bardak süt
minik amasya elması
yarım ceviz
sonra kaçtırdım biraz ama daha dikkatli olacam
1 kase sütlaç(arkadaş ısrar etti)
akşam
2 kaşık kıymalı patates
2 kaşık bulgur
3-4 kaşık yoğurt
2-3 zeytin
yürüyüş kaçamakları kapatırmı acaba haftada en az 5 gün yürüyüş yapcam
Iyi aksamlar kizlar..
Spordan sonra eve geldim ablamda isten geldikten sonra
Sinemaya gittik Fetih'e.. Ne film olmus ya nefessiz izledim resmen.. Ilk defa heyecanli boyle bir film izledim..
Yani daha izlemeyen varsa tavsiye ederim kizlar..
Eve geldigimizde dayimlar gelmislerdi halada bizdeler.. Erken kalkarlarsa gelicem kizlar ama gec kalkarlarsa ugrayamicam haberiniz olsun.. Eger gorusemezsek simdiden hayirli geceler
yeni kahvaltı ettim midem bulanıyoor...
dişm ağrıyor çok kötüü...dolgusu düşen dişimin içine dişeti büyümüş öyle dedi doktor...ağrı kesici içtim ama geçmiyoor...
Canim canina yazik,gece den sabaha kadar nasil dayandin öyle ,ne kadar yorulmussun öyleKızlar müthiş bir koşuşturmadan sonra soluğu burda aldım.Doğru düzgün kahvaltı bile yapmış değilim bu saate kadar.Gece 3 e kadar hazırlık yaptım misafirler için.Sabah erkenden kalkıp devam ettim saat 11 gibi geldiler 1,5 saat önce gittiler.Ancak evi toparladım.Yorgunluktan ölüyorum resmen.Allahtan kızım uyudu da bende biraz uzanayım dedim.
Kızlar iyi akşamlar...menümü paylaşım sizlerle
saliss hosgeldin canim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?