selam kizlar ben geldim
suan isteyim ve hala net sorunumuz var ama kardesim bugun tatilmis okula gitmedi bende onun loplopunu
yuruttum..onda trde vinn mi diyorsunuz ne ondan var...yani bugunluk buradayimhepinizi cokk ozledim
allah iyiligini versin...sen loplop yazinca pek komik oldu ondan yazdim...tel ise yariyo simdilik pc yapilcak ins..notebookta varda esim goturmese gunduz iyi olu rdu...
ehh hoşgeldin o zaman kuşum..
ne güzel senin adına çok sevindim canım kk da seni görmek güzel.
ben yillardir loplop derim safisim..hatta trden bir arkadasada boyle demistim..oda biz laptopa burda oyle diyoruz sanmis..nezaman laptop konusu girse loplop diyordu..taki yanlis anlasma ortaya cikana kadar..ins bilg. cabucak yapilir canim...cuma gunu listeyi ben yaparim senin bilg. yok daha.. bu cuma kardesimin 9 yas asisi var iki kkolunada vuracaklar..bende yari anasi olaraktan kacirmam tabiki isten izin almistim..asidan sonra gelir listeyi hallederim.gelmem 1i felan bulur galiba..
sen diyeti naptin bakim...duzene soktunmu
cok iyi olur canim sagolasiiin....biraz duraklasa da duzene girdim biraz ...ins yaza kadar vericem kilolariii...
cok iyi olur canim sagolasiiin....biraz duraklasa da duzene girdim biraz ...ins yaza kadar vericem kilolariii...
saol ablacim sizleride gormek cok guzel...net sorunum vardi gunlerdir ugrayamiyordum..bugunluk hallettik bakalim..sen nasilsin?
insallah safisim verirsin..eski duzenine gir gor bak nasil ucup gidecekler...ben cumadan beri tartilmadim bu cuma kac cikicam merak ediyorum...
4 saat spor yapiyorum gunluk..ama bu hafta son...haftaya 3 saat spor yapmayi dusunuyorum..step zumba vs.. birde 2 saat yuzme var...toplam haftada 5 saat hareket oluyor..tamamen birakmayi kesinlikle dusunmuyorum ki eminim verdiklerim geri gelir korkusundan
sen karataya dondun yine demi??
sevindim buna ablacim, kisa zamanda faydasini goreceksin ve bir duzene girdikten sonrada kolay kolay birakmazsiniyiyim canım cumadan bu yana spora başladım çok daha iyiyim..tabii örneğim ve başlama isteğimi kamçılayan sen oldun şekercik
kuşum naptın sen 4 saatmii
ben de zumba yapıyorum..benim cd lerin arasında zumba da var..çok güzel zevkli tzbi yüksek tempolularda var.4 gündür yapınca heryerim fecii sanki üstümden tır geçmiş gibi ama süper hissediyorum kendimi
Herkese merhaba
Bu takıma davet edilmişim. Çok sevindim. Artık benim de bir takımım oldu :))
beraber inş.kilolar yazın daha rahatsız edici..
benim eşim 1 aydır yurtdışındaydı bu akşam geliyor.dün haber verdi sevindirik oldum.şimdi 5 kilo vermiş olmak isterdim ama neyse.kendisi yurtdışında okuyor sadece 1 dersi kaldı onun için 3 dönemdir uğraşıyor.dersin giriş sınavı var ders kolay ama giriş sınavı 200 kişiden 40 kişi almak için eleyici.yine olmamış 1 dönem daha boşuna gitti.mahzun gelecek ama olsun geliyorrrrr
Teşekkür ederim canım.Kız eşine de öyle deme yoksa birde onunla uğraşırsın bakcanım saphira daha iyi bilir ama sanırım portakal suyu kaç portakalı sıkacagına bağlı..ben bugün eşime 10 portakaldan sıktım mesela bir koca bardak(şişersin inşaallahh didim bide içimden)o zaman çok fazlaşeker almış oluruz sanki..günde 1 ya da 2 porsiyonmeyva yesek daha iyi olur karatayda o da sabah saatlerinde
Çok teşekkür ederim canım çok faydalandım.Kuru üzümde yenebilir değil mi tatlım.Çünkü burda kuru meyve almak istemiyorum ancak tr ye gidersek alırızevet canım kuru fasulye,nohut,mercimek,her türlü baklagil uygun
canım menü çok güzel afiyet olsun.öğlen öğününde az yediğin için ara öğüne ihtiyaç duymuşsun.Öğlen yemeğini kuvvetli ye,ara yapma derim ben
canım bulgur yenebiliyor ama abartmadan.Yani 2-3 kaşık filan diyor hoca.Hadi biraz abartalım,en fazla 1 kase olsuniçli köfte yiyebilirsin tabi kızartma olmayacak.Kısır yiyebilirsin çok sağlıklı.Portakal çok şekerli olduğu için ben pek tüketmem ama en fazla 1 tane sabah veya öğlen öğününde,yanında kuru yemişle tüketebilirsin,mandalina da aynı şekilde.Elma ve özellikle de çilekte daha rahat olabilirsin.Çileği daha çok yiyebilirsin,elmanın glisemik indeksi daha düşüktür ama yine de kuru yemiş yemezsen o da acıktırır.Sen kendi acıkma durumuna göre bakarsın işte.Ben neredeyse hiç taze meyve tüketmiyorum canım.Kuruları tercih ediyorum,çünkü beni çok acıktırıyor taze meyve.çilek,kivi,kiraz,erik,bunlarda sorun yok
canım meyve suyu yasak diyebilirim çünkü çok şekerli.ne tazesi ne hazırı var bu diyette.
kaymak yiyebilrisin.mesela tereyağ yerine kaymak kullanarak omlet yapabilirsin.ekmek yenmediği için başka nasıl yenir bilmiyorum
Bundan sonra senin menülerine bakarak sorularımı yazayım bari :26: Balıktan sonra helva yenebiliyor anladığım kadarıyla.Bir de keten tohumunu tokluk hissi versin diye mi yiyorsunkahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3
öğlen:
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 fincan limonlu 6 sı bir arada çayı
2 kapsül omega 3
akşam:
250 gr. kadar balık
az salata
1 kaşık fava
köz kırmızı biber
2 kk helva
piliç şiş yapacakken bir baktım eşim balık pişirttirmiş,saltası,mezesei,hepsini birlikte getirmiş.Bizim piliç şiş yarına kaldı.Balık dışarıdan olunca,kızarmıştı tabi.Zaten canım balık istiyordu yedim ben de napiim
Canım tekrar geçmiş olsun.Rabbim şifa versinKızlar iyi geceler ne girebiliyrum ne yazabiliyorum canlarım kardeşimle uğraşmaktan hastaneye götürdük bugün yine pilciler kalp pilini kontrol etti bazı günler problem olmuş pilde ama asıl tansiyon dediler bugün tansiyonu hep 8-4 lerde gezdi ve cuma günü sınavımda var nasıl olacak bilmiyorum beni izinli sayabilir misiniz kızlar cumaya kadar cuma bildiririmi mutlaka yaparım
Saol canım ya sapişide soru bonbardımanına tuttum saolsun aydınlatıyor benisaphıram yaz mış canım..o ne derse yap şaşmaaaaa....[/COLOR][/I][/B]]
Ahh naasıl canınız kahvaltı yapmak istemiyor anlamıyorum valla.Sabah açlıktan midem kazınıyor.Akşamlarıda zorlanıyorum normalde akşam sürekli meyve yerdimhiç kahvaltı yapasımyok bugün..büyük kupa türkkahveli süt yaptımkendime 1 çay bar badem
dipköşe temizlikvar evde bugün ..akaşm üzeride kvalideme gidicem..2 gündür dısarıçıkmadım özledim dısarılarııı
Anacım sen gerçelkten kuş olup uçacaksın 4 saat sporla
insallah safisim verirsin..eski duzenine gir gor bak nasil ucup gidecekler...ben cumadan beri tartilmadim bu cuma kac cikicam merak ediyorum...
4 saat spor yapiyorum gunluk..ama bu hafta son...haftaya 3 saat spor yapmayi dusunuyorum..step zumba vs.. birde 2 saat yuzme var...toplam haftada 5 saat hareket oluyor..tamamen birakmayi kesinlikle dusunmuyorum ki eminim verdiklerim geri gelir korkusundan
sen karataya dondun yine demi??
bugün ki menümü yazayım akşam eve gidince girmek zoroluyor çocukları yedir içir yatır 12 oluyor.
sabah:çavdar ekmeğinden tost
ara:1 havuç
öğle:yumurtalı kıyma
1 kase yogurt
1 tabak salata
ara:yok
akşam:fırında balık
salata düşünüyorum
evde lahana sarması var cokta severim ama yemeyeceğim yazıyorum ki sorumluluk hissedip yemeyim
karatayı bir inceleyim umarım bana uyar ne yiyim diye düşünmekten iyidir.
spor sabah işe geliş öğle eve gidiş
öğle işe dönüş
akşam eve gidiş
yürüyorum..ama lesliyide düşünüyorum.henüz başlamadım
hoşgeldin angiera cım..kendini tanıtırmısın biraz bize
kızlar evimmm miss oldu her yer..keşke hiç tozlanmasaabugün evde bol bol hareket yaptım ve sonrasında rüzgarda bebek arabsıyla yarım saat zorlu bir yürüyüşşş...kendimi çok iyi mutlu hissediyorum spor yaptıgım için...mutluluk hormonuuu peşimizi bırakma emiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?