Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün gece yatmadan önce 20 dk leslie yaptım.dukanda atak döneminde günlük 20 dk yürüyüş vermiş.ben de yeniden leslie ye döndüm böylece

slmlar hepinize dünkü menümü yazayım

sabah 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates
2 dilim ekmek

öğlen 1 çay bardağından biraz fazla süt 1 muz

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam haşlanmış ve yoğurtlanmış kuru biber
tadımlık kuru fasulye
1 kaşık buğday pilavı

az çekirdek

1 saat yürüyüş

.................................................................................

bugün
sabah 1 saat yürüyüş

1 haşlanmış yumurtanın yarısı
domates
1 dilim peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
2 çatal haşlanmış biber

ara 1 bardak süt
minik amasya elması

menüm nasıl kızlar

Son düzenleme:
Hedefine ulaşmış gidiyorsunnnnnnn bize veda ediyorsunnnnn......
Canım allah insaf versin kvalidene.Böyle insanları hi. anlamam.Benim amcamın gelininde bebeğ olmadı 20 yıl.Ben hamileyken oda hamile kaldı.Ama ne sıkıntılar yaşadı.Bebeği 5 aylıkken doğdu ve vefat etti.Yıllarca horladılar kısır gelin diye yengemler.Annem hep destek oldu ona.Allah kimsenin yanına bırakmaz merak etme
İsveç diyetine gelince bu tür diyetler beni hep korkutur Allah korusun sağlık meselesi şakaya gelmez
Allah sabir versin canim,uykuuszluga hic dayanamam ben..Annelik ne kadar zor ve fedakarlik isteyen birsey böyle

Sorma gülüm ya hayatımda çok fedakarlık yaptığım zamanlar oldu hiçbir anne olduktan sonra yaşadığım gibi değildi.Şimdilerde iyi yine kızım şükrediyorum bu haline.5 aylık olana kadar sabah 4 te 5te uyuyorduk ve o zaman çalışıyordum.Hatta sabah 9 da bile uyuduğum zamanları bilirim.Ama naparsın işte minik bir gülücük yetiyor bazen bütün sıkıntını unutuyorsun

Aman Allahım geçmişi okumadım ama sen karatayı terk mi ettin dukana mı kaçtın kızzz?Ama nedennnn?

daha önce çok diyet yapmak istedim başaramadım ya spor yapmıyordum ya dayanamıyordum 3 kere diyetisyene gittim ama olmadı şimdi engel yok önümde bütün diyet listelerim aynı onu uyguluyorum bende yarın 3 dilim ekmek az yicem 1 kase sütlaç yicem

arada elma sütün yanında yarım ceviz yedim

Son düzenleme:
hiç de şişko diilsin cnm...çok hoş gözüküyorsun...kahve paltolu kolyeli kombinini çok beğendim:))uzun boyun vanatajı..kilonu göstermiyorsun
Aynen bende onu çok beğendim
Sadece değişlik mi istedin tatlım.Ama bende eşine katılıyorum bence de çok güzel gidiyordun

Sanırım bu tavsiye benim için bakalım Allah nasip ederse bizim yeni bebişte seneye kucağımızda olur

çizelge yaptım kendime nasıl olmuş
Güzel olmuş hayırlı olsun

Canım inş bu defa başarırsın.Spor yapmak çok önemli.Kaçamak yaptığında yaptığın spor aklına gelir ve kıyamazsın

inş. bişey çıkmaz canım.....

ni demek tatlım

sanada günaydın bebem ya kaçtır yazıyorum kimse görmüyomu yazdıımı yadiyorumki facede kapalı bir grup kuralım resimlerimizi ekleyelim görelim birbirimizi ama dinleyen yok siz beni beyenmiyomusunuz

sabah naşeside gelmiş kız senin için benim için araştırma yaptım destekliyici :92::92:varmış onlan alalım bize inan 12 kilo verinde üst tarafım inceldi dün elimi omöuzuma attımda eşime diyorumki canım kemiklerimi hissedebiliyorum dedim adamdaki tepki aynen şu hatun ne alemsin he

bu arala lahana aldım suyunu haşlayıp içicem işşallahta nasıl içsen kür varsa el atın size zahmet
kahvaltıda birşey yemedim canım istemedi ilerleyen saatlerde yersem akşam yazarım paşa hasta onu bırakasım yok çamaşır var asılıcak makina yıkıyo ablama gidesim var oglanı özledim ne yapsam acaba ya:26::26:evi temizlemem lazım len ne zor bu bayanların işi he hem orda pazar var kocaman orayıda gezerdim spor olurdu emme gitsemmi gitmesemmi evde otur otur insan sıkılıyo yaw[/QUOTE]
face konusunu özelden yazarım bi ara......

herkes ettiğini çeker canım merak etmeeee.....

çık gez valla temizlik kaçmaaaz...havalar güzel keyfine baaak.....

lahanayı bilmiyorunmki netteen bak canım iyisi mii...

kizlar ilk defa soya peyniri aldim
biber dolmasi yapmak icin bakim becerebilcemmi
zayiflama merkezinde oluyor hep öglen menülerinde
cok begeniyordum,insallah ayni tadi tuttururum

simdilik cikayim ,yine gelirim insallah

nasıl olur ki tadi hiiç yemedim bende ...genetik meselesi varya ...

sonuçları bekliyoruuuz...

gayet iyi gözüküyor canım..afiyet olsuuun...

çizelge yaptım kendime nasıl olmuş

yakışmıışşşş.....

şekeri fazla olmasın aman...

kulağınıza küpe olsun işte gerisine karışmmaaam...

biiraz uyudum

sonra az evi temizledim
şimdide markete gidiyoruum hava çok güzel gözikiiiy...

kizlar dolma biber harika oldu
denemenizi tavsiye ederim

öglen menümü yazayim

3 adet dolma biber :)
yarim kase yogurt
1 elma

120 dakika yürüyüs yaptim aksama da misafirlerim gelcek
esim baklava aldi tazecik mis gibi kokladim kokladim,seni yemicem tatli sey diyip biraktim :)

Son düzenleme:
canlarım yazdıklarınızı okudum isveç diyetini yapıyorum ama tamamen uymuyorum arada yoğurt yiyorum sebze yemeklerinden kaçamaklar yapıyorum zaten yarından itibaren bitiricem
diyetisyenden geldim füçutumda 9 kilo yağ varmış allahım kurtulamadım gitti
istersen 58 e kadar devam et dedi zaten tüp bebek yaptırırsanız bi 10 kilo alırsın rahat dedi
şimdilik bi liste verdi 15 gün sonra tekrar çağırdı en az 1 kilo vermiş olmanı istiyorum dedi
cuma günü başlıycam verdiği listeye
pazara gittim bir sürü sebze aldım kendime listeye haızrlık yaptım
benden gelişmeler böyle
mezun oluyorum diye buraya girmiyceğimi sanıyosanız yanılıyosunuz

Aman Allahım geçmişi okumadım ama sen karatayı terk mi ettin dukana mı kaçtın kızzz?Ama nedennnn?
dur ipeğim sakin ol adam filan kesmedim sadece diyetimi değiştirdim dehşete düşmüş gördüm seni
tatlım şu atak dönemini yapmak istedim aslında.bir de light da olsa bazı şeyler yenebiliyor ya,bir sürü tarif var.ondan ilgimi çekiyordu zaten hep.atak devresini yapayım.sonrasını karataya uyarlayacağım :) karatayda yulaf kepeği yok,tatlandırıcı yok,light ürünler yok,4 saatten önce yemek yemek yok ama yine de dukana göre daha rahat en azından aç değilim karatayda.bunda 2 gündür açlıktan öldüm valla,nasıl geçecek 4 gün daha bilmem ama motivasyonum yüksek en azından,bu da beni mutlu ediyor
Sadece değişlik mi istedin tatlım.Ama bende eşine katılıyorum bence de çok güzel gidiyordun
işte yukarıya yazdığım gibi tontişim.inşallah güzel sonuçlar alıcam ve dukana geçtiğime değecek.yauv bir de çok maliyetli bir diyet bu ya,karaytayın gözünü seveyim

[

sonuçları bekliyoruuuz...

canım inşallah iyi sonuçlar çıkacak
biiraz uyudum

sonra az evi temizledim
şimdide markete gidiyoruum hava çok güzel gözikiiiy...
ohh eline koluna sağlık
ben de karatayda dolmayı bulgurla yapıyorum nefis oluyor,çok tavsiye ederim :)
afiyet olsun canım
canım valla şu isveç çok zor diyorlar hep ama dukanda ne zormuş anam ya da ben bilemedim çok az yiyorum galiba.daha tüm gün 500 kalori almışlığım yok
inşallah güzel sonuçlar alacağız canım
sen de bebişini sağlıcakla alacaksın kucağına

Canım yaa inş istediğin gibi bir sonuç alırsın.Sen benim karatay koçum olacaksın unutma bak.
Yarın kalabalık bir misafir gurubu ağırlayacağım.İnş iyi geçer.Artıkın yarın akşama görüşürüz

karatay koçluğu her halukarda yaparım ben,sen hiç merak eme bebeemm
karatay tariflerinde,karatay muffini tarifm var.onu denemeni öneririm hem sana hem misaifrlerine uyar.bir de truf tarifi var orda,dehşet oluyor.kuru meyveler ve kuru yemişleri,sütle yoğur,küçük toplar yap,kakaoya bula,hindistan cevizine bula ya da neye istiyorsan bula işte.enfesss enfesss hem de çok sağlıklı.benim kız kakaoya buladığım trufu çikolata sanıp tekrar tekrar istemişti

gerçekktenn miiii yaaa benn mahvoldumm bu haftaaa kızlarrrrr pazardaann berii doğruu düzgün yemekk yediğiiimm yokk birdee uykuuu yokkkk bugün beni görenlerr sanaaa nolduu hasta mısınn felannn dedilerrr bütünn günn aç açç koşturuyommmm yumurtadaan acayip tiksindimmBir yumurta bir muz mu acaba?? Birdee krep yesem olur mu sabahları o da yumurta sonuçta:44::44:Çokk zor durumdayımm gerçekktenn birdee geçmişeee göz attımmm nee göremmmm benimm karataaycım SAPHİRAM da dukan yaapmaya başlamışş Saol tatlım yardımcı olduğun içinn

Slmmmm canlarımm benimmm benn geldimmm yoğun bi günn vee haftayaa sınavımmm varr kızlarrr şuu meşhurr uykusuzzz günlerimeee geçişş yapıyorummmHocamda baya problemli sınavlarımız sözlü oluyor 2 hoca karşımıza geçip 1 saat kadar mülakat tarzı birşey yapıolarrr Allahh yardımcım olsunn çok korkuyorummm çok zor soruyor çünküü banaa dua edin nolurBu arada ödemimm dee çözülüyorrr kızlarr inanamazsınız belki de komikk gelecekk amaa yüzümm ellerim küçüldüüüüüü ayaklarımdan hiç bahsetmiommm bu ödem ne kadar zorr yaaİnşallahh bu haftaaa güzel neticelerle gelecem sizeeeeeDediğimm gibii zatenn kuş kadar yemeğe başladımmm benn az yiyincee hemenn yüzüme vurur gözlerimin de altı tuhaf şekildee morardıııı ama bugün gerçekten azz yedimmmm bakınn yazayımmmm

Sabah: 1 kuru kayısıı
1 kuru incir
1- 2 çatal kadar omlet( belki omlet yaparsam mide bulantım geçer dedimm daha fenaa olupp kalktım sofradan)
4-5 adet ceviz

Ara: 3 adett form biskiviii(arada llerim titrio şeker düşüo kanımca çalışırken)

Öğle: 4 köfte
4 yemek kaşığı yoğurt

Akşam: 1 parça haşlama ett

yavru kuşum salisim karatayıma ihanet etmedim ki,yediklerim karataya da uygun şu ana kadar merak etme.bir de şu cumayı bir atlatalım anacım,sonrasında yine bomba gibi karataycı olaraktan buralardayım muaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…