***7. TAKIM 246. ETAP***
kırmızıgül06(62.1
nev81 (70.8
aysen34 (63.6/61.2/2.4/%3.77)mezuniyetini istiyor
SAPHIRA (86.3
saferan (119
Shopaholic (82.5
Saliss(102
İpekyol51(74.4
Pasam3402(91
Akabe (138.1
tecnesyum(..)yeni üye hedef....2 haftadır takımda verdiği kilo 2 ye bölündü...
7. TAKIM ORTALAMASI. .
kızlar liste hqzır yarın 12 ye kadar bildirim yapamıyacak olanlar mutlaka bugün eklesin kilosunu..12 de listeyi paylaşıma eklicem...kilo bildirmeyenler aynı geçilir 1 ceza puanı alır 2 hafta kilo bildirmeyenler diskalifiye edilir...
tecnesyum 2 hafta önceki kilonu ve hedefini belirtirmisin lütfeen...
TECNESYUM bişiy desem sana...ben de röntgenciyimmm...uyyy meslektaşımm
tatlım karatayda mısır da yasak,çok şeekrli bir gıda mısır,bir de gdo ları oyanandı ya hep,ondan yasak.ceviz,muz al yanına,onları ye,veya elma fındıkYaaa hızlıı vee pratikkk çözümm olarakk onlarıı bulmuştummdaa bennn:26::26:Şuu mısırli olanlan diyettt bisküvilerden amaa iştee bisküvi değill amaa tabiii işlenmişşş gıdaaa karatay a uygun olmaz demiiBeende o zaman ceviz yiyimm sabah kırar yanımda götürürüm
ohhh süperrr ev yapımı harikaaBuna da çok sevindim.Çünkü kaymağı evde kendim yapıyorum çok severim .Bir soru daha.Senin yaptığın serbest günler karatayda var mı yoksa sana ait bir uygulama mı
eline sağlık canım listemiz çıkmış yine meydana
***7. TAKIM 246. ETAP***
kırmızıgül06(62.1
nev81 (70.8
SAPHIRA (86.3
saferan (119
Shopaholic (82.5
Saliss(102
İpekyol51(74.4
Pasam3402(91
Akabe (138.1
tecnesyum(..)yeni üye hedef....2 haftadır takımda verdiği kilo 2 ye bölündü...
7. TAKIM ORTALAMASI. .
kızlar liste hqzır yarın 12 ye kadar bildirim yapamıyacak olanlar mutlaka bugün eklesin kilosunu..12 de listeyi paylaşıma eklicem...kilo bildirmeyenler aynı geçilir 1 ceza puanı alır 2 hafta kilo bildirmeyenler diskalifiye edilir...
tecnesyum 2 hafta önceki kilonu ve hedefini belirtirmisin lütfeen...
canım bu çok güzel olmuş teşekkürlerhesplamayı tekrar hatırlatıyoruum...başarılaar...
arkadaşlar lütfen bundan sonra kilolarımızı kendimiz listeye ekleyelim cumaları....
119/118/1/%0.84......verdiğimiz kilo x100/geçenhafta ki kilo=yüzdeliğimiz..çok basit yaniii.....haftaya cumaya kadar lütfen öğrenelim....
listeye kilosunu önemli mazaretsiz eklemeyen arkadaşlar kilo bildirmemiş sayılacaktır...2 hafta kilo bildirmeme diskalifiye sebebidir..öğrenmek isteyenlere yardımcı olmakta herzman hazırım...
listeyi paylaşıma eklemektede fikriniz olsun kızlaar...
verilen kilo yüzdelerini topluyoruz ..alınan kilo yüzdelerini bundan çıkartıyoruz çıkan sonucu takımda ki kişi sayısına bölüyoruz takım sonuç yüzdesini buluyoruz..paylaşımda ki son eklenen liste mesajını kopyalayıp kendi listemizi takım sıralamasına uygun şekilde yani 6 ile 8. takımlar arsına ekliyoruz....
lütfen hesaplamaları inceleyerliim...
teşekkürleer....
tamam canım ben hallederimsaphıra yarın sonuc hazırlama sırası bizim takımda ...kaptanım yaparım demişti ama neti yok onunda gelirmi acaba...
eğer gelmezse ben öğleden sonra yokum 5 civarı geliyorum ...eğer gelemezsem yada giremezsem sen yaparmısın takım
listelerıini....buralarda olurmusuun...
canım 10.000 adımına da,spora başlamana da,hocana da çok sevindimBennnnn geldiimmmmm canlarrrrrr
Kızlarr benimm odalarr uzaktaa kalmıştıı demiştimm yaa dünn sizeeee herr şeydee bir hayırr varmışşş bugünnnn adımlarımııı tahminii saydımmm yaklaşıkkkk 10.000 adım atmışımmmmmbirde koşturr koşturrr çalıştığımıı sayarsaakk çokk sevindimmm Yarındaaa hocamızz gelecekkk sporrrr yapacazzz Artıkk yemekk yerkenn bizeee hocanınn tekk öğüdüü aklımaa geldiiii sizleree de anlatmakk istiyorummm:
''Eğeerrr önünüzdee bir yiyecek varsa ve onu yemekk istiyosanızz sadece şunu düşünün: Bu yiyeceği hak ediyor muyum? Hakketmediğiniz hiçbir yiyeceği yemeyin Örneğin çikolataa yemekk istiyorsanızz hakk etmelisiniz yaniii 1 saat aralıksızz yürümelisinizzz...Yaptığınızz herşeyin hakkını verin''
Kızlarr bu kadın dehşett yaaaEnerjisi çok iyii
Veeee sizee süppperrrrr bii haberimm varrrrrrrr bugünn tüm rutin kan testlerimiii yaptırdımmmm sabahh aç gittim kliniğeeee kanımı hemşirelere aldırdım(laf arasındaaaa çokk acıyomuşşşşş yaaa bideee bulamadı on kere deldiii kolum morardııı şişmannn olduğum içinn damarr felan yok ortada tabiii benn olsam hiç bulamazdımm)veee annemlee teyzemm sürekliiiii başımdaa ekşiyorduuubuu karatayy diyetii yüzündenn kollestrollerinnnnn çıkacakkk diyorlardııı 2 aydır bu diyettii yapıommmm vee değerlerimm düzelmişşşşşş kızlarrrrrrrrrrrrrr kann değerlerim normale yaklaşmış enfeksiyon var ama nerde bilmioz tabi onu araştırcmmm amaaaaaa ennnn güzeliiiii insülinn direncimiii kırdımmm kızlarrrrrr benim en son yaptığımmm testteee insülin 39 çıktıı normaldee 29 olmasıııı lasımmmmm amaaaa benimmmmmmmkiiiii 12 çıktııııııı yaniii 39 dann 12 ye düşürdümmmmm kızlarrrrrrrrr çokkkk mutluyummmmm hiçbirr haberr bölee mutluu edemezdii bu şeker olaylarını çok takıyordummm çünkü amaaaa bölee gidersemmm şekeriii bir 10 yıll ilerii atabilirimm oysa doktorr banaa en son gittiğimdee sonaa yaklaşıyorsun demiştiiii:26:1 yıla şeker tanısı alırsın demiştiiiiii amaaaaa doktoruuuu daaa kendimideeeeee annemmlerideeeee şaşırttımmm
bizim ortalamayı yaparım ama listeleri hazırlama işini yapabilir myim emin değildim tontişim :18:Hayirli aksamlar kizlar,
Ben hala isteyim malesef sifre konusunda bir gelisme yok
Ama ben yarin tatilim oyuzden listeyi merak etmeyin.. Zaten sonuc listeside bizde..
Eve gecince gecmise bakmaya calisicam kizlar.. Hepinizi cokk opuyorum
hoşbuldum canımtecnesyum,saphira,kırmızıgül hşgeldiniz kızlarrruyyyyy çok uykum geldi....zor duruyom valla ayakta...
canım ilginçmiş gerçekten amcaKızlar iyi akşamlar hemencecik yediklerimi paylaşım sizlerle ; Bu arada başıma gülsem mi? ağlasam mı? bilemediğim bir olay geldi başıma.Sevdiceğimle alışveriş merkezinde buluştuk sinema felan derken markete girdik bişeler aldık.Neyse bende cüzdanımda para var sanıyorum taksiye bindim cüzdanı bir çıkardım paracığım yokAmca dedim bankanın önünde dur,parayı çekiyordum ki bir gaz sesi amca vınnn gitti,napıcağımı şaşırdım.Taksinin peşinden koştum yok amca gitti.Hemen tekrar alışveriş merkezine gittim durağa bağırdım ,çağırdım o malzemeler buraya gelicek dedim,para mara vermem beni eve bırakıcaksınız.Duraktakilerde hak verdi bana amcayı aradılar amca geldi , benim malzemeler arabada beni bırakıp gitmiş başka muşteri almış bide onu bekledim ( 65 yşn da var) görmemiş malzemeleri felan vs. yani akşam akşam bunlarla uğraştım yorgunluktan mahvoldum,Anlıyacağınız malzemelerimizi almadan taksiyi hiç bir durumda terketmiyoruz
SABAH : 1 ADET PEYNİRLİ TOST VE 1 BARDAK ÇAY
ARA : YARIM MUZ
ÖĞE : YARIM KASE ÇORBA VE 1 TBK KARNABAHAR YEMEĞİ
AKŞAM : 2 YK MANTI , 1 PORSİYON HAŞLANMIŞ TAVUK GÖĞSÜ VE 1 PORSİYON DONDURMA
BUGÜN 2 SAAT YÜRÜM VE 1,5 LT SU İÇTİM :26:
canım hoşbulduk,inan bende ayakta sallanıyorumtecnesyum,saphira,kırmızıgül hşgeldiniz kızlarrruyyyyy çok uykum geldi....zor duruyom valla ayakta...
Bu arada işe sabah gidiyorum kilo bildirimimi yapım hemencecik;
91-88=3
3/100= 0,03
0,03*100= 3 kg cık gidiveermişş
Değerlerin için çok sevindim canım.Hocanın öğüdüde süpermiş yaniiBennnnn geldiimmmmm canlarrrrrr
Kızlarr benimm odalarr uzaktaa kalmıştıı demiştimm yaa dünn sizeeee herr şeydee bir hayırr varmışşş bugünnnn adımlarımııı tahminii saydımmm yaklaşıkkkk 10.000 adım atmışımmmmmbirde koşturr koşturrr çalıştığımıı sayarsaakk çokk sevindimmm Yarındaaa hocamızz gelecekkk sporrrr yapacazzz Artıkk yemekk yerkenn bizeee hocanınn tekk öğüdüü aklımaa geldiiii sizleree de anlatmakk istiyorummm:
''Eğeerrr önünüzdee bir yiyecek varsa ve onu yemekk istiyosanızz sadece şunu düşünün: Bu yiyeceği hak ediyor muyum? Hakketmediğiniz hiçbir yiyeceği yemeyin Örneğin çikolataa yemekk istiyorsanızz hakk etmelisiniz yaniii 1 saat aralıksızz yürümelisinizzz...Yaptığınızz herşeyin hakkını verin''
Kızlarr bu kadın dehşett yaaaEnerjisi çok iyii
Veeee sizee süppperrrrr bii haberimm varrrrrrrr bugünn tüm rutin kan testlerimiii yaptırdımmmm sabahh aç gittim kliniğeeee kanımı hemşirelere aldırdım(laf arasındaaaa çokk acıyomuşşşşş yaaa bideee bulamadı on kere deldiii kolum morardııı şişmannn olduğum içinn damarr felan yok ortada tabiii benn olsam hiç bulamazdımm)veee annemlee teyzemm sürekliiiii başımdaa ekşiyorduuubuu karatayy diyetii yüzündenn kollestrollerinnnnn çıkacakkk diyorlardııı 2 aydır bu diyettii yapıommmm vee değerlerimm düzelmişşşşşş kızlarrrrrrrrrrrrrr kann değerlerim normale yaklaşmış enfeksiyon var ama nerde bilmioz tabi onu araştırcmmm amaaaaaa ennnn güzeliiiii insülinn direncimiii kırdımmm kızlarrrrrr benim en son yaptığımmm testteee insülin 39 çıktıı normaldee 29 olmasıııı lasımmmmm amaaaa benimmmmmmmkiiiii 12 çıktııııııı yaniii 39 dann 12 ye düşürdümmmmm kızlarrrrrrrrr çokkkk mutluyummmmm hiçbirr haberr bölee mutluu edemezdii bu şeker olaylarını çok takıyordummm çünkü amaaaa bölee gidersemmm şekeriii bir 10 yıll ilerii atabilirimm oysa doktorr banaa en son gittiğimdee sonaa yaklaşıyorsun demiştiiii:26:1 yıla şeker tanısı alırsın demiştiiiiii amaaaaa doktoruuuu daaa kendimideeeeee annemmlerideeeee şaşırttımmm
Ne güzel olmuştur.Benimde eğlenmeye ihtiyacım var galiba.Neyse yaza düğünlere saklayayaım ben ablamın kardeşimin ve görümcemin düğünü varselam güzellerrrr
Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun
Bugün çok güzel bir gün geçirdim.Harika bir kadınlar günü kutlamasına gittik arkadaşlarla.Kuzuları almadan,kendi kendimize,süslendik püslendik gittik :))) ay bir döktük bir döktük kurtları,uzun süre kurt murt olmazÇok eğlendik çok .uzun zamandır ihtiyacım vardı böyle bir şeye
Taksici amcada ne hızlıymış.arka arkaya 2 müşteriKızlar iyi akşamlar hemencecik yediklerimi paylaşım sizlerle ; Bu arada başıma gülsem mi? ağlasam mı? bilemediğim bir olay geldi başıma.Sevdiceğimle alışveriş merkezinde buluştuk sinema felan derken markete girdik bişeler aldık.Neyse bende cüzdanımda para var sanıyorum taksiye bindim cüzdanı bir çıkardım paracığım yokAmca dedim bankanın önünde dur,parayı çekiyordum ki bir gaz sesi amca vınnn gitti,napıcağımı şaşırdım.Taksinin peşinden koştum yok amca gitti.Hemen tekrar alışveriş merkezine gittim durağa bağırdım ,çağırdım o malzemeler buraya gelicek dedim,para mara vermem beni eve bırakıcaksınız.Duraktakilerde hak verdi bana amcayı aradılar amca geldi , benim malzemeler arabada beni bırakıp gitmiş başka muşteri almış bide onu bekledim ( 65 yşn da var) görmemiş malzemeleri felan vs. yani akşam akşam bunlarla uğraştım yorgunluktan mahvoldum,Anlıyacağınız malzemelerimizi almadan taksiyi hiç bir durumda terketmiyoruz
çok güzel 3 kilo tebrik ederimBu arada işe sabah gidiyorum kilo bildirimimi yapım hemencecik;
91-88=3
3/100= 0,03
Ben de bugünkü yediklerimi yazayım
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk az tuzlu lor
½ kaşarlı tost (çok canım çekti)
1 fincan çay
öğlen:
bir porsiyon dalyan köfte ( havuç ve bezelyeyi yemedim)
1 dolu yemek kaşığı patates püresi
1 kase salata ( turp,kırmızı lahana,roka,marul,hepsinden azar azar vardı,hepsini bitirmedim bile)
1 bardak zero kola
1 çay
1 sade T. kahvesi
akşam:yok
az tuzlu ayran
1 fincan kakaolu süt
su:2-2.5 lt oldu
bugün artık leslie yapmam çünkü bugün tüm yediklerimi yakmışımdır eminim,o kadar çok oynamaya,halaya,zıplamaya
***7. TAKIM 247. ETAP***
kırmızıgül06(62.1
nev81 (70.8
SAPHIRA (86.3
saferan (119
Shopaholic (82.5
Saliss(102/100,5/1.5/%1,47)
İpekyol51(74.4/74.4/0/%0)
Pasam3402(91
Akabe (138.1
tecnesyum(..)hesaplama nasıl yapılacak bilemiyoruum..paylaşıma yazdım cevap bekliyoruum....
7. TAKIM ORTALAMASI. .
Kızlar perşembe günü mesaj sayım azcık eksik gece girmeye çalıştım ama kk hata veriyordu ancak girebildim.Mazur görürseniz sevinirim
senin de kutlu olsun cnm günün...ohhh ne güzel yapmışsın eğlenmekle..yarasın:)selam güzellerrrr
Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun
Bugün çok güzel bir gün geçirdim.Harika bir kadınlar günü kutlamasına gittik arkadaşlarla.Kuzuları almadan,kendi kendimize,süslendik püslendik gittik :))) ay bir döktük bir döktük kurtları,uzun süre kurt murt olmazÇok eğlendik çok .uzun zamandır ihtiyacım vardı böyle bir şeye
aaa amca tuhafmış..akşam akşam strese sokmuş seni gKızlar iyi akşamlar hemencecik yediklerimi paylaşım sizlerle ; Bu arada başıma gülsem mi? ağlasam mı? bilemediğim bir olay geldi başıma.Sevdiceğimle alışveriş merkezinde buluştuk sinema felan derken markete girdik bişeler aldık.Neyse bende cüzdanımda para var sanıyorum taksiye bindim cüzdanı bir çıkardım paracığım yokAmca dedim bankanın önünde dur,parayı çekiyordum ki bir gaz sesi amca vınnn gitti,napıcağımı şaşırdım.Taksinin peşinden koştum yok amca gitti.Hemen tekrar alışveriş merkezine gittim durağa bağırdım ,çağırdım o malzemeler buraya gelicek dedim,para mara vermem beni eve bırakıcaksınız.Duraktakilerde hak verdi bana amcayı aradılar amca geldi , benim malzemeler arabada beni bırakıp gitmiş başka muşteri almış bide onu bekledim ( 65 yşn da var) görmemiş malzemeleri felan vs. yani akşam akşam bunlarla uğraştım yorgunluktan mahvoldum,Anlıyacağınız malzemelerimizi almadan taksiyi hiç bir durumda terketmiyoruz
ıcık amca:)
oyyy oyyy 3kg süpersin cnm.....maaşallah sana...Bu arada işe sabah gidiyorum kilo bildirimimi yapım hemencecik;
91-88=3
3/100= 0,03
Ben de bugünkü yediklerimi yazayım
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk az tuzlu lor
½ kaşarlı tost (çok canım çekti)
1 fincan çay
öğlen:
bir porsiyon dalyan köfte ( havuç ve bezelyeyi yemedim)
1 dolu yemek kaşığı patates püresi
1 kase salata ( turp,kırmızı lahana,roka,marul,hepsinden azar azar vardı,hepsini bitirmedim bile)
1 bardak zero kola
1 çay
1 sade T. kahvesi
akşam:yok
az tuzlu ayran
1 fincan kakaolu süt
su:2-2.5 lt oldu
bugün artık leslie yapmam çünkü bugün tüm yediklerimi yakmışımdır eminim,o kadar çok oynamaya,halaya,zıplamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?