canim yumurta dikkatimi cekti neden yarim yiyorsun? Kalorisindenmi cekiniyorsun acaba? Yumurtada yaklasik 7 gram yag var,diette olan kisilerin oldukca ihtiyaci olan vitaminler iceriyor,haftada 3 tane tüm yumurta yiyebilirsin
esim bana adim sayaci aldi,her attigim adimi,yaktigim yagi ve kalorisini yaziyor
bugün 100 dakika yürüdüm yaklasik 25 gram yag yakmisim buda gün icinde yapilan kacamaklari yakar ama kilo almazsin- vermessinde,vermek icin kacamaklarin cok azaltilmasi lazim
Günlük yediklerinde toplam 60 gram yagi gecirmessen ,birde yani sira spor yaparsan rahatlikla kilo verebilirsin
günaydınnn şekerler.....ben geldim....güzel bir gün olsun inşaallah.....
Buna da çok sevindim.Çünkü kaymağı evde kendim yapıyorum çok severim .Bir soru daha.Senin yaptığın serbest günler karatayda var mı yoksa sana ait bir uygulama mıhayır canım yasak değil.sanahda yumurtanı bazen tereyağ yerine,kaymakla yapabiliyorsun mesela
Sorma Akabecim hala dinlenemedim.Saolsun kızım gece 2 de uyudu.Dayak yemiş gibi hissediyorum kendimiCanim canina yazik,gece den sabaha kadar nasil dayandin öyle ,ne kadar yorulmussun öyle
selamlar dostlarım
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
ben kilo bildirimimi şimdiden yapıyorum birazdan dayımlara gidicem bi daha yarın akşam gelirim
geçen hafta 63.6
bu hafta 61.2
giden 2.4
evet canlarım 61.2 ile mezuniteyimi istiyorum bana veda etmeyin terlik fırlatırım pc den size
selamlar dostlarım
ben kilo bildirimimi şimdiden yapıyorum birazdan dayımlara gidicem bi daha yarın akşam gelirim
geçen hafta 63.6
bu hafta 61.2
giden 2.4
evet canlarım 61.2 ile mezuniteyimi istiyorum bana veda etmeyin terlik fırlatırım pc den size
selamlar dostlarım
geçen hafta 63.6
bu hafta 61.2
giden 2.4
Fark ettigim canim gec gördügünü saglik olsunhoşbuldukk canımmm iyiyiimmm geççç görmüşümmm yazınııııııı seenn nasılsınnnn
selamlar dostlarım
geçen hafta 63.6
bu hafta 61.2
giden 2.4
haydin kizlar...
yarin sabah tartida yüzümüzün gülmesi ümidiyle..Allaha emanetsiniz
aminnnn cnm inşaallah.....haydin kizlar...
yarin sabah tartida yüzümüzün gülmesi ümidiyle..Allaha emanetsiniz
süpersinnnnn cnm maaşalllah....sen bizi unutmaa sakın biz de sana küserizzselamlar dostlarım
geçen hafta 63.6
bu hafta 61.2
giden 2.4
hesplamayı tekrar hatırlatıyoruum...başarılaar...
arkadaşlar lütfen bundan sonra kilolarımızı kendimiz listeye ekleyelim cumaları....
119/118/1/%0.84......verdiğimiz kilo x100/geçenhafta ki kilo=yüzdeliğimiz..çok basit yaniii.....haftaya cumaya kadar lütfen öğrenelim....
listeye kilosunu önemli mazaretsiz eklemeyen arkadaşlar kilo bildirmemiş sayılacaktır...2 hafta kilo bildirmeme diskalifiye sebebidir..öğrenmek isteyenlere yardımcı olmakta herzman hazırım...
listeyi paylaşıma eklemektede fikriniz olsun kızlaar...
verilen kilo yüzdelerini topluyoruz ..alınan kilo yüzdelerini bundan çıkartıyoruz çıkan sonucu takımda ki kişi sayısına bölüyoruz takım sonuç yüzdesini buluyoruz..paylaşımda ki son eklenen liste mesajını kopyalayıp kendi listemizi takım sıralamasına uygun şekilde yani 6 ile 8. takımlar arsına ekliyoruz....
lütfen hesaplamaları inceleyerliim...
teşekkürleer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?