canımcım ayarlarsın işte bir şekilde öğünlerini ama dediğim gibi,ille krep yerim dersen yulaf kepeğiyle,tam buğday unuyla vs.. ile yap bari,beyaz undan çok daha iyidir
Kolayyy gelsinnn tatttlımmm ahhhh nee severdim hamurişlerinii 2 aydırr adı eserii yokk ama zayıff olmayıı daha çok seveceğimee eminimmm
Gerçektenn tatlımm yaa bir süree görmesemm daha iyii iştahım bile kesildii
Yaaa Allahh razı olsun topraam yaa bendee kararmayaa başlamıştımm ne yicemm diyee amaa gerçektenn fenalardayımmm benn krebi hergün yemeyi önerecektimm amaa vazzgeçtimm sözz 3 güncük yesemm olurrrYumurtayı eskiden de aramam benn birde böle 2 şer olunca fenalık bastı..Amaa doğall değil tabii ben babaannem sağken yiyordum doğalıının tadı cidden farklı Aamaa SAPHİRAM bu zamandaa doğal ürün bulamayız gibimee geliyorrr Bu arada yazdıklarını okuyuncaa bi hatamıı dahaa gördümmmm Benn nescafee içiyomm hemdee delii gibii derss çalışırkenn gecede 3 tanee sadeee içiommm sabahh işee başlamadann mutlakaa 1 tanee dahaa içerimm yoksaa sızarımmm Tabii bu sınav zamanındaa normalde sadece 1 bardak içerimm kiii benn o kadar kahve manyağıyım kii sade nescafemi içipp mışıl mışıl uyurumm 1 tane felan kesmezz Arkadaşlarr diyordu bi araa bana damardann kahvee vereceklerdii dalga konuuusu bilee oldummm ama karatayın kahve tavrınıı bilmiodmmm
Bendee göremedimmm yaa canımm çatlayacammm artıkkınnn
Kesinlikle SAPHİRAM yaa bencee günü kurtaran sabah öğünü
başla canım en kısa zamanda,inan kendini daha iyi hissedeceksinmaaşallah cnm..bence daha çok vericeksin..cesaretim olsa ben de başlıcam dukana..bugün bi foto gördüm face de bayan 10 kilo vermiş ama sanki 25 kilo vermiş gibi:26:
lesliee bacıya ben başlayamadım henüz:)
canım leslie evde yürüyüş yaptıran bir hatn.google da videoları var.yani videodan aerobik yapmak gibiLesliee nedirrr? benn hiçç duymadımm daaa:26::26::26:Yazamadım bile kopyala yapıştırr yaptımm o derece yani
canım anlatmak istersen buradayızkızlar yaklaşık 1 aydır çok moralim bozuk ve mutsuzum ben aslında(geçer Allahın izniyle ama izi kalır belki de...insanın inancı olmasa her şeyi yapar kendine...hayat menfaat dünyası değil mi.....
canımcım ayarlarsın işte bir şekilde öğünlerini ama dediğim gibi,ille krep yerim dersen yulaf kepeğiyle,tam buğday unuyla vs.. ile yap bari,beyaz undan çok daha iyidir
filtre kahve içebilirsin,Türk kahvesi içebilirsin ama nescafe cıss bir de çok selülit yapar nescafe.süt tozu zaten yasak
başla canım en kısa zamanda,inan kendini daha iyi hissedeceksin
canım leslie evde yürüyüş yaptıran bir hatn.google da videoları var.yani videodan aerobik yapmak gibi
canım anlatmak istersen buradayız
bir de menmli not: stres kilo vermeyi engeller,karaciğer yağlanması yapar ve kilo almayı sağlar.Kendini fazla sıkma canım.İnan benim de başımda ne dertler,herkesin vardır bir şeyleri.Kendini çok strese sokma canım
Çok geçmiş olsun canımm yaaa
cnm çok geçmiş olsun annene ve babana..su anda iyidirler inşaallah....tecnesyumcum sen de mi sağlıkçıısn...sen ben ve salisss 3 olduk:)
kizlar dolma biber harika oldu
denemenizi tavsiye ederim
öglen menümü yazayim
3 adet dolma biber :)
yarim kase yogurt
1 elma
120 dakika yürüyüs yaptim aksama da misafirlerim gelcek
esim baklava aldi tazecik mis gibi kokladim kokladim,seni yemicem tatli sey diyip biraktim :)
canlarım yazdıklarınızı okudum isveç diyetini yapıyorum ama tamamen uymuyorum arada yoğurt yiyorum sebze yemeklerinden kaçamaklar yapıyorum zaten yarından itibaren bitiricem
diyetisyenden geldim füçutumda 9 kilo yağ varmış allahım kurtulamadım gitti
istersen 58 e kadar devam et dedi zaten tüp bebek yaptırırsanız bi 10 kilo alırsın rahat dedi
şimdilik bi liste verdi 15 gün sonra tekrar çağırdı en az 1 kilo vermiş olmanı istiyorum dedi
cuma günü başlıycam verdiği listeye
pazara gittim bir sürü sebze aldım kendime listeye haızrlık yaptım
benden gelişmeler böyle
mezun oluyorum diye buraya girmiyceğimi sanıyosanız yanılıyosunuz
dur ipeğim sakin ol adam filan kesmedim sadece diyetimi değiştirdimdehşete düşmüş gördüm seni
tatlım şu atak dönemini yapmak istedim aslında.bir de light da olsa bazı şeyler yenebiliyor ya,bir sürü tarif var.ondan ilgimi çekiyordu zaten hep.atak devresini yapayım.sonrasını karataya uyarlayacağım :) karatayda yulaf kepeği yok,tatlandırıcı yok,light ürünler yok,4 saatten önce yemek yemek yok ama yine de dukana göre daha rahat en azından aç değilim karatayda.bunda 2 gündür açlıktan öldüm valla,nasıl geçecek 4 gün daha bilmem ama motivasyonum yüksek en azından,bu da beni mutlu ediyor
işte yukarıya yazdığım gibi tontişim.inşallah güzel sonuçlar alıcam ve dukana geçtiğime değecek.yauv bir de çok maliyetli bir diyet bu ya,karaytayın gözünü seveyim
Slmmmm canlarımm benimmm benn geldimmm yoğun bi günn vee haftayaa sınavımmm varr kızlarrr şuu meşhurr uykusuzzz günlerimeee geçişş yapıyorummmHocamda baya problemli sınavlarımız sözlü oluyor 2 hoca karşımıza geçip 1 saat kadar mülakat tarzı birşey yapıolarrr Allahh yardımcım olsunn çok korkuyorummm çok zor soruyor çünküü banaa dua edin nolur Bu arada ödemimm dee çözülüyorrr kızlarr inanamazsınız belki de komikk gelecekk amaa yüzümm ellerim küçüldüüüüüü ayaklarımdan hiç bahsetmiommm bu ödem ne kadar zorr yaa İnşallahh bu haftaaa güzel neticelerle gelecem sizeeeee Dediğimm gibii zatenn kuş kadar yemeğe başladımmm benn az yiyincee hemenn yüzüme vurur gözlerimin de altı tuhaf şekildee morardıııı ama bugün gerçekten azz yedimmmm bakınn yazayımmmm
Sabah: 1 kuru kayısıı
1 kuru incir
1- 2 çatal kadar omlet( belki omlet yaparsam mide bulantım geçer dedimm daha fenaa olupp kalktım sofradan)
4-5 adet ceviz
Ara: 3 adett form biskiviii(arada llerim titrio şeker düşüo kanımca çalışırken)
Öğle: 4 köfte
4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: 1 parça haşlama ett
aslında karatayda yasaklılar çok az ..pirinç ekmek patates pişmiş havuç makarna hamurişi...bunun dışımda sebzeli etli yemeklerden evde pişen herşeyden yiyebilirsin...SAPHİRAM yaaa bana yardımm ett benn menülerimden çok sıkıldımm salatadaann sıkıldım yoğurtt yemeyee başladımmm yumurtaa konusunu hiç açmayayımm mahvetti beniii bennn de saferanın öğütlerine uyupp muzz yesem diyorumm amaa 1 muz 1 yumurta mı oluoo yadaa alterantiff olarakk nelerr yiyebilirimmmm birdee krep yesem olur mu sabahlarııı:44::44::44:
selam kızlar bugün inanılmaz yorucu bir gündü...benim hastanem ile evimim arası 2 saat bu hafta yürüyerek eve gelim dedim neyse 1 saat yürüdüm yolumun üstün de güzellik merkezi-solariuma girim dedim,tama giricem kız kardeşim aradı annem ile babam balıktan zehirlenmişler,hemen taksiye atladım vinn eve.Onlarla hastanede uğraş koşuşturmaca ancak eve geldim,bitik haldeyim,Yedikelrimi paylaşım sizlerle ;
SABAH-ÖĞLE : 1 BARDAK ÇAY VE YARIM PAKET BURÇAK
AKŞAM : 3 KÖFTE,2 DİLİM EKMEK VE 1 BARDAK AYRAN
1 SAAT YÜRÜDÜM VE ÇOK AZ SU İÇİTM
kızlar yaklaşık 1 aydır çok moralim bozuk ve mutsuzum ben aslında(geçer Allahın izniyle ama izi kalır belki de...insanın inancı olmasa her şeyi yapar kendine...hayat menfaat dünyası değil mi.....
günaydınlar canlarım bugün topiği ben açıyorum
ancak en son sayfayı okuyabiliyorum telden girince..misafirm gelicek bugün kalktım erkenden dünden kereviz salatası ve tatlıyı yaptım şimdide meşhur poğaçamı mayaladım milföy ve kısır yapıcam birde
sabah kahvaltımıda yaptım diyetisyenin verdiği listeye göre :)
2 kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
bu arada talandırıcıları söyledim splenda kullandığımı eğer şekersiz içemiyosan çayı kullanabilirsin dedi başka bir bitkisel tatlandırıcı önerdi ama spelandada iyi dedi
eczanede önerdiğinden kalmamıştı aldım yine spelandamı :)
bu arada kırmızım geçen gece bizde gittik eşim iş çıkışı biletleri almış bana süpriz yaptı bi alışveriş merkezinde 9 da girdik 12 15 de ancak çıktık gece yarısı ilk defa o kadar sessiz gördüm orayı :):) film güzeldi ama ulubatlı hasana çok üzüldüm istanbulda panorama diye üç boyutlu bir istanbulun fethini anlatan müze var ahhh süper insan çıkmak istemiyo eğer gelirsen istanbula muhakkak orayı gez derim
herkesi öpüyorum canlarım bu arada nevime hiç rastlamıyom
Herkese gunaydin... Daha kalkan olmamis anlasilan
Ben kargalarla beraber kalktim spor salonundayim simdi..
Gune yine sporla basliyoruzspordan sonra ise gecicem ogleye
Gorusuruzzz kocaman optummm
Filme bende bayildim aysenim, ulubatli hasana bende cok uzuldum.. Ama film sahaneydi resmen.. Hop oturdum hop kalktim
Insallah istanbula gelirsem oralari gormek isterim.. Tarihe bayiliyorumbuaralar yine kutuphane yolunu tutim eniyisi
slm güzellerr....bugün misafirlerim var akşama..ve ben dünden kızım durmadıgı için ne pastlarımı yapabildim ne de temizliğimi....beni bugün izinli yazarmısınız..işlerimi bitirince gelmeye çalışırım:)
kızlar yaklaşık 1 aydır çok moralim bozuk ve mutsuzum ben aslında(geçer Allahın izniyle ama izi kalır belki de...insanın inancı olmasa her şeyi yapar kendine...hayat menfaat dünyası değil mi.....
tamam canım yerim[
canım ama doyana kadar yemelisin ..o zaman açlık olmuyoor...sabah süt mutlaka iç...göğüs haşlama sarmısaklı yoğurtla ye ..yulaf kepeğiyle tavuk suyuna çorba yap sarmısak yoğurt koyup ..bolca iç..o zaman açlık hissetmezsin ayran yoğurt eksik etmee..[/COLOR][/I][/B]
yeni kahvaltı ettim midem bulanıyoor...
dişm ağrıyor çok kötüü...dolgusu düşen dişimin içine dişeti büyümüş öyle dedi doktor...ağrı kesici içtim ama geçmiyoor...
Maalesef ekmekte kotu oluyoyor..ben yogurtla yada corba olarak yiyebiliyordum ancak...kızlar şu yulaf kepeği bana çok berbat geldi yabenim gibi özellikle kepekli krebi sevmeyen çokmuş okuduklarıma göre.onun yerine başka şeyler yapıyorlarmış,mesela dukan ekmeği filan,krepe göre daha iyiymiş.deneyen var mı aranızda?
minik minik kıymıklar geliyor sanki insanın ağzına,zor çiğniyorum ve yutarken çok zorlanıyorum.
2 yumurtayı çırptım,içine 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği koydum (tepeleme),5 yemek kaşığı yağsız süt koydum.Hepsini çırptım.orta boy tavada 2 ad. krep çıktı bu malzemeden.Ben 1 tanesini zor yedim.
bir şeyleri yanlış mı yaptım.Hatta son çeyrek parçasına azıcık bal sürdüm işte,belki biraz daha gider diye ama nafile.1.5 lt su içtim,yutabilmek için 1 krepin. apıcam ben
Kizlar dun ben tatilim biliosunuz.
Dun isyerinde net sifresi yaptigimiz bil. Bozlmus
Yerine baskasini koymuslar emanete ama bir cozum bilana kadar net sifrelerini biz yapamicaz
Yani kacak sifreyle giriyordum oda gitti simdilik elimden haberiniz olsun :-(((
Kızlar müthiş bir koşuşturmadan sonra soluğu burda aldım.Doğru düzgün kahvaltı bile yapmış değilim bu saate kadar.Gece 3 e kadar hazırlık yaptım misafirler için.Sabah erkenden kalkıp devam ettim saat 11 gibi geldiler 1,5 saat önce gittiler.Ancak evi toparladım.Yorgunluktan ölüyorum resmen.Allahtan kızım uyudu da bende biraz uzanayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?