Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım başlangıç kilom 91 hedefim 60 :)

TECNESYUM bişiy desem sana...ben de röntgenciyimmm...uyyy meslektaşımm

aaaaaaaaa meslektaşım canım benim bak sen allahın işine

tatlım karatayda mısır da yasak,çok şeekrli bir gıda mısır,bir de gdo ları oyanandı ya hep,ondan yasak.ceviz,muz al yanına,onları ye,veya elma fındık
Buna da çok sevindim.Çünkü kaymağı evde kendim yapıyorum çok severim .Bir soru daha.Senin yaptığın serbest günler karatayda var mı yoksa sana ait bir uygulama mı
ohhh süperrr ev yapımı harikaa
eline sağlık canım listemiz çıkmış yine meydana
canım bu çok güzel olmuş teşekkürler
tamam canım ben hallederim
canım 10.000 adımına da,spora başlamana da,hocana da çok sevindim ama tahlil sonuçlarına daha çok sevindim benim de gitmem lazım tahlile,6 aydır diyetteyim,hiç yaptıramadım.Kızımı bırakacak yerim olmuyor çoğunlukla,e benim bızdıkla da gidilmiyor hiç bir yere

Hayirli aksamlar kizlar,
Ben hala isteyim malesef sifre konusunda bir gelisme yok
Ama ben yarin tatilim oyuzden listeyi merak etmeyin.. Zaten sonuc listeside bizde..
Eve gecince gecmise bakmaya calisicam kizlar.. Hepinizi cokk opuyorum

tecnesyum,saphira,kırmızıgül hşgeldiniz kızlarrruyyyyy çok uykum geldi....zor duruyom valla ayakta...

selam güzellerrrr

Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Bugün çok güzel bir gün geçirdim.Harika bir kadınlar günü kutlamasına gittik arkadaşlarla.Kuzuları almadan,kendi kendimize,süslendik püslendik gittik :))) ay bir döktük bir döktük kurtları,uzun süre kurt murt olmaz Çok eğlendik çok .uzun zamandır ihtiyacım vardı böyle bir şeye

Kızlar iyi akşamlar hemencecik yediklerimi paylaşım sizlerle ; Bu arada başıma gülsem mi? ağlasam mı? bilemediğim bir olay geldi başıma.Sevdiceğimle alışveriş merkezinde buluştuk sinema felan derken markete girdik bişeler aldık.Neyse bende cüzdanımda para var sanıyorum taksiye bindim cüzdanı bir çıkardım paracığım yok Amca dedim bankanın önünde dur,parayı çekiyordum ki bir gaz sesi amca vınnn gitti,napıcağımı şaşırdım.Taksinin peşinden koştum yok amca gitti.Hemen tekrar alışveriş merkezine gittim durağa bağırdım ,çağırdım o malzemeler buraya gelicek dedim,para mara vermem beni eve bırakıcaksınız.Duraktakilerde hak verdi bana amcayı aradılar amca geldi , benim malzemeler arabada beni bırakıp gitmiş başka muşteri almış bide onu bekledim ( 65 yşn da var) görmemiş malzemeleri felan vs. yani akşam akşam bunlarla uğraştım yorgunluktan mahvoldum,Anlıyacağınız malzemelerimizi almadan taksiyi hiç bir durumda terketmiyoruz

SABAH : 1 ADET PEYNİRLİ TOST VE 1 BARDAK ÇAY

ARA : YARIM MUZ

ÖĞE : YARIM KASE ÇORBA VE 1 TBK KARNABAHAR YEMEĞİ

AKŞAM : 2 YK MANTI , 1 PORSİYON HAŞLANMIŞ TAVUK GÖĞSÜ VE 1 PORSİYON DONDURMA

BUGÜN 2 SAAT YÜRÜM VE 1,5 LT SU İÇTİM :26:

Hayirli aksamlar kizlar,
Ben hala isteyim malesef sifre konusunda bir gelisme yok
Ama ben yarin tatilim oyuzden listeyi merak etmeyin.. Zaten sonuc listeside bizde..
Eve gecince gecmise bakmaya calisicam kizlar.. Hepinizi cokk opuyorum
bizim ortalamayı yaparım ama listeleri hazırlama işini yapabilir myim emin değildim tontişim :18:
tecnesyum,saphira,kırmızıgül hşgeldiniz kızlarrruyyyyy çok uykum geldi....zor duruyom valla ayakta...
hoşbuldum canım
canım ilginçmiş gerçekten amca
afiyet olsun canım

Ben de bugünkü yediklerimi yazayım

kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta
1 kk az tuzlu lor
½ kaşarlı tost (çok canım çekti)
1 fincan çay

öğlen:

bir porsiyon dalyan köfte ( havuç ve bezelyeyi yemedim)
1 dolu yemek kaşığı patates püresi
1 kase salata ( turp,kırmızı lahana,roka,marul,hepsinden azar azar vardı,hepsini bitirmedim bile)
1 bardak zero kola
1 çay
1 sade T. kahvesi

akşam:yok

az tuzlu ayran

1 fincan kakaolu süt

su:2-2.5 lt oldu

bugün artık leslie yapmam çünkü bugün tüm yediklerimi yakmışımdır eminim,o kadar çok oynamaya,halaya,zıplamaya

Değerlerin için çok sevindim canım.Hocanın öğüdüde süpermiş yanii
Ne güzel olmuştur.Benimde eğlenmeye ihtiyacım var galiba.Neyse yaza düğünlere saklayayaım ben ablamın kardeşimin ve görümcemin düğünü var
Taksici amcada ne hızlıymış.arka arkaya 2 müşteri
Bu arada işe sabah gidiyorum kilo bildirimimi yapım hemencecik;

91-88=3
3/100= 0,03
0,03*100= 3 kg cık gidiveermişş
çok güzel 3 kilo tebrik ederim

Afiyet olsun canım o kadar pozitif enerji dolmuşsun ki yazdıklarından yansıyor tatlım

***7. TAKIM 247. ETAP***

kırmızıgül06(62.1
nev81 (70.8
aysen34 (63.6/61.2/2.4/%3.77)mezuniyetini istiyor
SAPHIRA (86.3
saferan (119
Shopaholic (82.5
Saliss(102
İpekyol51(74.4/74.4/0/%0)
Pasam3402(91
Akabe (138.1
tecnesyum(..)hesaplama nasıl yapılacak bilemiyoruum..paylaşıma yazdım cevap bekliyoruum....
7. TAKIM ORTALAMASI. .

Kızlar perşembe günü mesaj sayım azcık eksik gece girmeye çalıştım ama kk hata veriyordu ancak girebildim.Mazur görürseniz sevinirim

kızlar ben geldim inanın eve yeni girdimdedim kankilerime yazıyım kusura bakmayın bugün çok marataon geçti günüm malum erkek kardeşimin hanımının bebeginin dogmasına 6 haftası yok teyzeleri bir hayalle umutla bekliyorum oglumubebek kıyafetlerini hazırladık ayırdık gelininkileri hazırladım ayırdım evime getirdim arabayla onları yıkıcam ütülücem ne güzel bebekkıyafetleriyle haşır neşir olucam bu kaçıncı hazırlık yapısım herkezinkini hazırlıyorumda kendi evladımınkini ne zaman hazırlıcam ben eksikleri çok var nasip olursa onlarıda alınca tamam bu iş bu arada yarın giremem kkdan arkadaşlarla buluşucam çok heyecanlıyım çokişşallah günüm güzel geçer
gelelim yediklerime sabah kahvaltısında bir haaşlama yumurta az peynir karışık çay ve 5 siyah zeytin akşam yediklerimde fırında parates döşemesi etli ve yarma öorbası yogurtlu ve hashaşlı çörek yedim kıtır kıtırdı tadıda güzeldi ne yapayım kendime engel olamadım annemde kızdı okaadr kilo verdin kendini ödüllendir dedi bende öle yaptımdayarın nasip olursa erkenden evden çıkmam lazım malesef girememde sizlere diyeyim dedim hemen yatmak istiyorum çok yoruldum çokkiloma gelinde 95 kiloydum şimdiki kilom 90 herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada cumanız mubarek olsun rabbim hayırlı cumalar geçirmenizi nasip etsin amin geçmişe gidemedim inanın çok uykum var sabah erkenden yemekleri yapıcem evi temizlicem saat 10 evden çıkmam lazımda sonra görüşürz rabbime emanet olun tombul kelebeklerim benim

İşteee adettt olmanınnn faydasıııı ayy nerdeysee sinirimdennn ölcektimm haftalardırr sen hiç kaçamk yapma yeme içmee tartıda artıdaa artıda çıkkk kabus gibiydiii

senin de kutlu olsun cnm günün...ohhh ne güzel yapmışsın eğlenmekle..yarasın:)
aaa amca tuhafmış..akşam akşam strese sokmuş seni g
Bu arada işe sabah gidiyorum kilo bildirimimi yapım hemencecik;

91-88=3
3/100= 0,03
0,03*100= 3 kg cık gidiveermişş
oyyy oyyy 3kg süpersin cnm.....maaşallah sana...

programda bile kendini frenlemişsin alkışı hakettin saphirim....ohhh kurtlarda dökülmüş ne güzel....

günaydınnn güzelllikler.....hayırlı cumalar...umarım tartıda yüzünüz güler hepinizin...ben sabitim bu hafta....
yemeklerimi yapayım evimi toparlıyım...kızı arabasına atıp marketleri geze geze koçişin dükkana gitcem...evde hiç durasım yok bugünlerde bi tuhaf oldum....

***7. TAKIM 247. ETAP***

kırmızıgül06(62.1
nev81 (70.8
aysen34 (63.6/61.2/2.4/%3.77)mezuniyetini istiyor
SAPHIRA (86.3
saferan (119
Shopaholic (82.5/82.5/0/%0)
Saliss(102/100,5/1.5/%1,47)
İpekyol51(74.4/74.4/0/%0)
Pasam3402(91
Akabe (138.1
tecnesyum(..)hesaplama nasıl yapılacak bilemiyoruum..paylaşıma yazdım cevap bekliyoruum....

günaydin canlarim
kilo bildirimim:
gecen hafta 138.1
bu hafta 137.1

tam 1 kilo vermisim
380 dakikada yürüyüs yaptim
insallah simdi hesaplamayi yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…