Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canımcım ayarlarsın işte bir şekilde öğünlerini ama dediğim gibi,ille krep yerim dersen yulaf kepeğiyle,tam buğday unuyla vs.. ile yap bari,beyaz undan çok daha iyidir
filtre kahve içebilirsin,Türk kahvesi içebilirsin ama nescafe cıss bir de çok selülit yapar nescafe.süt tozu zaten yasak
maaşallah cnm..bence daha çok vericeksin..cesaretim olsa ben de başlıcam dukana..bugün bi foto gördüm face de bayan 10 kilo vermiş ama sanki 25 kilo vermiş gibi:26:

lesliee bacıya ben başlayamadım henüz:)
başla canım en kısa zamanda,inan kendini daha iyi hissedeceksin
Lesliee nedirrr? benn hiçç duymadımm daaa:26::26::26:Yazamadım bile kopyala yapıştırr yaptımm o derece yani
canım leslie evde yürüyüş yaptıran bir hatn.google da videoları var.yani videodan aerobik yapmak gibi
kızlar yaklaşık 1 aydır çok moralim bozuk ve mutsuzum ben aslında(geçer Allahın izniyle ama izi kalır belki de...insanın inancı olmasa her şeyi yapar kendine...hayat menfaat dünyası değil mi.....
canım anlatmak istersen buradayız
bir de menmli not: stres kilo vermeyi engeller,karaciğer yağlanması yapar ve kilo almayı sağlar.Kendini fazla sıkma canım.İnan benim de başımda ne dertler,herkesin vardır bir şeyleri.Kendini çok strese sokma canım

Anladım tatlımm türk kahvesi içeyimm o zamannn bağımlıyım yaa aslında zararlı biliomm bidee ucu bucağı kaçıoo öss zamanıı kola bardağıyla türk kahvesi iççerdimmO zaman nescafe bitti türk kahvesi içerim fal bakarımTamam canım evde tam buğday ekmeği vardı onla yaparımm yarınlık muz yiyeyim annecim bugün sabah aç gittim diye kıyamamış almış muz boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar diye
Merakk ettimm hemenn bakayımm videolaraa sağolun yaa sayenizdee nelerr öğreniyorummm okul bitince bende yaparımm

Son düzenleme:
Hayirli aksamlar canlarim
aksam menümü yazip cikayim hemen cok uykum var

1 dilim cavdar ekmegi,bol salata 1 elma

Allaha emanet olun güzeller

bugün
sabah 1 saat yürüyüş

1 haşlanmış yumurtanın yarısı
domates
1 dilim peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
2 çatal haşlanmış biber

ara 1 bardak süt
minik amasya elması
yarım ceviz

sonra kaçtırdım biraz ama daha dikkatli olacam

1 kase sütlaç(arkadaş ısrar etti)

akşam
2 kaşık kıymalı patates
2 kaşık bulgur
3-4 kaşık yoğurt
2-3 zeytin

yürüyüş kaçamakları kapatırmı acaba haftada en az 5 gün yürüyüş yapcam

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canımm yaaa

saliscim çok sağol canım .
cnm çok geçmiş olsun annene ve babana..su anda iyidirler inşaallah....tecnesyumcum sen de mi sağlıkçıısn...sen ben ve salisss 3 olduk:)

iyiler canım şuan da çok sağol. bende sağlıkcıyım canım röntgennciyim siz hangi branşlardasın bakım

Iyi aksamlar kizlar..
Spordan sonra eve geldim ablamda isten geldikten sonra
Sinemaya gittik Fetih'e.. Ne film olmus ya nefessiz izledim resmen.. Ilk defa heyecanli boyle bir film izledim..
Yani daha izlemeyen varsa tavsiye ederim kizlar..
Eve geldigimizde dayimlar gelmislerdi halada bizdeler.. Erken kalkarlarsa gelicem kizlar ama gec kalkarlarsa ugrayamicam haberiniz olsun.. Eger gorusemezsek simdiden hayirli geceler

günaydınlar canlarım bugün topiği ben açıyorum
ancak en son sayfayı okuyabiliyorum telden girince..misafirm gelicek bugün kalktım erkenden dünden kereviz salatası ve tatlıyı yaptım şimdide meşhur poğaçamı mayaladım milföy ve kısır yapıcam birde
sabah kahvaltımıda yaptım diyetisyenin verdiği listeye göre :)
2 kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal

bu arada talandırıcıları söyledim ***** kullandığımı eğer şekersiz içemiyosan çayı kullanabilirsin dedi başka bir bitkisel tatlandırıcı önerdi ama *****da iyi dedi
eczanede önerdiğinden kalmamıştı aldım yine *****mı :)

bu arada kırmızım geçen gece bizde gittik eşim iş çıkışı biletleri almış bana süpriz yaptı bi alışveriş merkezinde 9 da girdik 12 15 de ancak çıktık gece yarısı ilk defa o kadar sessiz gördüm orayı :):) film güzeldi ama ulubatlı hasana çok üzüldüm istanbulda panorama diye üç boyutlu bir istanbulun fethini anlatan müze var ahhh süper insan çıkmak istemiyo eğer gelirsen istanbula muhakkak orayı gez derim

herkesi öpüyorum canlarım bu arada nevime hiç rastlamıyom

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese gunaydin... Daha kalkan olmamis anlasilan
Ben kargalarla beraber kalktim spor salonundayim simdi..
Gune yine sporla basliyoruz spordan sonra ise gecicem ogleye
Gorusuruzzz kocaman optummm

Filme bende bayildim aysenim, ulubatli hasana bende cok uzuldum.. Ama film sahaneydi resmen.. Hop oturdum hop kalktim
Insallah istanbula gelirsem oralari gormek isterim.. Tarihe bayiliyorum buaralar yine kutuphane yolunu tutim eniyisi

slm güzellerr....bugün misafirlerim var akşama..ve ben dünden kızım durmadıgı için ne pastlarımı yapabildim ne de temizliğimi....beni bugün izinli yazarmısınız..işlerimi bitirince gelmeye çalışırım:)

afiyet olsun canıım..iradene tabrikleer...

her zaman bekliyoruz canım ...

canım ama doyana kadar yemelisin ..o zaman açlık olmuyoor...sabah süt mutlaka iç...göğüs haşlama sarmısaklı yoğurtla ye ..yulaf kepeğiyle tavuk suyuna çorba yap sarmısak yoğurt koyup ..bolca iç..o zaman açlık hissetmezsin ayran yoğurt eksik etmee..

gerçekten az yemişsin canım..şok olur kilonada yansır cumaya inş...

aslında karatayda yasaklılar çok az ..pirinç ekmek patates pişmiş havuç makarna hamurişi...bunun dışımda sebzeli etli yemeklerden evde pişen herşeyden yiyebilirsin...

geçmiş olsun canım..inş. daha iyilerdir şimdi...

kızlar yaklaşık 1 aydır çok moralim bozuk ve mutsuzum ben aslında(geçer Allahın izniyle ama izi kalır belki de...insanın inancı olmasa her şeyi yapar kendine...hayat menfaat dünyası değil mi.....

sıkıntılar bitmiyor canım inan .bi yerde umursamamak gerekiyor artık yoksa başedemiyor insan....

kolay gelsin canım...nevin pc bozulmuş ondan yok...

günaydın canıım...

aslında hiç birşeyui kafaya takmak lazım degil ama insan oglu işte takıyoruz galiba ben haksızlıga gelemiyorum allah yardımcımız olsun ne diyim

gelelim ban yeni kalktım kahvaltı yapasım gelmedi ama yogurtlu kereviz salatası vardı içine 2 tane kurutulmuş çavdar ekjkmegi ufaladım onu yiyorum öylenede muhtemelen haşlama yerim nerde bu millet nerde bu devlet hey ben geldim ama ya

yeni kahvaltı ettim midem bulanıyoor...

dişm ağrıyor çok kötüü...dolgusu düşen dişimin içine dişeti büyümüş öyle dedi doktor...ağrı kesici içtim ama geçmiyoor...

tamam canım yerim
yalnız yulaf kepeği deme bana tüylerim diken diken oluyor
yeni kahvaltı ettim midem bulanıyoor...

dişm ağrıyor çok kötüü...dolgusu düşen dişimin içine dişeti büyümüş öyle dedi doktor...ağrı kesici içtim ama geçmiyoor...

çok geçmiş olsun canımmm

kahvaltımı yazayım:

2 yumurta beyazı haşlama
1 dukan krep
1 kk az tuzlu lor (30 gr.)
çay kaşığının ucuyla bal
çay

kızlar şu yulaf kepeği bana çok berbat geldi ya benim gibi özellikle kepekli krebi sevmeyen çokmuş okuduklarıma göre.onun yerine başka şeyler yapıyorlarmış,mesela dukan ekmeği filan,krepe göre daha iyiymiş.deneyen var mı aranızda?
minik minik kıymıklar geliyor sanki insanın ağzına,zor çiğniyorum ve yutarken çok zorlanıyorum.
2 yumurtayı çırptım,içine 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği koydum (tepeleme),5 yemek kaşığı yağsız süt koydum.Hepsini çırptım.orta boy tavada 2 ad. krep çıktı bu malzemeden.Ben 1 tanesini zor yedim.
bir şeyleri yanlış mı yaptım.Hatta son çeyrek parçasına azıcık bal sürdüm işte,belki biraz daha gider diye ama nafile.1.5 lt su içtim,yutabilmek için 1 krepi napıcam ben

Kizlar dun ben tatilim biliosunuz.
Dun isyerinde net sifresi yaptigimiz bil. Bozlmus
Yerine baskasini koymuslar emanete ama bir cozum bilana kadar net sifrelerini biz yapamicaz
Yani kacak sifreyle giriyordum oda gitti simdilik elimden haberiniz olsun :-(((

Maalesef ekmekte kotu oluyoyor..ben yogurtla yada corba olarak yiyebiliyordum ancak...

Oda mi yok artik yaaaa.....

Kızlar müthiş bir koşuşturmadan sonra soluğu burda aldım.Doğru düzgün kahvaltı bile yapmış değilim bu saate kadar.Gece 3 e kadar hazırlık yaptım misafirler için.Sabah erkenden kalkıp devam ettim saat 11 gibi geldiler 1,5 saat önce gittiler.Ancak evi toparladım.Yorgunluktan ölüyorum resmen.Allahtan kızım uyudu da bende biraz uzanayım dedim.

oy canım kıyamam sana kolay gelsin ben olsaydım yanında sev seve yardım ederdim inan
bende bugün sabahleyinn kahvaltı yapmadım öglen yorutlu kereviz salatasının içine faladım kurusundan onu yedim peşine bir kırmızı elma yedim onundan sonrada brokoli
ve brüksel lahanası ve tavuk gögsü ve ayran içtim büyük bardak 2 litre su içtim bir litrem kaldı onuda yatmadan bitiririm lesin 3 siyah kuru erik ve elimin ucuyla sarı üzüm kurusu fındık elimin ucuyla ve 5 adet ceviz yedim üstünede su içtim akşamada yiyecegim kırmızı közlenmiş biber yicem yogurtlu az çorba içicem sodayıda arkadan içerim bu sefer greyfurt suyumu içsem iyi olucek lahana kürünüde cumadan sonra yapıcem bakalım ne olucek sizler nasılsınız buarada kızlar ses verin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…