Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

DENNEME SÜRECİNDE Kİ YENİ ÜYELERİMİZ KATILIM FORMU VE KURALLARI EKLEDİM ...FORMU DOLDURURSANIZ SİZİ DAHA İYİ TANIMIŞ OLURUUZ.....KURALLARI DA DİKKATLİCE OKURSUNUZZ...HESAPLAMAYA ÖZELLİKLE DİKKAT....

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 2 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.KİLOSUNU LİSTEYE EKLEMEYENLER KİLO BİLDİRMEMİŞ SAYILIR...2 HAFTA KİLO BİLDİRMEME DİSKALİFİYE SEBEBİDİİR...
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1X100=100.....100/75=%1.3 dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

hiç kahvaltı yapasımyok bugün..büyük kupa türkkahveli süt yaptımkendime 1 çay bar badem
dipköşe temizlikvar evde bugün ..akaşm üzeride kvalideme gidicem..2 gündür dısarıçıkmadım özledim dısarılarııı

kuralları okudum kabul ediyorum.belirttiğim gibi dedem vefat etti kötü bir zamanda başladım çalışıyorum 2 cocuk var kendime bakacak zaman kalmıyor annem döndü çok şükür eşimde yoktu yanımda oda bugün geliyor.bugün itibariyle başladım kabul ederseniz sevinirim.

günaydın kızlaar.....
günaydınnn canım........
selamun aleykum kizlar
gecmis olsun dilekleriniz icin Allah razi olsun..
cok yatip dinlenmeye ihtiyacim var,neydeyse hic giremicem sandim
ama hasta hasta yürüyüsmüde yaptim elhamdülillah
akabecim bravooo sana cnm hasta iken bile yürüyüşünü ihml etmemişsin...alkışşşş
Allaha emanet olun canlarim

selam ve dua ile
sen de Allah a emanet ol akabecim...

canım kardeşine acil şifalar..umarım her şeyyolundadır...cuma günü olan sınavın da da başarılar......

afiyet olsun paşacım....grip mi oluyorsun cnm?
tavuk köftesini nasıl hazrılıyorsun paşacım?
canım normal köfte gibi harcını koydu yogurdu eşim ben yapmadım yanestreçlere 5 adet olaraktan hazırladık her yicegim zaman çıkarıyorum dondurucudan düdüklüye buhar aparatıfı aldı eşim onu yerleştiriyorym içine 2 bardak su koyuyorum haşlamakta oldugum sebzeleri diziyorum ve üstünede tavuk köftelerini buharda pişiriyorum inan kocaman bir ayranda yanına yapıyorum gelme keyfimehem saglıklı oluyo hemde seviyorum tuzsuz yemeye alıştımya şimdi az tuz olsa çorba diyorum bu tuzluhem tuzu kestim vucüdüm su tutmuyo ama şekeri kesemedim malesef :18::18:canım tatlıda çekerse poazardan aldıgım kuru siyah erik kayısı sarı üzüm var içinede ceviz fındık koyuyorum az ve öz yiyorum inan çok iyi oluyo üstünede su içiyorum bol gelme keyfimeartık az yedigimdenmidir nedir az fazla kaçırsam rahatsız oluyorum şeker ihtiyacımı kuru meyvelerden elde ediyorum gelsin mini mini etekler belleri şöyle ince olanlarından
selamun aleykum kizlar
gecmis olsun dilekleriniz icin Allah razi olsun..
cok yatip dinlenmeye ihtiyacim var,neydeyse hic giremicem sandim
ama hasta hasta yürüyüsümüde yaptim elhamdülillah
canım rabbim şifa versin işşallah bu arada selamıaleyküm bebem
canım rabbim şifa versin işşallah kardeşimize rabbim sizlere bagışlasın
günaydın kızlaar.....
günaydın tatlım
günaydınnnnn şekerler.....

günaydın tatlım

kızlar bugünn sanah kahvaltısı dada yapmadım yeni uyandımda benim paşa tüy döküyo yaw neden acebe ya bilen varmı aranızda:44::44:görseninz minnacık tüyleri oglum kel kalıcek heakşama menümü yazarım afyonum patlamadı dahane var ne yok bebelr merak ettim herkez yoklama versin bakıyım galiba hasta olucem üstümde çok fena kırıklık var burnumda akıyo:2::2:

sabah 2 küçük dilim çavdar ekmeğiyle tost yaptım(onuda yaktım azıcık yanık yedim) başka bişey yiyemedim alel acele evden çıktım.ara yapacam ne yesem acaba

oğlun ne kadarlık canım

bugün yoğun başladık yan dr arkadas yok onun yerinede baktım şimdi sakinledi.gidip kendime süt müt bişey alayımda ara öğün yapayım.

bugün alışveriş yapmam lazım evde light peynir var yogurdu annem yapıyor hazır almıyorum light süt alıp hem ev hem işe bırakmam lazım elimin altında olmalı.birde badem ceviz gibi şeyler almayı düşünüyorum.aslında düzenli bir diyet listem olsa iyi olacak.dukan düşünmüyorum.tavsiyeniz varmı?

takımda SAPHİRA arkadasımızın yaptıgı ve 20 KG Verdiği karatay var cnm..."karatay topiğin ilk sayfasında genel bilgiler var...bu diette kavrulmamış badem,fındık v ceviz serbest ve çoktok tutuyorlar..peynir ve yogurt lightolmaskzıın herçeşidide serbest

karatayı tavsiye ederim şekercik
dr canan karatay hocamız harika bir beslenme düzeni getiriyor hayatımıza

formu doldurdugun icin tesekkurler caniim...samimiyetine inaniyorum bu sekilde devam edersen cumaya listedesin ins..
cok guzel bir beslenme duzeni tutturmussun canim...ins. en guzel sonuclari alirsin..kuscuklardan hic anlamam bwlki mevsim degisimidir....
sabah 2 küçük dilim çavdar ekmeğiyle tost yaptım(onuda yaktım azıcık yanık yedim) başka bişey yiyemedim alel acele evden çıktım.ara yapacam ne yesem acaba
aralarda ayrani eksik etme canim sutde iyi benim tercihim ayrandan yanaa...biraz kuruyemis kuru meyve super olu..is ortamina da uygun...
bugün yoğun başladık yan dr arkadas yok onun yerinede baktım şimdi sakinledi.gidip kendime süt müt bişey alayımda ara öğün yapayım.
sen ist.damisin caniim....b

dukani ben ve bi kac arkadas denedik kilo verdik ama cok zorlayici..ve kabizlik cok sorun oluyor..en guzeli karatay yasaklilar cok az ve secenek cook...

selam kizlar ben geldim
suan isteyim ve hala net sorunumuz var ama kardesim bugun tatilmis okula gitmedi bende onun loplopunu
yuruttum..onda trde vinn mi diyorsunuz ne ondan var...yani bugunluk buradayim hepinizi cokk ozledim

selam kizlar ben geldim
suan isteyim ve hala net sorunumuz var ama kardesim bugun tatilmis okula gitmedi bende onun loplopunu
yuruttum..onda trde vinn mi diyorsunuz ne ondan var...yani bugunluk buradayim hepinizi cokk ozledim

bende loplop istiyooom......

hosgeldiin guluum...bende telden takiliyoruuum...pc hala bozuuuk....

insallah alirsin safisim..benimde loplopum var ama vinn fln yok..sadece evde kablosuz nete baglaniyorum..
nasilsin safisim..ozlemisim kiz burda sohbet etmeyi..gunlerdir giremiyorum..biryerim boslukta gibiydi...
sizlere nasil alismissam

allah iyiligini versin...sen loplop yazinca pek komik oldu ondan yazdim...tel ise yariyo simdilik pc yapilcak ins..notebookta varda esim goturmese gunduz iyi olu rdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…