selam fistikla ben geldim..
yogun haftasonundan sonra yine buradayim...guya bu haftasonu kiyafetler alacaktim..cumartesi kardesimi ve dayimin cocuklarini eglendirmeye goturunce alis verise vakit kalmadi..pazar gunleride bizim buradaki dukkanlar kapali.. oyuzden yeni cicsler birsey cikmazsa haftaya kaldi bakalim
diyetime hala devam..son kilolarla ugrasiyorum..buarada paylasim topigine son ekledigim fotolari koydum..saolsun puskutum tebrik etmis beni..cok hosuma gitti..nasil kilo verdigimi yazdim birde motive olsunlar diye fotolari ekledim...cumartesi spor yapamadim..bucurler yettide artti...ama dun 3 saat spor yaptim..
bir saat step...1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri sonra kardesimle bir saatte yuzduk..
sabah kalkar kalkmazda spora gittim...3 saati yine devirdik
sonra yogurdumu aldim ise koyuldum..
şimdi gelelim bana bugün erken kalktım kaynanam gelicek diye enfes bir kahvaltı hazırladım saat 10 geldi 11.30 yedi gitti çok kalmadı annesine gidicekmiş dünde eltime gitmiş epey oturmuş çocukları varya ban neden gelsinkidedim yeni geldin gitme ama sanki duvara demişim gitti kendimi okadar kötü hissetimki bilemezsiniz neyse konuşupta canınızı sıkmıyım sizin
sabah kahvaltısında yediklerim
1-1 adet yumurta haşlama
2-2 çavdar ekmegi kurusundan
3-1 bardak yeşil çay
4-5 yeşil zeytin
5-kibrik kutusu büyüklügünde peynir
öylende bir adet elma yedim
akşam yediklerim
1-yalancı işkembe çorbası bir kepçe
2-yeşil salata
3-5 adet tavuk köftesi
4-besemel soslu karnıbahar 5 kaşık
5-bir bardak çay
6-2 yemek kaşıgı bezelye yemegi
7-irmikli cevizli tavuk gögsü tatlısı 2 minik dilimbirazdan sodamı içicem işşallah sonrada örgümü örüyüm diyorum herkeze iyi akşamlar diliyorum hepiciginizi
akabe saferan saphıra shopaholic ipekyol paşam öpüyorum hepinizi
canım ya ne şişkosu kendine haksızlık yapma bakıyımcanım ne demek pazar günü millet kilo verdin deyince sırıttım pişmiş kelle gibi:86::86:halimi görseydin keşke ne gülerdinizi ban vallahi kendime güvenim geldi şunu şurasında 20 kilo fazlam var ah nasıl vericem diyodum rabbime şükürler olsun irademle verdim çok şükür tutmayın aglamak istiyorum benşu 20 kilomuda verseydim iyi olucek :18::18:
kız senin sıpayı bana yollasaydın ben onla seve seve ilgilenirdimşimdi ne tatlı olmuştur o he yiyesim geldi
allah seni ne yapmasın deli şey sesim evi inlettibende aynıyım bebem ya sorma 12 kilo gidince
ne tatlı bakmışındır kız saen onlara he yattıgın yeri bilmemişindir aksam
bende diyorum bu güzel kim diyorumkız sen her halinla güzelsin bebikim benim seni sefiyorum
Hoşbulduk canım.İnşallah kurtulucam kilolarımdan
selamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
ben moralmen süperim diyebilirim 1 haftadır sizden gizli isveç diyetini yapıyorum cumaya kadar sabredemedim söyledim yine :)
yarın diyetisyen randevum var bakalım nasıl bir koruma yöntemi sunacak önüme
şu an 62 leri görmüş durumdayım ama acımdan ölme nöbetleri geçiriyorum çok zormuş bu işveçama değdi en azından mezun olurken 61 leri göreyim yeter
kaptancazım beni bu hafta mezun edeceksiniz unutmayın
hepinizi öpüyorum kaç gündür geçmiş bile okuyamıyorum
canım keşke senin dedigin gibi olsa ama degiil iştecanim belkide kayinvaliden seni rahatsiz etmek istememistir..isin vardir düsüncesiyle erken kalkmistir
bu arada menünü cok begendim,böyle düzenli yiyince verilen kilolarda hemen alinmaz daha kalici olur diye düsünüyorum
sevgili ayşen iyi halt yiyosun o isverç diyetini yapıyosun canım tebrik ederim bende yapmıştım az kalsın kalp krizinden gidiyodum bir gece yogun bakımda yattım o diyet yüzünden senin haberin varmıselamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
ben moralmen süperim diyebilirim 1 haftadır sizden gizli isveç diyetini yapıyorum cumaya kadar sabredemedim söyledim yine :)
şu an 62 leri görmüş durumdayım ama acımdan ölme nöbetleri geçiriyorum çok zormuş bu işveçama değdi en azından mezun olurken 61 leri göreyim yeter
canım ya ne şişkosu kendine haksızlık yapma bakıyımsen benim 118 kiloluk halimi görseydin şaşar kalırdın 28 kilo kadar verdim halende veriyorum işşallah bir 70 düşsem çok sevinicem he
sanada günaydın bebem ya kaçtır yazıyorum kimse görmüyomu yazdıımı yagünaydın kızçeleeer.....
sabah naşeside gelmiş kız senin için benim için araştırma yaptım destekliyici :92::92:varmış onlan alalım bize inan 12 kilo verinde üst tarafım inceldi dün elimi omöuzuma attımda eşime diyorumki canım kemiklerimi hissedebiliyorum dedim adamdaki tepki aynen şu hatun ne alemsin heGunaydinnnlarr efenimmmm
Mutlu sorunsuZ kacamaksiz gunlerrr
Ben kalktim ve kosturmaca basladi.. Ilk hastaneye gidicem
Dogdugumdan beri sirtimda bir ben var kucuk ama siyah, ona baktirmak icin
Gidicem insallah temiz cikar.. Sonra yogurtlarimi alicam eve gecicem
Bugun tatilim ogleye dogru siporrrsonra damlarim buraya
Hepinizi cokkk opuyorummm
günaydın kızçeleeer.....
Allah sabir versin canim,uykuuszluga hic dayanamam ben..Annelik ne kadar zor ve fedakarlik isteyen birsey böyleKızlar beni bugün izinli sayarmısınz hala kızım uyumadı ve uyuyacağa benzemiyor pc açık görünce saldırıyor iyi akşamlar
selamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
Seninde günün aydin olsun canimgünaydın kızçeleeer.....
Amin insallah canimGunaydinnnlarr efenimmmm
Mutlu sorunsuZ kacamaksiz gunlerrr
Masallah sende erkencisin benim gibi,insallah sonuclarin temiz cikar cnmBen kalktim ve kosturmaca basladi.. Ilk hastaneye gidicem
Dogdugumdan beri sirtimda bir ben var kucuk ama siyah, ona baktirmak icin
Gidicem insallah temiz cikar.. Sonra yogurtlarimi alicam eve gecicem
Bugun tatilim ogleye dogru siporrrsonra damlarim buraya
Hepinizi cokkk opuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?