Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaçamakları en aza indircem ama haftada bir cumam var orda acıcık kaçıyo onun dışında kaçırmadan yicem
yumurta rafadan olmuş o yüzden yiyemedim

günaydınnn şekerler.....ben geldim....güzel bir gün olsun inşaallah.....

günaydın

bugün sabah 1 saatten fazla yürüyüş yaptım

sabah

1 büyük yumurta (haşlanmış)
2 dilim ekmek

arada

süt ve elma yicem elma amasya elması oldukça minik

selamlar dostlarım
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

ben kilo bildirimimi şimdiden yapıyorum birazdan dayımlara gidicem bi daha yarın akşam gelirim

geçen hafta 63.6
bu hafta 61.2

giden 2.4

evet canlarım 61.2 ile mezuniteyimi istiyorum bana veda etmeyin terlik fırlatırım pc den size

hayır canım yasak değil.sanahda yumurtanı bazen tereyağ yerine,kaymakla yapabiliyorsun mesela
Buna da çok sevindim.Çünkü kaymağı evde kendim yapıyorum çok severim .Bir soru daha.Senin yaptığın serbest günler karatayda var mı yoksa sana ait bir uygulama mı
Canim canina yazik,gece den sabaha kadar nasil dayandin öyle ,ne kadar yorulmussun öyle
Sorma Akabecim hala dinlenemedim.Saolsun kızım gece 2 de uyudu.Dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi

Alemsin sen ya huuuuu

günaydın kızlaaar.....

gözün aydın canıım..maşallah istediğin kiloya indin sonundaa...

***7. TAKIM 246. ETAP***

kırmızıgül06(62.1
nev81 (70.8
aysen34 (63.6/61.2/2.4/%3.77)mezuniyetini istiyor
SAPHIRA (86.3
saferan (119
Shopaholic (82.5
Saliss(102
İpekyol51(74.4
Pasam3402(91
Akabe (138.1
tecnesyum(..)yeni üye hedef....2 haftadır takımda verdiği kilo 2 ye bölündü...
7. TAKIM ORTALAMASI. .

kızlar liste hqzır yarın 12 ye kadar bildirim yapamıyacak olanlar mutlaka bugün eklesin kilosunu..12 de listeyi paylaşıma eklicem...kilo bildirmeyenler aynı geçilir 1 ceza puanı alır 2 hafta kilo bildirmeyenler diskalifiye edilir...

tecnesyum 2 hafta önceki kilonu ve hedefini belirtirmisin lütfeen...

hesplamayı tekrar hatırlatıyoruum...başarılaar...

arkadaşlar lütfen bundan sonra kilolarımızı kendimiz listeye ekleyelim cumaları....

119/118/1/%0.84......verdiğimiz kilo x100/geçenhafta ki kilo=yüzdeliğimiz..çok basit yaniii.....haftaya cumaya kadar lütfen öğrenelim....

listeye kilosunu önemli mazaretsiz eklemeyen arkadaşlar kilo bildirmemiş sayılacaktır...2 hafta kilo bildirmeme diskalifiye sebebidir..öğrenmek isteyenlere yardımcı olmakta herzman hazırım...
listeyi paylaşıma eklemektede fikriniz olsun kızlaar...

verilen kilo yüzdelerini topluyoruz ..alınan kilo yüzdelerini bundan çıkartıyoruz çıkan sonucu takımda ki kişi sayısına bölüyoruz takım sonuç yüzdesini buluyoruz..paylaşımda ki son eklenen liste mesajını kopyalayıp kendi listemizi takım sıralamasına uygun şekilde yani 6 ile 8. takımlar arsına ekliyoruz....

lütfen hesaplamaları inceleyerliim...

teşekkürleer....

saphıra yarın sonuc hazırlama sırası bizim takımda ...kaptanım yaparım demişti ama neti yok onunda gelirmi acaba...

eğer gelmezse ben öğleden sonra yokum 5 civarı geliyorum ...eğer gelemezsem yada giremezsem sen yaparmısın takım

listelerıini....buralarda olurmusuun...

***7. TAKIM 247. ETAP***

kırmızıgül06(62.1
nev81 (70.8
aysen34 (63.6/61.2/2.4/%3.77)mezuniyetini istiyor
SAPHIRA (86.3
saferan (119
Shopaholic (82.5
Saliss(102
İpekyol51(74.4
Pasam3402(91
Akabe (138.1
tecnesyum(..)hesaplama nasıl yapılacak bilemiyoruum..paylaşıma yazdım cevap bekliyoruum....
7. TAKIM ORTALAMASI. .

kızlar liste hqzır yarın 12 ye kadar bildirim yapamıyacak olanlar mutlaka bugün eklesin kilosunu..12 de listeyi paylaşıma eklicem...kilo bildirmeyenler aynı geçilir 1 ceza puanı alır 2 hafta kilo bildirmeyenler diskalifiye edilir...

tecnesyum 2 hafta önceki kilonu ve hedefini belirtirmisin lütfeen...

selamun aleykum canlarim
bugün daha nete giremicem gibi gözüküyor o yüzden simdiden aksam menümü felan yazacagim ins.

hoşbuldukk canımmm iyiyiimmm geççç görmüşümmm yazınııııııı seenn nasılsınnnn
Fark ettigim canim gec gördügünü saglik olsun
iyiligin daim olsun canim,Elhamdülillah saol bende iyiiym

oy canim masallah barekallah cok seviniyorum senin adina veda deme ama insan üzülüyor yahu,yine ugra buraya

saferancim ,insallah sabah kilomu bildirip düzgün hesabimida yaparim :)

öglen menüm

1 porsiyon barbunya
1 porsiyon patates püresi
yarim elma
yarim ayva

1 fincan light sütlü türk kahvesi

aksam giremeyecegimden aksam menümüde simdi yazcam kizlar

aksam insallah :
marul salatasi ve 1 tane peynirli tost yemegi düsünüyorum

Bennnnn geldiimmmmm canlarrrrrr

Kızlarr benimm odalarr uzaktaa kalmıştıı demiştimm yaa dünn sizeeee herr şeydee bir hayırr varmışşş bugünnnn adımlarımııı tahminii saydımmm yaklaşıkkkk 10.000 adım atmışımmmmm birde koşturr koşturrr çalıştığımıı sayarsaakk çokk sevindimmmYarındaaa hocamızz gelecekkk sporrrr yapacazzzArtıkk yemekk yerkenn bizeee hocanınn tekk öğüdüü aklımaa geldiiii sizleree de anlatmakk istiyorummm:

''Eğeerrr önünüzdee bir yiyecek varsa ve onu yemekk istiyosanızz sadece şunu düşünün: Bu yiyeceği hak ediyor muyum? Hakketmediğiniz hiçbir yiyeceği yemeyin Örneğin çikolataa yemekk istiyorsanızz hakk etmelisiniz yaniii 1 saat aralıksızz yürümelisinizzz...Yaptığınızz herşeyin hakkını verin''

Kızlarr bu kadın dehşett yaaaEnerjisi çok iyii

Veeee sizee süppperrrrr bii haberimm varrrrrrrr bugünn tüm rutin kan testlerimiii yaptırdımmmm sabahh aç gittim kliniğeeee kanımı hemşirelere aldırdım(laf arasındaaaa çokk acıyomuşşşşş yaaa bideee bulamadı on kere deldiii kolum morardııı şişmannn olduğum içinn damarr felan yok ortada tabiii benn olsam hiç bulamazdımm)veee annemlee teyzemm sürekliiiii başımdaa ekşiyorduuubuu karatayy diyetii yüzündenn kollestrollerinnnnn çıkacakkk diyorlardııı 2 aydır bu diyettii yapıommmm vee değerlerimm düzelmişşşşşş kızlarrrrrrrrrrrrrrkann değerlerim normale yaklaşmış enfeksiyon var ama nerde bilmioz tabi onu araştırcmmm amaaaaaa ennnn güzeliiiii insülinn direncimiii kırdımmm kızlarrrrrr benim en son yaptığımmm testteee insülin 39 çıktıı normaldee 29 olmasıııı lasımmmmm amaaaa benimmmmmmmkiiiii 12 çıktııııııı yaniii 39 dann 12 ye düşürdümmmmm kızlarrrrrrrrr çokkkk mutluyummmmm hiçbirr haberr bölee mutluu edemezdii bu şeker olaylarını çok takıyordummm çünkü amaaaa bölee gidersemmm şekeriii bir 10 yıll ilerii atabilirimm oysa doktorr banaa en son gittiğimdee sonaa yaklaşıyorsun demiştiiii:26:1 yıla şeker tanısı alırsın demiştiiiiii amaaaaa doktoruuuu daaa kendimideeeeee annemmlerideeeee şaşırttımmm

haydin kizlar...
yarin sabah tartida yüzümüzün gülmesi ümidiyle..Allaha emanetsiniz
aminnnn cnm inşaallah.....
süpersinnnnn cnm maaşalllah....sen bizi unutmaa sakın biz de sana küserizz

tşkler cnm bilgiler içi n...ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…