başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah .takımın kurallarını saferan veya kırmızım gelirse ekler cevaplarsın hoş geldin bu arada
yaaa ayşeni tebrik etmeyi unuttum tebrikler inşallah yakında kilo aldığını duyarız
selam kızlar bir uyşukluk bir mayışıklık var ki üstümde anlatamam.kalkayım biraz iş yapayım düzelirim belki :111:
selam kızlar bir uyşukluk bir mayışıklık var ki üstümde anlatamam.kalkayım biraz iş yapayım düzelirim belki :111:
gecmis olsun caniim...pc bozuk ya ekleyemedim formuu...en onemli kural 5 mesaj en az gunluk yaz canim...bide menuleriniii....taziyeleriniz için saolun arkadaslar..
dün yağmurda ıslandım haftasonunun yorgunlugu bir sürü mesele beni hastalıklara karşı zayıf düşürdü.benim bünyem sağlamdır.bu yaşıma kadar 2 defa antibiyotik kullandıgımı hatırlıyorum.şuan direniyorum.iştah sıfır.sabah kızıma sıktıgım mandalina portakal karısımından içtim.kahvaltı yerine yatmayı tercih ettim.gruba kötü bir başlangıç yaptımama pes etmeyeceğim.azcık toparlanayım düzenli bir diyet listem olacak..yinede bugünden itibaren menümü yazacaım.bu arada grup kurallarınızı öğrenebilirmiyim.siz yazdınızda ben mi gözden kaçırdım yoksa bakmam gereken bir yerdemi?:44:
gel artik canim ozlettin kendini...merhaba canlarım ben geldim gerçi hep burda sizleri takip ediyordum yazmak içimden gelmiyordu.cumartesi sabah derecelerinizi gördüm baya bişeyler yazdım yolla deyince beni dışarı attı o sırada benim bızdık uyandı falan yazamadım tekrar harikasınız hepinizde ,yeni gelen kızlar hoş geldiniz gerçekten süper bi takımdasınız.ben yine aynıyım moral bozukluğu tam gaz devam ama kızlar şu jilian michaels 30 day shred süper bişeye benziyor eve gidince indirip başlıycam kilo veremesem bile bir -iki beden küçülsem ne güzel olur akşam ölçülerimi alıp başlıycam bakalım :26:
bende şu notebookdan alsammı diye düşünüyorum evde pc sırası bana gelmiyor kullanabilirmiyim acaba?
aynen yayildim koltuga telden twit..face ..kk..takiliyoruum...biri beni kaldirsiiin...bahar gelsiin...selam kızlar bir uyşukluk bir mayışıklık var ki üstümde anlatamam.kalkayım biraz iş yapayım düzelirim belki :111:
slm cnm...aynn yaaaa...zar zor yatak odamı topladım ..oturma odam ve mutfakkk dandiniii dandini.....
kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3
slm ben 9.gruptan sizden omega 3 kapsülün faydalarını ögrenebiirmiyim
Beyni geliştiriyor.
Görmeyi güçlendiriyor.
Felç riskini düşürüyor.
Kalp krizini engelliyor.
Ritim bozukluklarını azaltıyor.
Belleği destekliyor.
Kilo verdiriyor.
ayrıntılı bilgiyi netten bulabilirsin.sevgiler...
Saol canım inş iyi bir sonuç alırım karatayla.Ama hala alışkanlığımı değiştiremedim hala ne yersem tartıyorum nedense
karataya başlman çokiyi olmuş canım....inş. iyi sonuçlar alırsınız...
hayırlısıyla gider gelirsiniz inş...
iyi olmuş canım eşin de anlamış olsun biraz diyetin kolayl olmadığınıı...
Ablacım özledik seni dün aklımdaydın safişe soracaktım nerde diye.Hadi dön artık aramızamerhaba canlarım ben geldim gerçi hep burda sizleri takip ediyordum yazmak içimden gelmiyordu.cumartesi sabah derecelerinizi gördüm baya bişeyler yazdım yolla deyince beni dışarı attı o sırada benim bızdık uyandı falan yazamadım tekrar harikasınız hepinizde ,yeni gelen kızlar hoş geldiniz gerçekten süper bi takımdasınız.ben yine aynıyım moral bozukluğu tam gaz devam ama kızlar şu jilian michaels 30 day shred süper bişeye benziyor eve gidince indirip başlıycam kilo veremesem bile bir -iki beden küçülsem ne güzel olur akşam ölçülerimi alıp başlıycam bakalım :26:
Aminnn inş bebiş haberlerini de duyarızbaşın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah .takımın kurallarını saferan veya kırmızım gelirse ekler cevaplarsın hoş geldin bu arada
yaaa ayşeni tebrik etmeyi unuttum tebrikler inşallah yakında kilo aldığını duyarız
Hooopp kendinize gelin ayol hadi tempoooselam kızlar bir uyşukluk bir mayışıklık var ki üstümde anlatamam.kalkayım biraz iş yapayım düzelirim belki :111:
kilonu korumak için mi gideceksin yoksa kuş olup uçmak için mi kızzselamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
bende temizlik yaptım birazdanda pazara çıkıcam
hee birde biraz uzak ama sadece bayanlara özel spor salonu buldum saat ve fiyatını sordm cevap bekliyorum inşlh uygundurda gidebilirim
Sen de mi bürütüs toparlanın hadi buraya yaz geldi oraya gelmeside yakındırslm cnm...aynn yaaaa...zar zor yatak odamı topladım ..oturma odam ve mutfakkk dandiniii dandini.....
Beyni geliştiriyor.
Görmeyi güçlendiriyor.
Felç riskini düşürüyor.
Kalp krizini engelliyor.
Ritim bozukluklarını azaltıyor.
Belleği destekliyor.
Kilo verdiriyor.
ayrıntılı bilgiyi netten bulabilirsin.sevgiler...
omega 3 takviye balık yağıdır,dukanda balık yağı serbestmi bilmiyorum.ben karatay yapıyorum en az 2 kapsül içiyorum yani 1000 mg oluyor.Bizim canan hoca günde 3-4 gr. öneriyor herkese.yani benim kullandığımdan 6-8 ad günde öneriyor.ben en fazla 4 içiyorum.seçim seninbilgiler için teşekkürler be dukan dyeti yapıyorum kapsülden günde kaç tane yutsam acaba:26:
Hooopp kendinize gelin ayol hadi tempooo
yaaa.Karatayda almak şart mı sapiş
öğlen:kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3
eheheee ne güzel söylemişsin öyle saphişim...kaynanamın gördüğü yerleri şeklinde bir temizlik yaptım,oturdum.Yeter! Yarına Allah kerim :111:
komşuma kahve içmeye gideyim diyorum ama kızın da uyku zamanı geldi,uyumayınca da sapıtıyo öfff akşama yemek de yok na yapsam bilmiyorum
Yürüyüşümüzü yapıp geldik kızımla.Ama açım açıkçası hiç ceviz kıracak takat yok bende akşam yemeği yapacam birazdan
maşallah kaçamaksız gidiyoruminşallah akşamı da böyle geçiririm
dün akşam leslie yi yapmadım genekoşu bandı istiyorum,eşim de istiyor artık,onun da yürümesi lazım ama çok pahalı anacım,ona sıra gelmiyor ki diğer masraflardan mecburen leslie bacıya talim
maaşallah canım
saphrcim çok özellikli bişiy alma koşu bandını,çünkü bir süre sonra maalesef köşe bekliyor..ama sen azimlisin kullanırsınn leslie aslında koşu bandından daha da faydalıdır...
ahhhh ahhh koşu bandına düzenli kullanınca 1 haftada bile değişiyor insan selülitler gidiyor vücut sıkılaşıyor..çok terletiyor...gündüz kızdan hiç vaktim olmuyor...anca uyuyunca ev işleri yemk ve birazda buraya takılıyorum ama akşamları binsem çok iyi olucak
Kızlar akşama piliç şiş çıkardım buzluktan.Izgara olarak direkt teflonda pişireyim diyorum.değişik önerilere açığım.yanına pirinç pilavı yapıp her zaman ki gibi yemeyeceğim fakat bu menü pek kuru geldi gözüme.önden çorba yapayım bari diyorum da,şöyle z.yağlı bir yemek olsa daha güzel olacak.Sebze yok evde maalesef.bir karnabaharım vardı güvendiğim o da bozulmuşeee sizdeki menüler neler ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?