Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşbuldummmm.arada yazarım ben sana..ay ne güzel kilo vermişsin inş. bir daha o kadar yukarışara çıkmassın.

günaydınnnn güzel taım arkadaşlarımmmmmmeriyinnn inşaallahhhemiiii
eriyeceğiz eriyeceğiz yazın kuğu gibi süzüleceğiz millet peşimizden koşacak ay ne yaptıdna eridin.hele benim hastalar eminim beni rahat bırakmayacaklar.ay nerde o günler..

tüm gün yoğurtmu hmmmm.ben ne yesem acaba.eve gidince kendime uygun şeyler bulamamaktan nefret ediyorum.buzlukta haşlanmış tavuk vardı onu çıkarayım en iyisi.

gunaydin bitanemmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnn, sabah sporuna katildinmi bakim sen
hoşbuldummmm.arada yazarım ben sana..ay ne güzel kilo vermişsin inş. bir daha o kadar yukarışara çıkmassın.

yaz cnm, beni yalniz birakma bu yaban ellerdi..ziyaretciler doluyor yalniz kaliyorum
yaklasik 1.5 ugras sonucu vardim bu sonuca..Allah birdaha ne beni nede baskalarina bukadarr fazla kiloyu gostersin...
kilolar gitti ama bende bittim resmen

zayıfladınnn ,kilolarııı verdin,,,çıtır oldun,fıstıkoldunnnnnn,,,,,,,böle enerji olursun tabiiiiiii..........bütün anzar boncukları sana gelsin.........

tüm gün yoğurtmu hmmmm.ben ne yesem acaba.eve gidince kendime uygun şeyler bulamamaktan nefret ediyorum.buzlukta haşlanmış tavuk vardı onu çıkarayım en iyisi.

evet canim yogurt yiyecegim..ben diyetim boyunca akapunktur diyeti uyguladim..buda onun listesinden...ekmekk fln yok..1.5 yildirda bu listeye uydum..tabi bayramlar seyranlar vs. saymazsak

kızlarr ben de sabah kalktım...gene eşim bana kilo konulu konferans verdiiiii sağolsunnn canım benim.......
yemeklerimi yaptım...oh üstümden yük kalktı..keşke hep sabah yapsam ana yemekleri...az sonra kızım uyansın khvaltı yapalım...1saat hızlandırılmış ev işi ve sonra kıızımın kontrolü var asm de ...kuaföre falan gidicem bugün.....tabi bunları yaparken de bol bol yürümüş olucam

zayıfladınnn ,kilolarııı verdin,,,çıtır oldun,fıstıkoldunnnnnn,,,,,,,böle enerji olursun tabiiiiiii..........bütün anzar boncukları sana gelsin.........

saol bitanemm..darisi sizlerin basina insallahhhhhhhhhhhh...
galiba yarin tamamen diyetimin sn gunu olacak..yengemler dayimlar aylarrrrrrrrrdir gormuyordu beni dun annem icin sarma fln almis onu almaya gittim..
sok oldular.. enson kurban bayraminda gormuslerdi..kilo verdigimi biliyorlardi ama neredeyse bir 15 kilo fark var...dedim hala diyetteyim 50 olucam..sacmalama zaten birsey kalmamis dediler..komsumuzda oyle dedi..isyerindekilerde..birde fotolari sizlerle paylasinca bakin...sizde oyle derseniz birakicam diyeti..sporla kilomu korumaya calisicam

eveetttt kırmızıcım yaaa bir sürü bir sürü foto istiyoruzz....çokk çokk olsun lütfen.....motive oluruz inşaallah...alışverişe çıkıcam diyordunçıktın mo cnm...ay nede zevkli olur ...güzelgüzel ciciler al süslen...estir ortalıgı.....bi de en ciksinden enişte bul inşaallah....yıldırım aşkına tutul

aldim canim aldim..c.tesi dugun var..onun icinde birseyler aldim...onun fotosunuda ceker eklerimmm..
bakin bakalim nasil bir gaci olmusum buaralar iyi havalara girdim haa
dedigin gibii birde ciksinden enisteyide buldukmu deymeyin keyfime..
acap acaip ruyalar goruyorum..insallah hayirlis seylerin habercisidir

inşallahhh canım inşaallah....antenlerini aç sendüğüne giderken felan
saçlarını koyultucaktın koyulttun mu?

inşallahhh canım inşaallah....antenlerini aç sendüğüne giderken felan
saçlarını koyultucaktın koyulttun mu?

evet canim yaptirdim..iki defa gittim... ilk oldugunda sac acildigi icin renk acildi..bir hafta sonra birdaha gittim simdi tam oldu..
yaza geri sariya donerim belki...degisiklik iyi geldi simdilik..
su kendini begenmis tipler olur ya..ona benzedim koyu saclarla
sikayet cok gelirse sariya tekrar donerim..istekiler sariya don dedi..evdekiler ayni..yengem fln bu iyi dedi:26::26:
ben sikilana kadar bakacagiz artik

slm kızlar...nerlerdesiniz.....
kahvaltım şekersiz siyah çay 1 kk ezine pynir 1 yumurta 1 salatalık 1 domates 2 yeşil zeytin 10 tana badem..yarım portakal..1 tane küçük elma...
kahvaltıyı sağlam yaptım..akşamüzeriye doğru serbeslerden bir ara öğün yapıp akşama yerim artık..
suyum 1 litre su anda

ipekcimmm yaz geliyorr zayıff günlerin hayaliii..beyaz kotlu günlerin hayaliiii....beli kemerli bluzların hayali ile ttuyoruz kendimiziii
Oyyy oyyy shopam ben nelerin hayalini kuruyorum bi bilsen...Şimdi netten elbiselere bakıyorum şimdi 42 beden giyiyorum ama 6lara düşünce 40 beden giymeyi umudediyorum.Elim gidip gidip geliyor alsam mı almasam mı diye
Allah yardımcın olsun canım
Yaa son halini çok merak ediyorum Yalnız azcık hatların belli olsun fotoda olur mu bakalım ne kadar incelmişsin kız.Ölçüm yapacam ona göre
Aminnnnnnnnnn.Kız dün akşam eşim yeni hedef kilomu belirledi 62 değil 60 mış meğersem :18:
Çok değil ama sen ne diyeti yapıyorsun canım

Ohhhh mis gibi..Şu ev hanımlığı dönemimde böyle bir geçiremedim gitti

Ayy ne güzel olur dimi kendimide yeni ciciler içinde hayal ediyorum
Hadi bakalım Allah hayırlara çıkarsın.Sıra sende senden haber bekliyoruz artıkın.Diğer kaçak ne yaptı acaba ses soluk yok ondan ya hu
Ayy daha çok merak ettim şimdi seni koyu renk saçlı bir çıtır bekletme bizi de foto ekle hemen olur mu

selamun aleykum kizlar
bugün biraz daha erken girebildim cok sükür :)

her yerim agriyor yürüyüs üek yapamadim ,birazdan insallah yürüme bandima cikayim diyorum

saliss korkma canim arkanda biz variz :) dualarimiz seninle insallah
Allah gönlüne insirah ,sinavinda da basarilar ihsan eylesin insallah

Liste cikmis eline saglik saferancim..Allah yüzümüzü güldürsün insallah,ben kendimden pek umutlu degilim fazla spor yapamadim tüm hafta grip ile ugrasip durdum

Kirmizigul,keyfin keyif masallah :)
sporun da harikaydi canim resimlerini bekliyoruz bir an once görelim,
canim sen 50 kilo ne kadar zamanda vermistin ? masallah barekallah yaw 50 kilo dile kolay:)

kelebekolcam üc ceviz ara icin normal canim
yürüyüs gibisi yok en iyisini yapiyorsun

shopaholic insallah canim hep beraber löp löp eriyelim,dökülsün yaglar, kas olsun :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…