- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
sen direk kalcalardan baslamissin..eferim kiz.. . obur kizlar gelemedi daha bana zeten gerekn o.beni otururken üsten gören 90lık demez.basenler ah o basenler.yukardan m beden giyiyorum aşağıdan en son 44dü 48 olmuşumdur..:18::18::2::2:
gunaydin canim hosgeldin..bende cikacaktim artik kimse gelmiyor diye
eriyeceğiz eriyeceğiz yazın kuğu gibi süzüleceğiz millet peşimizden koşacak ay ne yaptıdna eridin.hele benim hastalar eminim beni rahat bırakmayacaklar.ay nerde o günler..günaydınnnn güzel taım arkadaşlarımmmmmmeriyinnn inşaallahhhemiiii
gunaydin bitanemmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnn, sabah sporuna katildinmi bakim sengünaydınnnn güzel taım arkadaşlarımmmmmmeriyinnn inşaallahhhemiiii
hoşbuldummmm.arada yazarım ben sana..ay ne güzel kilo vermişsin inş. bir daha o kadar yukarışara çıkmassın.
Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrr efenimmmmmmmmmmmmmmmmm
kalkin bakalimmmmmmmmmmm...bugun cok enerji doluyummmm...
resmen diyetimin son gunuuuuuuuuuuu (yarini saymazsak )
biraz heyecan katalim dimi amaa
bugun sabahciyim..kardesimin bugunde okulu yokmus bende dun loplopunu isyerinde birakmistim..
madem lazim degil ben kullanirim dedim..hecc bosa duracagina ve net kitligi varken
hadi toplasin bakalimmmmmmmm sipor yapalimmm
kalcalar hadi bakemmm
sincikte kollar
yok olmadi onse isinma fasli
sincik kalcalar ,kollarr
memislere harekett:92::92:
ziplayinn :122::122:
hadi kizlar saggg solll:124::124::124:
aferimmm guzel gidiyorsunuzzz:129::129:
ne kaldiysa sallayi verin gitsinnnn :118::118::118:
teyy teeyyy teyyy
sporu bir halaylan neyim kapamazsaniz butun spor bosa gider ona gore
tüm gün yoğurtmu hmmmm.ben ne yesem acaba.eve gidince kendime uygun şeyler bulamamaktan nefret ediyorum.buzlukta haşlanmış tavuk vardı onu çıkarayım en iyisi.
evet canim yogurt yiyecegim..ben diyetim boyunca akapunktur diyeti uyguladim..buda onun listesinden...ekmekk fln yok..1.5 yildirda bu listeye uydum..tabi bayramlar seyranlar vs. saymazsak[/QUOT
cnm sen gün boyu nasıl yogurt nasıl yiyorsun...irade budur işte..lightmı yiyorsun yoksa....arada ben de mi uygulasam....çok iradeliyimdir
zayıfladınnn ,kilolarııı verdin,,,çıtır oldun,fıstıkoldunnnnnn,,,,,,,böle enerji olursun tabiiiiiii..........bütün anzar boncukları sana gelsin.........
evet canim yogurt yiyecegim..ben diyetim boyunca akapunktur diyeti uyguladim..buda onun listesinden...ekmekk fln yok..1.5 yildirda bu listeye uydum..tabi bayramlar seyranlar vs. saymazsak[/QUOT
cnm sen gün boyu nasıl yogurt nasıl yiyorsun...irade budur işte..lightmı yiyorsun yoksa....arada ben de mi uygulasam....çok iradeliyimdir
yok canim light yemiyorum normal yiyorum..butun diyetim boyuncada normal yedim light yemedim
migdeme tek yagli giren yogurdum oldu..onun disinda salata ton baligi haslanmis patates birde zeytin yagi..
eveetttt kırmızıcım yaaa bir sürü bir sürü foto istiyoruzz....çokk çokk olsun lütfen.....motive oluruz inşaallah...alışverişe çıkıcam diyordunçıktın mo cnm...ay nede zevkli olur ...güzelgüzel ciciler al süslen...estir ortalıgı.....bi de en ciksinden enişte bul inşaallah....yıldırım aşkına tutul
aldim canim aldim..c.tesi dugun var..onun icinde birseyler aldim...onun fotosunuda ceker eklerimmm..
bakin bakalim nasil bir gaci olmusumbuaralar iyi havalara girdim haa
dedigin gibii birde ciksinden enisteyide buldukmu deymeyin keyfime..
acap acaip ruyalar goruyorum..insallah hayirlis seylerin habercisidir
inşallahhh canım inşaallah....antenlerini aç sendüğüne giderken felan
saçlarını koyultucaktın koyulttun mu?
Oyyy oyyy shopam ben nelerin hayalini kuruyorum bi bilsen...Şimdi netten elbiselere bakıyorum şimdi 42 beden giyiyorum ama 6lara düşünce 40 beden giymeyi umudediyorum.Elim gidip gidip geliyor alsam mı almasam mı diyeipekcimmm yaz geliyorr zayıff günlerin hayaliii..beyaz kotlu günlerin hayaliiii....beli kemerli bluzların hayali ile ttuyoruz kendimiziii
Allah yardımcın olsun canımSlmmm kızlarrrr nasılsınızz ?
Bende şten gelir gelmez yattım çok yorulmuşuz yine hayırlısıyla bitseydi çok iyi olacaktı her yerim ağrıo yarın son bu arada cuma sınav var çok korkuyorum bana dua edin olur mu
Yaa son halini çok merak ediyorumunutmadan bugunku yapacaklarimmm:::
Menum butun gun yogurttttttttttttttttttttt son defaaaaaaaaaa
isten cikinca eve gecicem..spor kiyafetlerimi alicam..4ten 8e kadar spor salonunda olucam..
bugun 1 saatte yuzim diyorum...yarinaaaa super sonuc alirim ins....
belki son defa listeleri feth ederim..
kac oldum bilmiyorum ama gobegimm baya eridi..unutmazsam bu hafta foto eklicem..
gorun bakem fil kaptaniniz nasil fareye donu veemiss
Aminnnnnnnnnn.Kız dün akşam eşim yeni hedef kilomu belirledi 62 değil 60 mış meğersemgünaydınnnn güzel taım arkadaşlarımmmmmmeriyinnn inşaallahhhemiiii
Çok değil ama sen ne diyeti yapıyorsun canımsabah kahvaltı yapacağım diye işe geç kaldım..sabahları bazen dr arkadas gecerken arabayla beni alıyordu onada söyledim hava zaten güzel ben yürüyecegim..bundan sonra tabana kuvvet.
kahvaltı:1 dilim ekmek
1 ymurta
1 zeytin
1kkdan azcık fazla peynir
1 domates
1 salatalık
ara:sütlü nescafe şkersiz
3 ceviz(ara için fazlamı sizce)
kızlarr ben de sabah kalktım...gene eşim bana kilo konulu konferans verdiiiii sağolsunnn canım benim.......
yemeklerimi yaptım...oh üstümden yük kalktı..keşke hep sabah yapsam ana yemekleri...az sonra kızım uyansın khvaltı yapalım...1saat hızlandırılmış ev işi ve sonra kıızımın kontrolü var asm de ...kuaföre falan gidicem bugün.....tabi bunları yaparken de bol bol yürümüş olucam
Ayy ne güzel olur dimi kendimide yeni ciciler içinde hayal ediyorumeveetttt kırmızıcım yaaa bir sürü bir sürü foto istiyoruzz....çokk çokk olsun lütfen.....motive oluruz inşaallah...alışverişe çıkıcam diyordunçıktın mo cnm...ay nede zevkli olur ...güzelgüzel ciciler al süslen...estir ortalıgı.....bi de en ciksinden enişte bul inşaallah....yıldırım aşkına tutul
Hadi bakalım Allah hayırlara çıkarsın.Sıra sende senden haber bekliyoruz artıkın.Diğer kaçak ne yaptı acaba ses soluk yok ondan ya hualdim canim aldim..c.tesi dugun var..onun icinde birseyler aldim...onun fotosunuda ceker eklerimmm..
bakin bakalim nasil bir gaci olmusumbuaralar iyi havalara girdim haa
dedigin gibii birde ciksinden enisteyide buldukmu deymeyin keyfime..
acap acaip ruyalar goruyorum..insallah hayirlis seylerin habercisidir
Ayy daha çok merak ettim şimdi seni koyu renk saçlı bir çıtır bekletme bizi de foto ekle hemen olur mu
evet canim yaptirdim..iki defa gittim... ilk oldugunda sac acildigi icin renk acildi..bir hafta sonra birdaha gittim simdi tam oldu..
yaza geri sariya donerim belki...degisiklik iyi geldi simdilik..
su kendini begenmis tipler olur ya..ona benzedim koyu saclarla
sikayet cok gelirse sariya tekrar donerim..istekiler sariya don dedi..evdekiler ayni..yengem fln bu iyi dedi:26::26:
ben sikilana kadar bakacagiz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?