Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşbulduk tatlışım onlar bayanlar gibi takmaz aman haa sonra pişman olursun.Benim eşimde bana bugün hava atıp durdu.2 gündür karatay yapıyorya 2 kilo vermiş sen kendine yan diyor ben 1 haftada bitirecem gibi bu diyet işini diyor.Sen öyle san diyorum ama gerçekten göbek möbek kalmadı adamda.Eşim çok kolay verir kiloyu zaten

Hoşgeldin canım.Kızlarımız akran sayılır canım benim kızımda 18 aylık.İnş birbirimize destek olarak kurtulacağız bu kilolardan.Emziriyormusun hala yoksa bıraktınız mı canım.Dukanla biraz zor olur tabi emzirme meselesi

Ben hala emzirmeye devam ediyorum. 18 aydan sonra bırakacaktım doktor Mayısa kadar sakın bırakmayın salgın hastalık var hasta olur deyince bırakma işini Mayıs'a erteledik.

Zaten geceleri emiyor artık sadece sorun olmuyor. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah önce bebişlerimize gerisi bizim elimizde zayıflayacağız elbet bizde bu irade olduktan sonra :))

Dukan diyeti aslında çok zor bir diyet değil. Evdeyken hiç sorun yok. Ama dışarda yiyeceksek ya da arkadaşlara yemeğe gideceksek o zman sorun başlıyor. Dışarda yemek için tek seçenek balık ve salata. Arkadaşların davetini de 1 aydır geri çeviyorum başka zaman diye... Bundan sonra gerekirse evde yiyerek gideceğim arkadaşlara ya da yağsız yoğurdumu götürüp onu yiyeceğim. Tek çözüm bu galiba :))

Bizde bu ay bırakacaktık ama sanırım mayısa sarkacak.Benim kızım memeye çok düşkün.Allah hayırlı evlat eylesin bebişlerimizi

Bizde bu ay bırakacaktık ama sanırım mayısa sarkacak.Benim kızım memeye çok düşkün.Allah hayırlı evlat eylesin bebişlerimizi

Amin. İnşallah. Bırakmayın Mayısa kadar. Havalar güzelleşince dışarı çıkıp gezip tozarken avunacaklar en azından. Şimdi hava hala soğuk evin içinde kapalılar. Bir de memeden kesilirse bunalıma girecekler zaten. Bir şey kalmadı zaten Mayısa...

Bu arada ben bugün yediklerimi söyleyip yürüyüşe çıkıyorum

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
roka, tere, 1 yeşil biber, 2 domates
az yağlı peynir

Öğlen:

5-6 ızgara köfte (tamamen yağsız tavada) 1 kase yoğurt, kocaman kasede yeşil salata (yağsız, limonlu)

Arada 2 tane yağsız sütle kahve içtim. Şimdilik bu kadar

Akşam menüde balık ve bol salata var. Yürüyüşten dönerken balıkları da aldım mı tamamdır :))

selamlar canlarım
nasılsınız bakalım ben tartılmaya korkuyorum cumadan beri hiç tartılmadan yiyorum sanırım sigarayı çok özlüyorum sürekli bi atıştırma isteği doğuyo bende
spor salonunun ücretide 150 imiş her ay o parayı vermek bütçemizi aşar..eşimde delimisin hala neyi takıyosun diyo ama ben normal yeme düzenine döndüğümde kiloları hızla almaktan korkuyorum.. koşu bandını niye aldın kuzu gibi yatması içinmi diyo ama onuda yapmaya hiç hevesim yok niyeyse yaaa birde girişte duruyo kışın oturma odasında oturuyoruz diye oraya koymak zorunda kalıyorum ordada duvara baka baka yürüyemiyorum havalar biraz ısınsa salona geçsekte bende tv karşısına alsam yürüsem ama havaların ısınacağıda yok bu sene
birde bugün portmanto siparişi verdik ne zamandır almayı düşünüyoduk..hee birde elektirikli ızgara aldık kullanan varmı kızlar aranızda en azından yağda felan kızartmam artık hiç bişeyi diyorum

oğlun ne kadarlık canım
canım oglum 1 yaşını geçti ocakta 1 yaş dedi paşam muhabbet kusum yane mantar ve ishal oldu onu giderdim veterinerlede şimdide çok fena tüy döküyo ne yapıcam şaştımda kaldım :ne olacak bu paşamın hali ya kadın beni kovacam muayenesinden ya mevsimselmi acaba ya 14:canım ya yemesinde hareketlerinde bir sorun yok elhamdurillahta tüyleri heryerde ya işşallah kötü bir hastalıgı yoktur yaşirimi kaybettim paşamı kaybetmek istemiyorum oglumu çok seviyorum
canım işşallah mevsimseldir ya :44::44:

Bu arada sabahyedikleirm bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir
bir avuç fındık lahana suyunu bıraktım içemedim ya öglende brokoli brüksel lahanası karnıbahar haşlaması ve 5 adet tavuk köftesi yedim arkasındanda fındık yedim ve elma yedim birazdanda ne yerim allah bilir ya :44::44:muhtemelen yedigimi sonra yazarım eşim gelicek çıkmam lazım

Yürüme bandın varsa kullan canm bence.Bizde almştk Tr de iken ama aynen dediğin sebeplerden.Ama şimdi okadar arıyorum ki.İnş vaktinde kullanabilirim.

Menüm
Sabah:
2 yumurta
10 adet yeşil zeytin
peynir ve kaymak
domates
1 çay bardağı ceviz

Öğlen:
1/2 porsiyondan biraz fazla etli güveç
1 kase yoğurt

Ara:
10 adet çilek
1 adet elma

Akşam:
Fırında mantarlı tavuk
salata
yarım kase fındık
1 adet elma

Menüm
Sabah:
2 yumurta
10 adet yeşil zeytin
peynir ve kaymak
domates
1 çay bardağı ceviz

Öğlen:
1/2 porsiyondan biraz fazla etli güveç
1 kase yoğurt

Ara:
10 adet çilek
1 adet elma

Akşam:
Fırında mantarlı tavuk
salata
yarım kase fındık
1 adet elma

slm kızlarrr sodamı aldım geldimm.....
menü........
sabah 1 büyük kupa t kahveli süt,1 bardak badem
öğleyin biraz kuru fasulye ve yogurt ve bir ısırık muz
ara 1 dilim kızarmış patates....cısssssssssssss
akşam 2 kase tarhana çorba biraz yogurt 2 dilim turp ve 1 incir...
su sadece yarım litre içtim..ancak yarım litre daha içerim sanırım........

SAPHİRA cım sen leslie kaçmil yürüyorsun cnm ben 3 mil kaydettim,47 dakika gösteriyor
canım ben daha önce yaparken 30 dk süren 2 mili yapıyordum.
geçen hafta dukan yaparken 1 mil+2 kez üst üste 3 dk lık yürüyüşünü yaptım
canım kuru üzüm çok şekerli bir meyve yemeni önermem ama canın çok istiyorsa az miktarda ara sıra ye

evet canım helvayı haftada 2-3 kez 1-2 kk kadar yiyebilirsin.keten tohumu hem omega 3 kaynağı hem de bağırsaklar için iyi

Akşam aç olma ve sabah aç uyanma sebebin insülin direncinin kırılmamış olması.Karatayla yakın zamanda kırılır.O açlık duygusuna veda edeceksin sen de.

canım meyve olayını çok abartmışsın.senin ara öğünde yediğin meyve bana göre öğlen öğününde,ana öğünde yenecek şekilde olmuş bir de yanında kuru yemiş de yok.akşam tekrar meyve yemişsin.bu kadar meyveyle insülin direncini kıramazsın canım ve acıkmaların geçmez

Selam
bugün arkadaşımdaydım.Kuzuların etkinlik günüydü bugün,onu yaptık e tabi mamalarda vardıııı :111:

kahvaltı:

1 yumurta kk
1.5 kk peynir
6 zeytin
2 çay

öğlen:

3 kare börek
3 kaşık tavuklu salata
1.5 ad. elmalı milföy

akşam

2 ad. omega 3 kapsül

napiim çok seviyorum bu tür şeyleri,görünce dayanamıyorum,yiyorum işteeee ühüühühü

cısss cıssss....mammalar...açım su anda aç saphiracım...yediğim incire bağlıuorum..çünkü yediğimde saat 8 i geçmişti

Bizde çooooook açız.Aslında ben çok hissetmiyorum ama eşim az önce geldi dondurma almaya gideyim mi diyor yaaa.Yoldayken yoldan çıkarıyor vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…