Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kelebekolcam basin sagolsun canim
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun..

aysen_34'tebrikler canim,darisi basimiza insallah

saliss ,Allahin sevgili kuluymussun canim,insanlari dis görünüsüne göre ayirt eden birinden sana ne hayr gelebilirki?bence sevinmelisinki insanliktan nasibini almamis kisilerle Rabbim seni muhatap etmemis..

mursh cok tsk. Sizede basarilar insallah..

ipekyol51,bunlar ne güzel haberler böyle canim,esinle beraber diet yapman da sana güc verir isini kolaylastirir..türkiyeye gideceginede cok sevindim ne güzel ailenle hasret giderirsin insallah

SAPHIRA,menülerini takip ediyorum canim,bu simdi dukan dietimi oluyordu?

öglen ve aksam menüm

öglen ;
1 porsiyon döner eti
1 porsiyon salata

aksamada mide agrisindan hic birsey yiyemedim kizlar,sadece papatya cayi iciyorum

Geçmiş olsun salişcim
evet tatlışım tam bir karatay kahvaltısı

aaa canım ne güzel işte hem aileni görüceksin hem değişiklik olur,seyehat iyidir.hayırlısı olsun tatlım
İnş canım hayırlısı olur.Bakalım yarın netleşecek sonuç

Saol akabecim.Aslında eşimin diyetlik bir hali yok.Hafif göbeği çıktı diye diyet yapmaya karar verdi.Her yıl kışın alır biraz yazın erir hemde mum gibi.Birazda bana destek olmak için galiba..Tr işi yarınn netleşecek galiba canım hayırlısı bakalım

Menüm
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
1.5 domates
avuç içi kadar peynir
8 adet yeşil zeytin
1 çay bardağı ceviz
Öğlen:
1 kase yoğurt
Akşam:
Fırında balık
Salata
İlk karatay günüm ama öğünleri tam yapamadım biraz açım.Beni asıl zorlayan 8 den sonra birşey yiyememek.Eşimde geç geldi yemeği geç yedik böylece günün finalini yapmış olduk.Eşim yemekten sonra şimdi ne yiyebiliriz diyor.Gün bitti dedim hakkımızı bitirdik.Yazık adamcağız öğlende bişey yiyememiş

Hayirli aksamlar kizlar,
Ben hala isteyim yine toplanti var.. Kacta cikicam belli degil
Net sorunuda nezaman cozulecek belli degil..
Duzelir duzelmez damlarim yine.. İsyerinde net duzelene kadar
Affedin beni

Aslındaa beni beğenmeme nedeni kişiliğim olsa zerre umrumda olmazz zaten şimdide ona sinir olmaktan başka birşey hissetmediğimden ve ilk kez görmüştüm zaten çok da tın amaa en hassas noktam olan kilolalarıma laf sölemesi beni delirtti canım... Ben eskiden kendimle çok barışıktım saferanım amaa şimdi bişiii oldu kilolarımaaa acayippp gıcıkkk oluommm

yaa tatlımmm biz burda arkadaş kardeş gibi olduk ben çok üzüldüm eşinin böle davranmasına ama bence onunda kaası karışmıştır senin ki gibi sen üzme kendini ben dukana bir sağlıkçı olarak çok karşıyım çok okudum onunla ilgiliii ve en çok sağlıkçılar yapıor çünkü dediğin gibi 10 kilo veren 20 vermiş gibi gözüküyor ama sağlıklı değil İleride yağ depoları yok oluyormuş ve ciddi sağlık sorunları bağışıklık sorunları yaşayacaklarını sölüyor diyetisyenler de karşı yani Ama tabi karar senin ben sadece sölemek istedim tatlım

Gerçekten geliştiremezler tatlım zaten böle boş beyinli erkeklerle işim olmaz ben hayatta tipe bakıp insan sokmadım hayatıma benim için önemli başka kriterler var hep ama herkez böle değil tabi

karataya başlman çokiyi olmuş canım....inş. iyi sonuçlar alırsınız...

hayırlısıyla gider gelirsiniz inş...

çok geçmiş olsun canıım.....iyi olmasına çok sevindim canım...

gidip yatayim iyice sifayi kaptim galiba

Allaha emanet olun kizlar

geçmiş olsun canım....

iyi olmuş canım eşin de anlamış olsun biraz diyetin kolayl olmadığınıı...

günaydın kızlaar......

beninm pc hala bozuk eşim evdeyken notebook tan yada telden giriyorum ancaak....

taziyeleriniz için saolun arkadaslar..
dün yağmurda ıslandım haftasonunun yorgunlugu bir sürü mesele beni hastalıklara karşı zayıf düşürdü.benim bünyem sağlamdır.bu yaşıma kadar 2 defa antibiyotik kullandıgımı hatırlıyorum.şuan direniyorum.iştah sıfır.sabah kızıma sıktıgım mandalina portakal karısımından içtim.kahvaltı yerine yatmayı tercih ettim.gruba kötü bir başlangıç yaptımama pes etmeyeceğim.azcık toparlanayım düzenli bir diyet listem olacak..yinede bugünden itibaren menümü yazacaım.bu arada grup kurallarınızı öğrenebilirmiyim.siz yazdınızda ben mi gözden kaçırdım yoksa bakmam gereken bir yerdemi?:44:

merhaba canlarım ben geldim gerçi hep burda sizleri takip ediyordum yazmak içimden gelmiyordu.cumartesi sabah derecelerinizi gördüm baya bişeyler yazdım yolla deyince beni dışarı attı o sırada benim bızdık uyandı falan yazamadım tekrar harikasınız hepinizde ,yeni gelen kızlar hoş geldiniz gerçekten süper bi takımdasınız.ben yine aynıyım moral bozukluğu tam gaz devam ama kızlar şu jilian michaels 30 day shred süper bişeye benziyor eve gidince indirip başlıycam kilo veremesem bile bir -iki beden küçülsem ne güzel olur akşam ölçülerimi alıp başlıycam bakalım :26:

başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah .takımın kurallarını saferan veya kırmızım gelirse ekler cevaplarsın hoş geldin bu arada

yaaa ayşeni tebrik etmeyi unuttum tebrikler inşallah yakında kilo aldığını duyarız

günaydın kızlaar......

beninm pc hala bozuk eşim evdeyken notebook tan yada telden giriyorum ancaak....

bende şu notebookdan alsammı diye düşünüyorum evde pc sırası bana gelmiyor kullanabilirmiyim acaba?

selam kızlar bir uyşukluk bir mayışıklık var ki üstümde anlatamam.kalkayım biraz iş yapayım düzelirim belki :111:

kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

selamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
bende temizlik yaptım birazdanda pazara çıkıcam
hee birde biraz uzak ama sadece bayanlara özel spor salonu buldum saat ve fiyatını sordm cevap bekliyorum inşlh uygundurda gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…